Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket megköszönő molinóból arra a következtetésre jutottam, hogy a „csodálatos magyar drukkerek”, akiket minden sportolónak olyan öröm hallani, lehettek kint a barátságos válogatott labdarúgó mérkőzésen is.

És következtek a himnuszok, hallgassuk együtt. Egészen hátborzongató, miután a szurkolók kifütyülték az izraeli himnuszt és mocskos zsidóztak egy nagyot, ugyanazzal a lendülettel énekelték el a magyar himnuszt is.

Magyar gól, mi az első reakció? Mocskos zsidók.

Palesztína, Palesztína, hej, hej.

És íme a tudósítás, amit Izraelben láthattak.

Bámultam a képernyőre és nem tértem magamhoz, ez tényleg Budapesten történik a Puskás-stadionban? Mondjuk a 2009-es A csoportos hoki világbajnokságon kifütyült szlovák himnusz óta különösebb illúzióim nincs a magyar szurkolók intelligenciájával kapcsolatban, de a szerdai barátságos labdarúgó meccsen hallottak mindennek a legalja volt: kifütyülni az izraeli himnuszt, palesztin és iráni zászlókat lobogtatni – Szent István népe, Mária Országa újra öklendezett egyet. Persze, mondhatod, hö, hö, most meglepődtél, Magyarországon megszoktátok már egymás szagát, mindez azonban kívülről kurvára büdös.

Elképesztő személyes drámákat olvastunk az elmúlt hetekben, hónapokban Magyarországról. Egy fiatalember, aki egy parlamenti párt második embere, nem tudja, hogy anyai felmenői ortodox zsidók, miközben az ifjú politikus munkássága alapján látszólag érdeklődik a zsidó problematika iránt. Senki nem szól neki a családban, senki nem figyelmezteti, hogy a nagymama túlélte Auschwitzt, fiam, talán mégsem kéne a náculást erőltetni, nem. Azóta már egy rabbinál is járt. Az élet produkál különleges eseteket, de ez azért túlzás.

Ezért is fontos a Csatáry-ügy, nem véletlen, hogy az ellenérdekeltek minden erejükkel próbálják ellehetetleníteni, lejáratni az estetet. Csatáry példája ugyanis a legnagyobb magyar tabut és önfelmentő napi rutint döntheti le: a magyar zsidókat a németek deportálták, „mi” nem voltunk érte felelősek, egyébként is, nagyapám tetteiért nincs miért és kinek felelni. A társadalom egy része nem tud mit kezdeni az üggyel, túl sok minta nem is létezik a térségben, gyakorlatilag a németeken kívül senki nem nézett szembe közelmúltjával.

Sokan, talán tudatosan félreértik ezt a gesztust, miért lennék én felelős azért, ami hatvan évvel ezelőtt történt az országban. Ez az önfelmentő érvelés azért nem stimmel, mert ha egyszer hiszek az „ezeréves nemzetben”, ha vallom, hogy időtől és tértől függetlenül Mátyás királyra ugyanolyan büszke vagyok, mint Gyurta Danira, akkor bizony nem menthetem fel magam azon az alapon, hogy semmi közöm a zsidók deportálásához, hiszen nem is éltem akkor. De, van közünk, a magyar nacionalizmusnak van köze a népirtáshoz. Csatáry tárgyalása talán az utolsó kézzelfogható eset, amikor a nézzünk szembe a történelemmel elvont fordulata helyett lehetőségünk van konkrétan megvizsgálni mennyiben volt bűnös a magyar nemzet.

Ezért is tragédia, hogy közben a magyar történészek, szövegekbe zárják magukat, szépen elvitatkozgatnak magukban, hiszen milyen szuper érzés magyar történésznek lenni. Falkába tömörülve, egy petíció alatt, a tömeg erejében bízva, látványosan nekimegyünk egy kollégának, aki felhívta a figyelmet a Horthy-rendszer bizonyos elemeinek újraélesztésére és az antiszemita közbeszéd rekonstruálására. A magyar történészek nagy része, figyelmen kívül hagyva a lényegi kérdést, a szerencsétlenül fogalmazó kollegának esett, jelenleg erősen kérdéses, valóban arról fog szólni a vita, amit a provokatív indítás szerzője szeretett volna.

A magyar-izraeli mérkőzés fényében érdekes párhuzam, mi történt Csehországban, ahol nemrég szintén Izrael válogatottját fogadták. A mérkőzés jó apropó volt a kormányközi találkozóra. Az izraeli miniszterelnököt elkísérte Prágába a fél kormány, Benjamin Netanjahu hét (!) miniszterével érkezett a cseh fővárosba. Nagy-Britanniához és Hollandiához hasonlóan Csehország tradicionálisan jó kapcsolatokat ápol a zsidó állammal, rendszeresen fellép az Izrael elleni esetleges bojkottal szemben. A kíváló cseh-izraeli kapcsolatokat nemcsak a két ország történelmi jó kapcsolata, de a csehországi zsidó származású emberek kötődése is indokolja. Egy tavaszi felmérés szerint a szlovákok és a lengyelek után a csehek számára a zsidók a legszimpatikusabbak.

Kívülről nézve egészen hihetetlen, hogy egy országban, amely az Európai Unió tagja, hivatalosan elkötelezett a demokratikus értékek és az emberi szabadságjogok mellett, létezik egy olyan párt, amely teljesen nyíltan visszatér a történelem legsötétebb fejezetéhez, miközben Magyarország kormánya nem lép fel egyértelműen és következetesen az ilyen jelenségek ellen. Mivel a gyalázkodó rigmusokat tisztán lehetett hallani, nem lett volna baj, ha a mérkőzés után, legalább néhány játékos egy rövid nyilatkozatban elítéli az esetet vagy az MLSZ kér bocsánatot az izraeli szurkolóktól.

Akik pedig nem hallották volna az izraeli himnuszt, azoknak megismételjük, Szegedi Csanád biztosan tudja, hogy egy szép református dalt is írtak ugyanerre a dallamra.

komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr564717208

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Végre kimondták! 2012.08.18. 08:15:10

Azért megdöbbentő, hogy Balczó Zoltán bebizonyította, hogy a Jobbikban van még egy-két normális ember, aki tisztában van a jelenlegi politikai helyzettel és nem akarja még nagyobb szakadékba lökni a határon túliakat, erre a Fidesz képviselője, akik már...

Trackback: Végre kimondták! 2012.08.18. 08:12:56

Azért megdöbbentő, hogy Balczó Zoltán bebizonyította, hogy a Jobbikban van még egy-két normális ember, aki tisztában van a jelenlegi politikai helyzettel és nem akarja még nagyobb szakadékba lökni a határon túliakat, erre a Fidesz képviselője, akik már...

Trackback: Csodarabbi 2012.08.17. 22:54:14

a Jobbik elnöke egy antiszemitizmusról szóló vitára hívta ki Köves Slomót, de a rabbi ezt akkor azért utasította vissza, mert szerinte "minden párbeszédhez kellenek közös axiómák". Köves Slomó úgy véli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ottomoll 2012.08.17. 13:56:00

Na igen, és kedvelt szlovákjaid mit szoktak csinálni a magyar himnusz alatt? Az perze gondolom rendben van..
Mellesleg mit szólsz hozzá, hogy az izraeli csapat röhögcsélt a Dohány utcai zsinagógában a holokauszt felidézése során?Biztos ők is antiszemiták.

ottomoll 2012.08.17. 13:56:08

A Csatáry ügy kapcsán - kedves posztoló- meg komplett hülyeséget írsz. Kissé el kellene mélyedned a korszak történelmében. Tömören: a 44 márciusi német megszállás után a frissen kinevezett Endre László féle belügyi államtitkárság direktívái alapján kellett végrehajtani a gettósítást, és a deportálásokat. Amit a városokban a rendőrség (ide tartozott Csatáry is), vidéken pedig a csendőrség hajtott végre. De mindez a német megszállás után történt. Szlovákiában viszont nem kellett német megszállás ahhoz, hogy a Harmadik Birodalom területére deportálják a zsidókat!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.17. 13:59:33

@ottomoll: Aki himnuszt kifütyül, elítélem. Legyen az magyar vagy szlovák. És te?
Mellesleg: néhány izraeli játékos a tolmácson nevetgélt, mert furcsán beszélt héberül. Egyébként másnap bocsánatot kértek. De veled ilyen biztos nem fordult elő.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.17. 13:59:41

@ottomoll: Mesélj, milyen komplett hülyeségekről írok, tied a pálya.
Endre a Horthy által kinevezett Sztójai kormány rendeletére hozta létre a gettókat. Horthy ezekkel a szavakkal indította útjára Endrét, Bakyt: „Endre, Baky, ti jó szegedi tisztjeim vagytok. Ne feledjétek, vannak rendes zsidók is, akik jó magyar emberek. Őket ismerem. Őket ne bántsátok. A többivel ki az országból!”
Sehol Európában nem szállítottak el ilyen rövid idő alatt, ilyen sok embert marhavagonokban a gázkamrák felé, mint Magyarországon. A deportálásokra a rendeleteket magyarok adták ki. A bevagonírozásokat magyarok csinálták. A hátrahagyott zsidó vagyont a magyar nemzet nevében foglalták le és később magyarok lopták szét.
Szlovákiával kapcsolatban egyetértek veled, még a német megszállás előtt deportálták az ottani zsidóság kétharmadát, Tiso (hasonlóan Bakyékhoz) meg is kapta ezért, ami jár: fellógatták.

Naxalite 2012.08.17. 14:51:13

Önfelmentés? :)) A komcsik alatt több embert elítéltek a második világháború bűneiért mo.-n, mint az azt kirobbantó németországban, szerintem nyugodtan lehet lapozni, amúgy is unalmas a téma.

Az meg pláne vicces hogy még te emlegeted fel azt, hogy ki lett fütyülve bármelyik himnusz is. Mert a szloták szurkolók és úgy eleve a nemzet is a kultúráltságról, a megértésről, elfogadásról híres, ezt már tudjuk Dunaszerdahely óta :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.17. 14:54:44

@Naxalite: Németországban nem zsidóznak kórusban a szurkolók, lehet, még több embert kellett volna elítélni, lám a Csatáryt is csak most kaptuk el. A téma nem unalmas, kifejezetten aktuális!

Szlovák szurkolók nem mennek szomszédos országba fruszrációikat a lelátón levezetni. A magyar huligánoknak semmi keresnivalójuk nem volt Dunaszerdahelyen, megrázták a pofonfát, megkapták.

A szlovák szurkolók nem fütyülték ki a magyar himnuszt a hoki meccsen, viszont fordítva megtörtént.

jardajagr · http://kozepeuropaisport.blog.hu 2012.08.17. 15:45:58

Hát ez megdöbbentő... Nem szégyellem magam, inkább megdöbbentő egyesek hülyesége.

ottomoll 2012.08.17. 15:47:29

@Csehszlovák Kém: Minden meccsen vannak akik kifütyülnek himnuszokat, huhognak stb. Csak ebből még nem kell általánosítani tíz millió emberre. És a libik folyton ezt csinálják, hálistennek mostmár csak parlamenten kívülről. A röhögcsélés kapcsán pedig: nemrég voltam esküvői tanú, és a szertartást vezető pap beszédhibájából kifolyólag elég "furcsán beszélt". Mégis meg tudtam állni, hogy ne nevessek. Ennyi önuralom talán egy sportembertől is elvárható lenne, különösen a hely, és a téma komolysága mellett.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.17. 16:03:03

@ottomoll: Ne hazudj és ne relativizálj, nem minden meccsen fütyülnek, huhognak – esetleg Magyarországon igen, de nagyon sok helyen nem divat már rasszistának lenni.

Ha te magyar zászlót fogsz a kezedben és a magyar himnuszt énekeled a stadionban, vajon magadat képviseled vagy a nemzeted? Ugye. Külföldön is vigyáz az ember, ha nemzeti színekben van, háromszor meggondolja magát,mit cselekszik, mert óhatatlan, h magatartását a nemzeti színekkel fogják azonosítani. Amikor himnuszt énekelsz és magyar zászlót lobogtatsz magyar vagy, magyarnak azonosítod magad, feloldódsz a tömegben, közösséget vállalsz a 15 milliós nemzettel, de amikor zsidózol egyet, vagy más bűnt követsz el és elővesznek, akkor egyből kikéred magadnak az általánosítást? Hát jó szar dolog nemzetben gondolkodni, ebből is látszik :D
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a magyarok többsége talán nem olyan, mint te.

Nem a libsik általánosítanak, hanem a rasszisták. Amikor egy szegény ember lop, gyilkol, stb, és történetesen cigány származású, akkor a bűnt nem úgy követi el, mint cigány, hanem mint egy éhes ember, vagy mint egy mentálisan torzult egyén, de ahogy kiderül az eset, hirtelen minden cigány bűnöző lesz, vajon miért? Ezt csinálják a rasszisták, a hozzád hasonlók.

Örülök, h tisztáztuk, nem a holokauszton röhögtek a neveletlen sportolók, hanem a tolmácson. Bár ha ezt te már tudtad korábban is, mi volt a szándékod a szándékos csúsztatással?

Viccesen hangzik a szádból a sportemberi méltóság, amikor nemrég olyan köztársasági elnökötök volt, aki állandóan hangoztatta sportemberi nagyságát, mégsem volt más, mint egy piti kopipészter csaló, pedig a pozíció, amit betöltött elég komoly volt.

jardajagr · http://kozepeuropaisport.blog.hu 2012.08.17. 16:03:44

@Csehszlovák Kém: Miért moderálsz előzetesen? Nem értlek, miként azt sem miért tiltottál ki embereket innen. pl. Mj-t. Nem mondom , hogy egykapuzol ezek után, csak elszomorít, hogy demokráciát követelsz, de önkényesen trollokank nyilvánítasz neked nemtetsző embereket. én sem értek velük együtt, de ez hozzá tartozik. Amit csinálsz hülyeség, magad köpöd szembe.

A szerdahelyi ügy bonyolult. Bizony a magyarok nem-szeretete keveredett a fáradt rendőr frusztrációjával. A fradi drukkerek jelenlétével kapcsolatban a legtöbb¨nk itt, Dunaszerdahelyen bizony úgy érezte, hogy nyálas pesti kiejtésükkel együtt otthon maradhattak volna. Megvagyunk nélkülük.

ottomoll 2012.08.17. 16:29:59

@Csehszlovák Kém: Igen ám, csakhogy Endrét már a német megszállás után 44 áprilisában nevezték ki államtitkárrá, és ezután kezdte meg tevékenységét. Hogy itt folytak a legnagyobb tempóban a deportálások? Nyilvánvaló, hiszen a németeket már szorította az idő,vesztésre álltak már keleten, és sokkal erősebb nyomást gyakoroltak a magyar kormányra, mint pár évvel korábban mondjuk Franciaországban,ahol jó kilátásaik voltak, és nem volt probléma az idő. A tény tény marad M.O.-n 44 május közepéig viszonylagos biztonságban élhettek a zsidók Európa többi részéhez képest.És itt nem csak a német megszállás alatt álló államokra gondolok, hanem pl Szloákiára, vagy a Vasgárda rémtetteire Romániában.
Tisot persze felkötötték, de más felelősségrevonás nem nagyon volt. Vele vitették el a balhét. És most se nagyon látom, hogy Zuroff "úr" idős szlovák háborús bűnösöket vegzálna pedig biztos vannak ott is, esetleg agg vasgárdistákat Romániában. Valahogy csak Magyarországra specializálta magát. Vajon miért?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.17. 16:32:09

@ottomoll: Igen és ezzel mit akarsz cáfolni? Nem mindegy, mikor nevezte ki Sztójay?
Nem azért folytak nagy tempóban a deportálások, mert a németeket szorította az idő. Itt a németek találkoznak egy készséges államapparátussal és politikai vezető réteggel, amelynek legnagyobb ellenállási kísérletét is maximum jótékony alibizmusnak tudom megnevezni, rendkívül gyorsan azért sikerült „lezavarni” a deportálásokat, mert a magyar fél által nyújtott hathatós segítség rendkívül hatékony volt és a lakosság részéről megnyilvánuló passzivitás is inkább pozitív hangulatú volt, és nem negatív, hogy kifejezett ellenállásról ne is beszéljek.
Franciaországban pl megmaradt a helyi zsidóság cca fele a franica ellenállás miatt. Hoppá!
És nem kell relativizálni sem a szlovák és román helyzettel, mert a végeredmény tökéletesen ugyanaz lett. Viszonylagos biztonságról pedig mesélj azoknak a zsidóknak, akiket 1941-ben (!) szedtek össze Magyarországon és vittek el Kamanec-Podolskijba, h legéppuskázzák őket.
Tájékozatlan vagy.Tison kívül is jó pár embert felelősségre vontak, kötél, börtön, stb.
Megint tájékozatlan vagy. Néhány éve hajtottak fel egy szlovák háborús bűnöst (Niznansky) Münchenben, érdekes azt sem a szlovákok, hanem egy cseh újságíró találta meg, ez hasonlít Csatáry lebukására, amelyben nem a magyarok, hanem egy brit bulvárlap jeleskedett.
Fordísd meg a történetet, nem Mr. Zuroff specializálta Magyarországra magát, öcsém, itt bizony ennyi sok geci nyilas működött.

2002 2012.08.17. 17:00:50

@jardajagr: MJ többször is figyelmeztetve volt, hogy ne offoljon. Minden egyes hírt szinte a facebook falának használt fel, volt hogy 7-8 hozzászólást is írt egymás után, és már a harmadikban nem is a hírről beszélt hanem valami másról. Amikor meg utoljára lett figyelmeztetve, akkor meg neki állt feljebb.

ottomoll 2012.08.17. 17:14:37

@Csehszlovák Kém: Menj el olaszországan egy meccsre! Mi megy ott, ha egy színesbőrű játékos a pályára megy? Miket kellett kiállni Ballotellinek az olasz szurkolók részéről? Vagy nézz be mondjuk egy Ajax Feyenord meccsre. Ott is hallhatsz érdekes dolgokat. Nem is beszélve a lengyel vagy orosz mérkőzésekről.

A második bekezdésed értelmetlen hülyeség,inkább nem foglalkoznék vele, gondolom sok amerikai népszavát olvastál..Egyébként nem szoktam sporteseményekre járni. A szokásos libsi stigmatizálást műveled itt. De ez már egyre inkább kontraproduktív a részetekről. Lejárt ugyanis az időtök.

A zsidó sportolók viselkedését csak azért említettem, mert ebből is látszik, hogy mennyire veszi komolyan a jelenlegi izraeli fiatalság a holokausztot.

Schmitt kapcsán pedig te általánosítasz. Attól, hogy jobboldali vagyok, még miért kellene szeretnem Schmittet. Kifejezetten kártékonynak tartottam a kinevezését. Elvtelen karrieristának tartottam mindig is. Sose támogattam.

ottomoll 2012.08.17. 18:25:27

@Csehszlovák Kém: Már hogy lenne mindegy?44 márciusban megszállta az országot a Wehrmacht. Az Endre-Baky féle államtitkárságot 44 áprilisában hozták létre, és 44 május közepén indultak a deportálások. Ez a dolgok kronológiája. Nem kellene a tények ismeretét indulattal pótolni! Minden országban találtak a németek készséges apparátust aki kiszolgálta az igényeiket. Példaként a párizsi rendőrséget említhetném, amely kiemelkedő hatékonyságot mutatott a fővárosi deprtálások során.(A natgeon is volt erről egy film). Volt viszont egy Vissy francia köztársaság, ahová sokan elmenekülhettek az üldözöttek, és bár ott is jogfosztott helyzetben voltak, de nem vitték el őket.

A félmilliós trianon utáni magyarországon élő zsidóságot 44 májusáig nem deportálták. Zsidó törvények voltak, de például ugyanebben a 44 előtti időszakban Bukarestben a vasgárdisták embereket patkoltak meg elevenen. A tótok pedig már keményen deportáltak.

Kamenyeck-Podolsk szörnyű eseménysor volt, de a visszacsatolt területek zsidóságának kis részét érintette, és nem itt történt, hanem fronteseményekhez kapcslható.Én a viszonylagos biztonságot az itteni polgári lakosságra értettem, nem pedig a frontvonalban történtekre.

A háború utáni felelősségre vonások pedig nem kifejezetten a fajirtás, hanem a Harmadik Birodalommal való együttműködés,és a háborúba való belépés elősegítéséért voltak. Itt is és Szlovákiában is.

Zuroff M.O.-val kapcsolatos működése pedig sajnos egyértelműen összefüggésbe hozható a jelenlegi magyar belpolitika alakulásával.Ráadásul Csatáryt 41 -el kapcsolatban egyértelműen hamisan vádolta, hiszen akkor nem is tartózkodott Kassán.

2012.08.17. 18:25:42

Nem tudom miért kell ezen csodálkozni. A sikerek már régen elmaradtak a fociban, ennyi maradt. Üvöltözés frusztrált életérzés, részeg ordenáré üvöltözés. Szerencsére ez a hangos kisebbség nem az ország többségét képviseli, csak azokat a szerencsétleneket akik képesek magyar focimeccsekre kijárni.

Faszerkezet 2012.08.17. 18:25:50

Te valami cseh-szlovák antifa punk vagy? (Már csak az anarchiajeles, tarajos kisvakondból, és a rettenetes nagy antirasszizmusodból kiindúlva)

fefe79 2012.08.17. 18:25:57

Aki szerint ez a sudribunkó, korlátolt viselkedés rendben van, az nagyon szegény érzelmileg és tudatilag is. Önmagát minősítette a sok tahó.

fefe79 2012.08.17. 18:27:31

@ottomoll: tehát ha máshol is sok a tahó, legyünk mi is azok.
De akkor meg ne emlegessük, hogy mi bezzeg különbek vagyunk mocskos ennél-annál.Nem, akkor marhára nem vagyunk különbek senkinél sem.

kutyatáp 2012.08.17. 18:27:42

ez itt egy zsidókért bérrettegő szlovákblog, vagy szlovákokért bérrettegő zsidóblog? segíts eligazodni :D

bigthereal 2012.08.17. 18:27:53

ez egy sportblog, akkor miért politizálsz?

vagy ha politizálsz akkor miért nem a szégyenletes benes-dekrétumokkal foglalkozol, ami kollektíve bűnösnek deklarálja a magyar és német népet, mind a mai napig? ez nem szúrja a szemed? a megszálló csehszlovák hatóságok jogtiprása nem bántja a szemed?

abban csak gerenda van, a miénkben meg szálka, igaz?

és a magyarok nem mehetnek egy színtiszta magyar városba, dunaszerdahelyre, mert a megszállók mondvacsinált okokból megverik őket?

te direkt provokálni jársz ide?

hopptarisznya 2012.08.17. 18:28:01

"Mondjuk a 2009-es A csoportos hoki világbajnokságon kifütyült szlovák himnusz óta különösebb illúzióim nincs a magyar szurkolók intelligenciájával kapcsolatban, "

nekem sincs illúzióm a te intelligenciádról. Vannak ilyen végletekig meghunyászkodók is.

Lopez de Futastan y Ramodon 2012.08.17. 18:28:14

Ez a blogger sem érti a reakció - ellenreakció törvényét.
Sajnálom szegényt.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.17. 18:28:20

@ottomoll: Még mindig nem értesz? De nem mindegy mikor nevezte őket ki Sztójay? Te most arra célzol, hogy valami kényszer hatására cselekedtek? Muha. A történelmi dokumentumok alapján a német szándékok ellen nem lépett fel a magyar elit. Ahogy írtam korábban: alibista módon hintapolitikáztak, de látom, nehezen megy a szövegértés is.

Apparátust találtak, de sok helyen ellenállásba is ütköztek, hoppá. Erről valahogy elfelejtkezel. A francia példát ne erőltesd, ott például szintén volt ellenállás.

Nem tudsz leakadni a relativizálásról. Miben változtat a gyilkosságokon az a tény, hogy nem 42-ben, de 44-ben gyilkoltuk meg az állampolgárainkat? Semmit. Ajánlom korábbi posztjaimat, ahol részletesen írok erről az ún. „relatív biztonságról”, a korabeli hangulatról. Nem utolsósorban: ha Horthy nekiiesik korábban a magyar zsidók deportálásának, összezuhan az ország gazdasága, működése.

Nem egy kis részét érintette, hanem 23 ezer embert. Ez akkor a hontalannak minősített zsidók szinte egészét érintette. Ja, hogy a visszacsatolt területekről jöttek? Aha, ez most valami degradáló minősítés lenne részedről?
Megint nem vagy képben. Szlovákiában és Magyarországon is a zsidók deportálásáért közvetlenül felelősöket kivégezték.

Ha neked Mr. Zuroff ténykedése magyar belpolitika, gratulálok, kicsit szűklátókörű a prizmád. Csatáry fő bűne a több mint 15 ezer kassai zsidó marhavagonba rakása, ezért fog felelni, bízzunk benne, hogy megérje az életfogytiglani ítéletet.

bigthereal 2012.08.17. 18:28:26

@munkasterror:

olyasmi lehet:)

skizofrén szegény

Netuddki. 2012.08.17. 18:28:51

"miközben Magyarország kormánya nem lép fel egyértelműen és következetesen az ilyen jelenségek ellen."

Miért lépne fel a megosztó orbán az "ilyenek" ellen? Még azt is el tudom képzelni, hogy pont ő áll az ilyen és hasonló "események" mögött. Amíg a birkák ezzel vannak elfoglalva addig se azon gondolkoznak hogy nyúlják le a közpénzt.

Remélem egyszer eljön még az az idő itt Magyarországon amikor az ilyen phaszfejek meg lesznek bélyegezve, és nem lesz eltűrve, hogy szégyent hozzanak minden magyar állampolgárra...

grota 2012.08.17. 18:29:18

Véleményem szerint az, hogy Csehország fellép az esetleges Izrael elleni bojkottal szemben nem feltétlenül pozitívum, és így nem kéne példának állítani.

Onlooker 2012.08.17. 18:30:55

@Csehszlovák Kém: Te egy borzasztóan agy mosott ember vagy.

Mindenhol vannak rasszista emberek. USA-ban is borzasztóan nagy a rasszizmus. Nézd meg a 21 Jump Street című filmet,most megy a mozikban. Vagy most volt felháborodás hogy egy amerikai városban csak fehérek kaphattak lakástámogatást. Vagy nézd meg az amerikai filmeket. 60%-a a színészeknek zsidó. Van egy magyar On The Spot nevű sorozat a Spektrumon, és egy ázsiai lány így nyilatkozott: Manapság a filmekbe csak akkor tudsz bekerülni, ha zsidó vagy, vagy esetleg pénzes/tehetséges fehér gyerek. Ázsiai és fekete csak mutató példába van.

Olaszországban kerti-partit tartott egy egész lakótelep mikor a cigányokat elköltöztették a lakótelepről. (youtubeon fent van)

De felmehetsz a skyscraper nevű építész fórum zsidó részlegébe, és elolvashatod miket írnak az izraeliek pl a marokkói zsidókról, hogy pornyelő-putris,divatból lett zsidók. Meg írják hogy minden európai aberált náci.

Szóval ki vagy te itt, hogy megállítsd a magyar népről hogy rasszista? Én nekem van zsidó ismerősöm,nem is egy. Semmi baj nincs velük. Imádom őket. Ettől függetlenül te az egész nemzetet leírtad ezzel a bejegyzéseddel. Szánalomra méltó se vagy! :)

szakállas trollbácsi (törölt) 2012.08.17. 18:30:57

Bocsánat, csak benéztem egy pillanatra, sajnos nincs időm elolvasni a szarságaidat, ezért megelőlegezem: kurva anyádat.

ca2 2012.08.17. 18:31:03

hát én az látom, hogy kb 20 ember kiabál és a "fordulj meg.." felszólításra is kb 20-an fordulnak meg....
és persze véletlenül pont ott sikerült felvételt készíteni..
milyen érdekes...
azt meg hogy a németek mennyire szembe néztek a múltjukkal hagyjuk... nem kevés volt ss-tag és náci kolaboráns kapott német /nszk/ állampolgárságot a háború után, hogy megússza hazájában a felelősségre vonást..

Ziu9 2012.08.17. 18:31:13

Egyszer voltam válogatott focimeccsen, akkor éppen "büdösrománozás" volt a sláger, amikor leült a meccs. Ja, hogy nem is velük játszottunk? Szóval a B középben úgy tűnik mindig ez a műsor van (ezért sem voltam azóta focin, bár jégkorongon meg igen, és ott nem volt rossz tapasztalatom), és csak egy a lényeg, valamely bűnösnek kikiáltott nemzetiséget teli torokból lehessen szidni. Ha éppen még ők is vannak a pályán, az már csak a ráadás.

bigthereal 2012.08.17. 18:31:24

továbbá: a zsidó himnuszt írták a keresztény szenténekre, nem pedig fordítva

mint ahogy a tót himnusz egy magyar népdal (hogy a címerről és a fővárosról ne is beszéljek)

különvélemény2 2012.08.17. 18:31:35

Tehát:

1, a béközép jelenti Magyarországot
2, a szlovákok mind úriemberek

ééértem

tipikus fizetett blogbejegyzés...

a Zamboni nem egy tészta 2012.08.17. 18:32:03

@ottomoll: "barátom", volt rokonod, aki rákban halt meg? Nekem édesapám igen, és képzeld nem érdekel, hogy még rajta kivül sok ezren. Ne relativizálj, hogy jön ide a szlovák szurkoló vagy a zsinagóga... a posthoz szólj hozzá. Helyesled a fütyülést és a zsidózást vagy nem? Elő a véleménnyel.

