Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket megköszönő molinóból arra a következtetésre jutottam, hogy a „csodálatos magyar drukkerek”, akiket minden sportolónak olyan öröm hallani, lehettek kint a barátságos válogatott labdarúgó mérkőzésen is.

És következtek a himnuszok, hallgassuk együtt. Egészen hátborzongató, miután a szurkolók kifütyülték az izraeli himnuszt és mocskos zsidóztak egy nagyot, ugyanazzal a lendülettel énekelték el a magyar himnuszt is.

Magyar gól, mi az első reakció? Mocskos zsidók.

Palesztína, Palesztína, hej, hej.

És íme a tudósítás, amit Izraelben láthattak.

Bámultam a képernyőre és nem tértem magamhoz, ez tényleg Budapesten történik a Puskás-stadionban? Mondjuk a 2009-es A csoportos hoki világbajnokságon kifütyült szlovák himnusz óta különösebb illúzióim nincs a magyar szurkolók intelligenciájával kapcsolatban, de a szerdai barátságos labdarúgó meccsen hallottak mindennek a legalja volt: kifütyülni az izraeli himnuszt, palesztin és iráni zászlókat lobogtatni – Szent István népe, Mária Országa újra öklendezett egyet. Persze, mondhatod, hö, hö, most meglepődtél, Magyarországon megszoktátok már egymás szagát, mindez azonban kívülről kurvára büdös.

Elképesztő személyes drámákat olvastunk az elmúlt hetekben, hónapokban Magyarországról. Egy fiatalember, aki egy parlamenti párt második embere, nem tudja, hogy anyai felmenői ortodox zsidók, miközben az ifjú politikus munkássága alapján látszólag érdeklődik a zsidó problematika iránt. Senki nem szól neki a családban, senki nem figyelmezteti, hogy a nagymama túlélte Auschwitzt, fiam, talán mégsem kéne a náculást erőltetni, nem. Azóta már egy rabbinál is járt. Az élet produkál különleges eseteket, de ez azért túlzás.

Ezért is fontos a Csatáry-ügy, nem véletlen, hogy az ellenérdekeltek minden erejükkel próbálják ellehetetleníteni, lejáratni az estetet. Csatáry példája ugyanis a legnagyobb magyar tabut és önfelmentő napi rutint döntheti le: a magyar zsidókat a németek deportálták, „mi” nem voltunk érte felelősek, egyébként is, nagyapám tetteiért nincs miért és kinek felelni. A társadalom egy része nem tud mit kezdeni az üggyel, túl sok minta nem is létezik a térségben, gyakorlatilag a németeken kívül senki nem nézett szembe közelmúltjával.

Sokan, talán tudatosan félreértik ezt a gesztust, miért lennék én felelős azért, ami hatvan évvel ezelőtt történt az országban. Ez az önfelmentő érvelés azért nem stimmel, mert ha egyszer hiszek az „ezeréves nemzetben”, ha vallom, hogy időtől és tértől függetlenül Mátyás királyra ugyanolyan büszke vagyok, mint Gyurta Danira, akkor bizony nem menthetem fel magam azon az alapon, hogy semmi közöm a zsidók deportálásához, hiszen nem is éltem akkor. De, van közünk, a magyar nacionalizmusnak van köze a népirtáshoz. Csatáry tárgyalása talán az utolsó kézzelfogható eset, amikor a nézzünk szembe a történelemmel elvont fordulata helyett lehetőségünk van konkrétan megvizsgálni mennyiben volt bűnös a magyar nemzet.

Ezért is tragédia, hogy közben a magyar történészek, szövegekbe zárják magukat, szépen elvitatkozgatnak magukban, hiszen milyen szuper érzés magyar történésznek lenni. Falkába tömörülve, egy petíció alatt, a tömeg erejében bízva, látványosan nekimegyünk egy kollégának, aki felhívta a figyelmet a Horthy-rendszer bizonyos elemeinek újraélesztésére és az antiszemita közbeszéd rekonstruálására. A magyar történészek nagy része, figyelmen kívül hagyva a lényegi kérdést, a szerencsétlenül fogalmazó kollegának esett, jelenleg erősen kérdéses, valóban arról fog szólni a vita, amit a provokatív indítás szerzője szeretett volna.

A magyar-izraeli mérkőzés fényében érdekes párhuzam, mi történt Csehországban, ahol nemrég szintén Izrael válogatottját fogadták. A mérkőzés jó apropó volt a kormányközi találkozóra. Az izraeli miniszterelnököt elkísérte Prágába a fél kormány, Benjamin Netanjahu hét (!) miniszterével érkezett a cseh fővárosba. Nagy-Britanniához és Hollandiához hasonlóan Csehország tradicionálisan jó kapcsolatokat ápol a zsidó állammal, rendszeresen fellép az Izrael elleni esetleges bojkottal szemben. A kíváló cseh-izraeli kapcsolatokat nemcsak a két ország történelmi jó kapcsolata, de a csehországi zsidó származású emberek kötődése is indokolja. Egy tavaszi felmérés szerint a szlovákok és a lengyelek után a csehek számára a zsidók a legszimpatikusabbak.

Kívülről nézve egészen hihetetlen, hogy egy országban, amely az Európai Unió tagja, hivatalosan elkötelezett a demokratikus értékek és az emberi szabadságjogok mellett, létezik egy olyan párt, amely teljesen nyíltan visszatér a történelem legsötétebb fejezetéhez, miközben Magyarország kormánya nem lép fel egyértelműen és következetesen az ilyen jelenségek ellen. Mivel a gyalázkodó rigmusokat tisztán lehetett hallani, nem lett volna baj, ha a mérkőzés után, legalább néhány játékos egy rövid nyilatkozatban elítéli az esetet vagy az MLSZ kér bocsánatot az izraeli szurkolóktól.

Akik pedig nem hallották volna az izraeli himnuszt, azoknak megismételjük, Szegedi Csanád biztosan tudja, hogy egy szép református dalt is írtak ugyanerre a dallamra.

443 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr104717208

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Végre kimondták! 2012.08.18. 08:15:10

Azért megdöbbentő, hogy Balczó Zoltán bebizonyította, hogy a Jobbikban van még egy-két normális ember, aki tisztában van a jelenlegi politikai helyzettel és nem akarja még nagyobb szakadékba lökni a határon túliakat, erre a Fidesz képviselője, akik már...

Trackback: Végre kimondták! 2012.08.18. 08:12:56

Azért megdöbbentő, hogy Balczó Zoltán bebizonyította, hogy a Jobbikban van még egy-két normális ember, aki tisztában van a jelenlegi politikai helyzettel és nem akarja még nagyobb szakadékba lökni a határon túliakat, erre a Fidesz képviselője, akik már...

Trackback: Csodarabbi 2012.08.17. 22:54:14

a Jobbik elnöke egy antiszemitizmusról szóló vitára hívta ki Köves Slomót, de a rabbi ezt akkor azért utasította vissza, mert szerinte "minden párbeszédhez kellenek közös axiómák". Köves Slomó úgy véli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gest anyó férje 2012.08.18. 12:45:22

@dr. Erika Zangolna:
"Addig kell elmenni ebből a nyomorult ganédombból amíg nem késő"

Szlovákia való neked, ott garantáltak a szabadságjogok, főleg magyar anyanyelvűeknek

Palestinenser 2012.08.18. 12:52:03

@okoshka: Az a helyzet, hogy valahogyan csak elleszünk nélküled. csak ne kelljen még szeretnünk is Téged és a kórusodat.
Valahogyan a ti szemetekben a szabadság mindig a drogliberalizációval, a nem i aberrációkkal és a nemzeti múltunkon való gúnyolódással egyenlő.
Akkor legyen szabad nekünk is gúnyolódni rajtatok és vallásotokon az antifasizmuson.
Ti meg maradhattok a vallonok és flamandok között a belgák.

zoli_lon 2012.08.18. 12:59:13

Mindig lesznek fizetett/önkéntes zsidózók, hogy kellemetlen helyzetbe hozzanak minket, vagy hogy Te leköphesd magad és a többi magyart. Habár genetikailag vagy közigazgatásilag ők is a magyarság részei, szerintem a többség mégsem azonosul velük. Te azért csak köpködd magad, ha úgy esik jól...

