kokarda1.jpg

Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak.

Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által felvásárolt Szili Katalin kirohanása, amely büntethetővé tenné a kokárda jelképének megsértését! Mindez az exszocialista képviselőasszonynak annak kapácsán jutott eszébe, hogy a Kormányváltás választási plakátjain kutyán, macskán és egy kismalacon is ott figyelt a „nemzeti jelkép”.

A legundorítóbb az egészben, hogy a fideszes propagandagépezet a szavazók jobbikos énjére próbál mindezzel hatni, mert azt azért látni kell, hogy még a józanabb jobboldali szavazópolgár sem túlzottan lát kivetnivalót az E14 ötletesnek mondható választási plakátjaiban. Persze azok az együgyű polgártársaink, akik kardélre hánynák az osztrák humoristákat, akik nemrég Bécsben „merészeltek gúnyt űzni” az egykor szebb napokat látott egykori Hungária koronázási ékszereiből, azoknak persze most is egybe folyik taknya-nyála a dühtől és örökös kisebbrendűségi érzéstől hajtva „zsidózni” kezdenek: bezzeg, ha Dávid-csillag kerül a macskára! (Tényleg, mi is van akkor?)

Csak ez és a nacionalistákban lakozó másság elleni féktelen gyűlölet lehet az oka, hogy egy olyan eredendően cuki, az emberekben lakokozó pozitív élményekre ható választási kampányplakát kapcsán valakinek nemzeti jelképek gyalázása és és az örök absztrakt zsidó fenoménja jut csak eszébe. Vagy mégsem? Emlékeznek még erre az sms-re: „Becsületesebb kokárdát kitűzni, mint titkon a vörös csillagra szavazni!” Nem volt ez olyan rég, 2002-ben, amikor a haza nem lehetett ellenzékben és az országgyűlés tudott parlamenti ellenzék nélkül is működni.

Segítsen már valaki, mennyivel volt jobb, amikor hónapokkal a bukott választások után, a sok agymosott fidesz birka kokárdában parádézott a városban, úton-útfélen? Lehet akkor Szili Kati szavait úgy értelmezni, hogy a kokárda nemzeti jelkép, kivéve akkor, amikor a Fidesz sms-t küld, hogy tessék hordani a választások alkalmából? Vagy csupán arról lenne szó, hogy a fideszesek ennyire búvalbaszott, karót nyelt nemzetes uramék lennének, akik egy már-már biztosan megnyert választás tudatában egy szomorú szemű kismacska, egy cuki szopósmalac és egy borzas kiskutya látványára ökölbe szorul a kezük és menten feljelentést írnának?

Amúgy, akik most kollektíven sikongatnak, állítólag mekkora sérelem érte a "nemzetet", emlékeztetném őket, a magyaroknak van a legkevesebb joguk ez ügyben földhözcsapdosva magukat hisztériázni. Ha már. Még a 90-es években az OSZK-ban beleakadtam egy legendás gyűjtésbe: a környező népekről, szomszédainkról, magyar nyelven különböző dehonesztáló mondásgyűjteményeket tartalmazott. Nem voltam rest, összeadtam a közmondásokat, a „tótok” elképesztő fölénnyel, több, mint 170 különböző "jókívánsággal" nyerték meg az intolerancia versenyt. Ezüstérmesek a „zsidók”, harmadik helyen az „oláhok” végeztek. Németek, „rácok”, „cigányok” futottak még kategória.

Állj fel lószar, légy tóttá! – hangzik az egyik népi mondás, higgyétek el, van ám a magyarokra is épp elég kedves kifejezés a szlovákban.

Csakhogy ez a jópofa plakátsorozat nem erről szól. Az van, hogy amit nagyjából mindenki tud az ellenzéki oldalon, mindeki tisztában van a választási vereséggel, onnantól kezdve, lehet viccelődni, érzelmekre játszani. Az ellenzék hülyére veszi a következő majd három hetet, elég mókás látvány a választási győzelem előszelével belengetett, befeszülő kormánypárti szavazó. 2014-ben emiatt büntetőjogi kategóriába emelni az ilyen eseteket? Ami ráadásul erősen belemagyarázott és politikai érdekektől vezért? Kiscicán kokárda, hűvazze, Szegény Szili Katalin mindig ott van, ahol a legnagyobb a baj, azért egy ilyen neofita magyarkodást már a Fidesznek is ciki lett volna bevállalni. De tényleg, miért nem máris halálbüntetést szabtok ki? 

Úgy tűnik, Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhábbak: Talpra magyar, híg a haza!

komment

Címkék: #magyarpride #hülye magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr625858091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poroszkai Attila 2014.03.13. 09:43:24

Amíg lószar van, magyar is van! :-D

csorsza 2014.03.13. 14:11:17

Lószar magyar vagyok, jöjjenek a verebek!

bunk0 2014.03.13. 14:11:27

csak én érzem úgy hogy az ilyen posztok kimerítik a közösség elleni izgatás bűntettét? mi ez ha nem rasszista gyűlöletbűncselekmény?

gmihaly 2014.03.13. 14:11:36

Az OSZK-ben fellelt gyűjtés könyvészeti adatait megkaphatnám? (Szerző, cím, kiadási éve,stb.) Nota bene: kéretik egy "Történelemhamisítás cseh(szlovák) módra gyűjtést is prezentálni.

kigyurt álat 2014.03.13. 14:11:41

Úgy tűnik, itt leginkább te gyűlölködsz, csehszlovák kém.
Ha már 2002-t emlegeted, gondolom te is tudod, hogy akkor kezdődött a lecsúszás (elkúrás) elmúltnyolcéve. A kokárdásokra ez alapján felnézhetnél, mert ők ezt már akkoriban előre sejtették, bár akkora elkent buktára, amit a szocik műveltek, talán nem sokan számítottak.

stefiszburg 2014.03.13. 14:11:46

mellesleg a kép inkább kutyagumit ábrázol, a ló terméke egészen máshogy néz ki jellemzően...

Gyingizik 2014.03.13. 14:11:50

Ezzel a cikkel kiírtad magad még a blogszférából is, nem hogy az újságírásból. Még az indexet is égeted, ami mindig trackbackel, csak így tovább!

stefiszburg 2014.03.13. 14:11:55

Sajnálom, hogy a posztoló csak ilyen durva kifejezésekkel megtűzdelve tudja megközelíteni a témát (lásd: sok agymosott fideszes birka). Csak azért, mert nem érted meg mások elkötelezettségét bizonyos értékek mellett, melyeket egy bizonyos erő egy adott pillanatban/időszakban képviselni látszik - és nem feltétlenül arról van szó, hogy mindenben igazat adnak neki - nem kellene feljogosítva érezni magad arra, hogy gyalázd őket. Ennyit elöljáróban.
A témához: mindig is voltak/vannak olyanok, akik túlbuzognak egy nemes ügy védelmében.
Még általános iskolás koromban esett meg, hogy otthon Arany-kötetet lapozgatva felfigyeltem az ő Szózat-paródiájára (Hasadnak rendületlenül). Nagyon megtetszett, és meg is tanultam. Aztán egy osztálykirándulás alkalmával, amikor mindenki valami humoros előadással próbálta szórakoztatni a többieket, és előadtam e remek művet. A tanárnőm rettenetesen felháborodott, hogy így meggyalázom ezt a nemzeti kincset. Mikor felhívtam a figyelmét, hogy Aranyt szavaltam, nem akarta elhinni...

wallenberg8805 (törölt) 2014.03.13. 14:12:10

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"bezzeg, ha Dávid-csillag kerül a macskára! (Tényleg, mi is van akkor?)"

Nem a macskára hanem mondjuk a kismalacra kerülne Dávid-csillag. Akkor már hörögnétek.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

dr kíváncsivagyok 2014.03.13. 14:12:16

A xxl. század leocsmányabb mondása :
" A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN !"

Megmagyarázná valaki az értelmét , mondanivalóját ????

2014.03.13. 14:12:22

Pont egy tót mondja, aki még egy országot sem tudott összegrundolni?

ggiza 2014.03.13. 14:12:27

"Állj fel lószar, légy tóttá! – hangzik az egyik népi mondás,"

Én azért nem sértegetném a lószart... Méghogy tóttá! :))))

Laci A Lakli 2014.03.13. 14:12:37

Hogy te milyen alapanyagokból is képes vagy magyargyűlölő cikket írni. Csodálom a tehetségedet.
Egyébként, ha lenne benned valamennyi szlovák vér, akkor tudhatnád, hogy a TE őseid is a kokárda alatt harcoltak a Habsburgok ellen az 1848/49-es szabadságharcban.
Én értem azt a liberális tévképzetet, hogy minden legyen jópofa és jót mosolyogjunk rajta. Azonban észre kéne venni, hogy nem minden Vicc tetszik mindenkinek.
Például egy ócska vicc jutott az eszembe:
- Mi lesz ha a négert és a polipot keresztezzük?
- Nem tudom, de kurva gyorsan szedi a gyapotot.

Ez a vicc természetesen rasszista. Próbáld meg elmesélni egy afroamerikainak, hogy nem is úgy gondoltad, csak röhögni akarsz a történelmen, de te valójában nem vagy rasszista...
Nos, körülbelül így kéne viszonyulni a történtekhez, mert nem mindenkinek van olyan csodálatosan kifejlett humorérzéke, mint neked!
Most komolyan szerinted a szarra rakni a kokárdát az vicces? Nem érzed úgy, hogy ezzel meggyalázod a márciusi ifjakat, egy kicsit sem?

2014.03.13. 14:12:43

Írhatnék erre valamit, de inkább hagyjuk. Egyszer neked is jobbra fordul az életed.

nahogyverjemaszádba 2014.03.13. 14:12:48

nem az én stílusom, de a retkes kurva anyádat ezért a posztért...

Sir Galahad 2014.03.13. 14:12:54

A szerzőnek abban igaza van, hogy a kokárda politikai felhasználásának kriminalizálása hülyeség. A kokárda nem úgy nemzeti jelkép, mit a Szent Korona vagy a nemzeti lobogó. A szarra tűzött kokárda viszont így is, úgy is gusztustalan.
Zárójelben jegyzem meg, kíváncsi volnék, vajon a szlovák jogrend szabályozza-e valamiképp a nemzeti jelképek (jó, most tekintsünk el attól, hogy még a címerüket is lopták...) használatát?
Dehonesztáló közmondásból pedig - szerintem, saját tapasztalat alapján - nem a tótok vezetnek, hanem a cigányok. Gyanítom, Tótországban is, bár ott biztosan nagyon sok a magyarokon gúnyolódó szólás is.

Jock Ewing 2014.03.13. 14:12:57

Remélem ezért az írásodért levadásznak, aljas tót.

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2014.03.13. 14:13:00

Kérem tisztelettel, azon a képen fent NEM lószar látható.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.13. 14:13:07

"...a Fidesz által felvásárolt..."????

"...a fideszes propagandagépezet a szavazók jobbikos énjére próbál mindezzel hatni..."???????

Szili (ja, igen, te nagyon prosztó, nem Szily), Zuschlag meg minden szarrágó ballib most hirtelen Fideszes lett???

+ az illusztrációd?

Nem hittem volna, hogy van lejjebb, de te bm, önmagadat múlod alul, nap mint nap...Finoman fogalmazok: anyádnak is lehetett volna több esze, hogy aznap este fájjon a feje, amikor csináltak téged...

Amocsok 2014.03.13. 14:13:12

Büszke magyar ember, büszke a magyar kulára. Légyen az sajátja, vagy bármely nemzettársáé. Ez mindig is így vót, így van, így lészen.

平八 2014.03.13. 14:15:25

"Állj fel lószar, légy tóttá! – hangzik az egyik népi mondás, higgyétek el, van ám a magyarokra is épp elég kedves kifejezés a szlovákban."
Akkor meg miről is beszélünk? Idióta. Vagy inkább iditóta? :)

Töksi 2014.03.13. 14:15:29

Katika ezt tényleg túlreagálta. De ha kampányelemként nézzük, sikeres akció volt. Én pl. vagy egy éve nem hallottam sem róla, sem a pártjáról. Persze így sem fogok rájuk szavazni, hogy tudatosult bennem, hogy egyáltalán léteznek, :-)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.13. 14:15:37

Elég lenne tényekkel kiplakátolni az ellenzéknek a médiafelületeket.

Például, hogy sok iskolás még mindig nem kapta meg a könyvet. A pótvizsgára sikerülni fog?

Gyógyszerár 2010-ben, és 2014-ben.

A nagberuházások piacán a KÖZGÉP részesedése.

Egy grafikon a forint árfolyamáról.

Az államadósság alakulása.

Egy felsorolás az új adónemekről.

A közoktatásra fordított összegek.

Folytathatnám. Helyette cukiságfaktor kiscicákkal. Ha én lettem volna Mesterházy helyében, simán lenulláztam volna a fideszt és Orbán Viktort.

