Hideg szelek fújnak Kelet-Európában: két évtizeddel a demokratikus fordulat után visszarendeződni látszik minden: erős állam, etnikai nacionalizmus, nyomuló egyházak, erős kezű cár atyuskák fiatal lányokkal packáznak. Nem vitás: Malina Hedvig és a Pussy Riot zenekar tagjai korunk hősei!

Malina Hedvig ügye hat évvel ezelőtt történt, vagy nem történt meg. Az eredeti állítások szerint megverték, mert magyarul beszélt, később kiderült nem is beszélt telefonon senkivel a telefontársaság híváslistája szerint. Malina Hedvig neve hamarosan már egyet jelentett sokak számára a hazugsággal, csak nagyon kevesen hitték el állításait, ellentmondásokba keveredett. Az ügyet természetesen áthatotta a magyar és szlovák nacionalizmus minden csodálatos eleme, a két ország között kis híján nemzetközi konfliktus robbant ki. A józan paraszti ész azt mondja velünk: az eset megtörtént, igaz a téma már régen hitvita.

Az ügy minap újabb, meglehetősen kínos fordulatot vett: az ügyészség kérése – miszerint indítványozza a fiatal nő szellemi állapotának kivizsgálását – teljesen abszurdnak tűnik, annak fényében, hogy az állami intézmény szerint a vizsgálatnak arra kellett volna fényt deríteni, milyen elmeállapotban volt a nyitrai diáklány a támadás idején és az azt követő kivizsgálások során. A nyitrai járásbíróság, első fokon, az ügyészség kérését elutasította. Tarthatjuk akár notórius hazudozónak Hedviget, itt van az a pillanat, hogy belássuk: a szlovák ügyészség álláspontja és kérése tökéletes összhangban van azzal az egykori kommunista felfogással, amikor a rendszer ellenségeit bolondokházába zárták.

Vagy huliganizmusért, mint felforgató elemek, emlékezzünk csak a Kádár-korszak viszonyára a különböző galerikkel, rockerekkel. Pussy Riot lánycsapat esete nem egészen más történet, de ha Malina Hedvignek a bolondok háza jár, a három orosz csajt egyenesen élve kéne elégetni! Szexszel, váratlan fellépésekkel lepték meg a földműves agyú tömeget, amely naponta megy ki a szántóföldre, robotolni. Anarchizmusuk imádnivalón szexi és édesek voltak a bíróság akváriumában is az egykori szovjet katonákat idéző, bugris tenyeres-talpas rendőreivel szemben. Arról van szó, a helyi sajátosságokat is figyelembe véve, a két eset meglehetősen hasonlít egymásra: mindkét esetben az államhatalom aránytalanul és példát statuálva kínoz és aláz meg fiatal lányokat.

Tegnap a Facebookon egy konzervatív arc megkérdezte tőlem, mégis mit építenek ezek a lányok, check this out: egy modern, polgári Oroszország előfutárai ők, ezek a lányok korunk hősei! Középkori jellegű hatalmi centrumokat fricskáznak meg a hozzájuk tartozó betonkeménynek tűnő dogmákkal együtt. Talán már megszoktuk, az a baj, Nyugaton és Közép-Európában is - minden negatív tendencia ellenére - a világ már csak olyan, hogy az állampolgár számára léteznek különböző egyesületek, klubok, körök, ahol szabadidejét úgy tölti el az ember, ahogyan szeretné, és tökéletesen mindegy, hogy vadászni megy az erdőbe, bélyeget gyűjt, imádkozik egy templomban, ritka növényeket fotóz, bármelyiket megteheti.

Nagyon úgy néz ki, keleten az ilyen jellegű klubok még nem így működnek, az ő problémájuk. Persze itt kérek meg mindenkit, aki egyetértett a Pussy Riot tagjainak az elítélésével, hogy kapcsolja ki a számítógépét és máris indulhat Oroszországba. De az, hogy három, bolondos fiatal lány, a hatvanas évek kulturális lázadásának mintájára, betör az isten házába és ott előad valamit, a szabadság szellemében, ez nem munkatáborral büntetendő cselekedet, különben is: imádkoztak. Nagyon jól tudjuk, miről van szó: egy ún. "protestsong" hangzott el a templomban - napjaink cárja, az egykori KGB-s cselgáncsozó és örökkön-örökké létező atyuska ellen.

Az ellen a rendszer ellen és ázsiai típusú mentalitás ellen tiltakoztak, amit manapság Magyarországon olyan sokan kitalálnak és visszasírnak. Olyan képmutató és kettős beszédű keresztény gondolkozás ellen tiltakoznak, amit a neokonzervatív (muha) publicista villant fel elrettentésül, újra. Divat ez most Közép-Európában, helyi cárocskák előszeretettel csomagolják kisebbrendűségi komplexusaikat csilli-villi különböző nacionalizmusokba és kötik át nemzeti pántlikával. Nemcsak országokról beszélek, hanem olyan állami tisztviselőkről is, akik számára a legfontosabb érzés a hatalom tudata az emberek felett. Mert ha ezt a párhuzamot észrevesszük, tökéletesen mindegy, hogy egy orosz templomban csápoló anarchistákról vagy egy nyitrai diáklányról beszélünk.

Szocsiban, Oroszországban 2014 februárban téli olimpiát rendeznek: bojkottálni kell.

Jobban fog az fájni a cár atyuskának, ha csak Kazahsztánnal, Fehéroroszországgal és Kínával versenyezhetnek, mint amikor ezt hallotta: „Távolítsátok el Putyint!

98 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr154725574

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.22. 14:57:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.08.22. 13:54:08

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.08.22. 13:54:08

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.08.22. 13:49:47

Orbán retteg, hogy megalázzák. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2012.08.22. 13:24:47

A Pussy Riot-ügy borítékolom, hogy kegyelemmel zárul, kecske-káposzta alapon.

Régi Péter 2012.08.22. 13:31:55

Én egyet értek a P Riot tagjainak megbüntetésével, hiszen a globalista pusztítást képviselik, amely a még alig- alig fennálló társadalmi rendet támadja, amelyet az állam és az egyház testesít meg Oroszországban. A globalisták minden tradíciót le akarnak rombolni, de nem tesznek a helyébe új értékrendet: itt a videon is láthatjuk milyen szánalmasan szar zene ez az együttes. Ennél az orosz egyházi ének kb. 100x jobb, ha másért nem akkor ezért is irány az átnevelőtábor! Orosz emberek tömegének sértette meg a vallási érzékenységét, ez persze nem téma egy dotohonál.
De ettől még nem fogok disszidálni a ruszkikhoz, hanem elvárom, hogy a hasonló akciókat a magyar állam is büntesse meg minálunk.

