IMG_7501.JPG

Januárban már találkozott egymással a két csapat Marbellán, akkor a svájci alalulat még behúzta a mérkőzést, egy góllal jobbnak bizonyult a fehérváriaknál.

Érdekesség, hogy a magyar csapatban még játszott a ma már a Diósgyőrben futballozó Gosztonyi és pályára lépett Polonkai Attila is. A Videoton mezét ezen a meccsen öltötte először magára Torghelle Sándor.

A Videoton januári összeállítása a BL nyolcaddöntőjébe jutó csapat ellen: Bozsovics - Brachi Apostolopoulos), Caneira (meg nem nevezett próbajátékos), P. Vinícius, Jeff Silva (Gyurcsó) - F. Oliveira (Polonkai), Tóth B. (Vasziljevics), Sándor Gy. (Gosztonyi), Mitrovics (Torghelle), Walter Lee (Szolnoki) - Nikolics N. (Evandro)

A fehérvári klub honlapja akkor így tudósított az eseményről: "Csapatunk - főleg az első félidőben - sokkal meggyőzőbben játszott ellenfelénél, azonban egyetlen helyzetét a mérkőzésen gólra váltotta az FC Basel. Mi számtalan helyzetet dolgoztunk ki, ezek azonban sajnos ki is maradtak, így az eredmény miatt lehet egy kis hiányérzetünk, a svájci bajnok ellen mutatott játék azonban mindenképp biztatónak mondható."

A teljes mérkőzés itt megtekinthető, külön érdekesség, hogy Paolo Sousa angol nyelvű utasításai jól hallhatók a játék alatt.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr944871140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2012.10.26. 12:29:41

A kolozsvári CFR–1907 („vasutascsapat”) viszont a BEK-csoportmérkőzéseken duplán is elverte Bázelt. Volt is nagy buli...

Töksi 2012.10.26. 12:55:45

De kár, hogy nem valamelyik Slovan-Vidi meccsről tettél be videót.
Pont annyira lett volna aktuális, mint ez a januári, csak kicsit örömtelibb. ;-)

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2012.10.26. 16:39:23

Látom, rendíthetetlenül küzdesz a nacionalizmus ellen.

sztenke 2012.10.26. 19:39:43

Nem tudom elvonatkoztatni ezt a post-ot a "savanyú a szőlő" érzéstől:(
süti beállítások módosítása