fidesz-jobbik-szili.jpg

Akkor most zárjátok be a boltot, autonómiázók! Szili pozícióba helyezése újabb bizonyíték arra, hogy hülyemagyar lehet álbalos és áljobbos is, a hülyeség nem ideológiafüggő.

Olvasom a hírt és nem tudom abbahagyni a röhögést: Szili Katalint megbízza Semjén Zsolt a határon túli magyarok autonómia-koncepciójának kidolgozásában való részvételre. Értem én, hogy a korban, amikor a köztévé egyes csatornája a szilveszteri rádiókabarét hozza el nekünk minden nap, a kormánynak is nagyot kellett virítani, de Katalint jobban el tudnám most képzelni az közszolgálati Időjárás Csatorna munkatársaként, hiszen ő mindig tudta honnan fúj a szél. Persze, megértjük: a dubajozáshoz már egy kicsit öregecske lenne...

Ez van: Szili Katalin a megélhetési magyarság-politikus egyik top ikonja.

Ne gondoljunk bele, de ez a nő majdnem köztársasági elnök lett!!! Persze, akkor a Sólyom Lászlót jelölő Fidesz még Szilit bőszen kommunistázta. Muha. De ezt majd a hívek feldolgozzák. Ízlelgetem a szavakat, Szili és az autonómiakoncepciók. Így hirtelen valóban nem tudok hasznosabb munkát kitalálni neki. Sőt, bevallom, amikor elolvastam a hírt, első pillanatban megfogadtam, nem fogok írni semmit róla, mert már megint megvádoltok, hogy megszponzorálom a Jobbikot. De hát ezt már csak a vak nem látja: itt a Fidesz a Jobbiktól a szocikon át az LMP-ig mindenkit felvásárol.

Ha messziről jött ember vagy, kérdezhetnéd, jó-jó, de mit keres egy szoci élpolitikus a Fideszben? Mert ez így tényleg úgy tűnhet, hogy akkor jövőre Kövér László már nem a Martosi Szabadegyetemre megy, hanem a pesti melegfelvonulásra. Ha esetleg közelebbről érkeztél, még arra is kíváncsi lehetsz, vajon mit tud ez a nő, hogy minden kormányzat alatt jut neki egy zsíros állami pozíció?

Nincs itt semmiféle titok, jelen helyzet csupán arról szól, hogy a Fidesz kifizetőlistájára felkerült Szili megkapta a Judás-pénz utolsó részletét. Ennyi. Valahogy így képzelem el.

-         Katika, a Gyurcsány-beszéd kiszivárogtatása mellé, azért mutatnod kéne valamit a biztos nyugdíjért, mit vállalsz még?

-         Szopok, nyalok, egyenlő távolságban vagyok, kamupártot alapítok.

-         Oké.

A jó hírem az, hogy nyugi, ahol ez a nő megjelent, ott minden összeomlott, mert hatalmas lúzer. És ezen már csak az MKP  Via Novásai nem sértődnek be, szervilizmusukat a Felvidék Partikirálya, Luxxy Lacika megdolgozta két láda sörrel és egy szakajtó kokárdával, meg magyarzászlóval, matricákkal Csonka, ha még maradt, küldjetek már nekem a klozettbe egy ívet, elfogyott a papíros mert a határon túli szlovmagyarok, rommagyarok ugye olyan ostobák, hogy menten szükségük van egy csonkamagyar köpönyegforgatóra, aki majd megmondja és elképzeli, milyen autonómia-koncepciót szeretnének, no nem mintha megérdemelnétek.

Tényleg, tudja valaki, miért akar a Fidesz (!!) a szlovákiai, romániai, stb magyarok számára autonómiakoncepciót kidolgozni? Mégis, ennek úgy kábé mennyi értelme van? Mert azt már látjuk, hogy a magyar külügyet megszállták a putyinista trollok, de még a fideszes autonómiakoncepciót is megpróbálják a környező országok nem kevésvbé putyintroll nacionalistái torkán lenyomni, hát ettől jobb vicceket manapság csak a közolgálati tévé időjárás-jelentésekor látsz, hallasz. Szili megérkezésével az egyébként is komolyan nem vehető autonómia-törekvések végképp nevetségessé váltak. Magyarul:

Az autonómia fogalmát eddig az MKP futtatta lyukra, az automiával érvelőket pedig a Fidesz és Szili érkezése teszi teljesen nevetségessé.

