212821-peter-sagan.jpg

Úgy tűnik a hírös magyar kettős mérce nem áll meg Trianonnál, és a magyarosításnál, már popsit sem úgy fog a magyar, mint a szlovák. Az egyik már meg sem történt, a másik meg tahó paraszt.

Szexuális zaklatással és rasszista támadással vádolták meg Hetényi Zoltánt, a magyar válogatott hokikapusát. A szemtanúk szerint kétszer a pincérnő fenekét, majd egyszer a melleit markolta meg, később azt kiabálta, hogy utál minden amerikait, és a feketékre a nigger szót használta. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint összetűzésbe keveredett a szórakozóhely kidobóival és később a kiérkező rendőri szervekkel is. Másnap aztán Hetényi a magyar jégkorong szövetség honlapján simán letagadta a történet nagy részét, “végtelenül sajnálta”, ami történt és bízott abban, hogy felmentik a szexuális tettlegesség vádja alól. Mögé állt a Magyar Jégkorong Szövetség alelnöke, Kovács Csaba is, ez az ügy el lett túlozva.

De mi történhetett az Arena Tavernben? Részlet egy szemtanú vallomásából:

szemtanu.jpg

Ott tartunk, hogy miközben Hetényi akár sorozatgyilkos is lehetne, a magyar szurkoló megvédi, hiszen nyilvánvalóan ártatlan, miközben a minap a Flandriai körverseny eredményhirdetésénél történt ártatlan, de szexista poént elkövető Peter Sagan, szlovák kerékpáros szupersztár egyszerűen egy tahó paraszt. Történt, hogy a legjobbnak járó hagyományos csók alatt a zsolnai legíny a legendás Cukorfalat mosollyal az arcán ráfog a hostess-hölgy popsijára. Sagan később úgy magyarázkodott, hogy nem akart tiszteletlenséget mutatni, vicc volt, sajnálja, ha valakit megbántott. A rasszista hokikapus esetével ellentétben fontos különbség, hogy Maya, a hosstesslány sem csinált ügyet az esetből, nem hívott rendőrt.

Röviddel az eredményhirdetés után a világhálón megjelent ez a fotó:

4073358_370e01994607c65e728718c81bd21169_wm.jpg

A magából kivetkőző magyar (értsd: te meg egy szardarab!) hokikapus ámokfutásával összehasonlítva, akinek van egy kis józan esze, láthatja, Sagan esete egy huszonéves fiatal gegje volt, komolyabb borzalmak nem történtek. Láthatóan Sagan rajngói is megbocsátottak a tini sportolónak, jó néhány ezer lájkot be is gyűjtött a Facebookon. Persze az is jogos, hogy a Guardian, az Independent és a szakmai berkekben tekintélyes Cyclyingnews nem ment el szó nélkül az eset mellett: "Sagan viselkedése nem volt professzionális, de a probléma gyökere a kerékpársportban hagyománnyá vált hosstesslányok szexizmusában kereshető". Április elsején aztán Sagan a youtube-on kért nyilvánosan elnézést a sokak által félreértett viccért:

Az ügy ezzel megoldva, közben elvitatkozgathatunk, hogy a győzteseket csókolgató nagymellű szőke vajon szexuális rasszizmus áldozata lett vagy álszent és szexközpontú társadalmunk jelképe csupán. Eközben a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége hozzájárult Hetényi Zoltán felkészülésben való részvételéhez. A szövetség szerint a médiában megjelent hírekkel kapcsolatban az eljárások lezárásáig érdemi álláspont nem alakítható ki. Nyilván az is tejesen véletlen és csak félreértés lehet, hogy amerikai klubja azonnal, páros lábbal rúgta ki a sportolót. Nyilatkozatán és tagadásán kívül, a játékos nyilvános bocsánatkérést, vagy egyéb nyilvános megjelenést nem láthattunk-hallhattunk, igaz bejelentette: szociális munkát vállalna. Tehát az MJSZ szerint niggerezni, rendőrnek nekimenni, nőt szexuálisan megalázni, részegen törni-zúzni, amerikaiakat mocskolni - minek ment akkor oda, a pénzük azért kellett, hülyegyerek? - menő, nyilván minden magyar sportrajongó tanult az esetből. Nem kell túl nagy fantázia hozzá: a következő meccsen vastaps fogja a kapust fogadni, és nem eddigi bravúros teljesítményei miatt.

A magyar kormány kiemelt sportágként támogatja a jégkorongot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr85188660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 14:33:54

"A játékos nyilvános bocsánatkérést, vagy egyéb nyilvános megjelenést nem láthattunk-hallhattunk."
Ebben a mondatban sem láthattunk-hallhattunk nyilvános értelmet.

Bizonyára elkerülhette a figyelmedet:

Tisztelt Sportszerető Közvélemény,

Az elmúlt pár nap történéseivel kapcsolatban, az alábbi nyilatkozatot szeretném tenni:
Nem követtem el, amivel vádolnak, biztos vagyok benne, hogy a tárgyaláson tisztázni fognak a szexuális tettlegesség vádja alól.
Ugyanakkor végtelenül sajnálom, hogy felelőtlenül viselkedtem és szégyent hoztam magamra, a csapatomra és legfőképp a hazámra. Az, hogy a csapatommal ünnepeltem, nem mentség arra, hogy megbántottam másokat. Most csak abban reménykedem, hogy viselkedésemmel és játékommal jóvá tudom tenni ezt a hibát, és megbocsátanak nekem.

Tisztelettel,
Hetényi Zoltán

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 14:39:24

@Kurtz ezredes: Kiscsillag, baj van a szemeddel, a posztban, ezt a nyilatkozatot linkeltem az első bekezdéseben. Ezen kívül, utólag, kiegészítettem Hetényi fantasztikus küzdelmeit lelkiismeretével, hogy szociális munkára is tervezi, hogy jelentkezik.

Tőled csak annyit kérnék, oldd fel azt a kognitív disszonanciát, hogy bocsánatot kér/szociális munkát vállal/stb. valami miatt, amit közben letagad, hogy elkövette volna.

