03_1.jpg

Vasárnap Párizsban tüntetést szervezett Action Antifasciste Paris-Banlieue csoport Clément Meric, párizsi diák halálának emlékére, akit egy csoport náci ölt meg.

Magyarul itt olvashattok az esetről bővebben. Nézegess csillogó szemű antifasisztákat!


Hommage à Clément Méric: rassemblement "Antifa... by BFMTV

A demotix.com képriportja:

01_1.jpg

08.jpg

05.jpg

06.jpg

04.jpg

07.jpg

09.jpg

10.jpg

03_1.jpg

11.jpg

02_1.jpg

12.jpg


Manifestation antifasciste en hommage à Clément... by Mediapart

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr755355463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zo1ta 2013.06.11. 13:12:08

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cdAU-j9qCcU

Erről nem akarsz írni, buzikám?
Vagy kiderülne, hogy a magyarok nem is nácik meg rasszisták meg mittoménmik a csehszlovákokkal ellentétben?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.06.11. 13:23:21

@zo1ta: Kistáska, számodra hol derül ki a riportból, hogy a magyarok között nincs náci? Amennyiben érted a nyelvet, pont az anyag elején elolvashatod anyanyelveden, ahogy a gázkamrába küldenék őket. Erről ennyit.

Másrészt. A dotoho számtalan alkalommal és posztban foglalkozott a szlovákiai és csehországi neonáci és rasszista jelenségekkel, arról nem tehetek seggfej, hogy te ezt nem akarod tudomásul venni, mert faék egyszerűségű világodba ez nem fér el, fel nem fogható.

Ha már az összehasonlításnál tartunk: fogd be a mocskos náci pofádat, és először saját portádon nézzél körbe, ott, ahol két ember már meg sem csókolhatja egymást vagy ahol halomra lőnek ártatlan, dolgozó becsületes romaembereket, a bőrük színe miatt.

Töksi 2013.06.11. 14:23:28

Ahogy a nyugat-európai antifa-neonáci problematikát ismerem (bár inkább német tapasztalataim vannak), egy ilyen találkozáskor csupán a sors és a véletlen kérdése, hogy egy nácifasz vagy egy antifasz marad összeverve, vagy halottan a helyszínen.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.06.11. 18:00:51

Verekedett egymással a náci és a komcsi csőcselék, s most a komcsi csőcselék siratja saját veszteségét. Ez oké, de mindez kit érdekel a komcsi csőcseléken kívül?

Zoley 2013.06.12. 01:37:03

maxval: kb ez a lényeg. az ostoba komcsi (bocsánat: antifasiszta, rendszerváltás után úgy szeretik magukat nevezni lásd itthon Hanti Vilmosék) belekötött az ostoba nácikba, akik nem girnyók, mint az antifák, és péppé verték. ennyi a történet, senki sincs a kopaszok mellett, nem is kell amúgyse úgy beállítani.

Snoopyka 2013.06.12. 01:37:07

@Csehszlovák Kém: halomra lőtt cigányok, hát persze...
a halomra gyilkolt magyar öregekről nem beszélsz? havonta annyi, mint összesen a cigány áldozatok
szánalmas pojáca vagy!

kennyking 2013.06.12. 01:37:11

@Csehszlovák Kém:
" vagy ahol halomra lőnek ártatlan, dolgozó becsületes romaembereket, a bőrük színe miatt. "

???????????????

zo1ta 2013.06.12. 12:54:23

Én direkt nem is reagáltam rá. Úgyis tudja, hogy balfaszságokat irkál, de neki ez a munkája.

Nem tudom, hol lőttek halomra ártatlan dolgozó becsületes romaembereket (ami nálunk cigány).

Azt meg külön nem értem, hogy miből állapította meg, hogy én náci vagyok. :D

Töksi 2013.06.12. 12:54:48

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: nagyon így fest a dolog. Kicsit utána néztem német honlapokon is, hogy ott mit írnak. Nagyon úgy fest a dolog, hogy két társaság véletlen találkozásáról van szó. A tudósítások szerint a szélsőbalos fütyik az általuk skinheadeknek/náciknak (öltözet, tetkó által) beazonosított csoportjába belekötöttek, majd a nyílt utcán kitört egy verekedés a két banda között. Ahogy fentebb írtam, csupán a véletlen műve, hogy egyáltalán meghalt valaki, ahogy az is, hogy nem egy náci, hanem most épp egy antifa aktivista. Németországban ezek mindennapos dolgok, de a felek legtöbbször megússzák egy-két monoklival, kitört foggal. Ja, és általában felfegyverkezve történnek ezek a brusztok, boxer, vipera mindkét "hadviselő fél" arzenáljában megtalálható. Még tegyük hozzá, hogy ezek a magukat antifasisztának nevező szarjankók nem csak a nácikat tartják ám ellenségüknek, ne legyenek illúzióink! Szinte az egész társadalom, a kapitalista berendezkedés is az ellenségük!
Na most ebből sajnálatos párizsi halálesetből azt a következtetést leszűrni, hogy a nácik ölik az ártatlan antifasiszta aktivistákat, a lehető legnagyobb csúsztatás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.06.12. 12:55:03

"Nézegess csillogó szemű antifasisztákat!"