Locassen 2014.03.13. 14:15:43

ezt is megértük, egy külföldi azért panaszkodik, mert a magyarok nem eléggé fasiszták...

zsg? 2014.03.13. 14:15:51

Szily Katalin, tekintetes alkotmányozó asszony önmagában is egy sértés. Így önmagában csupán a tisztesség és becsület ellen. Ha viszont egy kokárdát is ráakasztasz, akkor az már antimagyar provokáció:)

fogyasztói magastartás 2014.03.13. 14:57:52

@wallenberg8805: baaaszki, eeezt a kommentet! mindent visz!

joszip 2014.03.13. 14:58:00

Nem az a baj, hogy náci a blog (van belőle annyi, ez már nem oszt nem szoroz), hanem hogy az index mindig címlapra teszi.

genyamagyar 2014.03.13. 14:58:05

Szily foglalkozhatna a pécsi helyi-járatos buszokkal. amit anno privatizált. Magának.

genyamagyar 2014.03.13. 14:58:12

Mi az? Bot végén kutyaszar?
Falábú magyar.

Hogy tetszik? Ugye cuki? :)

Na köcsögök, így szidjátok más országok népeit!

dr kíváncsivagyok 2014.03.13. 14:58:21

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

"Például, hogy sok iskolás még mindig nem kapta meg a könyvet. A pótvizsgára sikerülni fog?"

Majd az elso nyugdíjácval fogja megkapni,..díszkotésben...

dr kíváncsivagyok 2014.03.13. 14:58:27

@Locassen:
"mert a magyarok nem eléggé fasiszták... "

FASISZTÁNAK FASISZTÁK,,,DE GYAVA SZAR, JELLEMTELEN ALAKOK...
(Lásd a Jobbikot az EU parlamentben , amibol ki akarnak lépni , de a zsozsó az jó ! Jellemtelen szarjankók !)

Gazz 2014.03.13. 14:58:33

Katika annyira nulla, hogy már ilyen baromságokba is simán belemegy, csak figyeljen már végre rá meg a szűk baráti köréből álló pártocskájára is valaki.
Kell az a támogatás, hogy legyen miből megélni a kövi négy évben.

dr kíváncsivagyok 2014.03.13. 14:58:37

@kigyurt álat:
"Ha már 2002-t emlegeted, gondolom te is tudod, hogy akkor kezdődött a lecsúszás (elkúrás) elmúltnyolcéve."

ja,...2010 - ben meg a felemelkedés kezdodott...Párszáz Orvbán rokonnak-havernak...

fogyasztói magastartás 2014.03.13. 14:58:46

@nahogyverjemaszádba: az a legszörnyűbb, hogy a szlovákok nevében teszi. közben a legtöbb szlováknak semmi baja a magyarokkal. nagyszerű provokatív blog ez, vicces, hogy mindig talál témát, amivel felidegesíti a magyar olvasókat. elég sok nemzetekek közötti kulturális kárt okoz ez a blog, megjegyzem

Baloldali érték 2014.03.13. 14:58:56

"persze most is egybe folyik taknya-nyála a dühtől és örökös kisebbrendűségi érzéstől hajtva „zsidózni” kezdenek: bezzeg, ha Dávid-csillag kerül a macskára! (Tényleg, mi is van akkor?)"

Próbáld csak ki.
Mondjuk itt a szarba nyomkodott kokárdás rajzod alá rakj ki egy ugyanilyet Dávid-csillaggal, mert hát tök mindegy.

Nem mered, mi?

Ócska magyarellenes provokátor vagy.

HunMag 2014.03.13. 14:59:03

CsehszlovákKém:

nincs szerencséd a mohóságod miatt, a lószar nem tud felállni, hogy magyarrá legyen, mivel mindet megzabáltad...

vNHM 2014.03.13. 14:59:08

Ennyi? Ez most nagyon kevés és gyenge lett. Fáradsz már testvér, pihenj egy kicsit, gyûjts erôt a harchoz! ;)

SzJ1982 2014.03.13. 15:08:07

Aki fasszopó gecinek született, fasszopó geci is marad, fosszagú tót barátom...;)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.03.13. 15:16:52

@SzJ1982: Na, pont úgy tót, ahogy Grün bácsi kínai. Teccik érteni?

mann 2014.03.13. 15:17:58

@Csehszlovák Kém: Örülsz végre ugye?! Pedig az első három órában hiába volt index címlap, nem jött senki hörögni. De a türelmes tót nácikat teremt.