Szánalmas vagy, éppúgy, mint Hetényi reagálása. Nyasgem.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 14:51:18

@Csehszlovák Kém:
Szó sincs róla, hogy elkerülte. Feltételeztem, hogy bizonyára a te figyelmedet kerülte el, hogy az elején belinkeled Hetényi bocsánatkérését, majd a végén Hetényi bocsánatkérését hiányolod. Ezek szerint akkor nem a figyelmedet kerülte el?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 15:01:32

@Kurtz ezredes: Vadász, vadász... gondolom egy szakportálon megjelenő írásbeli nyilatkozat és egy nagy nyilvánosságú youtube videon, esetleg a sértetthez is eljutó, angol nyelvű nyilatkozat közötti különbséget nem kell elmagyarázni. De továbbra is érdekelne, vajon milyen Hetényi-bocsánatkérés érdekel annyira egy olyan ügyben, amit el sem követetett? :D

Ezek szerint ez elkerülte a figyelmed!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 15:29:58

@Csehszlovák Kém:
Megpróbálom akkor kikövetkeztetni a dolgot.

"Nem követtem el, amivel vádolnak, biztos vagyok benne, hogy a tárgyaláson tisztázni fognak a szexuális tettlegesség vádja alól."

Gondolom ez elég világos.

"Ugyanakkor végtelenül sajnálom, hogy felelőtlenül viselkedtem és szégyent hoztam magamra, a csapatomra és legfőképp a hazámra."

Amennyiben állítása szerint nem történt meg a pincérnős inzultus, itt a szórakozóhely biztonsági személyzetével történt összeakaszkodásra tudok csak gondolni. Valóban nem túl felelős viselkedés külföldön ittasan ilyesmibe keveredni.
Ha még ilyesmi sem történt, úgy az marad, hogy esetleg a hely biztonsági személyzete tett olyasmit, ami heves a niggerezéshez/amerikázáshoz vezetett. Gondolom hallottál már tahó, kötözködő kidobókról, sajnos Magyarországon is vannak, gondolom nem pont az Egyesült Államok a kivétel. Ettől függetlenül érthető, ha Zoli sajnálja, hogy ilyen kijelentéseket tett.

"Az, hogy a csapatommal ünnepeltem, nem mentség arra, hogy megbántottam másokat."

Ebből már inkább az gyanítható, hogy mégis ő vagy ők kezdhettek balhézni a helyiekkel. Engem legalább annyira érdekelne ez pontosan, mint téged.

"Most csak abban reménykedem, hogy viselkedésemmel és játékommal jóvá tudom tenni ezt a hibát, és megbocsátanak nekem."

Ez pedig egyértelműen a magyar közvéleménynek szól, nem az amerikainak. Ha ennyire nem érzi szükségét bocsánatot kérni az amerikaiaktól, akkor jó esélyt látok rá, hogy tényleg nem történt itt nőtaperolás és hasonlók. Azért mindenképpen Hete mellett szól, hogy eddig csak egy klubjában hallottam kisebb balhéról az edző és közte. Mind a Volánban, mind Finnországban, mind a válogatottban szerették, és semmi probléma nem volt a viselkedésével.
Ha például lehozol róla egy hasonló fotót, mint erről a derék szlovák kerekesről, akkor rögtön más a helyzet.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 15:52:36

@Kurtz ezredes: A magyar kettősmércén szocializálódott olvasóim - és Kurcz ezredes - számára a Sagan fotó mellé beillesztettem a tanúvallomás számunkra releváns részét is a posztba.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 16:46:35

@Csehszlovák Kém:
Ez sajnos semmiképpen sem ilyen fotó, remélem te sem látod rajta, ahogy Hetényi Zoltán éppen pincérnősegget fog.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 16:50:38

@Kurtz ezredes: Tanúvallomás-részletet illesztettem be, olvasni tudsz?

Sajnálom, de te látod Hetényit az Orlando Solar Bears kapujában hétről-hétre edzésre járni, pályára lépni az eset óta?

Töksi 2013.04.02. 16:51:22

Megint átlátszó kis provokátor vagy, te kém... :-)
A bejegyzés beírása előtt láttál-hallottál-e olyat, hogy UGYANAZ a személy elítéli a bringás gyerek mókázását, miközben védi Hetényi akcióját? Mert csak ekkor beszélhetsz kettős mércéről, ugyanis nem tudhatod, hogy a Sagant letahózónak mi a véleménye Hetényi ügyéről, illetve a Hetényit védők tényleg tahónak tartják-e a kisfickót. Vagy csak ki akarod provokálni? :-)))

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 17:04:08

@Csehszlovák Kém:
"Ha például lehozol róla egy hasonló fotót, mint erről a derék szlovák kerekesről, akkor rögtön más a helyzet."

Elég jól tudok olvasni, akárcsak te. Nyilván neked is világos, mi a különbség egy tanúvallomás-részlet, meg egy fénykép között.
Az Orlando Solar Bearsnek pedig gondolom egyelőre nincs ítélkezési joga, azt továbbra is a bíróság gyakorolja.
Amúgy felesleges folyton ilyen ellentétekbe belemenni. Mi nyilván elnézőbbek vagyunk a saját sportolónkkal. Te pedig szintén a sajátoddal, aki nyilvánvalóan elég tahó volt, de bocsánatot kért és remélhetőleg többet ilyet nem tesz. Nem kell az ilyesmit túllihegni. Viszont engem egyre jobban kezd érdekelni ez a zárójeles is ott a blogmottódnál. Kinek szurkolsz te még a szlovákokon kívül? Mert az elég nyilvánvaló, hogy a magyaroknak nem.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 17:19:31

@Kurtz ezredes: Ha szeretnéd bekopizom az egész rendőrségi jegyzőkönyvet, nyilván számodra az is világos - hacsak nem olvastál róla - hogy az eset után, az Orlando Solar Bears felbontotta Hetényi szerződését. Ennyi ítélkezési joga azért akadt, igaz-e?

Ezek szerint aki nem áll ki a niggerező, molesztáló, kurvaanyázó, rasszista kapus mellett, az nem magyar? Hogy is van ez?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 17:42:47

@Csehszlovák Kém:
Beleolvastam igen, de kérlek értsd meg, amiért az amerikai igazságszolgáltatásnak nevezett rendszer meglehetősen gyenge lábakon áll nálam. Ha kívánod, szívesen belemehetünk.

