Zweifrontenfick!


KimA4.jpg

Sokáig tartott a szilveszter, avagy: Hitler mégis szerette az alkoholt vagy csupán szövetséges, judeo-bolsevik propaganda a fotó?

És hol volt Eva Braun?

Megannyi, kínzó kérdés.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr784997695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mystes 2013.01.04. 15:06:07

Nagyon szeretnek Hitlerből mémet, viccet csinálni. Talán Chaplin kezdte.

Miért? Arról nem beszélhetnek, hogy amikor fennforgás volt, akkor teljesen be voltak szarva Hitlertől, és/illetve istenítették.

Ezt azóta szégyellik. Ezért ez a túlkompenzáció. Nem szép dolog.

Askeladden 2013.01.04. 19:30:42

@Mystes:

Ez szerintem nem mém! Mém az lenne ha két, kigombolt sliccú, nagyf°°°ú négerrel (partizna) bulizna. :-)

Mystes 2013.01.05. 03:02:50

@Askeladden: Én nem azt mondtam, hogy EZ konkrétan mém. (Mémet csináltak a Hitler-filmből). Ez pusztán egy fotosoppolt, barkácsolt hülyeség, mert már nem tudnak mit előrángatni. Hát gyártanak.

Nagyon rossz jel.

sánta vas 2013.01.05. 15:19:56

Nagyon jó nők vannak a képen, de úgy tudom Hitler inkább a kissé tenyeres-talpas, kislányos, tehénszerű nőket szerette(pl. Geli Raubal).
Egyébként így biztosan nem lehetett látni nők társaságában, mert a nyilvánosság előtt elég visszafogott volt a viselkedése velük szemben. A hálószobában pedig valószínűleg mazohisztikus hajlamai voltak.
süti beállítások módosítása