image.jpg

Nagy volt a nyavalygás miután a magyar szurkolók reflexszerű zsidózása miatt a FIFA pénzbüntetést szabott ki, és arra kötelezte a magyar fociválogatottat, hogy zárt kapuk mögött játssza le soron következő világbajnoki selejtezőjét. Az azonban kimarad a tudósításokból, hogy az eljárás nem példanélküli.

A teljes írást a hvg.hu Vélemény rovatában olvashatjátok!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr195059080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sánta vas 2013.02.08. 21:04:51

Hát ez igazán örvendetes, de azért hadd kötözködjek egy kicsit: Ha jól látom a Spurs esetében tettlegességig fajultak a dolgok, mégis megúszták az olaszok pénzbüntetéssel. Nálunk nem volt tettlegesség, mégis szigorúbb büntetést kaptunk. Miért nem lehetett az olasz csapatot is zártkapus mérkőzéssel büntetni?

2013.02.08. 21:04:55

A Beitar elleni büntetés tökéletes, ezt kellett volna itthon is tenni. Az ultra-szektort bezáratni, aki viszont nem kántált rasszista énekeket, azt nem büntetni 200 idióta miatt.

Ehelyett kollektíve nácinak lett nyilvánítva minden magyar szurkoló.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.02.08. 21:07:52

@gwr: Nemcsak látok, nap mint nap olvasok is ilyen megveszekedett nácikat, igen!

Válaszom minden esetben: zéró tolerancia.
süti beállítások módosítása