Steppenwolf 2012.08.22. 13:34:57

Anyám borogass... Mi párhuzam van Malina Hedvig és a Pussy Riot között? Őt nem azért hurcolták meg, mert az egyházból, vagy bármely más közösségből űzött volna gúnyt, vagy ribilliózott volna a templomban, nem kereste a bajt, nem provokált okkal vagy ok nélkül senkit, egyetlen bűne az volt, hogy magyar nemzetiségű volt. Ő soha nem akart hős, vagy áldozat lenni.
És ha ezekből indulok ki, az orosz hatóságoknak van még mit "tanulni" megfélemlítés és elnyomás szempontjából a tótoktól.

dez01 2012.08.22. 13:40:34

Az ortodox egyház - nagyon helyesen - a keresztény megbocsátás szellemeét erősítve - kegyelmet kért nekik.....

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.08.22. 13:59:21

Érdekes,hogy volt olyan érzésem párszor a cikk olvasása közben,hogy google fordítót használt a szerző. Ahogy az is érdekes,hogy miért kerül lassan minden áldott nap a címlapra ez a blog,mikor úgy általában semmi másról nem ír csak arról,hogy milyen szar emberek a magyarok--az index nem egy magyar portál?
Ez a cikk most kivételesen arról szól,hogy az oroszok a szarok--mivel a jelek szerint az egész földrészen nincs egyetlen ősi,tisztességes,dicsőséges,hovatovább "ária" nemzet a szlovákon kívül,így már nem is akkora szégyen magyarnak lenni.

neiro 2012.08.22. 13:59:24

Malina Hedvig hamisan énekelt Ficoról a pozsonyi templomban ?

(vagy csak én nem értem) ?

Nem taggyűlés volt · http://coub.com/view/3zq19 2012.08.22. 13:59:42

A Metallica pár éve a So fucking what-ot játszotta a megbeszélt nóta helyett valami díjátadón. Büntetésképpen pár évig nem hívták őket díjátadókra:)
A lányokról azt hittem valami komolyabb nótát nyomnak. Az apácák adhattak volna nekik két sallert miközben kivágják őket a templomból oszt jó napot.

BruceTheHoon 2012.08.22. 14:03:19

@dez01: Az ortodox egyház az oka, hogy van törvény, ami alapján el lehet őket ítélni. Ezért ez csak képmutatás tőlük, próbálják az utolsó PR morzsát is kikaparni az esetből.

Nazarin 2012.08.22. 14:10:03

Érdekes ez a kegyelemkérés dolog: most vagy az történt, hogy túl későn, de végre rádöbbentek, hogy hiba mártírt csinálni ebből a három anarchista libából, vagy pedig ez a legnagyobb álszentség, amivel életemben találkoztam.

nyehehe 2012.08.22. 14:10:31

Kedves bloggazda!
Malina Hedvig soha nem mondta biztosan, hogy telefonált.
Azt mondta, lehet, hogy telefonálás közben hallották, hogy magyarul beszél, de valószínűbb, hogy egy magyar autóssal váltott egy-két szót.
Csakhogy az ügyészség az első vallomásból törölte a bizonytalan megfogalmazást, és már csak a telefonálást közölték a sajtóval, amiről viszont már akkor tudták, hogy téves. Ez egy fontos momentum volt Hedvig szavahihetőségének megkérdőjelezésében. És pont ez a kavarás mutatja, hogy milyen aljas a szlovák ügyészség. Itt a cikk róla:

index.hu/kulfold/malina8970/

nyehehe 2012.08.22. 14:10:47

ezt a hazugságot pedig jó lenne ha levennéd innen, vagy átírnád a posztot: " később kiderült nem is beszélt telefonon senkivel az telefontársaság híváslistája szerint. Malina Hedvig neve hamarosan már egyet jelentett sokak számára a hazugsággal, "

Nem kéne a magyar blog.hu-t arra használni, hogy itt is folytassátok a szlovák hazugság-hadjáratot.

Kutchek (törölt) 2012.08.22. 14:11:18

"egy modern, polgári Oroszország előfutárai ők"

Hát igen. Annak idején a polgárság klubokat, kaszinókat szervezet, külföldre járt művelődni majd szép szabatosan proklamálták elképzeléseiket.

Ezek meg templomba járnak polgárpukkasztani, vergődni. Tőlük már csak az ukrán csöcsös aktivsták a szórakoztatóbbak;)

Senkifia 2012.08.22. 14:11:48

@Steppenwolf: hát hogy legyen ledorongolhatu,hazug rohadék színészkedő,hazugsággal egyet jelent a neve-magyar vonatkozás....De ez szegény cseszlováknak a budai hegyekből hozott magyaros hozzáállása. Amúgy az égvilágon semmi. Illetve talán annyi,hogy mindkettőt az állam b.szta át.

Senkifia 2012.08.22. 14:12:04

Cseszlovák,cseszd meg,ha te budai magyar voltál,akkor én vagy megeszem a zoknimat,vagy inkább csak elvonulok a sváb apám vonalára,hogy én legalább ne legyek magyar ilyenekkel,mint te :)
Beszarok.
Utolsó sutyerák senkiházi szlovák provokátor vagy te,nem budai magyar gyerek... És cseh meg végképp nem...

Senkifia 2012.08.22. 14:15:07

@nyehehe: nem kéne folyamatosan index címlapot kapjon ez a suttyó szlovák tróger... az még jobb lenne...

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.08.22. 14:21:20

A három buta orosz liba maximum a vallásgyalázó provokátorok hősei, de nem korunké.

Senkifia 2012.08.22. 14:21:41

@HK417: "az index nem egy magyar portál?"
dehogynem. ahogy a kanadai emberkereskedő dömötörök,meg a washington post-ban meg süddeutsche zeitungban magyarországi világvégéről,nácizmusról, stb olvasói levelekben nyilatkozó schiff-ek meg fischer-ek, meg tamásgáspármiklósok. Mind magyar. Egytől egyig.csak valahogy ez nem jön át... Na olyan magyar ez a cseszlovák is,meg az index is eléggé megkérdőjelezhető.
De persze ez mind csak a sajtó és véleményszabadság nevében történik.... románoknál ilyenért már régesrég lincshangulat lenne, az héccentség :)

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.08.22. 14:22:01

"egy modern, polgári Oroszország előfutárai ők"

A polgári demokrácia hívei Oroszországban kb. 15-20 %. De ha mások hitének gyalázása és a keresztényellenesség része a polgári demokráciának, akkor ez le fog csökkenni 5 %-ra. Azaz remélem, nem ért veled egyet az orosz polgári demokrata ellenzék.

