godlareay-r121-st_ir3-_t600.jpg

Éremért játszik Szlovákia az U20-as montreali hoki-Vb-n.

Megismételték teljesítményüket a szlovák hokisok, akárcsak a felkészülési mérkőzésen, ezúttal is verték a cseheket - Michal Kabáč, Peter Cehlárik és Martin Réway góljaival.

Denis Godla kapus újra nagyszerű teljesítményt nyújtott, 34 kapura tartó lövést védett.

Az elődöntőben a szlovákokra Kanada vár. A hazai csapat még a csoportküzdelmek során 0:8-ra intézte el a szlovákokat. A mérkőzést hétfő hajnal 2 órakor játszák, közép-európai idő szerint.

Hat év után

játszik éremért U20-as utánpótlás csapatunk. A Jaroslav Janussal, Tomáš Tatarral, Richard Pánikkal és Marek Viedenskývel felálló csapatot az USA válogatottja verte 5:3-ra. A szlovák csapat a negyedik helyen végzett.

Egyetlen érmét az U20-as vébék története során 1999-ben szerezte Szlovákia. A Ján Lašákot, Marián Gáboríkot és Ladislav Nagyot is foglalkoztató csapat bronz érmet szerzett.

Vereségével a cseh U20-as válogatott 2005-ös Grand Forks-i bronzérme óta marad érem nélkül. Kanada a várakozásoknak megfelelően a dánokat verte nyolc góllal az elődöntőbe jutásért.

U20-as világbajnokság, Montreal - negyeddöntő

Csehország - Szlovákia 0:3 (0:1, 0:0, 0:2)

Gólok: 19. Kabáč (Koyš), 35. Cehlárik (Lantoši, Rosandič), 60. Réway

Játékvezetők: Gofman, Olenin - Lazarev (oroszok Mills (kanadai), kiállítva: 2:5, emberelőny: 0:0, kapura lövések száma: 34:36, 7696 néző.

Csehország: Svoboda - Klok, Němeček, Štencel, Mašín, Košťálek, Ščotka, Baránek - Kämpf, Vrána, O. Kaše - Pastrňák, Zacha, Zdráhal - Mandát, Kubalík, Špaček - Voženílek, Růžička, Gorčík

Szlovákia: Godla - Černák, Rosandič, Jaroš, Holenda, Hochel, Bačik, Jendroľ - Cehlárik, Réway, Lantoši - Koyš, Sukeľ, Skalický - Bondra, Kabáč, Petráš - Paulovič, Rehák, Šoltés

2 komment

Címkék: #jégkorong #szlovák sport #szlovák u20

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr507035957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nacionalista?! 2015.01.03. 16:45:13

"Vertük a cseheket"
"mi csehek, megint megszívjuk a saját városunkban"
"Hogy szurkolhat egy magyar"

Súlyos-súlyos betegség ez...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2015.01.03. 17:32:12

@Nacionalista?!: Súlyos betegség az, ha három, különböző kontextusban értelmezhető mondatot próbálsz összemosni :)
süti beállítások módosítása