thend.jpgÖsszeomlott a jobboldal, mennyi van hátra, Viktor?

Elképesztő zavar a kormánypárt táborában, ritka vicces kommentárokat lehetett olvasni egy nappal McCain igazságbeszéde után. Egyik kedvencem a Magyar Nemzetes György Zsombor bejegyzése, aki a Facebookon panaszkodik a nyugati típusú sajtószabadság állítólagos borzalmairól. Nekem pedig eszembe jut, hogy Simicska mediás ismerőseim évek óta arra panaszkodnak, hogy a kormánytól alig kapnak infókat, gyakorlatilag semmibe veszik őket  minisztériumoknál, és egyöntetűen állítják néhány sör után: ettől még a szoci-szadesz kormány alatt is jobb volt! Zsombi bazmeg, ezek után amerikaiakra panaszkodni, hát minimum köpd szembe magad.

Egyhamar nem lesz itt Békemenet, ez jutott eszembe, amikor Bencsik Gábor Magyar Krónika főszerkesztő panaszos sorait olvastam. Vagy lehet csak a zsé nem jön, elvárások meg vannak? Ki tud ezen a széteső táboron már eligazodni, egy biztos: valószínűleg sokat előszobáztathatták a srácot. Lehet eljött a pillanat, amikor a Neofasiszta Diktátor hasznos hülyéi egy pillanatra magukra ismertek? Ebből lehetne egy jó kis hitleres videót összerakni! Az összeomlás és a valóságérzékelés hiánya totálisnak látszik, a mandineres Balogh elvtárs odáig jut, hogy nagy a baj, persze, hogy miért is, az már nem érzékeli a narancsködben, a polgárportálos Huth a tutiblogon fasiszta disznózik egyet, a másik Bencsik idiótázik, vénemberezik.

Ők azok, akik legalább mondtak valamit, a reakciókból azért annyi már látszik: a neofasiszta diktátor kormánya és elvakult hívei a teljes arcvesztésig fogják tolni a műsort. Ahhoz képest, hogy nemrég GFG még politikai konszolidációról álmodozott, Szijjártó kétségbeesetten három megnyert választásról beszélt, meglehetősen megváltozott a közhangulat. A demokráciában ugyanis szintén alapszabály: nem csak választásokat kell nyerni, hanem eredményesen kormányozni, így meglehetős elégedettséggel figyeljük a visítozást és pánikot, amely a jobboldalon kitört egy megfelelő helyen elhangzó, pontos kritika után.

Pedig mi időben szóltunk, hogy az a párhuzamos és mesterséges valóság, amelyet a Fidesz szekta létrehozott Magyarország határainál véget ér. Néha ebből a való világból azért lehetett érzékelni pillanatokat, például, nem zsidózunk, cigányozunk büntetlenül a stadionok lelátóin, és nem kötjük az országunk teljes energia-, külpolitikáját, belső értékeit a fasizálódó Oroszországhoz, amely nyíltan hirdette magát, mint a nyugati liberális demokrácia, az egyéni szabadságjogok ellensége. A fasizálódó nemzeti retorika, az oligarchikus kleptokrácia ellen terméteszetes módon fellépő civil társadalom erejét pedig igencsak igénybe vette a Moszkva által kirobbantott ukrán katonai konfliktus hozadéka, a megerősödő európai szélsőjobboldali, fasiszta mozgalmak feléledése.

És hogy miért neofasiszta diktátor Orbán? McCain itt megmondja!

Van abban az állításban valami, hogy Viktor tényleg elhitte: a Nyugat hanyatlik. Muha. A miniszterelnök bukása nem kérdés, de nehéz megmondani mikor következik be, mikor fog Magyarország újra európai értékek mentén politizálni és mikor vetünk véget az árulásnak és fasiszta ámokfutásnak. De fel kell rá készülni. Magyarország továbbra is a NATO és az EU tagja és csak bízhatunk abban, hogy szövetségeseink nem értékelik át az ország helyzetét. Orbán Viktor kalandozása ma nagyjából Borat kazah riporter szintjén mozog az USA-ban és a Nyugaton.

Csakhogy amíg Borat, az intelligens bajkeverő története puszta szórakozás volt, addig Orbán magyarországi történetét nem egy jó humorú komikus írta, hanem valódi szereplőkkel eljátszott igazi butaság reality és személyiségvisszafejlődés-történet. És egy bizonyos idő elteltével még csak vicces sem lesz. Csak annyi marad, hogy a szégyentől és a fájdalomtól fogunk facepalmozni, mint egykor a Borat film néhány jelenete során. Kíváló tréningben és igazi Borat-hatásban lesz részünk, ha megnézzük McCain Facebook oldalán honfitársaink ámokfutását, amely az országimázson kívül megmutatja a neofasiszta dictator rezsimének valódi arcát is.

mekkenfb4.jpg

mekkenfb5.jpg

mekkenfb2.jpg

mekkenfb1.jpg

mekkenfb3.jpg

114 komment

Címkék: #magyarnemzet #hülye magyar #orbán viktor #illiberális demokrácia #mccain

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr346955391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.12.03. 23:13:55

Ezt nem kéne.

Ha a hozzád hasonlók tovább szítják a parazsat, háború lesz. Szeretnéd?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.03. 23:59:38

@belepo: Azért kell eltávolítani minél hamarabb Orbánt - különben háborúba viszi az országot, szeretnéd?

Alick 2014.12.04. 00:01:28

Ahogy McCain szenátor "forradalmi munkásságát" ismerjük, a következő lépésben Vona Gábort bíztatja a demokrácia helyreállítására.
:)

hosaka 2014.12.04. 00:01:52

@belepo: A hozzá hasonlóknak fogod egyszer még megköszönni, hogy te és a gyerekeid nem fogtok hamarosan éhenhalni.

Nem szerelem kérdése, hogy mi lesz. Az lesz, hogy a rákos daganatot le kell operálni az országról. Elgennyesedett, bűzlik és nekem nem tűnik túl jóindulatúnak. Kokisaller színvonalú Orbán nélkül is megvan a magunk baja.

Abcúg Orbán!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 00:11:02

@hosaka: Vona korábban azt nyilatkozta, hogy nem fogadja el a liberális demokráciát, így ez az opció ki van zárva. Rajta múlik :)

hosaka 2014.12.04. 00:21:05

@Alick: Leszarom McCain munkásságát. Orbánról van itt szó meg a fostalicska annyitisér szektájáról.

Tartsd el őket te. Akkor egy szavam sem lesz. Vona ide meg oda. McCain pucsít egyet, Vona úr meg benyal és ettől hirtelen jól megnyer egy választást? Vagy van B-terv is?

hosaka 2014.12.04. 00:34:04

@Csehszlovák Kém: Ez kb az a vicc, amikor Vona úr bemegy a dokihoz, leveszi a bézbóz sapkát, ül a fején a béka és azt mondja: Nézze doktor úr, mi nőtt a valagamra.

A demokrácia nem fogadja el Vonát. Vona úr nagyon megelőzte a korát, mert pár generáción át még ez lesz. Rohadék, bűnöző, agresszív cigányokból eddig 1 db-ot sem iktatott ki a környékről, pedig név szerint ismertek. Ötletei vannak, mint mindenkinek. Kérdés, hogy mire jók. Kibaszott önjelölt messiásokat etetünk évtizedek óta, de a megváltás hirtelen mindig x év múlva lesz. Legalább egy kibaszott UFO szállna le a Kossuth téren, de asse.

tralalala 2014.12.04. 00:52:58

@hosaka: "A hozzá hasonlóknak fogod egyszer még megköszönni, hogy te és a gyerekeid nem fogtok hamarosan éhenhalni."

