Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen környezetben ábrázolta vagy a nemzeti színekkel olyat tesz, mint Evra, törölt, szagolt.

A dotoho szlovák blog kijelentji, üdvözöljük a magyar parlament által elfogadott, az állami szimbólumok, mint például, zászló, himnusz, címer, és a Szent Korona megsértéséről szóló törvényt, amely értelmében az elkövetőt egy év börtönbüntetéssel sújthatják. A törvényt, amelyet a külföldi tájékoztatási irodák szerint 2013 július 1-től léptetnek érvénybe, 243 szavazattal fogadtak el a képviselők.

A szent istváni birodalom szimbólumait tiszteljük, a jelkép tiszteletnek örved Szlovákiában is, amely ország és lakosainak történelme ezer szállal kötődik a többnemzetiségű Hungáriához, amelynek lakosai a mi őseink is voltak. E jelképek ott vannak a pozsonyi Szent Márton dómtól kezdve a szlovák nemzeti zászlóig. Örülünk, mert ettől a pillanattól kezdve, az a turbómagyar, aki Trianon miatt siránkozik és a szlovák-magyar határon szlovák állami jelképet fúj le sprayvel, vagy a budapesti szlovák nagykövetség előtt szlovák állami zászlót éget, amely szimbóluma az 1918 előtti királyság állami jelképeinek részét képezte, azonnal megy a börtönbe, Hungária, konkrétabban annak északi részének megsértése miatt.

Mindez egyébként, nagyon kedves gesztus, meglehetősen váratlanul jött. Ha Orbán Viktor és kormánya a korabeli magyar királyság, Hungária (Uhorsko) állami jelképeit szeretné védelmezni, és egyben képes megbünteti saját állampolgárait, ezt máshogy nem értékelhetjük, mint tiszta, világos üzenetet a Kárpát-medencében lakó nem magyar népek, a Magyarországgal szomszédos nemzetek felé. Ha ugyanis egy magyar megsérti Hungáriát, megsérti ezzel a románokat, szlovákokat, horvátokat, szerbeket, ukránokat, ruszinokat, németeket, de elsősorban Pozsony városát, amely köztudomásúlag a közös haza koronázó fővárosa volt, évszázadokig. Csodálunk titeket, mert a magyarok áldozatvállalása egy olyan országért, amelynek egyik jelentős kisebbségét alkották, felettébb nagyvonalú és megsüvegelendő.

Hát nem cuki? Vagy lehetséges, nem jól értelmeztük a törvényt?

Ez nem fordulhat elő, de ha mégis, az esetben a törvény újabb, hatalmas visszalépés Magyarország szellemi, mentális és történelmi tudatában, amely jelzi, micsoda rabságban él déli szomszédunk. Egy szabad országban bárki kitörölheti a seggét a nemzeti lobogóval is, semmi nem fenyegethet egy ilyen embert. Nagy különbség van ugyanakkor abban, ha azt tiltjuk be, amit nem szabad megtenni, főleg, amit nem is akar megtenni valaki, valamint aközött, ha olyan valamit tiltasz be, amit tisztességes, hétköznapi ember nem csinál, oka sincs rá. Mégis, mi lehet az üzenete a törvénynek? Merre járt a magyar értelmiség a törvény elfogadás előtt? Milyen magyar jövőképre gondolnak azok, akik ezt a törvényt kitalálták, elfogadták?

Ez tisztán látszik: jó ideje Magyarországon az egy főre eső politikai hülyeség számában alaposan meghaladták a szlovákokat, félek, nem kéne újra felvenni a versenyt. Biztosan emlékeznek Magyarországon: Jan Slota nacionalistái Szlovákiában be szerették volna vezetni, a tanítási napok előtti himnusz kötelező eléneklését. Ezek az emberek ma már a parlamentben sincsenek Szlovákiában. Minden szlovák és magyar demokrata és köztársaságpárti állampolgárnak el kell utasítania a feudalista, középkori szimbólumok napi politikai térbe történő beemelését, ezek a szimbólumok a történelemkönyvekbe és a történészekre tartoznak, nem az aktuálpolitika kontextusába. Ugyanez vonatkozik a himnuszokra is, teljesen mindegy, kézilabda meccsek vagy tanítási nap előtt akarják elénekeltetni velünk, nem ez a funkciójuk, mindkettő nacionalista túlzás.

Figyeljünk az ijesztő részletekre is: ez a törvény nem egy injekciós futóbolond ötlete volt csupán, hanem a képviselők hetvenöt százalékával elfogadott jogi alkotás. Tényleg nem értitek, miért keresi egy magyar fiatal külföldön a boldogulását? Ha ez a trend így folytatódik, Magyarország az olyan mentálisan sérült emberek hazája lesz, ahol elég a falra egy Nagy-Magyarország térkép, a múltba révedés, bárcsak tévednék. Miért nem adósságaitok visszafizetésével foglalkoztok, értelmetlen jogi rendelkezések helyett? Innen már csak egy lépés, valamelyik őrült fickó kezdeményezni fogja a turul, mint védett faj besorolását, estére a KöM rendeletet ad ki, és már meg is történt.

Felvenni a versenyt, idióta módon, nacionalizmusban a szomszéd országokkal pontosan az ellenkező hatást váltja ki: nem az erőt és tiszteletet, hanem szánalmat és sajnálatot okoz. A külhoni magyarokban és a többségi társadalmakban is. Milyen tanácsadók veszik körbe a magyar miniszterelnököt? Vagy csak bólogatásért kapnak pénzt, nem mernek ellentmondani? Az ilyen törvények létrejötte ugyanis a társadalomtudományok, az értelmiség, a tudósok leköpése is egyben, az ilyen törvények elfogadása nem segíti elő a történelmi emlékezet és a nemzettudat erősítését sem. Ha az állam ebben a munkában részt szeretbe venni, akkor inkább közelmúltunk ellentétes megítélésű szereplőiről szóló, különböző tudományos műhelyek folyamatos támogatását, összegyűjtött történelmi dokumentumok kiadását kellene biztosítani, és nem jogszabályilag újrafogalmazni nemzeti szimbólumok tekintélyelvű meghatározását.

Dán karikaturisták, munkára!

 

komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr694614805

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A szlovákok Pozsonyban újra a magyarok királynőjévé koronázzák Mária Teréziát 2012.06.27. 17:22:08

  Hihetetlen, de igaz: Pozsonyban 271 évvel az eredeti ceremónia után ismét a magyarok királynőjévé koronázzák Mária Teréziát. A parádés megemlékezés a Pozsonyi Kulturális Nyár rendezvénysorozatának része, amelyet ez évben június 22-24 között tart...

