sexpraha.jpg

Vigyázzatok a latin-amerikaiakkal Prágában, dugni akarnak! Amíg Budapesten jövőre indul a budapesti elektronikus jegyrendszer megvalósítása addig Prágában az év végén már dugni is lehet a metróban. Legalábbis a mexikóiak szerint.

A prágai tömegközlekedési vállalat cálja, hogy járataikon növeljék az utaslétszámot. A cég ezért olyan metrókocsit vezet be, amelyben szexelni lehet - adta hírül a mexikói média. Minden prágai nevében mondhatom, már majdnem megörültünk a hírnek, ilyen tuti nem lesz sehol a világon, amikor kiderült: arról van szó, hogy a tengertúlon félreértették a cseh "BKV" legújabb kampányát, amely társkereső kocsit indítana.

És ez nem vicc, a hír már a Vanguardia.com.mxEn Praga, tener sexo en el metro está permitido - legolvasottabb mexikói internetes felületeken is a legjobban klikkelt hírek vezető helyén tanyázik, úgy tűnik egy apró fordítási hiba miatt a prágai tömegközlekedési vállalat óriási ingyenreklámot tudhat magáénak nemcsak Mexikóban, de egész Latin-Amerikában! Leágazva az internetes híroldalakról, a szociális oldalakon is ez az egyik legjobban kitárgyalt téma, a cikket természetesen mexikóiak százai osztották meg a Facebookon és a twitteren, a valósághoz sajnos nincs túl sok köze.

A hírből annyi igaz, hogy a prágai "BKV" speciális kocsikat szeretne kialakítani, bizonyos napokon, bizonyos órákban, amelyek ismerkedési célokat szolgálnának, szex nélkül. A terveknek megfelelően jelenleg az utasok szondázása folyik, tetszik-e az utasoknak az ötlet, amelyet természetesen a terrvek szerint több nyelvű informcációs táblákkal is felszerelnének. A cseh sajtóban megjelent hírek szerint senki nem fogja dugásra kényszeríteni a speciális kocsiba beszállókat, a projekt felelőse szerint a projekt 2013 végén máris indulhat.

sexpraha2.jpg

Miroslav Vyka, a Tömegközlekedésen Utazók Szövetségének elnöke szerint a főváros ötlete átgondolatlan, és az egész tervet egy felfújt médialufinak tartja, amely elterelheti a figyelmet a cseh főváros növekvő gondjai elől. Szerinte jó dolog egy marketing kampány keretén belül népszerűsíteni a prágai tömegközlekedést, de egy egész metrókocsit elkülönítésének terve magányos emberek számára ismerkedés céljából egészen biztosan kudarcra lesz ítélve. A tervezetet Vyka átgondolatlannak tervnek és figyelemelterelésnek tartja az esetleges újabb jegyáremelésekről. (Jelenleg Prágában 5500 forintért veszem a havi bérletet és kétszáznegyven forintért a szakaszjegyet).

A Lidové noviny konzervatív napilapban mindenesetre megszondázták a szerkesztők az ötletet, egyelőre nem úgy tűnik, hogy elnyerte volna a cseh emberek többségének érdeklődését a meglehetősen izgalmas elképzelés:

sexpraha3.jpgKérdés: Tetszik-e önnek az ötlet, hogy magányos emberek számára speciális metrószerelvényeket alakítsunk ki: Igen, ez egy jó ötlet: 51 szavazat, Nem, ez csak problémákat hozhat: 409 szavazat, Nem tudom, nekem mindegy: 42 szavazat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr215312830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása