_magyar_1.jpg

A nacionalista sötétség MKP-s útjai kifürkészhetetlenek még Dél-Szlovákiában is.

Priskin Tamás, a Slovan csatára jó formájára felfigyeltek Magyarországon is, nem véletlen, hogy Storck mester meghívta a magyar válogatott keretébe a franciaországi Eb-részvételért vívott Norvégia elleni pótselejtező mérkőzésekre. Ami történt, azóta futballtörténelem: jövőre Magyarország válogatottja 44 év után újra pályára léphet Európa-bajnoki mérkőzésen, mert az előzetesen jóval esélytelenebbnek tartott csapat kettős győzelemmel, többek között, Priskin góljával, jutott tovább a norvégok ellen.

Priskinnek gratuláltak Magyarországon és Szlovákiában is. Mindez a világ legtermészetesebb dolga lenne, de hát, ugye Kelet-Európában rendkívüli, “háborús” időket élünk. Ott, ahol már országosan lázítják a menekültek ellen a népeket, mossák össze a francia és belga terroristákat a szíriai menekültekkel, sajnos hétöznapi jelenség az úgynevezett belső ellenség is. Nincs annál szánalmasabb mutatvány, ha a magyar és szlovák szélsőjobb nem egymás mellett tüntet a muszlimok ellen, akkor egymást szapulják és ócsárolják.

Priskin, a hazaáruló

Nem történt olyan rég, hogy ugyanez a Priskin hazaáruló lett néhány idióta turbómagyar szemében, mert leigazolta a szlovák Slovan Bratislava csapata. Emlékeztek, zúgott a “Priskin te állat, baszd meg az anyádat!” rigmus a DAC meccsen is, amikor a Slovan színeiben merészelt gólt rúgni a csallóközi csapatnak. Akkor Priskin nem örült a góljának, nem akart olajat önteni a tűzre, de volt, aki ezt sem értette meg. Azóta a magyarországi csatár kirobbanthatatlan a pozsonyi klubból, hat góllal vezeti a házi góllövőlistát, mindenki elégedett.

Külön pikantériája volt a történetnek, hogy a turbómagyarok szavazatait kolduló Magyar Közösség Pártja (MKP) országos elnökségének tagja, Samu István is böffentett egyet a témában. Hímező-hámozó, óvatoskodó írásában gyakorlatilag számon kérte a játékost, mit keres a Slovanban, a névtelen társak egyes magyarországi és szlovákiai fórumokon janicsározták, hazaárulózták a komáromi sportolót, aki alighanem elsőként köpte volna szembe ezeket a “magyarságfelmérőket”. Ócska, undorító nacionalista fröcsögés, haladjunk tovább, mondhatnánk.

Priskin, a “felvidéki”

Csakhogy a magyar válogatott budapesti győzelme után egy újabb nemzeti szaporafosást eregetett meg az MKP zselízi migránsa a témában, Egy felvidéki lőtte ki Magyarországot az Európa-bajnokságra címmel. Oktondi Csonka régi ismerősünk, aki két fillérért árulta el szűkebb pátriáját Zselízt, majd hazáját, Szlovákiát is. Idegen zsoldban trollkodott a marokkói portálra egy akkorát, ha nem tudnánk, hogy a Fidesz fizetett hivatásos hasznos hülyéje, akkor csak arra gondolnánk, szórakoztatásunkra esett ki a szerepéből.

Csonka megszólította a fantasztikus sportteljesítmény kapácsán a lelátón szotyizó Berényi József MKP-pártelnököt, aki szerint “hab a tortán, hogy a felvidéki Priskin Tamás egy bámulatos góllal járult hozzá a diadalhoz”. Berényi elnök úr, és ahhoz mit szólsz, hogy a Priskint lehazaárulózó, lekurvaanyázó egyes DAC-drukkerek az MKP Országos elnökének tagja szerint “megérdemlik a tiszteletet”? Tehát az MKP elnöke szerint is hazaáruló lenne Priskin, aki egy másik dimenzióban bámulatos gólt is rúg? Elnök úr, sok volt a pacalt vagy megcsípte a vénaszkenner?

MKP: koldulja a szavazatokat

Mert ahhoz alsóhangon kell hülyének kell, vagy legalábbis skizofrénnek, hogy egyszer elvitatják tőle a szabad választás jogát, kétségbe vonják nemzeti - legyen az akármilyen - érzéseit, máskor pedig “felvidékezik” - kéretlenül - ugyanazt a személyt ostoba szavazatszerző okokból. Megint ott tartunk, hogy az MKP debilnek nézi a szlovákiai magyar választót: ha kell néhány szavazatért cserébe kirekeszt a magyarságból egy sikeres sportolót, de ha a szükség úgy kívánja a sikeres sportoló tollaival próbál ékeskedni és szavazatokat szerezni.

Megtanulhatnátok már kedves emkápés spin doktorok, a Fidesz és a Jobbik cinikus érdekmódszerei csak egy többségi nemzet nacionalistáinak hozhatnak politikailag kézzel fogható eredményt. Kisebbségi nemzet nacionalistáinak soha. Ezt persze csak halkan mondom, mert amúgy remekül szórakozunk, jó a műsorotok, ennél jobban nem is lehetne bemutatni, hogy miért ne szavazzon a szlovákiai magyar olyanokra, akik nemzetiségi alapon ítélik meg egy ember sportteljesítményét!

71 komment

Címkék: # #fidesz #mkp #hülye magyar #nacionalisták #szlovák sport #foci #hatuma #szlovmagyar #szlovákia #magyarország #priskin tamas

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr488094128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevoeiro66 2015.11.20. 15:21:37

Mi ez a zűrzavaros szarság? És miért van a címlapon?

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.11.20. 16:49:43

@Nevoeiro66: Gyorsan össze kellett dobni valami újat. Gondolom már be volt készítve a szokásos gyalázkodó poszt, hisz kém úr is arra számított, hogy a norvégok simán továbbjutnak ellenünk. Nem így lett. Kárba vesztek a jóelőre behűtött sértegetések :).

(Egyébként Priskin gólja nélkül is továbbmentünk volna 1-1-el is..)

PongLenis 2015.11.20. 17:06:02

Egy góltól elindulva egy nyúlfarknyi posztban sikerült menekültezni, terroristázni, magyarozni, felvidékezni, fideszezni és szélsőjobbozni egyszerre. Gratulálok az írónak, igazi gyökér. És még írni se tud.

PongLenis 2015.11.20. 17:21:19

@gázóra ellenőr: Fejtsd már ki kérlek a te olvasatodban mit jelent az, hogy turbómagyar?

röf 2015.11.20. 17:38:37

Ugyan, lépre mentetek csúnyán...
Ebben az írásban Priskin csak a mesterséges keret.
Az írás eszmei mondanivalója minden mondat, ami nem Priskinről szól...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 18:04:35

@gázóra ellenőr: Külön nagy pofára esés lehet turbómagyarjainknak, hogy maga Priskin is nyilatkozott a Digiben a magyar válogatottságáról:
www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/203489#
Így estek pofára, akik hazaárulózzák és janicsározzák hónapok óta, mert a Slovanba igazolt!

miketbeszéltek 2015.11.20. 18:05:15

Én elítélem a foci ürügyén megnyilvánuló gyűlölködést (is), de miután hónapok óta kárörvendesz a szlovákok kijutása kapcsán, legalább annyi elegancia/sportszerűség lehetett volna benned, hogy nem egy hülyemagyarozó posztot teszel fel ismét Priskin kapcsán, hanem pld. gratulálsz....Ismét megjegyzem: kaptál egy lehetőséget a sorstól, hogy hidépítéssel próbálkozhatnál Cseh/Szlovákia, illetve Magyarország között. Ehelyett a folyamatos, szándékos magyargyűlöletet sugalló provokációiddal a sovinisztákat igazolod.-(

miketbeszéltek 2015.11.20. 18:13:05

"országosan ... mossák össze a francia és belga terroristákat a szíriai menekültekkel,"
Ha már belekeverted: pontosan a múlt (látszólag ráadásul beilleszkedett) bevándorlóiból lettek a ma terroristái. Összefüggés még sincs. Miért? Csak! (Mert sértené a liberális dogmát.)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 18:29:01

@miketbeszéltek: Kiscsillag, még mindig nem vagy abban a helyzetben, hogy megmondjad, miről írok! Egyébként is túl profi vagy, minek magyarázzam: ha nem tetszik, nem olvasol!

samot 2015.11.20. 18:57:46

Jelentkezzen legalàbb egy baromarcu,aki tudja irànyitani,hogy hova szülessen!
IQ hiànyos barmok!

2015.11.20. 19:16:12

@Csehszlovák Kém: Ha nem tűnt volna fel, egyáltalán nem mondta meg a kolléga, hogy miről írj, hanem felhívta a figyelmedet, hogy itt lett volna az alkalom, hogy gratulálj a magyar csapatnak - hiszen a jobb felső sarokban azt írod, hogy szurkolsz a magyar válogatottnak is (lófaszt szurkolsz)- de te fontosabbnak tartottad megragadni az alkalmat a gyűlölködés szítására. Semmivel sem vagy jobb, mint akiket állítólag annyira utálsz, csak te a pálya másik oldaláról közelítesz.

miketbeszéltek 2015.11.20. 19:16:53

"majd hazáját, Szlovákiát is" Ez érdekes kérdés. Egy külső, erőszakos határmódosítás után elvárható-e, hogy a ugyanazt a lakóhelyet, emberi kapcsolatokat tekintse hazájának az érintett, illetve következő, már ott született generáció, vagy az azonos anyanyelvű, identitású közösség a haza?
(Sajnos milliókat kényszerítettek ilyen dilemma elé a döntéshozók...)

miketbeszéltek 2015.11.20. 19:33:35

@Csehszlovák Kém: Ahogy Singer kolléga is megjegyezte, valóban nem gondolom, hogy abban a helyzetben lennék, hogy megmondjam: miről írj. Viszont visszakérdezek: miért blogolsz, ha elő akarod írni: ki, és miért olvashatja? Megjegyzem: én korábban elismertem a szlovákok teljesítményét is, így ha ennyire sikerült kiakasztanom Téged, akkor azt kell feltételeznem, az dühített fel, hogy nem sikerült a provokálásod. Mert azért feltételezem, hogy vagy annyira értelmes, hogy felfogjad: miért provokáció a blogos tevékenységed nem csak a magyar radikálisok, hanem a patrióták számára is. Furcsa munkálkodásod magyarázataként egy dolog jutott eszembe: önigazolásként használod a blogot, hogy a kiprovokált szélsőséges válaszokkal magad előtt is legalizáld az identitásváltoztatásodat. (Ennek kapcsán valóban érdekelne, magadban hogy milyen nyelven gondolkozol?) Azért írjunk pozitívumot is: az előmoderáció megszűnésével nyitottabb a blogod, mint korábban.

miketbeszéltek 2015.11.20. 19:38:50

@miketbeszéltek: magadban hogy milyen nyelven gondolkozol=hogy milyen nyelven gondolkozol(vagy álmodsz) magadban

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 19:58:34

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: @miketbeszéltek:

"(lófaszt szurkolsz)" - Tényleg helyettem nem akarod megenni a vacsorámat is? Örülök, hogy ennyire tudod, kinek drukkolok és kinek nem :D Nem mintha beszámolási kötelezettséggel tartoznék nektek, de a magyar csapatnak már a meccs napján gratuláltam a tumblren, szóval ezt is benéztétek. Sajnos az van, hogy ez a poszt is rólatok, gyűlölködő turbómagyarokról szól, akiket megint fülön csíptem egy ostobaságotok kapcsán :)

impala 2015.11.20. 20:40:20

@miketbeszéltek: abban a hazában a magyarok kollektíve bűnösök.
nem érdekel, hányszor írták már le, amíg az ősembereknek él a törvénye, írjuk csak le minden apropóból.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 20:41:57

@impala: Még egy turbómagyar :D Itt vagytok mind a hárman?

miketbeszéltek 2015.11.20. 21:15:43

@Csehszlovák Kém: Erről a Galaxis útikalauz stopposoknak jut eszembe, ott is csak a szomszédos csillaghoz kellett volna elutazni a hirdetmény megtekintéséhez... Ebben az esetben persze visszavonom az állításomat, de már elnézést: itt van ez a blog, ezen vitatkozunk, és itt nyoma sem volt ezen korrektségednek, vagy a kétfelé szurkolásnak, minden megnyilvánulásod ezzel ellentétes volt. -Attól pedig, hogy egyre többször gyűlölködő turbómagyarnak nevezel, csak egyre nagyobb valótlanság lesz az állításod. Patrióta polgári konzervatív vagyok, és ugyanúgy vitában állok a sovinisztákkal, mint az ultraliberálisokkal, trágárságot meg nem igen tudnál idézni tőlem....

a nemzet fogatlan provokátora 2015.11.20. 21:18:22

Izrael most sem jutott ki.. Hogy dolgoztad ezt fel kém?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 21:20:21

@a nemzet fogatlan provokátora: Nem hallottad, hogy a csehek a szlávok zsidói? Nyugi, kint vagyunk!

miketbeszéltek 2015.11.20. 21:23:33

@a nemzet fogatlan provokátora: Szerinted, ha valaki szlovák nacionalista, az azt jelenti, hogy zsidó? Ez meg hogy jön ki Nálad?

a nemzet fogatlan provokátora 2015.11.20. 21:37:03

@miketbeszéltek: Nem nacinalista, az csak egy felvett szerep nála. (Így akar tükröt tartani a "turbómagyaroknak"..)

Hiperliberális, filoszemita a drága..

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 21:39:29

@miketbeszéltek: Ez nem sehogy, de nem is írtam ilyet :)

@a nemzet fogatlan provokátora: Azóta nem tudjátok kiheverni, hoyg belenéztetek :D

impala 2015.11.20. 21:40:23

@Csehszlovák Kém: te idióta! évente kábé 3-4szer írok bármit.
erre egy szarfaszú álmagyar leturbómagyaroz.

benes van a homlokodra tetoválva?

a nemzet fogatlan provokátora 2015.11.20. 21:40:52

@Csehszlovák Kém: Ezt még így nem hallottam.

Mit szólsz ahhoz, hogy az európai zsidó közösségek kártékonynak tartják az utóbbi idők hatalmas illegális bevándorlását?
Hallottad Konrád György nyilatkozatát?

miketbeszéltek 2015.11.20. 21:45:08

@Csehszlovák Kém: "Ez nem sehogy, de nem is írtam ilyet :)" Hát ezt nem pontosan értem (és ezzel még eufemikusan fogalmaztam:-)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 21:46:48

@impala: Nincs tetoválásom :((

@a nemzet fogatlan provokátora: Mint minden álláspontot, amely nem egyezik az enyémennyel, tiszteletben tartok, így KGY-ét is. "Az európai zsidó közösségek" álláspontjáról nem hallottam, link?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 21:52:46

@miketbeszéltek: " Patrióta polgári konzervatív vagyok"=turbómagyar. Csak, hogy ne legyenek kétségeid magadról. Egyik 19 a másik egy híján 20.

miketbeszéltek 2015.11.20. 22:34:25

(Konstruktív, normális hangvételű megnyilvánulások váltják egymást Nálad szélsőséges kirohanásokkal.) Ha számodra a patrióta hazaszeretet és keresztény polgári konzervativizmus egyenlő a soviniszta, antiszemita, tekintélyelvű, etatista, erőszakos, neopogány nosztalgiától átitatott, nemzeti gőg vallásaként funkcionáló nézetekkel, akkor ez azt jelenti, hogy Te kerültél olyan messze a realitástól, hogy onnan nézve már összemosódnak a dolgok.

miketbeszéltek 2015.11.20. 22:49:07

@Csehszlovák Kém: És a saját kategorizálásod szerint a Te saját, Szlovákiához fűződő kapcsolatodat/érzelmeidet hogyan lehetne definiálni? (Ugyebár szlovák patrióta nem lehetsz, mert az szerinted egyenlő a turbószlovákkal, ami elítélendő:-))

Magyarnaba 2015.11.20. 22:53:21

@miketbeszéltek: Az épelméjűek számára provokáció a blogolása :)

Persze lehet, hogy igazából ő a gyülieliről Kurtz ezredes egy másik nickkel és ez csak egy heccblog. Ez tűnik a legjobb verziónak, mert ha nem így van, akkor nagyon szomorú ez az egész...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.20. 23:36:48

@miketbeszéltek: A magyar kontextusban a patrióta hazaszeretet és keresztény polgári konzervativizmus a gyakorlatban soviniszta, antiszemita, tekintélyelvű, etatista, erőszakos, neopogány nosztalgiától átitatott, nemzeti gőg vallásaként funkcionáló nézetek megnyilvánulása. Ez a realitás, nem a te párhuzamos, ilyen olyan címkékkel teliragasztott párhuzamos valóságod.

