olaj3.jpg

Újabb antiszemita hazugság terjed el Magyarországon: "a zsidók nem engedték be a magyar zászlót a stadionba." Ó, yeah! Még jó, hogy nem fordítva történt, ellenkező esetben már izraeli gépek lennének a légterünkben! Ez van, a "büdös katolikus kurva!" nem hoz szavazatokat.

Kikérte az olvasó a véleményem az agyhalottak legújabb mesterségesen keltett magyarellenes hisztijéről. Sokan befeszültek az álhírre, ezek a kedvenceim: "Szolnokon, izraeli kérésre, tilos volt magyarnak lenni", no meg persze simán megjelennek az ilyen címek, Új Ász: "Izraeli kérésre kitiltották a magyar zászlót a szolnoki sportcsarnokból". Inforádió: "Miért tiltották ki a magyar zászlót a magyar-izraeli kosármeccsen?" Nem, ez, nem a válogatott meccs volt, hanem két klubcsapaté. Aki ne tudná, itt röviden elolvashatja az előzményeket, a komment pedig arról szól, hogy a nép egyszerű gyermekének hogy jött le a "hír":

mikken_kovacs.jpg

A magyar médiában a történet a szokásos forgatókönyv alapján alakult. Értem azt is, hogy a fizikai és verbális agressziót, fenyegetést pozitív példává nemesítő rezsim által milliárdos stadionokkal és idős házaspárt leütő, hasba rugó miniszerelnöki tanácsadóval motivált, az MLSZ-t csicskásának tartó, az utóbbi hetekben közéleti kérdésekben - oktatáspolitika, Eu-n belüli migráció - is hangos véleményüket hallató polihisztor futballhuligánokat gyakorlatilag beemelték a közélet véleményformálói közé. Nyilván így fordulhatott elő, hogy az internet pöcegödrében található náci szennylapoktól az országos lefedettségű Hírtévéig mindenki az esetben érintett, nyilván totálisan elfogulatlan - később kiderült - tizennyolc (18 darab) embert megmozgató ultrák közleménye alapján tájékoztatott.

Szégyen a mai magyar újságírói társadalomra nézve, hogy egyedül a BB1.hu sportoldal vette a fáradtságot és hívta fel az izraeli klub illetékesét, amelynek elérhetősége nagyjából egy perc alatt kikereshető az internetről. Daniel Moti, a Hapoel Holon managere természetesen cáfolta a szolnoki ultrákat:

- Szolnokra én ugyan nem utaztam el a csapattal, de a csapat valóban mindig visz magával biztonsági személyzetet, azonban mi soha semmikor nem tiltottunk meg a szurkolóknak zászlók bevitelét. A többi idegenbeli EC meccsünkön is voltak drapériák. Izraeliek vagyunk, hozzá vagyunk szokva a szélsőséges megnyilvánulásokhoz, a legkülönfélébb transzparensekhez. Nem foglalkoztunk vele soha. Mi csak és kizárólag a meccsel és a játékkal vagyunk elfoglalva. Az pedig egészen nonszensz lenne, ha megtiltanánk, hogy nemzeti színű zászlók lobogjanak a lelátón. Nem is tettünk ilyet.

Egy állítás egy cáfolat, normális országban ilyenkor megnyugszanak a kedélyek. Mi történik Magyarországon, ahol az antiszemitizmus kérdésében világos demarkációs vonal húzódik a Jobbik, illetve a jobbközép kormány és a magyar politikai fősodor többi pártja között, legalábbis Fellegi Tamás washingtoni szavai szerint.

Nézzük például a legnagyobb kormánypárthoz (Fidesz) közeli Hír Tv világos demarkációs vonalát: "az izraeli vendég kosárcsapat levetette Szolnokon a magyar zászlókat. Kijelentették: ellenkező esetben a csapat nem lép pályára." "Nem követtek el hibát, hogy eleget tettek az izraeli csapat kérésének?" - hangzik az első kérdés, csak így lazán, minden előzmény vagy egyéb magyarázat nélkül. Mindkét mondat bármelyik szélsőjobboldali portálon megjelenhetett volna, a Hír Tv riporternője alaphelyzetnek veszi a nemzeti zászló kitiltását, miközben nem kérdez rá a cseppet sem mellékes körülményekre, milyen feliratok szerepelhettek a drapikon vagy mit mondott az izraeli klub managere, esetleg a szolnoki szigorított biztonsági intézkedés milyen összefüggésben állhatott a magyar-román zárt kapus meccsel.

