JB4e8b3b_volby.jpg

A hétvégén előrehozott választásokat tartanak Csehországban. Nézze meg a videókat, és döntsön: melyik cseh formáció a legszimpatikusabb? Cikkünket a DoToHo blog szerzője írta.

Bemutatta választási kampányfilmjét lassan az összes cseh párt, amely részt vesz az idei előrehozott parlamenti választásokon. A nagy választási videoklip körképünkből kiderül: van az a műfaj, amiben sokkal jobbak vagyunk a cseheknél. Hajtás után csak erős idegzetűeknek és kilencvenes évek rajongóinak ajánljuk a klipek megtekintését. Szavazzon, önnek melyik cseh párt a legszimpatikusabb?

A teljes cikket itt elolvashatja!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr485591271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jardajagr · http://kozepeuropaisport.blog.hu 2013.10.27. 00:10:58

nem követtem teljesen Okamurát, de ellentétben a társaival, ő szimpatikus volt a tv-műsorban, amiben feltűnt. Kemény volt, de fair, nem arrogáns,de szétszedett mindenkit, aki felkészületlen volt, és kegytlenül megmondta a tutit a cseh valóságról.
Most sem hallottam töle semmit, amire nem lehetne azt mondani, hogy így van. A szélsőjobbos dolgokat nem regisztráltam, ellenben emlékszem hogy korrektül viselkedett, amikor az elnöki jelöltségét megtorpedózták.
süti beállítások módosítása