Már megbocsáss illetlen komolytalanságomért, de :D:D:D:D

(mellesleg a dizájnos napszemcsijük foncsorozott lencséire gondolsz?
De a sállal eltakart arcok is jók.)

GERI87 2013.06.12. 13:40:44

Vicces és szánalmas is egyben ahogy a két buggyant szélsőséges nyomorékok basztatják egymást...
Clement meghalt mert szar társaságba keveredett, hülye volt.

Virágh elvtárs 2013.06.13. 01:30:36

Kém elvtárs ! Én megértem hogy cenzúrázni kell a véleményeket, csak ma finomabb módszerekkel kell a fasiszták pofáját befogni. Dehát miért nem lehet egy ilyen öreg harcos véleményét kitenni mint amilyen én vagyok?
Sebaj! Legalább megbizonyosodtam affelöl hogy a mai baloldali elvtársak sem gondolják komolyan azt a kurva szólásszabadságot. De persze demokratikus köntösbe kell csomagolni a dolgokat. Más idők, más módszerek..;)

petraeus 2013.06.13. 14:34:03

Egy gerinctelen pondro vagy!

==T== 2013.06.13. 15:55:14

Ahogy olvasom ez a Clement gyerek és toleranciabajnok haverjai nekiálltak arcoskodni pár francia hazafival, és beleszaladtak a pofonládába.

平八 2013.06.13. 17:07:48

@Csehszlovák Kém: "vagy ahol halomra lőnek ártatlan, dolgozó becsületes romaembereket, a bőrük színe miatt."
Ejj, akkor a romák elég rossz emberek lehetnek, mivel főleg kiskorúakat öltek meg. Ezek szerint a gyermekmunkát részesítik előnybe, ami természetesen mindenféle joggal és elvvel ütközik, amit az EU és tagállamai képviselnek.
Amúgy durva, 25 év alatt volt egy (1) támadás a romák ellen, amit mindig felhánytorgatnak, de arról senki nem beszél, hogy ennek hányszorosát hozzák vissza a romák egy hónap alatt. :D
Ha a nácik romák lettek volna, hamarabb kiirtották volna egész Európát zsidóstul, fehéremberestül, mindenestül, még mielőtt kimondhattad volna az, hogy fapapucs.

Geszler Herrmann 2013.06.15. 23:54:59

Nem értem ezt az írást, egy csillogó szemű antifasisztát sem látok, csak napszemüveges hülye gyerekeket.

Mellesleg miért nem felejtik a lúzer hülye gyereket?

Aki kicsit olvas idegen nyelven az pontosan tudja, hogy a gyerek egy szélsőbaloldali, az erőszakot nyíltan hirdető, szélsőséges, antidemokratikus csoport tagja volt.

Mellesleg ő kötekedett, ő ajánlotta fel, hogy verekedjenek, többek szerint ők léptek fel támadólag egy náluk alacsonyabb létszámú csoport ellen, melyben még egy nő is tartózkodott.

A francia sajtó szerint egyetlen ütést kapott ököllel amitől nekiesett egy fém oszlopnak. Ha valódi demokrácia lenne ezt neveznék önvédelemnek, szegény lúzernek meg röhögnének a sírja felett, bár így is esélyes a Darwin díjra :-).

petraeus 2013.06.23. 13:12:31

Rohadj meg te szemet gerinctelen allat!

Virágh elvtárs 2013.06.23. 13:12:53

Én meg már azt hittem, hogy a drága jó Klement Gottwald elvtársról van szó.
Még Sztáln elvtárs temetésén találkoztunk utoljára. Nem sokkal később ő is meghalt. Nehéz, nehéz az élet a mi nagy vezérünk nélkül. Én is nehezen viseltem. De spongya rá, régi történet ez már!
Az antifasiszta elvtársaknak meg üzenem, hogy fizikai erő nélkül nehéz felvenni a küzdelmet a náci csürhével. Hát milyen nyeszlett nyúlbélák képviselik itt a baloldaliságot a fényképek alapján? Ha nem elég nagy az a muszkli akkor tessék erősíteni elvtársam ! Az igazi harcos nemcsak a klaviatúra bajnoka kell hogy legyen, de szükséges a testét is edzeni, hogy kenény kézzel tudjon lesújtani a fasiszta provokatőrökre.
süti beállítások módosítása