Fogadási szempontból négyévenként a legfontosabb eemény a labdarúgó világbajnokság, derült ez már ki a korábbi nagy seregszemlék alkalmával is. Néhány nappal a világbajnokság kezdete előtt a fogadóirodák teljes üzemmódban dolgoznak. Ilyenkor általában az is megteszi tippjeit, aki egyébként távol marad az efféle pénzszórási alkalmakról. Oka ennek, hogy a media fokozottan kíséri szemmel az eseményeket és a szurkolók számára még több információ áll rendelkezésre, mint egy átlagos Bivalybasznád-Simagöröngyös megyei derbi előtt. Az infók ma már a munkahelyi e-maileken keresztül, az interneten különböző szakmai és bulvár blogokon át a hivatalos sportfelületekig mindenhonnan megszerezhetők. Az pedig már cseresznye a tejszínhabon, hogy az egyszeri fogadó akár minden meccset élőben követhet figyelemmel.

A világbajnokság esélyese a Bwin fogadóiroda szerint a spanyol válogatott (5,00). Őket követik a brazilok (5,75), az argentínok (7,50) az angolok (8,50) ás végól a hollanddok (9,50). A szlovákok az iroda szerint az outsider csapatok közé tartoznak. Az Unibet társaság 300-as szorzóval számol északi szomszédunkra, míg a Bwin 401-es korzóval állapította meg esélyeiket. A bukik a szlovákok számára a harmadik helyet látják esélyesnek az F-csoportban, amelyet egyébként az olaszok nyernének – a jóslatok szerint. Szintén a fortuna alapján a szlovákok három-négy gólt fognak rúgni a világbajnokságon, míg Weiss mester fiai továbbjutása nagyjából 2,5-es szórzóval dobná meg betett pénzünket. A fogadóirodákban a legnagyobb sláger az on-line fogadás, azaz, amikor közvetlenül a meccsek alatt lehet bizonyos dolgokra feltenni pénzünk. Természetesen lehet az egyyes játékosok teljesítményére, a sárga lapokra, lesek számára, szögletek számára és sorrendjére, tulajdonképpen szinte bármire fogadni.

A szlovákokra tett brutálisan magas odds sem riasztott el azonban néhány embert, hogy megjátsza északi szomszédunk válogatottját. Ezeknek az emberekneek van néhány százasuk Szlovákiára, hogy megjátszák: világbajnok lesz a csapat. Ráadásul a négy merész fogadó közül három nem is szlovák származású volt. A fogadóiroda vezetője úgy gondolta, hogy bár ilyen magas tétnél mindig nagyobb a veszteség esélye, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Szlovákia fiatal minőségi csapattal érkezik a VB-re, amely szinte csak meglepetést okozhat. Egyesek odáig is elmerészkedtek a hasonlatokkal, hogy a mostani szlovák csapatot az 1996-os Európa bajnok csehekhez hasonlították. Akkor a csehekben szintén alig bízott valaki komolyabban és mégis odaértek a végére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr702066011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása