gubik_jobbik.jpg

Akinek nem lenne egyértelmű: a Via Nova, mint politikai kísérlet Szlovákiában megbukott. Lehet még néhány napig, hétig – hónapokig? – hülyeségeket nyilatkozni, de talán már maguknak a nemzetvezető kartársaknak is egyértelmű: ennyi volt, lehet menni havat lapátolni. Naivok nem vagyunk: a szlovmagyar neonácik maradnak. 

Szávay “Mindent vissza!” Pista, a szakértő

A jobbikos bullshiteket felböfögő Gubík László, Via Nova elnök és MKP tag, napok óta épkézláb magyarázattal nem tud szolgálni, mégis, milyen előnye származhat egy magyar kisebbségi politikai érdekképviseletnek Szlovákiában kapcsolatot fenntartani egy nyíltan antiszemita és kirekesztő, rasszista csoportosulással. Ismert: a múlt héten napvilágot látott belső jobbikos jelentésből kiderült, hogy a szélsőjobboldali párt elsőszámú – nem hivatalos – partnere Szlovákiában  az MKP Via Nova Ifjúsági csoportja, a párt szoros, baráti kapcsolatokat tart fenn a Selye János Egyetem Hallgatói Önkormányzatának vezetőivel is. 

Gubík elnök vagy Samu István alelnök minden egyes megszólalásával csak elhúzza a szervezet haláltusáját, egyik kedvencem: “Szávay Pista szakértelmét és tapasztalatát a kárpát-medencei magyar-magyar kapcsolatok terén nem sok politikus közelti meg.” Mit ad isten, a dotoho birtokába került egy Szávay előadás, amelyben a Nemzetpolitikai Kabinetvezető hosszan kifejti Izraelhez, "a zsidókhoz", a szomszédos országokhoz, a szlovákokhoz és a magyar kisebbségekhez fűződő viszonyát. Ismerjük meg a szlovmagyar Jobbik atyját és már-már legendás szakértelmét, amely alapján kijelenthetjük: a Via Nova nyilvánvalóan megbukott.

Nézzük először és idézzük, hogyan próbál Pista az “elcsatolt területeinken (sic!) élő magyarokon segíteni

szavay33.jpg

Szávay: "másképp beszélek, ha egymás között vagyunk”

A szélsőjobb politikus pólóján Nagymagyarország térkép a következő felirattal: "Visszaszerezzük!" és "Megvédjük!". Az már első pillanatra látszik, nem kérdés, ez a csávó tényleg ért a szakmájához, mint az egyszeri szexmunkás, aki bejelenti AIDS-es, de közben meg nem érti, miért nem vághatja partiba a csajokat. Pista, ifjú padavanjaid, ennyi jó tanáccsal a tarsolylemezükben, simán tárgyalóképesek a szlovákoknál! Autonómia? Két-nyelvű Szlovákia? Kettős állampolgárság megoldása? Benes-dekrétumok? Hülyék vagytok, magyarok? Na, de folytassuk komolyan.

A kettős állampolgárság eredménye

Az eddig megszólalt Via novás tisztviselők legfontosabb érve a pártok feletti nemzetpolitika, amely témában a jobbikos Nemzetpolitikai Kabinetvezető - csupán csak véletlen, hogy a Via nova mozgalomban is létezik ez a tisztség? - szerint “nem történt semmi. Na jó, ne legyünk igazságtalanok, ott a kettős állampolgárság”. felkorbácsolt nacionalista légkörön kívül, nézzük meg, milyen eredményekkel járt a kettős állampolgárság bevezetése: Lúzernagyi. A rimaszombati MKP nyugdíjas klub idős tagja jelképezi mindazokat, akik tudatosan vállalt mártír szerepükkel – ti. ”elvették a szlovákok állampolgárságunkat akaratunkon kívül”-  a Magyar Lófaszrend díjakkal kikövezett magyarság-karriert futhattak be az elmúlt néhány évben. Ilonka néni egészen Orbán Viktorig jutott, ha már ott volt, evett a tenyeréből is, ahogy kell.

De itt van nekünk Gubík László, a lévai fiatal MKP-s önként vállalt mártírszereplése nyomán a Magyar Koalíció Pártjának ifjúsági szervezetében már megtörtént a radikálisabb jobboldali fordulat is – a Szávay-féle “öszödi beszéd” szerint. Gubík felépítését és futtatását, előző posztunkban kronológiai sorrendben is bemutatott eseményeken, már a Jobbik és a Fidesz ifjúsági szervei vállalták fel. Közben a szlovákiai parlamenti választásokon kétszer is csúfosan megbukott MKP stratégiát váltott. A párt, apadó népszerűségének növelése érdekében, civilnek álcázott, de közben politikailag nagyon is tudatosan elkötelezett mozgalmi hálóval bástyázta körbe magát, amely a szlovmagyar civil szféra és a fiatalok megszólítását tűzte ki feladatául, akik számára nem kötelező a párttagság, elég ha csak szimpatizálnak az Üggyel.

Felhívás! A dotoho.blog szabad stílusban, várja a kettős állampolgársági sikersztorikat. Kinek, mit adott, jelent a magyarországi törvény. A legjobb pályamunkák között regionális Csehszlovák Kém matricákat sorsolunk ki! Az írásokat név nélkül, szerkesztve később olvashatjátok! A pályázat határideje: június 4. Ide küldjetek: csehszlovakkem@gmail.com

Gubík azzal védekezik, de hát nekik a fideszes szervezettel van stratégiai szövetségük, muha. Ne legyen meglepetés senkinek: a Fidesz és a Jobbik az ún. nemzetstratégiai ügyekben szorosan együttműködik. A jelenlegi kormánykoalíció több, eredetileg jobbikos javaslatot puhított a többség számára is fogyaszthatóvá: a Jobbik által eredetileg javasolt “Nemzeti gyásznapot” végül “Nemzeti összetartozás Napja” néven fogadta el az országgyűlés. Lényege ugyanaz: a nacionalista őrület folytatódik, jelen állás szerint új generációk nőnek fel plusz egy traumával, nevelik bele a felnövekvő generációba “földeink elrablóinak” gyűlöletét, éljen a szomszédságpolitika. A határon túli osztálykirándulások ötletét szintén együtt támogatta a két párt, az akció értelme kontraproduktív.

gubik_less.jpg

A hun-szkíta-magyar rokonságot propagáló Hun Tévé stúdiójában Less "Hullarakodó" Károly, az Egy Jobb Komáromért Polgári Kezdeményezés tagja és Gubík "Mindenmagyarországipárttalkeressükakapcsolatot" László

Szávay és a zsidók

Nem meglepő módon az előadás nagy részét Szávay nem egy szomszédos, hanem egy Közel-keleti országról és annak népéről tartotta. Freud doktor úr lubickolhatott volna az elhangzott kijelentésekben. Személyes kedvencem, amikor a hallgatóság soraiból valaki afelől érdeklődött, hogy a magyar parlamentben mikor fogják listázni - származási alapon - a kettős állampolgárokat. Szávay válaszában sajnálkozását fejezte ki: "az az igazság, sajnos ezt a kérdést, így nem lehet feltenni". Gyöngyösi Márton óta tudjuk: Pista, dehogynem lehet.

A meglehetősen radikális közönségnek Szávay megpróbálta elmagyarázni: "ezt a kérdést a határon túli magyarok kettős állampolgársága miatt nem lehet felvetni. (...) Végül oda lyukadánk ki, hogy magyarázkodni kellene, ez ilyen meg olyan állampolgárság, kontraproduktív lenne, ha pont a Jobbik kezdeményezne olyan lépéseket, amely a kettős állampolgárság ellen szól". Mielőtt a hallgatóság megkérdőjelezte volna Szávay személyét, az előadó gyorsan megnyugtatott mindenkit: “Tavaly mondtam már, hogy nekem nagy célom, hogy az Antiszemita Közbeszéd Magyarországon” című könyvbe be tudjak kerülni”.

Szávay és a szlovákok

Ezt a bekezdést gyorsan le is zárhatjuk, ugyanis jól érzékelhetően Szávaynak gőze nincs Szlovákiáról és a szlovákokról. Az ilyen trollkodó mondatoktól - ti. “a szlovákok állami attributumokat licenszként vették kölcsön másoktól”  - ugyanis már a dotoho blog náci kommentelői is szórakoztatóbbakat írnak. A Jobbik nemzetpolitikai fordulatáról és a Via Nova céljairól azonban lehetnek elképzeléseink, mert Szávay szerint "húsz éve, mi mindig mindenkinek az érzékenységeire tekintettel vagyunk, csak a saját magunkéra nem, ezért nincs nemzetpolitikai fordulat." Világos beszéd. Ezek után valóban kíváncsian várjuk Gubíkék magyarázkodásait, hogyan képzelik, a politikai trollkodáson kívül, az érdemi politizálást a szlovák féllel.

A jelek szerint Szávay a felvidéki magyarokat lesajnáló nézeteit már évek óta hangoztatja: “Általánosságban a felvidéki magyarok identitása elég gyenge” - a "magyar identitás" a Nemzetpolitikai Kabinetvezető értelmezésében itt nyilvánvalóan jobbikos identitást jelent. Szávay ennek okát - egy szélsőjobbostól meglepő módon - a csehszlovák demokratizmussal és a Híd nevű métellyel indokolta, amelyet az asszimiláció első lépcsőfokának nevezett: "amit a Híd mond, hogy éljünk együtt a szlovákokkal egy hazában és szeressük egymást, ez egy veszélyes irány az egyébként is erre fogékony magyar közösségben." Gubík Laci, vajon a tíz százalékos lévai magyaroknak ezt a mondatot hogyan fordítanád le? Gettósodjanak? Költözzenek egy utcába? Barikádozzák el magukat a szlovákoktól? Megannyi kínzó kérdés...

Szávay és a szomszédságpolitika

Vona beszéde óta tudjuk, a Jobbik nem demokráciában, hanem fegyveres konfliktusokban gondolkodik, Gubíkék haverja is megerősítette ezt: “Nehogy félreértsetek, rettenetesen nagy demokrácia-rajongó sem vagyok a szó klasszikus értelmében”. Samu minden bizonnyal Érsekújváron erről nem beszélgetett Ficoval, tudjuk ők nem szélsőségesek. De vajon mit mondott erre a Szávay mester: “Amikor meghallom ezt a szót, hogy jószomszédi viszony, futkároz a szőr a hátamon. (...) Ugyanazt a nyomorult külpolitikát viszi tovább a Martonyi-Németh Zsolt féle duó, mint amit a Kovács Lászlóék."

Szávay szerencsére ezúttal sem hagy minket a téma érdemi kifejtése nélkül, Gubík Laci haverja elmondja nekünk, kik vannak most hatalmon Magyarországon. Mert nincs is szórakoztatóbb annál, amikor egy primitív náci előadja, hogy ő bizony nem szok' zsidózni. De azért egy mondaton belül becsúszik. Előfordul, na: “Meg kellett a nemzetközi, pénzügyi gazdasági köröket nyugtatni, hogy nem lesz fasizmus Magyarországon. Iderakjuk a ti embereteket ezt a joviális, magyarbajuszú erdélyi úriembert, aki egyébként az egész nyugati érdekeknek és a zsidó tőkének tökéletes, megbízható kiszolgálója.” 

Szélsőjobb nyomulás határokon túl

A marosvásárhelyi székelyzászló tüntetésen bebizonyosodott: Erdélyt a szélsőjobb megszerezte és szorosan felügyeli. Ne legyünk naivak: a szélsőjobb rohamtempóban építi ki állásait a Felvidéken is, céljaik hasonlóak. A stratégia is ismerős, az egykor egységes kisebbségi érdekképviseleti szervek “lekomcsizása”, “lerománozása”, “leszlovákozása” után (megbélyegzés) a “bolsevikok” – és a parlamentbe be sem jutott - élcsapata a fokozatos radikalizálódás (akciózás) útjára lépett. A Fidesz-Jobbik féle “nemzetpolitika” jól bevált munkamegosztás szerint történik mind a törvényhozásban, mint a szimbólumok, mind az utcai politizálás területén. A Fidesz-Jobbik nemzetpolitika a külhoni magyarok közül a fent említett “bolsevik” radikális szállal és a szalonnáciknak álcázott civil szervezetekkel épít ki kapcsolatokat, látja el baksissal. Aki a körön kívül esik, gyakorlatilag nem tartozik már a Fidesz-Jobbik-féle nemzetpolitikai értelmezés szerinti "magyar nemzetbe" sem. A Fidesz “tiszta erőből barátság” politikáját az Orbán-Fico-féle mosolypolitika jellemzi, miközben a mélyben a Jobbik féle nettó gyűlöletpolitika hullámai csapnak magasba.

