A török liga éllovasa  SK Fenerbachcé megkezdte erősítései beszerzését a következő szezonra. Először Dzsudzsák Balázs után érdeklődött a török klub, és a magyar középpályás is pozitívan nyilatkozott a lehetséges átigazolásról. Most pedig a törökök honlapja szerint a következő évadban Miroslav Stoch erősíti a keretüket.

A szlovák játékos esetében már minden eldőlt. Managere szerint Stoch július elsejétől a Fenerbahce SK csapatát erősíti. A szerződés négy évre kötötték meg. Az átigazolás áráról nem szólnak a hírek, csak a szokásos közép-európai mellébeszéléssel találkoztunk: a klubokon áll, hogy az összeget nyilvánosságra hozzák-e.

A szlovák játékos a holland Twente fiatal ásza, ahová a Chelsea adta köcsön egy évvel ezelőtt. Mind játéka mind kinézete a magyar szurkolókat emlékeztetheti Dzsudzsák Balázsra, aki ráadásul Stochoz hasonlóan Hollandiában vitézkedett és szintén komolyan megkörnyékezték a törökök. Kérdés persze, hogy Stoch leigazolása után szükség lesz-e a magyar játékosra, hiszen Balázshoz hasonlóan a fiatal szlovák is a középpálya bal oldalát erősítette a holland bajnokcsapatban. Stoch persze örül.

„Nagyon örülök az egésznek főleg, hogy sikerült megegyeznünk már a világbajnokság előtt. Fenerbachce joggal tartozik a török gigantikusok közé, és ezért örömmel fogok játszani az egyik legjobb, ha nem a legjobb törökországi futball klubban."

„Azt is lehet mondani, hogy nagy klubból megyek át egy másik nagyba. Nem tudok többet hozzátenni, nagyon elégedett vagyok. „Nehéz döntés volt, mert több ígéretes ajánlatot kaptam, de remélem, hogy ugyanúgy mint egy évvel ezelőtt, most is a legjobb megoldást választottam."

És egy teaser a törököknek a magyar hasonmásról:

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr82072454

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labdarúgó világbajnokság (aka Foci VB) 2010.06.11. 09:50:24

A labdarúgás a földgolyóbis legnépszerűbb játéka, amit annak köszönhet, hogy csak bogyó kell hozzá - amiről jól tudjuk miképp készül -, meg egy placc, ahol rúgni lehet. Erre utal az elnevezése is, bár amerikaiul soccernek hívják, am...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wendriner Tódor Emánuel 2010.06.11. 09:43:28

Céronaldo egy szarházi, túlértékelt színész, egy ripacs.

Bauxit 2010.06.11. 10:14:25

Mar a fel orszag mondta a Dzsudzsaknak h maradjon, a PSV egy tranzitklub, a fener meg egy jatekostemeto. nem tudnek egy nagy jatekost se mondani, aki onnan igazolt a premier ligaba.
süti beállítások módosítása