Természetesen az antiszemita párt is szükségét érezte, hogy azonnal sajtótájékoztatót tartson az ügyben. Apáti országgyűlési képviselő (he?) a hamis alapállításból kiindulva percekig böfögte fel a Magyarországon jelenleg leginkább elterjedt antiszemita kliséket. A video remek kordokumentum és stílusgyakorlat, íme a párt, amelyik rájött: "büdös katolikus kurvával" nem lehet szavazatokat szerezni. Közben azért folyamatosan nyugtattam magam, ááá, kizárt, hogy komolyan gondolják, hiszen a Jobbik egy trollpárt, ennyi baromságot négy percben összehordani nem kis teljesítmény, igaz Fellegi megnyugtatott, hogy Magyarországon csak a Jobbik antiszemita. Erre tessék: vezet a Fidesz, második a magyar nemzet legrosszabb tulajdonságainak karikatúrája

Mutasd a zászlód, megmondom ki vagy!

De mi az, amit biztosan tudunk a rendelkezésünkre álló nyilatkozatok alapján? A mérkőzésről a magukat ultráknak nevező szurkolók kivonultak, mert „a rendezők nem engedték behozni a magyar zászlókat. Azokat a zászlókat, amelyeket minden mérkőzésen kiakasztanak". A polgármester szerint "Nem engedtek be az olyan drapériákat, amelyeken felirat szerepel". Ez már elegendő infó ahhoz, hogy körbenézzünk a témában. Két perces szörfölés után megállapíthattuk, hogy a Szolnok Olaj szinte minden meccsén látható egy bizonyos nemzeti színű zászló, Szolnok város gót betűs feliratával, mutatjuk:

olaj_szolnok4.jpg

Vagy egy kelta keresztes zászló társaságában. A lenti fotón néhányan biztosan csak azt mutatják előre nyújtott kezükkel, merre szállnak azok a szabad madarak, pont úgy, ahogy az Árpád sávos zászló történelmi

olaj_szolnok3.jpg

Természetesen ezek a gonosz liberálisok megint nem bírnak magukkal és képesek olyanokat belemagyarázni a felvételbe, ami nincs is ott. Hogyan lehetne a gót betűírást a náci Németországgal összekötni? Hiszen maga Martin Borman tiltotta be körlevelében 1941-ben a gót betűk használatát arra hivatkozva, hogy az valójában nem más, mint schwabachi zsidó írás. A kelta keresztről nem is beszélve, amely már a neolitikumi napkereszt formájában is bizonyára ősi magyar jelkép lehetett. Aki ezeket a jelképeket direkt félreérteni, nem lehet más, mint egy fürtös, liberális ratyigyerek. A szolnoki ultrák üzengetni is szeretnek az ellenfélnek, a következő képen megtudjátok, övék a legmagyarabb folyó, mondjuk a Tisza esetében nem a mélymagyar jut eszembe, mit mondjanak szegény balassagyarmatiak?

olaj_szolnok5.jpg
Nagyjából ez a hangulat és látvány fogadta volna az izraeli csapatot, nyilván megspékelve az aktuális ellenfélnek szóló, kedves üzenetekkel. Ott virít a szélsőjobboldali körökben divatos, nem tiltott kelta-kereszt, amit Magyarországon sok helyen hun-keresztként próbálnak eladni, miképp látjuk a neonácik által előszeretettel használt gót betűs Szolnok feliratot is a nemzeti zászlón. A koponyával két lábszárcsonttal és a nagymagyarország térképpel most ne foglalkozzunk.