IRCking · http://ircking.blog.hu 2012.08.18. 12:59:19

Csatárit, természetesen felelőségre kell vonni, és meg is kell büntetni! De nem bennünk kell lelkiismeret-furdalást kelteni, mert az mára már láthatóan visszájára fordult! Az oroszok, a szlovákok, csehek, és zsidók nagyobb része nem különbek a franciáknál: mocskos fasiszta csőcselék! Többek között annyiban különböznek tőlünk, hogy a világban ők határozzák meg a közbeszédet. Ezért nem vonták még őket szemérmetlen, mocskos undorító fasizmusuk miatt felelőségre. DE AMI KÉSIK, AZ NEM MÚLIK!! - EZÉRT TEHÁT INKÁBB ARRAFELÉ,SAJÁT PORTÁDON SZÍVESKEDJÉL TÁJÉKOZÓDNI!

dr. Erika Zangolna 2012.08.18. 13:07:15

@Gest anyó férje: hát ha választhatok, inkább nyugat fele mennék, ahol a populizmust betegségként kezelik és nem kormányzással hatalmazzák fel.

Palestinenser 2012.08.18. 13:07:25

@nazikiller: Legalább őszinte vagy. Magyarul nem mered leírni az örömködésedet?
Egyébként te adtad meg a poszt szerzőjének a csattanós választ, ha még csodálkozna bizonyos jelenségeken.

veerses 2012.08.18. 13:18:06

@Putyilov gyári melós: Egyértalmű volt eddig is, hogy semmi közöd a magyarokhoz.

ketroot 2012.08.18. 13:25:33

Büdös paraszt félázsiai származékok ezek, nem vitás.

matijasz 2012.08.18. 13:35:13

Hát én meg ott voltam a meccsen,s egy 300 fős szurkolócsoport fele talán,akiről szól ez a szenzációs blog.A többi szektorból egy árva hanggal sem bántott senki se zsidót,se szlovákot,se muzulmánt.Sőt!,többen hajrázó rigmusokkal próbálták elnyomni az amúgy sem zengő-zúgó izraellenes kórust..A zsidózás után a helyi szpíker igenis figyelmeztette a közönséget,tehát sok itt a hazugság megint a libsibolsev oldalról.Egy átlag hazai focimeccs magyar-magyar mocskolódási szintjét nem érte el az ellenséges indulatküszöb,külföldiekről nem is beszélve-ugye biza kicsi Szlovákiám...Mindez csak azért téma,mert Izraelről van szó,és iszonyú balhét szeretett volna az ország fröcsögő hányada,ám alig kapott belőle valamit,ezért csúsztatásokkal próbál mindenáron hangulatot kelteni.Ajánlom nekik Cseh László példaértékű nyilatkozatát az
olimpiai eredményhirdetésen vele szemben tiszteletlenkedő amerikai úszó védelmében.El lehet kezdeni ebből viselkedni tanulni,mielőtt nekünk tetsző viselkedésünket akarjuk másokra ráerőszakolni...
Megint olvastam pár gyöngyszemet,hogy a zsidók emelték ki a magyarokat a szarból;hogy Palesztina nincs,csak azon a területen élő arabok vannak,de izrájel az létjogosult,mert miért ne;hogy aki ezt megkérdőjelezi,az antiszemita,náci,holokauszttagadó meg az anyjakínja,de a büdös arabok megalázzák a nőket,és egyébként is milyen barbár népek,teljes joggal irtja is őket a derék és tisztességes-emberséges izraelista civilizáció.
Könyörgöm,megint és mindig ugyanaz a más szemében a szálkát...Tessék már kicsit magunkba nézni a megszokott üres frázisok puffogtatása előtt.
Magyarországon nem elsőrendűen zsidógyűlölet van,hanem az Izrael által folytatott erőszak- és mártírpolitika vált ki ilyen heves ellenszenvet,és sajnos úgy jön ez le,mint amikor a MÁV szívatja az egyszeri embert,de ő csak a kalauzon vezetheti le a mérgét.Ilyen napokon aztán mennyi utas-ellenőr vita zajlik le,mégsem kiált senki azonnal antikalauzizmust,mert mindenki tudja,a MÁV-vezetés felelős a szarul végzett munkáért.Így kell,hogy felelős legyen minden egyes zsidó hitű szemében Izrael is az állítólagosan fellángoló antiszemitizmusért világszerte.
Gondolom,e szotyolaköpdöső,palesztintagadó libolsok büszkén hordják a "free Tibet" trikót,hozzá a che guevara rövidujjast,és szemernyi képmutatást sem éreznek világnézetük tisztaságában.
No,ez lehet a XXI.sz. első "spirituális nácizmusa",amelybe nemzetek kultúrái történelmükkel együtt rokkanhatnak bele.

tvenhetes 2012.08.18. 13:39:30

Jelzem,semmi bajom a zsidókkal.De akik utálják őket világszerte,valószínűleg okuk van rá.És valószínűleg nem véletlen összefüggések ezek.

larababa 2012.08.18. 14:25:55

Amennyiben a csőcselék továbbra is büntetlenül ordibálhat neonáci szövegeket, attól lehet félni, hogy előbb utóbb Jézus Krisztust, a tizenkét apostolt, Pál apostolt is le fogják zsidózni. Előfordulhat, hogy a kereszténység is leépülhet?

Palestinenser 2012.08.18. 14:35:45

@tvenhetes: Az igazi antiszemitizmus az, ha valaki a kelleténél jobban utálja a zsidókat.

ketroot 2012.08.18. 14:35:49

@tvenhetes:

Ilyenkor gondolj bele, hogy a magyarokat is lenézik, rühellik errefelé Európában.

Szóval, lehet jogosan.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.18. 14:48:52

Szevasztok,

UPDATE: Zsidózás a magyar-izraeli meccsen: az MLSZ is vizsgálhatja

hvg.hu/sport/20120818_Zsidozas_a_magyarizraeli_meccsen_az_MLSZ_

Péntek délután rakta ki az Index a posztot, majd átvette a HVG, szombaton rákérdeztek az MLSZ-nél is a jelenetre, úgy néz ki szerdán várható hivatalos állásfoglalás az ügyben.

Éljen Táncsics Mihály és free Pussy Riot!

üdv,
CSK

nextexit 2012.08.18. 14:48:57

Most őszintén, mit vársz ezektől a korcs, retek "magyaroktól"? Saját anyjukat is meglincselnék, ha a csordaszellem irányítói (jobbikos akasztófavirágok :) )ezt úgy látnák helyesen.

courage. 2012.08.18. 15:23:36

@tvenhetes:

A 2-3. mondatoddal elárulod magad, hogy te is a zsidózók oldalán vagy.