Joe84 2012.08.17. 18:36:42

Egy olyan országnak a himnuszáról beszélünk, amelyik elvette egy másik nép földjét és 60 éve megszállja, terrorban tartja. Az elnökük meg Magyarország felvásárlásáról beszélt.
A szlovákokat meg senkinek nem kell bemutatni, hokimeccsen alap a (lopott) himnuszuk kifütyülése.

Egyébként érdekes, hogy más országok himnuszait senki nem fütyüli ki, vajon miért? Azért, mert akiket van miért tisztelni, azok meg is kapják a tiszteletet a meccsen, akiket nincs miért, azok meg nem, ennyi.

Netuddki. 2012.08.17. 18:38:10

Kedves Blogíró!

Javaslom egy "tahótlanítás" gomb kirakását. A kretének úgy gyűlnek az ilyen blogokra mint légy a szarra:

@kutyatáp: "kutyatáp 0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2012.07.14. óta tag."

@ottomoll: "ottomoll 0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2010.10.15. óta tag."

...

Sokorai_Atala 2012.08.17. 18:38:16

@Onlooker: + 1, hogy ne szaporítsam a szót.

ca2 2012.08.17. 18:38:24

különben is,,, foci meccsen mire számítottál?! ott mikor van az, hogy éppen nem szidnak valakit?
ha idegesít ne járj focimeccsre! én se járok, foci úgy sincs az anyázásra meg nem vagyok kíváncsi, ergo nem hallgatom meg...

AIR 2012.08.17. 18:43:31

Arról, hogy ki hazudik.
Ottomol leírta a mindenkinek azonnal beugró reakciót, miszerint az, hogy itt kétszáz ember kiéli a videón a frusztrációit - az az EU bármely más tagállamában is előfordulhatna éppen, elő is szokott fordulni rendszeresen. (Keress rá a "Balotelli" és a "racism" kulcsszavakra, biztos akad valami neked is.)
Na most, te már a második bekezdésed végén ott tartasz, leírod azt a félmondatot Ottomolnak a válaszodban, hogy "nem mindenki olyan, mint te".
Miért, ő milyen? Ő biztos neonáci, csak mert leírta az első, egyetlen lehetséges reakciót a videódra. És akkor innentől ez az alapállásod, király vagy.
Hazudós, csúsztatásokkal teli olcsó provokátor vagy. Úgy tűnik, sikeres is persze, hiszen én is rád szántam egy húsz sort...

Rokkantnyugdíjaspornósztár 2012.08.17. 18:44:26

Az élet ennél sokkal abszurdabb:
az izraeli csapat szétröhögte a holokauszt előadást, a South Parkosok besírnának.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.08.17. 18:48:26

Ez a református dal csúcs! Képzelem mi lenne, ha valaki bevinné a Szabadság téri nyilasfészekbe!

reccs 2012.08.17. 18:56:06

@AIR: Mármint az egyetlen lehetséges rweakciót, amit egy gané ember adhat. Tisztességes ember adhatna mást is.
Ottomollnak tetszik a gané emberek ganésága, hiszen olyan ő is. Ezt azzal igazolja, hogy máshol is vannak gané emberek, és az is mennyire rendben van.

Sola Scriptura 2012.08.17. 18:56:06

@Gondolkodni Próbáló Birca: valószínűleg ismerik, ez az egyik legnépszerűbb ifjúsági ének nálunk, kálomistáknál. Azt mondjuk talán kevesebben tudják, hogy a Hatikvah is erre a dallamra íródott (egyébként a dallam a La Montavana nevű, XVII. századi olasz dallam átirata, mely Smetanát is megihlette a Moldva írásakor).

a Zamboni nem egy tészta 2012.08.17. 18:56:17

@AIR: nekem nem ez ugrott be, hanem az, hogy magyarként szégyelem magam... ki nem szarja le a többi focipályát...

a Zamboni nem egy tészta 2012.08.17. 18:57:13

@AIR: olaszok rasszistak, akkor a magyar b középnek is ér?

hozzaszolo 2012.08.17. 18:59:58

hagy zsidózzon a büdös parasztja ha ettől jobban érzi magát na de iráni zászlót venni emiatt? legalja akkor takarodjon is ki a szeretett országába és töltsön el azokkal a kedves úriemberekkel pár hónapot.

Nge Swazili Mbeko 2012.08.17. 19:02:38

Ez egy nagy szégyen. Semmi gondolkodás, semmi elegancia, semmi tartalom azon túl, hogy pár száz kisiklott sorsú, a társadalom legalján stabilan lehorganyzott alkoholista barom B-középként magyarként definiálja magát. Na talán most kéne eltűnődni 2006-on is, merthogy ők voltak ott is, az elején. De hát minek is. Van, aki etesse őket, van akinek szüksége van erre a szimpla baromi gyűlöletre, hogy meg ( vagy inkább tovább) tömhesse a zsebét.
Hál istennek, van más Magyarország is, még ha nem is látható. Egyre nehezebben tagadható. A selejt előbb-utóbb (már csak egészségügyi okokból is) kihullik. Azután nehéz lesz fillérekért felbiztatni őket.
A szégyen azonban szégyen marad.

Mityu_azigazi 2012.08.17. 19:08:32

Fölösleges politizálni, kedves blogíró: a magyar futball"szurkolók" általános intelligenciája ez csak, a sima csapatmeccseken is kb. ez megy, mocskosozzák-kurvaanyázzák az ellenfél csapatot, ebből áll a szurkolás (ezért is nem járok focimeccsekre 20 éve).

kennyking 2012.08.17. 19:08:32

@különvélemény2: Azért sejted, hogy ki fizeti a blogot.Magyargyűlölő, szlovákfényező, általában index címlapos....

kennyking 2012.08.17. 19:08:32

" Hál istennek, van más Magyarország is, még ha nem is látható. Egyre nehezebben tagadható. A selejt előbb-utóbb (már csak egészségügyi okokból is) kihullik. Azután nehéz lesz fillérekért felbiztatni őket."
Egyetértek ! Ezért nem akadt legutóbb 200 001 szavazó a liberált oldalnak.

lyukszusz 2012.08.17. 19:12:44

Régen olvastam ilyen tárgyilagos, normális írást! Teljesen igazad van.Csak gratulálni tudok hozzá!Több ilyen kellene. Ezek a zsidózó suttyók azt sem tudják mit jelent a zsidó, csak szidják teli torokból.Ha meg kiderül, hogy ő is az,máris szalonképtelen lesz a bajtársai között,ahol addig "erős" ember volt.Érdekes, hogy a világ összes nyűgét, baját évezredek óta egy néhány milliós nép nyakába varrják folyamatosan. Mi magyarok mikor nézünk egy kicsit magunkba? Elég lenne visszamenni csak 22 évet, és gondolkodni dolgokon.Azoknak is ajánlom, akik a lelátón rendszeresen rasszista dolgokat ordítanak, ha a csapatuknak nem megy a játék.

Ad Dio 2012.08.17. 19:12:44

Aki egy másik ország himnuszát kifütyüli az egy paraszt. A tette minősíti - őt és nem az országát. Minden országban van egy bizonyos százaléknyi ilyen díszpinty.

Sola Scriptura 2012.08.17. 19:15:30

@kennyking: Aki szerint felháborító egy másik ország himnusza alatt mocskos zsidózni meg Auschwitz-ozni, az magyargyűlölő? Furcsa elképzelés, mert ezek szerint a "magyar" szó azt jelenti hogy náci. Pedig nem minden magyar náci, sőt.

negev 2012.08.17. 19:15:30

@Csehszlovák Kém: Teljesen mindegy mit írsz! Ebben az országban történelmi tények semmit nem jelentenek! Fej homokba, relativizálás,történelem átírás, és nulla felelősségvállalás a jellemző! Ez a hely csak névleg az EU! Az elmúlt 5-10 év ezt ékesen bizonyítja!Sajnálom az ország azon 80%-át akiket a maradék olyan amilyen 20% miatt megítélnek mindenhol!

RepLa 2012.08.17. 19:17:43

@Lopez de Futastan y Ramodon: Ez aranyos! :) A reakció eleve az akcióra adott válaszlépést jelenti, az ellenreakció már kicsit képzavar. Talán akció - reakció lett volna, amit írni szerettél volna, csak hát a félműveltség...... Így viszont tényleg aranyos, hogy még Te sajnálod őt. :):):)

Szalahadin 2012.08.17. 19:17:43

"Mondjuk a 2009-es A csoportos hoki világbajnokságon kifütyült szlovák himnusz óta különösebb illúzióim nincs a magyar szurkolók intelligenciájával kapcsolatban,"

Szerintem a fütyülést akkor fikázd, ha lesz bármilyen sportágban olyan magyar és szlovák érdekeltségű sportesemény Magyarországon, ahová a TEK többszáz fős fekete csuklyás rohamosztagát kivezénylik és minden ok nélkül péppé verik a szlovák szurkolókat. Amíg ilyen nem történik, addig a ki a nagyobb tahó versenyben a tótok vezetnek, behozhatatlan előnnyel. Azt az érved előre felejtsd el, hogy a fradisták bunkóbbak, mint a Slovan-ultrák, mert az egészen egyszerűen hazugság.

Netuddki. 2012.08.17. 19:17:55

@Nge Swazili Mbeko: Hát én meg azt mondom, hogy szégyellje magát az aki legjobban tehetne az ilyen viselkedés ellen, és az aki megválasztotta őket. Az orbán is csak addig jut el, hogy lecigányozza (félközépázsiai) az állampolgárokat.
Személy szerint én annyit tehetek, hogy felháborodok és elhatárolódok az ilyenektől. A magyar emberek többsége nem viselkedik így...

Arko 2012.08.17. 19:18:06

@Csehszlovák Kém: Szerintem, rajtad kívül kevesen hitték el ezt a magyarázatot, hogy a zsinagógában nem tudnak rendesen héberül.

hannibal 2012.08.17. 19:19:19

A kiváló cseh-izraeli kapcsolatokra ott példának a remek UZI... melyet a csehektől koppintottak.
Az Izrael elleni bojkott elleni fellépés meg miért jó? Szerintem ez nem pozitív, hanem negatív. Nem antiszemitizmusból, hanem mert területeket tart megszállva, a lakosság egy részét falakkal veszi körül, és atomfegyvere van.

hannibal 2012.08.17. 19:19:19

A zsidók deportálásának felelőssége pedig egy kérdésen nyugszik:
- A német megszállás nélkül megtörtént volna, vagy sem.
Ha megtörtént volna, akkor a mi felelősségünk. Ha nem, akkor a németeké. Ezt a kérdést kell feltenni és megnézni, hogy a történelmi dokumentumok szerint volt-e ilyen magyar szándék, avagy nem. A válasz: NEM. Ergo, azok az emberek, akik saját egzisztenciájukat és életüket féltve, segédkeztek a deportálásban, csak annyira felelősek, amennyire azok a zsidók felelősek, akik saját életüket féltve nem szálltak szembe az elszállítással, gondolván egy munkatábor (vagy akár haláltábor) az adott helyzetben még mindig jobb, mint az azonnali főbelövés, mert időt nyersz. Azaz semennyire nem felelősek jogilag, hiszen kényszerítés hatása alatt voltak. Lelkiismeretileg más a helyzet.

misc · http://misc.blog.hu 2012.08.17. 19:19:27

megérte elkölteni milliárdokat a magyar focira, kapunk cserébe ízes zsidózást meg mussolinizást...

Netuddki. 2012.08.17. 19:30:07

@kennyking: Mégis mi a bajod van kisfácán a szlovákokkal? Múltkor voltam Pozsonyban, megnéztük a várost, volt magyar nyelvű idegenvezetés is. Senki nem kötött belénk. Neked van valami orvosi problémád? Vagy miért szeretnéd ha a szlovákok és a magyarok utálnák egymást kicsihuszár?

Mercel 2012.08.17. 19:30:07

@ottomoll:

Az a gond, hogy gyanítom te sem vagy tisztában a liberális kifejezés jelentésével.
A liberális mint értékrend egyáltalán nem egy lenézni és lehurrogni való dolog.

Esetleg nézz utána egy értelmező szótárban, hogy mit is jelent.

Anélkül, hogy méltatnám a néhai szdsz-t mint liberális pártot, mindenesetre ajánlom figyelmedbe, hogy a Horn kormányt akiknek szintén kétharmadjuk volt, (és nem éltek vissza vele) konkrétan az akkori szdsz (liberálisok - voltak - akkor még.) tartotta vissza a túlzott erő alkalmazásától.
Egyszerűben fogalmazva attól, hogy túllépjenek a parlamenti demokrácia keretein.

Jelenleg ilyen ellensúly nem létezik, és ennek elég világos jelei vannak.
Adott egy kétharmados párt amelyik gyakorlatilag napról napra erővel, hazugságok sorával, demagógiával, féligazságokkal tesz végképp tönkre egy országot.
Nem mellesleg lett közben egy náci pártunk is - a jobbik az elmúlt hetekben frankón be is bizonyította, hogy nem pusztán szélsőjobbos de tisztán náci párt, amit egyébként ezúton köszönök nekik, ezzel buktak is szépen jó pár százaléknyi szavazatot a következő választásokon..

Pár év múlva nagyon fog hiányozni egy két kósza libsi a parlamentből akik esetleg a józan ész és emberség alapján (is) politizálnának.

Ezen most nyugodtan anyázhatsz egyet de ettől függetlenül javasolnám, hogy mielőtt valamiről csak úgy szőrmentén állást foglalsz használd az agyadat is, meg legfőképpen nézz utána annak, hogy esetleg nem hülyeségekből indulsz e ki.

"Frigyes"

tankaranka 2012.08.17. 19:30:07

Ez mekkora bunkóság...

aránytalanul sok zsidó olimpiai bajnokunk van, Székely Éva, Kárpáti György, Rejtő Ildikó, Elek Ilona, Kertész Alice, Kabos Endre, Weisz Richard, Hajós Alfréd meg még sokan mások

az ember ne sz@rjon már be a saját fészkébe, meg eleve ne fütyüljön ki himnuszt

Mercel 2012.08.17. 19:30:07

Az ellenfél himnusza meg amúgy szent és sérthetetlen.
Visszataszító és szégyenletes volt a zsidózás és kifütyülés.
Nem rajongok izraelért mint államért de egy sportesemény az nem háború.

Ezzel megint csak a félázsiai származásunkat bizonyítottuk.

"Frigyes"

01234567 2012.08.17. 19:30:07

@Csehszlovák Kém: mazsihisz.hu/deportalasok-magyarorszagrol-64.html
Csak hogy te is tudd,hogy volt ez pontosan.
2.Azért is volt ennyi deportálandó mert más országokból(pl.:szlovákia)sokan menekültek ide.INNEN AZÉRT VITTEK OLYAN SOKAT!És ezek sajnos főleg vidéken húzták meg magukat.
3.A komoly vagyonokat:gyárak,bankok,ingatlanok a németek foglalták le.(mond neked az valamit:Weiss Manfréd művek pl...)
A kisebb ingatlanokba igen KÉSŐBB nyártól menekülőket költöztettek be.Az azokból összegyűjtött érték is Német o.-ba vándorolt.

KopaszMercis 2012.08.17. 19:30:07

@ottomoll:
Gondolom azert nem keresel havi egy milliot, mert a budos zsidok nem engedik, nem azert mert egy ostoba szar vagy ugye?

Anti Anyag (törölt) 2012.08.17. 19:35:24

És ez miért érdekel, egy szlovákot?

Miért nem arról posztolsz, hogy Fico épp most akarja a magyar kult. szervezetek támogatását a negyedére venni?

RepLa 2012.08.17. 19:35:24

@ottomoll: Ha jól értem, sokadszorra azt próbálod megértetni velünk, hogy az elnyomó hatalom mellett kitermelődött "elit" tevékenysége nem magyar felelősség. Kíváncsi lennék, ennek analógiájára a későbbi szovjet elnyomás alatt kitermelődött (általatok kommunistának titulált) "elit"-et éppígy felmented-e. Gondolom nem.

Egyébként már nem tudom, ki írta neked, de egyetértek vele, hogy mindaz, amikről nekiálltál vitatkozni, irreleváns. A fő kérdés ugyanis az, hogy ezt a trágár és alpári viselkedést elfogadhatónak tartod-e. Szerintem attól a tolvaj még tolvaj, hogy mások is lopnak. Sőt, még akkor is, ha éppen éhségében lop kaját, tehát akár érthető is lehetne. De a lopás az lopás, a provokáció az provokáció, az antiszemitizmus az antiszemitizmus, a gyűlölködés az gyűlölködés.......és megmagyarázhatatlan.

Én őszintén hányok azoktól, akik így - mint a stadionban tették - képesek viselkedni, és mint magyar, helyettük is szégyellem magam. Ha pedig egyetértesz velük, akkor helyetted is.

Netuddki. 2012.08.17. 19:35:24

@hannibal: "Ha megtörtént volna, akkor a mi felelősségünk. Ha nem, akkor a németeké."

Elég "érdekes" felfogás. A felelősök azok akik résztvettek ebben a szégyenteljes dologban. Teljesen mindegy mik voltak a körülmények.
Felesleges a "mi lett volna ha" kérdésbe belebonyolódni. Amúgy is az a jellemző, hogy ilyen bűnöket amúgy is azok követnek el akiknek van "hajlamuk" rá. Úgy is mondhatnám, hogy kapóra jött az alkalom a tettükhöz. Minden eltorzult hatalom megtalálja a neki megfelelő "embereket".
Szóval én nem mentegetném azokat akik részt vettek benne.
A stadionban fütyülő és zsidózók közt vajon hány lenne aki hasonló kegyetlenséggel bánna embertársaival ha alkalma adódna rá? Na ezért is elfogadhatatlan az ilyen viselkedés, mert ott van a múlt árnya, soha többé elő ne forduljon hasonló szégyen az emberiség történelmében...

2002 2012.08.17. 19:35:24

@Szalahadin: Azt azért nekem ne akarjad megmondani, hogy akik eljöttek Dunaszerdahelyre anno, azoknak 100% mind családanya családapa volt, aki focit akart nézni. Ettől persze nem jogosultak fel arra a rendőrök amit tettek, de sokan mondják ha a rendőrök rendet tette volna a slovan táborban is nem csak a hazaiban, sokkal hasznosabb lett volna. Az meg hogy azt mondanánk a slovanos normálisabb mint a fradista arra még nem jutottam el hogyan sikerült kiagyalnod.
Amúgy meg a meccs után nekiestek a rendőrök slovanosoknak is, de arról nem szólt egy újság sem.

Mellesleg a jégkorong vb miatt azért van akkora felháborodás még most is, mert bármennyire hihetetlennek tűnik, jégkorong vb-n sosem volt balhé, sem pedig rasszista megjegyzések. Még az Oroszok és a Finnek között sem, az mindig is egy olyan program volt, ahova vihetted az egész családot és nem kell félni pár idiótától. Ez akkor változott meg amikor egy évre felkerült a magyar csapat, azzal kezdték a programot a szurkolók hogy beittak, meccs előtt nekiestek a szlovákok szurkolóknak, (ott voltam), majd a legvégén kifütyülték a himnuszt.

@Arko: Nem akarlak megsérteni politikai irányultságod iránt, de nézegettem hozzászólásokat és csak a jobbik közeli szimpatizánsok mondták azt, hogy ez hülyeség a tolmácson való nevetés, mert ők nem tudnának nemzeti tragédián nevetni, mint például a trianon. Szerintem őszintén 10 fiatalt megkérdezel mi volt az a trianon az utcán a fele összekeveri a triatlonnal. Az izraeli focisták pedig ezt az előadást meghallgatták már vagy ezerszer. Amennyiben nekem is meg kellene ezt tennem trianonnal, háromszázadik alkalommal eszméletlenül unnám bármekkora igazságtalanság is volt , és ha valaki hülyén tolmácsolna akkor elröhögném magamat. Szerintem teljesen hihető ez a történet.

Netuddki. 2012.08.17. 19:42:19

@Mercel: Az a gond, hogy a "liberális" szót a fideszesek és a jobbik használja előszeretettel arra, hogy megkülönböztesse magát az "ellenségtől". Semmi más csak egy szitokszó. Mint a "libsi" meg a "libsibolsi". Kb. annyit jelent, hogy a "q. anyukádat". Kb. így is kell venni.
Egyvalamire jó, azt hogy aki használja tudjuk melyik csürhéhez tartozik.

Mellesleg én kőkemény konzervatívnak tartom magam és mindig mosolyt csal a képemre ha valamelyik fideszdroid "libsibolsizik". Főleg, hogy ebben az országban a legnagyobb kommunista a vezérük...

ottomoll 2012.08.17. 19:42:19

@Csehszlovák Kém: Nem mindegy, hogy a deportálással foglalkozó államtitkárság megalakítása, és maga a deportálás a német megszállás előtt történt e vagy utána (mint esetünkben).Ez fontos kérdés. Egy idegen hadsereg bevonulása esetén egész más a"klíma" egy országban.

A párhuzamnál maradva, a francia elit sem lépett fel a német megszállás ellen. F.O. háborút vesztett németországgal szemben.A Petain vezette francia főtisztek békét kötöttek németországgal. Nagyon magas volt a kollaboráló hivatalnokok, rendőrök stb. aránya. Párizsban pl egy nap leforgása alatt 4500 rendőr 13000 zsidót deportált. A deportált francia zsidók 85-90 százalékát a francia rendőrség gyűjtötte be. Ezt azért nem nevezném a német elvárások szabotálásának.. A De Gulle féle ellenállási mozgalom pedig hónapokkal a vereség után kezdett megszerveződni erőteljes brit segítséggel. Nálunk se közvetlen külföldi segítség ,se idő nem volt erre.(Hiszen nem egész 2 hónappal a német megszállás után már elkezdődtek a deportálások.)

Nyilván sok oka volt annak, hogy a deportálások csak a megszállás után kezdődtek meg. Nyilván volt ebben önérdek is (gazdasági életben betöltött szerep). De például ez utóbbi a szlovákokat nem akadályozta meg deportálások megkezdésében.Később a felelősöket itt is ott is népbírósági eljárás keretében megbüntették, de a hangsúly nem a valódi bűneiken volt.

Kameneck Podolsk kapcsán nem degradálás volt a részemről a határon túli zsidók említése, pusztán tényközlés, mert a korábbi beírásodból úgy is lehetett érteni, hogy az egész akkori magyar állam területéről gyűtötték be őket. (Egyébként 800ezres Kárpát-medencei zsidósághoz képest ténylegesen kis résznek minősíthető a 20 ezres szám) Tényleg szörnyű de nem változtat a tényen, hogy a félmilliós M.O.-i zsidóságot a német megszállásig nem deportálták.

A feltételezett magyar háborús bűnösök kikérése , bíróság elé állítása a 2000-es évek második felében kezdődött. Pont akkor, amikor a magyar belpolitikai helyzet renkívül kiélezetté vált. (Zentai kiadatását 2005-ben, a 2006-os választások előtt egy évvel kérte Ausztráliától a magyar állam). Ezek azért furcsa egybeesések. A rendszerváltás óta eltelt 15 évben miért nem volt ez olyan fontos? Csatáry kapcsán pedig prejudikálsz! Pedig még el se kezdődött az eljárás. Egy dolog bztos egyenlőre, mégpedig, hogy Zuroff hamis tanúk igénybe vételével hamisan vádolta a 41-es történések kapcsán. Így a továbbiakban a 44-es bizonyítási eljárás is kétségessé válhat.

2002 2012.08.17. 19:42:19

@Szalahadin: Azt azért nekem ne akarjad megmondani, hogy akik eljöttek Dunaszerdahelyre anno, azoknak 100% mind családanya családapa volt, aki focit akart nézni. Ettől persze nem jogosultak fel arra a rendőrök amit tettek, de sokan mondják ha a rendőrök rendet tette volna a slovan táborban is nem csak a hazaiban, sokkal hasznosabb lett volna. Az meg hogy azt mondanánk a slovanos normálisabb mint a fradista arra még nem jutottam el hogyan sikerült kiagyalnod.
Amúgy meg a meccs után nekiestek a rendőrök slovanosoknak is, de arról nem szólt egy újság sem.

Mellesleg a jégkorong vb miatt azért van akkora felháborodás még most is, mert bármennyire hihetetlennek tűnik, jégkorong vb-n sosem volt balhé, sem pedig rasszista megjegyzések. Még az Oroszok és a Finnek között sem, az mindig is egy olyan program volt, ahova vihetted az egész családot és nem kell félni pár idiótától. Ez akkor változott meg amikor egy évre felkerült a magyar csapat, azzal kezdték a programot a magyar szurkolók hogy beittak, meccs előtt nekiestek a szlovák szurkolóknak, (ott voltam), majd a legvégén kifütyülték a himnuszt.

@Arko: Nem akarlak megsérteni politikai irányultságod iránt, de nézegettem hozzászólásokat és csak a jobbik közeli szimpatizánsok mondták azt, hogy ez hülyeség a tolmácson való nevetés, mert ők nem tudnának nemzeti tragédián nevetni, mint például a trianon. Szerintem őszintén 10 fiatalt megkérdezel mi volt az a trianon az utcán a fele összekeveri a triatlonnal. Az izraeli focisták pedig ezt az előadást meghallgatták már vagy ezerszer. Amennyiben nekem is meg kellene ezt tennem trianonnal, háromszázadik alkalommal eszméletlenül unnám bármekkora igazságtalanság is volt , és ha valaki hülyén tolmácsolna akkor elröhögném magamat. Szerintem teljesen hihető ez a történet.

@Anti Anyag: Én inkább kijavítanám arra (persze én leszek megint a hazaáruló), hogy Fico majdnem MINDEN szlovákiában található szervezetnek akarná a támogatását negyedére tenni? A szlovák kultúrát is, a szlovák sportot és még sorolhatnám. Azt nem írtad bele, hogy az MKP hozta ezt fel, akik túl sokáig voltak csendben, és kihúzták a magyarkártyát.

ottomoll 2012.08.17. 19:42:19

@KopaszMercis: Én ilyet nem írtam. Hülyeségeket képzelsz be magadnak, és kulturálatlan vagy!

Mercel 2012.08.17. 19:42:20

Ja az agyhalott jobbikosoknak pedig ezúton üzenném, hogy ki kéne ugrani a józsefvárosi piacra és megnézni, hogy a lecsúszott honfitársaink mellett kik zúznak Q7-es audikkal X5-el, hosszított hetes bömösökkel úgy, hogy közben vezetni sem tudnak.

Segítek kicsi sárga emberkék, akik nem beszélni magyar, nem adni számlát, nem fizetni adót, nem lenni állampolgár, nem tenni semmit ezért az országért.

Leszarom magasról a jobbik zsidózását, mert a közvetlen rövidtávú veszélyt nem az általuk rettegett és gyűlölt zsidók jelentik számunkra akik már úgy ezer éve élnek Európában is, hanem a kici szárga emberkék, akik mellesleg a mi szeretett államunk lustasága korrupciója, idegenrendészeti tehetetlenségére visszavezethetően vannak itt.

Nem mellesleg a kici szárga emberkék cseszték szét a Magyar kiskereskedelem egy komoly részét, ők fojtották meg a Magyar textilkereskedelmet, és ruha - fehérnemű készítőket stb.

Ja igen a józsefvárosi piacot a jelenlegi belügyminiszterünk cégei őrizték a választásokig. (Igen az "elmúltnyócév" alatt - is:)

Na ennyit a fjordokról, kellemes egymásra köpködést.

"Frigyes"

lyia (törölt) 2012.08.17. 19:42:20

Lehet szépítgetni a nemzetet,

mégis az a szomorú valóság,

hogy akik a nemzetközi sportbarátság ünnepén oly magas hőfokon ünnepelték a magyar érmeseket,

hogy azon még a legszívósabb marha is porhanyós csirkévé szelídült volna,

cigánypogromra gyűltek össze Devecserben

(és nem Devecseren, mint sok "magyar" közmédium volt szíves tudósítani).

Ehhez képest már csak kommunista ármány, hogy

"A magyar labdarúgás a Rákosi-kor legsötétebb, legszigorúbb éveiben volt a csúcspontján, aztán lassan hanyatlott.

Egyesek szerint a vb-kudarc miatt.

1956. május 21-én a válogatott kettős vereséget szenvedett:

Csehszlovákia–Magyarország 4–2,

ifjúságiak 4–1.

A PB jelentést kért.

Hegyi Gyula, a sporthivatal vezetője szerint az edzők a fő felelősök, a válogatottak juttatásai "nem nevelő hatásúak", a siker megártott a kapitánynak, Sebes Gusztávnak és a csapatnak is.

A világbajnokság előtt kiosztott nagyobb összegekkel a játékosok először "a művészvilág felé orientálódtak", később a feketézők környékezték meg őket.

A bőség idején a többség sportszerűtlenül élt, nem edzett.

Az 1954-es vb elvesztése demoralizálta az egész labdarúgást; Sebes személyi sértésnek vette a bírálatot.

Eluralkodott az erkölcstelenség, a csempészet, az üzleti szellem.

A legálisan juttatott 5–12 ezer forintos havi jövedelmet (az átlagfizetés négyszeresét-nyolcszorosát, a miniszterelnöki "fizetést", illetve annak a kétszeresét – P. Á.) lebecsülik, és nyomorról beszélnek.

Sebes cinkosságot vállal a labdarúgókkal, ő a védőszentjük.

De a csapatban, az összeállítástól kezdve, mindenben az történik, amit Puskás és Bozsik akar.

Egypár játékos tabu, sem a játékvezetők, sem a szövetségi vezetők nem járhattak el velük szemben.

A labdarúgásban Sebes foglalkozik a legapróbb dolgokkal is.

Inkább szövetségi kapitányként működik, mint az OTSB harmincegy sportágat felügyelő elnökhelyetteseként.