Én még az éhező árvák ártatlan, könnyes szemét is belevettem volna, úgy az igazi a demagógia :)

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.04. 01:57:13

Az a vicces a ballib bloggerekben, hogy zavaros vágyálmaikat próbálják valóságként eladni. Aztán amikor nem jön be, akkor hülyén pislognak egy párat és lapoznak. Mint a 2011-es forint elleni támadás után. Akkor is elhitték, hogy a kormány megy, aztán pár év múlva három csúnya pofánverés lett a vége.
Most vérző orral szipogva ismét bíznak, de megint pofáraesés lesz a vége.
Figyeljetek hülyék ! A kormánypártnak jelenleg NINCS alternatívája, és ezt az amerikaiak is tudják. Az hogy hetenete pár ezren lézengtek az utcán pedig édeskevés..

P.Freddy 2014.12.04. 02:48:44

@A megvalósult amerikai ólom..:

"Figyeljetek hülyék ! A kormánypártnak jelenleg NINCS alternatívája"

Nyugi, persze hogy nincs. Lopásban ezeknek nincs alternatívájuk, az krvahétszentség, fideszparasztok.

De nyugi, nyaljátok csak tovább Lázár seggét ugyanazért a lopásért, amiért 10 másodperc múlva Simonra vért hányva hörögtök (csak közben Lázár még el is bassza azt a pénzt amit lopott, Simon meg legalább visszaadta, mert muszáj volt neki:)

Örüljetek vazdmeg, hogy tiétek a világ legköcsögebb, legkorruptabb, legarrogánsabb, legszájbabszottabb országromboló seggfejcsordája, éltessétek, szavazzatok, trafikozzatok, Fideszpatkányok! :)))

bontottcsirke 2014.12.04. 06:52:51

@A megvalósult amerikai ólom..:

Nincs alternatíva? Kár, hogy ezt lassan csak te érzed.

2018-tól (ha nem előbb) függetlenek, civilek és a jobbik fog bent ülni a parlamentben. A fityesz meg lehetőleg a hűvösben.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.12.04. 06:58:11

Amerika vért akar, mert látja saját tehetetlenségét.

Ennek része a szófogadatlan szövetségesek megrendszabályozása.

Jelenleg ezek leginkább Szlovákia és Mo. Csehországban már sikerült kormányt dönteni "korrupció" ürüggyel. Jelenleg viszont a cseh KE keményen ellenáll az USA-nak, azaz Csehország még nem veszett el teljesen.

A csehek egy jelentős része nem vevő a washingtoni érdekek szajkózására.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.12.04. 07:00:04

@Csehszlovák Kém:

Pont fordítva. Jelenleg Orbán tartja vissza a magyar részvételt a háborús előkészületekben.

A ballibek rohannának vért ontani Oroszországba. A hatökör Bajnaira emlékezzünk vissza, s dicstelen hisztizésére.

dadddd 2014.12.04. 07:30:36

AZ ellenzék teljesen alkalmatlan, hogy egy hiteles alternatívát nyújtson. Ez Orbán sikerének egyetlen "titka". És amíg nincs egy komolyan vehető kihívó, egyre többet enged majd meg magának.
Na de hogy fasiszta? Ez a csóka semmit sem tud Magyarországról. Ti meg isszátok az ilyen nyilvánvaló ostobaságokat. Hol marad a józan ész? Hol maradnak olyan liberális értékek, mint az ártatlanság vélelme? (Igaz Goodfriend úr?) És a nemzeti szuverenitás?
Igazságbeszéd? Melyik Putyin-bérenctől is hallottunk már ilyet?

dadddd 2014.12.04. 07:34:45

@bontottcsirke: Talán a Jobbik. A baloldalon, viszont lépten-nyomon előbukkan egy Demszky, egy Kuncze, stb..., akik totálisan ellehetetlenítik az ilyen típusú mozgalmakat. És ha nem vetik őket magukból, sosem fogják őket komolyan venni a választók. Persze néhány százalék összejöhet, aztán melegíthetik a seggüket a parlamentben.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.12.04. 07:43:01

Abban igazuk van, hogy a kormány meg az egész igazságszolgáltatás, rendőrség, adóhivatal, minisztériumok, önkormányzatok, autóvizsgáztatás, okmányirodák, földhivatalok, sőt még a hallottak is korrumpálhatóak Magyarországon, DE mikor volt ez másként? Rendszerváltás elött se után egy nap sem telt el, pártoktól függetlenül, hogy az ország ne fulladozott volna a korrupcióban' Talán korábban kellett volna ezt a befolyásolást elkezdeni, mert már így is késő. Máskülönben kit látnának szívesen HATALMOn? Valami bolsevik gyíkot akinek körei tovább rabolnák az országot de közben rendre meghajolnának az USA akarata elött? Nincs jobb alternatíva, vazzeg???

Szvidrigajlov 2014.12.04. 08:07:40

DOTOHO többször bizonyította, hogy egy nyilvánvaló faszkalap és az orránál sem lát tovább. Vagy fizetett troll.

Néhány gondolat kimaradt az értékeléséből: hogy az idióta baromnak, aki DOTOHO nicknéven írogat, legyen még lehetősége tömény ökörségeket leírni, dobok néhány koncot, amin rágódhat.

Szóval értékelni kellene még Orbán Viktort a következő "értelmezési tartományokban":

a) Orbán Viktor 45 percen belül bevethető tömegpusztító fegyverrel rendelkezik és nem kétséges, hogy be is veti. Ergo bombázni kell.

b) Orbán Viktor vegyi fegyvereket vetett be saját ellenzéke ellen. Bombázni kell.

c) Orbán Viktor azért akar Paks II-t, mert fasiszta rendszerének nukleáris programját atomfegyver előállítására akarja használni és már dúsítja az uránt. Bombázni kell, vagy ki kell küldeni az atomenergia ügynökséget.

d) Orbán Viktor a saját népét mészárolja le, és rasszista módon lép föl saját etnikai kisebbségei ellen. Észak-Kelet Magyarországon tömeggyilkosságokat követ el a cigányok ellen. Békemenetes szabadcsapatai Mátészalkán tízezer cigányt lőttek tömegsírba. Bombázni kell!!!

e) Orbán Viktor terrorszervezeteket támogat a befolyt bankadóból, amelynek jelentős százalékai az ISIS-hez kerülnek és azok orbáni oligarchák által irányított cégektől vesznek AK 47-eseket, hogy amerikai katonákra lőjenek Irakban. Bombázni kell.

f) Orbán Viktor antiszemita pogromokat szervez és ezeknek állít emlékművet.

DOTOHO! Írjál még, túrj a szemétben és élvezd! Mint egy igazi patkány.

Szvidrigajlov 2014.12.04. 08:18:31

@Csehszlovák Kém:
Azért az is roppant esztétikus, hogy DOTOHO néven írt bolghoz ugyanaz a személy Csehszlovák Kém nicknéven kommenteket ír.