Emlékeztek még az álnaív érvelésre? 2013 tavaszát írtuk, az Az MKP Via Nova és Szávay István (Jobbik) bensőséges kapcsolata napvilágra került, kapkodták fejüket a felvidéki náculó kispajtások. Szegény Berényi Józsi (MKP) akkor szart be először. Mondjuk a ma már a Fidesz által túráztatott, magyar közpénzeken bulikázó Gubík Lacika ceglédi Jobbikos tréningjére és előadásaira nagyon nem is lehetett volna mit mondani látjátok: összenő az, ami összetartozik még a Felvidéken is de akkor jött a mesterérv: Az MKP Via Nova nemcsak a Jobbikkal, de a Fidelitasszal tudjátok, a komcsi feljelentgető fiatalok szervezetével és, kapaszkodjatok, az MSZP-s Szili Katalinnal is jó kapcsolatban állnak!

Ez a látszólag működőnek tűnőérv azonban csak a felületes olvasó számára lehet meggyőző, aki egy kicsit jobban ismeri Katalin munkásságát, sejthette: itt bizony a tort ül a hülyemagyarizmus. Ugye a Jobbikról nem érdemes különösebben vitázni: ami úgy hápog, mint egy kacsa, ami úgy tipeg, mint egy kacsa, és úgy néz ki, mint a kacsa, az kacsa. Rasszista megjegyzések, az irredentizmus pacifikálása és antiszemitizmus, nehéz úgy tenni, mintha nem ostoba nácikról beszélnénk. Igaz, 2013 tavaszán még volt remény, hogy az MKP egyértelműen elhatárolódik Jugendjétől, de két évvel később azt látjuk, hogy a jobbikos Szávay jóslata teljesedett be:

A párt idősebb tagjainak helyét fokozatosan átveszik a jobbikos érzelmű MKP-s fiatalok, Szili Katalin barátai, azaz Gubík László, Csonka Ákos, Varga Tibor, Cziprusz Zoltán és a többiek. Hol vagytok józan emkápések? Leesett már a kétfilléres, hogy ezekkel a bohócokkal soha nem fogtok visszajutni a parlamentbe? Azokkal, akikkel budapesti hátszéllel megtámogatva, erkölcsi és morális ítéletet mondanak felettetek, szétverve már létező struktúrákat, intézményeket kontraszelektív módon gyűrnek mindent maguk alá?

Szlovákiai magyar állampolgár, tedd fel a kérdést magadnak; üres és blőd tetteken és üres szavakon kívül, mit adott neked ez a Jobbik-Fidelitas-Szili Kati-MKP-Via Nova féle bagázs?

komment · 1 trackback

Címkék: #fidesz #rasszista #jobbik #hülye magyar #via nova #autonómia #martos #szávay istvén #szili kati #gubík laci #csonka pincsikutya

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr57286623

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bőtös Botond: Röhögjünk együtt: Szili Katalin, autonómiabiztos 2015.03.21. 16:13:02

Ez van: Szili Katalin a megélhetési magyarság-politikus egyik top ikonja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.03.20. 15:38:52

Ez a poszt egy újabb remek alkalom arra, hogy bizonyos emberek felköpjenek és aláálljanak.

De túl azon: Miért az a kifejezés jut eszembe a hír kapcsán, hogy FIZETVE.

röf 2015.03.21. 07:01:05

Azt mondod, Szili toplistás megélhetési politikus?
Lehet.
Kíváncsi lennék, mit a narratíva Mécs Károlyra...és kíváncsi lennék, hogyan rakod össze a Zoltai Gusztáv, Kertész Imre jelenséget, és ki mit gondoljon Csintalan Sándorról, Szegedi Csanádról, stb...?
Én azért nem gondolkodom róluk, mert sajnálnám a finom tükörtojást....

gmihaly 2015.03.21. 07:22:39

Elég tahó ez a te röhögésed, ha választott hazád illusztrisainak pampogásaival összevetjük. Vagy őket Jupiternek érzed, szülőhazádat kisökörnek ? (quod licet Iovi) Hagyd már abba ezt az undormány fikázást, komé!

röf 2015.03.21. 07:31:26

@röf:
Bocsánatot kérek Mécs Károlytól, Mécs Imrét akartam írni....

na4 2015.03.21. 08:44:09

Az őskomcsi Szili egy jólfizető szófosó stallumban a KDNP jóvoltából. Ez már tényleg a vég.