Aki pedig még mindig kételkedne, hogy a szolnoki ultrák vendégszeretetében, és a nemzeti színek pozitív környezetben történő felmutatásában, idézzük fel tavalyról egy török szurkoló bejegyzését, akik ugyanezen nemzetközi sportrendezvény keretén belül szintén a szolnokiak vendégszeretetét évezte:

olaj_szolnok.jpg

Huszonöt-harmincan három ellen, bátor tempó. A magyarméter papírkutyák által gyűlölt szovjet partizánok tökében több vér volt, Don kanyarnál elpusztult nagyapáitok csak szembeköpnének titeket. Pedig Vona-Zázrivec - ilyen névvel még a dotohora is posztolhatna - szerint a törökök a barátaink, erre tessék. 

♦♦♦

Egy már régen nem létező, normális Magyarországon legrosszabb esetben elmondhatjuk, hogy a rendezők túlkompenzáltak, amikor nem engedték be a szurkolók színes-frappáns kelléktárát. A magyar-izraeli barátságos meccs jeleneteivel és a zárt kapus ítélettel a hátunk mögött azonban érthető, hogy a szokásosnál szigorúbb intézkedéseket vezettek be. Paradox helyzet, a klub tulajdonosai és a rendezők jobban figyelembe vették a csapat érdekeit, mint az annak állítólagos szurkolói, akik újra politizálni szerettek volna a lelátón. Egyébként, hogy a magyarméterek újabban nem drukkolni járnak sporteseményekre azt jó néhány komment tanúsítja: "Kit érdekel az a rohadt kupa? A játékosoknak is le kellett volna jönni a pályáról!"

Az ügy tanulsága mégsem ez, aki volt már kint egy darab bajnoki meccsen Magyarországon, annak nem mondtam újdonságot. De hogyan lehetséges, hogy a magyarországi média nem vette a minimális fáradtságot és cáfolta meg azonnal ezt a szélsőjobb őrültséget? Hogyan lehetséges, hogy a Fellegi Tamás által lefektetett demarkációs vonal innenső részén található kormánypárti sajtó gyakorlatilag ugyanazt a hatékony antiszemita propagandát tolja a magyar választópolgár arcába, amit az erre szakosodott szélsőjobboldali felületek? Nem kell ehhez DK-snak lenni, hogy ezt lássuk. Egyébként mondhatja Fellegi Tamás is, hogy a egyedül a Jobbik antiszemita. Csak nem hiszem el. A többi meg egy szembeköpéssel sem díjazható, cinikus, kettős beszédre elegendő. Meg mondjuk arra, hogy a Heti Válaszos megmondóembereket behívják néha az ATV stúdiójába, beszélgetni.

A dotoho gratulál a szolnoki klubnak, a szervezőknek és a Védelem Holding biztonsági cégnek!

A szurkolók többségének nevében bízunk abban, hogy az MLSZ is hamarosan felveszi velük a kapcsolatot.

49 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr375107718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorp 2013.03.02. 21:31:47

A cikk első része arról szól, hogy nem is tiltották ki, a második arról, hogy milyen igazuk volt.
Van tiltott jelkép a képeken? Nincs.
Gót betű? Kelta-kereszt? És?
Engem a Che polók zavarnak, mégsem hisztizek.
A biztonsági cég meg nem hatóság. Ami nem tiltott, azt szabad. Látom neked sem tetszik ez a fene nagy demokrácia.
(Belsős infó, hogy a szolnoki ultrák sörözni is szoktak...ugye a sörpuccsot már nem is kell említenem.)

c4rtm3n 2013.03.02. 21:53:04

@Lorp:
Segítek, jó?

Az első rész arról szól, hogy az izraeli csapat nem kérte a kitiltást, a második része arról, hogy a szolnoki csapat vezetősége viszont igen.

Tiltott jelkép nem volt a képeken, de mindenki tudja mire utalnak.

Üdv,
C4rtm3n

hunter84 2013.03.02. 21:53:13

@Lorp: Hagyjad Lorp, ez egy ilyen antimagyar blog. Nézd meg a korábbi cikkeket is!

Gót betűtípus, meg kelta kereszt, hát eszem-faszom megáll.