@Magyarnaba: lol, te arra a blogra gondolsz, amit a Jobbik-közeli, MKP-s gyerek csinál a haverjával? Ezért vagy te itt, mert betalált a poszt!

miketbeszéltek 2015.11.20. 23:51:04

@Csehszlovák Kém: "Ez a realitás, nem a te párhuzamos, ilyen olyan címkékkel teliragasztott párhuzamos valóságod."

Helyes", ne is foglalkozz a valósággal, pld. az én több éves, konzekvens megnyilvánulásaimmal, csak ragaszkodj a saját praekoncepcióidhoz, úgy látszik ez esik jól Neked. Ilyen szempontból időnként megdöbbentő hasonlóság van az összes szélsőség: jobboldali radikálisok, ultraliberálisok, kommunisták és anarchisták gondolkozásmódja, önigazolása között.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 00:07:07

@miketbeszéltek: Szomorú mi, hogy nincs különbség a kettő között, erről írtam már ezen a blogon is, máshol is, de elég megnézned a két szélsőjobb párt, a Fidesz és a Jobbik kísértetiesen azonos, rasszista és xenofób politikáját.

Keresztény polgári konzervativizmus, az! :)))))))))))))))))))))))))))))) Te nagy viccmesélő, csókollak!

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2015.11.21. 00:37:03

Szlovákiában nincsen annyi baromnak köze a focihoz mint itthon, jobb helyük van most ott a magyar focistáknak.
Inkább arról kellene most a vitának zajlania, hogy a német tudás kivitt minket az EB-re, a hazai meg túrót sem ér!
Amúgy a svédek csapata tényleg kutyaütőkből áll, de a két gólunk nagyon szép volt.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.21. 00:39:55

Találgattam sokáig, hogy tudod negatív színben feltüntetni a továbbjutásunkat.

Nem hittem hogy sikerül, de rácáfoltál.
Ha egy magadfajta magyargyűlölő köcsög rohadék megerőlteti magát, akkor percek alatt mindent szét-trollkodik.

miketbeszéltek 2015.11.21. 00:45:59

@Csehszlovák Kém: -Ha visszajössz a cinikus üzemmódból, akkor szívesen válaszolok a kérdéseidre, hogy mi a különbség:-)
-"Keresztény polgári konzervativizmus, az! :)))))))))))))))))))))))))))))) " Attól, hogy pápai dogma szinten, ex katedra valamitől röhögőgörcsöt kapsz, attól még létezhet:-)
-A Fidesz retorikája kifejezetten idegesít. Ettől függetlenül miért is támasztja alá a valóság ennyire nyilvánvalóan az általam jóhiszeműen jóhiszeműnek gondolt nézeteidet? Az asszimilálódott migráns több leszármazottja radikalizálódik és gyilkol, a migránsok és leszármazottjaik sok "no-go", Sarija által uralt zónát hoztak létre Európában. Nem lehet, hogy a xenofóbia, és az üldöztetési téveseszme (a'la Orbán) valójában realitássá vált???

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.11.21. 00:53:46

@Madnezz: "Inkább arról kellene most a vitának zajlania, hogy a német tudás kivitt minket az EB-re"

A pályán nem németek voltak ( bár Kleinheiser sváb..:)

Nem azzal kell foglalkozni, hogy miért jutottunk ki, ezen már túl vagyunk, hanem hogy milyen lehetőségeket nyújt a kijutás számunkra ,és hogy ezek a lehetőségek ki is legyenek használva.
Értem ezalatt például , hogy végre megfelelő számú magyar játsszon nyugaton.

Ezenkívül Storck-megtartva sportigazgatói tisztségét is- a megszerzett tekintély birtokában végre hozzáláthat a magyar futballban még mindig élő posztkommunista jelenségek , összefonódások lebontásához, és az utánpótlás nevelés gyökeres átalakításához, német szakembereket hozva erre a területre is.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 01:13:53

@Madnezz: Lesz róla poszt!

@Ballib Cenzúra: Agyhalottjaitoknak köszönd, azoknak, akik hazaárulózták Priskint, a továbbjutás nagy siker!

@miketbeszéltek: Persze, hogy létezik. Csak nem Magyarországon.

