Médiavisszhang az Új-Zéland-Szlovákia mérkőzésről
 

Dominion (Új-Zéland): Reid az új-zélandi csapat számára a szerdai reggelihez felszolgálta a pirítóst.

Live Street Journal (Új-Zéland): Góóóóóóóóóól - micsoda pillanat ez Winston Reid számára!

Herald (Új-Zéland): Reid aranygólja az ausztrálokat besárgítja az irigységtől. Az All Whites döntetlent ért el az utolsó pillanatban szerzett góljával.

Chronicle Live (Új-Zéland): Reid fejese elvette a szlovákoktól a győzelmet! Egyben a fejes az új-zélandi foci nagy pillanata volt! Reid fejese első pontunkat hozta a világbajnokságon, ahová 23 évvel ezelőtt jutottunk ki először.

Otago Daily Times (Új-Zéland): Bár Vittek gólja Szlovákiát juttatta vezetéshez, de néhány másodperccel a vége előtt Smeltz centerezése után Winston Reid fejéről a szlovák hálóba került a labda. Leforráztuk a szlovákokat!

AP (USA): Az F-csoportban egyeőre semmi nem dőlt el. A világbajnokság két outsiderének tartott csapat, Szlovákia és Új-Zéland, 1:1-es döntetlent játszott. Keddi teljesítményük láttán azonban úgy tűnik, hogy a másik két csapattal komoly problémáik lesznek. A Royal Bafokeng stadion lelátója csak két harmdig telt meg.

Reuters (GB): Az első félidő séta-verseny volt. A második félidőben a szlovákok növelték a tempót és emelték agresszivitásukat. A jobb technikai tudás és több mozgás aztán területi előnyt is biztosított számukra. Az All Whites csapatának végül mégis sikerült kiegyenlíteni.

Bild (GER): Őrület! Az új-zélandi futballisták a 93. percben lőttek gólt a szlovákoknak és ezzel begyűjtötték első pontukat a Vb-k története során. Az új-zélandi hős védő és Winston Reidnek hívják. A meccsen korábban lesállásból szerezte meg a vezetést. Vittek lőtte az 50. percben. Ez volt az önálló Szlovákia első sikeres akciója.

Kicker (GER): Vittek lesgólja nem volt elég a szlovák örömhöz. Winston Reidnek sikerült kiegyenlíteni a hosszabbítás utolsó percében. Az F-csoportban, egy kör után, nem lehet látni a győztest.

Blick (Svájc): Új-zélandi mák! A szlovákok a 93. percig vezettek, de aztán jött az új-zélandi csapás, utolsó támadásuk során. A kiwik öröme határtalan volt. Az így kivívott döntetlennek mindig sokkal nagyobb értéke van.

De Telegraaf (NL): Sokáig úgy nézett ki a mérkőzés, hogy Szlovákia megszerzi első világbajnoki mérkőzésén a három pontot, de aztán minden másképp lett. Előnyüket nem tudták megtartani, mert Winston Reid fejjel gondoskodott arról, hogy Új-Zéland is megszerezze első világbajnoki történelmi pontját.

Sports.pl (PL): A szlovákok saját maguknak csináltak a záró pillanatokban drámát. Hiszen már lefelé készültek a pályáról egy három pontos megnyert mérkőzésen, de Új-Zéland a ráadás utolsó percében megszerezte első történelmi világbajnoki pontját.

idnes.cz (CZ): A világbajnokságon a sikeres szlovák bemutatkozást egy gól akadályozta meg a rájátszásban. Harminc másodperccel a vége előtt az új-zélandiak sokkolták az ellenfelet.

Gazzetta dello Sport (ITA): Új-zélandi csíny a szlovákok számlájára a 93. percben. Később már nem is lehetett volna kiegyenlíteni. A szlovákok saját taktikájukat játszották, de nem tudták tartani az eredményt. Az F-csoportban minden csapat egy ponttal és 1:1-es döntetlennel áll.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr932087846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Senkifia 2010.06.17. 09:24:39

hát legalább az újzélandiak sokkolják a szlovákokat :)

Aradebil 2010.06.17. 09:25:54

legszebb öröm a káröröm,ennyire még nem örültem kiscsapatnak:)

gpetersz 2010.06.17. 11:30:27

@Senkifia: Én is úgy voltam vele, "Long Live New Zealand!".

Tudod időnként egy-egy nagypofájú nemzetnek, akik mindenben kis-nagyok, jó ha kap egy maflást. Haló kiscsávó, vissza a földre...
süti beállítások módosítása