Javíts ki ha tévedek, de te nem szurkolsz:
a magyar labdarúgó-válogatottnak (a posztjaid alapján)
a magyar klubcsapatoknak nemzetközi kupákban (a posztjaid alapján)
a magyar jégkorong-válogatottnak (a kommentjeid alapján)
a magyar sportolóknak a nyári olimpián (Index szurkolói blog, gondolom ha a magyaroknak szurkolnátok az olimpia alatt egy szurkolói blogban az Indexnél, nem strandröpi, vitorlázás és tekvándó tenné ki a tartalom döntő többségét)

Ezért érdekelne, hogy akkor kit takar az az IS. A cseheket még, vagy kicsodát?

El gombos 2013.04.02. 17:42:51

@Kurtz ezredes: szeringem hagyd a fickot. csak provokal, ez a cikk nem szol semmirol,egy szlovak meg egy magyar is megfogta egy no segget. errol kepes volt irni, raadasul a magyarsportagat kormany a kormany kiemelten tamogatja! Tehat minden magyar rasszista ez ennyi. Szot sem erdemel.

Sir Galahad 2013.04.02. 17:47:32

Elnézést, de nem értem a cikket. Hol a kettős mérce? Magyarok tömegei ítélték el a popsira fogó szlovák kerekezőt? Ennek nincs nyoma a cikkben... ha lenne, fölmerülhetne a kettős mérce (mert közben a hokikapust megvédték sokan), de így? Hogy a hokis mit csinált, nem tudom, nem láttam, de személy szerint én pl. nem ítélem el a biciklistát. A fotót elnézve elég gyerekes dolog, amit tett, egy buta poén, de bocsánatot kért, ráadásul a hölgy sem sértődött meg.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.04.02. 17:51:04

vegre valamilyen normalis ember leirta a velemenyemet:
"Cyclyingnews nem ment el szó nélkül az eset mellett: "Sagan viselkedése nem volt professzionális, de a probléma gyökere a kerékpársportban hagyománnyá vált hosstesslányok szexizmusában kereshető"."

pontosan ez tortent...
amugy mi van ha a gyoztes homár? akkor is el kell turnie a hossztesszlanyok nyalifalijat?
eleve azokat a hosztesszalnyokat a szigoru huspiaci elvek szerint valasztottak ki, igenis megerdemeltek hogy huspiaci modszerrel fogja meg a segget egy tokos magyar legeny, aki csak tori az angolt

petraeus 2013.04.02. 17:51:55

Ha nem irod le, hogy szlovak a bringas az eletben nem jovok ra, lattam a kepet, hummogtem, hogy ezert vajon mit kap es ennyi. Az ilyen kepeket az ember megnezi, mosolyog/felhaborodik rajta izles szerint es elfeljti. Csak a fanatikus szlovak gyulolok meg persze csehszlovakkem kreal ilyesmibol cikket, a te beteges es kenyszeres vilagodban kotodik ez az "ugy"ossze a Hetenyi balhejaval.
Mi koze a kettonek egymashoz? Sulyaban is ket teljesen kulonbozo ugy, ez egyertelmu. De persze az az ervelesed, hogy a hostess nem tiltakozott, nem hivott rendort az azert megmutatja milyen a gondolkodasod igazabol. Tudtad, hogy a szexualis zaklatasoknal es nemi eroszakoknal nagyon magas a latencia? Ezek szerint ha az aldozat nem jelenti az ugyet akkor az kisebb sulyu minha jelenti, noramlis vagy? Esetleg a gyulolet elkodositi az itelokepessegedet?
Egy fasisztoid, gyulolkodo, beteg ember vagy kozod nincs se a liberalizmushoz se a demokratikus elvekhez.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 17:54:15

@Kurtz ezredes: Egyelőre a kérdésemre válaszolj, aztán majd belemehetünk, ha még lesz rá kedved.

@El gombos: Tehát megköszönném, ha olyan kijelentéseket nem adnál a számba, amit nem írtam le.

lobster thermidor 2013.04.02. 18:08:25

A "tekintélyes" Cyclingnews otrombasága vetekszik Sagan síri taplóságával.

Hogy is váltak szexistává, vagy mitől hagyományosan azok a hosstesslányok? Pláne az a szöszi, amelyiknek a popsiját megfogdosta. Talán kihívóan nekivetkőzve, neccharisnyában, és selyem harisnyakötőben segédkezett a díjkiosztásnál?
Ezt azért jó lenne pontosabban elmagyarázniuk hogyan értették. Ugyanis nem egy kerékpárversenyt láttam életem során, de az még egyszer sem fordult elő, hogy a pódiumon segédkező lányok fogdosták volna a bringások domborodó fenekét, vagy netán a nemi szervét.

A Hetényi - féle balhéhoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy a kapust legfeljebb a bíróság, és azok a sértettek tisztázhatják, akiket ilyen, vagy olyan formában inzultált.
Amit ő mond, az jelen esetben irreleváns, mert nyilvánvaló, hogy soha a büdös életben nem fog saját maga ellen vallani. Így szocializálódott.

Kelletteznekem? 2013.04.02. 18:09:05

hát én nagyon nem szimpatizálok ezzel a bloggal. de be kell valljam, hogy nekem is az jutott az index cikk után eszembe, hogy elég durva csúsztatás Hetényi esetével összemosni, szerintem a két dolognak igazándiból nem sok köze van egymáshoz, ha józan paraszti észre hallgatunk.