A valósághoz a bajonettel (majdnem) Kölben gyilkoló német fehér keresztény politikai merénylő is hozzátartozik! Akik Párizsban gyilkoltak, azoknak semmi köze az iszlámhoz, főleg nem a háború elől menekülő milliókhoz.

grainos1 2015.11.21. 01:21:20

@Csehszlovák Kém: Te mekkora egy bigott, szánalmas fasz vagy!:) Rossz lehet ilyen keserű, saját fajtáját gyűlölő, elhazátlanodott, takonygerincű szarembernek lenni...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 01:31:15

@grainos1: tök jó, hogy ugyanezt mondtátok Priskinre is, most pedig a vállatokon hordozgatjátok :D

Tudományos libsizmus 2015.11.21. 01:41:59

Az nem Kelet-Európa, hanem Közép-Európa.

miketbeszéltek 2015.11.21. 01:42:46

@Csehszlovák Kém: Egy irányzat/szemlélet létezése nem attól függ, hogy van-e párt hozzá. ("Csak" kompromisszumokra készteti az embert a szavazásnál.)

"Akik Párizsban gyilkoltak, azoknak semmi köze az iszlámhoz, főleg nem a háború elől menekülő milliókhoz."
Az egyik fő értelmi szerző családja még csak nem is háború elől menekült.
-Szerinted a bevándorló százezrek/milliók túlnyomó többsége akar integrálódni? Hallottál a "no go" zónákról? Vagy a brüsszeli Molenbeek negyedről? Az Iszlám 1400 évéről? A strucc csak az emberi legendáriumban dugja fejét a homokba; az ember nem ilyen bölcs: megteszi. Az ultraliberális vakság olyan veszélyhelyzetet eredményez, ami a szélsőjobb, és a rendpártiság előretörését fogja eredményezni!

Tudományos libsizmus 2015.11.21. 01:48:34

@Csehszlovák Kém:
Jaj nekem, ezt nem kellett volna:
"Akik Párizsban gyilkoltak, azoknak semmi köze az iszlámhoz, főleg nem a háború elől menekülő milliókhoz."

Ha nem az iszlámhoz van közük, akkor ugyan mihez? Törökországban, Görögországban, Makedóniában, Szerbiában háború van? Nem is tudtam.

Aztán ahhoz mit szólsz, hogy Csehország és Tótország sem akar fekákat látni?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 02:43:28

@miketbeszéltek: @Tudományos libsizmus: Hiába erőlködtök, a terrorizmust és a menekülteket, csak populista politikusok mossák össze és agymosott híveik. Az elkövetők egytől egyig olyan szegény, buta a társadalom peremére került emberek voltak, akik a magyar szélsőjobb derékhadát is adják és akik most az ún. iszlámellenességben találják meg legújabb világmagyarázatuk és közben hazaárulózzák Priskint, mert a Slovanba igazolt. Same crazy stuff.

2015.11.21. 07:36:24

@Csehszlovák Kém:

És szerinted én a hülye tumblr-edet követem? Mégis kinek képzeled magadat?

Valamelyik haverod benyom az indexre főoldalra, aztán akkor rákattintok a cikk-nek nevezett irományodra, nem mintha a tartalma valami étvágygerjesztő volna, csak általában akkora csúsztatások vannak benne, hogy jóérzésű emberben felforr a vér.

A turbómagyarkodást nem tudom honnan veszed? Az itt kommentelők között te vagy a legnagyobb "turbó", már ne is haragudj.

gmihaly621 2015.11.21. 07:48:12

Ugye nem te vagy az a kétlelkű blogger, aki magyarországi lelkeddel és témákkal csupa szépet, jót írsz a magyarokról, csehszlovák lelkeddel és témákkal pedig gyalázkodsz? Utóbbiért fizetnek jobban?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 11:10:53

@gmihaly621: A blogolást még mindig ingyen csinálom, ellentétben turbómagyar kormányunk sleppjével a köztévé oldalán, ahol háromszázezret fizetnek ki az adófizetők pénzéből propaganda"írásaikra", de hát természetesen neked nem az fáj, ha meglop az állam, hanem az, ha pofádba mondják az igazságot! Megszoktam, valami új?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 11:14:32

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Biztos neked van jobb szavad azokra az emberekre, akik először Priskin anyját szidják, mert leigazolt a Slovanba Bratislavába, majd a vállukon hordozzák, mert a magyar válogatottban sorsdöntő gólt lőtt, hm? Megírod?

Látod, ezért érdemes a tumblim követni, nem keveredsz ilyen kínos helyzetekbe!

2015.11.21. 14:15:56

@Csehszlovák Kém: Ne csúsztass már megint!