Trackback: Szimbólumok harca 2012.06.27. 15:24:22

Szerintem a jó kormány, olyan mint egy ideális pincér. Észre sem veszed, hogy ott van, de amikor szükséged van rá, rögtön megjelenik. Szólsz neki ha foltos az abrosz, piszkos az evőeszköz, vagy kiürült a poharad. Cserébe nem szól bele melyik asztalhoz ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2012.06.27. 17:11:12

A himnusz. zászló, címer megsértése már eddig is bűncselekmény volt, a Szent Korona a beújítás. Érvelésedben nagyon sok pontban nem értek egyet (ebben nincs újdonság) abban viszont igen, hogy nemhogy a Szent Koronának, de az összes többi jelképnek sincs szüksége büntetőjogi védelemre, mi több, mindez ütközik a véleménynyilvánítás szabadságával. USA-ban id. Bush próbálta a zászlóégetés büntetését keresztülvinni, szerencsére nem sikerült neki, mivel a szólásszabadságba bele kell, hogy férjen.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2012.06.27. 17:12:17

Ha Brendel Mátyással és Máriával közös blogot indítanátok, akkor sokkal hatékonyabban tudnátok megtestesíteni azt a szellemi beltenyészetet, ami ellen megvalósulhatna a magyar egység. Na moderáld szépen ezt is, mint korábban.

Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.27. 17:13:09

A szlovákokat még a többi szláv nép is utálja.

sírjatok 2012.06.27. 17:13:14

Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg.

Anti Anyag (törölt) 2012.06.27. 17:13:22

Ja, akkor töröld ki a szlovákkal. Én is azzal szoktam:)

Tom Ferramenti 2012.06.27. 17:13:27

Azért debilségben ti is otthon vagytok, úgyhogy nyugodtan leszállhatsz a magas lóról.

Makkasz 2012.06.27. 17:13:32

Hm. Uj alkotmany, alkotmanyasztala, mit varsz?

Matróz Kommandó 2012.06.27. 17:13:37

Már megint ez az uhorskó mánia. Fogd már fel, hogy nincs két Magyarország.

Advanced Flight 2012.06.27. 17:49:50

Si tacuisses.....

A nemzeti jelkép megsértése mint olyan 1993 óta benne van a Btk-ban, neked nyilván eddig nem tűnt fel. (A nóvum az új törvénymódosításban a Szent Korona, ami eddig nem szerepelt a védendő nemzeti jelképek között)

Természetesen kizárólag Magyarország (a hatályos Alaptörvényből is kipuskázható) jelenlegi címere, zászlaja stb. megsértése a bcs, tehát szlovák zászló nyugodtan égethető (bár egy garázdaságot talán még az is megér).

A dán karikaturisták érdekes módon egy idegen nép idegen vallásának szimbólumait gyalázták, nem a dán zászlóba facsarták a gyíkot, emlékeim szerint.

Lényeg a lényeg, kár volt megszólalnod.

Putyilov gyári melós 2012.06.27. 17:51:18

@Styxx:

Hogy lehet megsérteni halott tárgyakat, zeneműveket?

Behajtó70 2012.06.27. 17:51:31

Amerikai vagy izraeli zászló égetéséről is fejtsd ki véleményed!

Köszi előre is...

escéhá 2012.06.27. 17:51:35

Szerencsére a magyar karikaturisták is dolgoznak... Mást nem vitatnék, egyetértek.

Never 2012.06.27. 17:52:10

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Beza. Csak meg kell kérdezni bármelyik cseh nemzetiségűt, hogy mit is gondol a nagy Csehszlovákiáról és a szlovákokról. Cifra dolgokat lehet hallani, ahhoz képest a legvadabb véresszájú 64 vármegyés is csak kifutófiú...

Dé208 2012.06.27. 17:52:16

Persze nyugodtan megteheted, de egy szabad
országban mindig lesz majd valaki aki megeteti veled a szaros zászlót !

Ez a dolog lényege.

Puncás Margit 2012.06.27. 18:23:57

Úgy látszik húsz évnél nem bírtunk ki többet szabadságban. Mindenki azt kapja, amit megérdemel.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2012.06.27. 18:24:40

Vajon az index.hu szennyoldalt szabad fikázni?

Index.hu: szennyoldal.
Blogok: pár tucat blogot forgatnak a címlapon, ez szennyblogolás.
Fórum: szennyfórum. A fórumon pl mindenkit azonnal törölnek ha egy kicsit is kritizálni meri az index.hu-t. :D:D:D

Hiába no, szélsőlibsik. De elfogy az olaj, véget ér a jólét és ezekből lesznek a legnagyobb nácik.

Trigon_ 2012.06.27. 18:26:13

Elég sok fura kijelentés van a posztban, de ez volt a rekorder: "Nagy különbség van ugyanakkor abban, ha azt tiltjuk be, amit nem szabad megtenni, főleg, amit nem is akar megtenni valaki, valamint aközött, ha olyan valamit tiltasz be, amit tisztességes, hétköznapi ember nem csinál, oka sincs rá."

A posztoló valószínűleg nem olvas bele szólásszabadságot, gondolatszabadságot tombolva követelő blogokba. Ott ugyanis mindig határozottan körvonalazódik a kommentelők egy részének képviseletében az a hitvallás, hogy mindent szabad, amit törvény nem tilt. A tisztességesség fogalma ismeretlen, avítt szokássá vált, egyébként pedig a társadalmi, közösségi elvárások a szabadság durva korlátozása. Szerintem is kár, hogy ezek a barmok folyton felbukkannak, de azt mindenesetre igazolják, hogy az idézett kijelentés egy szerencsétlenségünkre magunk mögött hagyott szellemi rendszerben volt érvényes. Az, hogy a kormány, különösen a kereszténydemokraták törvénnyel, esetleg túlzó törvénnyel próbálják a bunkókat is a tisztességesség korlátain belülre szorítani, nem a szabadság korlátozásának vágyát tükrözi, hanem azt, hogy a liberalizmussal szétdúlt rendszerben már erővel kell kiharcolni az erőszakosan szabados kisebbségtől – ez most nem "úgy" értendő – azt, hogy a többség nyugalmát és életvitelét ne háborgassák. És hogy az elvárható mértékben járuljanak hozzá ahhoz a közöshöz, anyagi és szellemi természetű hozzájárulásokra is gondolva, amely az ő valóban elvárható szabadságukat fenntartani próbálja.

izzadságszagú gonzoepigon 2012.06.27. 18:26:35

jó ez a blog, hörög is a sok középszerű kommentmagyar.