Lehet hogy most megköveznek, de én eleve nem értem a nagy felhajtást Sagan ügyében (illetve sajnos nagyonis értem, minket is elért az amerikai álszent PC kór: drónokkal kisgyerekeket gyilkolni
gyerekek agyát reklámmal és pronóval mosni mosni,nem gáz, de ha egy nő fenekére ráfognak rendőr és bíróság után kiáltanak)
nem mondom hogy szép vagy követendő dolog, de azért jó hogy maga a szitu, a championt egy dögös szőke puszilja meg, az NEM szexista. Véletlenül sem egy férfi, vagy egy átlagnő, hanem egy a szexualitásából megélő, azaz szépségéből és nőségéből pénzt csináló, azaz modellány, természetesen csak az elsőt megpuszilja. Felhívom a figyelmet, hogy nem arról van szó hogy Smittpali bá a dobogó minden fokán állókkal kezet fog, és ad egy puszit, ez egy szexista gesztus, ami a médiának szól.
És hogy a másik arc a fenekét megfogta?
Ugyanmár, ehhez nagyon álszentnek kell lenni, hogy ezt szexista bűncselekménynek nevezzük. (kis kitérővel évi 40ezer nőt bíztatunk, beszélünk rá, támogatunk, a trauma és a veszteség elhallgatásával segítünk hogy ölje meg a gyerekét. Aztán ha ébredéskor jajédeskisifam kitáltással zokogni kezd, pár évig az elabortált gyernekével álmodik,esetleg soha többet nem lehet gyereke, akkor már természetesen nem sok segítséget kap, ahogyan az abortusz alternatívájaként a gyermek felnevelésében valós segítséget sem kap . EZ nem szexizmus, a férfiak cinikusan egyetlen esélyként kényszerítik az abortuszba, a társadalom kiszolgálja a férfiak ezen igényét, hiszen "ugyse nevelem fel, elhagylak ah megszülöd abortáld el, hisz lehet" érvre nincs válasz, és a férfi apai kötelezettsége alól ki is bujt. EZ nem gond, ez mehet. De ha megfogják egy modell fenekét, SKANDALLUM, bóóórzasztó. OFF vége)

szóval az adott eset szlovák, cseh és magyar diszkókban mindennap megtörténik, legfeljebb kap egy pofont az elkövetőő, vagy a letapizott hölgy pasija veri pépesre, vagy nem történik semmi.

Hetényi esete (amivel vádolják, hisz áratatlanság vélelme van), szóval a vád sztorija viszont durva, erőszakoskodásról, rasszista megjegyzésekről van szó. Amivel vádolják (ha megtette) valóban megalázza az áldozatot, nem lennék a helyében.

Egyszóval összemosni, hasonlítgatni a kettőt nem tartom jónak.
Azt nem követtem, hogy valaki bunkózza-e jobban a Sagant, nyilván magyarként a mgagyar hokisnak szurkolunk, egyrészt derüljön ki hogy minél kevesebb igaz, másrészt ne büntessék úgy, hogy a mgagyar csapat kárára legyen. Ez már csak így van. Mindenki hibázhat, meg fog búnhődni tettéért, de hogy magyarként neki szurkolunk, aki ezt nem érti, az nem fogja úgyse. Persze lehet a másik népet fikázni, de lehetne egymást tiszteletben tartani, miközben sajátjainknak szurkolunk.
(ez a blog nem igazán hozza ezt, de sajnos nem lóg ki)

kennyking 2013.04.02. 18:09:19

" hokikapus ámokfutásával összehasonlítva, akinek van egy kis józan esze,"
Miért kéne összehasonlítani?Hetényi hülyeséget csinált, a szlovák meg szerintem is poénos volt.Az, hogy hetényi kretén volt, attól még egy jó hokikapus, miért ne védhetne?Szerintem sokkal cikibb ebből egy magyarozást összehozni, főleg párhuzamba állítani egy szlovákkal.Na, ez a gyülölködés, ami a liberálisok sajátsága.Ebből nem kért Magyarország a legutóbbi választásokon és ( hála ennek a blognak is), a következőn sem.Hajrá, szlovák kém, mindent bele, ezekkel a blogokkal csak segítesz Magyarország megtisztulásában.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 18:09:38

@Csehszlovák Kém:
Mármint melyikre, hogy felbonthatja-e a szerződést egy klub?
Gondolom bármikor bármilyen szerződést felbonthat, de ennek lehetnek rá nézve hátrányos következményei, például ha utólag más dolog bizonyosodik be. Ilyenkor lehet a klub ellen pl kártérítési per vagy hasonló, de ebben az esetben nem hiszem, hogy ettől kellene tartaniuk, ugyanis valószínűleg nem lesz tárgyalás.

A másik kérdésedet pedig nem értem. Fel sem merült semmiféle ilyen állítás. Engem kizárólag az érdekel, hogy kire vonatkozik az az IS, mert a magyarokra láthatóan nem.

Bundasian 2013.04.02. 18:09:46

Ez egy elég gyenge és erőltetett provokáció, csak hogy ne felejtsük el, hogy még mindig nem gyógyultál meg:D

Fejesrob 2013.04.02. 18:10:00

Ezért írtál egy posztot????

Ha nem írod le, nem is tudjuk, hogy a bringás szlovák. Az a gond veled, hogy mint minden szlováknak neked is komoly komplexusod van.

Persze nem csodálom, nekem is az lenne, ha állandóan attól félnék mikor veszi vissza a jogos tulajdonos a dolgait.

Amúgy szerencsétlen szlovák abban a sapekban tényleg úgy néz ki mint egy tanyasi tahó, de ez független a csajtól:)

fran7 2013.04.02. 18:10:20

Azért ezt a cikket taníthatnék, hogyan feketítsünk be valakit és hogyan mosdassunk ki másokat, s hogyan támadjuk a magyar kormányt egy USÁ-ban részegen elkövetett eseményért. Mondjuk Csehszlovák Kém rákérdezhetne hogy miképp viselkednek a nem szomjas cseh hokisták.
Csak hogy értsük miről beszélek a szerző szerint Hetényi akár sorozatgyilkos is lehetne, akkor is védenénk mi gaz magyarok.
Miközben Sagan csak egy ártatlan, de szexista viccet követett le, amiért mondjuk Amerikában elbocsátanák és köteleznék a cégét többmilliós kártérítésre, illetve örülhetne neki, ha megússza a börtönt. De ez csak egy ártatatlan vicc volt. S ezt is elbírja a net.
S csak halkan jegyzem meg lenne miről írni Szlovákia és Csehország kapcsán, csak kerülöd az olyan témákat, ahol nem lehet egyúttal belerúgni Magyarországba. Pedig talán az olyan témák is érdekelnék az embereket, nem csak a trollkodásaid.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.04.02. 18:10:35

amugy en szemely szerint orulok hogy nalunk meg lehet szabadon totocskazni, es nem olyan idiotak hogy betiltsak a napi totocskazast mint kint a niggerezest

amugy nalunk niggerezni nyugodtan lehet nem nagy ugy, viszont ott kint erosen nem ajanlott :))) az ilyenek miert is nem Szaud-Arabiaba mennek elcsenni egy kis szuvenirt :)

Rwindx 2013.04.02. 18:14:26

Szerintem tahó paraszt csak egy van a vidéken, mégpedig a poszter az, ugyanis sehol nem hallottam a "magyar közvélemény" részéről bármiféle megítélést a szlovák srác seggfogdosásáról. Ezzel együtt ez az összevetés csak a poszter elmeállapotát és gyűlölöletét vetíti ki.