ENGEM turbómagyaroztál feljebb, erre vonatkozott a kérdés.

Én pedig a büdös életben nem szidtam Priskint. Múlt vasárnapig azt sem tudtam, hogy a Slovan-ban focizik, mivel a magyar focival csak a válogatott-meccsek megnézése szintjén foglalkozom.

a nemzet fogatlan provokátora 2015.11.21. 14:27:49

@Csehszlovák Kém:

magyaridok.hu/kulfold/bevandorlas-importaljuk-az-antiszemitizmust-29797/

Idézet innen: "A Németországban élő zsidók is osztják az osztrák félelmeket, Juri Goldstein, a türingiai zsidó közösség elnökhelyettese szintén tart az antiszemitizmus térnyerésétől: „Sokunk emlékszik az európai zsidó intézmények elleni támadásokra.” Goldstein aggályai nem alaptalanok, elég csak a 2014 nyarán Wuppertal városában történt zsinagógagyújtogatásra gondolni."

Zavart érzek az erőben kém...;)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 14:34:02

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Nem csúsztatok, te írtad, hogy "gyűlölködöm", no ez klasszikus turbómagyar megközelítés, te sem vagy más ezek szerint, ez van.

Hol lenne a zavar? Teljesen logikus, hogy a Magyar Idők szélsőjobboldali napilap ilyenekről ad hírt, ahogy Jean-Marine Le Pen szélsőjobboldali politikus is a francia zsidóknak smúzol.

Ez sajnos még mindig nem egyenlő kiinduló állításoddal, miszerint "az európai zsidó közösségek" "kártékonynak" tartják a bevándorlást. Hazudsz, csúsztatsz, megszoktam, klasszik turbómagyar szélsőjobbos technika.

2015.11.21. 17:00:41

@Csehszlovák Kém:

"Nem csúsztatok, te írtad, hogy "gyűlölködöm", no ez klasszikus turbómagyar megközelítés, te sem vagy más ezek szerint, ez van. "

Csodálatos érvelés! Felhívom a figyelmedet, hogy te gyűlölködsz és te vagy az, aki egyoldalúan tünteted fel a dolgokat, akárhányszor írsz egy szösszenetet ide, erre ezért én vagyok a turbómagyar :-)

Neked mindenki turbómagyar, aki nem ért egyet a nézeteiddel.

Mondjuk nem tudom, hogyan lehetnék turbómagyar? Nem akarom vissza Trianont, nem gyűlölöm sem a románokat, sem a szlovákokat sem senki mást, kivéve az egyoldalú beállításokat.

Képzeld bazmeg még a főnököm is szlovák - akinél azt kell mondjam jobb főnököm még sosem volt - és mivel multinál dolgozom ahol CZ, SK, HU egy egységként van kezelve - van egy rakás cseh kollégám, akikkel szintén jóban vagyok. Szóval ha én turbómagyar vagyok, akkor mindek nevezed a revizionistákat?

Két eset lehetséges: ostoba, gyűlölködő provokátor vagy vagy esetleg jól keresel ezzel a szarral.

Mindkét esetben egy utolsó véglény vagy.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 17:09:40

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Csodálatos, amikor már nincs hova hátrálnod, bedobod a turbómagyarok egyik kedvenc érvét, "nekem is van egy zsidó barátom". Kispajtás, jelen pillanatban teljesen irreleváns, milyen nemzetiségű a főnököd, mivel egy kifejezetten visszafogott és tárgyszerű írást neked sikerült úgy interpretálni, "gyűlülködöm". Ezt eddig a percig nem sikerült alátámasztanod semmivel, ellenben, valami miatt nagyfokú késztetést érzel, hogy a témáhot nem kapcsolódó érvekkel bebizonyítsd magadról, nem vagy turbómagyar!

Gyerünk hát, szedd ízekre az írást, bizonyítsd be hol "gyűlölködöm"! Hajrá, dotoho, szorítok neked!

