lead_1.jpg

Szotyizni a felcsúti stadionban? Családostul a pápával fotózkodni? Tanyasi lagzira rápörögni, csűrdöngölővel, ott ahol a népi tánc sem román már? Bezzeg vidéken romantikus kastélyban magyar csajjal kefélni, a koronázó fővárosban melegbárban suttogni, a szóvivővel az egészet letagadni: ezt csináld utánam Viktor!

Ez csakis a Szüljük tele a Kárpát-medencét csoport  titkos diverzáns akciója lehet: újabb Janával támadják a kisantant ékkövét és a csehszlovák családi tradíciót, hogy aztán ablakmosó magyar gyerekek álljanak minden nagyobb  útkereszteződésben a piros lámpánál, Prágától Pozsonyig. Aki ne emlékezne, a kicsi, szőrös, görbe lábú emberek első támadása még júniusban történt és olyan sikeres volt, hogy nemcsak

JAV4ca177_130700_1467846.jpg

Jana 001 Nagyová lepleződött le, de magával rántotta Petr Necas kormányát is! Persze a szlovákok tökösebb legények, mint a csehek oda azért több kell, mint egy laza megfigyelési botrány. A puhítás és az aknamunka , itt is évekkel korábban megkezdődött, de hiába: Fico mindent keményen tart. Ráadásul, a szlovákok ezer évig együtt éltek a magyarokkal, ismerik trükkjeiket, hasonlóan gondolkodnak. Ami Csehországban morális és politikai válságot okozott és más, nyugati országokban is minimum politikai következményekkel járna, az Szlovákiában olyan, mintha a miniszterelnök saját vazallus-rendszert építene és minden haverjának juttatna egy trafikot. Mintha meg sem történt volna. Mindenki megbékél a családos miniszterelnök kitartott szeretőjével. De nézzék meg, milyen csajt szedett össze Fico:

315350_3975016547064_1551127871_n.jpg

István király évfordulója után járunk egy nappal: a nagy esemény csak most indul, Jana 002 Halászovának névnapja lesz! Ne dőljenek be a látszatnak: nem egy eltótosított magyarról van itt kérem szó, a csaj simán magyar, magyar apukával vagy nagypapával, egyszersmind az is elképzelhető, hogy egy kukkot sem tud magyarul. Mindez csak álca!

o_vecera5.jpg

A történet amúgy, amikor a fickós szlovák miniszterelnök egy éjszakára elfelejtkezett feleségéről múlt héten, szerda délután Dlhé diely lakótelepen kezdődött. Pozsonyi kedvelt városrészén döngette sportos BMW-jét az egyik újépítésű panel elé, felgyűrt ingujjban érkező Fico, csinos titkárnője már várta. Pozsonyból a már az Árpád-kor után közvetlenül, 1329-ben először említett Cserenye faluba vették az irányt, ahol a település romantikus kastélya és a kastély éttermének főszakácsa sietett a pár elé.

o_vecera2.jpg

Helyszíni megfigyelések szerint a szlovák miniszterelnök titkárnőjével több, mint négy órát töltött a luxusétteremben és az 1640-ben Majtényi Pál által építtetett reneszánsz kastély egyik szobájában, majd éjfél körül visszaindultak Pozsonyba. Ezt követte a végül meglehetősen nagy nyilvánosságot kapott hosszú búcsúcsók és a kegyetlen elválás, azért integetés volt. 

o_auto4.jpg

Ha nem tudtátok volna, mindez egy nevetséges történet, ami kommentárt sem érdemel – legalábbis Beatrice Szabóová szerint, aki Fico személyes szóvivője, tud élni a pasas, na. Beatrice szerint az akción még mások is voltak, akik egy időben távoztak a miniszterelnök úrral. Persze lehet mondani, a profik így csinálják: 

orban-papa-588x325.jpg

Az igazán profik pedig így.

A lovestory midenesetre nem a mostani csókkal kezdődött, aki nem emlékezne már rá, 2010 forró nyarán Fico egy gay bárban chillezett a pultnál Janával. A szlovák bulvársajtó tudni vélte, hogy a szórakozóhelyen akkor pultosként dolgozott Jana testvére Andrea Halászová is, de az információt nem erősítette meg a miniszterelnök már nem is olyan titkos barátnője.

Egy titkos felvétel azért készült a pult előtti combozásról: melegbárban yolozik a szlovák miniszterelnök:

Annyit azért sikerült kideríteni a helyi Blikknek (Novy Čas), hogy Jana Halászová a Kormányhivatalban dolgozik, mint kapcsolattartó személy a hivatal és a miniszterelnök között. Egy évvel később már az a hír rengette meg a szlovák bulvármédiát, hogy Jana bármikor parkolhat a parlamenti garázsban, amikor csak akar, noha ott csak a képviselők tehetik le gépjárművüket néhány szorosan kivételezett személy mellett.

És Jana, of course.

Miniszterelnökök és szeretők

Mondhatni, ez majdnem ekvivalencia! A csehek meglehetősen elhúztak a témában: Jiří Parobuek és Petra Kováčová, Mirek Topolánek és Lucia Talmanová, Petr Nečas és Jana Nagyová. A szlovákok végre eszméltek Robert Fico a meglehetősen csinos Jana Halászovával zárkózott fel a mezőnyhöz. Azóta Paroubek és Topolánek már feleségül vette szeretőjét, de mi lesz Necasszal és Ficoval? 

Persze, élni tudni kell:

orban_szotyi.jpg

Szavazzunk!