Palestinenser 2012.08.18. 15:49:56

@A félázsiai csizmadia - kinek neve ketroot: Téged viszont senki sem kényszerít, hogy egy ilyen lenézett nép között élj és a nyelvüket használd. Még fejpénzt sem kérne utánad a magyar állam, mint annak idején a románok a szászok és a zsidók után.
Vagy parazitaként életképtelen lennél gazdaállat nélkül?

Palestinenser 2012.08.18. 15:50:04

@nextexit: Most őszintén, csodálkozol, ha nem szeret Téged egy olyan nép, amelyikről ilyen véleményt hangoztatsz?

Arra nem gondoltál még, hogy a magadfajtára jellemző belterjesség, amelyik megmutatkozik olyan külső jegyekben is, mint a 12 dioptria, a lúdtalp és a tyúkmell, farkastorok, nyúlszáj stb állati vonások, esetleg némi szellemi degeneráltsággal is járhat?

==T== 2012.08.18. 15:50:08

A cseh területekról szinte 100%-osan kiirtották a zsidókat (a tisoi szlovák területekről is), aki megmaradt, azok java kialijázott izraelbe. Egy zsidómentes országban könnyű haverkodni velük.

Magyarországon volt a legjobb esélyük a túlélésre, és tessék, ez a hála...

==T== 2012.08.18. 15:50:19

Nem nagyon emlékszem, hogy a csehek vagy a szlovákok olyan nagyon bocsánatot kértek volna a szudétanémetek vagy a magyarok erőszakos kitelepítéséért (ami ugye etnikai tisztogatás).

Persze ha belegondolok, egész történelmük legnagyobb "hadi" sikeréről van szó...

ottomoll 2012.08.18. 16:04:41

@wilson77: Én meg úgy látom, hogy te indulati elemekkel próbálod pótolni az ostobaságodból adódó hiányosságaidat. Az általam leírtakkal vitatkozni nem tudsz, így marad a fröcsögés, és a magyargyűlölet.

ottomoll 2012.08.18. 16:19:49

@Misi56: Szerintem meg a vita abból áll, hogy mindenki elmondja a saját véleményét, és ütközteti azt a másikéval. Nem pedig eleve a homokba dugja a fejét, mert a "csúnya fideszesekkel nem érdemes vitatkozni." Te ezt teszed, és elhúzódsz az érdemi vita elől.

A meccsel kapcsolatos véleményemet már leírtam itt, nem ismételném önmagam.

(U.I.: Minden pökhendiség nélkül: osztják, és nem osszák.)

Park Ádám 2012.08.18. 16:20:02

@Csehszlovák Kém: nem válaszoltál kérdéseimre, pedig tényleg érdekelt, hogyan gondolod. Remélem nem azért, mert önmagaddal szemben már más elvárásaid vannak.

kökény13 2012.08.18. 16:26:16

az ilyen arcátlan gazembereket minden emberek által látogatott helyről ki kellene tiltani

remuszba 2012.08.18. 16:37:08

azért az érdekes, hogy mindennek van oka. Az emberek nem az ujjukból szopják ki a zsidózást és nem is ezzel születnek genetikusan. Valami ok miatt zsidóznak, vagy pl. cigányoznak. Érdekes módon azonban nem sváboznak és nem oroszoznak, hollandoznak... Valószínűleg bassza mindenkinek a jó érzését.. főleg egy trianonnal terhes országban, ahogy lekanyarítottak nekik egy területet. A kurdoknak miért nem???? Szóval az okot vizsgáld kedves Szlovákiai Magyar ember és aztán beszélj hülyeséget. Egyébként pedig addig lesz zsidózás, amíg állandóan háborognak az emberek a vélt antiszemitizmuson. Csók: R

tvenhetes 2012.08.18. 16:45:32

@nextexit: korcs és retek a büdös kurva anyád,az.hogy mersz te a magyarokra ilyet írni,te mocskos féreg?

2012.08.18. 18:31:40

@Csehszlovák Kém: Egy olyan templomba jártam évekig, ahol egy lengyel pap misézet, furcsán beszélt magyarul, de senkinek soha eszébe nem jutott ezen kacarászni. Megtiszteltetének vettük hogy vette a fáradtságot megtanulni a nyelvünket.

matyóhimes 2012.08.18. 18:31:50

Megdöbbentő, mi ütött egyes magyarellenes honfitársunkba! Azt már megszokhattuk, hogy antiszemiták (persze nem szabad megszokni, hanem föl kell lépni ellene)! Na de a palesztin zászló?!!! Miért kell ez nekünk? Felháborító!! Most akkor magyarok ezek vagy palesztinok?

matyóhimes 2012.08.18. 18:32:03

@tvenhetes: Ez az, nagyon ügyes vagy most. Én inkább azt kérdezném, te hogy mersz így írni? ( főleg, hogy nextexit-nek még igaza is van, lásd szegény Szegedi Csanád)
Mosd már ki a szád!

TGabi 2012.08.18. 18:32:13

Egyébként nagyon sokat segítene a meccseken ordenárélkodó csőcselékfajták kiszűrésénél, ha a politika, a szervezők, a futballklubok mind szóban, mind írásban nyomatékosan elhatárolódnának ettől az ordenáré, zsigeri, full ,- és taj paraszt, neonáci, nyilas skinhead böfögéstől.

Akkortól lehetne helytálló, amit sokan mondanak, hogy "miért általánosítanak egy szélsőséges réteg viselkedése miatt a külföldiek."

Amíg ugyanis a futballklub, a szervezők, a focicsapat, a politikai elit egy szót sem szól a zsidózó csőcselék ellen, addig igenis tolerálva és támogatva van az az alpársuttyó modor, ami miatt egy jóérzésű civilnek egyre cikibbek a saját honfitársai. :(((

Palestinenser 2012.08.18. 18:57:48

@tvenhetes: ha felizgatod magadat egy ilyen kis kretén miatt, akkor máris elérte a célját. És erre, hogy saját maguk gerjesszék az ú.n. antiszemitizmust, olyan szükségük van, mint egy falat kenyérre. Ez a szó mindenre Jolly Joker.

Skinnygirl 2012.08.18. 19:11:34

A cikk létező problémákat vett fel Mo-n, mint pl. antiszemitizmus, anticionizmus. Ezek ellen harcolnunk kell!
De ne általánosítsuk a magyarokra ezeket!
Őszintén szólva, én szégyenlem magam amiatt amit ezeket az anticionisták műveltek a meccsen.
A magyar államnak tényleg sokkal hatékonyabban fel kellene lépniük ellenük!

Shinjuku 2012.08.18. 19:14:59

Szerintem igazabol az a vicces, amikor a kemeny mag mondjuk Szlovakiaba megy ugyanezt a balhet eloadni... jol elagyabugyaljak oket a helyiek es akkor jonnek a cikkek, hogy X magyar allampolgar kerult korhazba a gonosz kulfoldiek brutalitasa nyoman vagy eppen az ottani karhatalom toketlenkedese/kemenykedese miatt.

Shinjuku 2012.08.18. 19:25:05

@remuszba: Ebben igazad van... Nem az ujjukbol szopjak es nem is genetikus. Az ilyen tipusu viselkedes a korai szocializacio soran gyokerezik meg... magyarul: ezt a csaladbol hozza mindenki.