Senkifia 2012.08.22. 14:25:06

"helyi cárocskák előszeretettel csomagolják kisebbrendűségi komplexusaikat csilli-villi különböző nacionalizmusokba és kötik át nemzeti pántlikával"
mint pl fico,ugye...meg gasparovics :)
Hát igen, ebben legalább igazad van...

midnight coder 2012.08.22. 14:25:19

Szegény oroszok! Ha ezek a libák jelentik számukra a szebb jövőt, akkor jobban teszik ha magukra robbantják az atomarzenáljukat. Amúgy nem adok neki 10 évet, és a liberó nyugat-európában is ki fog menni a divatból.

neiro 2012.08.22. 14:25:45

@Senkifia:

ugyan már. a címlap kattintásra megy. recept. írsz valami jó ütőset provokatívat ami minél több embernél kiüti a biztosítékot. csak holocaustot ne tagadd mert az hivatalosan tilos. egyébként garantált siker.

SZDSZPistike 2012.08.22. 14:34:13

@Senkifia: Nem az első eset.

Az Index/TC szerkesztőségben lehet, hogy lassan már többségben vannak az SK import zsurnaliszták.

Kibulizzák maguknak a fő oldalt

Dick The Nick 2012.08.22. 14:36:16

A szlovák csaj nem érdekel, az orosz puncik szerintem menők.

Ormi 2012.08.22. 14:40:34

Azt nem értem, a ribik miért pont egy templomban adták elő azt a fertelmet?
A Vörös Téren mondjuk nagyobb sikert arathattak volna, nem belegázolva csomó vallásos orosz lelkébe.
A végeredmény borítékolva volt, de így még azok esetleges szimpátiáját is elveszítették, akik szerint Putyin tényleg húzzon a halál faszára.
Az ostobákok.

egyenlítő 2012.08.22. 14:49:48

Tisztelt hozzászólók!

Akkor most csak a gazdaságban szeretjük a nemortodox módszereket? :-D

Hedvig esete pedig tipikus pávatánc. Szlovákiában tessék szlovákul beszélni, különben kaphatsz a szádra! Ezt persze nem mondhatja ki az állam nyilvánosan, tehát magyarbűnözésnek állítja be.

Anti Anyag (törölt) 2012.08.22. 14:50:09

Malina Hedviget egyszerűen megverték a szlovákok, mert magyarul beszélt.

Szinte mindennapos ügy, de mivel magyarokról és nem cigányokról van szó, nem szeretik a libsik ezt a témát. (Többek között ezért árulózzuk őket, mert a jó kapcsolat nem azt jelenti, hogy a fejemet a homokba dugom ha magyarról van szó).

A másik ügy teljesen más, az oroszok legalább olyan érzékenyek a vallásukra mint a zsidók, szóval azt nagyon nem kellett volna. Más is lenne a hazai és nemzetközi liberális visszhang, ha ezek zsinagógába csinálják azt amit templomban.

érthetetlen chris 2012.08.22. 14:50:20

Menjünk be pöcsöt lóbálni és vernyákolni a Szent István bazilikába, hogy ezzel is küzdjünk a magyar demokráciáért.

Támogatni fog majd minket madonna, eljön egy felelős kormány, lesz 20%-os GDP növekedés,romák pedig hazamennek Indiába.

Az orosz lányok pedig igen is hősök, akiket Gandhival fognak majd a jövőben egy lapon emlegetni.

dez01 2012.08.22. 14:52:34

@Dick The Nick: Szlovák? Ő magyar, ha jól sejtem...

Gyingizik 2012.08.22. 14:52:54

A hsz-ekből nagyon úgy tűnik dohoto hogy már nagyon régen elmúltak a 90-es évek, amikor még a trendi fiatalok bevették a magyarellenes-vallásellenes-államellenes, globalista maszlagot, amit próbálsz itten alacsony szinten csinálni.

dr.pupak30 2012.08.22. 14:55:11

nagyon jó ez a blog. minden bejegyzéssel emlékeztet rá miért utáljuk a szlovákokat. ha véletlenül elfelejtenénk... :))

ottomoll 2012.08.22. 14:55:18

@Ormi: Előadták ezt ők már több helyen is, csak a kutya nem figyelt rájuk. Így reméltek nagyobb publicitást. Csak emellé kaptak 2 évet is.(Ajjdekár:)) Ha elnöki kegyelemben részesülnek is-amit nem hiszek- akkor is lesz néhány izgatott hetük előtte, és legközelebb nem próbálkoznak ilyesmivel.

Lent es fent (törölt) 2012.08.22. 14:56:29

Kezdesz unalmassá válni. Eleinte még csak provokatìv voltál, hogy cìmlapos legyél, mostanra azonban halálosan izzadságszagúak a posztjaid. A témát kommentelni sem érdemes.

Steppenwolf 2012.08.22. 14:59:52

@dez01: Tudja ő nagyon jól, csak provokál a troll.

Amok 2012.08.22. 15:00:24

"a földműves agyú tömeget, amely naponta megy ki a szántóföldre, robotolni" - tudod, ez a lenézett tömeg termeli meg ezeknek a lányoknak is a napi betevőjét. Talán nem kéne annyira lekezelni őket, dehát ez liberóéknál már csak így szokás: aki a körön kívül esik az korlátolt mucsai barom.

"a világ már csak olyan, hogy az állampolgár számára léteznek különböző egyesületek, klubok, körök, ahol szabadidejét úgy tölti el az ember, ahogyan szeretné, és tökéletesen mindegy, hogy vadászni megy az erdőbe, bélyeget gyűjt, imádkozik egy templomban, ritka növényeket fotóz, bármelyiket megteheti." - Na látod, erről van szó. Akik ott voltak a templomban - mert még Oroszországban is szabad akaratukból mennek az általad annyira lenézett "földműves agyú" tömegek a templomba - imádkozni, a szentségben elmélyülni akartak, és biztosan nem 3 lökött pcsa kornyikálását hallgatni. Vagy csak a 3 csajnak jár a "művészi" és a vélemény-nyilvánítás szabadsága, de a bugris, tenyeres-talpas mucsai hívőnek nem jár a nyugodt elmélyülés szabadsága egy egyházi tulajdonú épületben? Vagy talán a hívők zavarták meg a pussy-k koncertjét egy alternatív szórakozóhelyen?

Amúgy a pussy-k nagyon tudatosan, kimondottan provokáló/sértő szándékkal adták elő pont egy fontos templomban a kis nótájukat, számítva a médiafelhajtásra, de most egy kicsit elszámították magukat és nagyobb pofot kaptak mint amire számítottak, és most
meg vannak lepve.