A Fidesz-Jobbik nemzetpolitikai érvelés szerint ennek oka az időtől és tértől függetlenül, örökkön létező magyarellenesség, amely előzmény nélkül, de annál konkrétabb elkövetőkkel létezik! Ebbe a traumatizált, áldozati szerepbe kergeti bele a magyar nemzetet Orbán Viktor és Vona Gábor nemzetpolitikája, amelynek követői ott vannak köztetek a Felvidéken is, barátaim. A Budapestről importált gyűlölet, türelmetlenség, kirekesztés stabil támogatást ad a neonáci szlovmagyaroknak is. Popély Gyula, a Selye Egyetem zsidózó és területi revíziót tanító tanára, Fehér István, a Selye Gimnázium óráin rendszeresen zsidózó tanára, Lass Károly, aki Jókait merte a szájára venni, miközben hullahegyeket vizionál a nemzet ellenségeiből, vagy Gubík László, akit a Jobbik rángatott elő és nevelt ki félelmet és kirekesztést terjeszt. Sokan nem mernek már megszólalni, mert féltik állásuk, egzisztenciájuk inkább szótlanul vagy passzívan tűrik a barna veszély dél-szlovákiai terjedését.

A kérdés most már az, akar-e a szlovmagyar értelmiség is a nyakába egy zárt kapus meccset zsidózó ultrái miatt? Pedig itt lenne az ideje az egyértelmű és határozott fellépésnek! Ha a demokratikus közösség tagjai nem magyarázzák el érthetően és világosan a többségnek, hogy egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, akkor hamarosan nem lesz selyei egyetem sem! 

Ez nem Csehszlovák Kém lázálma, nem egy libsi-bolsi mátrix, hanem a létező valóság

Gubík nyilatkozta Szávayról: "Ha van szakember, akinek van mondanivalója és üzenete számunkra, azt szívesen látjuk." László, neked ezután csak egy mondanivalód lehet: lemondasz.

Lassúfelfogású Via Novások, értitek már, mi a baj?

39 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr55145172

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mennyire idegenszívű Ön? Tesztelje! 2013.03.21. 11:03:29

Nemzeti érzelmű igaz magyar ember Ön, vagy idegenszívű hazaáruló? Ötperces gyorstesztünk kitöltésével megtudhatja! Olvassa el figyelmesen az alábbi 12 kérdést, és karikázza be a monitoron a helyes választ! Az egyes válaszokért járó pontszám és az érték...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2013.03.21. 03:33:28

Ezért a hosszú cikkért sok pénzt kaptál?
igazán kimerítő munka.... büdi izzadságszaga van....

Gatinho 2013.03.21. 03:33:32

Szerintem legyene inkább doTAHO a blogod neve. Az találóbb.

Semper Fidelis 2013.03.21. 07:23:47

Kíváncsi lennék, ki tart téged Index címlapon...

midnight coder 2013.03.21. 07:23:59

A gond ott van, hogy a szlovákokat úgy 10-15 éve olyan nácik kormányozzák, amikhez képest a Jobbik kirándulgató nagymamák gyülekezete. Európa szégyene, hogy a szlovák nácik következmények nélkül meg tudták erősíteni a Benesi-dekrétumot, amikhez képest a mi első zsidótörvényünk lófasz sem volt.

visonka (6th ham) 2013.03.21. 07:24:37

jaj, baszódnál már meg te hazátlan, kirekesztő, hungarofób, bértollnok

kézműves étcsokimikulás 2013.03.21. 07:41:38

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: ezt úgy kérdzed,mintha nem tudnád...
:)
fizetett kis bértroll,igazi mélyliberális gyökér,magyargyűlölő féreg a poszter...
ez van,semmi más...

inebhedj - szerintem 2013.03.21. 07:42:42

Nekem erről a blogról mindig a Doctor Who c. sorozat valamelyik részében megemlített tivoli nép jut eszembe, amelynek egy tagja, mielőtt váratlanul az események sűrűjébe csöppent, a
várostervezésnél dolgozott, fákat ültettek az országút mellé, így a megszálló csapatok árnyékban voltak. A himnuszuk címe:
Dicsõség "Név helye". (A Tivol a legjobban megszállt
bolygó a galaxisban.)