Äräktor 2012.08.18. 19:31:46

Az olimpiai szurkolás egész másról szól, ezek az általában csapatban játszott "népsportok" ugyanazt a szerepet töltik be mint a római gladiátorviadalok, és a cirkusz. itt kialakul az ellenszurkolás, mikor az emberek nem kedvenceik mellett hanem az ellenfelek ellen szurkolnak. Ha létezne az "egyetemes szeretet focicsapata" akkor a szurkolók azt üvöltöznék: Ki nem ugrál, gyűlölködő pöcs. Ez pusztán azt a célt szolgálja, hogy a primitív emberek le legyenek kötve és ne foglalkozzanak azzal, hogy hogyan b@sszák át őket(itt nem arra célzok, hogy nincsenek inteligens focidrukkerek, vagy nincs sportértéke a játéknak, hanem a médiafelhajtásra). Nem hiszem, hogy a Dombi-Kökény páros futama alatt a szurkoló magyar tömeg azt üvöltözte, hogy a kurva portugálok, boruljanak be!

Lala bá ' 2012.08.18. 21:03:16

@Putyilov gyári melós:

Röviden: Ha a csatornát mrgnyitod a sz.,,r elönti a világot. Kormámyunk tehetne többet, hogy a csatornafedelek zárva maradjanak. Németországbanm vagy Ausztriában ilyen elképzelhetetlen lenne.

Vlagyimir Iljics Flemming 2012.08.18. 21:20:44

Honfiak és honleányok! Az időgép is magyar találmány! Csak fóbiáinktól vezérelve nem mertünk külföldi tőkét bevonni a fejlesztésbe, ezért csak a múltba repítő része működik...

Hogy a meccsre járást a csendes többséggel megutáltató csótánycsürhe is megértse, elmagyarázom: általánosságban a Magyarországon még mindig dívó huliganizmus a '90-es évek közepére Angliából kiszorított drukker "kultúra" maradványa. Egy káros romantika, kihaló félben van, de nálunk sajnos erős e téren a hagyománytisztelet.
A másik meg az általános ósdi trianonosdi. Ember, ha te nem vállalsz felelősséget a Csatáry-félék tetteiért, mert az a múltban volt, amikor te még nem is éltél, akkor miért rontasz neki a körülöttünk élő nemzetek veled egykorú tagjainak verbálisan, hibássá téve őket Trianonért? Ők meg még akkor nem éltek. Érthető?

Nem néztem a meccset, de sejtettem, hogy ez lesz. Underground csatornákon már hírlett, hogy a Jobbik-közeli csürhe nyilvánosan böfögni és fingani készül - attól barátaim, hogy ti tesztek rá, ez bizony hozzájárul az összmagyarság nemzetközi megítéléséhez. Sajnos.
Aki meg a gyűlölet örökkévalóságáról zeng ódákat itt a hozzászólók között, az minek megy ki egy BARÁTSÁGOS mérkőzésre? Vegyen plüss állatokat és tépkedje szét őket otthon. Majd megbékül.

Csak a margón jegyzem meg, hogy igen, a szlovákokkal tök jól meg lehet lenni. Biztos, hogy ott is vannak gyepes agyúak, de a többség, ha egyáltalán érez ellenszenvet a magyarok iránt, akkor is intelligens módon hallgat róla, és van benne egy reményteljes hozzáállás, hogy majd a magyar, akivel beszél, kapcsolatban van, rácáfol az előítéletekre.

fény999 2012.08.18. 21:21:00

AZ, hogy a magyar szurkolók egy része, ilyen abnormális módon viselkedik, azzal nemcsak magukat, de az egész országot megszégyenítik.
A múlthoz visszatérni veszélyes cselekedet, és a romlásba viszi a magyarságot.
Harcolnunk kell az antiszemitizmus ellen, mert nem egy nemzet, etnikum a hibás különböző problémákért, hanem a magyar vezetés.

fény999 2012.08.18. 21:21:09

Az antiszemitizmus ott kezdődik, ha valaki utálja a zsidókat! Minek gyűlölködni? Ezzel csak mélyíti a magyarság a problémát!

fény999 2012.08.18. 21:21:22

Ez a cikk a sajnálatos valóságot írja le, és ez az ember látja helyesen a helyzetet. Az antiszemitizmusra senkinek sincs szüksége, főként nem nekünk, magyaroknak, akiket ez az eszme a romlásba, az ország pusztulásába vitt! Egy bukott eszme nem fog győzni, mert nem a gyűlölködés a megoldás!

Troll Tihamér 2012.08.18. 21:21:57

@Dolgozónép: Én meg javaslom neked a kötelet az is olcsó ;)

2012.08.18. 21:54:09

Aki az izraeli himnusz és a református dal azonosságának csodálkozik, annak érdekes lehet, hogy mindkettő alapja egy 16. századi olasz dal, a La Mantovana (en.wikipedia.org/wiki/La_Mantovana). Ennek dallamát sokféleképpen használták fel, ezen a kettőn kívül még számos feldolgozása ismert.

pirimogyoró 2012.08.18. 21:59:19

@matijasz: "Magyarországon nem elsőrendűen zsidógyűlölet van,hanem az Izrael által folytatott erőszak- és mártírpolitika vált ki ilyen heves ellenszenvet"

Ezen volna mit nevetni, ha ez a téma nem lenne undorító és siralmas.
Izrael védekezik és te (meg még vannak néhány tízezren rajtad kívül) úgy állítod be, mint támadást.
Persze, a verekedés mindig úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt :)

De mindegy, mert ha eljött ide az izraeli csapat és arra jó, hogy megmérkőzzön a magyar csapattal, akkor arra miért nem jó, hogy házigazdaként normálisan fogadjuk?
Ha mi, akik magyaroknak valljuk magunkat, ilyenek vagyunk, mélységesen szégyelhetjük magunkat.

párnalárva 2012.08.18. 22:25:45

Misi56
"@párnalárva: Úgy gondolom,hogy Te most magadról beszélsz!!!"

Jól látod: "Akinek van egy csepp esze annak úgyis felesleges magyarázkodni."

matijasz 2012.08.18. 22:36:04

@Vlagyimir Iljics Flemming:
Te úgy beszélsz valamiről,hogy ott se voltál és nem is hallottad meg láttad,de sejtetted,hogy ez lesz...De akkor mondd már meg könyörgöm,végül mi lett???
Szerintem 1-1,baszki,hogy valami érdemleges is legyen a fejedben.
Tudsz nekem mondani 5 számot hétvégére?
"te hatalmas sejtelem"

Reggie 2012.08.18. 23:41:17

@Vlagyimir Iljics Flemming: Csatary-t mint kiderult pont alaptalanul vadoltak meg.

De megjegyzem, egy olyan alapitvannyal eleve nem kellene foglalkozni, amely 60 eve tortent haborus bunokert kovetel elegtetelt, annak ellenere, hogy olyan orszagban mukodik, amely jelenleg is haborus bunoket kovetel, es amely orszagnak a vezetoi kijelentettek, hogy a haborus bunoket elkoveto katonait megvedik(nem adjak ki) a nemzetkozi birosagokkal szemben. Na pont az ilyen huzasokert utaljak a zsidokat, es nem alaptalanul.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.19. 00:05:46

@Reggie: Ne hazudj Reggie!

Csatáry továbbra is gyanúsított a 15 ezer fős kassai zsidóság 1944-es deportálása ügyében! Ezért ítélték halálra 1948-ban, ezt vizsgálja jelenleg is az ügyészség Magyarországon.