Melyik miniszterelnöknek van a legjobb ízlése?
  
pollcode.com free polls 

komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr625482888

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Melyik ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek örülne jobban a fideszes tábor? 2013.08.29. 17:34:21

. A Nézőpont Intézet megkérdezett ezer jobboldali szavazót, Bajnai Gordon, vagy Mesterházy Attila jelölése képviselné jobban a kormányoldali választói akaratot. A jobboldali pártszimpátiával rendelkező válaszadók megkérdezésével készült reprezentatív...

Trackback: A Nap, Amikor Mesterházy Attila Segget Csinált A Szájából 2013.08.29. 17:26:00

. Öt nap alatt változott vissza a határozott, eltökélt, magabiztos férfi farok csóválta kiskutyává, akarom mondani, Bajnai Gordon játékszerévé. Pedig már kezdtünk örülni, hogy végre felnőtt a feladatához. Pedig Szanyi kapitány még osztályharcot is h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leon61 2013.08.29. 13:55:38

Jellemző. Még a nője is jobb, mint amit a parasztgyerek betudott újítani. :( :)

Tyrion Lannister of Caster 2013.08.29. 16:14:53

A sok szar mellett, ami természetesen elmondható OV-ról, legalább a félrelépésekben nem követi a kollégákat.
Amúgy pedig jobb lenne, ha elmenne kapálni, közmunkásként.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.29. 16:15:53

@Tyrion Lannister of Caster: Fiatal kistáska lehetsz te még errefelé, merthogy ez nem igaz :) Szép álomkat.

stoppos76 2013.08.29. 16:16:07

Én azt hittem a vitya a lézerjanit kúrogatja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.08.29. 17:00:57

Mégis mi az istent tudtak csinálni 4 (négy!) órán keresztül egy étteremben? :D

Amúgy jó csaj.
Bár hogy pultos egy bu..izé gay bárban, hát nem is tudom... elég perverz.
Mármint Fico.

Baldrick68 2013.08.29. 17:16:44

@Csehszlovák Kém:
Mesélj mester, érdekelne pár részlet.
Arról rendszeresen hallani hogy a Kárpátok Maradonája rendszeresen ellátogat ausztriába, hogy néha újra huzalozzák az agyát :-)

De ilyen megcsalós dolgokról még nem hallottam.

lüke 2013.08.29. 17:27:33

ez a Cserenye is szlovák ,ugye
hu.wikipedia.org/wiki/Cserenye
in:
↑ Vályi András: Magyar Országnak leírása. Buda. 1796

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.29. 17:29:19

@lüke: hát ja. ez a büdös életben nem volt magyar falu, csak amikor a magyarosítás során annak akarták látni.

Hasonló a helyzet, mint Majtény esetében, lásd a Skultétys posztokat.

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.08.29. 18:33:54

@Baldrick68:

Igen rendszeresen hallani, mert a balliberális gyűlöletpropaganda ezt terjeszti már évek óta.

Hosszan lehetne sorolni azokat a gyomorforgató hazugságokat, amelyeket a balliberis gyűlöletmágusok terjesztettek el Orbán Viktorról Itt van néhány példa:

1. Orbán veri a feleségét (eltörte az állkapcsát, Anikó a verések miatt visel mindig napszemüveget).
2. Orbán veri a gyerekeit.
3. Orbán szétverte a parlamenti dolgozószobáját 2002-ben.
4.Orbán Nagy-Kálózy Eszterrel csalja feleségét.
5.Orbán zsidó (Olstein)
6.Lévai Anikó zsidó.
7.Orbán cigány (Orsós)

Egyik sem igaz, természetesen.

Sárfehér 2013.08.29. 18:34:02

@Csehszlovák Kém:

Értjük, értjük. Olyan intenzív volt a magyarosítás, hogy a Vályi András idején "elegyes" falu 1910-re szlovákká vált. :)

Sárfehér 2013.08.29. 18:34:05

Maradjunk azért annyiban, hogy akár Fico, akár Orbán, ocsmány dolog mások magánéletében vájkálni.

3dom'f'speech 2013.08.29. 19:11:52

hülye szláv nyomoroncok vagytok

_most_ 2013.08.29. 19:43:03

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: nem igazán értem miért lenne gyomorforgató, ha Orbán zsidó vagy cigány lenne?

Archenemy 2013.08.29. 19:43:04

Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg.

Papageno68 2013.08.29. 19:43:05

@Csehszlovák Kém: Egy megzöldült rézpiculát nem adnék Viktor lelkéért, de azt gondolom, hogy aki ennyire a hatalom fanatikusa, az örültségében is tud önfegyelmet gyakorolni, és megtartoztatni magát. Ez persze csak egy wanna be remény. Ha biztos vagy ezekben a népszerű urban legendekben, akkor egy év kistáskaság nekem :-).

Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.10.09. 08:58:09

Csak a tárgyilagosság kedvéért: Nagyova első férje volt magyar származású és a nő válásuk után is megőrizte a volt férje nevét.
Egyébként a cseh és szlovák nyelvben az 'ova nem ugyanazt jelenti mint nálunk 'né,tehát a házastársra utal? Mellesleg ha Fico titkárnőjének családja magyar identitású lett volna akkor biztos hogy a Jana keresztnevet választják neki?
A Halász vezetéknév is sokmindent sejtet. (Ha jól tudom sokan a Fischerből magyarosítottak erre). Nem elképzelhető hogy a hölgy(ill. egykori/jelenlegi házastársa) felmenőit Csatáry bácsi gyepálta anno a kassai pályaudvaron...?

morcos007 2016.06.29. 12:56:50

A hozzászólás arra jó, hogy ki-ki NÉV NÉLKÜL elmondhatja véleményét, amit valószínűleg nem ismételné meg egy zárt szobában, egyedül a tükör elött...
Bárkit cikizhet, hülllllyézhet, buzizhat, zsidózhat, és pénzébe se kerül.
Ez kell a kurucnak!
süti beállítások módosítása