2405045.jpg

Idegenben vezet a csapatod egy góllal, de még nem vagy biztos a győzelemben? Egy Sparta drukker megmutatja, mit csinálj, hogy bebiztosítsd csapatod győzelmét.

Igaz, hogy jártam már Prágában hore bez helyen, ahol a fiatal pincércsajok felső nélkül hozzák ki a söröd, tudtam, hogy a csehszlovák naturista kultúra csak az endékás szomszédokkal vetekedhet, de azért erre még én sem számítottam. Történt, hogy a hétvégén, a Mladá Boleslav–Sparta elsőosztályú mérkőzésen a vendégek egyik szurkolója csöccsel próbálta megzavarni a hazai védők figyelmét, amikor a fővárosi csapat szögletrúgáshoz készülődött..

A felvétel a csehszlovák internet sztárja lett. Jó, jó, néhány napja még nagy meleg volt, az is lehet a mérkőzés fináléjára melegedett be teljesen az izgalomtól, a vendég fővárosiak kétszer szerezték meg az előnyt, a hazaiak kétszer egyenlítettek ki, szóval az összecsapás kifejezetten izgalmas volt, bármi elképzelhető volt még a meccs végén. Ráadásul a szöglet elvégzésének idején a Sparta már vezetett egy góllal, egy újabb találat alighanem végleg eldöntötte volna a meccset.

Nem mellesleg a mérkőzést élő egyenes adásban adta az állami közszolgálati televízió 4-es sportcsatornája. A váratlan jelenetet a szpíker sem hagyta szó nélkül. Bořek Dočkal középpályás eseménytelen szöglete után, a néhány másodpercig csöndben maradó Bosák szpíker professzionális módon kommentálta a látottakat:

"A szögletnél láttunk mindenféle érdekességet. Nem túl megszokott az ilyen, de nem mondanám, hogy be kéne tiltani".

A cseh "Nemzeti Sport" aztán a helyi Sinkovics Gábort bízta meg a feladattal, hogy találja meg és készítsen mélyinterjút a lánnyal. Ez van: amikor filmet készítenek arról, hogyan lopta el a Halálcsillag műszaki leírását a egy lázadó különítmény, ha egy meccsen csöcsöt villantasz, interjúban fogják megkérdezni, miért tetted. Egy egész republika lélegzett fel, amikor a fiatal drukker kötélnek állt, neve elhallgatása mellett. Kiderült, a hölgy egész életében meccsekre járt, ebből a körből szerezte legjobb barátait is, mivel a meccsek hangulata mindig magával ragadja.

A kíváncsi riporter rákérdezett az alkoholra is, de a futballőrült lány azt állította, csak egy tizes sört ivott. Ez jó eséllyel egy Gambrinus lehetett, ami valóban nem egy erős sör, de az más kérdés, hogy a csehek egy ilyen hülye kérdésre maximum egy sört fognak bevallani. Miután mindenki megnyugodott, hogy a villantás nem volt megtámogatva alkohollal, végre megtudhattuk a drukker tettének valódi okát is:

"vidám és fiatal emberek vagyunk. Elsősorban egy jó poénról volt szó, nem akartam nagy felhajtást okozni".

Az interjú azonban itt nem állt meg és azt vettem észre, hogy egyre jobban megismerhetjük a lányt, akinek  a futballon kívül nincs gondja a meztelenséggel sem, ami természetes számára, nem szégyelli testét.

"Semmi olyasmit nem mutattam, amit bármelyikünk ne látott volna már életében"

A csapat se maradhatott ki a jóból, visszafelé Prágába a játékosok is megtekintették a buszon a lelátói történések miatt elhíresült szögletrúgást. A játékosok úgy tudták meg, hogy a meccsen történt valami szokatlan dolog is, hogy mindenkinek nagyon gyorsan tele lett a mobilja képekkel és videókkal. Az esemény főszereplője ezt úgy kommentálta, nagyon boldog a hírnek és örül, tetszik neki. 

Dočkal középpályást is megkérdezték az újságírók, mit érzékelt az esetből a 82 percben, de a válasz kiábrándító volt, semmit. Ráadásul Dočkal általában nem néz a lelátó felé, különösen szögletrúgáskor, mivel elég vad dolgok szoktak arrafelé történni. Végül is, most is, de ezúttal egy kicsit másféle vadságot láthatott volna, teszem hozzá.

De térjünk még vissza egy pillanatra a magát megnevezni nem kívánó elkövetőre! Arra a kérdésre, hogy tetszik-e neki valamelyik futballista a jelenlegi Spartából, már-már kitérő választ adott! Kiderült, a hölgy úgy általában szereti a férfiakat és mindegy neki, hogy futballistáról vagy kőművesről van szó. Külön hangsúlyozta, hogy tettével nem szponzorokat, szeretőket akart szerezni magának a csapatból, mivel amúgy is párkapcsolatban él és nem a pénz miatt, mivel az soha nem játszott fontos szerepet a párválasztás során.

Akárhogy is történt, a drukkernek, ha benevez, jó esélye lenne megnyerni a Miss Sparta Forever versenyt, amit nemrég írtak ki a hetedik kerületi prágai klub női szurkolói számára.

komment

Címkék: #csehország #foci #sparta praha #csöcs

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr517716878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.08.19. 12:45:24

Semmi magyargyűlölet, magyar fikázás ?

Öregszel.

Rwindx 2015.08.19. 12:54:14

@Ballib Cenzúra: Pont ez jutott eszembe nekem is. Hol a fasiszta magyar szál a történetben? :D

Netuddki. 2015.08.19. 13:38:11

Mert az úgy hiányzik az orbánfarturkászoknak mint egy falat kenyér...

Peetee 2015.08.19. 14:30:50

"Amúgy is párkapcsolatban él." Gratulálok a hős udvarlójának!!! :)
süti beállítások módosítása