Amit te keversz, vélhetően tudatosan, Csatáry igazolta: nem hozható összefüggésbe az 1941-es, hontalannak minősített, határon túli magyar zsidók összegyűjtésében és deportálásában (Kamenec-Podolszkij).

csak_az_igazat 2012.08.19. 03:20:54

@Reggie:

A tájékozatlanság nem nagy tragédia, csak ne hangoztasd.
"Csatary-t mint kiderult pont alaptalanul vadoltak meg." Ezen a mondatod azt sugallja, mintha semmiben nem lenne bűnös. Pedig a másik vádpont fennáll.

Morcos Kartal (törölt) 2012.08.19. 09:35:57

@Csehszlovák Kém: Ezen poszt logikájának mentén minden magyar zsidó felelős az ÁVH által elkövetett rémtettekért (ami egyébként ugyanakkora baromság, mint amit fentebb a bűnös magyar nemzetről írtál), tekintve hogy az ÁVH vezetői és működtetői között példátlan módon felülreprezentált volt ez a magyarországi kisebbség (ami viszont történelmi tény). Várom a posztot, amiben ezt a MAZSIHISZ szemére hányod, kiemelten Zoltai Gusztávot, volt munkásőr vezetőt megszólítva benne.

És hogy ne legyen félreértés: semmilyen módon nem támogatom a fentebb emlegetett szurkolói réteget, és a nácikat legalább annyira utálom mint a komcsikat. De az általad vázolt, néhány gerinctelen kollaboránsra épített kollektív bűnösség elve ökörség.

jazz911 2012.08.19. 09:36:02

@Gallicus Hungaricinus: számból vetted ki...pont ilyet akartam:)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.19. 09:52:41

Újabb blogbejegyzés a témában, Föld S. Péter a NolBlogon írja le véleményét az esettel kapcsolatban:

fsp.nolblog.hu/archives/2012/08/18/Mocskos_szaju_magyarok/

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.19. 10:29:01

Az izraeli Mishpaha blog szerzője, Nagy Ákos nem hagyhatta szó nélkül az magyar-izraeli válogatott meccsen látottakat:

mishpaha.weebly.com/1/post/2012/08/vizualis-ongol.html

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.08.19. 11:59:04

@matijasz:

"Magyarországon nem elsőrendűen zsidógyűlölet van,hanem az Izrael által folytatott erőszak- és mártírpolitika vált ki ilyen heves ellenszenvet"

Viccelsz? Mo. az antiszemitizmus egyik európai központja, s az átlag nyilasmagyar semmit nem tud Izraelről.

Reggie 2012.08.19. 11:59:07

@Csehszlovák Kém: @csak_az_igazat: Igazatok van, pontatlanul fogalmaztam: az egyik ugyben alaptalanul vadoltak meg.

Reggie 2012.08.19. 11:59:10

@pirimogyoró: Persze. Es a 3. birodalom is vedekezett amikor elfoglalta europat...

irgalmasvegetáriánus 2012.08.19. 12:00:44

Mi a problema a Palesztin zaszloval? Amikor a kinai delegacio magyarorszagon jart a Free Tibet zaszlot is ertettuk. Ugyan az a sztori...

ál48mos 2012.08.19. 14:52:09

@Johnny Crunch:
Sajnos ezzel nem értek egyet hogy nincs itthon antiszemitizmus de van és nevén ist tudom nevezni őket: Jobbik, 64 vármegye, barikád stb. Ha ezeknek a szervezeteknek nem az az egyik céljuk hogy zsidózanak és állandó holokausztot gyalázák, akkor mi?
@Reggie:
A Csatáry ellen még folyamatban van a vizsgálat a 44-es eseményekkel kapcsolatban és még él a vád mert több tanú is egy szadistának mondta Csatáryt.

A cikk egyébként nagyon jó szerintem az író egészen jól írja le a mostani Magyarország helyzetét. Egyébként futball szurkolók között is vannak akik azért mennek el a meccsre hogy a balhét keressék és nem azt hogy kikapcsolódjanak.

A másik dolog nem kénne olyan dolgokba bele ütni az orrodat amihez nem is értesz. A péntek halálos fenyegetést mondott Izraelre Ahmenidezsád iráni elnök szóval nem a zsidókkal van a probléma hanem pl Iránnal.

matyóhimes 2012.08.19. 20:27:13

@irgalmasvegetáriánus:
Problémám a palesztin zászlóval: a palesztinok nagy százaléka muszlim hívő. Azt vallják, hogy amelyik földet valaha birtokolták, vagy megszállták, azt Allah örökre nekik adta, és ha kikerül a fennhatóságuk alól, azért harcolni fognak. A mai muszlimok megfelelnek a régi törököknek. Magyarország pedig volt török megszállás alatt (még aki nem is figyel töri órán, ennyi csak ráragad).
Tehát többek között ezért is antimagyar a Jobbik!
Egyébként, ha megnézed, a legtöbb európai nagyváros tele van muszlimokkal (Anglia, Róma, Bécs, stb). Szép lassan lecserélik az európaiakat, mert ugye ők meg nem szaporodnak...

Leszart Ritthberger 2012.08.19. 20:27:19

Ahogyan már írtam neked te ...csehszlovák kém: budapesti zsidóként van lehetőséged Prágába költözni, de fordítva nem tehetnéd meg ugyanezt, mert a prágai zsidókat tényleg kiírtották mind egy szálig a csehek.
Elsősorban persze német nyomásra, de a tény az bizony tény marad.

Leszart Ritthberger 2012.08.19. 20:27:26

A jó cigányokat persze a rasszista magyarok nem hagyják érvényesülni, bezzeg a haladó Csehországban az elmúlt 20 évben összesen 26 cigányt öltek meg a cseh radikálisok.
Nagy port vert az az eset, amikor egy 5 éves kislány volt a támadás áldozata.

Asszem tényleg példát vehetnénk a csehektől.

objekt678 2012.08.19. 20:37:55

@gabcigirl:
Nem itthon tanultam. A te véleményed a gojokról a hülye "nyóc" kerületi púpos bibsi véleménye.
Tudod púpos én arról beszélek: ha valaki vendég, viselkedjék illedelmesen( Si fueris Romae..)
A zsidók folyvást illetlenkednek, aztán szűkölnek, ha rájuk pirítanak.
Ha rendesen megfizetsz, szíves korrepetállak nomád fajod történelméből, te mesüge nyomorék.

objekt678 2012.08.19. 21:19:00

@gabcigirl:
Te nyomorék lelkű !
Ha nem magam találkoztam volna Izraelben nem kevés számú olyan zsidó emberrel, ki nem beszélt semmilyen tömegnyelven, de még ( persze) jiddisül sem, akkor talán lehetne valami igazság a szavaidban..
A zsidók itt a gojimokra erőltetnék a multikultit.
Nekem nem jutna eszembe a Dizengoffon kolbászfesztivált rendezni, de a mocskos zsidó feltétlenül oda szarik, ahol eszik.
Ti ma kereskedőnépnek hazudjátok magatokat önmagatok előtt, holott csak élősködők vagytok.
Vitatkozni nem fogok veled, mert nincs értelme.
A megoldáson gondolkodok.MEGOLDÁS. ( Bár te mint zsidó fölteszem, rögtön, inkább majdnem rögtön értetted.Ennyit a nyelvtudásról, te vendégségben fingó nyomorult. Izraelben egyébként továbbképezni voltam kénytelen menni, te barom.

objekt678 2012.08.19. 21:38:10

@gabcigirl:
Helyesen:Izraelbe, de te amúgy is csak egy itt élő, magyargyűlölő nyomoronc vagy. Még a szintén nomád cigánynál is rosszabb.
Rendetlenségben mindenesetre indíthatnátok egy cigány-zsidó versenyt.
Egyikőtök koszosabb, mint a másik.
Ez a blog is csak a mocskos zsidó szarkavarása,
Szerintem rá fogtok baszni.
Megérdemelten.
Menjetek a fenébe. Képtelenek vagytok az együttélésre. Bomlasztotok. Ezért nem volt országotok soha.
De te hülye vagy ahhoz, hogy én azzal foglalkozzak, hogy nektek miért kell eltűnni.

objekt678 2012.08.19. 22:11:51

@objekt678:
"Izraelben egyébként továbbképezni voltam kénytelen menni, te barom."