De ha már szóba hoztad a háborút! Ha jól tudom Magyarországon nincs amerikai katona. Meg Szlovákiában, meg a cseheknél. De Romániában, Lengyelországban és a Baltikumban ott vannak néhány ezren. Most Ukrajnába készül néhány "katonai tanácsadó".

És akkor, kedves DOTOHO, alias Csehszlovák Kém, van pofád leírni, hogy Orbán viszi háborúba az országot: Azzal, hogy nem engedett be amcsi katonákat?

Egyet megígérhetek: nem fogom lelövetni a kölkömet egy ukrán-amerikai-orosz korlátozott háborús konfliktusban, amikor a szövetségeseket arra kényszerítik, hogy küldjenek haderőt Voronyezs alá. Ellenben - ha ez a forgatókönyv bekövetkezne - mondjuk egy új ballib kormány hűséges szövetségesi hozzáállása miatt - meg foglak találni DOTOHO és felhúzlak az első lámpavasra. Fejjel lefelé.

Dr Gregory House 2014.12.04. 08:25:39

Amíg ti itt ölitek egymást, az ország még nem ellopott maradéka is szétrohad!

Netuddki. 2014.12.04. 08:28:48

McCain ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Az orbán nem újfasiszta diktátor. Az orbán posztkommunista diktátor.

Akik szerint a diktátorozás túlzás, az emlékezzen csak a netadó körüli botrányra. Igen, arra a netadóra ami személy szerint az orbán ötlete volt. Addig balfaszkodtak körülötte a fideszes megélhetési "politikusok" amíg a vezír haza nem jött Svájcból és be nem adta a derekát.

Azt nem tudom, hogy ki igazgatja a háttérből az országot, és ki irányítja az orbánt, de az orbáné a legutolsó szó. Még akkor is ha oltári ostobaság amit akar.

Ja, és akinek nem jött volna még le, iliberális=diktatúra.

Ja, és egyelőre még nem lövik itt halomra a tüntetőket, de ez a kádár rendszerben sem volt már jellemző. Abból meg személy szerint nekem egy életre elegem volt. Ha orbán rendszernek hívják, akkor is...

balfékek 2014.12.04. 08:31:33

@P.Freddy: Nem sokára ismét megnyílik Lipót mező. Ott legalább nem fogsz álmatlanul forgolódni, és megtanulod amire anyád nem tudott megtanítani.

Netuddki. 2014.12.04. 08:33:24

@Szvidrigajlov: "Azért az is roppant esztétikus, hogy DOTOHO néven írt bolghoz ugyanaz a személy Csehszlovák Kém nicknéven kommenteket ír."

Mivel ő írja a blogot, ezért ez a nickneve, kedves, csökkent értelmi képességű fideszes "barátom".

Előzőhöz meg:
iliberális demokrácia = orbán diktatúra + posztkommunista maffiaállam.

A készenléti rendőrség mikor fog kiszállni a szíjjártóékhoz és a lézerdzsonihoz? Bár eddigre már biztos minden terhelő bizonyítékot eltüntettek...

kék madár 2014.12.04. 08:33:29

@maxval birca hozzászóló: hat ha erveket, tenyeket is tettel volna hozza? de hat azok nincsenek, csak a sajat agyszulemenyeid

Netuddki. 2014.12.04. 08:35:50

@balfékek: "Nem sokára ismét megnyílik Lipót mező."

Muhaha! Csak szeretnéd!
Majd ha jön a zelszámoltatás nem lesz módotok beszámíthatatlanságra és pillanatnyi elmezavarra hivatkozni. Csak szólok...

Netuddki. 2014.12.04. 08:37:25

@kék madár: Kergebirka bulgáriából kibickedve nyalja az orbán valagát. Felesleges hergelni. Még az is lehet, hogy csak egy (különben egész jól megírt) bot program...

MACISAJT 2014.12.04. 08:42:45

Nemrég még azt gondoltuk, ahogyan az szdsz-közeli(khm) palmer markot is elvitte a devla...pedig már Szabad Európán törte a buksiját gati charles nevű cimbijével...
majd ezt a badfriendet is eleszi valahogy innen a fene...
Obama is béna kacsa már, majd csak kibbekkeljük az ő "demokratáit" is.
Hát nem. Most a helyzet súlyosbodott egy republikánus neokonnal, ráadásul küldenek badfriend elé spanyolfalnak egy szappanopera producert...

Ez így már sok.
Valljuk be, az a hányinger amit nemrég badfriend nembarátunk és most mccain előhívott és kibukott az USA kapcsán..az már régóta gyűlik és érlelődik...

Gyűltek az indulatok az "iraki tömegpusztító fegyverek" kapcsán kirobbantott törvénytelen háború láttán...
Gyűltek azok a 2001-es affér láttán, amikor Orbánék nem vették meg a sivatagban rozsdásodó használt F-16-okat..nyomban itt termett brinkerné és antiszemitizmusról brekegett( copyright Kondor Katalin).
Gyűltek "az ikertornyokat Osama támadta", "Osama volt de nem találjuk" majd "Osama volt de meggyilkoltuk és eltüntettük "című közröhejes hazugsággyűjtemények kapcsán.
Gyűltek a náci mintára külföldön , Guantanamon üzemeltetett koncentrációs tábor láttán valamint a CIA börtönjáratok miatt.
Gyűltek a 2008-ban útjára bocsátott gazdasági világválság okán, amit Lehmann Brothers és Goldman Sachs nevéhez kötődnek...
Gyűltek az obamai alkotmány-legfelsőbb bírói kinevezések kapcsán, aminek egyesek errefelé így örömködtek, hogy már csak katolikus és zsidók vannak benne:
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikknyomtatas/21744

Gyűltek az AIPAC,a Defamation League (és sorolhatnám a sok minden lében kanál semmirekellő lobbistát) okán.
Gyűltek az amerikai "sajtószabadság" okán, aminek élő példája volt Helen Thomas akit 90 évesen penderítettek ki a Fehér Házból sok évtizednyi tudósítói múlttal.
Gyűltek Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria és az összes olyan eset után ahova lezajlott az USA "demokrácia exportja", az ismert eredményekkel.

És még hosszasan sorolhatnám azokat a tételeket, amik csak azt a mondást igazolják hogy ha az embernek (országnak) ilyen barátja van, annak már nincs szüksége ellenségre...

De ehelyett azon gondolkodtam.
2002-2010 abban a bizonyos 8 évben virágzottak
az amerikai-magyar kapcsolatok. apró-klános és libaszakértő, D209 felváltva járultak Washingtonba pacsizni.
Csak egyvalami nem jut az eszembe: mi haszna volt ezalatt ebből konkrétan Magyarországnak?

Vagy csak úgy jelzem Vida Ildikó kitiltása kapcsán.
Volt nekünk egy államelnökünk, bizonyos Sólyom László.
Ő bizony ÖNKÉNT tiltatta ki magát az USA-ból, tiltakozva.
Éppen a "demokrácia hazájából" és legfőbb exportőrétől...

Röhögtünk mikor bush verte a gore-liebermann párost, szavazatszámlálással(eléggé lukas volt a floridai zsidók szavazólapja vagy kevésbé- ez ment hetekig).

Röhögtünk a FED-en és a grünspanon meg bernakén , mikor úgy eladósították az USA-t Kínának, hogy ott bezzeg rendben vannak manapság az "emberi jogok"...