Papageno68 2012.06.27. 18:26:54

Igazad van ez egy értelmetlen izé... Nem kell így védeni a jelképeket, nyilván csak egy beteg ember érezheti, hogy ezek meggyalázásával fizet egy sérelemért. Szeretem a hazámat, de nem kívánom börtönbe, azt aki ennyire gyűlöli.

Failer 2012.06.27. 18:27:05

Ezért 10 szlovák pofáját baszom be :)

himpellér 2012.06.27. 18:27:22

Jó a neved csehszlovák kém. Mutatja, hogy hozzánk, magyarokhoz nincs közöd. Menj vissza oda, ahonnan jöttél. (Nem ODA, mert nem férnél be...)

Fábián István (törölt) 2012.06.27. 18:29:51

A szerző gondolkodása nagyjából az eldugult lefolyóra emlékeztet.

bocsitibi 2012.06.27. 18:30:03

10 másodperc google keresés után

en.wikipedia.org/wiki/Flag_desecration

Keresd ki az európai országokat belőle.

Kalmár 2012.06.27. 18:30:09

Éljen a szabad(elvű)ország ahol bármit megtehetsz!
Te kitörlöd a segged a címeres zászlóval, én meg feldugom a seggedbe a zászlórudat a májadig.
Bár amilyen férgek vagytok még az is tetszene...

Styxx 2012.06.27. 18:31:51

@Putyilov gyári melós: lényegében jól látod, szerintem is sehogy.
@Behajtó70: Izraeli zászló palesztinokon, irániakon, stb kívül tüntetéseken ortodox zsidók is szoktak égetni, ui ők sem ismerik el a világi Izraelt, mert hogy hitük szerint az a mennyekben van.
Önmagában a zászlóégetésnek nem szabadna bűncselekmények lennie, hiszen a véleménynyilvánítás szabadságát fejezi ki. Az önkényuralmi jelképek tiltott viselését se kellene büntetni önmagában. Egyrészt szénné szopatja magát Magyarország a vörös csillaggal hisz Strassbourg állandóan marasztal, ha valaki perre viszi, a keménykedés helyett nem kellene büntetni se a vöröscsillag se a horogkereszt viseletét. Mindenki olyan jelkép viseletével csinál hülyét magából, amilyennel akar. Önmagában sem a csillag sem a horogkereszt nem alkalmas félelemkeltésre.

hopptarisznya 2012.06.27. 18:41:09

"Pozsony városát, amely köztudomásúlag a közös haza"

veletek ez a haza sosem volt közös, és nem is lesz. Területrabló és emberrabló banda. Inkább húznátok meg magatokat, de persze a tót az nem az a fajta.

magyar ember teli szájjal 2012.06.27. 18:50:30

Mikor valamelyik Jobbikos EU-zászlót égetett, akkor volt visongás balról.
Egyébként igazad van.

Sztavrosz_ (törölt) 2012.06.27. 18:54:07

A Legaljasabb ÖNKÉNYuralom a monarchia!

Sztavrosz_ (törölt) 2012.06.27. 18:57:24

@hopptarisznya: Egy olyan területről vitázol ami az EMBEr előtt már 10.000 évvel itt volt és ember már rág nem lesz a földön akkor is ittlesz. Azt kérded kié? :)

sztenke 2012.06.27. 19:08:09

Három hétig készültél erre a szellemi maszturbációra? Kár volt.

VT22 2012.06.27. 19:08:28

Ki vagy itt akadva a magyar "nacionalizmuson" erre kapásból soviniszta szlovák történelemhamisítással (uhorszkózással) kezdessz. Szép.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.06.27. 19:56:23

@sztenke: Három hete normális ember csak focit néz, ma láttam a VV-en egy posztot, az ihletett meg. Köszi, hogy elolvastál.
@VT22: Olvass vissza korábbi posztjaimban, aztán gyere vissza kommentelni. Az a sovinizmus, ha egy többnemzetiségű országot kisajátítunk az egyik nemzet számára, róla nevezünk el, visszamenőleg. Az Uhorsko elnevezés - és magyarul: Hungária - jobban kifejezi a többnemzetiségű ország állami elnevezést.

HaKohen 2012.07.06. 20:31:45

Nagy-nagy szeretettel köszöntöm azokat a kiváló, sohasem gyűlölködő, okos, művelt, a történelmet jól ismerő, no és persze folyton-folyvást gondolkodó trollokat, akiket már a magyarországi blogokról is jól ismerhet az, aki arrafelé szörfözik:

@Kalmár: @Anti Anyag: @Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): @[Lombroso]: stb.

Csak így tovább, a csillagokig!

GERI87 2012.07.06. 20:33:05

"amely szimbóluma az 1918 előtti királyság állami jelképeinek részét képezte, azonnal megy a börtönbe, Hungária, konkrétabban annak északi részének megsértése miatt."

Jó lenne ha felfognád hogy a '18 elötti állam és a jelenlegi MO egy és ugyanaz. Csak akkor soknemzetiségű volt most meg már nem....akárhogy is különbözteti meg a szlovák..uhorsko vagy magyarski...

"Az a sovinizmus, ha egy többnemzetiségű országot kisajátítunk az egyik nemzet számára, róla nevezünk el, visszamenőleg. Az Uhorsko elnevezés - és magyarul: Hungária - jobban kifejezi a többnemzetiségű ország állami elnevezést. "

Nincs semmiféle kisajátítás, a magyar államot a honfoglaló magyar nép alapította az itt élő szláv népek és vezető rétege ebben nem vettek részt, (szemben pl az avar állammal) asszimilálódtak jobbára, 600 éven át a magyar volt 70-80%-ban a többségi nép.

"róla nevezünk el, visszamenőleg"

Visszamenőleg?
Az állam a latin (és más külföldi) nevét is a magyar népről kapta nem egy "nagy közös gyűjtőnév"....
A többi nemzet vezető rétege nem vett részt az állam irányításában, ugyanis magyarrá vált, magát a hunok leszármazottainak tartó és honfoglaló magyar törzsek utódának tartva...
A nemesi közös hungarus tudat annyit jelentett: "mi Árpád népének leszármazottai vagyunk"....