BelAmi 2015.03.21. 08:48:09

@röf: Azért azt nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Szili az MSZP vezető politikusa, 4 éven keresztül az Országgyűlés szocialista elnöke (kishijján köztársasági elnök) volt! Mindamellett ez a tèny a felsoroltak egyike számára sem mentség, ahogy amugy Pozsgay és Szűrös prominens MSZMP-s elvtársak esetében sem!

bölcsbagoly 2015.03.21. 10:12:06

Tipikusan maffióta gondolkodásmód: nem az a rossz aki megátalkodott a bűnben, hanem aki abbahagyja és jó útra tér!
Egy hülye tót esetében meg ráadásul még szánalmas is. Az Indexnek meg szégyen, hogy egy ilyen alakot szerepeltet.

anyadmajma 2015.03.21. 10:46:28

@bölcsbagoly: az a szégyen, hogy egy ilyen ostoba hazaáruló bolsevik geci, mint te, pénzért mindenre képes.

bölcsbagoly 2015.03.21. 10:55:09

@anyadmajma: a jelzőid remekül illenek rád. Tükörbe néztél mikor írtad őket? Te vagy a drótostót kém?

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.21. 11:24:15

Most hallom, hogy a Gyurcsányt meg a Bajnait kitiltották az Orosz Föderáció területéről :)))

Na és a Gréczy Zsóti? A Vadai Ági? A Drogos Juhász? A Jávor Beni? A Szabó Timcsi?

Ők beléphetnek még Oroszország területére?

:DDDDDD

jolaca 2015.03.21. 11:51:49

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
"Miért az a kifejezés jut eszembe a hír kapcsán, hogy FIZETVE."? - kérdezed.
Segítek: le vagyon írva a posztban az a megkérdőjelezhetetlen tény, hogy Katika új pénzhez jutott. Ezt az ő korában már másnemű prostitúcióból nem érhető el, csak politikaiból. Abban pedig ő igazi Madame...

jolaca 2015.03.21. 11:54:33

@anyadmajma:
Nem gecizni Baglyocskát!!
Az a cím már sokkal magasabb szinten foglalt!

vajdasagi 2015.03.21. 12:02:24

A szili katika valóban egy politikai prostituált. Tehát a legjobb helyre került: ahol van a számára pillanatnyilag fizetőképes kereslet. Mit kell ezen még ragozni.

És az meg valóban jól jellemzi az MSZP-t is, hogy ez a nő majdnem köztáársasági elnök lett. Mondjuk a schmitt pali-val azért pariban lett volna katika is. Szóval magas a színvonalunk.

bölcsbagoly 2015.03.21. 13:09:42

@vajdasagi: Hogyne a legmagasabb szintet Árpi bácsitok üti meg! Őt nem lehet ö überelni. Azt szúrta hátba aki KE-nek javasolta.

BelAmi 2015.03.21. 14:39:48

@beszélő majom: Ezt a szöveget legalább három helyre fostad oda. Szánalmas!

vajdasagi 2015.03.21. 15:32:34

@bölcsbagoly: Nem rajongtam az árpi bácsiért sem, de a legmélyebb sötétség a schmitt-éra volt. Ezt nem lehet nem látni, vagy letagadni.

röf 2015.03.21. 17:05:07

Penikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!
Te még létezel....?
( virtuális puszi....)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2015.03.21. 18:13:33

@röf: igen, úgy érzem, hogy élő vagyok.
virtuális ölelés

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 18:42:38

az egészben az a durva, kevés politikust alázott megy annyira a fidesz, mint a szilikatit.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 18:45:04

@vajdasagi:

"És az meg valóban jól jellemzi az MSZP-t is, hogy ez a nő majdnem köztáársasági elnök lett."

mekkora telitalálat! az milyen durva volt, hogy bármennyire is gecikínos volt, ahogy beszopatták, ötször inkább a sólyom. ötször, ötvenezerszer inkább.

röf 2015.03.21. 18:59:57

@Penivaldes:
fura világ ez
úgy tisztellek, hogy sohasem beszélgettünk...
volt néhány hozzá(m)szólásod, és azt gondoltam, tök mindegy, ki hogyan látja a világot...van valami közös...
nem tudom mi, de van....