A játékosok összeköttetésbe kerültek az alvilággal, százezrekkel vannak eladósodva.

A Franciaországból hazatérő Vörös Lobogót Bécsben a Schwartz nevű nepper várta és a csapat előtt harsányan ordította, ha Bozsik nem adja meg a háromszázezer forintját, letartóztattatja.

Mikor a Honvéd Egyiptomba ment, hoztak egy írást Schwartztól, hogy Bozsik semmivel sem tartozik neki.

Noha Sebes anyagi gondokról beszél, Bozsik most vett egy négyszobás öröklakást.

A legfőbb ügyész, Non jelenti a KV-titkár Egri Gyulának, hogy a válogatott oszlopa, Bozsik 1953 óta nagy értékben csempészik.

Az árukat rokonai és ismerősei értékesítik, de állandó ügynököt is tart.

1953-tól 1955 végéig csupán ez az illető 530 pár nejlonharisnyát, ezer borotvapengét, 80 női nadrágot, 200 rúzst, 200 Marvin és Doxa karórát, 150 Ferro és Nylon (?) órát, 17 ezer óraalkatrészt vett át Bozsiktól.

A házkutatás során 36 ezer forintot foglaltak le nála.

Non javasolja, hogy függesszék fel Bozsik mentelmi jogát, Egri inkább lemondatná a képviselőségről.

(RM 1956. nyári bukása után Gerő úgy véli: "megérdemelné, de politikailag most nem célszerű".)

Ezekben az években a vb elvesztésénél rengeteg komolyabb oka lett volna a tüntetésnek.

Tízezreket vetettek a társadalom peremére például azzal, hogy 1949–52 között 36 ezer nyugdíjat megvontak.

Azt állítják, az érintettek többsége "a Horthy-rendszert hűen kiszolgáló katona- és rendőrtiszt, vezető állású bíró, főtisztviselő, ilyenek özvegye, iskolaigazgató, számvevőségi tanácsos, miniszteri fogalmazó".

Noha egyéni kérelem alapján nyolcezer nyugdíjat visszaadtak, maradtak még 25 ezren (háromezer feltehetően meghalt).

"A nyugdíjmegvonások rossz hatást váltottak ki a beilleszkedett értelmiségiek széles körében is", ezért 1953-ban, "korlátozottan", legfeljebb havi 300 (özvegyeknek 200) forint kegydíjat engedélyeztek.

Ebből a kegyből ki voltak rekesztve "a közismert fasiszták" – akiket annak mondtak.

(Köszönet Pünkösti Árpádnak!)

Vajon miért érzem úgy, hogy kortársam Bozsik?

Csak nem Simicska miatt?

ottomoll 2012.08.17. 19:43:54

@Mercel: A liberalizmust eredeti formájában én sem ítélem el. Csak azt amivé a 90-es évektől kezdve fajult itt M.O.-n. De hálistennek már túl vagyunk rajtuk.

oliva 2012.08.17. 19:43:54

el kell innen menni valami civilizáltabb országba, nem tom Románia talán, vagy Szlovákia, talán ekkora bunkók ott nincsenek (és ezt sajnos komolyan gondolom)

ottomoll 2012.08.17. 19:45:16

@kovi1970: Persze, ha nincsek érveid , akkor el kell hallgattatni a vitapartnert!

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 19:45:16

Himnuszt kifütyülni tényleg butaság.
Holokauszt téma a könyökömön jön ki és még csak rosszindulatú sem voltam.
A németek valahogy kurva jól jöttek ki az egészből,ami a háború után olyan tíz évvel már azért érezhető volt szerintem (mondjuk inkább a nyugati részen természetesen)
És miért kell engem baszogatni a holokauszt miatt???
A zsidók utálatában gondolom benne van rendesen az szdsz ténykedése.
Én speciel tartok és félek tőlük inkább,de az araboktól jobban.

Parasite 2012.08.17. 19:45:17

egyre cikibb magyarnak lenni, pedig már 10 évvel ezelőtt is azt hittem, annál nincs lejjebb, mára meg már megtanultam, hogy még a mai helyzetnél is van/lesz rosszabb. a saját ótvaros mocskába fullad bele ez a nemzet.

nyisziati 2012.08.17. 19:51:49

Nagyon jó poszt, kiválóan megfogtad a lényeget. "ottomoll"-nak írt riposztjaid is nagyon jók, kár, hogy a legtöbb blogger közelében sem jár az ilyen szintű tárgyilagosságnak (és ismeretnek). A tényeket tagadó jobberek meg eltolhatnák már a biciklit...

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 19:51:49

Egyébként valahol már vitatkoztam erről valakivel(holokausztról).
Kicsit sokallom a témát.
Erre az illető írt egy olyan kommentet amivel én is maximálisan egyet tudtam érteni.
Sajnos nem tudom melyik blogon.

lutra1 2012.08.17. 19:53:47

Én unom már ezt szembenézősdit. Emberek lassan70 éve történt! Az amcsik pont ekkor pusztítottak el néhány százezer ártatlan polgári lakos japánt két nap alatt. Valahogy nem hallom, hogy az amerikai nemzet erkölcsi méltatlanságát hangoztatná akárki is napról napra. Vagy százezer japcsi nem számít? De lehetne még példákat mondani. Szóval a történelmi gaztetteket egymástól nem megkülönböztetve kellene kezelni. Semmi helyük a mindennapi közéletben. A méltó megemlékezésnek és kegyeletnek nem ez a módja.

dr.pupak30 2012.08.17. 19:58:07

intelligenciáról beszél egy szlovák. haha. habár én nem vagyok ultra. de azt ne felejtsd el, hogy emlékszünk a magyar szurkolók szlovákiai megveretésére a 90-es és 2000-es években, aminek egyenes következménye volt a szlovák himnusz kifütyülése. nem felejtünk. kifütyülték a zsidókat. és? bárkit kifütyültek volna a lengyelek kivételével. ilyenek az ultrák. neked ezt tudnod kéne aki abban az országból jön, ahol simán megvernek bárkit csak azért mert magyarul beszél. ezért fogom sosem szlovákiába betenni a lában, és egyetlen eurót sem elkölteni ott.

TroTull 2012.08.17. 19:58:07

tényleg vicc, h kb 80% normális magyar szégyelli magyarságát 20% primitiv, tudatlan náci geci miatt

most h szétbasszák az oktatást is, kell majd 100 év mire rendbe lehet tenni az értékeket, értékrendeket

egyébként meg min csodálkozunk? az a kormány, aminek csírájában kéne elfojtani ezt mindennek alja mocskot, élén viktorunkkal lassan 3 éve áll európa közepén és beint, beugat mindenkinek aki arra jár... csak azt nem tudom mire ekkora az arc, mert egyelőre csak abban jobb bármelyik másik miniszterelnöknél, hogy ellentétben velük neki lesz egy uefa4-es stadionja a hátsókertben... szánalomország, olyan mint a vezetése.

Qqriq 2012.08.17. 19:59:35

@oliva:

"el kell innen menni valami civilizáltabb országba, nem tom Románia talán, vagy Szlovákia.."

Mikor indulsz? Ha nem jösz vissza, el is viszlek a határig, marha. Arra már gondoltál, milyen nyelven fogsz ott megszólalni, hogy meg ne lincseljenek?

2002 2012.08.17. 20:03:17

Bírom ezeket az urban legendeket Qqriq. 21 éve magyarul szólalok meg, de egyszer sem vertek meg. Azt nem értem én csak, hogy amikor magyarországiaknak mesélem, Pesten megvertek, mert szlovák barátom hívott telefonon és felvettem beleszólaltam szlovák nyelven, akkor senki sem akarja elhinni. De hát ez van :)

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 20:03:32

Amúgymeg.Csatáry nem Dél-Amerikában,vagy Afrikában volt.
Hogy a fenébe nem találták meg eddig?

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 20:08:39

@2002: Aha szlovák nyelven.Fingom nincsen hogy az milyen.Honnan tudná bárki?
De ha tényleg pont olyanokkal találkoztál akik tudták....

ob.szerver 2012.08.17. 20:08:40

Az iráni és palesztin zászlólengetőket csak bátorítani tudnám, hogy vándoroljanak ki Iránba vagy Gázába, és élvezzék az iráni vagy palesztin szabadságot, demokráciát, prosperitást, vallási életet és az egész életmódot.
Az valóban markáns kiállás lenne a fenti népek mellett, mert zászlót lengetni minden barom tud.

Netuddki. 2012.08.17. 20:08:40

@ottomoll: Pont az a lényeg, hogy nem vagy vitapartner.

Mellesleg a tahótlanítás gomb csak számomra tüntet el a blogból. Ha mást is zavarnak a hülyeségeid akkor más is így tüntethet el...

Qqriq 2012.08.17. 20:08:40

@2002:
Gondolom, Malina Hedvig is csak egy urban legend. Biztos a jobberek találták ki, ilyen nevű személy nem is létezik.

Rasid al-Maghribi (törölt) 2012.08.17. 20:09:03

@fefe79:

"Önmagát minősítette a sok bunkó"

Pontosan. De ebben az is benne van, hogy nem másokat minősít az ő magatartásuk.

Mercel 2012.08.17. 20:09:39

@ottomoll:

Részemről kb. 2002 után érzem ezt amire gondoltál.
De utána valóban, sajnos.

Az a borzasztó, hogy történelmi léptékkel nézve az a kb. 30-60 év amíg letisztul (remélhetőleg) a Magyar közélet és társadalom, az roppant rövid táv, és történelmi szempontból egyszer még érdekes is lesz majd - sőt iskolapélda HA túléli az ország..
De nekünk akik most ebben benne élünk az életünket teszi tönkre.

A mostani 40-50-eseknek csúnya öregkoruk lesz kiszolgáltatva.
A mostani harmincasoknak szintén, de közben még majd az életben maradásért is meg kell küzdeniük még 20-30 évig, hogy utána kiszolgáltatott öregek lehessenek.
A mostani legifjabb generáció pedig egész életében küszködhet majd azért, hogy talán, de csak talán az ő öregkorukra egy letisztultabb és gazdagabb országban élhessenek.

A gond csak az, hogy a jelenlegi huszasok harmincasok és negyvenesek közül a tehetségesebbek, vállalkozószelleműek, humánus szempontból érzékenyek mind csapatostúl húznak kifele az országból.

Namármost egy ország felvirágoztatásához pontosan az előbb felsoroltak (is és leginkább) kellenének.

Na de itt tényleg kiszáltam.

"Frigyes"

Mercel 2012.08.17. 20:10:46

Szálltam két ellel csessze meg:)

"Frigyes"

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 20:11:25

@lutra1: Na ott a pont.
A kínaiak is szívózhatnának ezen a japánokkal de valahogy nem hallok erről.
Persze nem annyira haverok (mostmár talán egyre inkább azok)de akkor sem.
De lehet hogy messze vannak és azért nem hallok erről.

Istenadta 2012.08.17. 20:11:33

kellezigy.blog.hu. Itt írtam arról, ami valamennyire felveti a kérdést. Minek merengünk a múltban...

horikeridávicsili 2012.08.17. 20:14:11

Szerintem rohadjanak el a mocskos, mocskolódó büdös senki, magyart csak szégyenbe hozó szurkolok.
Ez egy okádék ország,szégyen egész Europára

min 2012.08.17. 20:14:11

Ezért tart itt ez az ország. A sok ilyen primitív barom erősíti a "hírnevünket" a világban. Bukarestnek hiszik Budapestet, ez már Bukarestre nézve szégyen...

Tita nick 2012.08.17. 20:18:52

Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket megköszönő molinóból arra a következtetésre jutottam, hogy a „csodálatos magyar drukkerek”, akiket minden sportolónak olyan öröm hallani, lehettek kint a barátságos válogatott labdarúgó mérkőzésen is.

Aha. Mert idehaza nem maradtak drukkerek Tuti, hogy a londoniak voltak. Gratulálok!

Ez már nem is ferdítés, hanem csavarozás b+.

Ad Dio 2012.08.17. 20:18:52

@Mercel: Tehát véleményed szerint gyűlölni kellene a kínaiakat?

doxo · http://nepgyermekei.blog.hu/ 2012.08.17. 20:18:52

Nem kell ezen meglepődni, várható volt. Ha román jönnek, akkor azért kell fütyülni, ha szlovákok azért, de szerintem nem kell túlpörgetni ezt a történetet. Ez a keevsebb, mint 10 millió ember rettentő széthúzó ember az országban, de nem kell csodálkozni, ez van belénk nevelve. Aki himnuszt gyaláz-márpedig ez az volt-elítélendő, de azért, mert mondjuk 2 tucatnyi ember (nem tudom emnnyien, nem voltam ott) zsidózik, meg alázza a másikat, nem kell egyből úgy beállítani az összes magyart, hogy ilyen.

dr.pupak30 2012.08.17. 20:18:52

@lyia: te sem vagy egy nagy ész az látszik. úgy látszik, hogy ezen blogon tobzódnak az "egyetemi tanárok". Hogy mersz összehasonlítani egy olyan társadalmi közeget a maival, ahol a korrupció a hatalom által megtűrt és hallgatólagosan elfogadott dolog volt, ahol a magántulajdon tiltott, a sportolók javadalmazása eredménytől függetlenül nem létezett. ezen kívül bárki, aki a rendszer ellensége volt eltűnhetett, felakaszthatták (volt olyan futballista akit felakasztottak) stb, miközben nyugati társaik dollár tízezreket kerestek egy-egy meccsel. megnézném te hogy ügyeskedtél volna ebben a közegben. a pofa az nagy manapság, de sokak még ebben az óriási szabadságban sem tudnak érvényesülni becsületesen.

2002 2012.08.17. 20:18:52

@kifordított nagyanyó: nincs miért hazudnom, azt hiszel amit akarsz :).

De Qqriq logikád szerint akkor az én esetem miatt is szlovákoknak nem szabad menni Magyarországra, mert azonnal véresre veri őket az első kisfiú aki rágóért megy a boltba.

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2012.08.17. 20:18:52

Himnusz alatt fütyülni tahóság, ez rögvaló.
Ha a poszt toló ennyit írt volna, azzal tökéletesen azonosulni lehetne.
De nem csak ennyit írt. Sajnos.
Amúgy, nem is tudtam, hogy a tótok azok zsidóbérencek, ez számomra újdonság.

WhyCantITouchIt? 2012.08.17. 20:19:14

10 ezer nézőből csak a kb. 500 fős kemény mag viselkedett vállalhatatlanul. Ez egész jó arány, ahhoz képest, hogy itt elvileg tombol az antiszemitizmus.

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 20:19:21

@kovi1970: Semmi gond nincsen a hozzászólásával.
Vagy nem vagy elég toleráns?

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 20:27:45

Ezt hogy a tökömbe hoztad össze a holokauszttal?
Na jóéjt.

pucros 2012.08.17. 20:27:45

Hát ez van.

Vannak, akikre büszkék lehetünk, meg vannak, akik miatt szégyenkeznünk kell.

Amúgy ezeknek a jóembereknek fingjuk nincs politikáról, történelemről, illemről. Nekik a szurkolói szubkultúra része a zsidózás, kb. egy szinten a lilamajmozással. csak éppen ezt az MTK meccsn kívül elő tudják venni az izraeli válogatottal szemben is. A magyar himnusz meg talán olyan, mint a klubjuk indulója, és a másik nemzetét is ugyanúgy fütyülik ki, mint a rivális klub nótáját.
Mit tudják ők, mit jelentenek ezek a gesztusok, szimbólumok "amúgy".

Átvitel honvéd 2012.08.17. 20:27:45

Miért az izraelit, miért nem mondjuk az angol, vagy spanyol himnuszt fütyülik ki? Faji alapon? Akkor, a szlovákot, miért? Nem lehet, hogy mondjuk a román himnuszt is így kifütyülnék? Vagy akár az osztrákot is, ha a sógorok a barátságos meccs előtt valami jó kis belépővel "tematizálnák" a magyar közbeszédet?

Nem lehet, hogy Izrael, Szlovákiával egyetemben, magyar szempontból egy némileg konfliktusos, igazságtalanságokkal, cinizmussal és egyebekkel terhelt ügy, és pusztán másodlagos, hogy egy izomtibi ezt a meccsen látott módon reagálja le? Nem lehetne esetleg az ügyet, a maga teljes összefüggésében értelmezni, és nem csak egy-egy vonzatát kiemelni, ezen az olcsó módon megteremtve a bunkómagyarozás (rasszistamagyarozás) újabb ezer- és még egyedik alkalmát? Vagy ez kötelező az Index-blogketrechez?

getva 2012.08.17. 20:30:03

@B.B/alias B.B: hát monnyuk a zsidók mindent meg is tesznek, hogy rühelljük őket

Én is azt mondom 2012.08.17. 20:30:03

"...miért lennék én felelős azért, ami hatvan évvel ezelőtt történt az országban. Ez az önfelmentő érvelés azért nem stimmel..."
Van, igen van az a réteg, aki úgy próbál előnyökhöz jutni, hogy megpróbálja velünk elhitetni, mekkora nagy bűnösök vagyunk és jobb ha szégyeljük magunkat, ha másért nem, legalább némely történelmi bűnért 60 vagy 210 évvel ezelőttről. Hiszen amíg szégyenkezünk nem fogunk szót emelni ellenük. Azok ellen, akik bankjaikkal benyomulva, pénzügyi ügyeskedésekkel több tízezer családot tettek tönkre és juttatnak utcára. Hányan lettek és lesznek miattuk öngyilkosok, menni könny hullik. Vajon róluk miért nincs egyetlen poszt sem? Mindenki tudja, ha erről írsz, akkor egy szemét antiszemita vagy, akinek szégyellnie kell magát.
De megmondom a frankót, így, már az utcán, nem szégyellem magam tovább, sőt legközelebb én is kimegyek fütyülni!

fefe79 2012.08.17. 20:31:56

@Rasid al-Maghribi: csak sajnos az emberi tudat szeret általánosítani. Mi jön le ebből majd megint külföldön? Nem is kell leírnom.

protézisesh 2012.08.17. 20:33:00

Buszke vagyok az ezereves allamisagunkra, az aranybullara, matyas kiralyra es meg sok dicso pillanatra a tortenelmunkbol. Nem vagyok buszke rakosira, az otvenes evekre, vagy europa vegigrablasara. De ahogy a dicsosegek megtortentere semmilyen rahatasom nem volt, ugy nincsen semmilyen hatasom a deportalasokra sem.

Amig viszont az EROSZAKOS kovetelozes NEM a bocsanatkeresert, az erkolcsi elegtetelert zajlik, hanem SOK-SOK KEMENY DOLLARERT, addig hadd ne erezzem oszintenek ezt az egeszet.

A haborunak lassan 70eve vege. Az egy emberolto, vagy 3 generacio. Meddig akarnak meg az elhurcoltak gyerekei-unokai ebbol la regi tortenetbol penzt huzni?! Miert FIZESSEK en (az adomon keresztul) milliardokat olyasmiert, amire semmilyen rahatasom nem volt?

Elitelhetem (el is itelem) a nepirtas, sot a haboru minden formajat, a magam eszkoztaraval mindent megteszek, hogy ne keruljon ilyenre ujra sor. De hogy az en orszagomnak evrol evre MILLIARDOKAT kelljen fizetnie a mazsihisz fele, az nagyon megfekszi a gyomromat. Igy sose fognak azok a hegek begyogyulni es a populista csocselek ujra meg ujra ki fogja futyulni izrael himnuszat... Plane ha meg el is fojtjak a PARBESZEDET ami nem egyenlo a gyuloletbeszeddel!

kifordított nagyanyó 2012.08.17. 20:34:10

De most már télleg jóéjt.
Majd még rátok nézek.

Auchen 2012.08.17. 20:35:59

Romániában is ugyanez a helyzet, sőt rosszabb. Senki sem mer szembenézni azzal a ténnyel, hogy Románia mészárolta le Németország után a legtöbb zsidót (a különböző progrom-ok és Fekete-tengerbe torpedózások során). Úgyhogy ez nem egy ilyen magyar speciálitás.

AIR 2012.08.17. 20:36:40

@a Zamboni nem egy tészta:
Én tudom, hogy a Zamboni az mi is pontosan, ennek fényében nem lepődök meg a reakciódon. Félre ne érts, nincs ebben semmi pejoratív, én is örülnék, ha a futballpályákon olyan, a sport szellemiségét szem előtt tartó szurkolók lennének, mint a jégkorongmeccseken.
Azonban valahol álszentnek érzem a felháborodásotokat. Egy tökéletes világban nem lenne a frusztrációit másokon levezető ember, azonban sem Magyarországon, sem Olaszországban, sem Angliában nincs tökéletes világ, így aztán előkerül egy ilyen réteg is.
Innentől az a kérdésem, hogy provokáció-e Mária országát vagy a londoni sikereknek örülő magyar szurkolótársadalmat összefüggésbe hozni néhány nyáladzó idiótával? Hát persze, hogy az.

Tudjátok, hogy mi a különbség köztetek és köztünk? Az, hogy amikor szóba kerül Slota a társaságunkban, akkor én pontosan tudom és jelzem is a vitapartneremnek, hogy a szlovák emberek többsége - akik egyébként nyilvánvalóan hozzám hasonlóan kötődnek a hazájukhoz, és nem kedvelik a provokátorokat - körberöhögi a népnemzeti bohócot. És nem kezdek el azon polemizálni, hogy 201x-ben az EU-ban léteznek ilyen bohócok, mert nem Liechtensteinben éltünk az utóbbi 50 évben, és tudjuk, hogy néhány embernek szüksége van ilyen bohócokra.
Nagyjából óvodás szint 1-10-100-as nagyságrendű embertömegen rugózni. Hajrá!

csajszikajszibajszi 2012.08.17. 20:39:34

Nagyon gáz ez a blog, mert teljesen figyelmen kívül hagyja a realitásokat, hazudik, uszít, csúsztat, stb.

Mo-on - sajnos - alig élnek zsidók, pl. vidéken még mutatóban sem. Bp-en is kevesen.

Azaz a hazai antiszemitizmus bedurranásához kell mindig egy-két külső segítő: lásd Szabó Albert, MIÉP, Csurka, Jobbik. Ezek az emberek nem a semmiből jönnek elő, ezeket megcsinálják, pénzelik, "futtatják", használják.

Kinek az érdeke ez? A magát demokratikusnak csúfoló baloldalnak, mert nincs más lehetőségük bekerülni a médiába. Ezzel élnek is, megvan a network, működik is rendesen. Ezt ők maguk is beismerik.

Miért undorító ez?

Értelmes ember Mo-on nem antiszemita.

Ami 44-ben történt az a magyar történelem mélypontja.

De akkor is elutasítom, h. egy ilyen magyarul jól író tót, vagy cseh, vagy morva, mint a szerző, naponta ontsa a hülyeséget a neten s naponta legyen rasszista, hungarofób, stb.

Horthy nem volt antiszemita, ha ezt Slovensko Do Tohó 100x le is írja minden nap.

Én sem vagyok az, nem is voltam soha, nem is leszek, a családom dettó.

Mint minden rendes magyar családban, nálunk is van némi kever: kis sváb, tót, zsidó, magyar vér. Kész. Ilyen a magyar történelem.

Meg kell alkotni végre azokat a törvényeket, amikkel be lehet varrni azt a pár száz hőzöngőt s kész.

Amúgy az antiszemitizmus terjed megint egész Európában s pl. a németeknél sokkal durvább, mint nálunk. A tótoknál is megvan, az oláhoknál is, a labancoknál is.

Mi lenne ha a szerző egyszer erről is írna?

A Csatáry ügyben is csak hülyeséget írt. Miért csak a magyar állam a felelős? A kanadai az smafu? Hol volt ez az ember évtizedeken át? Kanadában.
Az állítólagos szabad, felvilágosult nyugati világ egyik országában. El lehetett volna kapni, ha ez érdekelt volna valakit. De nem. Csak a magyar a szar....

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.08.17. 20:44:06

Mondjuk a zsidók az utóbbi 65 évben azért elég sokat tettek azért, hogy Magyarországon ne szeressék őket.

Izrael állam meg azért, hogy a világon sehol ne szeressék a zsidókat.

Mondj még egy olyan államot, amelyik nem tart be évizedek óta vagy 50 ENSZ-határozatot, és nem büntették szarrá.

Ja, hogy ilyen nincs még egy?

Akkor miről is beszélünk?

És ez pont az olyan faszkalap államok miatt van, mint Csehország meg Amerika, amelyik minden Izrael elleni bojkottot megakadályoz.

pupumpa 2012.08.17. 20:46:46

A focimeccsek hangadói nyilván sehol sem érik el az átlag IQ-t. Ha nem így lenne, akkor sem lehet egy stadionban finoman fogalmazni. Ezekből jön össze egy ilyen megnyilvánulás.

Ennek ellenére sok pozitív dolgot lehetett látni: Palesztína melletti szimpátiájuk példaértékű. Egy elnyomott nép melletti önzetlen kiállás sokkal szimpatikusabb, mint Izraelhez dörgölőzni várt előnyökért.

Iránt nyíltan fenyegeti Izrael. A perzsák mellett még ennél is nagyobb kiállás lenne szükséges.

noviktornoparty 2012.08.17. 20:50:30

én tényleg csak annyira lennék kíváncsi, hogy a himnusz alatt fütyörésző és végig mocskos zs.idózó raklapnyi mélymagyarnak mit ártott az izraeli fociválogatott???

soproni1 2012.08.17. 20:55:38

@pupumpa: a palesztinokra ráfér a támogatás, ugyanis ők az arab világ cigányai. Olyanok, mint a kurdok. A kutyának sem kellenek. Az izraeliek foglalkoztatnák őket, de egy egy hét után beteget jelentenek. Ezért vicces volt, amikor Tomcat hadnagy palesztin sálban vonult az utcán. Egyébként a kommunizmusban szeretnünk kellett Arafatékat, itt kiképeztük őket, Izraelt meg utálnunk kellet.

Kerek négyszög 2012.08.17. 21:00:40

Mekkora szégyen ma a demokratikus nyugaton magyarul megszólalni. Azonnal úgy gondolnak ránk mint egy neonáci fasiszta népre. Köszönjül jobbosok. Csak így tovább a hitleri úton! Építsétek az országotokat. Bontókalapáccsal. Mint régen.

pupumpa 2012.08.17. 21:05:26

Csak annyiban olyanok, mint a kurdok, hogy ellopták a hazájukat.
Nem szívesen élnék palesztinok mellett, ezt elismerem. Mesélik, akik arrafelé utazak többször, hogy amint zsidó részről palesztinre érnek, mocsok, kosz mindenhol.
És szegénység, de arról nem tehetnek.
Szóval részben igazad van, de attól még világraszóló botrány, ahogy elbántak velük.

Kerek négyszög 2012.08.17. 21:05:27

@dr. Közbiztonság Szilárd: Mese habbal. Mondj egy olyan országot, amelyik nem tenne meg ugyanennyit, miután a szomszédai többször letámadták, és felesküdtek a megsemmisítésére.

Na ugye.

bagir 2012.08.17. 21:08:00

Amikor a portugál cigányok fütyülték ki a magyar himnuszt, az mitől volt más?
Minden zsidó szívből gyűlöli a gójokat, ennyi.

pupumpa 2012.08.17. 21:08:00

@légycsapó: Te sem jártál még "demokratikus nyugaton ", az tuti.
A legtöbb országban sokkal nyíltabban és erősebben jelenik meg az antiszemitizmus.

Azonkívül ezt is csak az itthon élők gondolják, hogy ha megtudják hogy magyar vagy, akkor bármiféle reakció történik (annyit kivéve hogy "PUSKÁS!")

bagir 2012.08.17. 21:10:31

Ja amikor a focisták röhögtek a rizsán, az mi volt?? Szerintem jó srácok voltak.

fidesz = házmesterek pártja 2012.08.17. 21:10:31

@Onlooker: hát én inkább a magadfajtát tartom annyira szar alaknak, hogy még szánni sem tudom az ostobaságotokat.
Évek óta letagadom, hogy közöm van a magát magyarnak nevező csürhéhez. (nem, a valódi magyarokkal semmi bajom nem lenne, de az a söpredék, amelyik pl. lelkesen zsidózik és kifütyül egy himmnuszt, az messze van attól, amivel hajlandó lennék azonosulni. És ez a csőcselék akarja megmondani, hogy ki a magyar. Hát én nem vagyok az, amit ti magyarnak neveztek. Semmi közöm a neonáci tetvekhez)

Kerek négyszög 2012.08.17. 21:10:31

@csajszikajszibajszi:

"Kinek az érdeke ez? A magát demokratikusnak csúfoló baloldalnak, mert nincs más lehetőségük bekerülni a médiába."

Érdekes, amit mondanak, az 99% -ban megegyezik a demokratikos nyugati véleményekkel...

"Horthy nem volt antiszemita"

Horthy: "Világ életemben antiszemita voltam"
Bizony ezt ő mondta. Ugye milyen érdekes?

"Amúgy az antiszemitizmus terjed megint egész Európában s pl. a németeknél sokkal durvább, mint nálunk. A tótoknál is megvan, az oláhoknál is, a labancoknál is.
"

Az ég világon semmi mentséget nem ad, főleg, hogy Európa legantiszemitább népének tartanak az egész világon.

"A Csatáry ügyben is csak hülyeséget írt. Miért csak a magyar állam a felelős? A kanadai az smafu? Hol volt ez az ember évtizedeken át? Kanadában."