Szerintem ennyit lehet hozzátenni.

komolytalan samu 2013.04.02. 18:19:14

Hetényi bocsánatot kért az őrjöngésért, és tagadja a molesztálást.

Bár nem vagy se jogász, se különösebben értelmes, a rendőrségi jegyzőkönyv =/= ítélet általános iskola II osztály matematikai képletet (és jogi alapelvet) te is értelmezni tudod, csak pont leszarod.

Bé: a hokis fórumokban rohadtul nem legyintgetett mindenki az ügyre, mondhatni többségben voltak a vélemények, hogy nagyon gáz az ügy. Ha a fele igaz, akkor is.

Cé: az előkészületi meccseken játszik a bő keretben, ami könnyen jelentheti azt hogy nem lesz a VB-n. Pont az ügy miatt. De te b+ boldogan prejudikálsz.

Dé: Te vagy az első, akitől azt olvasom, hogy a magyarok fröcsögnek a szlovák bringás taperolása miatt. Egész konkrétan magyarul ez ügyben csak téged láttalak fröcsögni, de ha találtál még magadon kívül néhány másik balfaszt, aki ezen nyervékol, ők már term. az egész magyar nemzetet képviselik, Árpádig visszamenőleg. ( ő is taperolás miatt kente el Szvatoplukot).

Már elmondtam, de jólesik megismételni: te hajszálra ugyanaz a beszűkült, árnyékkergető keserű gyökér vagy, mint a kurucinfósok (najó mérsékelten hardcore).

Check: Légyszi írd már át ezt a cikket magyar helyett zsidóra (a szlovákot meg magyarra), küld be a kurucinfora, barikádra stb.

Le fogják hozni!

KTM 2013.04.02. 18:19:49

Kedves nemlétező ország spionja

Tudom, hogy szerinted minden Magyar ember fasiszta és ha kinyitja a száját, csakis emberiség ellenes bűntettekre buzdíthat.

A pincérnő fogdosása simán csak bunkóság, a legfaszább amerikai néger is megteszi, naponta többször. Sőt, néhány amerikai néger kurvákat is futtat. Néhány amerikai néger embereket is meggyilkolt már. Róluk bármi sértőt mondani, bahh, nem is találok szavakat.

Kedves spion. Mivel nem ölt meg senkit, gondolom 8 napon túli sérülést sem okozott, leginkább fogdosott és beszélt, én megbocsátok egy Magyar sportolónak. A helyiektől már úgyis megkapta tetteiért amit érdemelt amúgy pedig szólás szabadság van. Főleg Amerikában.

Azt külön értékelem, hogy a Magyar media és sport szövetség kiáll egy honfitársunk mellett, ez sajnos nem jellemző a széthúzó magyarokra.

Ha megnyugtatja ő szlovákságodat, én nem ítélem el a Szlovák kerékpáros fiatalember mozdulatát sem. Egészséges szexuális értékrendje van, a megfelelő (női) és szép popsit fogta meg.

Te viszont, a nick neved ellenére és a tökéletes magyarságú cikkedet látva le sem tagadhatnád, hogy Magyar vagy. Tudod, a szomszéd tehene is dögöljön meg, ha az enyém megtette. Ha a Szlovák fiúnak szorul a hurok a nyaka körül, akkor a legjobb védekezés, hogyha másnak is szorul.

Summa summarum, mindenki végezze a dolgát. A Magyarok védjék a Magyarokat, a Szlovákok meg szidják. Egy dolgot kérek tőled, mindezt tedd egy Cseh vagy Szlovák nyelvű blogban és gyorsan felejts el magyarul. Van elég Magyar köcsög kis hazánkban, nincs szükségük külországi támogatókra.

Üdv

lobster thermidor 2013.04.02. 18:20:09

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

Lehet, hogy nem láttál még kerékpárversenyt, ezért elmondom neked, hogy az ilyen eseményeken a szponzorok fizetik az egész műsort. Ezért cserébe viszont vannak minden versenyző számára kötelező elvárásaik. A lányok, a fotó, a pezsgőlocsolás, és a pódiumi puszi ennek a műsornak a része!
Akinek nem tetszik a rendszer, az ne menjen profi kerékpárosnak, ne tartsa a markát a szponzorok által juttatott szép fizetésért. A finnyásabbja tekerjen csak a fatornyos falujában megszokott kocsma - istálló - gépállomás háztömb körüli versenyen, és akkor egészen nyugodt lehet, hogy nem lesz kitéve a szexista fehérnépek zaklatásának.

hopptarisznya 2013.04.02. 18:20:14

valaki lelőhetné már ezt a blogot...

shushu2 2013.04.02. 18:20:22

Prostiháborút olvastam popsiháború helyett, de ahogy látom nem nagyon tévedtem el :D

hopptarisznya 2013.04.02. 18:20:47

@Rwindx: ez az index elmeállapotát is tükrözi. Folyamatosan címlapra teszik ezt a magyarellenes állatot, még ilyenkor is, amikor nyilvánvaló,. hogy szellemekkel viaskodik ez a megtört elme.

órarugógerincű felpattanó 2013.04.02. 18:44:15

Ez a szlovákia ez mi? Ez az az országocska, ahol az európai unió területén szankciónálják hivatalos eu-s nyelvek használatát?

pakandi 2013.04.02. 18:46:35

@Fejesrob:

Még,hogy nem létezik az emberi klónozás?! Szerencsétlen szlovákok is kaptak egy Dániel Pétert!Azt persze nem tudom,hogy nálunk van e,vagy esetleg a szlovákoknál a "műsüsü",de ez a lényegen nem változtat.A skizofrénia összes tünetét produkálja a fazon,az üldözési mániától kezdve a bizarr téveszmékig,grátiszként pedig egy kis identitászavar is a tarsolyban lapul.
Az természetesen bizakodásra adhat okot,hogy a legnagyobb közösségi portálon is kevesebb rajongója van,mint ahány barátja lenne egy Mahacskalai mosolygóban.Egy Risperidon kúra lenne javallott,nem a klaviatúra értelmetlen püfölése.Borogatás,simogatás,gyógyszer...

okostojgli (törölt) 2013.04.02. 18:48:13

@Fejesrob: "Az a gond veled, hogy mint minden szlováknak neked is komoly komplexusod van."

