Na kinek a kezében van a kupa?

Még többet a lányok versenyéről itt olvashatsz:

Sztárfocisták döntik el, ki a vb legjobb nője

Szlovákiában még áprilisban rendkívül erős mezőny jött össze a pozsonyi Artmedia Bratislava stadionjában. A válogató tétje nem más volt, minthogy ki fogja képviselni az országot a 2010-es világbajnokság csapatait képviselő női szépségversenyben. Puncis kép nincs, helyette csodálatos csoportképeket, atlétában ringó ciciket és ígéző szemeket tudunk ajánlani. Egyben csak bízni abban, ha egyszer a magyar válogatott kijut a világbajnokságra, akkor nem Radnai Péter fogja a lányok mezőnyét összeállítani és a győztest kiválasztani.

Cé Ronaldo, selejtezőbeli ismerősünket az albánok nevezték Tiranában a Miss World 2010 versengésbe. A hírek nem szólnak arról, hogy az érintett élt-e volna a felkéréssel. Várjuk portugál blogtársunk kimerítő tájékoztatását a felettébb kínos ügyben.

komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr42056940

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monster18 2010.06.04. 20:18:36

tessék róla rendes pinás képet is posztolni!
süti beállítások módosítása