Semmire nem mentség. Egy náci gyilkos melletti kiállás semmit nem változtat a tényeken.

fidesz = házmesterek pártja 2012.08.17. 21:11:21

@légycsapó: vajon véletlenül egyezik meg a nicked egy indexes moderátoréval? Mert ha azonos lennél vele, akkor elég érdekes a fórumos működésed és az itteni hozzászólásaid kontrasztja... :DDD

Kerek négyszög 2012.08.17. 21:16:46

@pupumpa: Hát jobbat mondok: egy "demokratikus nyugaton" élő, (ott született) ismerősünk járt itt, és nagyon udvarias modorban is rettenetes véleményt mondott. Nem az ő véleményét, hanem mi "rólunk" odakint a vélemény.

Kerek négyszög 2012.08.17. 21:16:46

@A fidesz a betegek kiirtására készül: Hát ez nem talált. (egyébként melyik fórumban láttad? Megnézném én is)

hannibal 2012.08.17. 21:16:46

@kovi1970: Szóval, ha a feleséged, gyermeked fejéhez tart valaki egy pisztolyt, ezért megteszel valami szörnyűséget, akkor a te felelősséged?

dtk74 2012.08.17. 21:17:06

@Joe84: Mi több mint ezer éve vettük el az országot. Akkor ez sincs rendben számodra?
Ráadásul még csak azzal sem jöhetünk, hogy korábban ez a mienk volt. Jöttünk, megtetszett, oszt magunkévá tettük. Ennyi.
A mások földjének elvételéről pedig csak annyit, hogy a románok, horvátok, szlovákok stb. számára nem igazán egyértelmű, hogy a magyar anyaföldön élnek. Próbáld őlet meggyőzni, kapsz majd különbet, mint a zsidók az araboktól. Csak ott te le leszel a földrabló. Nekik. Mert úgy gondolják az, hogy egy időre elfoglaltuk őseik földjét, még nem jogosít fel minket az ugrálásra.
Mert minden csak nézőpont kérdése.

hannibal 2012.08.17. 21:20:07

@kovi1970: Ez nem "mi lett volna ha", mert bejöttek a németek és ezért történt ami történt.

micsoda? 2012.08.17. 21:20:07

@Joe84: "Egyébként érdekes, hogy más országok himnuszait senki nem fütyüli ki, vajon miért? Azért, mert akiket van miért tisztelni, azok meg is kapják a tiszteletet a meccsen, akiket nincs miért, azok meg nem, ennyi."

Bizony, bizony ez a szurkolótábor tudja mi a tisztelet, úgy is szokott viselkedni:DDDDD

Különben a poszt nagyon jó, és mentette ami menthető. MLSZ, és a játékosok, mint a tábora.

mi nem foglalt még 2012.08.17. 21:20:07

Kedves cikk író!

Érdekes amikor a demokráciát a magyarokon kéri számon és csodálkozik Izrael kifütyülésén.
Vigyázó szemét vesse egy kicsinykét Palesztinára, hogy mik történnek ottan.
Legyen szíves talán az izraelieken számonkérni a demokráciát.
Izrael egy terrorista állam, a világbékére igen nagy veszélyt jelent.
Amíg Izrael pökhendi módon odaveti, hogy felvásároljuk Magyarországot stb.
Addig ne várjanak mást.

WhyCantITouchIt? 2012.08.17. 21:20:07

Én egyébként kint voltam a meccsen, a videón látható kemény magtól voltam 2 szektorral balra, köztünk volt egy szinte üres szektor, ahol az egyik idióta jobbikos országgyűlési képviselő parádézott az iráni zászlóval.
Azt kell hogy mondjam, hogy én kellemesen csalódtam a közönségben, az 500 barmot kivéve mindenki tisztelettel, csöndben végighallgatta az izraeli himnuszt, zsidózni senki nem zsidózott a szektoromban.
Én egyáltalán nem erre számítottam, hanem vmi komolyabb balhéra, hisz mégiscsak ez egy Magyarország Izrael találkozó, és Magyarország egy nácifasisztaantiszemitarasszista ország.
A meccs maga viszont nagyon szar volt.

Steppenwolf 2012.08.17. 21:23:11

"Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket megköszönő molinóból arra a következtetésre jutottam, hogy a „csodálatos magyar drukkerek”, akiket minden sportolónak olyan öröm hallani, lehettek kint a barátságos válogatott labdarúgó mérkőzésen is."

Miért, ebben az országban csak azok köszönhetik meg a sportolóinknak a londoni szereplést, aki kint szurkolt a helyszínen?
Neked teljesen elvette a józan eszedet (ha volt egyáltalán valaha) is az a mérhetetlen gyűlölet, ha minden sportot szerető magyart ezzel a maréknyi suttyóval általánosítasz.
Te sem vagy különb ezeknél a taplóknál, csak te éppen másik nemzetet gyűlölsz és valamivel kifinomultabb eszközökkel.

különvélemény2 2012.08.17. 21:27:23

@légycsapó: "a demokratikos nyugati véleményekkel...+

Ja, mert mi alsóbbrendű pondró férgek vagyunk...

Ringlósztár 2012.08.17. 21:27:23

Aki ma Maggyarországon nem antiszemita, nem is számít igazi magyarnak. És ezek magukat konzervatívnak nevezik.

WhyCantITouchIt? 2012.08.17. 21:27:23

www.telesport.hu/Hirek/2011/09/~/media/Images/Hirado/2011/09/09/14/Gyulolunk_titeket.jpg.ashx

Ez a Moldova Magyarország meccsen történt.
Azt hiszem azért ez egy fokkal durvább, mint azt kiabálni a magyarul nem tudó izraeli focistáknak hogy mocskos zsidók.

Qqriq 2012.08.17. 21:27:33

Ha magyarkodunk, akkor genetikai bizonyítékod van, hogy szlávok vagyunk, ha zsidózunk, akkor viszont mocskos ázsiai népség, meg Mária-országa? Hol voltál, mikor a következetesség volt a tananyag az iskolában?

A múlttal szembenézést gyakorolhatnátok a benes-dekrétumokkal. És nem is kell 44-ig visszamenni, pár éve Pozsonyban a tót parlament megerősítette = jogfolytonosság a fasizmussal. Jó volna, ha mindenki először a maga fasisztáival foglalkozna. A tótok mondjuk benessel.

Rasid al-Maghribi (törölt) 2012.08.17. 21:27:33

Érdekes, eddig azt hittem, hogy a "do toho" csehül meg szlovákul van. Most meg kiderül, hogy héberül. Pedig azt is gagyogom egy kicsit pár éve.

dr.pupak30 2012.08.17. 21:27:33

az meg, hogy egy futballmeccset összemosol a nácikkal és a nyilasokkal és azt sugallod, hogy mindenki náci aki nem szereti a zsidókat az egyszerűen szánalmas és rosszindulatú propaganda. láttunk már ilyet Ficótol, Meciartól és Slotától. Talán ezért van, hogy nem szeret titeket senki.

kályhacső 2012.08.17. 21:27:33

@Csehszlovák Kém

Szeretném ha az alábbiakra komolyan és egyértelműen válaszolnál kollektív bűnösség ügyében:

1: Mit vársz, pontosan mit szeretnél a magyaroktól ez ügyben?.

1/a: Megelégszel azzal, ha az éppen regnáló hatalom bocsánatot kér, vagy...

1/b: valami olyasmire gondolsz, hogy a kollektíve bűnös magyarság minden egyes személye tegyen tanúbizonyságot a megbánásáról. Ezt hogyan lehetne helyesen kivitelezni a meglátásod szerint? (Nem azt kérdem miért nem lehet, hanem, hogyan lenne helyes?)

2: Te, mint részben magyar (tehát bűnös), hogyan fejezted ki megbánásodat? Van-e még bűntudatod a holokauszt miatt (személyesen neked, magad miatt)?

Én pedig szeretném megragadni az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek. Nagyon sajnálom azt, ami a holokauszt borzalmai alatt történt. Nagyon bánom, hogy népem között akadtak olyanok, akik egykoron szántszándékkal vettek részt emberek faji vagy hatalmi alapon való meggyilkolásában. Elismerem, hogy magam is bűnös vagyok, mivel őseim vére bennem csorog tovább. De isten lássa lelkem azon vagyok, hogy többet ne ártsak senkinek, és rajtam ne múljon a népek közötti békesség. Igyekszem fizetni az adót, és őszintén remélem, hogy minél több jut belőle az áldozatoknak és családjaiknak. Ez természetesen lelkemet nem nyugtatja meg, mindig is érezni fogom bűnösségem, de talán egy picit enyhítheti a fájdalmakat és segíthet a megbocsájtásban.

Köszönöm!

Qqriq 2012.08.17. 21:27:33

@2002:

"Azt nem értem én csak, hogy amikor magyarországiaknak mesélem, Pesten megvertek, mert szlovák barátom hívott telefonon és felvettem beleszólaltam szlovák nyelven, akkor senki sem akarja elhinni."

Én elhiszem. Egyszer pofán vágtam Pesten egy tagot, aki szlovákul ugatott a telefonjába. Te voltál?
(Na, kíváncsi vagyok, megéri-e hogy rám piríts, hogy hazudok, ha azzal be kell ismerned , hogy te is hazudtál. Merthogy egy ilyen blogon bárki bármilyen urban legenddel viríthat, ugysem lehet ellenőrizni...)

Húsleves 2012.08.17. 21:27:33

Na mi van faszfej a tények azok nem tetszenek ugye? Ennyit a szembenézésről, te szánalmas toprongy.

Pesti Lokista 2012.08.17. 21:27:33

dotoho.
bunkó. és paraszt.
és nem számít, hogy most szlovák vagy, vagy zsidó.
de így is úgy is:
bunkó vagy és paraszt.

kályhacső 2012.08.17. 21:27:33

Miért moderáltál ki? Őszintén írtam. :(

_Vezo_ 2012.08.17. 21:27:33

zsidókért rettegő szlovákok? hát mi a fasz ez?

Nagyzee 2012.08.17. 21:27:33

Azért nem rossz, ahogy pár száz vagy pár ezer idióta alapján általánosítasz az egész országra. Ez a söpredék tényleg szánalmas, és szégyellnivaló, de egyáltalán nem magyar sajátosság. Büdös lehet kívülről, csak hát "kívül" is ugyanolyan büdös van nem kevés helyen.

Amúgy vicces, ahogy bociszemekkel rácsodálkozol a futballszurkolói közegre. Ez a videó sajnos kb. pont annyira meglepő mint az, hogy a hírtv-sek drogot tudtak venni egy goa fesztiválon. Ha valami aggasztó, az tuti nem a pár ezres ultra szubkultúra, akik 15 éve is kb. ennyien voltak (sőt, inkább többen), és hasonlóan is viselkedtek, hanem akkor már inkább a hasonló nézetek szélesebb körben növekvő elfogadottsága.

@Csehszlovák Kém:
Ja, és grat ehhez a szánalmasan cinikus hozzászóláshoz. Ha valaki sértő dolgokat skandál a lelátón, az egy civilizált ország rendőrségét nem jogosítja fel arra, hogy jól végigverjenek egy szurkolótábort.

Ha téged esetleg betalálna pár szélsőjobbos, és kicsit átrendeznék az arcod, akkor utána gondolom nem gondolnád, hogy megérdemelted, mert megráztad a pofonfát. Ugyanígy még a rasszistáknak, irredentáknak és az ultráknak is vannak alapvető emberi jogaik. Ami a Slovan - Fradin és Dunaszerdahelyen történt, az a szlovák állam szégyene volt.

kvadrillio 2012.08.17. 21:27:33

Kósa Lajos a Hirtv-n most....IGEN NAGY HOZZÁÉRTÉSSEL ERŐLKÖDIK, HOGY A MAGYAR GAZDASÁGRÓL ELMAKOGJON VALAMIT, HOGY A GAZDASÁGÉRT HOZOTT TÁRSADALMI ÁLDOZAT SEMMIT NEM VÁLTOZTAT AZ Ő MILLIÓS GAZDASÁGI BEVÉTELEIN !
...az éhező magyarok csak éhezzenek tovább, mert ő viszont hízni akar tovább !

pupumpa 2012.08.17. 21:27:33

@noviktornoparty: Ne játszd a hülyét, mert úgy maradsz!

Park Ádám 2012.08.17. 21:27:33

A zsidózó focihuligán pont ugyan olyan, mint ez a posztoló.

A magyarok rasszisták, néhány hígagyú turul miatt.

A magyar liberalizmus pedig szánalmas, pár ilyen túlbuzgó beteg hülye miatt. Hidd el ilyen posztokkal nem segítesz, és nem oda tartozol ahova gondolod! Kinek írod ezt a blogot? Magadnak jó lesz offlineba is.

truegrit 2012.08.17. 21:27:33

Izrael kitúrta az arabokat a földjükről. Kezdték ezt földvásárlással, Nagy-Brittania meg támogatta. Egy fos nép, megérdemlik a kifüytülést. A cikkíró is nyugodtan mehet Izraelbe, nincs rá szükség itthon.

Sírköves Slomó 2012.08.17. 21:27:33

Ki a f*sz ez a büdös kis libsi? És melyik senkinek sz*pkodja, hogy kiteszik ide a címlapra? Ja írogasson a 'szlovák'-izraeli anjának!

fekete kefe 2012.08.17. 21:27:33

Felvetődött itt az egyéni, és kollektív felelősség.
Nem megy a fejembe, hogy egy NÉPET miért kell gyűlölni..? Egy ország politikája, és a NÉP az kettő...!!!
A Tízparancsolat... egyes szám második személyben íródott "ne lopj" (Pl.) Nem azt mondja, hogy "ne lopjatok"...!! Mindenki csak magáért vállalhat felelősséget.
Egyébként, - hogy egy kicsit cinikus is legyek - az hogy M.o-on ezt megengedik az nem más mint egy SZELEP!!!! (Olyan mint a kádár rendszerben volt Hofi... persze rossz a hasonlat)
Az ostoba - és persze csóró frusztrált - embernek ennyi MEG VAN ENGEDVE...:)) És hála istennek nem veszi észre, hogy meg van vezetve...:)) Ls addig jó míg nem veszi észre...:)))))

Behajtó70 2012.08.17. 21:27:34

A nagy felháborodás közben te általánosítasz legjobban, mert nem a szurkolók, hanem a szurkolók közül néhányan csinálták a feszültséget. A te stílusod szerint létezik a cigánybűnözés, hiszen az is általánosításon alapul.

Egyébként meg az is elképzelhető, hogy Csanádotok volt az elsődleges hangadó...

Na?

Gyenge, szar blogod van, csak azt erősíti, hogy fejben tartsuk: rátokmtöbbé soha nem szavazunk!

Arzén Vendel (törölt) 2012.08.17. 21:27:34

Gratulálok a főoldalhoz. A recept működik, ne változtass rajta. Tudod hogy minden magyar hülyenácikreténcsatáry, legközelebb kicsit konkrétabban írd le.

prometheus_X 2012.08.17. 21:27:34

N+1-ik zsidóprotest böfögés. Könyökömön jön ki. Egyik oldalt se kell védeni vagy megmagyarázni. Megvédik és megmagyarázzák magukat.

Ezen és a politikán aggódni/agonizálni a lehető legfeleslegesebb és legértelmetlenebb dolog. Bármi máson sokkal értelmesebb.

2002 2012.08.17. 21:27:34

@Szalahadin: Azt azért nekem ne akarjad megmondani, hogy akik eljöttek Dunaszerdahelyre anno, azoknak 100% mind családanya családapa volt, aki focit akart nézni. Ettől persze nem jogosultak fel arra a rendőrök amit tettek, de sokan mondják ha a rendőrök rendet tette volna a slovan táborban is nem csak a hazaiban, sokkal hasznosabb lett volna. Az meg hogy azt mondanánk a slovanos normálisabb mint a fradista arra még nem jutottam el hogyan sikerült kiagyalnod.
Amúgy meg a meccs után nekiestek a rendőrök slovanosoknak is, de arról nem szólt egy újság sem.

@Arko: Nem akarlak megsérteni politikai irányultságod iránt, de nézegettem hozzászólásokat és csak a jobbik közeli szimpatizánsok mondták azt, hogy ez hülyeség a tolmácson való nevetés, mert ők nem tudnának nemzeti tragédián nevetni, mint például a trianon. Szerintem őszintén 10 fiatalt megkérdezel mi volt az a trianon az utcán a fele összekeveri a triatlonnal. Az izraeli focisták pedig ezt az előadást meghallgatták már vagy ezerszer. Amennyiben nekem is meg kellene ezt tennem trianonnal, háromszázadik alkalommal eszméletlenül unnám bármekkora igazságtalanság is volt , és ha valaki hülyén tolmácsolna akkor elröhögném magamat. Szerintem teljesen hihető ez a törtéet.

m.logic 2012.08.17. 21:27:34

Izrael holokausztot folytat a palesztin nép ellen és atomháborúval fenyegeti a világot. Mindez két dolog, számtalan bűnük közül. A minimum, hogy kifütyülik a himnuszukat. Főleg, hogy Izrael 90%-a ugyanolyan rasszista, mint a politikai vezetés.

sivatagi n. 2012.08.17. 21:27:34

"Európai unikum: Budapest négy héten keresztül a zsidó kultúra fővárosa."

nol.hu/kult/zsido_fesztival_a_spinozaban

Ez így önmagában nevetségessé teszi az ehhez hasonló blogok ajvékolását.

lorantka_a_gall 2012.08.17. 21:27:34

Akinek a szlovákok szimpatikusak... hát ehhez inkább nem fűzök kommentárt.

Húsleves 2012.08.17. 21:27:34

"A társadalom egy része nem tud mit kezdeni az üggyel, túl sok minta nem is létezik a térségben, gyakorlatilag a németeken kívül senki nem nézett szembe közelmúltjával."
Nem unjátok még a hazudozást?
Akkor figyelj, itt egy cikk az index portálról, ahova a hozzád hasonló bérrettegők írásait is kitolják:
index.hu/belfold/2012/07/15/haborus_bunost_talaltak_budapesten/
Ennek a cikknek a végén van egy összefoglaló a Simon Wiesenthal Központ hét legkeresettebb náci háborús bűnöse jelenleg Csatáry mellett, amelyből három "keresett" háborús bűnös Németországban éli háborítatlanul a világát.
*Gerhard Sommer, német származású, 93 éves, volt SS-főtiszt, 560 olaszországi civil kivégzésével vádolják. Egy idősek otthonában él Hamburg mellett.
*Sören Kam, dán származású, 90 éves, a háború idején az SS Viking Divízió nevű dán erőszakszervezet önkéntese volt, egy antifasiszta lap főszerkesztőjének meggyilkolásával vádolják. Németországban él.
*Algimantas Dailide, litván származású, 88 éve, Litvániában tartóztatott le zsidókat és lengyel ellenállókat, a foglyokat a nácik kivégezték. Bár 2006-ban börtönbüntetésre ítélték Litvániában, nem kellett börtönbe vonulnia egészségi állapota miatt. Jelenleg Németországban él.

Artie 2012.08.17. 21:40:17

Nagyon remélem, hogy az összes faszkalap, aki mocskos zsidózott, ugyanígy mocskos zsidózik, amikor mondjuk Keleti Ágnes négy olimpiai aranyérme kerül szóba. Valamint ugyanígy mocskos zsidózik, amikor azzal büszkélkedik, hogy hány magyar Nobel-díjas volt, és az összeset, amit zsidó kapott, letagadja. Nem sok fog maradni.

pástétom 2012.08.17. 21:40:28

Tetű dolog, de művelt már ennél rosszabbat is a magyar B-közép (l. 2006)

lyia (törölt) 2012.08.17. 21:42:39

@dr.pupak30:

"ahol a korrupció a hatalom által megtűrt és hallgatólagosan elfogadott dolog", az most (is) van, ezért "merem" összehasonlítani.

Meg azért is, mert olyan lelketlen és tehetetlen alibizést sport címén, amit pl. "magyar" fiaink a legutóbbi meccsen "méltóztattak" bemutatni, még ingyen sem szabadna űzni, nem fizetésért.

Egyébként meg semmit sem értesz a diktatúrából, amelyben az ún. csapatsportágak miniszterelnöki kegyben részesülnek, se az olimpiai aranyakat éppen nem a "kegydíjasok" szállítják.

Szállj le a magas lóról ...

déjá vu39 2012.08.17. 21:42:39

@kennyking: "Azért sejted, hogy ki fizeti a blogot.Magyargyűlölő, szlovákfényező, általában index címlapos.

Jól értem, hogy aki nem utálja a zsidókat, esetleg nem fütyül a himnuszuk alatt, az magyargyűlölő?

lyia (törölt) 2012.08.17. 21:42:39

@truegrit: "fos" népek nincsenek, csak "fos" emberek

fidesz = házmesterek pártja 2012.08.17. 21:42:39

@légycsapó: forum.index.hu - volt egy ugyanilyen nickű moderátor... nekem úgy tűnt, elég jó viszonyban van az aljanéppel.

Perillustris 2012.08.17. 21:42:39

@Mercel: A magyar kiskereskedelem tönkreverését nem igazán lehet a kicsi sárgákra fogni. Azért főleg a harácsoló politikusok felelősek, akik plázákat engedtek építeni a városok közepébe (a legjobb példa természetesen a Westend).

lyia (törölt) 2012.08.17. 21:42:39

@pupumpa: Szerintem próbáld ki, élj tíz évet Iránban, aztán tizet Izraelben (vagy fordítva). Húsz év múlva kíváncsian várjuk a véleményedet.

apanna 2012.08.17. 21:42:39

@WhyCantITouchIt?: Melyik meccs az amelyiken nincsenek huligánok? Persze, kurva jól jön ez megint az ellenzéknek, lehet antiszemitázni.

piszt-ráng 2012.08.17. 21:42:39

@Ad Dio: A paraszt az egy szakma, én egy parasztot sem láttam.Én olyanokat látok akikre építkezett a jelenlegi kormány és jelenleg is ezeket támogatja.

különvélemény2 2012.08.17. 21:43:05

@WhyCantITouchIt?:

Látom nem érted.
A "liberális" vagy pénzügyileg erős, vagy atomhatalmaknak mindent lehet, ilyen kis férgeknek mint mi, meg nyasgem van.

Kíváncsi lennék, mi lenne a világ véleménye, ha a Pussy Riot egy zsinagógában adta volna elő a mondókáját az izraeli kormány ellen.

Kristl 2012.08.17. 22:01:19

@különvélemény2:

Akkor éljeneznéd őket, és szidnád az anyaországukat?

Konok Péter 2012.08.17. 22:04:30

Magam is magyar történész vagyok. Az írásoddal alapvetően egyetértek, de azért azt leszögezném: az a 200 ember, aki aláírta a Rubicon szégyenletes "petícióját", még csak közel sem a kb. 700 magyar történész "nagy többsége".

soproni1 2012.08.17. 22:04:30

Valszeg az izraeli sportolók már megszokhatták, hogy bizonyos országokban bizonyos kultúra van. Olyan, mintha az albánok ordibálnák, hogy büdös svájciak !

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.08.17. 22:04:30

@Csehszlovák Kém: fontos, amit csinálsz. Csináld tovább. Kicsit azt teszed velünk, magyarokkal, amit a jobbik a cigányokkal: kiteregeted a problémáinkat. A különbség az, hogy ebben érzek némi szeretetet is, ezért látom az értelmét is. Tehát hajrá, valamint hátha.

Sir Galahad 2012.08.17. 22:18:56

A meccsen, ahogy az általában a meccseken lenni szokott - Magyarországon is, másutt is, például Szlovákiában - volt egy csoportnyi barom, aki bunkó módon viselkedett. A szerzőnek abban igaza van, hogy ez szégyen, abban viszont nincs, hogy ebből bármiféle messzemenő következtetést le lehetne vonni.

Szaszy G 2012.08.17. 22:33:25

Az ilyen agyatlan, nacionalista barmok miatt szégyenlem az ehhez hasonló "tettek" miatt, hogy magyar vagyok!Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy "védekezés" gyanánt másik emberekkel/népekkel példálózunk, mert az csak magyarázkodás...
Egy volt nacionalista...

csintapala (törölt) 2012.08.17. 22:33:36

Ezeket géppuskával kellett volna ott helyben megsorozni, (mármint ezeket a szarházi, zsidózó drukkereket), máris szebb és tisztább lenne világ.
Az iylenek a legsunyibb férgek, otthon papucs, egyedül papucs, de csordába verődve kinyílik a pofájuk.

csintapala (törölt) 2012.08.17. 22:33:41

@Sir Galahad: de lehet levonni következtetés. Azt, hogy nem szűrik rendesen ki megy be a meccsre "szurkolni", meg azt, hogy következmények nélkül lehet így viselkedni.
Csak egy kis akarat kéne, meg kemény fellépés az ilyen szarháziak ellen. Meccst felfüggeszteni 15 percre, 100 TEK-est beküldeni, hogy lilára gumibotozva kivezesse a söpredéket. A következő meccsen megint. A harmadik meccsen már rend lenne. Ennyi. Ja hogy ezeknek is vannak jogaik? Leszarni!

Kerek négyszög 2012.08.17. 22:33:48

@A fidesz a betegek kiirtására készül: Ha jól emlékszem az index fórumon is ezt a nicket használtam anno, de egy beírásom után törölték a regemet. (Az eluralkodó rohadtkommunisták, rohadtbuzik ömlengésre azt mertem írni, hogy akkor talán figyeljenek a katolikus papokról szóló hírekre. -> azonnal töröltek)
Azért az milyen fasza, hogy valakinek megtetszett a nickem. Azóta nem voltam a fórumon, főleg, hogy az orbán rezsimnek csípte a szemét a pórnép véleménye, és a betekintéshez is regisztrálni kell.

dr kíváncsivagyok 2012.08.17. 22:40:59

"A stadionban fütyülő és zsidózók közt vajon hány lenne aki hasonló kegyetlenséggel bánna embertársaival ha alkalma adódna rá? "

Meglepődnél barátom....sokan , nagyon sokan ! Az ilyen mentalitású "emberek" gyújtogatnak fel autókat - TV székházat , mocskolnak mindenki által tisztelt idős EMBERT és lőnek halomra cigány gyerekeket....

Kerek négyszög 2012.08.17. 22:40:59

@csintapala:
"Ja hogy ezeknek is vannak jogaik? Leszarni! "

Nemcsak hogy jogaik vannak, hanem precízen beleillenek a regnáló rezsim ideológiai felfogásába. Persze ezt az antiszemita csűrhe halál pontosan tudja, így aztán nincs nekik semmiféle korlát. Nagyon is jól tudják, hogy ez "odafönt" mennyire jó érzéseket kelt.

ob.szerver 2012.08.17. 22:47:47

@mi nem foglalt még:

"Legyen szíves talán az izraelieken számonkérni a demokráciát."

Azt azt kívánom minden arabnak, hogy egyszer saját országuk felannyi demokráciát és szabadságot biztosítson a számukra, mint Izrael a saját arab állampolgárainak.
Csakhogy az arabok még annyira sem becsülik a saját szabadságukat, mint a magyarok. Ez utóbbi az emútkétév legszomorúbb és legkiábrándítóbb tanulsága.

dr kíváncsivagyok 2012.08.17. 22:47:59

@csintapala: "Ja hogy ezeknek is vannak jogaik? Leszarni! "
Ebben az esetben nem lehet "jogról" beszélni...ugyanis törvénytelen cselekedetet nem véd a jog .

zizou100 2012.08.17. 22:48:05

Helló!
Érdekelne, hogy miféle értékrendet képvisel az aki a zsidókat védi? Gondolom mindenki tisztába van vele, hogy a világ országainak, államainak nagy részét zsidó vezetés irányítja, ezt senki sem vitathatja, na most az lenne a kérdésem, hogy ti ennyire jól éltek? Vagy úgy látjátok, hogy környezetetekben a többség jól él?...Nem hiszem, hogy ez így lenne...és ez ép elég ok a gyűlöletre!

kozlekedo 2012.08.17. 22:50:09

Az izraeli foci válogatottban csak zsidó játszik(hat)?

vazzup 2012.08.17. 23:09:53

Muhahalol. Szóval kedzes @ottomol szerint csak a németek miatt. Ezek szerint ez így rendben is van. Ezzel gyakorlatilag egy szintre hozta Hortyt Szálasival, Gömbössel, Rákosival, Nagy Imrével és Kádárral.
Ezúton is gratulálok, ön nyert. Ezek mind gerinctelen alja férgek voltak, igen.
Mind ugyanúgy bűnösök.
Népírtásban, kínzásban, munkatáboroztatásban. A kihagyottaknak nem tisztelet és nem felejtés, csupán rövidre kell fogni.

A meccsről nincs véleményem, nem szeretem a sporteseményeket.
A zsidózásról, iráni, palesztin zászlózásról az a véleményem, hogy hülyék mindig is voltak, vannak és lesznek, nem lényegek.
A hiba ott volt, hogy kizárólag ezeket mutatta az a kurva Magyar Királyi... akarom mondani Orbáni Televízió.
Elmennek a picsába. Ez sokkal rosszabb képleteket mutat, mint az, hogy volt párszáz agymosott fasz a lelátón.

Mellesleg fröcsöghet bármit a most divatból konzervatívnak becézett kommunista bagázs (az ilyen ottomol félék), liberális vagyok, tehát valóban jobb-közép. S büszke rá, a bolsevik nyomorékok meg végre megfizethetnének a bűneikért.
Kezdve Schmittel és Pozsgayval, Orbánnal és Kövérrel, Áderrel és Martonyival.

A blog pedig igazán hasznos, görbe tükröt tart elénk, magyarok elé. Talán egyszer mindannyian belenézünk és elrettenünk a dühtől eltorzult arcunk láttán s esetleg (esetleg) némi önvizsgálatot is tartunk.

Bárváz 2012.08.17. 23:09:56

@WhyCantITouchIt?:
Csakhogy a stadionban jelen volt pár Magyarul értő, és a magyar csapatnak szurkoló zsidó személy is...

csintapala (törölt) 2012.08.17. 23:12:39

@légycsapó: "Nemcsak hogy jogaik vannak, hanem precízen beleillenek a regnáló rezsim ideológiai felfogásába."

Ezzel az a baj, hogy a mostani bagázs előtt 8 évig regnáló posztkomcsi gyurcsányista rezsim és szdsz-es pajtásaik kormányzása alatt pont ugyanilyenek voltak a meccsekre kijáró huligánok, mint most. És az a rezsim sem lépett fel elég határozottan és keményen az ilyenek ellen.

csintapala (törölt) 2012.08.17. 23:16:57

@dr kíváncsivagyok: "Ebben az esetben nem lehet "jogról" beszélni...ugyanis törvénytelen cselekedetet nem véd a jog . "

De védi. Ugyanis attól, hogy orenáré módon zsidóznak egy meccsen még nem lehet őket kommandósokkal lilára veretni. Sajnos.

Sir Galahad 2012.08.17. 23:18:34

@csintapala: Ok, rendészeti természetű következtetéseket valóban le lehet vonni az esetből. A bejegyzés szerzője által kreált általánosításokhoz hasonlóakat viszont nem.

ob.szerver 2012.08.17. 23:19:14

@zizou100:

"a világ országainak, államainak nagy részét zsidó vezetés irányítja, ezt senki sem vitathatja..."

Hát igen, ez pontosan így van. Obamát, Cameront, Merkelt, a japánokat, az ausztrálokat, a kanadaiakat stb. stb. a zsidók rángatják dróton, de ők mégis jól élnek. Orbánnak is Tel Avivból parancsolnak, de mi szarul élünk. Lehet, hogy nem a zsidókban van a hiba hanem Orbánban?

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2012.08.17. 23:20:57

@doxo: Nekik szabad általánosítani, ennyi. Kettősmérce rulez.

ottomoll 2012.08.17. 23:30:31

@kovi1970: Erről beszélek! Minősíteni, stigmatizálni a vitapartnet, ha nincsenek érveid. Tipikus bolsi taktika.Szerintem te nem tudod megfogalmazni az érveidet, esetleg nincsenek gondolataid a témával kapcsolatban, és ezt próbálod palástolni azzal, hogy eleve diszkvalifikálsz. Egy értelmes mondatot nem írtál le, csak fröcsögsz, minősítgetsz. Dehát ennyi tellik...

N Karesz 2012.08.17. 23:30:34

Vajon ezeknek a hős magyar drukkereknek tetszene ha hasonló módon tennének más nemzet drukkerei a magyar himnusz közben?Hamarosan lesz a magyar-román válogatott meccs'Mit fognak tenni ezek a drukkerek Bukarestben?

wilson77 2012.08.17. 23:30:36

Tele volt az a meccs fújolással.
Nem tudunk viselkedni.

Vagy pontosabban: ti nem tudtok viselkedni, ti szerencsétlen, mindenféle frusztrációval terhelt gyökerek, szerencsétlen zsidózó horda vagy csürhe, kinek melyik tetszik.

-wilson

yoember 2012.08.17. 23:35:17

@zizou100: próbáld már magad túltenni ezen a zsidó összeesküvés mesén, mert be fogsz csavarodni

tcom 2012.08.17. 23:57:23

Meccsre már rég nem járok. A színvonal vicces, a sok neonáci ostobasága elviselhetetlen.

Dr Smit Plagius 2012.08.18. 00:04:31

nna,

tobbszor voltam Szlovakiaban az elmult evekben, mindig, mindenhol magyarul koszontem, soha nem esett bantodasom.
Angliaban voltam focimeccsen, olimpian, mindenhol jo hangulat uralkodott.
huhu, latnotok kellett volna, ahogy nehany ezer irani unnepelt a birkozas utan (3 arany).

nem, nincs ekezetem.

azert szeretem elolvasni a hozzaszolasokat, hogy tudjam, miert is vagyok nem Magyarorszagon es miert fogom a leendo klambomat mashol felnevelni.

nem, nincs ekezetem, fuck me, right?

egyebkent igen erdekes, hogy tortenelmi es sport nagyjaink kozot hany zsido, tot, olah, svab meg miegymas volt, mondjuk Matyas kiralytol a 48as hosokon at Hajos Alfredig.

mit csinal vajon a sok osmagyar, amikor egy olah-tot-zsido sportolonak huzzak fel a magyar lobogot es jatszak a Himnuszt?

na csa, pocsok, en leptem.

wilson77 2012.08.18. 00:06:04

@csajszikajszibajszi:
Kedves csajszikajszibaszi!

Tényleg ott a pont! A magyar szar.

üdv:
-wilson

Netuddki. 2012.08.18. 00:17:32

@ottomoll: Sajnálom ha ennyire a lelkivilágodba tapostam, de az első 3 hozzászólásodból már kiderült, hogy egy fideszdroid vagy...

disloc 2012.08.18. 00:23:58

@Dr Smit Plagius: egyebkent igen erdekes, hogy tortenelmi es sport nagyjaink kozot hany zsido, tot, olah, svab meg miegymas volt, mondjuk Matyas kiralytol a 48as hosokon at Hajos Alfredig.

Akik valami furcsa oknál fogva mind magyarnak vallották magukat.

Szerintem mind csúnya rasszista meg kukutyinigyűlölő volt, azárt akartak ilyen randa magyarok lenni.

EEvtársaak!
Gondóókozni!

blah 2012.08.18. 00:28:15

azt hiszem megalapítom az ősmagyargyűlölet körét. a nácimajmolókat, az oldaltarisznyás identitászavaros álrendpárti pöcsfejeket fogjuk kikiáltani a nemzet ellenségeivé és üldözni fogjuk a szent turul tan hívőit. köszönésünk: kapjátok be kretének a szebb jövőtöket

Netuddki. 2012.08.18. 00:28:26

@csajszikajszibajszi: Na te is egy IQ bajnok vagy! Talán el kéne gondolkodnod azon ez a fajta zavarkeltés kinek az érdeke? Ki az aki bátorítja ezt a csőcseléket? Hát nem a baloldalnak.
Talán inkább a "2 hét alatt itt rend lesz" orbánnak az érdeke. Azóta is osztja a kokikat meg a sallereket.
A baloldal is megéri a pénzét de mindezt egyedül a megosztó orbánról tudom elképzelni, és erről nem a baloldal tehet...

ottomoll 2012.08.18. 00:28:34

@kovi1970: Attól még lehetne velem érdemben vitatkozni, hogy fideszes vagyok. (Ahogy Cseszkó kém teszi.) Egyébként nem tapostál a lelkivilágomba. Ahhoz te kevés vagy..

Tardigrada. 2012.08.18. 00:32:30

elhatárolódom a a nézőtéren történtektől, és azoktól a humanoidoktól akik véghezvitték, valamint az itt fellelhető kommentelőktől, akik nem értik, vagy nem akarjál érteni, hogy ez miért elfogadhatatlan, és, hogy az egész országnak rontja, az amúgy sem rózsás megítélését.

Netuddki. 2012.08.18. 00:32:36

@disloc: Felesleges, "ezekre" észérvek nem hatnak. Kell nekik egy/két népcsoport, hogy a nyomorúságukat kivetítsék. Valamint egy közös ellenség a csordának ami az összetartozást jelképezi. Csak hát egy nagy gond van ezzel, egyáltalán nem szalonképes...

Netuddki. 2012.08.18. 00:33:25

@ottomoll: "Cseszkó kém"

Orvos kell neked nem internet... :P

christophe 2012.08.18. 01:17:18

Az se rossz megoldàs,nyugat-europàban volt màr rà pèlda, biro lefujja a mecset,oszt jonapot...Termèszetesen hàzigazdàgat megbuntetik,egy kèt meccsrol eltiltjàk, nem mintha ez a magyar focnak àrtana.

félszemű a király 2012.08.18. 01:25:30

Mondjuk szerintem itt nem a zsidó emberekről van szó, de szerintem Izrael rászolgál a politikájával és a viselkedésével arra a nagy szeretetre, amit kap!MMajd ha tiszteletben tartja a nemzetközi jogot, a területén élő kisebbségek jogait, felhagy a cionizmussal, a szervezett népirtással, akkor lehet, hogy más lesz az emberek véleménye Izraelről!De addig ne várjanak mást!Nem lehet ránk kényszeríteni, hogy szeressük Izraelt csak azért, mert ez most P.C.! És nem takarózhatnak a holokauszttal! Ugyanakkor ez nem mentesít minket az alól, hogy ugyanúgy szembenézzünk a múltunkkal, ahogyan az a németek tették!

különvélemény2 2012.08.18. 02:19:46

@WhyCantITouchIt?: "Azt kell hogy mondjam, hogy én kellemesen csalódtam a közönségben, az 500 barmot kivéve mindenki tisztelettel, csöndben végighallgatta az izraeli himnuszt, zsidózni senki nem zsidózott a szektoromban."

Nyilván.
Amikor az antiszemita jobbikkal kokettáló köcsög orbán megadta a kettős állampolgárságot végre (a maszop nagy bánatára), érdekes módon ezrével jelentkeztek izraeli állampolgárok.
Mert nálunk tombol az antiszemitizmus...

FroZi 2012.08.18. 02:19:50

A szlovák himnuszt kifütyülni tényleg nagy hülyeség, mivel egy MAGYAR népdal.

apanna 2012.08.18. 02:20:19

"Kívülről nézve egészen hihetetlen, hogy egy országban, amely az Európai Unió tagja, hivatalosan elkötelezett a demokratikus értékek és az emberi szabadságjogok mellett, "

Mond te láttál már olyan meccset, ahol még csak hasonló sem történt? Vagy a posztot csupán azért írtad, mert Izrael volt az ellenfél?
Viharzotok a biliben....

kutyatáp 2012.08.18. 02:20:29

az előmoderáció ősi zsidó szokás. szigorúan a szólásszabadság libsi értelmezése szerint.

46,52% 2012.08.18. 02:21:07

Hozzászólásom előzetes moderáció után jelenik meg.

Lucky Larry Silverstein 2012.08.18. 02:21:27

Csehszlovák kémnek igaza van.

Mekkora durva dolog zsidózni egy focimeccsen? Főleg ahhoz képest, hogy a szlovákok még évekkel a magyar deportok előtt fizettek Hitlernek azért, hogy elég vagont állítsanak be a szlovák zsidók deportjára, így nem is maradtak szlovák zsidók (cca. tán 3000). Nagyon gecik vagyunk, na.

Nem pofázni kell(ene), ez velünk a baj...

Kerti Öröm 2012.08.18. 02:21:56

Hadd emlékeztessem a mélyen tisztelt posztolót, hogy az oly toleráns és vendégszerető Szlovákia milyen módon szokta fogadni a magyar szurkolókat a focimeccseken:
- Magyar szurkolók lerohanása és félholtra verése rohamrendőrök által a meccs alatt,
- A magyar szurkolók buszainak megdobálása féltéglákkal a meccs után,
- A hivatalos vizsgálat végén persze csak a magyar szurkolók tehetnek minderről, más felelős nincs.
(Lásd FTC pozsonyi vendégszereplése, és az ominózus dunaszerdahelyi meccs.)

Lehet, hogy valójában ezt a fogadtatást hiányolja a Magyar-Izraeli mérkőzésen is a részünkről?

Először a saját szeméből kellene a mestergerendát eltávolítani (valószínűleg mindkettőből), mielőtt a magyarság szemében lévő szálkán hőbörög...

objekt678 2012.08.18. 02:22:13

Nem tudom, hogy miért csodálkoztok ?
Ti zsidók vagytok, nomádok, akik sehol nem érzik magukat otthon, ezért mindenütt belerondítanak annak a közösségnek az arcába, ahol éppen tartózkodnak: 5772 évvel kezdődött el el az emberektől való különállásotok. Ti ezóta , tisri 1, 11. óra 10 perc 20 másodperc óta folyton menekültök. Erről szól az életetek.
Ellenségetek a mások közössége, ezért romboltok mindig, mindenütt. Ti zsidók egész létetek folyamán konzekvensen a "közösség" bomlasztásán dolgoztatok. Ezért a történelem folyamán titeket menetrendszerint megelégeltek mindenütt. Soroljam ? Káintól , hogy értsétek , szupremátus szerepben tetszelgők ? A mocskos blogotok is erről szól: viszályt szítani a tót és az uhersko között... A bomlasztáshoz értetek, ezenkívül az élősködéshez. Tudom, hogy a hülye agyatok el van telve azzal, hogy felsőbbrendűségütöket azzal találjátok bizonyítani, hogy lám mennyi a Nobel díjas...
Ez a ti dolgotok, az pedig a gojoké, hogy elzavarnak benneteket, mert erősen akadályozzátok a létüket, de mostmár igen nagyon..
Magam is szörnyülködöm azon , hogy 66 millió bibsit kiirtottak a nácikok, viszont én is élni akarok, ezért inkább hulljanak az élősködők, semmint az értéket előállítók. Ti genetiakailag beálltatok a"lefölöző" üzemmódra, Ez akadályozza a mi létünket. Szerintetek már az egyiptomiak is nácikokfasisztákokantiszemitákok voltak. Vannak olyan vélemények, melyek szerint ti nem vagytok a társadalmakba illők.
Ti blogoló zsidók, kik a szlovák -magyar ellentétet élezitek, nem vagytok hasznosak. Kárt okoztok.
Felháborodva válaszoltok arra, hogy a mocskos, tetves, károkozó zsidó ellen növekszik a gyűlölet, mikor ti írjátok a gyuloltellensegeink.blog.hu/
Nem vagytok hasznosak. Nagyon-nagyon zavartok minket.

A hülye bibsi még mindig abban él, hogy nekünk bő gatyánk van.

Az van, de egy picit fölmérgesített a tetves hontalan zsidó annyira, hogy most már kénytelenek vagyunk védekezni. A zsidó ki akar minket irtani.
Ehhez nem tartunk gyertyát.

rurodatu 2012.08.18. 02:22:22

"kifütyülni az izraeli himnuszt, palesztin és iráni zászlókat lobogtatni"

Miután a törvénytelenül atomfegyvert birtokló izraeli rezsim megszállva tartja a palesztinok szülőföldjét, időnként gyilkolja a palesztinokat, háborús agresszióval fenyegeti Iránt, ezért minden humanistának erkölcsi kötelessége palesztin és iráni zászlókat lengetni.

"a nagymama túlélte Auschwitzt"

A.) túlélte a gázkamrát
B.) nem is volt gázkamrában

"konkrétan megvizsgálni mennyiben volt bűnös a magyar nemzet"

Humanista szerint nem létezik bűnös nemzet.

rurodatu 2012.08.18. 02:22:39

"kifütyülni az izraeli himnuszt, palesztin és iráni zászlókat lobogtatni"

Miután a törvénytelenül atomfegyvert birtokló izraeli rezsim megszállva tartja a palesztinok szülőföldjét, időnként gyilkolja a palesztinokat, háborús agresszióval fenyegeti Iránt, ezért minden humanistának erkölcsi kötelessége palesztin és iráni zászlókat lengetni.

"a nagymama túlélte Auschwitzt"

A.) túlélte a gázkamrát
B.) nem is volt gázkamrában

"konkrétan megvizsgálni mennyiben volt bűnös a magyar nemzet"

Humanista szerint nem létezik bűnös nemzet.

lepattanó korong 2012.08.18. 02:22:48

Nyilván olyan Moszad ügynökök vegyültek a békés szurkolók közé, mint a blogger, ne üljetek fel a provokációnak. :-)

flazz 2012.08.18. 02:22:53

A tetves, kurv@ anyadra fogod rakenyszeriteni a kollektiv bunosseget, nem rank!

Nahalat Tzadok 2012.08.18. 02:23:39

@kovi1970: Szerintem a szlovákok utálják a magyarokat és nem a magyarok a szlovákokat. A szlovák egy fasiszta nép !

samesz38 2012.08.18. 02:23:46

Egy kis köcsög provokátor felvételét láthattuk...:(Nem félsz azoktól,akik mögé álltál és te ordibáltál egyedül???Ez olyan "egyenlítő tv"féle produktum!Kevés vagy gyerekem,mint kecskefingban a bazsalikom!!!

Szaszy G 2012.08.18. 02:24:45

Az ilyen agyatlan, nacionalista barmok miatt szégyenlem az ehhez hasonló "tettek" miatt, hogy magyar vagyok!Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy "védekezés" gyanánt másik emberekkel/népekkel példálózunk, mert az csak magyarázkodás...
Egy volt nacionalista...

Szaszy G 2012.08.18. 02:24:48

Az ilyen agyatlan, nacionalista barmok miatt szégyenlem az ehhez hasonló "tettek" miatt, hogy magyar vagyok!Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy "védekezés" gyanánt másik emberekkel/népekkel példálózunk, mert az csak magyarázkodás...
Egy volt nacionalista...

Mohamed 2012.08.18. 02:26:21

Csehszlovák Kém

"Bámultam a képernyőre és nem tértem magamhoz"
Júj te kis szegény nem tértél magadhoz,
o, jaj biztos elfogyott egy zacskó zsepi meg egy fél doboz fagyi,
Hát ha ráérek még sajnálni is fglak úristen micsoda sokk.

"palesztin és iráni zászlókat lobogtatni"

Hát ez van valaki az zsidók által naponta legyilkot palesztinok felé fejezi a szolidaritását,
a vizoviczkiőrök ha jól tudom el is vezettek valakit csak mert ilyen zászló volt nála.
De hát ez volt már a jó öreg szocializmusban " a testvéri szovjetek önérzetét nem lehet bántani"
gondolom nem tetszett zsidajéknak hogy szembesítették őket az általuk ekövetett holokauszttal.

Ó és látom te is behoztad a Csatáry gumicsontot,
Nem tudom olvasod e a híreket, de az ügyészség már most felmentette írásos bizonyítékok alapján Csatárit az egyik jelentős vádpont(41 ben történt deportálások)alól.
Szal csak óvatosan ezzel a csatárizással mert igen csak kezd a koncepciózus vádatok lötyögni.
Kiderül még a végén hogy ártatlan?
Érdekes hogy a múlton annak holokausztján milyen mélyen és hatásvadász módon próbálsz meg lamentálni,
de a jelen korunk holokausztja, a palesztinok mészárlása az nem aggaszt,
az nem hír neked.
Hogy is szoktátok ti turbó libsik mondani: "ne rágódjunk a múlttal, foglalkozzunk a jelennel,tekintsünk a jövőbe."
Nos itt az el nem múló alkalom,gyakorold eme "hitvallásodat".

Vszont ha a jelen holokausztjára figyelmezteti valaki a "kiválasztottakat" akkor rögvest antiszemitizmust káltassz.

Failer 2012.08.18. 02:28:03

Zsidó szlovák.. szép kombó :D

BLovi 2012.08.18. 02:29:08

És cikkírónak ezzel nincs baja? A magyarországi zsidók Izraelnek drukkolnak magyarországiként? Állítólag ugyanolyan magyarok mint mi. Nem ez a hazájuk?

Itt vannak a hozzászólások: kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsidoszurkolok12815.jpg

ottomoll 2012.08.18. 02:29:24

@2002: Csak kérdezem, mert nem vagyok biztos benne, de a szlovák nyelvtörvény még érvényben van, vagy történt valami változás az ügyben?

Reggie 2012.08.18. 02:29:30

@2002: En 2x voltam szlovakiai osztalykirandulason kozepiskolaban. Ebbol az egyik alkalommal, mikor Kassan voltunk, harmunkat ossze akartak verni(a Fo utcan), mert magyarul beszeltunk. Ami neked urban legend, az masokkal megtortenik.

ottomoll 2012.08.18. 02:29:33

@Én is azt mondom: Eljön majd az az idő is amikor ezekről az áldozatokról is megemlékeznek. Nem is olyan sokára..

tábormegsemmisítő 2012.08.18. 02:29:38

Szlovákia deportálta elsőként a zsidókat, még szép összeget is hajlandó volt fizetni a németeknek hogy átvegyék a transzportot. A cigányokat se kényeztetik el arrafelé, kapnak a pofájukba rendesen. Más nemzetiség jelentős számban nincs, már csak a magyarokból kell bedarálni amit eddig nem sikerült az erőszakos asszimilációval és kitelepítéssel. Egy ilyen ország nevében másokat kioktatni, hát ehhez kell egy adag önbizalom

Elchango 2012.08.18. 02:29:43

@dr.pupak30: pedig nagy kar pupak.olyan dolgokat latnal ott amit otthon sose.lepusztult gyotrelem az egesz hely.Talan Bosznia Hercegovinaval lehetne osszehasonlitani a haboru utan olyan jol fejlett allapotok vannak.Hegy es pusztulat csak euroban fizetsz.Jah es tok ures mert embert alig latsz.500 fos falu mar nagynak szamit es ha atleped a magyar hatart mindjart meg is erkeztel a 21.szazadba.Legalabbis ugy erzed,hogy akkor erkeztel civilizalt teruletre.En mar bejartam az egesz "Szlovakianak"nevezett szartelepet es tudom mirol beszelek.Falvak kozvilagitas nelkul, utakra meg feher festek se tellett de ok a nagyon fejlett europa.Jokat rohognel rajtuk, hidd el.Menj at, nezz szet bananisztanban.

ottomoll 2012.08.18. 02:30:10

@RepLa: Nem értek egyet bizonyos szurkolói csoportok Népstadion béli viselkedésével, de azzal sem, hogy ez kiemelten magyar problémaként legyen kezelve. Mintha csak mi lennénk ilyenek. Azt meg különösen gusztustalanak tartom, hogy az olimpiai csapat szurkolói egybe legyenek maszatolva szélsőséges csoportokkal,csak mert mindkettőnél van magyar zászló. Biztos van átfedés a két csoport között, de igen csekély mértékű, és ebből általánosítást sejtetni undorító.

Szalahadin 2012.08.18. 02:30:23

@2002:
"Az meg hogy azt mondanánk a slovanos normálisabb mint a fradista arra még nem jutottam el hogyan sikerült kiagyalnod."

Nem nekem sikerült kiagyalnom, hanem készen kaptam még korábban egy rendkívül nagy tudású liberálistól...
Egyébként csak félig jársz jó nyomon, elsősorban ugyanis az 1992-es afférra gondoltam, ahol közel se volt annyi provokációnak értelmezhető momentum, mégis a kommandósokkal verették félig agyon a Fradi-tábort Pozsonyban. Egyetemi csoporttársamat is, aki teljesen normális, békés ember, még meccsen is az, másik Fradi-meccsen voltam vele. Annak az akciónak ott és akkor semmi köze nem volt a Fradihoz, kizárólag etnikai alapú gyűlölködésből indíttatva vizsgálgatták a tótok, meddig mehetnek el a szemétkedésben. Sajnos az derült ki, hogy gyakorlatilag bármeddig, de az már egy másik történet....

Ppix 2012.08.18. 02:30:32

@csajszikajszibajszi:
"Amúgy az antiszemitizmus terjed megint egész Európában s pl. a németeknél sokkal durvább, mint nálunk. A tótoknál is megvan, az oláhoknál is, a labancoknál is.

Mi lenne ha a szerző egyszer erről is írna?"

És akkor mivan?
Ez mennyiben javít a helyzeten??? Szánalmas a mentegetőzésetek, inkább égne a bőr a pofátokról, hogy tele a lelátó több száz náci patkánnyal, Ti meg itt véditek őket, hogy hát ez máshol is így van és különbensemnem és amúgyis.

Kurva nagy gáz emberek vagytok ottomoll-al együtt.

Nem tudom mennyire kell csökött agyúnak lenni ahhoz hogy az zavarjon valakit hogy másokat zavar a náculás...
Ebben az országban senki sem sírja vissza Rákosit, senki sem parádézik munkásőr egyenruhában századmagával az utcán stb.
Ellenben gusztustalan tapló nácit sajnos százszámra látni.
Akkor pedig ne pampogjatok arról hogy így a komcsik meg úgy a komcsik. Egyelőre a jobbik társulatában vannak nácik szép számmal, engedtessék meg hogy ezt kimondja bárki, akár egy blogban is, mert így van.
Ettől még nem dől össze a világ, nem mindenki náci, de ha nem érzitek át milyen gáz hogy a magyar nemzetet képviselő válogatott csapat mérkőzésén ilyen söpredék járatja le az országot - az ellenfélnek az elemi tiszteletet se megadva - az elég nagy gond.
Bár mondjuk a meccsre járás proletár sport, a foci meg csak a politika lábvize és a pénzmosás terepe, szóval borítékolható volt hogy értékelhető eredmények helyett ide jutunk szép lassan - senki sem jár ki azon az 500 nácin kívül...

ottomoll 2012.08.18. 02:30:51

@karesz57: Megsúgom: hasonlóan fognak tenni, mint ahogy a szlovák drukkerek is hasonlóan tettek...Sőt ha netán az izraeli csapat vendégszerepel majd Bukarestben, esetleg Moszkvában ott is lesznek majd neonácik, akik kifütyülik az izraeli himnuszt.

ottomoll 2012.08.18. 02:30:55

@wilson77: A stílus meg maga az ember!( Különösen az utolsó szavadat értelmezheted nyugodtan magadra..) Érvek nincsenek csak fröcsögés , okádás.

Stormbird 2012.08.18. 02:30:59

Az egész irományodból a büdös zsidó tetszik:) De ezért egy blogot írni ajj ajj van ott baj a fejben^^

ottomoll 2012.08.18. 02:31:34

@hannibal: Pontosan, igazad van. Vajon mért épp a német megszállás utáni hónapokban kezdődtek a deportálások? Miért nem, mondjuk 42-ben vagy 43-ban? Mi voltunk az egyetlen ország, akit az 1942-es Wannsee-i konferencia után szállt meg a wehrmacht. (Wannsee, ahol a nácik eldöntötték az iparszerű fajirtást, és kidolgozták annak részleteit.) Így 44-re már egy bejáratott gépezettel rendelkeztek.

Troll Tihamér 2012.08.18. 02:33:04

Kedves Csehszlovák Kém!

Régóta olvasom a blogodat, bár őszintén szólva nem tudom, hogy miért. Sajnos többször bebizonyítottad, hogy nem vagy kíváncsi más véleményekre, és elég szélsőséges eszméket hangoztatsz. Gyakorlatilag csak negatív érzéseket vált ki belőlem amit olvasok. Komoly erőfeszítésembe kerül, hogy ne kezdjek személyeskedni, ha esetleg elvesztem a türelmem (bár azt se tudom megjelenik-e egyáltalán ez a hsz a blogon) akkor előre is bocs. Őszintém hiszem, hogy nincs eredendően rossz ember és, hogy a szeretet csodákra képes. Ez a blog, amely híd lehetne szlovák, cseh és magyar emberek közt csak gyűlöletet szít, pontosítok te szítasz gyűlöletet. Félreértés ne essék, senki sem hiba nélkül való, a magyarok sem hibátlanok, ahogy a szlovákok sem vagy a csehek vagy a lengyelek vagy a kínaiak. Ehhez képest ezen a blogon csak a magyarok mocskolása megy. A kettős mérce megfigyelhető szinte minden egyes írásodon és mikor ezt felvetik a hozzászólók magyarázkodsz, holott a tény az tény. Szerinted a magyarok kollektív bűnösök, mert hagyták hogy bekövetkezzen a holokauszt, de ha ne adj Isten cigánybűnözés kerül leírásra akkor egyből kijátszod a rasszista kártyát. Csatáry halálát kívánod, miközben Biszku Bélának egy haja szála sem görbülhet. Kijelentetted egy korábbi posztban, hogy a magyar olimpiai érmek szart sem érnek, miközben ez egy sport blog, sőt egy szlovák szurkolói blog. Számomra felfoghatatlan, hogy egy magát liberálisnak valló ember, hogy rangsorolhatja az embereket, miközben mindenki egyenlő. Olyan mély gyűlölet sugárzik minden sorodból amelyet én még sehol nem láttam. Azt hiszed, hogy aki nemzetben gondolkodik, aki meg mer fogni egy magyar zászlót az ostoba? Azt gondolod, hogy a jobbik azért erős mert a magyarok örömüket lelik a gyűlölködésben? Nagyon tévedsz, a közösség ereje nélkül életképtelen az egyén, gondolom neked is megvan a közösséged, csak te nem a magyarok közösségébe sorolod magad gondolom. A jobbik pedig azért népszerű, mert az emberek azt látják, hogy a cigányok nagy része az állami ellátó rendszerből él, erőszakos, tisztában van azzal, hogy a saját védelmében nem tehet semmit. Ebbe nem is mennék jobban bele, mert könyveket lehetne írni erről a témáról. Ami viszont érdekel (teljesen komolyan, minden szarkazmus nélkül), hogy te mit gondolsz a magyarokról? Magadat magyarnak tartod-e? Miben mások a szlovákok vagy a csehek tőlünk. Miért zavar ha valaki büszke arra, hogy magyar? A válaszod várom mert érdekel.

Mystes 2012.08.18. 02:33:31

Ne csináljunk úgy, mintha nem tudnánk, hogy a futballszurkolók egy kis része MINDEN ORSZÁGBAN mire képes. Ez nem magyar probléma, nem magyar jelenség.

Nem szép és nem sportszerű az ellenfelet gúnyolni. De. Hol van ez a verbális agresszió ahhoz, amikor a szlovák HATÓSÁG pépesre verte a magyar szurkolókat Szlovákiában? Némi különbség azért csak van agresszivitásban, nem? Dohogó írt arról posztot? Várom Dohogó válaszát!