Ezen rugózni kb olyan mintha a német államban 30%-os többségbe kerülne mondjuk 100 év múlva a török meg 25%-ba a lengyel nép és felháborodnak hogy miért Németországnak nevezik Germániát amikor az sokkal jobban kifejezné a soknemzetiságű államot...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.07.06. 21:17:45

@GERI87: Komolyan fárasztanak már az ilyen buta, egyszerű bejegyzések.
1. Mao nem volt ugyanaz, te magad mondod miért: akkor többnemzetiségű ország volt, ma nem
2. Nemcsak a szlovák különbözteti meg, de erről vannak korábbi posztjaim, nem ismétlem magam, keress rá

A "honfoglaló magyar néphez" neked semmi közöd, mint az avarok, azok a törzsek is már régen asszimilálódtak. A nép elnevezés fennmaradt, genetikailag gyakorlatilag a magyar is szláv, stb kevert népnek minősülne, szokd a gondolatot. A historikus középkori tudat fennmaradt a nemesség soraiban, de az meg nem csak az etnikai magyaroké, hanem a későbbi szlovákoké, szerbeké, románoké, stb is volt, akik itt éltek a Ká-medencében, ez a hungarus-tudat. A lakosság 95%-a semmilyen nemzeti tudattal nem rendelkezett a 19. század elejéig, kapító?
Szlávok azért nem vettek részt a "honfoglalásban", mert már itt voltak a Kárpát medencében. A szlovákok néppé válásuk az 1000-ben megalapított rex Hungariae-nek köszönhetik.
A modern nacionalizmus korában aztán szépen mindent etnikai magyarrá akart formálni politikai elitünk, azaz kirekeszteni, előbb a nemzetiségeket, aztán a zsidókat, most épp a cigányokkal van baj. Szar érzés lehet magyarnak lenni, igazi lúzer nemzettudat ez, ha vki nem befogadni, hanem kirekeszteni akar állandóan történelme során.

öcsém, mit értetlenkedsz ennyit, milyen magyar nép, baszod? Semmilyen magyar nép nem volt akkor, csak rex Hungariae, magyar nyelven is beszélő vezetőréteggel

Árpád vezír, mi? Szted is úgy néz ki, ahogy a Hősök terén ábrázolták? Biztos, ott megállt egy cigire, nem? Nem tudok mit kezdeni egy 13. századi legendával...

Germánia, az ókori római provinciát hívták így ill. Hitler álma volt egy ilyen valami létrehozása, német történelemből citált párhuzamod tökéletes baromság, evvan

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.07.06. 21:32:41

OFF hozzászólások vége, csak a poszt lényegi mondanivalójára reagáló kommenteket engedek be.

objekt678 2013.03.23. 04:07:51

A zsidóknak  fiksza ideája, hogy itt rendezik be pót izraelt.
Hagyd abba a gyűlöletkeltést, mert nem vezet jóra!
A legközelebbi állomásnál nem az lesz felírva, hogy a munka szabaddá tesz....Ez nem fenyegetés, hanem ténymegállapítás, tanács.
Szakmányban szerzitek a a nóbeldíjat: szerintetek megérdemelten, de vannak véleményezők, kik szerint erősen túlreprezentáltak vagytok....
Nektek mindenki bőgatyás, barackos...ahová vet benneteket a nomád szellem, ott bomlasztotok. Ez a sorsotok.
Az elszenvedőitek pedig vagy tesznek ellenetek valamit, vagy kihalnak.
Szemet vetettetek erre az országra, ez azonban foglalt....

"Argentinia a föld egyik természetileg leggazdagabb országa, nagy kiterjedésű sík felület-
tel, gyér népességű és mérsékelt klímájú. Az argentiniai köztársaságnak legnagyobb érdeké-
ben állana, hogy javunkra területének egy részéről lemondjon. A mostani zsidó beszivárgás
természetesen lehangoltságot okozott ott; fel kellene Argentiniát az új zsidó vándorlás lénye-
ges különbségei felől világosítani." Teodor Herzl.
Legvégül Uganda kiestével maradt Palesztína.
Ez lehangoltságot okoz egyesekben.... Igen erősen.
Az élősködők most nagyon nyeregben érzik magukat, holott hét milliárd emberrel próbálnak szembe menni..
.....és ez a trükk már nem fog bejönni.

objekt678 2013.03.23. 04:07:55

Tegnapról valahogyan kimaradt ez: Tán nem törölte ?

A zsidók fiksza ideája, hogy itt rendezik be pót izraelt.
Hagyd abba a gyűlöletkeltést, mert nem vezet jóra. A sajátmail.yandex.ru/neo2/#draft érdekedben beszélek: hagyd abba ezt a blogot !
A legközelebbi állomásnál nem az lesz felírva, hogy a munka szabaddá tesz....Ez nem fenyegetés, hanem ténymegállapítás, tanács. Szakmányban szerzitek a a nóbeldíjat: szerintetek megérdemelten, de vannak véleményezők, kik szerint túlreprezentáltak vagytok.
Nektek mindenki bőgatyás, barackos....itt leragadtatok, meg a mindennapi fasisztázásnál.Te hülye héber: fasiszta Mussolini volt -Hitler pedig szocialista....az
Ezt a blogot egy kiszsidó üzemelteti s kelt háborút-
Ott, ahol éri.

objekt678 2013.03.23. 04:07:58

Sok szlovák embert ismerek. Javarészt normális emberek. Kisebbrészt hülyék, de ez általában így szokott lenni minden országban, minden népnél.
A posztíró inkább az örök szarkeverő héberre hajaz, az ő szokásuk az állandó intrika, hiszen csak úgy tudnak elvegyülni a zavarosban.
Kedves honfitársaim !
Ne üljetek föl ennek a provokátornak ! Ez sem nem tót, sem nem "uhorsko"
Ezek héber nomádok, akiknek bármely közösség ellenség, hisz közösségbe nem tudnak betolakodni.

objekt678 2013.03.23. 04:08:00

Héber !
Hagyd abba a gyűlöletkeltést, mert nem vezet jóra. A saját érdekedben beszélek: hagyd abba ezt a blogot !
A legközelebbi állomásnál nem az lesz felírva, hogy a munka szabaddá tesz....Ez nem fenyegetés, hanem ténymegállapítás. Szakmányban szerzitek a a nóbeldíjat: szerintetek megérdemelten, de vannak véleményezők, kik szerint túlreprezentáltak vagytok.
Nektek mindenki bőgatyás, barackos....itt leragadtatok, meg a mindennapi fasisztázásnál.Te hülye héber: fasiszta Mussolini volt -Hitler pedig szocialista....