Röhögtünk az IMF-en és dominique strauss-kahnon amint a szállodai takaritónőt hajkurászta meredt fasszal...

Röhögtünk clinton bill-en és nején, amint
magukra kenték lújiszki máónika ondófoltos
ruhácskáját, majdnem belebukott a birodalom...

Röhögtünk mikor kijárási tilalmat vezettek be az USA egyes államaiban, városaikban mert rendőrök "verték a négereket"(na jó, gyilkolták).

Röhögtünk kínunkban mikor a zsidó világkongresszus Budapesten ülésezett, cserébe lauder és az "amerikai befektetők" százmilliárdos pert akasztottak sukoró ürügyén a magyar állam nyakába..( +MÁVot, +OTP-t is beperelték, + herzogék és a franc tudja még kicsoda és hányan szeretnének még zsírosodni).

Röhögtünk kínunkban látva azt hogy soros george és népi zenekara naponta (többször) intéz már támadást "független" médiumokon keresztül Magyarország választott vezetősége ellen...

Röhögtünk a scheppeléken, a krugmanokon, a roubiniken és az összes megmondóemberen, akik szerint IMF hitel és pláné annak feltételei nincs élet Magyarországon(mondjuk számukra tényleg nincs).

De azt kell mondanom látván a friss fejleményeket: a röhögésnek vége, ennek már fele se tréfa.
Itt egyeseknek láthatóan már gati charles ötödik pontja jár a fejében, vagyis a nem demokratikus módszerekkel való megbuktatás, akár polgárháború kirobbantása árán, a kijevi/majdani modell nyomán.

dadddd 2014.12.04. 09:10:44

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: "de az orbáné a legutolsó szó"

Ezért ő a miniszterelnök. Ez a dolga és a felelőssége.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 09:15:20

Szerintem ez a blog vicces. Sőt, néha még bele is trafál az igazságba alaposan.
Csehszlovák mém pedig szintén szórakoztató a maga módján. Amikor bájosan kikel a magyar nacionalizmus ellen, miközben valami hagymázas fajelmélettel bizonygatja, hogy a honfoglalás előtti szláv birodalom miatt bizony itt a magyarok csak vendégek (mintha a teljesen kevert kárpát-medencében lenne jelentősége annak, ki milyen származású). Meg az is cuki, mikor hirtelen a militarista elmebetegek lesznek az aktuális sztárok, mert mondtak valamit egy olyan országról, amit még a térképen sem biztos, hogy megtalálnának.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 09:21:01

Ja, megjegyzeném, hogy a debil amcsi ennél szarabbul nem si időzíthetett volna Végre beindult valami a hazai belpolitikában, esély nyílt rá, hogy végre megszabaduljunk a fityesztől, erre benyög egy olyat, ami sajnos a bizonytalanok tömegét fogja megint visszarugdosni Orbán mellé. Ugyanis néhány közismert elmeháborodotton kívül (akiknek még Észak-Korea is rögtön mintává válna, ha a'zorbán megkapná tőlük) a többségnek visszás egy olyan ember diktatúrázása, aki büszke országának azon teljesítményére, hogy immár két terrorista tömböt is sikerült ellátni pénzzel rövid időn belül (IS,PKK)...
Szóval jobb lett volna, ha hallgat és engedi, hogy elkergessük végre az alkalmatlan kormányunkat mi magunk.

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.12.04. 09:42:10

@Muad\\\'Dib: Pont ezt akartam írni. Teljesen felesleges és átlátszó volt az egész. A hazai viszonyokat tényleg nem ismerik, ez a fasisztázásból látszik, ilyennel nem lehet Orbánt megbuktatni, a legtöbben csak legyintenek rá. A fidesz helyére pozícionált, amerikai gazdasági érdekeket jobban megvalósító "civilek" támogatottságát is benézik szerintem. Plusz a Fidesz felé fog húzni sok bizonytalan, akik ismerik az amerikai demokráciaexportot más országok példáján keresztül.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.04. 09:48:16

@A megvalósult amerikai ólom..: Nincs alternatíva, ez a nagy szerencséjük. Minden napra jut egy olyan botrány, amibe belebuknának, ha lenne potens alternatíva. De ennek nem örülni kell, mert ez Magyarország tragédiája. Aki efölött örömködik, az hazaáruló. Alternatíva meg remélem gyorsan lesz. A narancsos karaktergyilkoló hazugsággyár gyorsan járatja le magát, egyre kevésbé lesz hatásos az esetleges új arcok ellen.

sztrugackij 2014.12.04. 09:52:07

Mi lenne, ha a hülye amcsizás és a blogger kiosztása helyett inkább a szenátor állításaival foglalkoznátok?
Van még olyan hülye, aki Orbánt demokratikus vezetőnek tartja?
Az a baj, hogy ezt pont egy amerikai szenátor vágja az arcotokba?

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 09:52:37

@Rezsicsökkentő Hapcibenő:
Lehetne alternatíva, ha a jól ismert hiteltelen ellenzéki figurák nem véreztetnének ki minden próbálkozást rögtön, ha nem egyezkedik velük. Ez a tragikus. Persze ez az emberek hibája is, mert nem képesek két pólusú gondolkodáson kívül másra.
Másrészt pedig a kormányellenes kritikák nagy része félremegy. Nem a kormány legnagyobb bűneivel foglalkozik, hanem ráugrik bizonyos dolgokra, aminek a fele pont ezért lett feldobva gumicsontnak.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.04. 09:56:56

@MACISAJT: Kár, hogy ide jutottunk.

Persze örülök, hogy mára kialakítottad a "véleményed" (vagy kialakították? :-) ). Mókás volt látni tegnap a narancsnickek bénultságát. Nem tudtátok mit kéne mondani, igaz? Eddig elég volt az, hogy "Obama Gyurcsány kottájából hegedül" (mu-ha-ha), erre jön a kő-republikánus / konzervatív McCain. Nehéz ügy. Mostmár a komplett USÁ-t kell szidni. Aztán jön az egész világ Magyarország ellen. Itt mindenki hülye, csak Viktor helikopter.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 09:59:04

@sztrugackij:
Pusztán azért ,mert Orbán nem neofasiszta diktátor. Ezt leginkább egy szélsőségesen militarista szenátornak illene tudnia. Kontra-produktív, amit csinált. A magyar kormány rengeteget ártott, mind bel-, mind külpolitikai húzásaival, de azt állítani, hogy ez egy neofasiszta diktatúra szimplán hazugság.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.04. 10:00:07

@Muad\\\'Dib: Illetve az a tragikus, hogy a levitézlett baloldaliak egyből megjelennek mindenhol, ahol bármi kormányellenes történik. És ezzel pont a kormánynak adnak muníciót. Magíarországnak az elmúlt 25 évvel kéne leszámolnia, alig van olyan ma aktív politikus, aki nekem szalonképes. Emellett új arcok kellenének a versenyszférából. Szakemberek a suli után egyből politikussá lett semmirekellők helyett.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 10:05:50

@Rezsicsökkentő Hapcibenő:
Csak sajnos a versenyszférában is sok az alkalmatlan jelölt.
Hozzáteszem ehhez kapcsolódik az Orbán kormány szerintem legnagyobb bűne.
Ugyanis Magyarországon, ha megnézed a hazai cégek jelentős része úgy gondolkodik, hogy pár év alatt szakítok egy hatalmasat, mert úgy sem tudom mi lesz 5 év múlva. Most harácsolok egy nagyot, aztán legfeljebb lehúzom a rolót. A fityesz abba a kivételes helyzetbe került 2010-ben, hogy azon a környezeten változtathatott volna, ami ilyen bizonytalanságot okozott. Ehelyett nemhogy rendbe tette volna a dolgokat, hanem hivatalos gondolkodássá nyilvánította. Na ez elkeserítő. Viszont pont ebből következőleg kérdéses, hogy egy ilyen környezetben szocializálódott versenyszférás szakember vajon mennyivel jobb. Jobban járnánk, ha úgy módosulna a dolog, hogy olyan emberek kellenek akik a külföldi versenyszférában is komoly tapasztalatot szereztek.