Joszip 2013.03.02. 22:03:38

Újabb Dotoho cikk, újabb uszítás.

egy semleges ember 2013.03.02. 23:16:13

@Joszip: titeket nácikat össze kellene gyűjteni és visszabaszni Németországnak. Ja, ott sittre vágnák az összes hülyét? Nem baj.

Mystes 2013.03.02. 23:16:51

@Joszip: De mi nem uszulunk :)

Én például szórakozásból olvasom ezt a blogot :)))

Lorp 2013.03.02. 23:45:14

@c4rtm3n: Kösz a felvilágosítást. Persze hogy tudja mindenki mire utalnak. Ahogy a jamaicai zászlóról, és a raszta hajról is.
Oszt akkor mi van? Nem tetszik? Ne nézz oda! Felháborít? Ne járj meccsre! Tenni akarsz ellene? Intézd el hogy tiltva legyen! De amíg nincs így, tűrj! Kellett demokrácia? Akkor viseld a következményeit!
Valakinek a buzikat kell elviselni fintorogva, neked meg a Kelta-keresztet.
És nem csak neked, hanem a szolnoki klubnak, a kidobóknak, meg csehszlovák kémnek is.

@hunter84: Köszi, tudom. Csak amikor már nagyon izzadságszagú, akkor jövök kicsit dörmögni.

egy semleges ember 2013.03.02. 23:49:19

@Lorp: nyugodtan vedd te is magadra az előbbi kommentemet.

Plumper_ 2013.03.03. 00:48:07

@Lorp: ismerjük a horogkeresztből fogaskerék című mesét, köszönjük. Most komolyan, kit néztek hülyének?

Plumper_ 2013.03.03. 00:48:34

@Joszip: szóval megint a szar (te) próbálja lehúzni a wc-t?

Charlie Firpo 2013.03.03. 10:09:43

Segítség! Nem tudom,hogy mi a háttérjelentése a gótbetűs írásnak, illetve a kelta keresztnek, nálunk Szlovákiában, párdon, Felvidéken, amikor meccsre járunk a szlovák táborokban mindig lobog a keltakereszt, meg ilyen gótszerű írással írt két SS (Slovan, Inter, Zsolna). Gondolom akkor ők biztos jó barátságban vannak a szolnokiakkal, ez ilyen testvériség jel?
A magyarokat meg nem értem odahaza, itt a Felvidéken minden meccsre kiviszik a tótok a szlovák zászlót, akármilyen ellenfélről van szó, rendszeresen éltetik Tiso-t, amikor izraeli csapat ellen játszik szlovák csapat, ott mindig megemlékeznek, hogy milyen táborozáson vettek részt 45 előtt az izraeliták, és ebből sosem volt botrány.
Érdekes a blog, jó lenne, ha írna néha a tótok viselt dolgairól is, így úgy tűnik, hogy ők szent emberek, de hát ott is sok a szemét.

Puszi Királyhelmecről!

Lorp 2013.03.03. 10:09:48

@egy semleges ember: Tedd azt. Sok sikert.

@Plumper_: Most komolyan, és nem ismerem ezt a mesét.

Joszip 2013.03.03. 10:09:57

Látom a személyeskedés megy azért itt.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.03.03. 10:10:04

A naci sopredek mar egyszer elarulta a hazat amikor kiarusitottak azt a nemeteknek a 2vh idejen. Amig a ferfiak a fronton voltak ok a hatorszagban civileket oltek. Genetikai hulladekok.

Bafana 2013.03.03. 10:10:16

Dotoho, az a nagy szerencsétek, hogy az a félhülye Antall József 20 éve minden feltétel nélkül elismerte az un. "Szlovákiát". Azóta egyre nagyobb az arcotok, és ami a legnagyobb baj, hogy minden egyes "szlovák" lélegzetvételt a magyarokhoz viszonyítva teszitek. Mint nagyon fiatal állam, nem tudjátok magatokat hova elhelyezni.
Ajánlok egy jó polót, az a felirata, hogy "idősebb vagyok, mint Szlovákia".