Továbbra sem értem, miért fontos mindig kihangsúlyozni, hogy a lánykák fiatalok, szexik és szépek? Ez mire felmentés? A liberális jogelvek szerint a bíróságnak ezt mint enyhítő körülményt figyelembe kell vennie? Vagy talán ha öregek és csúnyák lennének, te is egyetértenél az ítélettel?

"Szocsiban, Oroszországban 2014 februárban téli olimpiát rendeznek: bojkottálni kell." - ja, persze. A sokezer sportoló 4 évi munkáját gondolkodás nélkül kukáznád (hisz ők sem entellektüelek mint a pussy-k), csak azért, hogy a 3 kis pcsát kiengedjék és közelebb kerüljön a liberális mennyország.

És végül: bármennyire ellenszenves a 3 csaj, a büntetés mértékével én sem értek egyet, két okból is: nem arányos a tettük súlyosságával (talán egy felfüggesztettet, esetleg valami közmunkát egy öregek otthonában + kötelező bocsánatkérést megérdemeltek volna); valamint kontraproduktív "mártírokat" gyártani.

szakállas trollbácsi (törölt) 2012.08.22. 15:06:46

@Lent es fent: Így van, már a szokásos "szlovák kurva anyádat" sincs kedvem leírni.

A lányok pedig egyszerűen csak hülye kurvák.
" Egy május elseje alkalmából élő macskákkal dobálták meg egy McDonald's dolgozóit, egy másik alkalommal egyikük fagyasztott csirkét tolt fel a vaginájába egy szupermarketben. 2010-ben egy moszkvai bíróságon háromezer madagaszkári óriáscsótányt eresztettek szabadon. 2008-ban Dmitrij Medvegyev elnökké választása alkalmából a moszkvai Biológiai Múzeumban orgiát szerveztek, amiben részt vett a Pussy Riot egyik tagja, Nagyezsda Tolokonnyikova is, mindenórás terhesen, négy nap múlva meg is szült. "

Csak ennyi. A punkoknak eleve börtön jár, mert a társadalom csótányai és szar zenét játszanak.

Anti Anyag (törölt) 2012.08.22. 15:06:52

@érthetetlen chris: Menj a zsinagógába, ott szerettel várnak.

D. úr 2012.08.22. 15:17:58

"jaj, csak felkerüljek indexfőoldalra, csak felkerüljek indexfőoldalra..."
és a hülyék tényleg kirakják!

lehet más a handa-banda 2012.08.22. 15:18:05

Villantottak volna magyar zászlót a Pussyk Szlovákiában, azt hiszem kaptak volna a pofájukba gumibottal rendesen

Radio Silicon 2012.08.22. 15:20:00

Beleharapsz a kenyéradóid, a szlovák nacionalizmust is támogató pánszláv mozgalmat pénzelő oroszok kezébe? Nooormális?

OftF 2012.08.22. 15:41:00

Nem értem mi a gondja néhány embernek, pont azt mondja a szerző, hogy megtörtént Malina esete.
Én csak azt látom, hogy mindenáron ki akarjátok forgatni a szavait.
Ha hiteltelenné akarjátok tenni bármilyen okból, most ezt elbénáztátok. Pont azt látom ebben is, mint a pussy riotot lesittelőkben: Az első gondolatra odacsapunk, ha valami nem tetszik. A ruszkiknak van még hová civilizálódniuk, bár sajnos nálunk sem sokkal különb a helyzet.

Átvitel honvéd 2012.08.22. 15:41:26

Bírom ezeket a blogokat. Ahogy Pistikének, nekik is mindenről "ugyanaz" jut eszükbe. Különböző formában, helyen, módon, irányból, egy a lényeg, "az". Itt konkrétan az, hogy a magyar hülye. Annyiféle jogcímen, köntösben, formában, ahogy kedvünk tartja. Ez itt pl. kb. annyira szlovák, mint amennyi köze egy másik harcostársnak van Michael Knight-hoz, egy harmadiknak a Ponyvaregényhez, vagy egy negyediknek a sárkánygyíkokhoz, és még sorolhatnám. Az unalomig ismert stílusjegyek alapján még azon sem csodálkoznék, ha az összeset valahol az Árpád-híd budai lehajtója mellett írnák napi kilenctől ötben.

gastro, missing in action 2012.08.22. 15:41:34

az a durva, hogy Oroszországban élő ismerőseim ujjongva örülnek az ítéletnek és a "nyugati sajtó és pénzemberek és a neoliberális csőcselék" támadásainak veszik a világ felháborodását a Pussy Riot ítélettel szemben. Ismerős ez a duma valahonnan? :D (én meg verem a fejem a falba, hogy mennyire korlátoltak az ottaniak, hihetetlen..)

WhyCantITouchIt? 2012.08.22. 15:41:56

Az indexben úgy látom egy csepp felelősség sincs.
Most biztos jókat röhögnek a szerkesztőségen. Jah, kurva vicces tényleg.
Nyugi srácok, a boldog békeidők nem tartanak örökké...
Flórián Udvar
1033 Budapest, Flórián tér 1.,
I. és II. emelet.
Vicces lesz:D

J.László 2012.08.22. 15:42:07

Kedves csehszlovák kém. Az a címer, amely két példányban is ott van a fejlécen, az honnan van a tótok szerint? Egyszer írd meg légy szíves egy blogodban, mert nagyon érdekelne. A tót himnusz eredetére is szánhatnál pár szót.

Alonee 2012.08.22. 15:42:14

@Anti Anyag: Jaj seggfej, már kezdtem rettegni,hogy nem zsidózol egyet.

gastro, missing in action 2012.08.22. 15:42:28

van rólam egy osztálykirándulásos kép, amelyiken a Jáki templomban műimádkozom, meg fetrengek a földön brahiból. A haverom meg a zalalövői haranglábon van lefotózva kitárt karokkal, lekonyuló fejjel, mint Jézuska.. Lehet jó mélyre el kéne dugnom, mi jöhet még?! :D

monddazigazatmar 2012.08.22. 16:03:19

három, bolondos fiatal lány - Anarchizmusuk imádnivalón szexi és édesek voltak - ja. lehetett arra is recskázni, hogy a muzeumban dugtak terhesen.

komplikato 2012.08.22. 16:09:31

Nem akartam hozzászólni, de megváltoztattam szándékomat.
Azért volt (ha nem is mindig) érdemes olvasni a blogot, mert képes volt MÁS szemszögből megmutatni dolgokat, mint ahogy általában látjuk vagy rosszabb esetben láttatják velünk azokat. Persze ettől nem kellett vele egyetérteni, sőt sokszor teljesen ellentétes véleményen voltam. (Mondjuk a Krasznahorka felgyújtásáról írt az kiemelten jó volt.)
De a fenti cikknek se eleje, se vége, se értelmes mondanivalója Ezért legközelebb ilyen bazi melegben átfőtt aggyal inkább NE publikáljatok, hanem menjetek el fürdeni jól vagy valami hangulatos és hűvös pincehelyiségben szórakozzatok.

Az orosz hatalom meg nem fog változni sokáig, akár évszázadokig sem, mert már többen kielemezték, hogy nekik szükségük van egy CÁR ATYUSKÁRA, legyen az Péter cár, egy Sztálin elvtárs, vagy egy Putyin.
Az már egy másik elemzés, hogy mifelénk miért a hülyék érvényesülnek vagy 500 éve.

További kellemes agyzsibbasztó forró napot mindenkinek.

tvenhetes 2012.08.22. 16:17:40

te csehszlovák provokátor.mekkora nagy nulla vagy!

w a s d 2012.08.22. 16:24:46

@dr.pupak30:
"nagyon jó ez a blog. minden bejegyzéssel emlékeztet rá miért utáljuk a szlovákokat."

Pont ez a baj vele, csak fokozza a szlovák- ellenes érzelmeket, indulatokat, az indulatosság pedig nem vezet a problémák emberi megoldásához, maximum csak erőszakos összetűzésekhez.

Na meg ezek a "bezzeg a szlovákok" írások kialakíthatnak, megerősíthetnek egy a szerzővel szembeni ellenérzést, az esetleg értelmesebb, itt megjelenő vélemények (pl. az ellenfél himnuszát kifütyülni nem túl sportszerű szerintem sem, még ha nem is szimpatikus valakinek az adott ország) értékéből is levonva.

King Übü (törölt) 2012.08.22. 16:30:35

vajon milyen ajvékolás lenne, ha valamelyik zsinagógában egy 'szélsőjobbosnak' nevezett zenekar performanszot adot volna elő, hogy drága jahve tüntesd el a netán nyaút, vagy a 'senki se látta, hogy rékiabáltak volna, de áder megszólal a védelmében' svejcer bácsit.

amúgy ezt a blogot nem kellett volna bezárni a VB után?
milyen mentalítású lehet az, aki magyarként szlovákoskodik? legalja...

King Übü (törölt) 2012.08.22. 16:30:50

@w a s d: ez nem szlovák, mert olyan nincs.
főleg nem Magyarországon. akinek magyar az anyanyelve, vagy beszél magyarul, az nem lehet szlovák.
tót nemzetiségi magyarból sem lehet szlovák.

olyanok ezek, mint az RMDSZ-es erdélyi 'magyarok' - mind zsidók.

Ad Dio 2012.08.22. 16:30:59

Semmi kezelhető párhuzam nincs a két eset között, eltekintve attól hogy fiatal lány(ok) a főszereplői.

komplikato 2012.08.22. 16:33:51

@w a s d: "Na meg ezek a "bezzeg a szlovákok" írások kialakíthatnak, megerősíthetnek egy a szerzővel szembeni ellenérzést, ..."

Ez melyik blog, csak mert pl. nekem innen rémlik nem egy írás a Szlovákia (és Csehország) nem létező történelméről szóló írás, több is.

EMU 2012.08.22. 16:36:11

prímán látszik a hozzászólásokból, hogy van kikre építenie orbánnak. Ugyanezekre meg a felmenőikre épített kádár, előtte rákosi, azelőtt horty, a derékbüszkemagyar csak skatulyában és dogmák közt érzi jól magát, sosem fog észhez térni.

akarki99 2012.08.22. 16:36:58

Liberális vagyok: azt gondolom, hogy mindenki szabadsága addig terjed, amíg a másét nem sérti (amúgy ateista vagyok, és szeretném ha ezt mindenki tiszteletben tartaná, és nem lenne kötelező hinnem, ha nem tudok). Épp ezért nem fér a fejembe, hogy magukat liberálisnak vallók támogatják ennek a pár magamutogató beteg nőnek a "performanszát". Nem csak addig kéne a szabadságot tisztelni és védeni amíg az nekem jó: a templomba járó hívők szabadsága gondolom ilyenkor rohadtul nem számít ezeknek a szabad lelkeknek. Miért? Ő hisz, imádkozik. Bánt vele valakit? Nem. Három hülye bemegy a templomukba, megzavarja őket, bizonyos szempontból megszentségteleníti azt a helyet, amit mások szentnek tartanak. Mi a válasz? Az tiltakozás, az jogos, az felhívás, az... Elmentek ti a fészkes fenébe komolyan. Aztán lehet csodálkozni, hogy a "liberális" szó hallatán a többség kiköp oldalra. Szánni való a szerző.

w a s d 2012.08.22. 16:42:09

@King Übü:
Nem arról van szó, hogy ő minek vallja magát, hanem hogy a szlovákok (attól függetlenül, hogy 2 vagy 2000 éve léteznek- mert ma biztosan léteznek, bizonyítja ezt az, hogy sokan mondják magukról, hogy ők azok) megítélését ezzel csak tovább rontja. Ami eléggé gonosz dolog. Majdnem annyira, mint kikiáltani egy népcsoportot minden probléma okozójának.

Sir Galahad 2012.08.22. 16:46:05

Egyszer szeretném már megtudni, miért van az, hogy a blog szerzőjének szemét rettentően csípi, hogy Magyarországon is vannak nacionalisták, radikálisok, ellenben a hasonló, ráadásul nem egyszer állami szintű szlovákiai jelenségről - legalábbis mióta figyelem a blogot - csak érintőlegesen és többnyire megengedő hangnemben beszél. Nem kéne egy kicsit a saját ház előtt sepregetni?

VT Man 2012.08.22. 16:50:21

@w a s d:
"Na meg ezek a "bezzeg a szlovákok" írások kialakíthatnak, megerősíthetnek egy a szerzővel szembeni ellenérzést,"

Na igen. Nem is tudom, melyik országban építenek betonfalakat a cigányházak köré.

Csak nem szlovákiában!? Rasszisták-e vagytok, szlovákok?!

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2012.08.22. 16:50:35

"egy modern, polgári Oroszország előfutárai ők, ezek a lányok korunk hősei!"

Hát, ha ilyen hősei vannak az orosz ellenzéknek, akkor nem csodálkozom azon, hogy miért nem sikerül megbuktatni Putyin elvtársat. Annak a fickónak legalább stílusa van.

Mindemellett a ruszkik ott szúrták el ezt az egész ügyet, hogy olyan nagy feneket kerítettek neki.
A normális eljárás a következő lenne:
1) Egy-két emberes saller kíséretében kivágni őket a templomból, mint a macskát szarni.
2) Pénzbüntetés vagy ezzel arányos dutyi.
3) A fenti procedúra minden hasonló esetben megismétlendő.

béci79 2012.08.22. 16:50:44

AMI SZART MEG FERDÍTÉSEKET ITT ÖSSZEÍROGAT EZ AZ EMBER...

komplikato 2012.08.22. 16:51:11

@akarki99: "pár magamutogató beteg nőnek "

Ennyi erővel összes művész deviáns dög, ketrecbe velük mind. Vagy az összes tiltakozási forma. És mindegyik zavar valakit. Erről volt már szó párszor, hogy van akit nem csak a meleg felvonulás zavar ám, hanem a többi is, csak valamiért ők egyiket sem dobálják féltéglával ... A templomos dolgot lehetne feszegetni, de nem azért ott csinálták, mert az egyház ügyesen alányal Putyinnak? (Mert itthon nem ...)
Szóval igen, ez vallásgyalázás is lehet. Kapjanak is büntetést, na de éveket?
Az viszont vitathatatlan, hogy a figyelemfelkeltésük sikeres volt, akármennyire nem jó zenészek. :D

w a s d 2012.08.22. 16:52:17

@komplikato: Ez az a blog, legalábbis az elmúlt egy héten. Annyit helyesbítek, hogy az a "bezzeg a szlovákok" inkább "bezzeg a csehek".

Pozitív példának hozta fel őket a magyarokkal szemben, pl. hogy a cseheknél nem akarták elég nagy számban megjelent ellentüntetők megzavarni a szivárványos felvonulást. A már említett meccsel kapcsolatban is az merült fel, hogy bezzeg a csehek (nem a csapat sportteljesítményét nézve)mennyivel jobbak voltak, amikor Izrael válogatottja ellen játszottak.

komplikato 2012.08.22. 16:54:52

@Sir Galahad: Akkor a bejegyzéseket amiben az ottani nacionalizmust cikizi és vagy a magyar-szlovák koopprocukciós megoldásokat, azt én csak álmodtam vagy nem ezen a blogon voltak?

komplikato 2012.08.22. 16:58:42

@w a s d: Kezd derengeni, sport témákat nem követem, lehet itt van az eb elhantolva. :D

belekotty 2012.08.22. 17:06:23

Valóban csúnya a Pussy Riot ügy, de nem kellene összemosni Malina Hedvigével.
Az utóbbi ártatlan áldozatként került az ügybe, míg az orosz csajoknak egy performansza vetett nagyobb hullámokat mint gondolták. Mellesleg a csajok Pakisztánban egy mecsetben adják elő ugyanezt és utána értekezzünk azon hogy az orosz hatóságok szigorúak vagy sem!

akarki99 2012.08.22. 17:07:13

@komplikato:

Nézd, lehet (biztos) hogy az egyház alányal Putyinnak, de ezzel az "előadással" a hívőket (is) sértik. Ezért ez nekem nem elfogadható magyarázat, mint ahogy a bkv-n, vagy máv-on való rongálásban sem az aktuális hatalom elleni lázadást látom, hiába karcolja azt, hogy "geci gyurcsány, vagy orbán", hanem azt hogy szétcseszik a közöst, és ártanak vele mindenkinek.
Azt gondolom, hogy azért ott adták elő, mert erre ugranak az emberek: mert a kutyát nem érdekelné ha a nappalijukban csinálták volna, és felnyomják youtube-ra. Az, hogy közben kinek a szabadságát korlátozzák ezzel, az le van fosva.

gastro, missing in action 2012.08.22. 17:17:33

@akarki99: szerintem nem a büntetést támadja senki, hanem a büntetés MÉRTÉKÉT.
Én is elítélem ( jóizlésbe ütközőnek tartom), mert sértegettek vele egy 3x újraépített másnak szent helyet, DE elég lett volna egy felfüggesztett ítélet, pénzbüntetés, whatever..

Waldeck 2012.08.22. 17:18:22

Érdekes látni, hogy magyar kommentlők tucatjai nyilatkozik a tudatlanok totális önbizalmával, és minden soruk igazolja, hogy láthatóan a legcsekélyebb információkkal sem rendelkeznek az ügyről.

A Pussy csajok nem csak Putyin antidemokratikus rendszere ellen tiltakoztak (ez sok magyart nem zavar, nálunk láthatóan igény lenne egy jó kis Putyini erőpolitikára. bocs, javítok, a magyarokat zavarná, a félázsiaik imádnák), hanem az elkurvult, és politikai szerepet vállalt orosz ortodox egyház ellen.

Nem a Pussys csajok alázták meg a templomot meg a hívek millióinak érzéseit, hanem a saját hitét és híveit és istenét eláruló, a vallásból ótvar bordélyházat csináló ortodox egyház. hagyták magukat kilóra felvásárolni, és cserébe nyalják is gyomorszájig Putyin seggét.

Akik itt üdvözlik a büntetést, azok hány év büntetőtábort szabnának ki a legelős Pussy Riot tagra, egy bizonyos Jézus Krisztusra, aki meg husánggal kergettek ki a kufárokat a templomból? A két ügy lényege ugyanis teljesen azonos.

komplikato 2012.08.22. 17:18:48

@akarki99: Lehet nem látszik abból amit írtam, de jórészt egyetértünk. Bár nem hinném, hogy bárki mást szabadságában korlátoztak volna, ellenben pl. az opera házi ellentüntető bér-szélsőjobbosokkal, vagy a meleg-felvonuláson riportert össze verő arcokkal szemben.

gastro, missing in action 2012.08.22. 17:19:05

vegyük a szent Jobb körmenetet:
bálványimádók és pedofil csuhás helytartóik végighurcolnak a városon egy hulláról lecsonkolt kezet... Nem elég gusztustalan és botrányos dolog? Engem pl. sért, de ELNÉZEM nekik .

Fekete Sámuel 2012.08.22. 17:26:05

Mocskos tetves, libsi féreg blogger. Hogy rohadnál meg élve.

Téged a lábadnál fogva kéne felakasztani, és úgy verni gumibottal.