A biológia tanárod meg elsüllyedt szégyenében, hogy a lószart sem ismered fel. De legalább jól fizet a köcsögösködés :).

Amúgy milyen az életed így állandóan bujkálva?

getva 2014.03.13. 15:18:11

@wallenberg8805: már volt dávid-csillag disznón, mégpedig Roger Waters The Wall-turnéján.
Nem fogjátok elhinni, kik hörögtek a leghanosabban... igen, ők, a kiválasztott toleránsok.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 15:21:18

@mann: Nincs itt semmi látnivaló, olvasni se kötelező, csak a szokásos névsorolvasást tartom.

De a nácik annyira ostobák, hogy önként iratkoznak fel a listára :D :D :D

Dotoho!

ultracionista tájnigger 2014.03.13. 15:22:33

Tudod mi a különbség köztem és közted, szarjankó?
Én nem tanulok meg tótul, hogy provokáljam a hülye fajtáidat.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.03.13. 15:22:41

@getva: "Nem fogjátok elhinni, kik hörögtek a leghanosabban... igen, ők, a kiválasztott toleránsok."
Jaj már! Ezt honnan lehetett tudni? Volt valakinél egy "kiválasztott toleráns" számláló? Nagyon gyenge ez így...

Idősebb Lencsés István 2014.03.13. 15:23:01

@SzJ1982: Janikám szüleid mindig mondták hogy ne a Corvinusra menj egyetemre, mert ez lesz belőle, egy szavad sincs ami nyomdafestéket tűrne. Ennyi felesleges energiád van elugorhatnál néha a BKK-ból hozzám és segíthetnél bekapálni a kertet.

old_field 2014.03.13. 15:23:34

komolyan képesek vagytok reagálni erre a féreg provokátorra ? :D hagyjátok a lószarban fetrengeni... előbb, utóbb úgy is helyreteszi valaki ezt a szerencsétlent :). addig sem szabad azt a gondolatot ébreszteni benne, hogy bárki is komolyan veszi.
legalábbis ép elméjű,lelkű embernek nincs miről kommunikálni 1 ilyen noname, identitás-zavaros beteg képződménnyel.

mann 2014.03.13. 15:30:54

@Csehszlovák Kém: Ez pedig csak a szokásos, liberális, elfogadó, mások felé roppant mód megengedő emberből alapból feltörő reakció.
:DDD

Pan Modry 2014.03.13. 15:31:03

Nos, miutan a fidesz elkezdte hirdetni a haza nem lehet ellenzekben faszsagot, es kokarda viselesere biztatva hiveit nem marcius 15en is, ezzel megsemmisitette a kokarda korabbi jelenteset, pont emiatt semmi kivetnivalo nincs a kokardat szarral egyutt abrazolni.

A kokarda a Fidesz nem parthoz is kotheto felvallaltan, ez teny...
A Fidesz kormanyzasa alatt hogyan teljesit Magyarorszag Szlovakiahoz kepest? Szarul!!!

Na, itt talalkozik a szar es a kokarda, vizualisan kifejezi hogy ki van kormanyon es hogyan teljesit...

Az MSZP idejen mondjuk egy szarkupacbol kinovo rozsa lehetett volna, de most nem ok vannak hatalmon, ugyhogy mindegy

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 15:33:13

@mann: Pontosan, bro! :)

Én elfogadlak titeket, egyikőtöket sem akarom levadászni, egyelőre viszonyt csupán csak annyit látok, hogy több órája nyüszítgettek itt látványosan saját szarotokban-hugyotokban :P

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 15:34:54

@Pan Modry: Kemény ez a csapat, mi tesa? :)))

Megy a pacsi :)

Tyrion Lannister of Caster 2014.03.13. 15:35:20

Gratulálok Csehszlovák Kém!
A kép tökéletes jellemrajz magadról.

Napról napra nagyobb leszel...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 15:38:08

Amúgy akartok a lényegről is beszélgetni, amiről a poszt szól, vagy akkor megint odáig jutunk, hogy stokholm-szidnrómás kis köcsög vagyok? :)

Csak szépen, sorban, ráérek, ma fogadóórát tartok.

SzJ1982 2014.03.13. 15:49:19

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: Hát értem én. Csak azt nem, hogy akkor mivégre ez a fenenagy csh-szlovák mánia...? Sosem értettem a más nemzetekért ilyen szervilis módon rajongó agyhalottakat...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.03.13. 15:49:27

@Pan Modry: "Az MSZP idejen mondjuk egy szarkupacbol kinovo rozsa lehetett volna, de most nem ok vannak hatalmon, ugyhogy mindegy."
Még ehhez is hülye vagy. Szegfű, nem rózsa.