Bafana 2013.03.03. 10:10:24

Alapkérdés: egy ázsiai ország mi a f@szt keres az európai sporteseményen????? Kína, Vietnám, vagy Irán mért nem indul egy európai selejtezőn??? Rögtön meg lenne oldva rengeteg probléma, ha ázsiai ország ázsiában indulna.

Régi Péter 2013.03.03. 10:10:45

A gót betűs Szolnok felirat aztán igen meggyőző bizonyíték, igen. Várjuk a következő Dotoho-cikket: vegyék ki az OpenOfficeból a gót betűt, mert így aki használja, náci! Magadat járatod le Dotoho, csak így tovább!

dr Smittpálelnökúr 2013.03.03. 10:37:15

A magyar nácikban az a szánalmas, hogy letagadják, hogy nácik.

Szánalmas, komplexusos csicska mindegyik.

FLAZZ 2013.03.03. 11:00:34

Neked is csak addig van demokracia, amig mindenki azt gondolja/cselekszi mint te
..

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.03.03. 11:19:35

@Bafana:

Frappánsan, mindössze két mondattal illusztráltad, hogy a nácikat miért tartja minden kultúrember agyhalott orknak! :DDD

Mi egyébként tényleg régi, patinás állam vagyunk, csak azok a kurva gazdasági mutatók ne lennének... :D

LallR 2013.03.03. 11:20:06

Tehát a cikk azt próbálta meg bemutatni, hogy a szolnoki szurkolók szélsőséges neonáci nézeteket vallanak! Valóban a drapériák kicsit a felé mutatnak, bár semmi konkrétumot nem lehet abból leszűrni. Mindenesetre a lényeget nem tudtuk meg és nem is fogjuk, hogy ki tiltották e KONKRÉTAN a nemzeti lobogónkat a mérkőzésről!

Én pedig már voltam pár Olaj meccsen, és láttam pár dolgot(a másik oldalon is), és tudom, hogy félnek a rendezők a balhétól, és tudom azt is, hogy nem tetszik nekik ez a fajta béközép, pedig az, hogy valaki ultra az együtt jár ezzel is; kicsi szélsőségesség, de nem kell rögtön nácivá sztereotipizálni senkit, ez csak brahi, polgárpukkasztás, de ettől színes egy meccs, amit a magyar izraelita honfitársaink nem tudnak/tudtak elviselni!

LallR 2013.03.03. 11:27:23

"A lenti fotón néhányan biztosan csak azt mutatják előre nyújtott kezükkel, merre szállnak azok a szabad madarak, pont úgy, ahogy az Árpád sávos zászló történelmi."

Én nem tudom, hogy mi van abban ha csak a bal karjukat lendítik a magasban, bár valóban van két ember aki a jobbat, és a másikkal meg egy kétértelmű zászlót fog. Ez aggályos lehet, de a magyar zászlót kitiltani akkor sem túl etikus!

Bafana 2013.03.03. 12:09:19

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Sajnálom a finnyásságodat, mindössze az érdekelne, hogy egy ázsiai ország mit keres európai rendezésű eseményeken. Ez minden nácizmus nélküli kérdés volt, mért kell Móricka módra mindenről "AZT" gondolni?

egy semleges ember 2013.03.03. 12:54:49

@LallR: " ki tiltották e KONKRÉTAN a nemzeti lobogónkat..." segítek, mert az felebaráti kötelessége: nem

Egyébként dr Kangörény-nek igaza van: ti nácik miért is szégyellitek, hogy nácik vagytok?

egy semleges ember 2013.03.03. 12:55:00

@Bafana: te ilyen térképész fazon vagy különben?

Mystes 2013.03.03. 13:30:48

@LallR: Szerintem nem egyértelmű. Vannak, akik csak integetnek. Magasba emelik a karjukat, a győzelem jeleként. Ez mindenhol így van.

Bafana 2013.03.03. 14:17:53

@egy semleges ember: Neked az egész kérdésből ennyi jött le? Nem lehetsz gyenge arc :DDD

LallR 2013.03.03. 14:30:00

@egy semleges ember: látod "semleges" ember, látod.. te is ugyanolyan sztereotipizáló beskatulyázó ember vagy mint a másik oldal, én nem szégyenlek semmit vállalom magam és fáj, hogy egy ilyen műbalhén csámcsog minden ember.. ráadásul akikről szól az egész, csak értetlenül állnak telefonálgatások előtt...