Helyesen, persze: Izraelbe....én voltam a továbbképző, te igen mesüge.
Négyen, három órán keresztül vallattak a reptéren, hogy miért akarok én a zsidókhoz belépni, az egyik mocskos zsidó nő ki akarta verni a számból a cigarettát...oszt mégis kénytelen volt visszakozni.
Fogtok még így tenni, s mindez azért van, mert közösségeket bomlasztani az életetek.
Te szar. Itt élsz és bomlasztassz. Mint a zsidó társaid, akik "uhersko blog" néven szlovák-magyar gyűlöletet igyekszenek kelteni-éleszteni.
A zsidaja mindig bomlasztott.
Holnap jobban ráérek, fölidézem neked a mocskos fajtád európai ténykedését.
Szemét, szar alak.

radikalisviccek 2012.08.19. 22:48:55

Már megint az adja az európaiság velejét, hogy milyen a kapcsolatunk egy közel-keleti semita állammal?
Esetleg az egész ország kérjen bocsánatot pár focidrukkerért, akik már megint nem a fránya polkorrekt rigmusokat skandálták?

csak_az_igazat 2012.08.19. 23:01:40

@objekt678: ( Ezért nem volt országotok soha.)

A címzett helyében is, felteszem a kérdést:
Ki tett Téged igazságosztóvá, hogy Te mondhasd meg, kié ez az ország? Mivel érdemelted ki ezt? Ha viszont magadat helyezted az igazságosztói szerepbe, az fölöttébb nem erényes jellemre vall. És hiteltelen.

Ne haragudj, de Te bomlasztasz a rémképeiddel és összeesküvés-elméleteiddel.

pirimogyoró 2012.08.20. 11:15:14

@csak_az_igazat: Bocsi, de ezt a ne haragudjot igazán nem kellett volna :)

Mystes 2012.08.20. 12:04:48

Úgy látom "Csehszlovák Kém"-nek (micsoda egy hülye név, már ennek gyanúsnak kellene lennie) az a lényeg, hogy hányan vették még át a témáját, a bolhából elefántot csinálva...

Kit-kit a maga célja minősít!

joszip 2012.08.20. 15:18:10

"Csatáry példája ugyanis a legnagyobb magyar tabut és önfelmentő napi rutint döntheti le: a magyar zsidókat a németek deportálták"

Tabu? Bizonyára halvány fogalmad sincs, hány ezer elmarasztaló ítélet született háborús bűntett miatt Magyarországon a II.VH után. Nem baj, majd utánanézel. Egy ilyen janicsárblogtól úgysem elvárás, hogy ismeretekkel rendelkezzen azzal kapcsolatban, amiről ír,

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.20. 16:21:37

A magyar szurkolók antiszemitizmusa már téma Izraelben is:

Haaretz: Hungarian soccer fans disrupt Israeli anthem with anti-Semitic slurs

www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/watch-hungarian-soccer-fans-disrupt-israeli-anthem-with-anti-semitic-slurs.premium-1.459251

The JErusalem Post: Hungarian soccer fans shout anti-Semitic slurs

www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=281862

irgalmasvegetáriánus 2012.08.20. 19:06:34

@matyóhimes: "Azt vallják, hogy amelyik földet valaha birtokolták, vagy megszállták, azt Allah örökre nekik adta, és ha kikerül a fennhatóságuk alól, azért harcolni fognak."-ez emlekeztet a zsidokra is, nem?

meglévő alap 2012.08.20. 20:00:52

Szörnyű. A felelősöket meg kell büntetni. Tiszteletben kell tartani másik állam himnuszát és szokásait. Az efféle rasszista-antiszemita megnyilvánulások a szélsőjobb megnyilvánulásaiba illenek bele, de semmi keresni valójuk a szurkolók között. Mélységesen szégyelhetik magukat, hogy leégették a becsületes magyar embereket illetve zsidó polgártársainkkal szemben kocsmai gyülöletet szítottak.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.20. 22:47:42

A Magyar Egyesült Baloldal cikkében idézi a dotohot:

Élő szívre, mint dögre száll...

www.mebal.hu/hirek-belfold/elo-szivre-mint-dogre-szall

Nyílt levél Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr részére:

www.commmunity.eu/2012/08/10/nyilt-level-dr-pinter-sandor-belugyminiszter-ur-reszere/

áginagyi 2012.08.21. 01:21:47

Ha ezeket a hozzászólásokat a szerkesztőség előzetesen moderálta volna, talán lehetne érdemi vitát is folytatni....
Lehet, hogy semmi másra nem szolgálnak ezek, mint a gőz kieresztésére? Nagyon veszélyes játék, egy kicsit a "hírek" helyett (tényeket persze közölni kell) nem ártana népünk egy kisebb részének az ismereteit bővíteni. Bár sok eredménnyel egy bizonyos szint alatt nem kecsegtet még a leghitelesebbe, legegyértelműbb tény sem.
Én amellett vagyok, hogy bármelyik oldalon lévő is csak ordenáré stílusban tud "párbeszédet" folytatni, azt egyszerűn nem kell megjeleníteni. Nem szabadna még tovább rontani az amúgy sem magas "kpmment"-színvonalat!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.21. 16:58:17

Öt nappal azután, hogy a dotoho posztolta a botrányos videokat, amely az Index címlapra is kikerült, végre a magyar kormány is elítéli a botrányos jelentet:

index.hu/belfold/2012/08/21/a_kormany_eliteli_az_antiszemita_drukkereket/

Várunk az MLSZ hivatalos állásfoglalására is.

losi1 2012.08.23. 08:17:55

Minden Írót és Olvasót Köszöntök!
Először 1970-ben hallottam füttyszót a himnusz alatt.
Az Bukarestben volt egy Románia-Magyarország boksz mérkőzés előtt.
Meg volt róluk a véleményem mondhatom. Meg aztán nem is nagyon értettem és nem is értem még a mai napig
sem, hogy miért, mi ok miatt. A meccs előtti himnuszok lejátszásakor pontosan úgy illik viselkedni viselkedni
mindkét esetben. Úgy illik mások himnuszát tiszteletben tartani ahogy elvárjuk a sajátunk lejátszásakor.
De azt sem értem mi okuk volt rá. Ha összevetem mit tettek az izraeliek Magyarországért és mit ellene akkor hatalmas taps orkán kellett volna
lennie az izraeli himnusz után. Kezdjük Izraellel? ahogy az izraeli elnök mondta valahogy, hogy az izraeliek felvásárolják
Magyarországot. Nos arról elmondhatom, hogy nem az izraeliek voltak a kedvezményezők és emiatt nem őket kell okolni.
A rendszerváltozáskor, ahelyett, hogy azon lett volna az ország, hogy megtartsa az orosz piacot, hogy kézbe vegye az ország irányítását
elkezdte az államosítást. Nagykövetek és konzulok fáradtakoztak minden országban, hogy befektetőket kell keresni.
Mint több más országból onnan is jöttek és rengeteg pénzt hoztak és hoznak az országban mert abban hisznek, hogy jó helyre fektetnek be.
Ha pedig a magyarországi zsidókra gondolok azok állandóan segítették az országot úgy mint 1918-ban, úgy mint 1914-1918-ban.
Senki nem terhelheti őket azzal a váddal, hogy 1944-ben nem harcoltak együtt a magyarokkal. A himnusz alatti fütyüléskor azt lehetne hinni, hogy Izraelben
lőttek magyarokat a tengerbe. Palesztin és Iráni zászló is volt azt mondják. Hát ezután már csak akik lengették azokat csak menjenek oda egy kicsit
és kérdezzék meg őket mit gondolnak Magyarországról. Azt is megkérdezhetik tőlük, hogy az egész történelem tudnak e valamiről, hogy azok segítettek valamit
Magyarországnak. Nem fognak tudni bármit is elmondani. De ha valaki tudja írja kérem írja meg. Előre is köszönöm.
losi