A komplexusát legfeljebb csak valószínűsíteni tudjuk, ha egyáltalán, de hogy te komplexusos vagy az kurvaisten.
Különben nem tetted volna szóvá.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 19:08:15

@Sir Galahad: Idézem a posztban is, kár, hogy elkerülte a figyelmed. Egyébként az indexes cikk alatti kommentek alapján nyílt ki a bicska a zsebemben, különös tekintettel a Hetényi eset sajátos elkenésére és szánalmas letagadására.

@petraeus: "a hosstess nem tiltakozott" érvvel arra mutattam rá, h egyik esetben rendőrök érkeztek ki egy állítólagosan meg sem történt eset miatt, míg a másikban a srác önként kért bocsánatot, esetleg olvasta a Guardiant, bár angol tudását hallva ez sem biztos.

@lobster thermidor: Amit jelenleg tudunk, h a sértettek a rendőrségi jegyzőkönyv alapján rá vallottak. Amit később, ahogy egy tökös rasszistához illik, miután kijózanodott, le is tagadott.

@Kelletteznekem?: Jól látod, ez a lényeg, hogy ezek után azt kell olvasnom a Sagan cikk alatt, mekkora surmó a szlovák, amikor nem is olyan égen egy sokkal nagyobb surmó mutatta meg - amit aztán gyorsan le is tagad - milyen jó magyarnak lenni. Simán kettős mérce.

@kennyking: "Te egy darab szar vagy, én pedig magyar ember!" - ez a gyűlölködés, én csak megmutatom neked, milyen egyszerű vagy.

@fran7: Jelenlegi ismereteink alapján a magyarokat lejárató kapust simán visszafogadtátok. Hajrá pedagógia!

@komolytalan samu: Pengeéles agyaddal bizonyára rá fogsz tudni nekem világítani arra, vajon miért hívták rá Hetényire a rendőröket? Ugyanis, amit tagad az korábban történt, mint amit sajnál, ti. az őrjöngés a rendőrautóban. Ehhez azért nem kell dr. Bánátinak lenni, hogy belássuk, sántít.

@KTM: Nem írtam olyat soha, hogy minden magyar fasiszta, kérlek te se adj ilyen állítást a számba, köszönöm.

kifordított nagyanyó 2013.04.02. 19:08:35

Neked megint elgurult a gyógyszered!

2013.04.02. 19:08:44

"egyszerűen egy tahó paraszt"

ki nevezte annak? Ugyanaz, aki mentegette Hetényit? Vagy valaki más? Vagy csak te, Hurvinyek?

Lopez de Futastan y Ramodon 2013.04.02. 19:17:06

1. Pincérnőt, hostess lányt nem fogdosunk.
2. Az Amerikai Egyesült Államokban nem szidjuk az Amerikai Egyesült Államokat.
3. A nigger az nigger, ezzel nincs további teendő.
4. A posztírót nem bántani, így is beteg ember.

fran7 2013.04.02. 19:25:54

@Csehszlovák Kém: Nem tudom emlékszel arra, mikor a magyarok megverték a szlovákokat hokiban. Akkor olyan cikkek jelentek meg, hogy miképp nyerhettek a magyarok, ahol csak kukorica terem.
Mi ez a többes, hogy visszafogadtuk, meg pedagógia? Nem vagy te magadnál. Csupán annyi történt, hogy engedik edzeni a válogatottnál. Jobb lenne, ha senki nem állna szóba vele és kiközösítenék? Az lenne csak az igazi pedagógia. Majd kérdezd erről Weiss mestert, ő a nagy pedagógus felétek.

neoteny · http://word.blog.hu 2013.04.02. 19:26:05

Az én apai nagyapám akkor is Nagysallóban született, nem Tekovské Lužany-ban.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 19:28:52

@fran7: A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége hozzájárult Hetényi Zoltán felkészülésben való részvételéhez.

Rossz döntés, rossz üzenet.

héjakútmácsonya 2013.04.02. 19:29:34

Még jó, hogy a Cyclyingnews megtalálta a probléma gyökerét, mely a hoszteszlányok „szexizmusa” (gondolom ez alatt a cikk szerzője kihívó öltözködést, viselkedést értett). Már csak azt kéne megtudni, az Arena Tavernbeli pincérnő is „szexista” volt e.
Néhány indexes komment alapján meg nagyon nem kéne magyar kettős mércéről hadoválni, mert az meg magyarozás és általánosítás, mely legalább annyira bunkó dolog, mint niggerezni, pincérnők melleit, hoszteszlányok seggét fogdosni.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.04.02. 19:34:20

@héjakútmácsonya: Nem néhány indexes komment alapján, hanem bármilyen téma alapján, amelyben a szlovákokról szó esik, ez a magyar kettős mércés gondolkodás jelenik meg. Ennek egyik origója Trianon. Nemrég öntöttétek ezt a frusztrációtokat törvénybe.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 19:38:20

@Csehszlovák Kém:
Akkor nincs válaszod, mint a mahacskalás posztnál?
Persze tudom, hogy nácikkal nincs párbeszéd, bár délután még volt.

fran7 2013.04.02. 19:38:57

@Csehszlovák Kém: Ezen az alapon az a mentegetőzés, amit a kerékpáros csapata levágott az is rossz üzenet. Én azt gondolom, ráérünk stigmatizálni a kiosztott büntetés után. Mi nem vagyunk jogi szakértők, sem tanúk ebben az esetben Sagan esetében videófelvételek vannak. Szerintem az edzések sokkal inkább segítenek abban, hogy észhez térjen, mint hogy hazazavarják. De ebben lehet más a véleményed, de azt a stigmatizáció, prejudikációt, hogy sorozatgyilkosként is visszafogadnánk, erről kérdezd meg OJ Simpson esetében az amerikaiakat, vagy a részeg lányt megerőszakolók mellé álló amerikai kisváros lakókat. Szóval ez a megjegyzésed messze túl mutat a személyes véleményszabadságon.

héjakútmácsonya 2013.04.02. 19:39:05

Még jó, hogy a Cyclyingnews megtalálta a probléma gyökerét, mely a hoszteszlányok „szexizmusa” (gondolom ez alatt a cikk szerzője kihívó öltözködést, viselkedést értett). Már csak azt kéne megtudni, az Arena Tavernbeli pincérnő is „szexista” volt e.
Néhány indexes komment alapján meg nagyon nem kéne magyar kettős mércéről hadoválni, mert az meg magyarozás és általánosítás, mely legalább annyira bunkó dolog, mint niggerezni, pincérnők melleit, hoszteszlányok seggét fogdosni.

