csk2.jpg

Ahoj, legyártottunk egy autóra is ragasztható matricát, ezennel a dotoho.blog elindítja a "Nagy-Magyarország helyett Csehszlovák Kémet!" matrica-kampányát :) Minden 10. lájkolónkak ingyen küldjük csk-t, hajrá, azaz dotoho! :)

A Facebookon itt elérheted a fotót, séreld, lákold! A játék lényege, hogy ne kibassz, hanem haverkodj össze a szomszéddal, mondj néhány szép szót a kakasáról, hívd át egy pálinkára és dicsérd meg, milyen szépen énekel!  És nyerj!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr305131715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kennyking 2013.03.14. 11:30:39

A sercsecs blogotok jó, ajánlásotok alapján már meglátogattam egy-két kocsmát Prágában.Most legutóbb, két hete,Visocanyban tértem be az egyikbe ( a nevüket nem tudom megjegyezni), Liverpool meccset akartam nézni, de mindenhol a Spartát nyomták.A másik a Palmovka melletti családi kézben levőt látogattam meg.Kocsmaügyben korrektek vagytok, de ez a dotoho a bologok legalja.Még a legbuzeránsabb überliberális szarság is jobb, mint ez.Az indexet minősíti, hogy állandóan címlapon vagytok.

orgoványi erdőjáró 2013.03.14. 12:17:30

Miért kellene helyette kirakni? Rakjuk ki mellette :-))))

Mystes 2013.03.14. 12:18:07

@kennyking: Nem az a Dotoho baja, hogy ilyen vagy olyan az irányultsága. Leszarom. Hanem, hogy tényszerűtlen.

Hibás.

Muad\\\'Dib 2013.03.14. 21:37:55

@Mystes:
Agreed. Történelmi tévedések tárházával vannak tele a cikkek, és amikor valaki ezt szóvá teszi, jön az agresszív támadás, meg mindenkinek a fikázása. Legutóbb speciel a Sztálin támadott volna, vagy nem beszélgetésben láttam ezt a formáját. Persze azt a hozzászólást már nem engedte át, ahol felsoroltam pár történészt, akiket ő kollektíven lesarlatánozott (önkritika zéró)...
süti beállítások módosítása