Muad\\\'Dib 2014.03.13. 15:54:23

@Csehszlovák Kém:
Mégis mi értelme beszélni róla? Már jó ideje beleveszik a kokárdát is (miért épp ezt ne) a mindenféle politikai csatározásokba. Épeszű ember épp ezért nem foglalkozik azzal, melyik politikus épp mit mond a kokárdáról. Te viszont még ráteszel egy lapáttal, hogy csak azért is aktuálpolitikai és nemzetiségi téma legyen.
Na ennek mi értelme, ha csak nem provokálni akarsz feleslegesen?

SzJ1982 2014.03.13. 15:54:28

@Idősebb Lencsés István: Most azt hiszed, megfogtál, mi?:) Vagy, hogy megijesztettél...:) Húzz már a francba, öreg...:D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 15:59:17

@Muad\\\'Dib: Komolyan mondom, zseniális vagy! Tehát én kezdtem, mi több, provokálok!

Kispajtás, ugye nem zavarja a timeline-od a tény, h 2 nappal ezelőtt egy Orbán seggében fickándozó neofita ex-MSZP-s kriptofideszes néni épp a kokárda jelképének megsértéséről beszélt büntethetőséget libbentett meg, politikai okokra hivatkozva egy cukiságfaktort toló kampányelem miatt?

És amikor erre a kis kelet-európai abszurdra felhívom figyelmed egy frivol posztban, akkor habzó szájjal jöttök kurvaanyázni!

Erre tényleg nincs jobb, bon mot, minthogy mindenki jobboldalinak születik, de van aki továbbtanul! :D
Ostobák.

@SzJ1982: Oké, te pedig kiestél a játékból.

Balt 2014.03.13. 16:00:29

Szomorú disznószar, de megrepedeztél!
Talán a napon sokat sütkéreztél?
Erre jön egy német,
Bánatában téged,
simára nyalogat!

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.13. 16:03:08

Nincsen baj, se a tótokkal, se a magyarokkal, senkivel. Az egyetlen problémát, egy magát bloggernek tartó egyén okozza, aki Csehszlovák Kém néven teszi közszemlére frusztráltságát...

A tartós szeretet és a valós kapcsolatok hiánya sajnos ilyeneket okozhat egy embernél... :( Gyermekkorában verték, megalázták, lehet, hogy szexuálisan is bántalmazták, utána megtanult írni-olvasni, és most próbálja azt a sok szarságot, amit a szüleitől kapott, a nyakunkba önteni... :( Nem lehet jó neki. Elképzelhető még az is, hogy csak azért tart otthon macskát, vagy kutyát, hogy legalább néha szexelhessen egy kicsit, mert a guminőt már megunta...

Én tényleg sajnálom... :(

mann 2014.03.13. 16:11:14

@Csehszlovák Kém: Értem. Tehát ez frivol. Oké.
Hát akkor ezt neked:
kep.cdn.index.hu/1/0/567/5674/56748/5674872_7ad7c2fdd9b9283e1c535cb6c0a65ca8_wm.jpg
Na EZ a poén nem a szar kiscica.
:D

SzJ1982 2014.03.13. 16:11:53

@Csehszlovák Kém: Már értem zsigeri gyűlöletedet a magyar nép irányába. Felnőttkorodra sem sikerült elsajátítanod a magyar nyelvet a maga teljességében, hadilábon állsz úgy a mondatszerkezet, mint a vesszőhasználat tekintetében. Nyelvészek szerint annak is köszönhető többek között a nemzetünk soraiban átlag feletti számban található Nobel-díjasok jelenléte, hogy a magyar nyelv jóformán "kiprovokálja" a magasabb szintű gondolkodást, elősegíti a megnövekedett teljesítmény leadását. Esetedben ezt teljesen bizonyítottnak látom. Csak azt nem értem, ha már magyar nem akarsz lenni, miért ezt a két, jobb sorsra érdemes népet gyalázod azzal, hogy fogadatlan prókátorként melléjük állsz...?