Átvitel honvéd 2012.08.22. 17:30:06

@EMU: az első mondatod szerencsére korrekt. Az indoklásod azonban értékelhetetlen. Az általad felsorolt rendszerek éppenséggel maguk is, egyenként, szöges ellentétben álltak egymással azokat az alapokat tekintve, amelyeken létrejöhettek. Hogy lehet őket egy kalap alá venni, és ezzel ezek után megindokolni valamit? Mondjuk úgy, hogy az egész állítás egy jól hangzó, ellenben méltatlan hülyeség? És egyébként a kommentek jellegére nem sokkal kézenfekvőbb magyarázat-e, hogy az az eszme, amit az SZDSZ- és megfellebbezhetetlen "értelmiségi" holdudvara húsz évig mantrázott- és ami ezen blogok eszmei mondanivalójának alapját változatlanul képezi (jól működik a szerkesztőségi szelekció), nos, ez az eszme mára oda került, ahová való, és ma annyian fogékonyak rá, teljes joggal, amennyi látszik?

nyehehe 2012.08.22. 17:33:19

@akarki99: ez akkor is csak sima garázdaság. Ha Jézust alázták volna, kevesebbet kapnak, mint így, hogy Putyint vették a szájukra. Amúgy meg a videóban és a dalszövegben semmiféle vallásgyalázást nem látok. És ha egy bíróság erre hivatkozott, annak meg lehet kérdőjelezni a pártatlanságát.

@OftF: az a gond, hogy Malina Hedviget még most is hazugnak állítja be (legalábbis a lehetőséget lebegteti), és pont egy olyan vallomásra hivatkozik, amit a szlovák hatóságok hamisítottak meg! Részletek itt:
index.hu/kulfold/malina8970/
"Megváltoztatta egy rendőr Malina Hedvig vallomását"

neiro 2012.08.22. 17:48:07

@komplikato:

Biztos elkerülte a figyelmed az augusztus 20-i történelmi eszmefuttatás illetve az uhorszkó (magyarul Hungária) levezetés; amely így ebben a formában leginkább a Szlovák Testvériség (Slovenská Pospolitost)blogjára lenne való.

komplikato 2012.08.22. 17:55:19

@Átvitel honvéd: OFF: Nem értékelik egyesek túl az SZDSZ hatásait? A saját embereik is lepattantak igen hamar, már akinek agya volt még, aztán szépen az egész magába omlott avagy szétrohadt. Miért nem lehetséges, hogy a mellettük lévő vagy megvezetett politikai erők maguktól voltak annyira hülyék?

delvideki 2012.08.22. 17:55:52

Menjünk tovább. Szintén Moszkvában vetítési tilalmat kapott a Klip (Klipp)" szerb film ( www.imdb.com/title/tt1900908 ), mert "megrontja az ifjúságot", és jelenleg is rezeg a léc a Parada (Parádé) szerb komédia ( www.imdb.com/title/tt1784575/ )alatt is, hasonló indokkal.
Így szokott ez menni, ha a hatalom felismeri, hogy tükröt tartottak elé.

akarki99 2012.08.22. 17:56:30

@gastro, missing in action:
Fogalmam sincs az orosz büntetőjogról, meg az ítélkezési gyakorlatról, hogy ilyen esetekben mit szoktak kiszabni, így nem is tudok nyilatkozni.

@komplikato: szerintem a vallás gyakorlásának szabadságában biztosan (hisz nyilván nem tudott addig imádkozni, amíg ment az "előadás"), de abban a szabadságukban is, hogy más adja meg annak az intézménynek a minimális tiszteletet, amit ő egyházának tekint. Hülyén fogalmaztam meg, sajnos most jobban nem megy, de remélem érted mire gondolok.
"ellenben pl. az opera házi ellentüntető bér-szélsőjobbosokkal, vagy a meleg-felvonuláson riportert össze verő arcokkal szemben." egy pillanatig ne gondold, hogy én ezeket nem ítélem el, egyszerűen csak arról beszélek, hogy amúgy liberális elveket vallóknál nagyon sok esetben kettős mérce megy. "az én szabadságom szent, ha másét sértem az művészet, az önkifejezés, tiltakozás, stb". Szerintem ilyen nincs.

tamdhu 2012.08.22. 18:00:37

dr.pupak30 Ezek a kommentek nem azt mutatják, hogy miért utáljuk a szlovákokat. Ezek azt mutatják, hogy miért tartják senkinek a magyar népet. Emberként kellene viselkedni és gondolkodni. Tisztelni fog a világ!

akarki99 2012.08.22. 18:05:17

@nyehehe:
Neked is csak azt tudom írni, hogy nem ismerem az orosz btk-t, nem tudom megállapítani hogy ez milyen törvényi tényállásnak felel meg az orosz jog szerint, és az milyen büntetési tétellel jár. Ha ilyenre nem szoktak kiszabni letöltendőt, akkor eltúlzott. Ha igen, akkor nem.
Te nem látsz vallásgyalázást benne, én igen, elmondom hol: eleve adott egy hely, ahova az emberek imádkozni mennek, különféle szertartásokra járnak, ők ezt szent dolognak tartják. Én ateistaként, ha külföldön, vagy belföldön járok és megnézek egy templomot, székesegyházat, zsinagógát, mecsetet, akkor betartom azokat az írott és íratlan szabályokat amiket az adott egyház elvár tőlem is, aki adott esetben nem hisz. Bármilyen helyen, ahol imádság történik nem ugrabugrálunk, nem játszunk rock vagy punkzenét (sőt semmilyent sem: ezt ráhagyjuk az intézmény fenntartójára, hogy mit enged a falai közé), nem vetünk gúnyosan kereszteket, és nem borulunk a földre gúnyból (remélem nem írja senki azt, hogy honnan tudom hogy gúnyból tették, ennél vegyük komolyabban egymást.)
Szerintem a fenti viselkedés sértő, bántja a hívőket, és ezzel sérti a szabadságukat. Én így látom.

Átvitel honvéd 2012.08.22. 18:08:18

@komplikato: ha a saját véleményemet kérdezed, akkor az nem áll szemben a tiéddel. Az SZDSZ abban az értelemben, ahogy általában hivatkozok rá, mindössze egy címke (mint az említett eszme képviselőinek legjellemzőbb régi gyűjtője).

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.08.22. 18:08:26

@Waldeck:

Tessék a templomon KÍVÜL tiltakozni az Egyház ellen.

komplikato 2012.08.22. 18:25:09

@neiro: Arra gondolsz amiben levezette, hogy a magyar államalapítás létrejötte nélkül soha nem jött volna létra a szlovák nyelv, kultúra és maga az ország sem?

ubk 2012.08.25. 13:57:42

Erről lesz valami poszt itt?
Elvégre köze van Szlovákiának és Magyarországhoz is:-D

velvet.hu/sztori/2012/08/23/hallgat_a_megtort_szlovak_milliomosno/

komolytalan samu 2012.08.25. 13:58:27

És még mielőtt a csomagolós blogger az előző hsz-emet, - már ha kirakja -, szimpla személyeskedéként örvendezné körbe, tisztáznám: Az ítélet felháborítóan túlzó! Három hét közmunka egy hajléktalanszállón, vagy egy hospice szolgálatban pont korrekt válasz lett volna.