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.03.21. 19:31:15

@beszélő majom:

upsz, hát csak ennyi volt a szuvereniásgeci? ha oroszország tilt ki az jóság, fasszopókurvácskám? :-DDDD

oroszországot nem fogjuk vegzálni, hogy szuverenitásizé? : -DDDDDDD hogy dokumentetelőkhacci obama?

juj, juj, de kibaszott gecikínos lesz ez amerikára nézva, húbazmeg..

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2015.03.21. 19:51:25

@beszélő majom: jobban járna a világ ha nem beszélnél...főleg nem marhaságokat.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.03.21. 20:21:27

Európa szerte számos helyen érik az új autonóm területek létrejötte..
Miért olyan nagy baj ez, miért fáj ez egyeseknek? Sebaj, majd szép lassan hozzászoktok (ehhez is..).

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2015.03.21. 20:31:40

@A megvalósult amerikai ólom..: ok, ok, de nem itt a lényeg, hanem tessék elolvasni a posztot

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.03.21. 22:29:03

@Penivaldes: Ez a poszt Szilit politikai prostituáltként állítja be, aki az Mszp-n belüli hatalmi harcokból vesztesként kerülve ki kizárólag egzisztenciális szempontok által vezérelve elvetelenül beállt az ellentáborba, ráadásul-horribile dictu- a baloldal által vörös posztónak tekintett magyar kisebbségi autonómiakérdésekkel foglalkozik.
Miközben Szili már Mszp-s politikus korában is számos jelét adta annak, hogy nem egészen úgy gondolkodik a határon túli magyar kisebbség kapcsán, ahogy main stream baloldali közvélemény elvárná.
Elég csak arra gondolni hogy-egyedüli szocialista politikusként- nem állt be a nem szavazatra buzdító gyurcsányi gyűlöletkampány mögé december 5-én, hanem lelkiismereti szavazásra bíztatott.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.03.21. 22:35:33

" Szopok, nyalok, egyenlő távolságban vagyok, kamupártot alapítok."

Erről a mondatról csak nekem jutott eszembe Kupa Mihály és a boldogult emlékű Centrum párt?

Ráadásul ő egy kiélezett választási helyzetben tette ezt, és 4 %-ot sikerült "összehoznia", míg Szili pártocskája egy lefutott választáson ért el szinte mérhetetlen eredményt.

Blogovics 2015.03.22. 00:12:32

Ez valóban vicces de biztos van rá magyarázat...de az is lehet, hogy ez az autonómia dolog nem is olyan sürgős(?)

concret 2015.04.09. 11:27:49

2005-ben szinte szavazatszám pontossággal meg lehetett mondani, milyen arányban veszít a KE választáson Szili.
Még egy mérsékelten buta ember is tudta volna a megoldást: legkésőbb a 2. forduló után vissza kellett volna lépnie, visszaadva pártjának a lehetőséget, hogy egy kellő támogatottságú, győzelemesélyes jelöltet állíthasson.
Szili viszont tudatosan nekiment fejjel a falnak, és utána csúcspoénként még durcáskodott is. Pedig nem stikában álltak ki mögüle, hanem előre bejelentve. Egy olyan párt nem támogatta őt előre jelezve, akivel a politikai kapcsolatai mindig feszültek voltak. Min is lehetett ezen csodálkozni?

Ebből is látszik: Szili Katalin nem mérsékelten buta, hanem mértéktelenül ostoba. Legyünk hálások, hogy megmenekült az ország az ő elnöksége szégyenétől. Igaz, utóbb azért lett egy még szánalmasabb paprikajancsink - csodákra képes ez az ország.

Ha én határon túli magyar lennék, nem érezném végtelenül nagy megtiszteltetésnek, hogy az "anyaország" ilyen szép gesztussal kedveskedik nekem. Persze, Semjéntől mi mást is várhatnánk?

hamlet49 2016.07.30. 18:49:44

@röf: Zoltai Gusztáv alias Zucker Gerzson volt MSZMP tag és munkásőr!Csintalan sem a szivem csücske de mélyen hallgat a szocik viselt dolgairól mindig!De pl.Széles Gábor is az MSZMP-t erősitette anno!Én megbocsájthatatlannak tartom ezeket az átállós politikusok tettét!Bencsik a Népszabi pártrovatot vezette!Fritz Tamás az Ifjukommunista ujságnál dolgozott,stb!
süti beállítások módosítása