Sokat nevettem.

lüke 2013.03.21. 07:42:45

@Gatinho: csak a hangrenddel van a baj, vegyes kell: de taho
különben meg agent provocateur
DT-nek meg origi buchticky
de.wikipedia.org/wiki/Buchteln

silent76 2013.03.21. 08:19:40

"húsz éve, mi mindig mindenkinek az érzékenységeire tekintettel vagyunk, csak a saját magunkéra nem, ezért nincs nemzetpolitikai fordulat."
Miért dotahó, szerinted nem így van?
Kezdthetnénk a sort azzal, hogy melyik ország ismerte el elsőként Szlovákiát, folytatva a sort azokkal a dolgokkal, hogy lopják a történelmünket. Tudod én Nyugat-Európában élek, és a munkahelyem mellett van egy bár, ahová szlovákok járnak, és amikor elmondtam, hogy magyar vagyok, elkezdek utálkozni velem. Aztán az egyik rászólt a többiekre, hogy hagyják abba, "hiszen nálunk (tehát Szlovákiában) mindenkinek magyar a nagymamája. Ki is derült az igazság, hogy még a szlovákok is tisztában vannak vele, hogy erőszakosan lettek elszlovákosítva magyarok, akik igenis többségben voltak Felvidéken. Ja és remélem te leszel az első, akit életfogytiglani szabadságvesztésre ítélnek hazaárulásért.

biobender 2013.03.21. 08:19:49

Ezek a hulyek meg az itt baromkodo tarsaik tenyleg nem latjak, hogy a masodik trianont alapozzak eppen. Ki fog alakulni egy korrekt Europa korulottunk es a szelen egy koszos naci godor, Magyarorszag. Na, ez aztan segiteni fog a hataron tuliaknak, ide jarhat aki akar melldongetni meg sirva vigadni.
Ha Slota lennek mindennap halaimat mondanek Orbanvonaert.

rágógumó 2013.03.21. 08:20:29

nagyon jó kis írás, én sokáig azt hittem, úgy 2000-ig, hogy nálunk Felvidéken sokkal nyitottabbak az emberek, főképpen azért, mert maguk is kisebbségben élnek, kiszolgáltatva, sokszor megalázva, ez valószínűleg így is volt egy ideig, de mióta Magyarországon az ócska iskolaügynek köszönhetően elterjedt a szélsőjobb, és a Fidesz-nek köszönhetően a gyűlöletbeszéd és a cinikus hazugság teljesen hétköznapi lett, az MSZP pedig tönkretette a gazdaságot az így kialakult nagyon rossz környezet pedig utat engedett az újnyilas Jobbik növekedésének és a parttalan, ocsmány gyűlölködésnek ez meg természetesen, szépen átszivárgott hozzánk is, ez van. Sőt Szlovákiában viccesek azok a történetek, amikor például Fico vagy Slota János a magyarokat szidja, akkor a magyar "értelmiség" azonnal kikéri magának, de ha a cigányokat, akkor Slota és Fico azonnal szellemi testvére lesz a jó magyar embereknek...és együtt bólogatnak és fröcsögnek. Szóval ide süllyedtünk. Ja és persze, hazudozás és magyarázat az van dögivel, de végső soron ezzel nem ártanak senkinek csak maguknak. Az a lényeg, hogy a csallóközi falukban is legyenek Vass Albert felolvasások, a volt párttitkárok meg komcsik az első sorokban üljenek most a templomban, díszmagyarban persze...hagyjuk, hányinger az egész, úgy ahogy van.

biobender 2013.03.21. 08:20:43

Mit is mondott a mi Viktorunk a mi barmainkkal kapcsolatban? " inkabb nem mondok semmit".

Mit mondanak ilyen esetben Europaban?

Szerdán Victor Ponta román miniszterelnök is elítélte a bukaresti Rapid szurkolóinak tettét, és reményét fejezte ki, hogy a sportág illetékes szervei által kiszabott büntetés mellett a csendőrség azonosítja az elkövetőket és "maximális szigorral" alkalmazzák esetükben a törvényt. A zászlóégetés miatt a romániai első osztályú labdarúgó-bajnokságot szervező Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF) 30 ezer lej (több mint kétmillió forint) bírsággal és a következő otthoni bajnoki mérkőzés zárt kapuk mögötti megrendezésével sújtotta a bukaresti Rapidot.

biobender 2013.03.21. 08:36:25

A hulyek nem latjak, hogy eppen a masodik trianont keszitik elo. Lesz majd egy civilizalt Europa, es rajta kivul egy naci Magyarorszag, milyen eselyuk lesz a hataron tuliaknak, barmit is elerni? Majd ide johetnek a godorbe egy zsirosat ugatni, annyi.