Mystes 2013.03.03. 15:05:13

@kábítószert minden anyának!: Mit jelent az, hogy történelmi? Én úgy láttam, a Képes Krónikában például még ez volt.

egy semleges ember 2013.03.03. 15:51:03

@LallR: Na, legalább te elismered, hogy náci vagy. Kiindulásként megfelel. A többi hozzád hasonló ápolt még tagadja.

egy semleges ember 2013.03.03. 15:51:33

@Bafana: csak abból gondoltam, hogy ennyire fontos neked ez a ázsiai vs. európai dolog, meg az avatárod is ilyen kartográfiai nyalánkság, de ha nem, akkor nem.

sakis 2013.03.03. 18:45:03

@Bafana: Ennek az az oka, hogy egyes földrajzilag tényleg nem Európához tartozó ország kulturálisan még is az európai keresztény-zsidó kultúrkörhöz tartozik. Ilyen pld. Örményország vagy Izrael is. Így ezek az országok sokszor tagjai a különböző Európai politikai/kulturális/sport szervezeteknek.

Muhammad Balfas 2013.03.04. 13:19:42

@sakis: Örményország kaukázusi országként födrajzilag is Európához tartozik.
Az pedig eléggé szubjektív, hogy ki milyen kultúkörhöz sorolja Izraelt.
Én egy ilyen apartheid államra, ahol rendszeresek az állami atrocitások a lakosság lassan felét kitevő palesztin kisebbség ellen, én nem tudok európai országként tekinteni. Földrajzilag pedig semmi köze nincs a kontinenshez..

Boniperti (törölt) 2013.03.04. 13:25:12

Na akkor a bloggernek, aki jogosan kritizálja a magyar médiát, néhány gondolat.
1. Nem 18 embert mozgatott meg az eset, hanem több százat, ha figyelemmel kísérted volna az estet - ami nem sikerült – tudnád, hogy a következő hazai meccsen több százan maradtak otthon.
2. A gót feliratot a wordben is lehet használni, javaslom a következő firkálmányodban támadd meg a Microsoftot.
3. Kérlek a karlengetős képen számold meg, hogy mennyien lendítik a jobbkarjukat - mert ugye az a náci karlengetés – de ne számold bele azokat akik mindkét kezüket felemelik, és azokat sem akik a balkezükkel a zászlókat fogják, és még azt sem aki ezt fekve teszi meg.
4. A legmagyarabb folyó egy válaszüzenet volt a szombathelyi szurkolónak akik viccet csináltak az árvízből, tudod ebből Szolnokon sokszor van probléma. Megjegyzem az, hogy az, hogy ezt megemlítetted téged minősít, a saját tájékozatlanságodat és tanulatlanságodat. A kifejezést Jókai Mór használta. Ha nem tudod ki volt nagyon sajnálom, vélhetően a budai úri iskolában ilyeneket nem tanítottak.
5. Gyönyörű, hogy kész tényként kezeled a török szurkoló fórum bejegyzését – a firkálmányod elején még szapultad a magyar médiát, hogy nem kérdezte meg a másik oldalt, bezzeg te megteheted - de igazság szerint, mi együtt söröztünk velük, és semmilyen bántalmazás nem volt. A problémát máshol kell keresned. Segítek az esemény Debrecenben volt.
Fogalmad sincs az egész történetről, mert neked nem kell mindennek utánajárni, csak az internet pöcegödréből kivett fals és félinformációk alapján állításokat tenni, majd azt nagypofával előadni a kis szemétdombodon. Gratulálok a kurucinfós színvonalhoz.

