3344499-jmenovani-vlady.jpg

Percenként jönnek ki az újabb hírek a Nečas-kormány elképesztő korrupciós üzelmeiről, de a cseh emberek egyelőre Prágában nyugodtak, nincs spontán összejövetel a cseh parlament előtti téren és a cseh tévészékház előtt sem.

Már csütörtökön hírül adtuk, hogy a prágai fogadóirodákban nemcsak a magyar női kézisekre lehet fogadni vagy a 2014-es brazíliai Vb afrikai selejtezőmérkőzéseire, de arra is, hogy marad vagy bukik-e Nečas kormánya.

Engedve a tömeg hangulatának, és az eddigi kelet-európai tapasztalatoknak, mai nap besétáltam egy fogadóirodába és megjátszottam a cseh kormány vébédöntőjét, fix kettesre vettem, maradnak. Az oddsok némi változáson mentek keresztül, tegnap még nagyon nem érte meg a kormány bukására fogadni 1,5:1-es oddsszal adták a derbit, ma a szorzó kicsit erősödött. 

Igazi tétről azonban a kormány maradása esetén beszélhetünk, legalábbis, ha kihúzzák június 30-ig. Meg is játszottam, amennyiben a polgári-liberális kormány túléli a júnus 30-át 2,7-es szorzóval pörgetik meg a belengetett száz koronásom.

Játék az élet.

sazka.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr995361268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nebameg 2013.06.14. 18:53:39

Nálunk, csak a nemzetrontók fogadnának ilyesmire :)

Rohadjmegorban 2013.06.14. 18:53:49

Itthon nem sokan fogadnának arra hogy a kobold orbán menne. Persze amilyen szántóvetőtirpák, ő bármivel lebukhat, akkor sem fog elhúzni.

csak egy néző 2013.06.14. 19:19:50

Ebben is megelőznek minket a csehek. Sajnos.

kisQtya 2013.06.15. 01:33:43

@csak egy néző: Miben előztek meg? Nálunk már volt Gyurcsány takarodj! is, meg Orbán takarodj! is, meg folytonos a "monnyonle!".

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy fehérgalléros korrupciós ügyben normális dolognak tekinthető, hogy éjjel csapnak le fegyvertelen civilekre a kommandósok???
Ilyet még a magyar rendőrség se csinál...

csak egy néző 2013.06.15. 23:21:09

@kisQtya:
Abban kutyuli, hogy állítom, hogy a cseh kormány a negyedét nem követte el annak, amit ez a mutyizós, korrupt banda és akadt végre egy ügyész, aki volt elég tökös, hogy a sarkára álljon és tegye a dolgát. A mi főügyészünk, még a napnál is világosabb, korrupciós, mutyizós ügyekben is inkább leállítatja a nyomozást, ahelyett, hogy rövid pórázon elvezetnék e derék hazafiakat, ja és megvárhatnák a reggelt is, hogy kitudják aludni magukat.

WLaci 2013.06.17. 02:57:29

De nem az lesz, mint itt Bajnai után? Úgy értem, akkor egy ideig független volt az ügyészség rendőrség (Zuschlag, Hagyó, stb). Aztán jött a fidesz, és letarolt mindent. Tehát nem az lesz, hogy Csehországban meg most a szocdemek csinálnak egy saját forradalmat, és végül rossz vége lesz a történetnek?

fran7 2013.06.18. 19:03:52

@WLaci: Végül, mivel a szocdemek jönnek a kommunistákkal tényleg rossz vége lesz. Azonban nem olvastam Kém remekműveit, mivel a Gorillaz ügybe nem a fő bűnös Fico bukott bele, Ugyanis szavazóit nem zavarta a korrupció. Nem is maradt abba. Arról valahogy Kém nem nagyon akart beszélni, hiszen az a szlovák elit teljes teljes korruptságát mutatta. Jelenleg Szlovákia, amolyan Penta Kft formában működik. Most kiderül cseheknél ahol még több pénz van, mennyivel nagyobb az igény a korrupcióra.
süti beállítások módosítása