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.04.02. 20:02:16

no már megint megy a provokáció, értem én, hogy nagy a kattintáskényszer...

Hipper 2013.04.02. 20:42:44

Jól van akkor aki nem fogná meg a seggét és férfi az hisztizzen, aki meg megfogná az szarja le :) jó kis flame gnerátor ez a poszt :D

fromdtod 2013.04.02. 20:48:16

És ki látta a heti helyzet című műsort, amelyet szeretek, mert jókat szoktak poénkodni, de ami folyt ott nem tudom már mikor. Csak arra az olasz faszira emlkészem. Tulajdonképpen a pincérnő fogdosást teljesen hétköznapi dolognak tekintették, amely megengedett dolog a mi kis taho Magyarországunkon.

héjakútmácsonya 2013.04.02. 20:59:38

@Csehszlovák Kém:

Egy kérésem van, mivel engem nem ismersz, így nem tudhatod miféle frusztrációim vannak, tehát ne is írj az én állítólagos, általad feltételezett frusztrációmról! Egyébként, ha jól olvaslak, akkor épp neked jutott eszedbe a popsifogdosásról Trianon, nem pedig nekem. Szóval még erről is Trianonra tudsz asszociálni. Mit mondjak, elég perverz! Nekem mellesleg nincsenek frusztrációim Trianon miatt, s úgy tudom a magyar társadalomnak nincs oylan nem elhanyagolható része, mely félne egy esetleges szlovák, román, vagy szerb területfoglalástól, ami viszont előbb felsorolt társadalmak egy nem elhanyagolható részéről már nem mondható el, s konkrét számokat, százalékokat a románok esetében ismerhetünk is, mivel a román közvélemény-kutatók időnként mérni szokták.
S nem a magyar, hanem éppenséggel a szlovák politikai elit jó része épít folyton arra a teljesen abszurd, ostoba és anakronisztikus, mesterségesen gerjesztett frusztrációra, hogy a magyarok vissza akarják szerezni az elvett területeket. Ezért reagálnak oly hisztérikusan az autonómia felvetésére, ezért születik korlátozó jellegű szlovák nyelvtörvény, ezért hoznak ellen-állampolgársági törvényt.
S mái napig nem szolgáltatott igazságot a szlovák állam Malina Hedvignek. Botrány, amit a szlovák állam vele művelt, és ennél már csak az a nagyobb botrány, hogy ennek a bánásmódnak nem lett következménye, nem akadt egyetlen egy EU-s intézmény, vezető, vagy bárki, aki kiállt volna ennek az embernek a legalapvetőbb emberi jogaiért, aki megvédte volna őt az arrogáns hatalom önkényétől. Szó nélkül tűrte az EU, mindazok, akik most Magyarország miatt aggódnak, hogy a szlovák kormányfő és a belügyminiszter a legközvetlenebb módon, durván beavatkozzanak az igazságszolgáltatás működésébe, és az áldozatból bűnöst csináljanak. Mert Malina Hedviggel ez történt Szlovákiában. Az ő ügyében a szlovák kormány megszüntette a jogállamot, megtagadta tőle a legalapvetőbb jogait. S mindezt következmények nélkül tehette.
S mi volt a következménye annak, hogy Fico anno egy faszita párt rasszista vezérével kötött kormánykoalíciót? Annyi, hogy az európai szoci pártokat tömörítő Internacionálé ideiglenesen felfüggesztette Fico pártjának tagságát, amit épp a magyar szocik kezdeményezésére rövid időn belül megszüntettek, és ismét teljes jogú tagok lehettek, miközben semmi sem változott, Fico továbbra is fasisztákkal szövetségben kormányzott.

héjakútmácsonya 2013.04.02. 21:13:30

Nem kérdésem volt, kérésem! Hello!

héjakútmácsonya 2013.04.02. 21:13:42

@Csehszlovák Kém:

Fogadóóra? Csak nem tanár-diák viszonyban vagyunk, s te kinevezted magad ebben a viszonyban a tanárnak? Érdekes hozzáállás.
Nos, a "Milyen Mahacskala?! Inter!" című bejegyzésed óta nyilvánvaló számomra, hogy semmivel sem vagy különb azoknál, akikat magas lóról bírálsz.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.04.02. 21:14:07

@Csehszlovák Kém:
Akkor kérlek ne feledkezz meg rólam se! Én kimerítően válaszoltam neked, tényleg érdekelne, ki a fene az az IS?
A magyarok nyilván nem lehetnek, mert eddig egyetlen posztot nem publikáltál még, amiben egy magyarok melletti félmondat, hajrázás, akármi pozitív dolog lenne.
Csehek? Valami pánszláv mozgalom keretén belül a többi szláv ország? Bár ezt nem hiszem, mert bűzhödt nacionalizmus lenne a rosszemlékű XIX. századot idézve. Kérlek, avass be minket! Ki az az IS?

qrisz 2013.04.03. 08:21:21

Csehszlovák Kém: A te seggedet kívánja meg néhány kigyúrt kancigány!

qrisz 2013.04.03. 08:22:08

Még egy kis olvasnivaló ennek az elmerokkant kamucsehszlováknak:

vilagom.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1175494

Muhammad Balfas 2013.04.03. 08:22:19

Azért nagy különbség, hogy Hetényi mata részegen egy bárban tette mindezt, míg Sagan a hivatalos díjátadón, józanul.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.03. 08:25:09

@Csehszlovák Kém:

"Ezek szerint aki nem áll ki a niggerező, molesztáló, kurvaanyázó, rasszista kapus mellett, az nem magyar? Hogy is van ez?"

elmondom, mert ugy latom az ertelmi kepessegeid elegek ahhoz hogy blogbejegyzest eszkozolj de nem eleg az onallo gondolkodasra, ami remelem javulni fog. ( bar ezt mar egota varom de a javulasnak egyenlore semmi jele )

A magyar srac taho volt, berugva "emberkedett", amit megbant es van aki megbocsat neki, van aki nem. En is voltam fiatal, voltam reszeg is es esetleg mindketto egyidoben, taho is voltam de en falun nottem fel es ott aki taho volt azt szajbaverte egy idosebb Makarenkoi cellal es az adott fiatal megjavult - gyanitom te varosban nottel fel de ez most nem tartozik a targyhoz.