Mystes 2012.08.18. 02:33:40

Gyerekek! A szlovákok a második vh-ban cakkpakk kiirtották a zsidóikat, nem volt olyan selymes, óvatos a kezelésük, mint nálunk. Dohogó erről mikor posztol/t? De most az érdekes, hogy néhány hülye fújolt a lelátón?

Mystes 2012.08.18. 02:33:47

Dohogó, ami nem tetszik neki, kicenzúrázza! Mennyivel különb ő akkor azoknál, akik másra fújolnak a lelátón?

Mystes 2012.08.18. 02:33:51

Ismétlem: Dohogó kicenzúráz mindenkit, aki neki nem tetszik? Ezt mivel magyarázza meg - magának és másoknak? És még ő beszél? Pofám le ne szakadjon.

Viktus 2012.08.18. 02:34:05

Ez a blogoló féreg sosem volt magyar ... jól illeszkedne a lelátón a többi féreg mellé.

ezso1 2012.08.18. 02:34:43

@csajszikajszibajszi: "Mo-on - sajnos - alig élnek zsidók, pl. vidéken még mutatóban sem. Bp-en is kevesen."

Nem tudom honnan vagy ilyen "jól informált".

Én régebbi adatot tudok 70-80'-as évek.
Világszerte 12 millió zsidó él.(azóta persze szaporodtak)
ebbő 6 millió izraelben és 6 millió világszerte.
Magyarországon 600 ezer.

Tehát az izraelen kívül élő zsidók 10%-a Magyarországon él.
Hogy ez sok, vagy kevés döntse el mindenki magában.

Kristl 2012.08.18. 03:11:39

@Tardigrada.:
Ez igy igaz. Csak sajnos a blog is elfogadhatatlan a maga stílusában.

wilson77 2012.08.18. 03:35:45

@ottomoll:
Kedves ottomoll!

A ti beszűkült tudatú agyatok vezérli a gyomrotokat, szájatokat, és az okádik szart mindenkire, aki nem úgy gondolkodik, mint a ti - ócska, szar náci - fajtátok.

üdvözlettel:
-wilson

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2012.08.18. 03:44:28

Az eredendo bunt a nyugati allomok kovettek el azzal, hogy letrehoztak egy tuzfeszket Izrael megalapitasaval.
Ezt csak tetezi, hogy ha valaki megkerdojelezi Izrael allam letjogosultsagat, az rogton antiszemitaholokausztagagadonacigecinek minosul.

veerses 2012.08.18. 09:52:20

Neked identitászavarod van?

veerses 2012.08.18. 09:54:13

@Troll Tihamér: Azért zavarja, ha valaki büszke arra, hogy magyar, mert szerinte a tót "szép" a magyar "csúnya". És valamelyik felmenője magyar volt. Az amelyiket valamiért nagyon utál.

Én inkább sajnálom az ilyet.

Nemrég voltam Párkányban. Apa, anya, gyerek. Az apa és a gyerek tiszta magyassággal beszélgettek. Az anya folymatosan tótul kotyogott bele. De csak magyarul kapott válaszokat. Vannak akik még a családjuk, a gyerekük kedvéért sem hajlandóak magyarul beszélni. Nem szánalomraméltó?

dr. Erika Zangolna 2012.08.18. 09:54:21

Addig kell elmenni ebből a nyomorult ganédombból amíg nem késő. Ha már minket rossz helyen rakott ki a gólya, legalább a gyerekeinknek adasson meg hogy európai kultúrában nőhessenek fel. Ez egy élhetetlen ország, és semmi esélye nincs rá, hogy az elkövetkező húsz-huszonöt évben bármi jobb legyen. A többség, akinek a politikai cirkusz szól, egyszerűen alkalmatlan arra, hogy megfelelő vezetőket emeljen hatalomba. Az a néhány értelmesebb, amelyik ki tudja emelni a fejét ebből a kisszerű, korrupt, gyűlölködő szarkupacból, és képes lenne itt európát csinálni, szavazataival semmiféle normális politikát nem tud kikényszeríteni, és már rég elhúzott valami normális országba.

sarocker 2012.08.18. 09:54:25

@csintapala: Nem szeretném a cigányozás irányába vinni a dolgot, mert alapvetően magam sem szoktam, de ha legözelebb lesz egy olyan hír, ahol bűnözők mellett kiállnak a magukat liberálisnak nevező jogvédők, ismételgesd az utolsó mondatod!

flort 2012.08.18. 09:54:42

Kedves Csehszlovák kém, jó lehet kívülállóként nézni minket, én szívesen olvaslak. Csak egy kérés: ha már minden szart átengedsz, ezt az előzetes moderáció-dolgot nem tudnád mellőzni? Nehezen követhetőek így a kommentek, pláne, ha valaki 3-4x bemásolja magvas gondolatait.
Amúgy mi volt az a történészes petíciós dolog?

nyulaspista 2012.08.18. 09:54:52

Miután Izrael jelenleg a világ a legantiszemitább, legkirekesztőbb és legembertelenebb módszerekkel terjeszkedő állama ezért teljesen egyetértek a szurkolókkal

facsipesz 2012.08.18. 09:55:00

"Mondjuk a 2009-es A csoportos hoki világbajnokságon kifütyült szlovák himnusz óta különösebb illúzióim nincs a magyar szurkolók intelligenciájával kapcsolatban"

SÚLYOS ÁLTALÁNOSÍTÁS!!!

Neked kellene a legjobban tudnod, hogy a hokiszurkoló a legbarátságosabb fajta szerte a világon, és az ilyen tahókat kapásból kiközösítik maguk közül.

Akik akkor ott voltak, azok ugyanezek a barmok voltak, mint a fenti felvételen. Azok a suttyók kizárólag arra a meccsre jöttek ki, azt sem tudták, mi az a jégkorong. Miután hazamentek egy meccs után, sikerült helyreállítani a magyar szurkolók renoméját, amit az IIHF is (tőle szokatlan módon) hosszabb cikkben méltatott a honlapján.

És természetesen itt most csak a videón látható egyszikű senkiháziakról beszéltem, nem a normális futballszurkerekről.

(A szomorú inkább az, hogy az MLSZ is inkább hallgat, mintha nem történt volna semmi...)

Putyilov gyári melós 2012.08.18. 09:55:14

Nem kéne ezt az állatias részeg-narkós csürhét magyarnak nevezni!
Ez a csürhe nemzetközi, internacionális,mindenhol megtalálható.
Az, hogy ezek félmagyarul okádnak, ez a magyarság szégyene, de ettől ez a csürhe még nem magyar, hanem félállatias internacionalista horda!

Nekem, mint magyarnak SEMMI KÖZÖM HOZZÁJUK!

golyós · http://indafoto.hu/bowlingcamps 2012.08.18. 09:55:18

Büszke voltam a körülöttem szurkolókra 2007-ben a párizsi női kézilabda EB-n, mikor a későbbi tornagyőztes oroszok elleni vesztésre álló meccsen egyszer csak spontán "Ruszkik haza!" skandálásban törtek ki.
Végül is trianonozhattak is volna!

Lord Viktor 2012.08.18. 09:55:36

Na ácsi. Álljunk meg egy percre. Ha már demokrácia van, akkor mindenki szabadon eldöntheti, hogy kit szeret és kit nem, javítsatok ki, ha tévedek.

Nekem személy szerint semmi bajom egy olyan Magyarországon élő zsidóval, akihez ha odamegyek és megkérdezem tőle, hogy "Mi a te hazád?" akkor azt feleli, hogy "Magyarország". Aki azt mondja, hogy Izrael, na azt vetem meg. Az menjen is oda. Mert az semmivel sem jobb, mint az izraeliek, őket pedig gyűlölöm. Nem azért, mert zsidók, hanem mert egy terrorállamnak tartom. Viszont miért ne lenne jogom ehhez? Miért kell nekünk más népeket szeretni? Valaki a szlovákokat, románokat utálja, más az arabokat, megint más a kínaiakat vagy a cigányokat. Lehet merengeni azon, hogy ez mennyire sajnálatos, de sajnos a magyar balliberális "értelmiség" azt nem képes elfogadni, hogy a gyűlölet létezik és SOSEM fog megszűnni. Alapvető emberi érzelem, tulajdonság, és mindenkiben benne van, valaki elfojtja, valaki nem.

A lelátó népére pedig mondhatod azt, hogy júj, ezek barárok, ők ezt pont leszarják. Azok is, sosem az értelmükről voltak híresek. És? Legalább megtanulja Izrael, hogy itt nincs haverfelvétel. És ez baj? Miért kell nekünk barátkozni velük?

Nagyzee 2012.08.18. 09:57:54

@WhyCantITouchIt?: Ez is igaz, őszintén szólva a videó elindítása előtt Csehszlovák Kém bombasztikus felvezetése miatt azt hittem, hogy valami komolyabbat fogok látni. Ti. hogy pl. az ultrák egész szektora skandálta, hogy "mocskos zsidók". Ehhez képest csak fütyültek, és hátat fordítottak, a "mocskos zsidók" meg csak 1-2 öblös alkoholszagú egyszemélyes bekiabálásban hangzott el.

Persze ez is gáz épp eléggé, de egy többezres közönségből 1-2 részeg farok ordibálta be, hogy "mocskos zsidók" (legalábbis a himnusz alatt, a meccset nem láttam). Nos, ebből lett Csehszlovák Kémnél az, hogy "mocskos zsidóztak egy nagyot."

Mellesleg szerintem röhejes ez az álnaiv rácsodálkozás a magyar ultra / hool szubkultúrára. Ezek az emberek 20 éve itt vannak, és 20 éve ugyanígy viselkednek, és egy pár ezres kis csoport. Társadalmi szinten jelentéktelenek, az igazi problémák nem itt vannak.

árnyékgyuri 2012.08.18. 09:58:05

Szerintem itt valamit nagyon félrenézett a blogíró. A mocskosozás, a himnusz kifütyülés szurkolói kultúra része. Pl. mocskos lilák, vagy szomszédos országok bárhol európában. pl. nincs olyan stuttgart meccs ahol a karlsruhe-t ne bántanák, vagy diósgyőr, ahol a nyíregyházát. Szóval ez a dolog egyáltanán nem lóg ki az európai trendből. A fociszurkolók szokták szidni az ellenfelet, az operabarátok nem.

PiszkosFreddy 2012.08.18. 09:58:24

Érdemes volt végigolvasni a hsz-eket.
Sem elvenni,sem hozzátenni nem érdemes.
Ti,akik ezeket leírtátok,és remélem elolvassátok az összeset (mert tulajdonképpen ez az eszmecsere lényege) nem rémültök meg magatoktól,a másik oldaltól,az itteni,és úgy általában az országban,a nemzetünk körül kialakult állapottól?Soha nem jutunk ki ebből a gödörből,talán még mélyebbre merülünk,ha ez így marad tovább,már pedig nagyon úgy néz ki a mai helyzet.
Magyarországnak ellensége van bőven,akik bármikor a szar alá nyomnák a fejünket.
Elboldogulnak egyedül is,nem szükséges,
hogy egyesek még segítsenek nekik az itthoniak közül a meggondolatlan,agyas,
hőzöngő,romboló eszmékkel,viselkedéssel.

Mr.BM 2012.08.18. 09:58:36

Ezek a szurkolók semmivel sem voltak előítéletesebbek, mint a írás szerzője, aki képes a nevetséges kemény magon keresztül megítélni az egész magyar nemzetet. Számomra nagyon gyomorforgató, hogy egy cseh-szlovák blog szerzője szólítja fel a magyarokat (az egyébként szerintem is nagyon fontos és szükséges) történelmi szembenézésre. Teszi mindezt egy olyan országból, aminek negyed évszázados történelmének minden pillanata a magyarokat diszkriminálja (közöttük a családom nagy részét). Egy olyan országból, aminek léte és jogrendszere a Benes-dekrétumokra épül, talán még át sem fogalmazták őket.

PiszkosFreddy 2012.08.18. 09:58:43

@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered:

Miért ne lenne létjogosultsága Izrael államnak?Mint ahogy Palesztínának is.
Az örményeknek,indiánoknak is járna,és a többi ország nélküli népnek is,aki meg bír állni a saját lábán.
Más kérdés,hogy Izrael politikája a mai formájában a világ nagy részében visszatetszést,unszimpátiát kelt.

Cséfalvay 2012.08.18. 09:58:48

A Csallóközből kitelepített családom pontosan látja a különbséget a szlovák nemzet nagyvonalú, európai mentalitása és a Horthy-fasiszta-nacionalista-antiszemita magyar lelkület között...Úgyhogy: Slovensko, do toho!

Gallicus Hungaricinus 2012.08.18. 09:59:00

@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered:
Az anyád és az apád követett el eredendő bünt, amikor egy ekkora barmot mint te (szarházi) hozott a világra...

Senkifia 2012.08.18. 09:59:05

@lyia: de abból viszont nagyon sok :)

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ 2012.08.18. 09:59:18

Addig megy ez a fúj zsidók hiszti, amíg a nyomás alatt összefognak, akkor meg megy majd, hogy na ugye mi megmondtuk.

Focistákat így fogadni undorító. Ha a drukkernek kicsapják véletlenül a szemét egy random meccs utáni random balhében, akkor sanszos, hogy egy olyan orvos fogja ellátni, akit amúgy szívesen gázkamrában látna.

Gallicus Hungaricinus 2012.08.18. 09:59:23

@Mystes:
majd, ha a Te szüleidet,nagyszüleidet,testvéreidet egy kicsit nyaraltatták volna Auswitzban, akkor tudnád, hogy a selymes bánásmód....

Senkifia 2012.08.18. 09:59:31

@lorantka_a_gall: ja. azok a szlovákok, akik n+1szer nácibbak voltak a nyilasoknál, é a számonkérést meg a megtorlást csak azzal sikerült elkerülni,hogy ők tk. "csehszlovákok". A csehek meg viszonylag normálisak, a szlovákokhoz képest meg a holdon vannak,ami a hozzáállást illeti :)
Persze lehet őket szeretni, csak az a szeretetet érző egyént is jellemzi...

Gyömbi 2012.08.18. 09:59:35

Éljen Palesztína!!!!! Hajrá palesztinok!

Gallicus Hungaricinus 2012.08.18. 09:59:50

@objekt678: Az emberi butaságnak valóban nincs határa. Te szellemtelen barom itt hunniában még mindig bőgatyában járnátok és nyereg alatt puhított kutyahúst zabálnátok, ha nem emeltünk volna ki titeket (szarosok) a koszból és mocsokból. Minden amire azt gondolod, hogy büszke vagy ahhoz valóban semmi közöd. Csak amásét, aki nem elherdálta azt megszerezni ellopni. Ez vagytok ti szarháziak...

Senkifia 2012.08.18. 10:00:20

@sivatagi n.: és milyen igazad van :)
mindig rácsodálkozom,mikor pl ott ugrálnak kiabálva a Nyugati téren, a hanukát "ünnepelve"(?),hogy hol van az a qrvanagy üldözés,ami elől a kertészákosok menedékjogot kérnek Kanadától(a dömötör-szerű embercsempész rabszolgatartókkal együtt,megjegyzem....),mert őket itt üldözik... Maximum a villanyóra-leolvasó üldözi, ha közben meg kultúrális fővárost csinálnak maguknak Budapestből, meg hanukázhatnak teljes lelki nyugalommal.
Moldávoknál hanuka alatt jött egy pópa, egy csapattal, megfogta a főtéren kiállított menórát, átvitte egy kis térre, fejjel beállította az árokba,vagy mi,majd tartott egy rövid beszédet,hogy"ez egy ortodox keresztény ország, ne akarják megtéríteni,vagy meghódítani...."és hasonló jók. Persze kiborult a bili, követelték,hogy az ortodox egyhéz kérjen bocsánatot. Aztán a pátriárka mondta,hogy"...öööö...nem."És ennyiben mradtak...
Nem azért mondom,hogy ez a követendő jó példa. csak arra mutatnék rá,hogy mennyire surmó demagóg ez a"jajistenem, üldöznek a magyarok" hozzáállás,egy-egy ilyen kulturális főváros,meg hanuka fényében,szemben pl egy Moldáviával. Érdekes módon,moldávokat nem ekézik reggeltől estig,évek óta. vajon miért? Ja mert holokauszt. Lehet,hogy moldáviában nem maradt,aki ekézzen?pont mint Romániában,pl,ahol egyrészt kiirtották a vasgárdisták a zsidóságot,másrészt a maradékot ceausescu eladta izraelnek,fejpénzért,hogy engedje kivándorolni őket. De visszaérünk a kérdésre:őket miért nem basztatja senki?
De a magyarok a szar alakok, akik (egységesen,általánosítva,ahogy ez a blog is mondja)nácik, antiszemiták,és üldözik a szegényitt maradt, Budapesten nyugodtan hanukázó,és kulturális fővárosozó, zsidóságot... Tényleg ,mennyire szar ez...

babakék 2012.08.18. 10:01:44

@Sir Galahad: Sajnos lehet messzemenő következtetéseket levonni, mert sem a stadionban nem lehetett hallani, hogy a szervező MLSZ figyelmeztetett volna a sportszerűségre, illetve az intelligens szurkolói magatartásra, se a TV szánalmasan gyenge riportere nem mondta azt a Tvnézőknek, hogy ettől el kell határolódni. Sajnos a bunkóság, amennyiben ezt eltűrjük, nem tesszük szóvá, ránk is ránkragad. És nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez valóban csak pár ember volt, ahogy te írod, én láttam és hallottam a meccset. Egyébként ezt a blogot kivéve a Népszava tett egyedül neheztelően említést erről a kőkorszaki ordenáré bunkóságról, illetve ma a HVG.hu. A sors azért igazságot szolgáltatott a fajmagyaroknak, nem sikerült legyőzni a "a mocskos zsidók" egyébként harmatgyenge csapatát, sőt igazából, ha nem is voltak igazán veszélyesek, a szebb, játékosabb, technikásabb focit ők játszották. Na ennyit a magyar felsőbbrendűségről.

wip 2012.08.18. 10:01:48

@lyia:Még Dávid ibolya mondta,amikor a vlach kisköcsög ministere volt /sic!/, egy focimeccs közbeni zsidózás után, hogy "nem értek a focihoz!" Most egy egész kormány nem ért hozzá? Sajnos, nemcsak ehhez nem értenek, máshoz sem!

loose tourniquet 2012.08.18. 10:02:03

Újságcikk az Olimpia vége felé a The Evening Standard-ben, melyben a sportolók kiemelkedően sportszerű viselkedését méltatják, a mellékelt képen épp Louis Smith gratulál Berki Krisztián győzelméhez. A szurkolók viselkedését is összegészében példásnak ítéli a szerző, kivételként a litván Petras Lescinskast említi, aki csapata Nigéria elleni mérkőzésén náci karlendítéssel és majom huhogással "buzdította" övéit - jutalma 2500 jó angol fontos büntetés lett (ami közel 880 000 forint). A cikk írója hozzáteszi még, hogy az olimpikonok fényében a "Premier League focisták sokkal inkább egy túlfizetett, pénzéhes, lusta, hisztis rinyapicsa bandához hasonlítanak".

Dolgozónép 2012.08.18. 10:02:06

Troll Tihamérnak és objekt678-nak javaslom a magyar népegészségügy ingyenes pszichiátriai ellátását. Kémtől pedig tisztelettel kérdezem, miért nem moderálja ki a multiplikált kommenteket?

Dolgozónép 2012.08.18. 10:02:19

@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: az is eredendő bűnt követett el, aki téged hozott létre.

Namir 2012.08.18. 10:02:23

Bezzeg Szlovákia: nincs kisebbség = nincs probléma :)

vénkujon 2012.08.18. 10:02:32

így jó náculni. biztonságos, európai körülmények között. az utcai harczosoknak egyedül az kényelmetlen, ha bántják őket a rendőrök, mint kétezerhatban.

párnalárva 2012.08.18. 10:02:37

Ha bármelyik más ország válogatottjával tették volna ugyanezt, egyetértenék a cikkel. Izrael esetében semmi problémát nem látok ezzel. Nem fejtem ki miért, mert nincs kedvem 1 órát gépelni. Akinek van egy csepp esze annak úgyis felesleges magyarázkodni. Akinek meg nincs annak azért. Pár év múlva úgyis leesik a tantusz a debileknek is.

isssti 2012.08.18. 10:02:42

Klassz ez a cikk: néhány focihuligán okán, ügyes általánosítással máris könnyen témánál lehetünk - ezért övezi ilyen szimpátia a magyar ballibeket..

csillagkutya seven 2012.08.18. 10:03:19

30 ember ordenáré viselkedését nem kéne a több nyakába varrni! nem oly régen volt egy szlovák-magyar foci meccs és ha az emlékeim nem csalnak akkor pozsonyban kollektíven az egész stadion kifütyölte a magyar Himnuszt! de hát az más volt, igaz kedves do toho úr!

mi nem foglalt még 2012.08.18. 10:03:23

@ob.szerver: Meg kellene egyszer kóstonod azt a demokráciát a magad bőrén.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2012.08.18. 10:03:42

Ha a normális hangnemű zsidókat bíráló véleményeket, elhallgatott tényeket nem cenzúráznák, a "mocskoszsidózó tömeg" is kisebb lenne. De így?! Marad ez.

csatoimi 2012.08.18. 10:06:20

Egy idióta írása ez, tipikus hülyegyerek, akit megtévesztett a Trianon! Vagy csak sima zsidó bérenc, ki tudja . . .

Johnny Crunch 2012.08.18. 10:06:25

Sajnos végigolvastam a kommenteket.
Bizton állíthatom, hogy nálunk nincs antiszemitizmus. De látszik, hogy igény az vóna rá...

gabcigirl 2012.08.18. 10:16:35

@zizou100:

Most sztereotípiákat fogok dönteni. Ismerek olyan 30-as éveiben járó zsidó hölgyet, aki takarítónő havi nem egészen 60 ezer forintért. Na most, ő akkor milyen összeesküvés része is, kérdezem ??? :)

Az a baj itthon, hogy a neonácik embernek érzik magukat-pedig attól marhára messze vannak és csak égetik az országot lépten-nyomon.

gabcigirl 2012.08.18. 10:38:30

@blah: @objekt678:

És pszichológusnál voltál már? Nagyon jók vannak és rád is rád férne egy alapos kezelés, hogy a szkinhed agyrémeidet ne ide böfögjed a nyilvánosság elé...

Az, hogy te egy lúzer vagy és nem tudsz elérni semmit, azért legkevésbé sem más etnikumok a felelősek. Amíg te a zászlóiddal zsidózni-cigányozni-randalírozni járkáltál, más nyelvet tanult és diplomát szerzett.

A neonáci skinhead a világ legostobább teremtménye. Közértbe eltalálsz egyedül?

És nem, nem vagyok zsidó - csak normális magyar állampolgár, akit egyre jobban irritál, hogy egy csomó impotens bőrfejű és társaik állandóan leégetik a hazámat. Ti vagytok a magyar nemzet igazi ellenségei!

gabcigirl 2012.08.18. 10:44:34

@dr. Erika Zangolna:

Így van, magam sem fogalmazhattam volna meg frappánsabban...

gabcigirl 2012.08.18. 11:02:22

@Mohamed:

Hát én meg azért sem fogok semmiféle szolidaritást vállalni az úgynevezett palesztinokkal meg az iszlám szélsőségesekkel.

Erőltetnék a világra a már több 100 éve is embertelennek számító, barbár kultúrájukat. Nők náluk kutyák szintjén, emberi jogok elismerése ugyancsak nulla szinten.

Mindenkit megölnének, már egy karikatúráért és kritikáért is gyilkosság a derék szélsőségesek részéről a jutalom. A hazai török hódoltság sem volt piskóta, had' ne nosztalgiázzam már ezek után!

Ja: palesztin nép egyébként nincs. Palesztína ugyanis egy földrajzi terület, ilyen módon mindössze Palesztínában élő arabokról beszélhetünk. Magyarán olyan nép jogaiért keménykednek a radikálisok, amely nincs is. Ráadásul ezzel a közönséges szómágiával hülyítenek világszerte rengeteg embert.

facsipesz 2012.08.18. 11:05:26

Általánosítás ide vagy oda, azért abban megegyezhetünk, hogy az utóbbi években nemhogy megengedett, de divat lett a zsidózás.....

gabcigirl 2012.08.18. 11:16:00

Nem mellesleg - egy punkzenekar remekül megfogalmazta, milyenek a nemzeti radikálisok, meg a sok hülye skinhead.

Hétköznapi Csalódások: Ostoba

www.youtube.com/watch?v=fAmazjRfuB0

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.08.18. 11:16:08

@dr. Erika Zangolna: Amúgy melyik országra gondolsz? A zsidókat konkrétan sehol sem szeretik a nacionalizmus mindenhol erősebb mint otthon és ráadásul elfogadott dolog,nácik mindenhol vannak,de nem kell nácinak lenni ahhoz,hogy keményen gyűlöljenek egész népcsoportokat--és teszik is egyre látványosabban. Az,hogy te,vagy bárki más azt hiszi,hogy ez nem így van az a te dolgod,de azért azt például jó,ha tudod,hogy a liberalizmus és "elfogadás" bajnokainak tartott dánoknál például van hivatalosan bejegyzett náci párt ami még a választásokon is indulhat és a legnagyobb pártjuk a Venstre is sokkal inkább a jobbikra hasonlít mint mondjuk a fideszre! Tudtad e,hogy Európában(nem csak Eu) Izrael legnagyobb bírálója Norvégia(szankciókat is vezettek már be a zsidók ellen).Franciaországban ugye nem kell mondanom mi megy mostanában!?Londonban mindennaposak az etnikai jellegü balhék-de ugye erről nem nagyon olvasni otthon,mert ezek "csak kocsmai verekedések".Ha azért keresel másik országot magadnak,hogy ne találkozzál antiszemitizmussal,kirekesztéssel,rasszizmussal,nacionalizmussal,sőt sovinizmussal akkor maradj otthon! Minél többet fogsz élni "kint" annál jobban szembesülsz majd azzal,hogy ezek a dolgok milyen mélyen vannak jelen a "zemberek" gondolkodásában,bármennyire titkolná is az adott kormány!

Drago Brutic 2012.08.18. 11:37:10

Röviden: 45 után a benesi határozatok értelmében egy Magyarországról önként áttelepülő szlovákért egy magyart telepítettek ki a Felvidékről. Szlovák anyanyelvű nagyapám, aki éppen 40 kilósan tért vissza a frontról, ahol a Magyar Királyságért harcolt, úgy döntött, nem települ át, neki ez az ország a hazája. Amelyért majdnem megfagyott, éhenhalt. Ilyenből volt pár tízezer. Mi meg már csak magyarul beszélünk és a magyaroknak szurkolunk. De miért is utálom az állandó primitív tótozást? Hmmm.

lendkívül magas langú embel Lómában 2012.08.18. 11:43:46

Más nemzet himnuszát kifütyülni nem szép dolog.
Izrael himnuszának dallamára a "Tüzed Uram Jézus" szerintem enyhén szólva is öngól.
Bár az eredet számomra ismeretlen, valahogy nehéz elképzelni, hogy hithű zsidó ne lásson ebben istenkáromlást.
(Pedig nincs benne, hogy Jehova:))

Misi56 2012.08.18. 11:44:01

@ottomoll: Lehetne, de nem érdemes. Sajnos a tapasztalat az, hogy a Fideszesek úgy vitatkoznak ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek)mintha valami felsőbbrendű az igazság bajnokai lennének. Akik nem osszák a véleményüket azok kommunista nemzetárulók lennének.Mintha a bölcsek köve ott lenne a zsebükben.Arrogánsak, nagyképűek ,pökhendiek.Sajnos így nem megyünk semmire, így nem lehet vitatkozni.A vita nem arról szól,hogy IGEN IGAZAD VAN. Ti ezt várjátok.A cikkhez,csak annyit:Ilyenkor szégyellem,hogy Magyar vagyok.Szégyen és gyalázat.Sajnos a világ,ebből az elvakult,kissebbségi,megnyilvánulásokból,von le következtetéseket,hogy a Magyarok rasszisták.Ez ellen igen is felKELL lépni.

letmetellyou 2012.08.18. 11:44:12

Ennek a blognak miért van mindig ilyen tudálékos stílusa?

Anteovin 2012.08.18. 11:50:12

Hát, ez nagyon gáz. Én kérek elnézést! Hányszor mondtam már, hogy be kellene tiltani a magyar zászló használatát!!!

Mystes 2012.08.18. 11:56:17

@Gallicus Hungaricinus: És akkor is tudnák, ha véletlenül szlovák zsidónak születnek, magyar helyett.

Ennyire nem akarod érteni? Muszáj zsidózni?

Misi56 2012.08.18. 11:58:50

@párnalárva: Úgy gondolom,hogy Te most magadról beszélsz!!!

dr. Erika Zangolna 2012.08.18. 11:59:06

@HK417: éltem kint. a nálunk mainstreamnak számító nacionalizmus, szterotipikus gondolkodás, előítéletesség és gyűlölet hangot kaphat, de a társadalom nagyobbik része izolálja, és semmiféle közösséget nem vállal az így gondolkodókkal.

Ordas állatságokat lehet hirdetni, de maximum sajnáló tekintetekkel jutalmazza a társadalom, mondván egy szabad országban mindenki úgy állít ki magáról hülyeségi / sérült személyiségi bizonyítványt, és úgy izolálja el magát a társadalomtól, ahogy akarja. Ez a szélsőségesek szabadsága, szabad nyilvánossá tenniük féktelen ostobaságuk, műveletlenségük, és torz személyiségük. Normális ember nem is vegyül velük.

Kurvaországban az a baj, hogy a gyűlölködéstől nemhogy nem határolódik el a mainstream politika és média, hanem inkább kettős beszéddel rájátszik ezekre a primitív zsigeri indulatokra rövidtávú politikai célokból. Na ilyen párt nálunk fejlettebb kultúrában labdába sem rúghat.

Palestinenser 2012.08.18. 12:11:33

nem szeretem a focidrukkereket. nem szeretem a focit se. de nem szeretem a liberális hülyegyerekeket sem, mert abból áll az életük, hogy folyamatosan provokálnak minket, folyamatosan fröcsögnek, leszólnak mindent, ami magyar,Már attól a kifejezéstől, hogy magyar kiütést kapnak. Folyamatosan bűntudatot akarnak bennünk kelteni és belénk akarják sulykolni, hogy alábbvalók vagyunk más nemzeteknél és a nemzeti büszkeség (ami minden normális nemzet sajátja)egy túlhaladott, ócska, maradi érzelem.

2012.08.18. 12:11:41

@félszemű a király: Már bocs, de én leszarom, hogy Izraelben az állami vezetők milyen politikát folytatnak, az átlagember, aki ott született, nem ártott nekünk semmit és focit nézni jött, az megérdemli, hogy a himnuszát csendben végighallgassák, ugyanúgy, ahogy a magyarok is megérdemlik. És nem értem, hogy az, hogy a szlovákok hogy fogadják a magyarokat a meccseken, vagy hogy izraelben háború van, amivel esetleg nem értünk egyet, az miért befolyásolná ezt az egyszerű tényt.

A szar tetteinket nem menti az, hogy más mit csinál. "A mindenséggel mérd magad."

Misi56 2012.08.18. 12:11:49

@Senkifia: Na itt a brobléma gyökere: ITT MARADT.Mi az hogy itt maradt? Nem gyilkolták meg, nem vándorolt ki?? Dehát ITT SZÜLETETT !!!! ÉRTED??? szerintem nem.Moldova igen az neked is jó hely lenne.

tvenhetes 2012.08.18. 12:12:04

@dr. Erika Zangolna: és hol van az a "nálunk,fejlettebb kultúra" ?

Misi56 2012.08.18. 12:15:29

@árnyékgyuri: Talán inkább te néztél félre valamit, ha szerinted a mocskos lilák, egy kategória ezzel. Szánalmas vagy.Egyébként is ez nem szúrkolói kúltúra, ez inkább kúltúrálatlanság!!!Biztosan a te kúltúrád része.

dr. Erika Zangolna 2012.08.18. 12:16:17

Európában, amivel most mi szabadságharcban állunk, mert nem leszünk gyarmat. Félázsia felé sodródunk, lesznek itt még zsidók/cigányok/melegek elleni pogromok, csak figyeljetek.

Misi56 2012.08.18. 12:20:42

@nyulaspista: De mi köze mindehez, a focinak. Miért kell a meccsen politizálni?? Függetlenül mindentől.

kifordított nagyanyó 2012.08.18. 12:20:53

Azért nem én tehetek arról,hogy a zsidókról nem a szegény holokauszttúlélő jut eszembe.Én inkább tartok tőlük.Persze ha ezt megemlítem egyből antiszemita vagyok.
Amúgy meg elismerem a művészeiket vagy ugye Radnótit.A "Nem tudhatom" című verse istenkirálycsászár,zseniális stb.
Mondjuk ami nagy szerencséjük,hogy nagyon sokan jobban félnek az araboktól,mint tőlük.

töreki 2012.08.18. 12:21:05

A legalja az volt, hogy a zsidókkal kényszerítették a válogatottat játszani! Inkább örülni kell, hogy még él az egészséges élet ösztön a népben! Azt kell kiutálni az országból aki lekötötte ezt a meccset! A cikk bunkó és aljas szerzője azt elfelejti megemlíteni a példákként felhozott országok esetében, hogy egyiket se vásárolta fel izrael, míg esetünkben hazánk a puszta létéért küzd, hogy ne legyen belőle hivatalosan is izrael!!

bonyolultlány. 2012.08.18. 12:25:41

Majd egy tót fogja megmondaní, hogy a Magyarok hogyan szúrkoljanak!?

dr. Erika Zangolna 2012.08.18. 12:31:31

nehogy félrértés legyen, minden kultúrának megvannak a tehetségtelen, saját kudarcaikért másokat okoló vesztesei, akik mozgósíthatóak gyűlöletkeltéssel. De minden normális ember tudja, hogy ezek az emberek saját sikertelenségük, frusztrációik áthárításán ügyködnek, amikor szélsőséges, antidemokratikus világképüket kialakítják. Vesztes, sérült emberek. Soha nem lesz mainstream politikai erő belőlük nyugati kultúrában. Csak egy társadalmi szinten frusztrált, sérült, sikertelen, önmagát másoknál többnek hazudó társadalom képes ilyen toposzokat mainstreambe emelni.

borsod · http://magyarhonved.blogspot.hu/ 2012.08.18. 12:36:16

Úgy látom, a kattintásgeneráló provokálóblog működik... Vagy két napja index-címlapon.

Még az olimpia alatt láttam ezt a blogot belinkelve a londoni tudósítás kellős közepére. Valami homokszem került a gépezetbe.
A bloggazda a portállal szimbiózisban simán csak provokál, úgy a posztjaiban, mint a válaszaiban.

Peppone Botazzi 2012.08.18. 12:36:29

Majd egy szlovák blog fog kioktatni minket korrektségből ugye? Gratulálok. Talán nem kéne zászlót égetni és lányokat verni amiért magyarul beszélnek, talán nem kellene állampolgárságtól megfosztani idős asszonyokat, talán nem kéne büntetni a magyar szót.

Ja és talán el kellene gondolkodni, hogy rendőrökkel vitetnek el valakit, aki szimpátiáját kifejezve, vagy éppen tiltakozását, egy palesztin zászlót lobogtat. Ja, hogy ezek után kifütyülték őket? Nem biztos, hogy meglepő. A zsidózás az más dolog...

okoshka 2012.08.18. 12:36:29

@Palestinenser: Igen, és mindezt köszönheted a kedves kis náci honfitársaidnak meg az uralkodó politikai pártnak, amiért bemocskolnak/kisajátítanak "mindent, ami magyar". Ha ezek a magyarok, akkor igen, én is kiütést kapok tőlük. Egyszerű védelmi reakció, nem akarok olyan lenni, mint ők. Pedig szeretném szeretni a nemzeti értékeinket, de amíg ők majomkodnak velük, nehezen fogom.

csillagkutya seven 2012.08.18. 12:36:38

a szlovák határ mentén nőttem fel. én bajom, de azt a gyűlöletet amit akkor éreztünk, amikor átmentünk egy-két dologért a határ másik oldalára még sosem éreztem...elég az annyi, hogy juszt sem akartak érteni magyarul, de a" kurva magyarszki" az csak egy enyhe dolog volt ahhoz képest, amikor 3 suhanc elvette a zippo öngyújtóm, mert ők még olyat sosem láttak, aztán amikor visszaakartam kérni megfenyegettek...de mindegy ez már régen volt alig 20 éve...mert a szlovákok azok feddhetetlenek...

nazikiller (törölt) 2012.08.18. 12:38:59

Dear Nazis, skinheads, nationalists and other scum of the earth. Your time is up. Israel will soon end their investigation on what is going on in Hungary. Keep in mind, Mossad does not only observe terrorists who could threaten the security of Israel but is also responsible for ensuring the safety of diaspora Jews worldwide. You have absolutely no idea who your dealing with. Mossad will find you and track you down one by one. They have done it before and they will do it again. greetings from the Nazi killer.

Peppone Botazzi 2012.08.18. 12:40:04

JA és még valami. Ez ha jól tudom, egy középkori keresztány dallam, ami előbb volt, mintsem a zsidó állam erre gyártotta magának a himnuszt. Szóval óvatosan a nyúlás vádjaival...

Gest anyó férje 2012.08.18. 12:45:22

@dr. Erika Zangolna:
"Addig kell elmenni ebből a nyomorult ganédombból amíg nem késő"

Szlovákia való neked, ott garantáltak a szabadságjogok, főleg magyar anyanyelvűeknek

Palestinenser 2012.08.18. 12:52:03

@okoshka: Az a helyzet, hogy valahogyan csak elleszünk nélküled. csak ne kelljen még szeretnünk is Téged és a kórusodat.
Valahogyan a ti szemetekben a szabadság mindig a drogliberalizációval, a nem i aberrációkkal és a nemzeti múltunkon való gúnyolódással egyenlő.
Akkor legyen szabad nekünk is gúnyolódni rajtatok és vallásotokon az antifasizmuson.
Ti meg maradhattok a vallonok és flamandok között a belgák.

zoli_lon 2012.08.18. 12:59:13

Mindig lesznek fizetett/önkéntes zsidózók, hogy kellemetlen helyzetbe hozzanak minket, vagy hogy Te leköphesd magad és a többi magyart. Habár genetikailag vagy közigazgatásilag ők is a magyarság részei, szerintem a többség mégsem azonosul velük. Te azért csak köpködd magad, ha úgy esik jól...

IRCking · http://ircking.blog.hu 2012.08.18. 12:59:19

Csatárit, természetesen felelőségre kell vonni, és meg is kell büntetni! De nem bennünk kell lelkiismeret-furdalást kelteni, mert az mára már láthatóan visszájára fordult! Az oroszok, a szlovákok, csehek, és zsidók nagyobb része nem különbek a franciáknál: mocskos fasiszta csőcselék! Többek között annyiban különböznek tőlünk, hogy a világban ők határozzák meg a közbeszédet. Ezért nem vonták még őket szemérmetlen, mocskos undorító fasizmusuk miatt felelőségre. DE AMI KÉSIK, AZ NEM MÚLIK!! - EZÉRT TEHÁT INKÁBB ARRAFELÉ,SAJÁT PORTÁDON SZÍVESKEDJÉL TÁJÉKOZÓDNI!

dr. Erika Zangolna 2012.08.18. 13:07:15

@Gest anyó férje: hát ha választhatok, inkább nyugat fele mennék, ahol a populizmust betegségként kezelik és nem kormányzással hatalmazzák fel.

Palestinenser 2012.08.18. 13:07:25

@nazikiller: Legalább őszinte vagy. Magyarul nem mered leírni az örömködésedet?
Egyébként te adtad meg a poszt szerzőjének a csattanós választ, ha még csodálkozna bizonyos jelenségeken.

veerses 2012.08.18. 13:18:06

@Putyilov gyári melós: Egyértalmű volt eddig is, hogy semmi közöd a magyarokhoz.

ketroot 2012.08.18. 13:25:33

Büdös paraszt félázsiai származékok ezek, nem vitás.

matijasz 2012.08.18. 13:35:13

Hát én meg ott voltam a meccsen,s egy 300 fős szurkolócsoport fele talán,akiről szól ez a szenzációs blog.A többi szektorból egy árva hanggal sem bántott senki se zsidót,se szlovákot,se muzulmánt.Sőt!,többen hajrázó rigmusokkal próbálták elnyomni az amúgy sem zengő-zúgó izraellenes kórust..A zsidózás után a helyi szpíker igenis figyelmeztette a közönséget,tehát sok itt a hazugság megint a libsibolsev oldalról.Egy átlag hazai focimeccs magyar-magyar mocskolódási szintjét nem érte el az ellenséges indulatküszöb,külföldiekről nem is beszélve-ugye biza kicsi Szlovákiám...Mindez csak azért téma,mert Izraelről van szó,és iszonyú balhét szeretett volna az ország fröcsögő hányada,ám alig kapott belőle valamit,ezért csúsztatásokkal próbál mindenáron hangulatot kelteni.Ajánlom nekik Cseh László példaértékű nyilatkozatát az
olimpiai eredményhirdetésen vele szemben tiszteletlenkedő amerikai úszó védelmében.El lehet kezdeni ebből viselkedni tanulni,mielőtt nekünk tetsző viselkedésünket akarjuk másokra ráerőszakolni...
Megint olvastam pár gyöngyszemet,hogy a zsidók emelték ki a magyarokat a szarból;hogy Palesztina nincs,csak azon a területen élő arabok vannak,de izrájel az létjogosult,mert miért ne;hogy aki ezt megkérdőjelezi,az antiszemita,náci,holokauszttagadó meg az anyjakínja,de a büdös arabok megalázzák a nőket,és egyébként is milyen barbár népek,teljes joggal irtja is őket a derék és tisztességes-emberséges izraelista civilizáció.
Könyörgöm,megint és mindig ugyanaz a más szemében a szálkát...Tessék már kicsit magunkba nézni a megszokott üres frázisok puffogtatása előtt.
Magyarországon nem elsőrendűen zsidógyűlölet van,hanem az Izrael által folytatott erőszak- és mártírpolitika vált ki ilyen heves ellenszenvet,és sajnos úgy jön ez le,mint amikor a MÁV szívatja az egyszeri embert,de ő csak a kalauzon vezetheti le a mérgét.Ilyen napokon aztán mennyi utas-ellenőr vita zajlik le,mégsem kiált senki azonnal antikalauzizmust,mert mindenki tudja,a MÁV-vezetés felelős a szarul végzett munkáért.Így kell,hogy felelős legyen minden egyes zsidó hitű szemében Izrael is az állítólagosan fellángoló antiszemitizmusért világszerte.
Gondolom,e szotyolaköpdöső,palesztintagadó libolsok büszkén hordják a "free Tibet" trikót,hozzá a che guevara rövidujjast,és szemernyi képmutatást sem éreznek világnézetük tisztaságában.
No,ez lehet a XXI.sz. első "spirituális nácizmusa",amelybe nemzetek kultúrái történelmükkel együtt rokkanhatnak bele.

tvenhetes 2012.08.18. 13:39:30

Jelzem,semmi bajom a zsidókkal.De akik utálják őket világszerte,valószínűleg okuk van rá.És valószínűleg nem véletlen összefüggések ezek.

larababa 2012.08.18. 14:25:55

Amennyiben a csőcselék továbbra is büntetlenül ordibálhat neonáci szövegeket, attól lehet félni, hogy előbb utóbb Jézus Krisztust, a tizenkét apostolt, Pál apostolt is le fogják zsidózni. Előfordulhat, hogy a kereszténység is leépülhet?

Palestinenser 2012.08.18. 14:35:45

@tvenhetes: Az igazi antiszemitizmus az, ha valaki a kelleténél jobban utálja a zsidókat.

ketroot 2012.08.18. 14:35:49

@tvenhetes:

Ilyenkor gondolj bele, hogy a magyarokat is lenézik, rühellik errefelé Európában.

Szóval, lehet jogosan.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.18. 14:48:52

Szevasztok,

UPDATE: Zsidózás a magyar-izraeli meccsen: az MLSZ is vizsgálhatja

hvg.hu/sport/20120818_Zsidozas_a_magyarizraeli_meccsen_az_MLSZ_

Péntek délután rakta ki az Index a posztot, majd átvette a HVG, szombaton rákérdeztek az MLSZ-nél is a jelenetre, úgy néz ki szerdán várható hivatalos állásfoglalás az ügyben.

Éljen Táncsics Mihály és free Pussy Riot!

üdv,
CSK

nextexit 2012.08.18. 14:48:57

Most őszintén, mit vársz ezektől a korcs, retek "magyaroktól"? Saját anyjukat is meglincselnék, ha a csordaszellem irányítói (jobbikos akasztófavirágok :) )ezt úgy látnák helyesen.

courage. 2012.08.18. 15:23:36

@tvenhetes:

A 2-3. mondatoddal elárulod magad, hogy te is a zsidózók oldalán vagy.

Palestinenser 2012.08.18. 15:49:56

@A félázsiai csizmadia - kinek neve ketroot: Téged viszont senki sem kényszerít, hogy egy ilyen lenézett nép között élj és a nyelvüket használd. Még fejpénzt sem kérne utánad a magyar állam, mint annak idején a románok a szászok és a zsidók után.
Vagy parazitaként életképtelen lennél gazdaállat nélkül?

Palestinenser 2012.08.18. 15:50:04

@nextexit: Most őszintén, csodálkozol, ha nem szeret Téged egy olyan nép, amelyikről ilyen véleményt hangoztatsz?

Arra nem gondoltál még, hogy a magadfajtára jellemző belterjesség, amelyik megmutatkozik olyan külső jegyekben is, mint a 12 dioptria, a lúdtalp és a tyúkmell, farkastorok, nyúlszáj stb állati vonások, esetleg némi szellemi degeneráltsággal is járhat?

==T== 2012.08.18. 15:50:08

A cseh területekról szinte 100%-osan kiirtották a zsidókat (a tisoi szlovák területekről is), aki megmaradt, azok java kialijázott izraelbe. Egy zsidómentes országban könnyű haverkodni velük.

Magyarországon volt a legjobb esélyük a túlélésre, és tessék, ez a hála...

==T== 2012.08.18. 15:50:19

Nem nagyon emlékszem, hogy a csehek vagy a szlovákok olyan nagyon bocsánatot kértek volna a szudétanémetek vagy a magyarok erőszakos kitelepítéséért (ami ugye etnikai tisztogatás).

Persze ha belegondolok, egész történelmük legnagyobb "hadi" sikeréről van szó...

ottomoll 2012.08.18. 16:04:41

@wilson77: Én meg úgy látom, hogy te indulati elemekkel próbálod pótolni az ostobaságodból adódó hiányosságaidat. Az általam leírtakkal vitatkozni nem tudsz, így marad a fröcsögés, és a magyargyűlölet.

ottomoll 2012.08.18. 16:19:49

@Misi56: Szerintem meg a vita abból áll, hogy mindenki elmondja a saját véleményét, és ütközteti azt a másikéval. Nem pedig eleve a homokba dugja a fejét, mert a "csúnya fideszesekkel nem érdemes vitatkozni." Te ezt teszed, és elhúzódsz az érdemi vita elől.

A meccsel kapcsolatos véleményemet már leírtam itt, nem ismételném önmagam.

(U.I.: Minden pökhendiség nélkül: osztják, és nem osszák.)

Park Ádám 2012.08.18. 16:20:02

@Csehszlovák Kém: nem válaszoltál kérdéseimre, pedig tényleg érdekelt, hogyan gondolod. Remélem nem azért, mert önmagaddal szemben már más elvárásaid vannak.

kökény13 2012.08.18. 16:26:16

az ilyen arcátlan gazembereket minden emberek által látogatott helyről ki kellene tiltani

remuszba 2012.08.18. 16:37:08

azért az érdekes, hogy mindennek van oka. Az emberek nem az ujjukból szopják ki a zsidózást és nem is ezzel születnek genetikusan. Valami ok miatt zsidóznak, vagy pl. cigányoznak. Érdekes módon azonban nem sváboznak és nem oroszoznak, hollandoznak... Valószínűleg bassza mindenkinek a jó érzését.. főleg egy trianonnal terhes országban, ahogy lekanyarítottak nekik egy területet. A kurdoknak miért nem???? Szóval az okot vizsgáld kedves Szlovákiai Magyar ember és aztán beszélj hülyeséget. Egyébként pedig addig lesz zsidózás, amíg állandóan háborognak az emberek a vélt antiszemitizmuson. Csók: R

tvenhetes 2012.08.18. 16:45:32

@nextexit: korcs és retek a büdös kurva anyád,az.hogy mersz te a magyarokra ilyet írni,te mocskos féreg?

2012.08.18. 18:31:40

@Csehszlovák Kém: Egy olyan templomba jártam évekig, ahol egy lengyel pap misézet, furcsán beszélt magyarul, de senkinek soha eszébe nem jutott ezen kacarászni. Megtiszteltetének vettük hogy vette a fáradtságot megtanulni a nyelvünket.

matyóhimes 2012.08.18. 18:31:50

Megdöbbentő, mi ütött egyes magyarellenes honfitársunkba! Azt már megszokhattuk, hogy antiszemiták (persze nem szabad megszokni, hanem föl kell lépni ellene)! Na de a palesztin zászló?!!! Miért kell ez nekünk? Felháborító!! Most akkor magyarok ezek vagy palesztinok?

matyóhimes 2012.08.18. 18:32:03

@tvenhetes: Ez az, nagyon ügyes vagy most. Én inkább azt kérdezném, te hogy mersz így írni? ( főleg, hogy nextexit-nek még igaza is van, lásd szegény Szegedi Csanád)
Mosd már ki a szád!

TGabi 2012.08.18. 18:32:13

Egyébként nagyon sokat segítene a meccseken ordenárélkodó csőcselékfajták kiszűrésénél, ha a politika, a szervezők, a futballklubok mind szóban, mind írásban nyomatékosan elhatárolódnának ettől az ordenáré, zsigeri, full ,- és taj paraszt, neonáci, nyilas skinhead böfögéstől.

Akkortól lehetne helytálló, amit sokan mondanak, hogy "miért általánosítanak egy szélsőséges réteg viselkedése miatt a külföldiek."

Amíg ugyanis a futballklub, a szervezők, a focicsapat, a politikai elit egy szót sem szól a zsidózó csőcselék ellen, addig igenis tolerálva és támogatva van az az alpársuttyó modor, ami miatt egy jóérzésű civilnek egyre cikibbek a saját honfitársai. :(((

Palestinenser 2012.08.18. 18:57:48

@tvenhetes: ha felizgatod magadat egy ilyen kis kretén miatt, akkor máris elérte a célját. És erre, hogy saját maguk gerjesszék az ú.n. antiszemitizmust, olyan szükségük van, mint egy falat kenyérre. Ez a szó mindenre Jolly Joker.

Skinnygirl 2012.08.18. 19:11:34

A cikk létező problémákat vett fel Mo-n, mint pl. antiszemitizmus, anticionizmus. Ezek ellen harcolnunk kell!
De ne általánosítsuk a magyarokra ezeket!
Őszintén szólva, én szégyenlem magam amiatt amit ezeket az anticionisták műveltek a meccsen.
A magyar államnak tényleg sokkal hatékonyabban fel kellene lépniük ellenük!

Shinjuku 2012.08.18. 19:14:59

Szerintem igazabol az a vicces, amikor a kemeny mag mondjuk Szlovakiaba megy ugyanezt a balhet eloadni... jol elagyabugyaljak oket a helyiek es akkor jonnek a cikkek, hogy X magyar allampolgar kerult korhazba a gonosz kulfoldiek brutalitasa nyoman vagy eppen az ottani karhatalom toketlenkedese/kemenykedese miatt.

Shinjuku 2012.08.18. 19:25:05

@remuszba: Ebben igazad van... Nem az ujjukbol szopjak es nem is genetikus. Az ilyen tipusu viselkedes a korai szocializacio soran gyokerezik meg... magyarul: ezt a csaladbol hozza mindenki.

Äräktor 2012.08.18. 19:31:46

Az olimpiai szurkolás egész másról szól, ezek az általában csapatban játszott "népsportok" ugyanazt a szerepet töltik be mint a római gladiátorviadalok, és a cirkusz. itt kialakul az ellenszurkolás, mikor az emberek nem kedvenceik mellett hanem az ellenfelek ellen szurkolnak. Ha létezne az "egyetemes szeretet focicsapata" akkor a szurkolók azt üvöltöznék: Ki nem ugrál, gyűlölködő pöcs. Ez pusztán azt a célt szolgálja, hogy a primitív emberek le legyenek kötve és ne foglalkozzanak azzal, hogy hogyan b@sszák át őket(itt nem arra célzok, hogy nincsenek inteligens focidrukkerek, vagy nincs sportértéke a játéknak, hanem a médiafelhajtásra). Nem hiszem, hogy a Dombi-Kökény páros futama alatt a szurkoló magyar tömeg azt üvöltözte, hogy a kurva portugálok, boruljanak be!

Lala bá ' 2012.08.18. 21:03:16

@Putyilov gyári melós:

Röviden: Ha a csatornát mrgnyitod a sz.,,r elönti a világot. Kormámyunk tehetne többet, hogy a csatornafedelek zárva maradjanak. Németországbanm vagy Ausztriában ilyen elképzelhetetlen lenne.

Vlagyimir Iljics Flemming 2012.08.18. 21:20:44

Honfiak és honleányok! Az időgép is magyar találmány! Csak fóbiáinktól vezérelve nem mertünk külföldi tőkét bevonni a fejlesztésbe, ezért csak a múltba repítő része működik...

Hogy a meccsre járást a csendes többséggel megutáltató csótánycsürhe is megértse, elmagyarázom: általánosságban a Magyarországon még mindig dívó huliganizmus a '90-es évek közepére Angliából kiszorított drukker "kultúra" maradványa. Egy káros romantika, kihaló félben van, de nálunk sajnos erős e téren a hagyománytisztelet.
A másik meg az általános ósdi trianonosdi. Ember, ha te nem vállalsz felelősséget a Csatáry-félék tetteiért, mert az a múltban volt, amikor te még nem is éltél, akkor miért rontasz neki a körülöttünk élő nemzetek veled egykorú tagjainak verbálisan, hibássá téve őket Trianonért? Ők meg még akkor nem éltek. Érthető?

Nem néztem a meccset, de sejtettem, hogy ez lesz. Underground csatornákon már hírlett, hogy a Jobbik-közeli csürhe nyilvánosan böfögni és fingani készül - attól barátaim, hogy ti tesztek rá, ez bizony hozzájárul az összmagyarság nemzetközi megítéléséhez. Sajnos.
Aki meg a gyűlölet örökkévalóságáról zeng ódákat itt a hozzászólók között, az minek megy ki egy BARÁTSÁGOS mérkőzésre? Vegyen plüss állatokat és tépkedje szét őket otthon. Majd megbékül.

Csak a margón jegyzem meg, hogy igen, a szlovákokkal tök jól meg lehet lenni. Biztos, hogy ott is vannak gyepes agyúak, de a többség, ha egyáltalán érez ellenszenvet a magyarok iránt, akkor is intelligens módon hallgat róla, és van benne egy reményteljes hozzáállás, hogy majd a magyar, akivel beszél, kapcsolatban van, rácáfol az előítéletekre.

fény999 2012.08.18. 21:21:00

AZ, hogy a magyar szurkolók egy része, ilyen abnormális módon viselkedik, azzal nemcsak magukat, de az egész országot megszégyenítik.
A múlthoz visszatérni veszélyes cselekedet, és a romlásba viszi a magyarságot.
Harcolnunk kell az antiszemitizmus ellen, mert nem egy nemzet, etnikum a hibás különböző problémákért, hanem a magyar vezetés.

fény999 2012.08.18. 21:21:09

Az antiszemitizmus ott kezdődik, ha valaki utálja a zsidókat! Minek gyűlölködni? Ezzel csak mélyíti a magyarság a problémát!

fény999 2012.08.18. 21:21:22

Ez a cikk a sajnálatos valóságot írja le, és ez az ember látja helyesen a helyzetet. Az antiszemitizmusra senkinek sincs szüksége, főként nem nekünk, magyaroknak, akiket ez az eszme a romlásba, az ország pusztulásába vitt! Egy bukott eszme nem fog győzni, mert nem a gyűlölködés a megoldás!

Troll Tihamér 2012.08.18. 21:21:57

@Dolgozónép: Én meg javaslom neked a kötelet az is olcsó ;)

2012.08.18. 21:54:09

Aki az izraeli himnusz és a református dal azonosságának csodálkozik, annak érdekes lehet, hogy mindkettő alapja egy 16. századi olasz dal, a La Mantovana (en.wikipedia.org/wiki/La_Mantovana). Ennek dallamát sokféleképpen használták fel, ezen a kettőn kívül még számos feldolgozása ismert.

pirimogyoró 2012.08.18. 21:59:19

@matijasz: "Magyarországon nem elsőrendűen zsidógyűlölet van,hanem az Izrael által folytatott erőszak- és mártírpolitika vált ki ilyen heves ellenszenvet"

Ezen volna mit nevetni, ha ez a téma nem lenne undorító és siralmas.
Izrael védekezik és te (meg még vannak néhány tízezren rajtad kívül) úgy állítod be, mint támadást.
Persze, a verekedés mindig úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt :)

De mindegy, mert ha eljött ide az izraeli csapat és arra jó, hogy megmérkőzzön a magyar csapattal, akkor arra miért nem jó, hogy házigazdaként normálisan fogadjuk?
Ha mi, akik magyaroknak valljuk magunkat, ilyenek vagyunk, mélységesen szégyelhetjük magunkat.

párnalárva 2012.08.18. 22:25:45

Misi56
"@párnalárva: Úgy gondolom,hogy Te most magadról beszélsz!!!"

Jól látod: "Akinek van egy csepp esze annak úgyis felesleges magyarázkodni."

matijasz 2012.08.18. 22:36:04

@Vlagyimir Iljics Flemming:
Te úgy beszélsz valamiről,hogy ott se voltál és nem is hallottad meg láttad,de sejtetted,hogy ez lesz...De akkor mondd már meg könyörgöm,végül mi lett???
Szerintem 1-1,baszki,hogy valami érdemleges is legyen a fejedben.
Tudsz nekem mondani 5 számot hétvégére?
"te hatalmas sejtelem"

Reggie 2012.08.18. 23:41:17

@Vlagyimir Iljics Flemming: Csatary-t mint kiderult pont alaptalanul vadoltak meg.

De megjegyzem, egy olyan alapitvannyal eleve nem kellene foglalkozni, amely 60 eve tortent haborus bunokert kovetel elegtetelt, annak ellenere, hogy olyan orszagban mukodik, amely jelenleg is haborus bunoket kovetel, es amely orszagnak a vezetoi kijelentettek, hogy a haborus bunoket elkoveto katonait megvedik(nem adjak ki) a nemzetkozi birosagokkal szemben. Na pont az ilyen huzasokert utaljak a zsidokat, es nem alaptalanul.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.19. 00:05:46

@Reggie: Ne hazudj Reggie!