Ezt csekdiszáut össze!

Sidewinder 2012.08.25. 14:00:37

@gastro, missing in action: A nyugatnak Oroszországból nem a demokrácia hiányzik,azt pont leszarják,abban az esetben,ha az adott ország a nyugat gazdasági és katonai érdekeit támogatja.Erre pont jó bizonyíték Szaud-Arábia,vagy Bahrein nyugati támogatása,vagy lehetne példának hozni monduk Mubarak diktatúrájának 30 éven át való támogatását. A jelenlegi Oroszország mindegyikhez képest mintademokrácia. Szóval lehet,hogy az oroszországi ismerősök nem is olyan korlátoltak,hanem pont a lényegre tapintottak. A jelenlegi Oroszországban az zavarja a nyugatot,hogy újra konkurenciának számít,erősödik gazdasági és katonai téren. Jelcinnek azt is elnézték amikor szétlövette a parlament épületét 93-ban tankokkal.Putyint meg már akkor elmondják mindennek,ha egy rendőr gumibotot használ a tömegoszlatásnál.Az is zavarja őket,hogy annak idején Hodorkovszkij az állam egyébként helyes beavatkozása miatt nem tudta eladni a Jukoszt az amerikaiaknak,átadva ezzel az orosz szénhidrogén kitermelés jelentő része feletti ellenőrzést a külföldieknek.Komoly bevételektől esetek el. A demokráciáért való sírás csak egy álca,igazából az ottani dollármilliárdos bevételekért sírnak amit az orosz energiacégek és hadiipari üzemek termelnek,azok közül is főleg a Szuhoj repülőgyár,és a közepes szállítóhelikopterek terén piacvezető Mil helikoptergyár a fontos.

Sidewinder 2012.08.25. 14:00:53

A kettő ügynek köze nincs egymáshoz. Szegény Malina Hedviget azért megverte pár barom,mert magyarul szólalt meg.
Az orosz esetnél meg 3 hülye picsa a templomban gyalázta Putyin mellett az egyházat is,úgy,hogy ott hívők imádkoztak. Ezek meg eközben odamentek "előadni" ezt a se zenének,de imának sem nevezhető fost. Nem tudom,hogy a három hülye picsa imádói mit szólnának,ha valaki bemenne ordibálni a Szent István bazilikába,vagy a leghíresebb pozsonyi templomba,mondjuk a papok halálát kívánva,símaszkban ordibálva,úgy,hogy 70 éves nyugdíjasok próbálnak ott épp nyugodtan imádkozni.
Ezek a picsák meg ráadásul vallásosnak is hazudják magukat. Szánalmasak. Most jól beszopták. Ennyi. Azt tudom mondani,hogy úgy kell nekik. Aki mindenórás terhesség közben,hagyja,hogy a nagy nyilvánosság előtt kúrják egy múzeumban, arról már nehogy intelligenciát tételezzünk fel.Ezek a hülye picsák számos helyen előadták az antiputyin szarságaikat,még egy börtön tetejére is felmásztak. És mindenki pont leszarta őket. Senki nem foglalkozott velük. Amikor a Vörös téren adták elő a zenének nevezett fosukat,akkor a rendőrök egyszerűen kiröhögték őket. Én kevesebbet adtam volna nekik,de így jártak. Most meindenki jön azzal,hogy jaj de az egyiknek gyereke is van. Na és? Gondolt volna erre akkor amikor bement a templomba. Mégis mire számítottak,hogy ha egyszer a büntető törvénykönyvben ott a vallásgyalázás című paragrafus is?

WhyCantITouchIt? 2012.08.25. 14:01:04

"egy modern, polgári Oroszország előfutárai ők, ezek a lányok korunk hősei"

plucer.livejournal.com/55710.html
Itt az egyik most elítélt punci vesz részt egy orgiában 4 nappal a szülés előtt.
www.liveleak.com/view?i=fef_1279895437
Ez pedig annak a csoportnak az egyik akciója, ahova a 3 punci is tartozott.
Valóban, ezek a polgári Oroszország előfutárai, igazi hősök.

nyehehe 2012.08.25. 14:01:14

@akarki99: aki szerint ez a léggitározás letöltendő büntetést érdemel, az nem normális.

gastro, missing in action 2012.08.25. 14:01:27

@Pszientológus: Sipőőőőőőcz! 3-as alá, nem is inkább kettes!
1-est írtam be!

@akarki99: már az egyház is kegyelmet kért a lányokra, szóval menni fog a kegyes felmentés forgatókönyv :)

Waldeck 2012.08.25. 14:01:34

@Gondolkodni Próbáló Birca:
Majd ha az Egyház is a templomon KÍVÜL tartja a politikát. Tudod aki beszáll a politikába, az egyúttal vállalja hogy ő is kap a szeme alá.

Nem a Pussy lányok kezdték, hanem az orosz egyház. A Putyintól kapott milliárdok jól jönnek, a tiltakozáskor meg hirtelen eszébe jut hogy ők ájtatos szentek.

Tudod nem lehet egyszerre szűznek is maradni, meg baszni is orrba-szájba. Az ortodox egyház választott.

Mesterlövész 2012.08.25. 14:01:40

Azé' vicces ez a sok sértődött acsarkodó. Könyörgöm, nem 5 évesek vagytok! Vagy az ellenkezőjét szeretnétek bebizonyítani?

neiro 2012.08.25. 14:01:51

@komplikato:

hmm hmmmm ott te hol olvasol "magyar" államalapításról ?

"A szlovákok Uhorszkóban, vagy ha jobban tetszik Hungáriában..."

Gerilgfx 2012.08.25. 14:02:00

miféle gennyes fostos szar blogot olvasok már megint az internetemben?

-mi a fasz köze van hedvignek a pussy riothoz?

-az oroszoknak meg igaza van.

Pierr Kardán 2012.08.27. 10:29:51

Milyen név már az, hogy Malina Hedvig? Szlovák? Cseh? Lengyel? Ukrán? Mert, hogy nem magyar, az biztos... Szerintem ezzel is csak szítják a feszültséget.

A Pussykról meg csak annyit, hogy amilyen szar zenét nyomnak, 2 évet simán megérdemelnek.

Fermentátor · http://fermentator.hu/ 2012.08.27. 13:45:14

@Pierr Kardán: Mit számít a neve? Lehet, hogy a neve nem magyar, pölö nem Kündü Emesének hívják, de ő maga magyar. Ne kezdjük már ezt a butus dolgot, hogy valaki nemzeti-kulturális hovatartozását az illető neve alapján AKARJUK eldönteni!
süti beállítások módosítása