jardajagr · http://kozepeuropaisport.blog.hu 2012.08.25. 13:57:58

Gyerekek, menjen mindenki kapalni a kertbe...

Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz. (törölt) 2012.12.14. 18:46:46

Ez is egy nagyon korrekt poszt. (Pedig volt amikor azt hittem, ide sem jövök többé.) Ha elhagyná a szerző a máskor olvasható csakazértis magyarellenes erőltetett piszkálódásait, és azzal a józan tárgyilagossággal beszélne dolgokról mint itt, általában is jó lenne.

ayatollah 2012.12.14. 19:04:41

Az tényleg nagyon perverz, hogy valakik Palesztinát éltetik Magyarországon :D Kb. mint a Free Tibet mozgalom...

blogol-ó 2013.01.08. 12:30:10

@gabcigirl:

"Erőltetnék a világra a már több 100 éve is embertelennek számító, barbár kultúrájukat. Nők náluk kutyák szintjén, emberi jogok elismerése ugyancsak nulla szinten. "

Bezzeg azok milyen jó fejek, akik a 8 napos pici csecsemőt csonkolják...? Mert azok az elvbarátaid, igaz? Vagy a gyerekeknek csak akkor vannak jogaik, ha valaki kiabál velük és megpofozza őket? Ha olyat vág le róluk, ami nem nő vissza, azt lehet? Érdekes felfogásod lehet az emberi jogokról.

"Mindenkit megölnének, már egy karikatúráért és kritikáért is gyilkosság a derék szélsőségesek részéről a jutalom. A hazai török hódoltság sem volt piskóta, had' ne nosztalgiázzam már ezek után!"

Még szerencse, hogy a másik oldal senkit soha nem lehetetlenített el azért, mert egy neked fájó véleményt mert hangoztatni. Ugyi?

"Ja: palesztin nép egyébként nincs. Palesztína ugyanis egy földrajzi terület, ilyen módon mindössze Palesztínában élő arabokról beszélhetünk. Magyarán olyan nép jogaiért keménykednek a radikálisok, amely nincs is. Ráadásul ezzel a közönséges szómágiával hülyítenek világszerte rengeteg embert."

Hirtelen eszembe jutott az, amikor az izraeli válogatott játszott az olasszal, azt pont néztem még pár éve. A közvetítés 90 perce alatt a sportriporter egyetlen alkalommal se merte kimondani azt, hogy "a zsidó játékosok" vagy, hogy "támadnak a zsidó oldalon", de közben a pályán valódi zsidókat láthattunk, 90%-ban a válogatott zsidó vallású és zsidó rasszhoz tartozó emberekből állt. A másik oldalon küzdőkre nem volt erőltetve az "itáliai", pedig az teljesen igaz volt, ott inkább az nem volt igaz, amikor a (minimum két-három) fekete játékos esetén is olaszt mondott a riporter, no de, ha már itt tartunk, az olaszok között se látok olyan nagy hasonlóságot, észak és dél.... hmmmm...
Kicsit kilóg a lóláb itten, nem tudom, érezni-e....

Svájc is egy találmány, mégis svájcinak mondja magát az ottani lakos, aki amúgy beszél olaszul, németül, franciául... mégis ha most valaki azt mondaná nekik, hogy "nem is léteztek" szerintem jól kiröhögne.

Nem is ok nélkül röhögne, lássuk be.

pimpalini 2013.01.08. 12:34:03

@Skinnygirl:

"A cikk létező problémákat vett fel Mo-n, mint pl. antiszemitizmus, anticionizmus. Ezek ellen harcolnunk kell!"

Miért kellene az anticionizmus ellen harcolni??
Miért kellene valakinek, valakiknek a cionizmust támogatni, vagy éppen mindenkinek elfogadni? Kötelezően??
Már itt tartunk? Azt is elő akarják írni nekünk, hogy tapsoljunk a zsidó nemzeti mozgalomnak és ideológiának?

pimpalini 2013.01.08. 12:34:08

@Gondolkodni Próbáló Birca:

"Viccelsz? Mo. az antiszemitizmus egyik európai központja, s az átlag nyilasmagyar semmit nem tud Izraelről"

Ez egyszerűen hazugság. Miért hazudsz?

Sok-sok éves budapesti ténykedésem alatt kétszer volt szerencsém buszon/villamoson antiszemita megjegyzést fennhangon hallanom: egyszer holland turisták (középkorú nők) "judapesteztek", másik alkalommal meg egy 70 körüli német káromkodott és zsidózott. Ennyit a hülyeségedről.

Azt meg honnét veszed, hogy a "nyilasmagyar" (csúsztatsz, ilyen nincs) semmit sem tud Izraelről? Csak nem köztük élsz?:)

pimpalini 2013.01.08. 12:34:14

Röhej.

Ehhez azért az izraeli nagykövet ominózus nyilatkozata is kellett. Csoda, hogy ez lett a válasz??

Azért nézzük meg az érem másik oldalát is, mielőtt következtetéseket próbálunk levonni.

A szlovák himnusz kifütyülése meg nem nagy csoda. Ahhoz képest, ami az országunk azon a részén (Felvidéken) folyik, ahhoz képest, ahogy megpróbálják elnyomni a magyar kisebbséget, az a rasszizmus, ahogy pl. a cigányokkal bánnak, az a tény, hogy a szlovák állam fasizmusban fogant, született, ahhoz képest, hogy egyszer sem kértek hivatalosan bocsánatot az erőszakos lakosságcseréért, ez itthon meglehetősen gyenge reakció.

pimpalini 2013.01.08. 12:34:26

Röhej.

Ehhez azért az izraeli nagykövet ominózus nyilatkozata is kellett. Csoda, hogy ez lett a válasz??

Azért nézzük meg az érem másik oldalát is, mielőtt következtetéseket próbálunk levonni.

A szlovák himnusz kifütyülése meg nem nagy csoda. Ahhoz képest, ami az országunk azon a részén (Felvidéken) folyik, ahhoz képest, ahogy megpróbálják elnyomni a magyar kisebbséget, az a rasszizmus, ahogy pl. a cigányokkal bánnak, az a tény, hogy a szlovák állam fasizmusban fogant, született, ahhoz képest, hogy egyszer sem kértek hivatalosan bocsánatot az erőszakos lakosságcseréért, ez itthon meglehetősen gyenge reakció.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.08. 12:34:32

Azon gondolkodom miért utálod ennyire az országot ?