Balt 2014.12.04. 10:19:12

"Simicska mediás ismerőseim"

Ki az? A Mikulás? Ne túlozzunk, kérem!

Amúgy örülök, hogy örülsz, szépen megágyaztatok a Jobbiknak. Akkor majd lehet "neofasiszta diktátor"-ozni - bár így akkor is elég elrugaszkodott. OK, tudom, ez benne van a forgatókönyvben egyre nyilvánvalóbban: a Jobbik rövid hatalma elviselhető ár lenne (nektek) azért, hogy "visszasírja a nép a gyurcsányi békeéveket" (lásd pl. Vágónál), de mi lesz, ha az a rövid hatalom nem olyan rövidre sikeredik? Elvtársak, ide (oda) lőjetek?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.12.04. 10:19:23

"Összeomlott a jobboldal, mennyi van hátra, Viktor?"
Andriska! 2018 még odébb van.

Balt 2014.12.04. 10:28:34

@Alick: Kb. ez helyzet már most is indirekte. Meglepő módon a "demokratáknál" is van ilyen forgatókönyv.

Balt 2014.12.04. 10:31:10

@P.Freddy: Versben nem lehetne? (Azt legalább nem olvasom el.)

Balt 2014.12.04. 10:32:05

@maxval birca hozzászóló: Kérdezzük meg, hogy néz ez ki Csehországból. :)

Balt 2014.12.04. 10:37:49

@dadddd: Ezzel szerintem is belecsaptak a lecsóba. Finoman szólva is mérhetetlen aránytévesztés, azért ezt bárki józanul beláthatja, még a cseh sörpincék mélyéről is.

Balt 2014.12.04. 10:42:07

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: "Ja, és egyelőre még nem lövik itt halomra a tüntetőket, de ez a kádár rendszerben sem volt már jellemző."

Ellenberger 2006-ban kvázi igen.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.04. 10:49:36

@bontottcsirke: Volt egy ilyen című Szabó IStván film: Álmodozások kora..

Balt 2014.12.04. 10:53:22

@MACISAJT: Sajnos ez a helyzet. Bár nyilvánvaló, egy mégoly korlátozott atomháború nem megnyerhető. Komolyan mondom, marha mázli, hogy Putyinék viszonylag higgadtak tudnak maradni, ha már mindenkinek elgurult a gyógyszere. (McCain korában biztos akad számos szednivaló...)

"Volt nekünk egy államelnökünk, bizonyos Sólyom László.
Ő bizony ÖNKÉNT tiltatta ki magát az USA-ból, tiltakozva."

Ez tetszett! :)

MACISAJT 2014.12.04. 10:58:12

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: ("Persze örülök, hogy mára kialakítottad a "véleményed" (vagy kialakították? :-) ). Mókás volt látni tegnap a narancsnickek bénultságát. Nem tudtátok mit kéne mondani, igaz?")

Igazán nem akarlak megingatni az elméletgyártásban..:-)
Fogalmam sincs kik azok a "narancsnikkek", mitől voltak "bénultak", de ha érdekest akarsz, klikk rá a hetekkel, sőt hónapokkal ezelőtti hozzászólásaimra a témában...
Meg fog lepődni( vagy nem.)
Szinte szórol szóra ezeket írtam, értelemszerűen a tegnap felbukkant neokon mclófasz kivételével...

Változatlanul nem győzőm ismételni már hetek óta: itt bizony gati charles 2012-es ötpontos forgatókönyvének megvalósítása zajlik.
Az első négyet beukták, most jön Róma/Prága forgatókönyve...Ha az esme lég akkor meg akár az utcai polgárháború kirobbantása , kijevi/majdani háttérrel.

MACISAJT 2014.12.04. 11:00:46

Ismétlem a tananyagot, gati charles 2012-es forgatókönyveit:

Így buktatnák meg Orbán Viktort - Charles Gati 5 pontja
2012.01.11., szerda 15:50 /

Íme a terv:

1. A Fidesz elveszti a 2014-es választásokat. (Megj: ez nem jött be, ismét akkorát buktak a "korszakváltók" mint az ólajtó).

2.
A Fidesznek új legitimációra lesz szüksége 2012-ben vagy 2013-ban, és
előrehozott választásokat ír ki, amikor népszerűségvesztésének folyamata
megáll vagy lelassul. Ezt a választást mégis elveszítheti. ( Megj: ez még kevésbé jött be.)

3.
IMF- és EU-kölcsön hiányában a gazdaság állapota tovább rosszabbodik.
Ekkor a Fidesz-elit egy része szembeszáll az Orbán-Matolcsy párossal,
miközben az utcán százezrek tüntetnek. A görög és az olasz helyzethez
hasonlóan az Orbán-Matolcsy párost és támogatóikat lemondatják, s egy
valóban konzervatív - tehát nem populista -, jobbközép Fidesz-kormány
jut hatalomra. (Megj: ehhez fűzték a legtöbb reményt, ezt a forgatókönyvet is csúfosan bebukták.)

4. Az új kormány -
legitimációját növelni óhajtandó - igénybe veszi néhány igazi szakember
részvételét, olyanokét, akik Brüsszelben és Washingtonban is meggyőzően
reprezentálnák a kormány elkötelezettségét a szabad piac és a nyugati
stílusú demokrácia iránt. Ebben a variációban Bajnai Gordon és Bod Péter
Ákos, talán Bokros Lajos is komoly, szinte döntő szerephez juthatna. ( Megj: ugyanaz mint az előbbiek. Bukta).

5.
Polgárháború. Ez akkor következhet be, ha a kormány nemcsak kaotikus
gazdasági lépeseivel veszíti el a nép többségének bizalmat, de a
választók rájönnek, hogy a szuverenitásról ismételt politikai
szónoklatok tartalma a XXI. században üres fogás. Isten őrizz, hogy a
helyzet idáig fajuljon, de ennek lehetőségét sem zárom ki, ha
folytatódik a nyugati javaslatok, kritikák dacos, irracionális
elutasítása.( Megj: ennek a megvalósításán dolgoznak most gőzerővel.)

bontottcsirke 2014.12.04. 11:35:54

@A megvalósult amerikai ólom..:

Meg egy hasonló, A bukás című film. Abban egy realitásokkal nem tisztában levő vezető kissé elbukja a dolgokat.

sztrugackij 2014.12.04. 11:57:56

@Muad\\\'Dib:

"Kontra-produktív, amit csinált. "

Ezt nem gondolod komolyan.
A fél világ erről beszél.Leszarják, hogy a Jobbik nyert Ózdon.