Ui.: Vagy megjelenteted, vagy megkereslek, vagy abbahagyod kiszsidó. Magam ez utóbbit javaslom ! Hagyd abba!
Július másodikán lesz időm ellenőrizni, hogy abbahagytad-e a gyűlöletkeltő magatartásodat.
Simulj be, vagy tűnj el !

objekt678 2013.03.23. 04:08:08

Sok szlovák embert ismerek. Javarészt normális emberek. Kisebbrészt hülyék, de ez általában így szokott lenni minden országban, minden népnél.
A posztíró inkább az örök szarkeverő héberre hajaz, az ő szokásuk az állandó intrika, hiszen csak úgy tudnak elvegyülni a zavarosban.
Kedves honfitársaim !
Ne üljetek föl ennek a provokátornak ! Ez sem nem tót, sem nem "uhorsko"
Ezek héber nomádok, akiknek bármely közösség ellenség, hisz közösségbe nem tudnak betolakodni.

Mareček 2013.03.23. 04:08:19

Kedves Csehszlovák Kém!

Úgy tűnik az előző hozzászólásom eltűnt valahol, ezért megismétlem.
Immáron hosszú ideje követem a blogodat, sokszor egyetértéssel olvasom írásaidat, máskor teljesen eltérő véleményen vagyunk, de mindenképpen érdekes, nemritkán gondolatébresztő a blog. A magyartalan megfogalmazásokon, nyelvtani hibákon általában átsiklom, mert nem befolyásolják a megértést. Azonban van egy - úgy tűnik - visszatérő hiba, amelyet szeretnék jelezni. A cseh és szlovák nyelvben létező kifejezés Uhersko/Uhorsko magyarul nem Hungáriát jelent, hanem Magyar Királyságot, (történelmi) Magyarországot, ahogyan a hasonló eredettel bíró angol Hungary-t, francia Hongrie-t, vagy lengyel Wegry-t sem Hungáriának, hanem Magyarországnak fordítjuk. A Magyar Királyság 1844-ig hivatalos nyelve, a latin használta a Regnum Hungariae (Hungaria) kifejezéseket, de ez szintén a fenti jelentéstartalommal bír. Ismervén a történelmet, illetve az említett népek egyikének (cseh) nyelvét, történelmét és gondolkodásmódját megértem, hogy szeretnél különbséget tenni a nacionalizmus megjelenése, illetve Trianon előtti és utáni ország-, és népnév között, de mit tegyünk, ha a magyar nyelvben - érthető okokból - nem volt erre politikai szükség.
Amennyiben megtisztelsz bennünket azzal, hogy az anyanyelvünkön írsz, kérlek, használd helyesen.
Hozzáfűzném kiegészítésként az azóta megjelent hozzászólásokra reagálva, hogy ez nem sovinizmus, hanem nyelvhelyesség kérdése. Egy - remélhetőleg - érthető példán is bemutatnám: a Trianon utáni soknemzetiségű Csehszlovákia nevét (vö.: a második legnagyobb népesség a német ajkúak voltak) sem akarják/juk utólag megváltoztatni magyarul, annak érdekében, hogy az jobban kifejezze a területén élők nemzetiségi megoszlását. A cseh és szlovák nemzet volt az államalkotó tényező, róluk kapta a nevét az ország (amely nemzetiségek egyébként együttesen nagyságrendileg csak az ország lakosságának 2/3-t jelentették).

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2013.03.23. 04:08:23

@Csehszlovák Kém: "Az a sovinizmus, ha egy többnemzetiségű országot kisajátítunk az egyik nemzet számára, róla nevezünk el..."

Mondjuk ezen az alapon a markánsan többnemzetiségű Szlovákiát vagy Szerbiát is valahogy máshogy kéne hívni, és ennyi erővel Koszovó meg Ukrajna (ti. az beszélő név) lenne a követendő példa, legalábbis elnevezésügyileg... :)

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2013.03.23. 04:08:25

@Styxx: "ortodox zsidók [...] sem ismerik el a világi Izraelt, merthogy hitük szerint az a mennyekben van."

Ez így nem pontos.

EGYES ultraortodox csoportokról van szó (leghíresebb ilyen a Neturéj Kártá), de nem önmagában az ultraortodox mivoltuk miatt, hanem az ahhoz nem szükségszerűen párosuló anticionizmusuk miatt nem ismerik el Izrael államot jelenlegi formájában, hiszen szerintük azt csak a Messiás jogosult újjáalapítani, addig meg várni kell türelmesen. Arról nem szól a fáma, hogy a Messiás majd mit csinál a palesztinokkal, de az anticionista vallásos zsidók szerint ez most nem időszerű kérdés, úgyhogy jelenleg támogatni kell őket, mert ezzel is gyengül Izrael állam. Persze a területről nem költöznek el ők sem, mert ott kell majd lenni, amikor eljön az idő.

Arslab 2013.03.23. 04:08:27

13/2000. (V. 12.) AB határozat
Nemzeti jelkép

4. Az Alkotmánybíróság az indítványok megfelelő elbírálása érdekében összehasonlító elemzést végzett, melynek során azt vizsgálta, hogy milyen a felségjelvények alkotmányos szabályozása az európai országok gyakorlatában. A vizsgálat során megállapította, hogy a nemzeti (állami) jelképek megsértését a legtöbb európai országban büntetőjogi szankcióval fenyegetik.

"Az a sovinizmus, ha egy többnemzetiségű országot kisajátítunk az egyik nemzet számára, róla nevezünk el, visszamenőleg. "

ISTEN HOZOTT SZLOVÁKIÁBAN! :)))

"Az Uhorsko elnevezés - és magyarul: Hungária - jobban kifejezi a többnemzetiségű ország állami elnevezést. "

1. A 17. század előtt a magyarok aránya 80% körül volt a Magyar Királyságban. A TE LOGIKÁD alapján akkora mégis inkább a Magyarország lenne a helyes állammegnevezés?
2. Szlovákia elnevezés viszont, ha tekintetbe vesszük többnemzetiségű jellegét, soviniszta, a Felvidék "jobban kifejezi a többnemzetiségű ország állami elnevezést" :)

Uhorsko problémára:
Ausztriára miért nincs két külön szlovák szó 1918 előttre és utánra?!

Muad\\\'Dib 2013.03.23. 04:08:31

@Csehszlovák Kém:
Érzem, hogy feleslegesen próbálom megvilágítani a sötétséget, de örök optimista vagyok:
"Whosoever, in such a manner that the act becomes known to the general public, in a malicious way, insults and brings into contempt the Austrian Republic and its States, is liable for imprisonment for up to one year.
Whosoever, in the manner described in Paragraph 1, in a malicious manner and at a public occasion or a function open to the public, insults, brings into contempt or belittles the flag displayed for official purposes or the national or state anthems of the Austrian Republic or its States, is liable for imprisonment of up to 6 months or a fine of up to 360 times the fixed daily rate"
"Law in France as part of 'internal security' enactments passed in 2003 makes it an offence to insult the national flag or anthem, with a penalty of a maximum £6,000 fine or up to 6 months imprisonment."
"Whoever publicly, in a meeting or through the dissemination of writings (Section 11 subsection (3)):
1. insults or maliciously maligns the Federal Republic of Germany or one of its Lands or its constitutional order; or
2. disparages the colors, flag, coat of arms or the anthem of the Federal Republic of Germany or one of its Lands,
shall be punished with imprisonment for not more than three years or a fine.