Csatáry továbbra is gyanúsított a 15 ezer fős kassai zsidóság 1944-es deportálása ügyében! Ezért ítélték halálra 1948-ban, ezt vizsgálja jelenleg is az ügyészség Magyarországon.

Amit te keversz, vélhetően tudatosan, Csatáry igazolta: nem hozható összefüggésbe az 1941-es, hontalannak minősített, határon túli magyar zsidók összegyűjtésében és deportálásában (Kamenec-Podolszkij).

csak_az_igazat 2012.08.19. 03:20:54

@Reggie:

A tájékozatlanság nem nagy tragédia, csak ne hangoztasd.
"Csatary-t mint kiderult pont alaptalanul vadoltak meg." Ezen a mondatod azt sugallja, mintha semmiben nem lenne bűnös. Pedig a másik vádpont fennáll.

Morcos Kartal (törölt) 2012.08.19. 09:35:57

@Csehszlovák Kém: Ezen poszt logikájának mentén minden magyar zsidó felelős az ÁVH által elkövetett rémtettekért (ami egyébként ugyanakkora baromság, mint amit fentebb a bűnös magyar nemzetről írtál), tekintve hogy az ÁVH vezetői és működtetői között példátlan módon felülreprezentált volt ez a magyarországi kisebbség (ami viszont történelmi tény). Várom a posztot, amiben ezt a MAZSIHISZ szemére hányod, kiemelten Zoltai Gusztávot, volt munkásőr vezetőt megszólítva benne.

És hogy ne legyen félreértés: semmilyen módon nem támogatom a fentebb emlegetett szurkolói réteget, és a nácikat legalább annyira utálom mint a komcsikat. De az általad vázolt, néhány gerinctelen kollaboránsra épített kollektív bűnösség elve ökörség.

jazz911 2012.08.19. 09:36:02

@Gallicus Hungaricinus: számból vetted ki...pont ilyet akartam:)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.19. 09:52:41

Újabb blogbejegyzés a témában, Föld S. Péter a NolBlogon írja le véleményét az esettel kapcsolatban:

fsp.nolblog.hu/archives/2012/08/18/Mocskos_szaju_magyarok/

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.19. 10:29:01

Az izraeli Mishpaha blog szerzője, Nagy Ákos nem hagyhatta szó nélkül az magyar-izraeli válogatott meccsen látottakat:

mishpaha.weebly.com/1/post/2012/08/vizualis-ongol.html

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.08.19. 11:59:04

@matijasz:

"Magyarországon nem elsőrendűen zsidógyűlölet van,hanem az Izrael által folytatott erőszak- és mártírpolitika vált ki ilyen heves ellenszenvet"

Viccelsz? Mo. az antiszemitizmus egyik európai központja, s az átlag nyilasmagyar semmit nem tud Izraelről.

Reggie 2012.08.19. 11:59:07

@Csehszlovák Kém: @csak_az_igazat: Igazatok van, pontatlanul fogalmaztam: az egyik ugyben alaptalanul vadoltak meg.

Reggie 2012.08.19. 11:59:10

@pirimogyoró: Persze. Es a 3. birodalom is vedekezett amikor elfoglalta europat...

irgalmasvegetáriánus 2012.08.19. 12:00:44

Mi a problema a Palesztin zaszloval? Amikor a kinai delegacio magyarorszagon jart a Free Tibet zaszlot is ertettuk. Ugyan az a sztori...

ál48mos 2012.08.19. 14:52:09

@Johnny Crunch:
Sajnos ezzel nem értek egyet hogy nincs itthon antiszemitizmus de van és nevén ist tudom nevezni őket: Jobbik, 64 vármegye, barikád stb. Ha ezeknek a szervezeteknek nem az az egyik céljuk hogy zsidózanak és állandó holokausztot gyalázák, akkor mi?
@Reggie:
A Csatáry ellen még folyamatban van a vizsgálat a 44-es eseményekkel kapcsolatban és még él a vád mert több tanú is egy szadistának mondta Csatáryt.

A cikk egyébként nagyon jó szerintem az író egészen jól írja le a mostani Magyarország helyzetét. Egyébként futball szurkolók között is vannak akik azért mennek el a meccsre hogy a balhét keressék és nem azt hogy kikapcsolódjanak.

A másik dolog nem kénne olyan dolgokba bele ütni az orrodat amihez nem is értesz. A péntek halálos fenyegetést mondott Izraelre Ahmenidezsád iráni elnök szóval nem a zsidókkal van a probléma hanem pl Iránnal.

matyóhimes 2012.08.19. 20:27:13

@irgalmasvegetáriánus:
Problémám a palesztin zászlóval: a palesztinok nagy százaléka muszlim hívő. Azt vallják, hogy amelyik földet valaha birtokolták, vagy megszállták, azt Allah örökre nekik adta, és ha kikerül a fennhatóságuk alól, azért harcolni fognak. A mai muszlimok megfelelnek a régi törököknek. Magyarország pedig volt török megszállás alatt (még aki nem is figyel töri órán, ennyi csak ráragad).
Tehát többek között ezért is antimagyar a Jobbik!
Egyébként, ha megnézed, a legtöbb európai nagyváros tele van muszlimokkal (Anglia, Róma, Bécs, stb). Szép lassan lecserélik az európaiakat, mert ugye ők meg nem szaporodnak...

Leszart Ritthberger 2012.08.19. 20:27:19

Ahogyan már írtam neked te ...csehszlovák kém: budapesti zsidóként van lehetőséged Prágába költözni, de fordítva nem tehetnéd meg ugyanezt, mert a prágai zsidókat tényleg kiírtották mind egy szálig a csehek.
Elsősorban persze német nyomásra, de a tény az bizony tény marad.

Leszart Ritthberger 2012.08.19. 20:27:26

A jó cigányokat persze a rasszista magyarok nem hagyják érvényesülni, bezzeg a haladó Csehországban az elmúlt 20 évben összesen 26 cigányt öltek meg a cseh radikálisok.
Nagy port vert az az eset, amikor egy 5 éves kislány volt a támadás áldozata.

Asszem tényleg példát vehetnénk a csehektől.

objekt678 2012.08.19. 20:37:55

@gabcigirl:
Nem itthon tanultam. A te véleményed a gojokról a hülye "nyóc" kerületi púpos bibsi véleménye.
Tudod púpos én arról beszélek: ha valaki vendég, viselkedjék illedelmesen( Si fueris Romae..)
A zsidók folyvást illetlenkednek, aztán szűkölnek, ha rájuk pirítanak.
Ha rendesen megfizetsz, szíves korrepetállak nomád fajod történelméből, te mesüge nyomorék.

objekt678 2012.08.19. 21:19:00

@gabcigirl:
Te nyomorék lelkű !
Ha nem magam találkoztam volna Izraelben nem kevés számú olyan zsidó emberrel, ki nem beszélt semmilyen tömegnyelven, de még ( persze) jiddisül sem, akkor talán lehetne valami igazság a szavaidban..
A zsidók itt a gojimokra erőltetnék a multikultit.
Nekem nem jutna eszembe a Dizengoffon kolbászfesztivált rendezni, de a mocskos zsidó feltétlenül oda szarik, ahol eszik.
Ti ma kereskedőnépnek hazudjátok magatokat önmagatok előtt, holott csak élősködők vagytok.
Vitatkozni nem fogok veled, mert nincs értelme.
A megoldáson gondolkodok.MEGOLDÁS. ( Bár te mint zsidó fölteszem, rögtön, inkább majdnem rögtön értetted.Ennyit a nyelvtudásról, te vendégségben fingó nyomorult. Izraelben egyébként továbbképezni voltam kénytelen menni, te barom.

objekt678 2012.08.19. 21:38:10

@gabcigirl:
Helyesen:Izraelbe, de te amúgy is csak egy itt élő, magyargyűlölő nyomoronc vagy. Még a szintén nomád cigánynál is rosszabb.
Rendetlenségben mindenesetre indíthatnátok egy cigány-zsidó versenyt.
Egyikőtök koszosabb, mint a másik.
Ez a blog is csak a mocskos zsidó szarkavarása,
Szerintem rá fogtok baszni.
Megérdemelten.
Menjetek a fenébe. Képtelenek vagytok az együttélésre. Bomlasztotok. Ezért nem volt országotok soha.
De te hülye vagy ahhoz, hogy én azzal foglalkozzak, hogy nektek miért kell eltűnni.

objekt678 2012.08.19. 22:11:51

@objekt678:
"Izraelben egyébként továbbképezni voltam kénytelen menni, te barom."

Helyesen, persze: Izraelbe....én voltam a továbbképző, te igen mesüge.
Négyen, három órán keresztül vallattak a reptéren, hogy miért akarok én a zsidókhoz belépni, az egyik mocskos zsidó nő ki akarta verni a számból a cigarettát...oszt mégis kénytelen volt visszakozni.
Fogtok még így tenni, s mindez azért van, mert közösségeket bomlasztani az életetek.
Te szar. Itt élsz és bomlasztassz. Mint a zsidó társaid, akik "uhersko blog" néven szlovák-magyar gyűlöletet igyekszenek kelteni-éleszteni.
A zsidaja mindig bomlasztott.
Holnap jobban ráérek, fölidézem neked a mocskos fajtád európai ténykedését.
Szemét, szar alak.

radikalisviccek 2012.08.19. 22:48:55

Már megint az adja az európaiság velejét, hogy milyen a kapcsolatunk egy közel-keleti semita állammal?
Esetleg az egész ország kérjen bocsánatot pár focidrukkerért, akik már megint nem a fránya polkorrekt rigmusokat skandálták?

csak_az_igazat 2012.08.19. 23:01:40

@objekt678: ( Ezért nem volt országotok soha.)

A címzett helyében is, felteszem a kérdést:
Ki tett Téged igazságosztóvá, hogy Te mondhasd meg, kié ez az ország? Mivel érdemelted ki ezt? Ha viszont magadat helyezted az igazságosztói szerepbe, az fölöttébb nem erényes jellemre vall. És hiteltelen.

Ne haragudj, de Te bomlasztasz a rémképeiddel és összeesküvés-elméleteiddel.

pirimogyoró 2012.08.20. 11:15:14

@csak_az_igazat: Bocsi, de ezt a ne haragudjot igazán nem kellett volna :)

Mystes 2012.08.20. 12:04:48

Úgy látom "Csehszlovák Kém"-nek (micsoda egy hülye név, már ennek gyanúsnak kellene lennie) az a lényeg, hogy hányan vették még át a témáját, a bolhából elefántot csinálva...

Kit-kit a maga célja minősít!

joszip 2012.08.20. 15:18:10

"Csatáry példája ugyanis a legnagyobb magyar tabut és önfelmentő napi rutint döntheti le: a magyar zsidókat a németek deportálták"

Tabu? Bizonyára halvány fogalmad sincs, hány ezer elmarasztaló ítélet született háborús bűntett miatt Magyarországon a II.VH után. Nem baj, majd utánanézel. Egy ilyen janicsárblogtól úgysem elvárás, hogy ismeretekkel rendelkezzen azzal kapcsolatban, amiről ír,

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.20. 16:21:37

A magyar szurkolók antiszemitizmusa már téma Izraelben is:

Haaretz: Hungarian soccer fans disrupt Israeli anthem with anti-Semitic slurs

www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/watch-hungarian-soccer-fans-disrupt-israeli-anthem-with-anti-semitic-slurs.premium-1.459251

The JErusalem Post: Hungarian soccer fans shout anti-Semitic slurs

www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=281862

irgalmasvegetáriánus 2012.08.20. 19:06:34

@matyóhimes: "Azt vallják, hogy amelyik földet valaha birtokolták, vagy megszállták, azt Allah örökre nekik adta, és ha kikerül a fennhatóságuk alól, azért harcolni fognak."-ez emlekeztet a zsidokra is, nem?

meglévő alap 2012.08.20. 20:00:52

Szörnyű. A felelősöket meg kell büntetni. Tiszteletben kell tartani másik állam himnuszát és szokásait. Az efféle rasszista-antiszemita megnyilvánulások a szélsőjobb megnyilvánulásaiba illenek bele, de semmi keresni valójuk a szurkolók között. Mélységesen szégyelhetik magukat, hogy leégették a becsületes magyar embereket illetve zsidó polgártársainkkal szemben kocsmai gyülöletet szítottak.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.20. 22:47:42

A Magyar Egyesült Baloldal cikkében idézi a dotohot:

Élő szívre, mint dögre száll...

www.mebal.hu/hirek-belfold/elo-szivre-mint-dogre-szall

Nyílt levél Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr részére:

www.commmunity.eu/2012/08/10/nyilt-level-dr-pinter-sandor-belugyminiszter-ur-reszere/

áginagyi 2012.08.21. 01:21:47

Ha ezeket a hozzászólásokat a szerkesztőség előzetesen moderálta volna, talán lehetne érdemi vitát is folytatni....
Lehet, hogy semmi másra nem szolgálnak ezek, mint a gőz kieresztésére? Nagyon veszélyes játék, egy kicsit a "hírek" helyett (tényeket persze közölni kell) nem ártana népünk egy kisebb részének az ismereteit bővíteni. Bár sok eredménnyel egy bizonyos szint alatt nem kecsegtet még a leghitelesebbe, legegyértelműbb tény sem.
Én amellett vagyok, hogy bármelyik oldalon lévő is csak ordenáré stílusban tud "párbeszédet" folytatni, azt egyszerűn nem kell megjeleníteni. Nem szabadna még tovább rontani az amúgy sem magas "kpmment"-színvonalat!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.08.21. 16:58:17

Öt nappal azután, hogy a dotoho posztolta a botrányos videokat, amely az Index címlapra is kikerült, végre a magyar kormány is elítéli a botrányos jelentet:

index.hu/belfold/2012/08/21/a_kormany_eliteli_az_antiszemita_drukkereket/

Várunk az MLSZ hivatalos állásfoglalására is.

losi1 2012.08.23. 08:17:55

Minden Írót és Olvasót Köszöntök!
Először 1970-ben hallottam füttyszót a himnusz alatt.
Az Bukarestben volt egy Románia-Magyarország boksz mérkőzés előtt.
Meg volt róluk a véleményem mondhatom. Meg aztán nem is nagyon értettem és nem is értem még a mai napig
sem, hogy miért, mi ok miatt. A meccs előtti himnuszok lejátszásakor pontosan úgy illik viselkedni viselkedni
mindkét esetben. Úgy illik mások himnuszát tiszteletben tartani ahogy elvárjuk a sajátunk lejátszásakor.
De azt sem értem mi okuk volt rá. Ha összevetem mit tettek az izraeliek Magyarországért és mit ellene akkor hatalmas taps orkán kellett volna
lennie az izraeli himnusz után. Kezdjük Izraellel? ahogy az izraeli elnök mondta valahogy, hogy az izraeliek felvásárolják
Magyarországot. Nos arról elmondhatom, hogy nem az izraeliek voltak a kedvezményezők és emiatt nem őket kell okolni.
A rendszerváltozáskor, ahelyett, hogy azon lett volna az ország, hogy megtartsa az orosz piacot, hogy kézbe vegye az ország irányítását
elkezdte az államosítást. Nagykövetek és konzulok fáradtakoztak minden országban, hogy befektetőket kell keresni.
Mint több más országból onnan is jöttek és rengeteg pénzt hoztak és hoznak az országban mert abban hisznek, hogy jó helyre fektetnek be.
Ha pedig a magyarországi zsidókra gondolok azok állandóan segítették az országot úgy mint 1918-ban, úgy mint 1914-1918-ban.
Senki nem terhelheti őket azzal a váddal, hogy 1944-ben nem harcoltak együtt a magyarokkal. A himnusz alatti fütyüléskor azt lehetne hinni, hogy Izraelben
lőttek magyarokat a tengerbe. Palesztin és Iráni zászló is volt azt mondják. Hát ezután már csak akik lengették azokat csak menjenek oda egy kicsit
és kérdezzék meg őket mit gondolnak Magyarországról. Azt is megkérdezhetik tőlük, hogy az egész történelem tudnak e valamiről, hogy azok segítettek valamit
Magyarországnak. Nem fognak tudni bármit is elmondani. De ha valaki tudja írja kérem írja meg. Előre is köszönöm.
losi

jardajagr · http://kozepeuropaisport.blog.hu 2012.08.25. 13:57:58

Gyerekek, menjen mindenki kapalni a kertbe...

Kormányváltás, önáltatás. Volt, lesz. (törölt) 2012.12.14. 18:46:46

Ez is egy nagyon korrekt poszt. (Pedig volt amikor azt hittem, ide sem jövök többé.) Ha elhagyná a szerző a máskor olvasható csakazértis magyarellenes erőltetett piszkálódásait, és azzal a józan tárgyilagossággal beszélne dolgokról mint itt, általában is jó lenne.

ayatollah 2012.12.14. 19:04:41

Az tényleg nagyon perverz, hogy valakik Palesztinát éltetik Magyarországon :D Kb. mint a Free Tibet mozgalom...

blogol-ó 2013.01.08. 12:30:10

@gabcigirl:

"Erőltetnék a világra a már több 100 éve is embertelennek számító, barbár kultúrájukat. Nők náluk kutyák szintjén, emberi jogok elismerése ugyancsak nulla szinten. "

Bezzeg azok milyen jó fejek, akik a 8 napos pici csecsemőt csonkolják...? Mert azok az elvbarátaid, igaz? Vagy a gyerekeknek csak akkor vannak jogaik, ha valaki kiabál velük és megpofozza őket? Ha olyat vág le róluk, ami nem nő vissza, azt lehet? Érdekes felfogásod lehet az emberi jogokról.

"Mindenkit megölnének, már egy karikatúráért és kritikáért is gyilkosság a derék szélsőségesek részéről a jutalom. A hazai török hódoltság sem volt piskóta, had' ne nosztalgiázzam már ezek után!"

Még szerencse, hogy a másik oldal senkit soha nem lehetetlenített el azért, mert egy neked fájó véleményt mert hangoztatni. Ugyi?

"Ja: palesztin nép egyébként nincs. Palesztína ugyanis egy földrajzi terület, ilyen módon mindössze Palesztínában élő arabokról beszélhetünk. Magyarán olyan nép jogaiért keménykednek a radikálisok, amely nincs is. Ráadásul ezzel a közönséges szómágiával hülyítenek világszerte rengeteg embert."

Hirtelen eszembe jutott az, amikor az izraeli válogatott játszott az olasszal, azt pont néztem még pár éve. A közvetítés 90 perce alatt a sportriporter egyetlen alkalommal se merte kimondani azt, hogy "a zsidó játékosok" vagy, hogy "támadnak a zsidó oldalon", de közben a pályán valódi zsidókat láthattunk, 90%-ban a válogatott zsidó vallású és zsidó rasszhoz tartozó emberekből állt. A másik oldalon küzdőkre nem volt erőltetve az "itáliai", pedig az teljesen igaz volt, ott inkább az nem volt igaz, amikor a (minimum két-három) fekete játékos esetén is olaszt mondott a riporter, no de, ha már itt tartunk, az olaszok között se látok olyan nagy hasonlóságot, észak és dél.... hmmmm...
Kicsit kilóg a lóláb itten, nem tudom, érezni-e....

Svájc is egy találmány, mégis svájcinak mondja magát az ottani lakos, aki amúgy beszél olaszul, németül, franciául... mégis ha most valaki azt mondaná nekik, hogy "nem is léteztek" szerintem jól kiröhögne.

Nem is ok nélkül röhögne, lássuk be.

pimpalini 2013.01.08. 12:34:03

@Skinnygirl:

"A cikk létező problémákat vett fel Mo-n, mint pl. antiszemitizmus, anticionizmus. Ezek ellen harcolnunk kell!"

Miért kellene az anticionizmus ellen harcolni??
Miért kellene valakinek, valakiknek a cionizmust támogatni, vagy éppen mindenkinek elfogadni? Kötelezően??
Már itt tartunk? Azt is elő akarják írni nekünk, hogy tapsoljunk a zsidó nemzeti mozgalomnak és ideológiának?

pimpalini 2013.01.08. 12:34:08

@Gondolkodni Próbáló Birca:

"Viccelsz? Mo. az antiszemitizmus egyik európai központja, s az átlag nyilasmagyar semmit nem tud Izraelről"

Ez egyszerűen hazugság. Miért hazudsz?

Sok-sok éves budapesti ténykedésem alatt kétszer volt szerencsém buszon/villamoson antiszemita megjegyzést fennhangon hallanom: egyszer holland turisták (középkorú nők) "judapesteztek", másik alkalommal meg egy 70 körüli német káromkodott és zsidózott. Ennyit a hülyeségedről.

Azt meg honnét veszed, hogy a "nyilasmagyar" (csúsztatsz, ilyen nincs) semmit sem tud Izraelről? Csak nem köztük élsz?:)

pimpalini 2013.01.08. 12:34:14

Röhej.

Ehhez azért az izraeli nagykövet ominózus nyilatkozata is kellett. Csoda, hogy ez lett a válasz??

Azért nézzük meg az érem másik oldalát is, mielőtt következtetéseket próbálunk levonni.

A szlovák himnusz kifütyülése meg nem nagy csoda. Ahhoz képest, ami az országunk azon a részén (Felvidéken) folyik, ahhoz képest, ahogy megpróbálják elnyomni a magyar kisebbséget, az a rasszizmus, ahogy pl. a cigányokkal bánnak, az a tény, hogy a szlovák állam fasizmusban fogant, született, ahhoz képest, hogy egyszer sem kértek hivatalosan bocsánatot az erőszakos lakosságcseréért, ez itthon meglehetősen gyenge reakció.

pimpalini 2013.01.08. 12:34:26

Röhej.

Ehhez azért az izraeli nagykövet ominózus nyilatkozata is kellett. Csoda, hogy ez lett a válasz??

Azért nézzük meg az érem másik oldalát is, mielőtt következtetéseket próbálunk levonni.

A szlovák himnusz kifütyülése meg nem nagy csoda. Ahhoz képest, ami az országunk azon a részén (Felvidéken) folyik, ahhoz képest, ahogy megpróbálják elnyomni a magyar kisebbséget, az a rasszizmus, ahogy pl. a cigányokkal bánnak, az a tény, hogy a szlovák állam fasizmusban fogant, született, ahhoz képest, hogy egyszer sem kértek hivatalosan bocsánatot az erőszakos lakosságcseréért, ez itthon meglehetősen gyenge reakció.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.08. 12:34:32

Azon gondolkodom miért utálod ennyire az országot ?

Akkora gyökér magyargyűlölő vagy, hogy a Jobbik hozzád képest az zsidógyűlöletével elbújhat mögötted.

Egy szimpla magyarul beszélő szlovák pöcs vagy.
Bár lenyomozható pöcs, és ez megnyugtató.

Szintén Üldözöttecske 2013.01.08. 12:34:38

Cs@Csehszlovák Kém: ehszlovák kém. Te most szlovák szomszéd vagy é, vagy biboldó bomlasztó ?

Szintén Üldözöttecske 2013.01.08. 12:34:51

Ki tett Téged igazságosztóvá, hogy Te mondhasd meg, kié ez az ország? Mivel érdemelted ki ezt? Ha viszont magadat helyezted az igazságosztói szerepbe, az fölöttébb nem erényes jellemre vall. És hiteltelen.

Ne haragudj, de Te bomlasztassz a rémképeiddel és összeesküvés-elméleteiddel.

Nincs rémképem. Tapasztalatom van.
"...Te mondhasd meg, kié ez az ország?"  Természetesen nem én mondom meg, hogy kié ez az ország, hanem a történelem: ez az ország a magyaroké, azoké akik ezt a "magyarságot"magukénak érzik. Ők határozzák meg azt, hogy itt miként kell viselkedni, élni. Feljebb írtam itt egy örökbecsű mondás néhány kezdeti szavát, nézz utána, kérlek. ( Úgy fejeződik be, hogy "vivite sicut ubi " Akkor még nem volt felkiáltójel.)
Nem akarom és nem tűröm, hogy a hontalan, nomád zsidaja beleszólhasson az otthoni létembe. Vendégként még maradhattak volna, de most már igen kibírhattlanok. Reggel, délben, este, éjszaka hallgatnom kell a holo dumát. Ez az ő saruk, nyilván nem ok nélkül kellett elhúzniuk ( azért valamelyes arannyal megrakottan ) Egyiptomból ahol "dolgozni kényszerítették őket"
Ez az egész mocsokblog is az ő termékük. Mindig belefinganak a szaunába, aztán kezdik a vádaskodást a bűz miatt.
Ha ráérek ( nem valószínű) leírom, miként közreműködtek a budai zsidók Buda elveszejtésében, illetve mint álltak a török mellé ( ibn juszuf meg ibn benjaminként) a nemzetközi segítséggel történő visszafoglalásakor.
Itt a zsidó csak átutazó, ne próbáljon meg diktálni.
Hogy az ország nem az övé: az biztos. Az ország azoké, akik elfogadják az együttélés szabályait.
A zsidók nem.
Ők itt nácizva, bőgatyázva, holózva, mi kereskedőnépvagyunkozva szarrá lopták ezt az országot, ráadásul pótizraelt csinálnak belőle.
Szerintük ez jó. Szerintem nem.

matijasz 2013.01.08. 12:37:38

@Gondolkodni Próbáló Birca:
Nem viccelek.
Az "átlag nyilas"-gondolom,te sem.
Inkább valami nagyon eltévedt bárányka lehetsz,csak nehogy összetéveszd egyszer az átlagnyilast,a nyilasmisit meg a Nyilasi Tibit

Tintás Bárnsz 2013.01.08. 12:39:02

Mélyen megdöbbent ez a nyílt háborús uszítás. Az izrael által évtizedek óta folytatott népirtás és terror ellen minden eszközzel kötelessége fellépni minden demokratának. A lelátóról bekiabáló fanatikus demokraták ezt tették. Világos, hogy aki ezért elítél bárkit is, az náci.
A posztíró náci.

matijasz 2013.01.08. 12:51:26

@pirimogyoró: te ott voltál?Ismered egyáltalán a futballkultúra világát,ahol kifütyülni a másik ország himnuszát nem kirívó és egyedülállóan magyartól származó zsidóellenes dolog?Egyáltalán olvasol,vagy csak nézegeted a betűket?Futbóliában a vendéglátó nem ugyanaz,mint a süteménykínálós szomszéd néni,hanem egy olyan helyzet,aminek minden előnyét szeretné felhasználni a házigazda,hogy ellenfele fölé kerekedjen.Ez nem olyan,mint egy házibuli Kendermagoséknál a hatodikon.Tudod,ahol mindenki szeret mindenkit.Ez sport,csak sportszerűen szabad,de nem lehet a 12. játékos a holokauszt.Ezt az izraeliek is így szeretik,hidd el!És nézz utána,mielőtt butaságot beszélsz.

Leírtam,mire alapozom a közellenszenvet,te azzal érvelsz,ők csak védekeznek,tehát akkor védekezésből mindenkit joggal meg lehet támadni?Hol itt a logika?Nos, az erőszakpolitikához azért ez elég közel áll,attól függetlenül,hogy védekezésből vagy támadásból támadok..
A mártírpolitikára ki se térjünk,mert a holokauszt ráerőszakolása az ország mindennapi életére teljesen kiszámíthatóan az ellenkező hatást fogja kiváltani az adott népből.Itt az antiszemitának nevezett egyének negyede sem foglalkozna rosszindulatúan a zsidósággal,ha nem irritálná,hogy többet kell napjainkban áldoznia és emlékeznie egy másik ország és vallás sajnálatos tragédiájára,mint a saját identitásához mélyebben köthető nemzettörténelmének emlékeire,gyászaira.
Ezekre még rágyógyul egy nagyon szerencsétlen kommunikáció Izraeltől Magyarország felé-gondolj a félrement Simon Peresz hódítónyilatkozatának értelmezésére többek között-,és valóban sértett emberek tömege válik remek táptalajává a tehetetlen indulatoknak.S mivel Izraelen nem töltheti ki dühét,marad a zsidó,mint gyűjtőnév mindre,amivel próbálja kifejezni haragját,megvetését.
Boncolgathatnánk mélyebben,de szerintem felesleges,úgysem értjük egymást,hiszen a te fajtád szerint azok csak zsidókat akarnak gyilkolni meg halomra ölni,mert antiszemitának,nácinak születtek,és nektek tényleg ennyire egyszerű is az egész.
A végében igazad van,valóban siralmas és undorító,de nem a téma,hanem hogy ez megtörténhetett.Viszont az,hogy mi mit vitázunk róla,teljesen lényegtelen,így nevethetsz is rajta,nem leszel álszentebb és képmutatóbb,mint amilyen egyébként is vagy.

irgalmasvegetáriánus 2013.02.23. 00:46:06

mi a baj a Palesztin zaszloval? mikor a kinai delegacio jott, nem volt gond a Free Tibettel sem. ua.

párnalárva 2013.02.23. 00:48:42

Ha bármelyik más ország válogatottjával tették volna ugyanezt, egyetértenék a cikkel. Izrael esetében semmi problémát nem látok ezzel. Nem fejtem ki miért, mert nincs kedvem 1 órát gépelni. Akinek van egy csepp esze annak úgyis felesleges magyarázkodni. Akinek meg nincs annak azért. Pár év múlva úgyis leesik a tantusz a debileknek is.

Bilbo 2013.10.22. 23:17:43

"Szent István népe, Mária Országa újra öklendezett egyet"

Mi ez, Slota magyarul kezd írni?

Amikről írsz, minden drukkertársaságban megvannak, angol, francia, stb. A szlovákban méginkább.

Ez a blog tényleg olyan, minta ha valami balulsikerült szlovák Meciar/Slota stb. propaganda lenne. Mintha a csehszlovák cocilisták 1980-as kongresszusát hallgatnánk.
süti beállítások módosítása