Akkora gyökér magyargyűlölő vagy, hogy a Jobbik hozzád képest az zsidógyűlöletével elbújhat mögötted.

Egy szimpla magyarul beszélő szlovák pöcs vagy.
Bár lenyomozható pöcs, és ez megnyugtató.

Szintén Üldözöttecske 2013.01.08. 12:34:38

Cs@Csehszlovák Kém: ehszlovák kém. Te most szlovák szomszéd vagy é, vagy biboldó bomlasztó ?

Szintén Üldözöttecske 2013.01.08. 12:34:51

Ki tett Téged igazságosztóvá, hogy Te mondhasd meg, kié ez az ország? Mivel érdemelted ki ezt? Ha viszont magadat helyezted az igazságosztói szerepbe, az fölöttébb nem erényes jellemre vall. És hiteltelen.

Ne haragudj, de Te bomlasztassz a rémképeiddel és összeesküvés-elméleteiddel.

Nincs rémképem. Tapasztalatom van.
"...Te mondhasd meg, kié ez az ország?"  Természetesen nem én mondom meg, hogy kié ez az ország, hanem a történelem: ez az ország a magyaroké, azoké akik ezt a "magyarságot"magukénak érzik. Ők határozzák meg azt, hogy itt miként kell viselkedni, élni. Feljebb írtam itt egy örökbecsű mondás néhány kezdeti szavát, nézz utána, kérlek. ( Úgy fejeződik be, hogy "vivite sicut ubi " Akkor még nem volt felkiáltójel.)
Nem akarom és nem tűröm, hogy a hontalan, nomád zsidaja beleszólhasson az otthoni létembe. Vendégként még maradhattak volna, de most már igen kibírhattlanok. Reggel, délben, este, éjszaka hallgatnom kell a holo dumát. Ez az ő saruk, nyilván nem ok nélkül kellett elhúzniuk ( azért valamelyes arannyal megrakottan ) Egyiptomból ahol "dolgozni kényszerítették őket"
Ez az egész mocsokblog is az ő termékük. Mindig belefinganak a szaunába, aztán kezdik a vádaskodást a bűz miatt.
Ha ráérek ( nem valószínű) leírom, miként közreműködtek a budai zsidók Buda elveszejtésében, illetve mint álltak a török mellé ( ibn juszuf meg ibn benjaminként) a nemzetközi segítséggel történő visszafoglalásakor.
Itt a zsidó csak átutazó, ne próbáljon meg diktálni.
Hogy az ország nem az övé: az biztos. Az ország azoké, akik elfogadják az együttélés szabályait.
A zsidók nem.
Ők itt nácizva, bőgatyázva, holózva, mi kereskedőnépvagyunkozva szarrá lopták ezt az országot, ráadásul pótizraelt csinálnak belőle.
Szerintük ez jó. Szerintem nem.

matijasz 2013.01.08. 12:37:38

@Gondolkodni Próbáló Birca:
Nem viccelek.
Az "átlag nyilas"-gondolom,te sem.
Inkább valami nagyon eltévedt bárányka lehetsz,csak nehogy összetéveszd egyszer az átlagnyilast,a nyilasmisit meg a Nyilasi Tibit

Tintás Bárnsz 2013.01.08. 12:39:02

Mélyen megdöbbent ez a nyílt háborús uszítás. Az izrael által évtizedek óta folytatott népirtás és terror ellen minden eszközzel kötelessége fellépni minden demokratának. A lelátóról bekiabáló fanatikus demokraták ezt tették. Világos, hogy aki ezért elítél bárkit is, az náci.
A posztíró náci.

matijasz 2013.01.08. 12:51:26

@pirimogyoró: te ott voltál?Ismered egyáltalán a futballkultúra világát,ahol kifütyülni a másik ország himnuszát nem kirívó és egyedülállóan magyartól származó zsidóellenes dolog?Egyáltalán olvasol,vagy csak nézegeted a betűket?Futbóliában a vendéglátó nem ugyanaz,mint a süteménykínálós szomszéd néni,hanem egy olyan helyzet,aminek minden előnyét szeretné felhasználni a házigazda,hogy ellenfele fölé kerekedjen.Ez nem olyan,mint egy házibuli Kendermagoséknál a hatodikon.Tudod,ahol mindenki szeret mindenkit.Ez sport,csak sportszerűen szabad,de nem lehet a 12. játékos a holokauszt.Ezt az izraeliek is így szeretik,hidd el!És nézz utána,mielőtt butaságot beszélsz.

Leírtam,mire alapozom a közellenszenvet,te azzal érvelsz,ők csak védekeznek,tehát akkor védekezésből mindenkit joggal meg lehet támadni?Hol itt a logika?Nos, az erőszakpolitikához azért ez elég közel áll,attól függetlenül,hogy védekezésből vagy támadásból támadok..
A mártírpolitikára ki se térjünk,mert a holokauszt ráerőszakolása az ország mindennapi életére teljesen kiszámíthatóan az ellenkező hatást fogja kiváltani az adott népből.Itt az antiszemitának nevezett egyének negyede sem foglalkozna rosszindulatúan a zsidósággal,ha nem irritálná,hogy többet kell napjainkban áldoznia és emlékeznie egy másik ország és vallás sajnálatos tragédiájára,mint a saját identitásához mélyebben köthető nemzettörténelmének emlékeire,gyászaira.
Ezekre még rágyógyul egy nagyon szerencsétlen kommunikáció Izraeltől Magyarország felé-gondolj a félrement Simon Peresz hódítónyilatkozatának értelmezésére többek között-,és valóban sértett emberek tömege válik remek táptalajává a tehetetlen indulatoknak.S mivel Izraelen nem töltheti ki dühét,marad a zsidó,mint gyűjtőnév mindre,amivel próbálja kifejezni haragját,megvetését.
Boncolgathatnánk mélyebben,de szerintem felesleges,úgysem értjük egymást,hiszen a te fajtád szerint azok csak zsidókat akarnak gyilkolni meg halomra ölni,mert antiszemitának,nácinak születtek,és nektek tényleg ennyire egyszerű is az egész.
A végében igazad van,valóban siralmas és undorító,de nem a téma,hanem hogy ez megtörténhetett.Viszont az,hogy mi mit vitázunk róla,teljesen lényegtelen,így nevethetsz is rajta,nem leszel álszentebb és képmutatóbb,mint amilyen egyébként is vagy.

irgalmasvegetáriánus 2013.02.23. 00:46:06

mi a baj a Palesztin zaszloval? mikor a kinai delegacio jott, nem volt gond a Free Tibettel sem. ua.

párnalárva 2013.02.23. 00:48:42

Ha bármelyik más ország válogatottjával tették volna ugyanezt, egyetértenék a cikkel. Izrael esetében semmi problémát nem látok ezzel. Nem fejtem ki miért, mert nincs kedvem 1 órát gépelni. Akinek van egy csepp esze annak úgyis felesleges magyarázkodni. Akinek meg nincs annak azért. Pár év múlva úgyis leesik a tantusz a debileknek is.

Bilbo 2013.10.22. 23:17:43

"Szent István népe, Mária Országa újra öklendezett egyet"

Mi ez, Slota magyarul kezd írni?

Amikről írsz, minden drukkertársaságban megvannak, angol, francia, stb. A szlovákban méginkább.

Ez a blog tényleg olyan, minta ha valami balulsikerült szlovák Meciar/Slota stb. propaganda lenne. Mintha a csehszlovák cocilisták 1980-as kongresszusát hallgatnánk.
süti beállítások módosítása