Whoever removes, destroys, damages, renders unusable or unrecognizable, or commits insulting mischief upon a publicly displayed flag of the Federal Republic of Germany or one of its Lands or a national emblem installed by a public authority of the Federal Republic of Germany or one of its Lands shall be similarly punished. An attempt shall be punishable."

Mekkora genyák vannak ebben az EU-ban mi? Németek, franciák, osztrákok. Csupa prosztó, igaz e?

Mezőbándi 2013.03.23. 04:08:34

A szomszedunk 45-ben az eletet kockaztatta, hogy a korona megmaradjon. (Csak kesobb lett a szomszedunk). Egyike volt annak a harom koronaornek, akik a haboru vegen elastak (es annak a kettonek, akik visszamentek az amcsikkal kiasni). Rendes, becsuletes ember volt, es maradt is. Persze, en meg kisgyerek voltam, amikor meghalt. De szamomra az o peldaja, az o aldozata "hitelesiti" a koronat.

Persze, a legjobb az lenne, ha semmilyen jelkep, szo, stb. nem lenne tiltva. DE ha mar bele vagyunk zavarva ebbe az utcaba, akkor pont a korona nem maradhat le a vedett jelkepek listajarol. Vegulis, regebbi jelkepe az allamisagunknak, mint a himnusz, a trikolor vagy akar a cimer.

2013.03.23. 04:08:41

@bocsitibi: érdekes olvasmány. Milyen hülye legtöbb ország. Tárgyakat fetisizálni elég deviáns dolognak tűnik. A dán magyarázaton jót szórakoztam, legalább logikus...

doktor.dikhed 2013.03.23. 04:08:44

Nem véletlen, hogy pont most került be a Szent Korona. Egyre jobban sikerül összekötni az államot és kereszténységet. Baj lesz ebből.

Dr. No 2013.03.23. 04:08:47

A kommenteket olvasva eszembe jutott egy Észak-Koreáról szóló dokumentumfilm. Ebben az észak-koreai nyugdíjas dúsan rakott asztala mögül rázta a öklét rituális gyalázkodás közepette a tévében mutatott amerikai repülők felé. És a kamera mögött persze, hogy nem álltak az államvédelem szakavatott munkatársai.

torró 2013.03.23. 04:08:50

Csehszlovák Kém · www.sercsecs.cz 2012.06.27. 19:54:25
@sztenke: Három hete normális ember csak focit néz, ma láttam a VV-en egy posztot, az ihletett meg. Köszi, hogy elolvastál.
Akkor én lehet hogy nem vagyok normális, mert soha nem nézek meccset? Vagy ha internacionalista lennék, akkor normális lennék? Én elolvastam, ne köszönd meg.Nem lehet mindenki tökéletes.De, az egyszerű bringán is van FÉK.Általában. Amelyiken nincs, lehet hogy az árokban köt ki!

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2013.03.23. 04:08:53

Vakond legyek, de a bevezető félkövér részt én szimplán nem értem. Persze az is lehet, hogy késő van már.

Martian (törölt) 2013.03.23. 04:08:57

@Csehszlovák Kém: "Három hete normális ember csak focit néz"

Ha a nemzeti szimbólumokat le lehet szarni, ki nem szarja le a fociebet? :)

BenyoBoy 2013.03.23. 04:09:00

Hogy a történelmi tények, mint olyanok mennyire nem tudnak gátolni egy posztolót abban, hogy marhaságokat írjon... néha komolyan elképedek rajta.

Kelly és a szexi dög 2013.03.23. 04:09:02

Próbálnád meg tagadni a holokausztot!

Akkor kellett volna hallatnod a hangodat, amikor az első ilyen törvényt elfogadták, bezzeg az nem bántotta a jogérzékedet!

agentT 2013.03.23. 04:09:05

A dán karikatúristák nem egy idegen nép idegen vallását gyalázták, hanem egy etnikumét, amely vallási vezetői, immjai, valamint pl Kadhafi által többszörösen deklaráltan fel kívánja számolni kontinensünkön a kereszténységet, a demokráciát, továbbá a jelenlegi államalkotó népeket.
Éppen ezért a dán karikatúristák akciója üdvözlendő, és éppen ideje lenne már, hogy tőlünk nyugatabbra győzzenek a nemzeti erők és pártok, mert például nekünk is elemi, elemi érdekünk, hogy a kontinens vezető hatalmait németországnak, Franciaországnak és Nagy-Britanniának hívják, ne pedig Új-törökországnak, Eualgériának és Észak-Pakisztánnak.
Az iszlám európai térhódításának mindenáron gátat kell vetni, és hihetetlenül jó dolog, mikor olyan politikusok, mint például Angela Merkel vagy James Cameron kijelentik, hogy az ún. multikulturalizmus megbukott, illetve egy értelmetlen humbug.
Tökéletesen érthetetlen számomra, hogy a fajvédő hódenagyonmagyarok miért az értelmetlen zsidózásban élik ki magukat. Talán azért, mert szerintük az a nagyobb baj, ha van Magyarországon néhány izraeli érdekeltség, nem pedig az, ha a tőlünk nyugatabbra lévő európai terület egyik legnagyobb városát lassanként Londonabadra lehetne keresztelni.
Hogy mikor jön el a történelmi pillanat, mikor jön létre az igazán egyesült Európa, mely (talán orosz segítséggel) képes, és ami talán még fontosabb, AKAR megszabadulni a megszállóktól, azt nem tudom, de számtalan jelből, nyilatkozatokból, eseményekből (például a burka betiltása Franciahonban) és a rasdikális oldal előretöréséből láthatja aki nem vak, hogy fordul az idő kereke.
Tisztában vagok azzal, hogy most le leszek rohadtrasszistázva, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kellene toleranciát tanúsítanom valakik felé, akik az egész, létem alapját képező kultúrát és civilizációt kívánják felszámolni. Szóval puffoghattok nyugodtan, nem érdekel.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2013.03.23. 04:09:07

Magyar véreim! Hát volt értelme ennek a törvénynek? Támadások érték nemzeti jelképeinket? Olyan szörnyű, hogy a szlovákok loptak belőle? Amire nincsen szükség azt ne csinálják már a mi pénzünkből!

Qqriq 2013.03.23. 04:09:09

"Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. "

a benes dekrétumokról agyaljál, köcsög....
ha sikerül egy légvételre kihúzni a fejed a tótok seggéből

No_Fidesz_No_Problem 2013.03.23. 04:09:12

@Advanced Flight:

"A nóvum az új törvénymódosításban a Szent Korona, ami eddig nem szerepelt a védendő nemzeti jelképek között"

*

A következő húzásuk az lesz, hogy nevesítve beleírják a "szobatársakat" mint nemzeti jelképeket, hogy azok is védve legyenek.

A köztársasági elnök "sérthetetlenségét" is úgy akarták értelmezni a nagyeszű jogászgyerekek, hogy merthogy nem lehet rosszat írni és mondani róla, akkor se, ha plagizált.

objekt678 2013.03.23. 04:09:15

" Egy szabad országban bárki kitörölheti a seggét a nemzeti lobogóval is, semmi nem fenyegethet egy ilyen embert."

Semmi ? De igen. Legjobban önmaga.
Fura egy emberféle lehetsz Te, tisztelt posztoló!
Sok szlovák embert ismerek, közöttük még mutatóba sem találkoztam ily hülyékkel.
Te kis mókamester, te alighanem héber leszel!!!..afféle, kiket mindenhol a folytonos bomlasztás miatt elégeltek meg...
Több ezer éve játszátok ezt a huza-vonát, hol itt, hol ott.
Mocorog bennem egy huncut kérdés: hogyan fogjátok bebizonyítani a fáraókról, hogy már ők is nácikok voltak...Nabú-kudurri-uszur pedig barna ingben fényképeztette magát...
Sok jó ebből nem fog kisülni számotokra.

kalaháry 2013.03.23. 04:09:17

Az álatvilgában a kihalásközeli, gyenge fajokat szokták törvényekkel védeni. Az, amikor egy nemzet elkezdi büntetőtörvénykönvbe írni jelképeinek védelmét, az önnön szánalmasságának beismerése.

Ha egy jelképet szavakkal meg lehet sérteni, az annyit is ér.

Egyre inkább európa vicce leszünk, lassan mindenki rajtunk röhög, egy olyan országon aminek kormánya és támogatói az ég világon semmi máshoz nem értenek a "magyarnaklevésen" és az ebből fakadó mellveregetésen kívűl, miközben minden másban sereghajtók vagyunk és a seggünk is kilóg a gatyánkból. Közben az összes tehetséges fiatal menekül innen amerre lát. De lényeg, hogy a korona védve van.

Mareček 2013.03.23. 04:09:19

Kedves Csehszlovák Kém!

Sokszor egyetértően olvasom írásaidat, máskor teljesen ellentétes véleményen vagyunk, de mindenképpen érdekes, nemritkán gondolatébresztő a blog.
Általában átsiklom a magyartalan megfogalmazásokon, helyesírási hibákon, mert nem befolyásolják a megértést. Egy dolog viszont mindenképpen javításra szorulna, mert folyamatosan visszatérő hiba. A cseh és szlovák nyelvben létező név Uhersko/Uhorsko nem Hungáriát jelent magyarul, hanem Magyar Királyság-ot(Magyarországot). Mint ahogy a közös eredetre visszavezethető angol Hungary-t, vagy francia Hongrie-t, lengyel Wegry-t sem Hungária-ra hanem Magyarország-ra fordítjuk. A Magyar Királyság/történelmi Magyarország 1844-ig hivatalos nyelve, a latin használta a Regnum Hungariae (Hungaria) alakokat.
Ismervén mind a történelmet, mind a fentebb említett népek egyikének nyelvét, gondolkodásmódját (cseh), megértem, hogy szeretnél különbséget tenni a mai és a történelmi Magyarország (Magyar Királyság) között, de mit tegyünk, ha a magyarban - érthető okokból - nem volt politikai szükség a nacionalizmus megjelenése, illetve Trianon előtti és utáni magyar népnév, illetve országnév közötti megkülönböztetésre.
Amennyiben megtisztelsz bennünket azzal, hogy az anyanyelvünkön írsz, kérlek, használd helyesen.

2013.03.23. 04:09:22

@Csehszlovák Kém: Te szopni jársz ide.

Measurer 2013.03.23. 04:09:25

@bocsitibi: nagyon jó összeállítás, még az 56-os kivágott címerű magyar zászlóról is megemlékeznek.
Más jelképeket is tekintve pl. a német Btk-ban (90a§)is védelmet kapnak a nemzeti és tartományi színek, zászló, címer, himnusz.
Zászlórúd eltörése, lefűrészelése,kokárda letépése is büntetendő.
Ezen kívül büntetésre számíthat, aki az NSZK alkotmányos rendjét gyalázza, tekintélyét rombolja, ilyen irományokat terjeszt.
Nem lenne jó ma Németországban élni :DDD

Kámasuka 2013.03.23. 04:09:28

@Csehszlovák Kém: Odkedy byvas v cesku? Kde presne v Prahe? Niekedy sme mohli ist spolu na pivko.

Rosszalvó 2013.03.23. 04:09:30

Szerintem törlöd ki a segged egy szlovák zászlóval

izmospetya · http://gaythoughts.blog.hu/ 2013.03.23. 04:09:33

Semjén Zsolt egy hülye frusztrált fegyvermámiás tahó, egy középkori inkvizítor reinkarnációja. Mintha nem lennének az országnak más egyéb problémái, amelyek megoldásra várnak.
VESSZEN AZ EGÉSZ ROHADT BAGÁZS, AMIT KORMÁNYNAK CSÚFOLNAK.

Kámasuka 2013.03.23. 04:09:35

Mondjuk azon túl, hogy minden nyugati demokráciában vannak tv.-el védett szimbólumok, foggalmam nincs miről szól ez a poszt.

Itt az IMF, Orbán takarodsz végleg, azt igérted? 2013.03.23. 04:09:39

Hogy lettek pesti cégé a pécsi milliárdok ismét?