Muad\\\'Dib 2014.03.13. 16:13:01

@Csehszlovák Kém:
1) Áruld már el, hol kurvaanyáztam?
2) Elolvastad amit írtam? MINDENKI tudja, hogy hülyék, épp ezért NEM érdemes azzal foglalkozni, most épp melyik mit talál ki. Fityesz, szili, ellenzéki humorzsákok, satöbbi. ÉR-DEK-TE-LEN!
3) Kérdőjel vs. pont. Hol írtam, hogy provokálsz. Kérdeztem, mi érteme volt felhívni a figyelmet rá, hogy a politkusaink még mindig hülyék választások előtt, pláne nemzeti ünneppel terhelt kampányidőszakban.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 16:19:01

@mann: Így van, bro. Én a kokárdás kiscicákra, te a náci Vonára gerjedsz. sak annyi a különbség, h én mindkettőn nevetek, te pedig valamelyiken mégis befeszülsz.

@Muad\\\'Dib: Megint baj van az időzítéseddel, nem itt kellett volna reklamálni, hanem Szily Katalinnál, aki ezt a baromságot felvetette. Oda is kommentáltél? Mutasd! Na, erről ennyit.

Többesszámot az itt összegyűlt, magukat egy listára felíró egysejtű, szegény náci gyermekeink miatt használok, de érted te ezt.

Nem tudtál érdemben reagálni, maradt hát a többesszám. Ez van, majd jövőre.

mann 2014.03.13. 16:33:47

@Csehszlovák Kém: Na látod itt a gond. Telibeszarom az összeset pártállástól függetlenül. Sőt. Elég sarkos gondolataim vannak a jelenlegi magyar politikai elittel kapcsolatban. Igen, mindegyik gáz kivétel nélkül.

Az általad igen magas szintre emelt magyargyalázó provokációiddal viszont még a jelenlegi politikai elit felé meglévő utálatomat is sikeresen tudod űberelni. Ez azért elismerésre méltó.
Grat.
:D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 16:35:02

@mann: Te vagy a legkedvencebb kommentelő-típusom. Elmondásod szerint nem érdekel a dolog, de itt hisztizel másfél órája. LOL :D Tudod mikor szarnád telibe? Ha kint kapálnál a kertben.

Mi van gyerök, feszít nagyon a magyar szar? :D

Muad\\\'Dib 2014.03.13. 16:36:50

@Csehszlovák Kém:
Még mindig nem fogod fel látom. El sem tudod képzelni, hogy valakit ez az egész hidegen hagy? A politikus ökörsége, aki mindent büntetni akar, a mindenből viccet csinálók marhaságai, egyebek. Azért írtam ide, mert nyilvánvalóan pontosan tudtad, hogy fognak jönni az anyázások, meg pár egyéb komment, ami meg tök jót röhögcsél a szar, meg a kokárda kapcsolatán. Ettől szerinted előrébb jutott a dolog? Megváltozott esetleg bárki is?
Azzal pedig a világon semmit nem érsz el, hogy ismeretlenül sértegetsz, meg összemosol mindenféle alakokkal. Kellő emberrel vagyok szerencsére körülvéve szerte Európából ahhoz, hogy ne kelljen se a hazai légkörre, se vadidegenek véleményére figyelnem.
Azonban most már komolyan érdekel? Neked miért okoz örömet vadidegenek sértegetése ok nélkül? Jobban érzed magad tőle. Szerintem fura.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.13. 16:38:44

@Muad\\\'Dib: Szerintem pedig az a fura, hogy valaki egy kokárdás macska miatt börtönnel fenyeget. Hát az anyja picsáját neki.

Vágod milyen lúzer dolgot próbálsz védeni?

SzJ1982 2014.03.13. 16:48:40

@Csehszlovák Kém: Na, hagy szóljak hozzá. "Érdemben", ahogyan reklamáltad.
Tudod, mit mondok? Megnéztem az inkriminált plakátot, és igazad van. Na? Beteg, aki ezen felbassza magát. Eddig oké. De öreg, ahogy előadod, az a nem mindegy, és ezért fog egyszer valaki a nyílt utcán úgy telibebaszni, hogy ott maradsz...

randomuser1 2014.03.13. 16:48:43

@SzJ1982: és akkor még nem is említetted a csudaszép lányainkat meg a világhírű konyhánkat.