Névtelenségbe burkolózva állítani könnyű ezeket a dolgokat, hogy ha vagy annyira tökös gyerek akkor legyél olyan szíves add meg a címedet és elérhetőségedet, mert a bíróság előtt szeretném megbeszélni veled ezeket az állításokat.

egy semleges ember 2013.03.05. 08:22:33

@Boniperti: na akkor, ezek szerint te még abban az evolúciós fázisban lévő náci vagy, aki tagadja, hogy náci. Nem szégyen az... Illetve szégyen, de legalább vállalnátok.

egy semleges ember 2013.03.05. 08:22:41

@Ches Desmond: látom, te ilyen kissebbség-védő beállítottságú vagy, aggódsz a palesztinokért. A magyarországi kisebbségek is ennyire fontosak neked vagy csak az ázsiaiak?

Muhammad Balfas 2013.03.05. 12:20:29

@egy semleges ember: Megfordíthatom a kérdést? Ha a hazai kisebbségekért aggódsz(feltételezem így van), akkor támogatod,hogy egy nyíltan apartheid mődszerekkel operáló állam részt vehessen az európai sportéletben? Holott mégcsak földrajzilag sem tartozik ide.
Ha a szubjektív megítélésben nehéz megegyezni akkor legalább legyen objektív szempont (földrajzi elhelyezkedés) a részvételre..

Muhammad Balfas 2013.03.05. 12:52:11

@egy semleges ember: Idéznéd, hogy mire alapozod azt, hogy náci lenne? Nagyon könnyű megbélyegezni valakit minden alap nélkül, és praktikus is ha nincsenek érveid az illetővel szemben. Ekkor csak ezt kell mondani: náci. Nem kell vitatkozni, érvelni, csak lenácizni és kész..

egy semleges ember 2013.03.05. 13:36:37

@Ches Desmond: egyszerűbb lenne mindenkinek, ha nem a kérdések forgatásával, hanem a megválaszolásával törődnétek.
Különben én meg nem aggódom senkiért, se a cigányokért, se a palesztinokért, se a zsidókért, se a pirézekért. Én nem vagyok szociálisan annyira érzékeny, mint te.

egy semleges ember 2013.03.05. 13:36:47

@Ches Desmond: ezzel kapcsolatban, hamár kommentelő társad (fogadatlan) prókátoraként lépsz fel, érdemes megjegyezni, hogy nem arra voltam kíváncsi, hogy náci-e vagy sem, hanem, hogy miért szégyelli.

Muhammad Balfas 2013.03.06. 01:17:14

@egy semleges ember: Én nem azt írtam, hogy kivácsi vagy arra, hogy náci e, hanem azt írtam, hogy állítod ezt: "ezek szerint te még abban az evolúciós fázisban lévő náci vagy..". Miből vontad le ezt a következtetést?

Boniperti (törölt) 2013.03.06. 12:45:19

@egy semleges ember:

idézz légy szíves, hogy miből szűrted le

hallgatlak

Boniperti (törölt) 2013.03.06. 12:45:20

@egy semleges ember: de örülök annak, hogy a megjegyzésemre érdemben nem tudtál reagálni, csak egy te náci vagy kijelentéssel :D

gondolom te is valami internetes bélféreg lehetsz

corny 2013.03.06. 12:46:52

Mi a célod a tevékenységeddel?

Tom Bradley 2013.03.09. 21:40:24

@sakis: Értem. Akkor ezért fog jövőre a Los Angeles Galaxy a BL-ben indulni, ugye?

deac alerta 2013.04.17. 07:50:21

ne haragudj, de ahogy már fentebb kifejtették sok esetben tájékozatlan vagy. ehhez csak egy kis újabb adalék: a török szurkolók megtámadásához semmi köze a szolnokiaknak. ezt onnan tudom, hogy mi, a debreceniek támadtuk meg őket. az, hogy hárman voltak nem a mi problémánk, senki nem fog kiválasztani pontosan annyi embert amennyi az ellenfélnek van. történtek már ennél rosszabb dolgok is. a lovagias viselkedés nyilván csakis az antifa hooligans kiváltsága lehet szerinted és csak a tapló fasiszták támadnak ekkora túlerőben. akkor szeretném veled megosztani azt a belsőséges információt is, hogy a támadó mobban antifasiszták is voltak. akkor gondolom most ők is fasszopók.
süti beállítások módosítása