Bár hétfőn lezárult az évi 1,5 milliárdos üzletet jelentő pécsi közétkeztetési pályázat, maradtak még nyitott kérdések a győztest illetően. Továbbra is homály fedi, hogy miként vette az utolsó hiánypótlás jelentette akadályt a Hungast.
A pályázat akkor még folyamatban volt, így részletek csak később derültek ki.
A pályáztató, a pécsi Elszámolóház kikötötte, hogy a nyertesnek egy 4000 adag lefőzésére alkalmas havaria-konyhával kell rendelkeznie. A kitételen nem illik viccelődni, hiszen egy ilyen konyhára például olyan elemi csapások során lehet szükség, amely pécsiek ezreit teszi egyik pillanatról a másikra hajléktalanná. A lényeg az, hogy a kiírásban szerepel, így az a pályázó, aki nem rendelkezik vele, nem nyerhet. Ez nem szerkesztőségünk véleménye, hanem a közbeszerzési törvény rendelkezése.

A Hungast pályázata azonban több sebből vérzik a havaria-konyhát illetően. A cég még hétfőn is komoly köröket futott azért, hogy pályázata megfeleljen, végül nem maradt el az eredmény.

Pécset megint lehúzza egy pesti vállalkozás, nem az első esetben.
Az impotens, nulla pécsi fidesz vezetés szép "sikere".

De mindenki tudja és elege van belőle:

Bóvli ország, bóvli kormány!

Anti Anyag (törölt) 2013.03.23. 04:09:42

Ezek a szlovákok az uhorszkózásukkal hihetetlenül szánalmasak.

A jelenlegi országuk fele a trianoni nemzetiségi térkép szerint színmagyar.

Az meg egy marhaság, hogy Pozsony szlovák volt, az német-magyar volt, a tótok a hegyekben éltek.

Exploiter 2013.03.23. 04:09:46

@Kalmár:

Azt azért te is érzed, hogy a kettő nem ugyanaz.
Miért ne szarhatna valaki a címeres zászlóra?

Avatar 2013.03.23. 04:09:48

@Styxx: "A himnusz. zászló, címer megsértése már eddig is bűncselekmény volt"

Hú, akkor egy csomó esetben szemet hunytak nyilvánvaló bűncselekmények fölött...
Pl 56-os megemlékezésre aki normál zászlóból vágta ki a lyukat, az fizikailag is megsértette a zászlót...

Cerkamatyi 2013.03.23. 04:09:51

És akkor megy itt a felsőfokú elmélkedés a véleménnyilvánítás szabadságáról, aztán meg ha beleírod a kommentbe, hogy "kaki", meg "prostituált" akkor hirtelen már ki is vagy moderálva...

Farizeusok! :D

Cerkamatyi 2013.03.23. 04:09:53

Bazmeg de szar ez a blog! Eddig nem vettem észre. A legnagyobb kamu meg a leírás: "Hogy lesz egy budai gyerekből pozsonyi, majd prágai lakos? Hogy szurkolhat egy magyar a szlovák válogatottnak (is)? Itt megtudjátok."

Ne higgyetek neki, kurvára nem tudjátok meg.

Avatar 2013.03.23. 04:09:56

@Putyilov gyári melós: Bemész a Parlamentbe, odaállsz a korona elé és azt mondod: "Hát ide figyelj Korona, szerintem van nálad szebb korona a világon!"
És a Korona úgy megsértődik, mint a gonosz mostoha a Hófehérkében...

paraszttibor 2013.03.23. 04:10:00

Egy igazán szabad országban akár meg is baszhatnám anyádat.

Csigafattyú 2013.03.23. 04:10:07

Kérem szépen, el lehet innen húzni a egy szabad országba, ha nem tetszik! Próbáld meg az említett higiéniai műveletet mondjuk Tel-Avivban az izraeli zászlóval végrehajtani.

paraszttibor 2013.03.23. 04:10:09

"Egy szabad országban bárki kitörölheti a seggét a nemzeti lobogóval is, semmi nem fenyegethet egy ilyen embert."

Akkor egy igazán szabad országban lekurvázhatom az anyádat?

Akár a fejedre is szarhatok?

Szarok Cseszlovákiára.

Steppenwolf 2013.03.23. 04:10:12

Akik olyan szinten nacionalisták és komplexusosak, hogy még a magyar nyelven való megszólalást is büntetik, talán inkább bölcsebb lenne bekussolni és előbb a saját portátokon söprögetni.
Fingod nincs még arról sem, hogy a nemzeti jelképek meggyalázását a törvény 20 éve bünteti, úgyhogy teljesen okafogyott a poszt.
Egyébként osztom, dán karikaturisták munkára, lehet szarra bekenni az összes szlovákiai Szvatopluk szobrot, mert egy olyan fejlett demokráciában (ahol szkinhedek következmények nélkül félholtra verhetnek etnikai okokból egy magyar lányt, aminek az eltussolásához a kormány és az igazságszolgáltatás asszisztál) mint Szlovákia, nyilván ezt is meg lehet tenni. Lehet próbálkozni!

Medgar 2013.03.23. 04:10:16

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): nincsenek szlovákok, magyarul beszélő csehek vannak...

clegane 2013.03.23. 04:10:18

ha nem tűnt volna fel, a NER óta minden utolsó hülyeséget legalább 75%os egyetértéssel fogad el a kormány.
mer ez egy demokrácia, azért.
hogy töröljem ki a seggem a szentkoronával!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.23. 04:10:21

A szlovák zászló ugyan nagyon ronda, de segget törölni vele mindig élvezet.

Egy magyarul tudó hülye szlovák komcsi troll vagy barátom.

Aki rajtad felhúzza magát az hülye.
Lepkefing nagyságú agyad, és irígységed a magyarok évezredes történelmi múltja iránt megbolondított.

Putyilov gyári melós 2013.03.23. 15:13:17

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

De te remélem imádod Tisot, mert az magyar gyökerekkel is rendelkező náci volt :O)))

Putyilov gyári melós 2013.03.23. 15:13:22

Mitől volna szent egy olyan tárgy, amely idegen hatalmak felé a vazallusságot jelképezi?

Szarok a koronájukra, amely soha nem volt Istváné, basszák meg!
Menjen Semjén és hurcolássza István szent cobákját, mint egy kannibál :)))
Hány darabra is van István széttrancsírozva és az "alkatrészei" hány helyen vannak tárolva?
30-40?

Mi ez, ha nem barbár halottgyalázás?

spontan · http://erdekessegek.info 2013.03.26. 01:35:59

"Egy szabad országban bárki kitörölheti a seggét a nemzeti lobogóval is, semmi nem fenyegethet egy ilyen embert."

A wikipédia szerint akkor nem szabad országok többek között Ausztria, Finnország, Németország, Svédország.

en.wikipedia.org/wiki/Flag_desecration

Amúgy szerintem is feleslegesek az ilyen törvények.
süti beállítások módosítása