Disclaimer: neked is hangsúlyozom, ellentétben a közmédia fizetett bohócaival, akik a magyar állami közpénzből 300.000 forintért írják havonta propagandablogjaikat, én ezt hobbiból csinálom, a te örömödre. Persze az téged nem háborít fel, ha meglopnak, ellenben egy a szar ostoba turbómagyarok szokásait pellengérre állító blogbejegyzés alatt pörögsz már második napja :D

gmihaly621 2015.11.21. 17:54:48

@Csehszlovák Kém: Akkor te turbócsehszlovák vagy, vagy mi a szösz? A turbómagyarnak titulált Orbán-kormány előtt pedig komprádor kormányok voltak, előtte pedig elvtársvilági hogyismondjam bábkormányok. Mellesleg a neopánszláv Benes "keletiesezése", Kisantantja, a magyar honvédelmet sújtó korlátozások - nehogy megismétlődhessen Stromfeld Aurél felvidéki hadjárata, 70 évvel az 1849-es "tavaszi hadjárat" után, és a többi sem volt piskóta. Ennyit a csúnya cseh csibészekről, egyelőre.

Magyarnaba 2015.11.21. 19:08:24

@Csehszlovák Kém: Nem arra a blogra gondolok, ahol beleálltál egy vitába és nem vetted észre, hogy mindenki rajtad röhög és hülyét csináltak belőled, mert nem tudtál ott is előmoderálni :)

Bár neked ehhez a saját blogod is elég :))
Alig várom, hogy a szlovák haverjaimnak megmutassam ezt a blogot, alighanem lesz nagy kokotozás!

Magyarnaba 2015.11.21. 19:09:16

mármint: Nem, (vessző) arra a blogra...stb

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.21. 20:22:57

@Magyarnaba: Álmodozzál csak! Épp elég megugorhatatlan nektek ez a blog is már öt éve :)

gmihaly621 2015.11.21. 23:35:03

@Csehszlovák Kém: Mit miért? Bővebben, ha kérhetlek.

Nátán Apfelbaum 2015.11.22. 12:13:47

@Csehszlovák Kém:
Lehet az egész

náci-mélyszlovákosdit

poénnak szánod,
de megbocsáss,
annak nagyon beteg.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.22. 12:26:46

@Nátán Apfelbaum: "náci mályszlovákosdi" - hát te is újat mondasz, gyerek. A hozzászólásokból amúgy kiderül, hogy rengeteg magyarkárosult érkezett a kórtermembe gyógyulni!

dulful59 (törölt) 2015.11.22. 14:08:26

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: én meg még pl azt se tudtam, hogy ez a Priskin nevezetű ruszin egyáltalán létezik a világon.

pedig biztos legalább akkora turbómagyar vagyok, mint amekkora turbószlovák a Dohogó!

dulful59 (törölt) 2015.11.22. 14:12:36

@Csehszlovák Kém: pedig nem. te egyáltalán nem "gyűlölködsz". te szimplán geci vagy, de arra vigyázol, hogy ezt röhögve tedd.

mellékesen összeírogatsz egy csomó marhaságot, hogy ezeket a késztetéseidet kiélhessed. egy fókusz, egy rózsa vagy a szlovmagy internet egén! :)))

dulful59 (törölt) 2015.11.22. 14:14:38

@dulful59: már úgy értem persze, hogy ánuszrózsa. csak mer imádod, ha szidnak! :))

egyébként még azt kellene hinned, hogy nem fontos, amit írsz :))))))))))

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.11.22. 14:35:32

@dulful59: Imádom, hogy ideszoktál és olvasol, gyere máskor is! :D

faszosmarci 2015.11.23. 14:14:56

ez kibaszott erőltetett lett, ennél jobbakat szoktál írni.

The Crazy One 2015.11.24. 08:05:10

Ő legalább kiáll a leírtakért, legyen a poszt bármennyire beteg és védhetetlen. Az új szónál egy nagy andrás, vagy egy lajospé mikor állt bele egy vitába az olvasóval?

faszosmarci 2015.11.24. 11:07:09

@Csehszlovák Kém: mert mindeféle fociszurkerek véleményét beleszőni egy ilyen cikkbe szerintem felelsleges. én is járok Diósgyőr meccsre és ha felhúzzák az agyamat (sajnos mostanában elég sokszor előfordul ez, mert nagyon szarok vagyunk), akkor mindent ordítok (zsidó, náci, kurvaanyád, stb.) az ellenfélre, pedig alapvetően semmi problémám nincs velük. ha meg valaki eligazol tőlünk, az a meccsen simán rohadt áruló lesz, pedig megértem, hogy a több pénzért és lehetőségért igazolt el. hát csak ennyi, ezt éreztem egy picit erőltetettnek.
süti beállítások módosítása