"Orbán nem neofasiszta diktátor"

Tudod, máshol nem egészen úgy vélekednek az éledő Horthy-kultuszról, megszállási emlékműről, háborús bűnök relativizálásáról, cenzúráról, állami propagandáról, a bíróságok függetlenítéséről és egyáltalán a demokratikus jogok megnyirbálásáról.Máshol néven nevezik azt, ami annak látszik.

sztrugackij 2014.12.04. 12:04:28

@sztrugackij: /A "mint nálunk" lemaradt./

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 12:22:30

@sztrugackij:
Ahha. Tudod az amcsiknak igazán illene tudni, milyen egy neofasiszta diktatúra, hiszen nem egyet támogattak (Pionchet?). Nem nagyon értünk egyet abban, hogy olyan e a helyzet nálunk, mint ami ilyen diktatúrákban szokás. Ettől még Orbánékat nagyon le kéne váltani, de szerintem kár hülyeségeket terjeszteni.

citrix 2014.12.04. 12:56:08

Szíjjártó NERtársnak üzenem: a választásokat Adolf Hitler és Rákosi Mátyás is megnyerte. Orbán Viktor is megnyerte... Nem nagy dicsőség ha egy neves amerikai szenátor neofasiszta diktátornak nevezi aki ráadásul ágyba bújt Putyinnal. Kínos, nagyon kínos.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 13:26:52

@Muad\\\'Dib: @MACISAJT: @Rezsicsökkentő Hapcibenő: @raz sierpem raz mlotem czerwona holote: McCain világosan, érthetően elmondja, miért neofasiszta diktátor Orbán. Ha nem akarjátok megérteni, gyorsabb és csúnyább lesz a vége, az elkerülhetetlen bukás.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 13:33:41

@Csehszlovák Kém:
Attól, hogy McCain mond dolgokat, majd azt neofasiszta diktatúrának nevezi, még nem lesz az.
Az meg pont nem érdekel, ha a fityesz kormány megbukik, részemről nem probléma.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 13:42:31

@Muad\\\'Dib: lol :D De nem azért lesz ő neofasiszta diktátor, mert M. ezt mondja - btw, én már évek óta mondom, hogy az, és még vagyunk jó néhányan ezzel - hanem azért, mert Orbán tettei és beszédei ebbe a kategóriába sorolják.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 13:44:56

Pinochet vs Orbán. Franco vs. Orbán.
Ha szerinted ugyanaz, akkor kívánom egyszer tényleg legyél olyan országban, ahol neofasiszta diktatúra van.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 13:49:16

@Csehszlovák Kém:
Ezzel együtt pedig kivételesen hiteltelen az amcsi:
"In 1985, McCain traveled to Chile for a friendly meeting with Chile's military ruler, General Augusto Pinochet, one of the world's most notorious violators of human rights credited with killing more than 3,000 civilians and jailing tens of thousands of others....According to a declassified U.S. Embassy cable secured by The Huffington Post, McCain described the meeting with Pinochet "as friendly and at times warm, but noted that Pinochet does seem obsessed with the threat of communism..."
The Huffington Post

Ettől persze a kormányunk még nem lesz normális, de azért lássunk már tisztán.

Namir 2014.12.04. 13:50:57

"McCain igazságbeszéde"

Mégpedig?

**************

Inkább ezzel foglalkozzál Dotoho:
Épp tegnapi hír, hogy NEMZETKÖZI FELMÉRÉS szerint Szlovákiában nagyobb a korrupció, mint Magyarországon.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 13:57:17

@Muad\\\'Dib: Én azt értem, hogy nem akarsz Orbán viselt dolgairól beszélni, mert kiderülne, hogy még a legvisszafogottabb leírások alapján is neofasiszta diktátor kategóriájába sorolhatnád a magyar ME-öt.

Pinochet, Franco: Csubakka-védelem.

Persze, tudom, hogy csak kétségbeesésetekben jöttök ki ezekkel a nevekkel. A két figura egy teljesen más történelmi korszak politikusa. A hidegháborúban az USA egyes számú külpolitikai elve a Szovjet visszaszorítása volt, és ezt az elv akkor bizony felülírt minden mást. Ezért történelmietlen a párhuzamod, érvként nem működik.

@Namir: Meglehetősen sok tüntetés van most ezért SK-ban. Fico már meglebegtette lemondását is. Még ebben is európaibb politikus, mint Orbán.

apanna 2014.12.04. 13:58:54

@P.Freddy: Legalább te tudod, ki lopott és mennyit, mire költötte. nem értem ,akkor miért nem teszel feljelentést? A rohadt demagóg szövegekkel meg tele a padlás.....

apanna 2014.12.04. 14:01:41

@sztrugackij: Még jó, hogy a vélemény szabadságát kihagytad. Mert az megy ezerrel mindenhol....

lavór 2014.12.04. 14:01:58

@A megvalósult amerikai ólom..:

" A kormánypártnak jelenleg NINCS alternatívája, és ezt az amerikaiak is tudják."

És ezt ki mondta neked?
Hogyne lenne.

Namir 2014.12.04. 14:02:33

@Csehszlovák Kém:

Ne mellébeszélj, hanem indokolj. Tényekkel.

És reagálj, mi is van a szlovák korrupcióval. Hogy is álltok ezzel odahaza?

gono 2014.12.04. 14:25:23

Mióta elhangzott a fecni kijelentés az elkövetkezendő lépéseket mostanáig tisztán előre lehetett látni.

ami most jön:
kétségbeesetten próbálnak dörgölőzni Merkelhez, bizonygatni haverjaiknak hogy van B terv a gázcső és Paks elestére, de hiába mert a lóvé hiányozni fog és szépen lassan bedarálják egymást.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 14:27:25

@Namir: A tényekről beszélek, Orbán egyelőre nem tett olyan nyilatkozatot, hogy esetleg önként lemondana a sorozatos korrupciógyanús botrányok miatt. Ez a poszt róla szól, a magyar Boratról.

Ha téged a szlovákiai korrupció érdekel, itt olvashatsz bővebben róla:
www.hirek.sk/belfold/20141203150248/Szlovakia-a-korrupcio-merteke-miatt-az-unios-hatosfogatba-tartozik.html

Itt pedig Fico reakciójáról:
index.hu/kulfold/2014/12/02/70_szazalek_hogy_ukrajnan_tulmutato_konfliktus_lesz/

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 14:33:54

@Csehszlovák Kém:
Figyelj mém, nekem hiába jössz a fas*ságaiddal, tőlem már most megbukhatna a degenerált kormány, csak tapsolnék hozzá, lehet nem kéne az összes cégnek azon aggódni vajon milyen remek kijelentés után zuhan meg megint a forint, meg, hogy mit fognak éppen elvenni, mert csak.
Ettől függetlenül a te magyarázatos a nevetséges. Szerinted ugyanis a neofasiszta diktátor, mint kifejezés félévente váltható dolgot takar. Hol ezt jelenti, hol azt. Én leírtam, hogy kik a neofasiszta diktátorok a történetírás szerint. Ha ezekkel egyenértékűek a magyar állapotok, elfogadom a dolgot. A most már mást jelent, mint érv röhejes.

Tudományos libsizmus 2014.12.04. 14:44:47

De hiszen Orbán 2010 óta minden héten most aztán tényleg megbukik.