A szlovak srac "jo arc" akart lenni, ami szerintem felig meddig sikerult is neki, a hostess lanyok altalaban ( es most nem a kemenyen napi 8 oraban hostolo girlokrol beszelek akiknek minden tisztelem innen is ) nem az erkolcs szigoru orei, egy lehelletnyi kezratelel nem egyenlo azert az elore megfontolt szandekkal elkovetett csoportos nemi eroszakkal.

A magyar fiunal senki nem beszelt arrol hogy micsoda f@sza gyerek, nem akar kiallni melle senki, a szlovak sracnal meg szuletett egy tessek-lassek elmarasztalas es kesz. NINCS parhuzam, csak a te fejedben, de egy regebbi cikked es hozzaszolasaid alapjan nem varok sem ertelmes gondolatokat es sem demokratikus parbeszedet toled.

Apropo, kereshetnel mar egy rendes melot, ez a megrendelesre bloggolas mar csak a kereskedelmi szferaban jovedelmez jol - de ott meg tilos ugyebar.

@Kurtz ezredes: Csehszlovak Kem -el vitatkozni faraszto, az a fajta bertollnok aki annyira egyszeru hogy nem tudja erdekes vagy legalabb rejtett formaba csomagolni igazi mondandojat. EHH, A REGI TROLLOKBAN MEG VOLT ANYAG!:D

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.03. 08:25:18

@Csehszlovák Kém: ha kattintas utan kapod a jutalekot akkor ma jo napod van! :D

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.03. 08:26:50

A tanulmánykötet borítóján látható festmény a 19. századi szlovák nemzeti mozgalom egyik legfontosabb szereplőjét, Ján Franciscit ábrázolja, s tőle származik a címben olvasható idézet is, miszerint "egész Szlovákia elfért egy tutajon". A festményen látható még egy festmény a háttérben, amely szintén Ján Franciscit ábrázolja, 1848-ban, katonai öltözékben. Ez utóbbi ábrázolás megtalálható Dušan Kovác Szlovákia története című könyvének címlapján is. A címlapkép kettős szimbolikája egyrészt felhívja a figyelmet a szlovák és a magyar történetírás közti párbeszéd, egymás olvasásának, bírálatánank szükségességére, másrészt utal a könyv szemléletbeli váltására: a katonai ruhás Francisci háttérbe szorul a polgári ruhás Francisci mögött, éppúgy, ahogy a könyvben az eseménytörténet a társadalomtörténet mögött.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.04.03. 08:27:25

rossz lehet ugy elni hogy tudom hogy sajat hazam tortenete a legmesszebbmenokig hazugsag. Elhiszem hogy frusztraltak a szlovakok, en is az lennek.

Ha mar itt tartunk: Az osztrakok helyzete sem konnyu, a szlovakok azert kitalaltak legalabb maguknak egy kulon nyelvet ( "szlovak nyelv" erdekes, Csehszlovakia koraban ez nem volt problema, nah mindegy ) de a "sogoreknak" meg erre se futotta.

kennyking 2013.04.03. 08:30:42

@Csehszlovák Kém:
"Te egy darab szar vagy, én pedig magyar ember!" -
Hát ha ez az idézet tőlem származik, akkor minimum gondolatolvasó vagy.Ebben az esetben az idézet igaz!

Gatinho 2013.04.03. 08:30:49

Ennek az elmebetegnek a blogját miért kell minden héten 2x címlapra tenni?

kifordított nagyanyó 2013.04.03. 13:28:39

Te kém!Szerintem neked az a bajod,hogy szlovákiában magyarnak,magyarországon meg már szlováknak számítasz.
Ezért a flusztrációd.:))

kifordított nagyanyó 2013.04.03. 13:28:51

Amúgy nem tudodm miért gyűlölsz minket/magadat.
Ez az egész egy tökhülye összehasonlítás volt.

Sir Galahad 2013.04.03. 13:29:12

@Csehszlovák Kém: Ne haragudj, de többször újraolvastam a cikkedet, és továbbra sem találok benne egyetlen mondatot se, ami arról szólna, hogy magyar sportrajongók tömegei ítélnék el a szlovák biciklistát. "...Peter Sagan, szlovák kerékpáros szupersztár egyszerűen egy tahó paraszt." - ennyi az egyetlen célzás arra, hogy valaki rossz véleménnyel volt a dologról, de hogy ki (a szerző? valaki más?), az nem derül ki, az se, hogy hányan fogalmaztak meg ilyen véleményt (egy ember? ezer? - mert ez nem mindegy). Lehet, hogy volt egy Index-cikk, amihez ilyen kommentárokat fűztek, de erre a posztban még csak utalás sincs. Ha idéztél volna belőlük, és azt is leírod, ez marginális vagy tömeges vélemény volt-e, lehetne arról vitatkozni, hogy jelen esetben van-e szó kettős mércéről. Ennek híján ez föl sem merül.

lüke 2013.04.03. 15:02:45

mit vársz egy hokistól:::::
régen a Treplán-Horváth -Póth sor olyanokat mondott a bírónak a meccsen hogy nem is vették(nem merték beírni) jegyzökönyve

Virágh elvtárs 2013.04.08. 13:54:14

Elvtársak! Hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
Ne az elvársnők fenekét tapodjuk, hanem kommunista szellemben cseréljünk velük eszmét!
süti beállítások módosítása