Sapika 2014.03.13. 20:20:59

@Csehszlovák Kém: "Szerintem pedig az a fura, hogy valaki egy kokárdás macska miatt börtönnel fenyeget."
A börtönnel fenyegetés a kedvezőbb eset. Volt egy szerencsétlen rabbi, a Landeszman, akinek az életét féltve kellett menekülnie egy hülye vicc miatt. (Vagy 15 évig dekkolt Kanadában, mire biztonságban hazajöhetett.)
-----
Sajnos nem láttam még az említett plakátokat. Amerre én járok, csak fideszes és jobbikos plakátok vannak, és a postaládánkba is csak ők dobnak nyomdatermékeket.
Egyébként életemben nem láttam még humoros, vagy humorosnak szánt MSzP plakátot, azt hiszem, nekik nincs is humorérzékük. Lehetséges, hogy ezeket az PM fiataljai csinálták?

Sapika 2014.03.13. 20:21:36

@gmihaly: Ballagi Mór "A magyar nyelv teljes szótára" c. munkáját ajánlom. Sok helyütt lehet találni belőle eredeti, 19. századi kiadásokat. Az internetről sajnos a második kötetet (ahol a T betű van) nem lehet letölteni.
Rég volt a kezemben, de úgy emlékszem, elképesztő bőségben tartalmazott tótgúnyoló mondásokat a Tót szócikke. "Krumpli nem tojás, tót nem ember", "Megnyomta, mint tót az anyáját", stb. Egyébként ezt a kettőt élő beszédben is hallottam már.

ultracionista tájnigger 2014.03.13. 20:21:40

Csak szeretném tudatni veled, szlovcseh felebarátom, hogy nem lennék szomorú, ha nem élnéd meg a nyarat.

Amocsok 2014.03.14. 12:09:41

Emlékszem, milyen értetlenül szemléltük az oroszokat, mikor a Tavarisi konyec plakátok miatt háborogtak, de talán még Szili Katalin is. Mert hogy szerintük a plakát alkalmas arra, hogy az ideológiailag képzettebbek a tarkón lövésre asszociáljanak. A tavarisik azóta persze ismét felszabadítók lettek, természetes szövetségeseink, így óhatatlanul elveszítettük legfőbb ellenségképünket. De sebaj, mert itt van helyette malacka, cicamica, nyuszika, van kire rázúdítanunk mérhetetlen dühünket.

bonbonpuli 2014.03.14. 12:09:59

arra lennék kíváncsi ha netán más nemzet jelképe lenne a szaron, akkor mehetne-e ez a blog még az index égisze alatt...

érdekes a Simon ügyről egy cikk sem készült még, végülis csak aprópénz az mszp nevű bűnszervezet számára...

Amocsok 2014.03.15. 10:48:40

@bonbonpuli: Papcsák nélkül nem sok értelme lenne, az viszont nagyon veszélyes lenne. Én nem csodálkozom a blog óvatosságán.

Ducktooooo 2014.03.16. 15:20:05

@Csehszlovák Kém:
Szerintem a kommentelőid nagy részének szövegértelmezési problémái vannak. Attól a pillanttól, hogy a szaron meglátták a kokárdát (jó, nem mondom, durva, és először érthetetlen is, de a posztot végigolvasva érthető miért), nem ment át semmi az agyukon, azon kívül, hogy megint bànccsák a magyart.
Gratulálok, kiváló írás, ugy néz ki, hogy az itteni posványon túl sokkal jobban hozzá lehet nyúlni témákhoz. Ebben a cikkben nulla közösség elleni izgatás nincs, a hujeséggel és az ájtatos hazug magyarkodással szembeni felhívás tök jogos, köszönöm szlovák testvérem, nálam tiszteletbeli magyar lettél. Üdv

wektor77 2014.03.16. 15:21:23

@Csehszlovák Kém: "Hát az anyja picsáját neki."

Kicsit figyelhetnel a szadra...

wektor77 2014.03.16. 15:21:40

Annyiszor megfordult mar a fejemben,hogy kedves identitaszavaros baratunk miert nem szlovakul blogol egy szlovak oldalon..Valamint azon is elgondolkodtam,hogy az Index mi a p@csomnek pakolgatja ki a szarjait..Bar van egy olyan erzesem,hogy ez a blog nagyon nem szlovakiaban keszul..Mindenesetre jo recskazast a szerzonek...

SzJ1982 2014.05.25. 07:19:10

@Emmanuel Goldstein: Hát..Ja, azt nem...:) Mert nem sok köze van ahhoz, hogy Botond barátunk vénségére sem képes legalább egy középhaladó szenegáli bevándorló szintjén kommunikálni édes anyanyelvünkön...:)
süti beállítások módosítása