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.12.04. 14:47:53

@Csehszlovák Kém: Ne aggódj, nagyon jól tudom, hogy miért mondta. Sok ország lakossága borzasztó hálás az amerikaiaknak, hogy odavitték a sajátos demokráciafelfogásukat.
Akkor leszel bajban, ha Szlovákia vezetőiről is valahogy kiderül, hogy neofasiszta diktátorok.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 14:57:38

@Muad\\\'Dib: A nacionalistáknál minden statikus, így a történelemfelfogás is. Csak, hogy értsd miről beszélek: mást jelentett a liberalizmus vagy a nacionalizmus is a 19. században és mást jelent ma a 21. században. Amúgy nem azt írtam, hogy félévente mást jelent, hanem azt, hogy mást jelentett a hidegháborús körülmények között és mást jelent a liberális demokrácia fénykorában. Az igazán röhejes pedig az, hogy mennyire nem tudsz fogást találni érveimen :)

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Miért lennék bajban? Csehországban élő magyar állampolgár vagyok, aki országhatároktól függetlenül mindig örülni fog, ha egy eltakarítanak a hatalomból egy neofasiszta diktátort :)

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 15:04:57

@Csehszlovák Kém:
Nem fogást nem találok, hanem nem értek vele egyet. Nem telt el 30 év az adott pillanat óta, nemhogy évszázadok.
Gondolom szerinted Török Gábor is szélsőséges jobboldali. Meg úgy általában mindenki, aki nem ugyanazt gondolja, mint te.

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 15:18:51

@Csehszlovák Kém:
Azt mellékesen még megjegyezném, hogy mélységesen sértő minden diktatúrában élő emberre nézve, hogy te a kényelmes helyeden pöffeszkedve diktátorozol kb. mindenkit, miközben a hajad szála sem görbülne a véleményedért itt. Máshol pedig egy ilyen mondatért hamarosan a sitten találnák magukat az emberek. Megint máshol ezrek halnak meg, hogy foci vb-t rendezhessen egy felkapaszkodott csürhe, miközben itt Európában diktatúrázunk olyan rendszereket, ahol nem szokás bebörtönözni senkit azért, mert mondott valamit. Igen, roppant rossz irányban haladnak itthon a dolgok, de én nem alázom meg azokat, akik ténylegesen diktátorok alatt senyvednek azzal, hogy a kényelemes székemből diktatúrázzak, pillanatig sem aggódva azon, elvisz e érte a fekete autó...

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.12.04. 15:24:27

@Csehszlovák Kém: Te tudod. Furcsállom, hogy a demokráciát legjobban féltők tapsolnak a legjobban a külső beavatkozásoknak.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 15:27:15

@Muad\\\'Dib: Remek, akkor el tudnád mondani, miért nem értesz egyet McCain érveivel? Mert egyelőre csak mellébeszélsz.

Sőt, 1991-ben csak 1 év telt el az adott pillanat óta, mégis már akkor egy másik kontextusról beszélhettünk Kelet-Európában!

Török Gábor? Miért lenne szélsőjobboldali? Vannak konzervatívok, baloldaliak, sőt még szélsőjobbosok is, akik nem értenek velem egyet, de ez megint általánosítás, mert vannak témák, amelyekben még az ilyen felfogású emberekkel is közös nevezőn vagyok. Hogy aktuális legyek: például egy neofasiszta diktátor eltávolítása.

roki 2014.12.04. 15:34:01

Dotoho, elszaladhatsz a Lendvay utcábs felvenni a honort.

Addig, amíg ez a vérhabot felkaffogó ábránd közbszéd foglalja el a teret ballib oldalon, addig Orbán nyugodtan nézhet a mindenkori holnap elé, hatalma biztos alapokon nyugszik...Ti tartjátok a vállaitokon.

Tanuld már meg a politikát végre: Mc Cain az USA külügy helyi személyi állományát, az Obama adminisztrációt hozta kellemetlen helyzetbe, amikor egy kényes energetikai, hatalmi operáció folyamatában USA ellenes összezárásra kényszerítette a magyarországi társadalmat, megerősítve Orbán pozícióját.E
ez az a tipikus helyzet, amit az ismert állatos (madár, tehén, róka, stb.)példán keresztül szoktak bemutatni: aki rád szarik nem biztos, hogy az ellenséged, aki kivesz a szarból és letörölget, az nem biztos, hogy a barátod...stb.

Egy valami fix.,munkásságoddal legalább biztosítod, hogy a tótokról kialakult, elsősorban zsigerista és együgyű irányba mutató negatív sztereotípiák ne kopjanak ki a magyar közgondolkodásból

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 15:35:03

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Pontosan, jól beszélsz. 1990-ben azért váltottunk rendszert, mert elegünk volt, hogy Moszkvából irányították életünket és az országot! Ezért választottuk a szabadságot, a szabad piacot és a liberális demokráciát. Orbán Viktort és csapatát természetesen a magyar nép fogja elkergetni, ez a népszuverenitás elve!

Muad\\\'Dib 2014.12.04. 15:39:36

@Csehszlovák Kém:
Igen, jó lenne Orbánt leváltani. Csak én nem nevezem neofasiszta diktátornak. De hagyjuk, ebben nem fogunk egyetérteni, én ebben az ügyben Török Gábor véleményét osztom:
torokgaborelemez.blog.hu/2014/12/04/514_a_tet

Orbán magát manőverezte ebbe a helyzetbe, meg is érdemli, de attól a szememben még nem lesz neofasiszta diktátor.

Köszönöm az eszmecserét, megértettem az álláspontodat, és gondolkodom rajta.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 15:41:33

@roki: Goodfriend nyilatkozta, hogy McCain nem mondott semmi szokatlant, az, hogy Orbánnak Magyarországon a civilizált világban kb ez a megítélése mindenki tudta, annyi történt, hogy valaki kimondta. Tök cuki, ahogy az egyre morzsolódó, vert fideszes siserahad és kitartottjai ezen meglepődnek :)

Összezárna a magyar társadalom McCain bírálata miatt Orbán javára? Ez meg miféle mese, habbal? Csípkedd meg magad, mert csúnyán pofára esel megint. Összezárás amúgy van, de Orbán ellen - senki nem kér belőle már, a magyar társadalom minden része forrong, tüntet ellene a politikai táborokról nem is beszélve. Orbán légüres térbe került.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 15:44:39

@Muad\\\'Dib: Na, szuper. Én is örülök, hogy partner voltál.

Te úgy nevezed, én meg így, a lényegben egyet értünk: Orbánnak buknia kell, a jövőről pedig döntsön a magyar nép.

roki 2014.12.04. 15:53:23

@Csehszlovák Kém:

Vedd már magad észre, a neofasiszta jelző használata itt a topicban is többeket helyezett az álláspontoddal oppozícióba, olyanokat, akik amúgy szívesen látnák Orbán távozását.

Amúgy pedig a faszért nem forrongtatok a szavazóvülkében. a harmadik hely megcsípése igen kevés.

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.12.04. 15:57:37

@Csehszlovák Kém: Azt hozzátenném, hogy számomra nem volt - hogyismondjam - teljes a rendszerváltás, sikerült elkúrni. De azt nem sokan szerették volna, hogy akkor Moszkva helyett Washingtonból szóljanak le. Én azt szeretném, hogy Orbánt a magyarok váltsák le, ne az Usa (EU, oroszok, norvégok, stbstb.).
Egyébként pedig a fideszből valamiért kiábrándultakat (nem a hardcore balosokra gondolok, hanem például a netadó miatt felháborodókra) pont ez a nyílt beavatkozás löki vissza a fidesz mögé.

2014.12.04. 15:59:11

Az egészben az a vicces, hogy amúgy szerintem Mccain tényleg egy idióta fasz. Kb annyira értékelem a véleményét mint, tudomisén, Lázárét.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.12.04. 16:01:13

@Csehszlovák Kém: "Orbánnak buknia kell, a jövőről pedig döntsön a magyar nép."
Mégis, miben reménykedsz? Ha holnap lennének választások, nem lenne már kétharmad, de a Fidesz simán behúzná azt is.

Bambano 2014.12.04. 16:14:59

@A megvalósult amerikai ólom..: orbánnak nem attól kell félnie, hogy van-e a kormánypártnak alternatívája, hanem attól, hogy orbánnak van-e alternatívája a kormánypárton belül.

szerintem van.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.04. 16:15:09

@roki: Nekem inkább úgy tűnik, hogy bár Orbán megítélésében nem értettünk egyet, abban nem volt vita, hogy mennie kell. Márpedig ezek az emberek a legutolsó választásokon is többségben voltak a NER-szavazókhoz képet :)

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Washington nem leszól, hanem elmondja a véleményét. Amivel Magyarorságon sokan egyetértenek.

@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Nem vonom kétségbe, hogy a NER-nek van támogatottsága. Ami viszont rövid időn belül felmorzsolódhat. Teljesen egyértelmű, miben bízom: egy Orbán-ellenes koalícióban. Az idő ennek a projektnek dolgozik, nem holnapra kell összehozni :)

roki 2014.12.04. 16:33:42

@Csehszlovák Kém:

Rosszul olvasod őket : Nem értettek egyet Mc Cain szélsőséges és tényszerűtlen kijelentésére alapozva túlcsorduló álláspontoddal annak ellenére, hogy nem kedvelik Orbánt. Ők nem akarnának túlcsordulni, maradnak azon a platformon, ahol reálisan Orbán is helyezkedik, a te álláspontod viszont kívül került a neofasiszta jelzőt elutasító, mainstreamnak tekinthető álláspontokon.
A jelző egy választóvonalként funkcionál...

Nacionalista?! 2014.12.04. 17:42:06

Orbán nem neofasiszta diktátor, bár ettől függetlenül utálom a többi haverjával együtt, mint a szart.

jet set 2014.12.04. 17:42:15

@Csehszlovák Kém: Mondjuk mert Orbán se nem neofasiszta, se nem diktátor. Egy fasz, ez kétségtelen. Azon lehet vitatkozni, hogy nagyobb fasz-e, mint az elődei, de szerintem ez már lényegtelen. Az uszítás, amit művelsz, az undorító.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.04. 22:05:20

@MACISAJT: "Ha az esme lég akkor meg akár az utcai polgárháború kirobbantása , kijevi/majdani háttérrel."

"Esme lég?" Az meg mi? Melóban iszol?

Amúgy ha polgárháború lesz, a te fejedre lehet utazni? :-)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.04. 22:11:57

@Tudományos libsizmus: Te pedig minden nap ellövöd ezt. Nem unod? Beteg vagy? Uncsi nagyon.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.04. 22:20:01

@roki: No de miért baj, hogy Orbánt neofasisztának nevezték.

Olvass:

hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus

Szerintem stimmel. Ráadásul az Orbánrajongóknak pont ezért tetszik Orbán. Nem értem, hogy mi bajod van.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.12.05. 10:36:17

@roki: "Igen, jó lenne Orbánt leváltani." - írja az egyik, egyébként McCainnel nem egyetértő kommentelő. Attól tartok te vagy nem értesz magyarul vagy az agyadat kiette a narancsköd, mivel itt már rég nem "Orbán nem kedveléséről" megy a szó.

Amúgy tetszik az a kommunikációs erőlködés, ahogy diszkreditálni próbálod McCain pontos és visszafogott értékelését, de kétségbeesett hárításod csak még nevetségesebbé teszi amúgy is védhetetlen álláspontod!

Vége van. Érted?

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.05. 15:02:13

@Bambano: Orbánnak komoly zsarolsási potenciálja avan Fideszen belül. Ez a párt nem úgy épül fel mint a legtöbb párt, és ennek az amerikaiak láthatóan nincsenek tudatában.
A jelenlegi miniszterelnök 2018-ra simán fel tudna építeni saját személyiségére egy 15-20 %-os középpártot, ha megpuccsolnák.
Egyébként már levert egy palotaforradalmat a 2002-es elvesztett választások után, és ő maradt az elsőszámú vezető a jobboldalon.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.05. 15:04:11

@lavór: Megneveznéd az alternatívát, amely irányítaná az országot egy esetleges kormánypárti bukás után?

lavór 2014.12.05. 15:06:25

@A megvalósult amerikai ólom..:

Ha odaérünk lesz alternatíva. Amíg azt hajtogatjuk, hogy nincs alternatíva, nem is lesz. Még szakértői kormányt sem tartanék elképzelhetetlennek. A politikusokat el kell tiltani vagy 50 évre a hatalomtól. Nem tudtak vele mit kezdeni, csak saját birodalmaikat építették.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.05. 18:43:11

@lavór: Lári fári mesebeszéd. Ez nem alternatíva. Irrealitásokat írtál mindössze.
Mégis ki hatalmazná fel a szakértői kormányt? Milyen pártok jelölnék őt?

lavór 2014.12.05. 18:46:05

@A megvalósult amerikai ólom..:

A néppártok. Vagy népszavazás. Mindegy, csak történjen már valami. "Párt". Ma már elég rosszul csengő fogalommá avanzsált.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.05. 22:01:09

@lavór: Az ördög a részletekben van. Miről szoljon a népszavazás? Azt remélem tudod, hogyha alkotmányba ütközik akkor eleve el sem kezdődhet..

lavór 2014.12.06. 06:43:49

@A megvalósult amerikai ólom..:

Azt remélem tudod, nincs hatályban Alkotmány. Az egyik alap gond.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.06. 12:21:36

@lavór: Már hogyne lenne hatályos alkotmány?

lavór 2014.12.06. 12:22:31

@A megvalósult amerikai ólom..:

Vannak országok, ahol van. Alaptörvényünk van.

captcha33 (törölt) 2014.12.07. 13:13:00

Káintól még a hivatalban lévő amerikai politika is elhatárolódott.

Ennyit a blogger hülyeségeiről.

captcha33 (törölt) 2014.12.07. 13:22:01

@captcha33: Na meg Káin hülyeségeiről.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.12.08. 19:55:49

Obama a netadó bevezetésére készül !

captcha33 (törölt) 2014.12.08. 23:06:39

@A megvalósult amerikai ólom..: "És ezzel a digitális kőkorszakba veti vissza Amerikát!"

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.12.21. 08:16:42

@A megvalósult amerikai ólom..:
Oszt ez megint csak hazugság maradt, de Rogán ettárs után szabadon... már ciki, mennyit összehazudtok...

bontottcsirke 2015.01.03. 09:01:04

A jobboldal nem omlott össze, orbánék omlottak össze.
süti beállítások módosítása