Sir Galahad 2013.03.21. 08:36:35

A szerző megint feltalálta a kanálban a mélyedést. A felvidéki magyarok (akiket a szerző valamilyen megfontolásból következetesen szlovmagyarnak csúfol) egy része radikális nézeteket vall, s ezek nem átallanak saját szervezetet létrehozni, meg kapcsolatot tartani a hasonszőrű magyarországi párttal...és? A világ minden országában vannak radikálisok, azok általában pártot, egyesületet alapítanak és keresik a kapcsolatot a hasonló nézeteket valló más országbeli szervezetekkel. Megjegyzem, én a radikálisokkal messze nem rokonszenvezek, de tudnék még sorolni egy rakás csoportot, akikkel szintén nem-közéjük tartoznak például a szerzőhöz hasonló magyarellenesek. Ugyanakkor azt gondolom, annak is joga van a véleményéhez, akivel nem értek egyet, akinek a mondandóját, tevékenységét kártékonynak tartom. Kicsit több toleranciát, CsK...

Anyám Borogass (törölt) 2013.03.21. 08:36:52

Végigolvastam pár régebbi posztot is.
Ha a gyűlölködés = nácizmus, akkor a posztoló a versenyben van "Közép-Európa legnagyobb virtuális nácija" címért.
Pontosan ugyanúgy ír (sokszor még a szóhasználat, stíluseszközök, érvelési hibák is pontosan ugyanazok), mint akiket ő megvet.
Ne haragudjon a posztoló, de ez a blog a jelenlegi állapotában tényleg a "kocsmai hőbörgés 4 kisfröccs meg 2 pálinka után" szint. Lehetne kérni esetleg ugyanezeket a témákat kevesebb uszítással, több objektivitással?
Gondolom nem, és én is szemét náci vagyok, mert szólni mertem :) Mindenesetre ha a kedves posztoló továbbra is gyűlölködni szeretne, találjon egy jó kardiológust a hosszútávú hatások enyhítése érdekében.

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2013.03.21. 08:37:07

@Semper Fidelis: pont tegnap emlegettem egy másik blog kapcsán, hogy tutira azért van címlapon tartva, már fetrengve röhögnek a szerkesztőségben...

Éhes_ló 2013.03.21. 08:55:08

Örülök, hogy a PC bilincsekben vergődő politikai pluralizmus lehetővé teszi a kém által olyannyira alábecsült, megvetett és gyűlölt jobboldali, nemzeti radikalizmus megjelenését bárhol európában, így a Felvidéken is.

Annak pedig külön örülök, hogy ez a radikalizmus a fiatalok, felsőoktatási intézmények hallgatói között többséget élvez.

Annak még jobban örülnék, ha a kémhez hasonló szemét ettől agyvérzést kapna.
De nincs nekik ami vérezhetne, már régen, mert se szívük, se lelkük, se agyuk már régen nincs.
Szerencsére kihaló fajta itthon és az elcsatolt területeken is.

Rodzservótersz 2013.03.21. 09:05:08

Remélem, szerzőnek nagyon fog fájni közelgő halála.

平八 2013.03.21. 09:19:09

@midnight coder: Tökéletesen igazad van. Mások szemében a szálkát, ugye... az a rossz, hogy ha ez a gyökér tényleg kinn élve, látná, hogy így van, de nem, inkább kamuzik évek óta, hadd pörögjön az a Google Ads! Valamiből meg kell élni, ha nincs munkahely.

Amúgy fórum/blogtalálkozót nem szerveznél, kedves "blogger". Mit nem adnék, ha csak láthatnám a fejed. 10 évnyi Kretén Magazin alatt sem röhögnék annyit, ebben biztos vagyok! :D

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.03.21. 09:19:19

Mitől van az, hogy a Jobbikban észreveszed a disznóságokat (és annak alapján még oda is vágsz alaptalan vádakat), a zsidókban, cigányokban, vagy az Izrael-lobbiban meg nem is keresed ezeket? Ők neked szentek.

balf.sz 2013.03.21. 09:19:24

A Jozef Rohac most szlovákiai magyar, magyarországi szlovák?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.03.21. 09:32:54

@平八: Bloggertalálkozó minden pénteken van, gyere el, mindig imádunk röhögni a pöcsfej kommentelőkön!

qrisz 2013.03.21. 09:41:51

tényleg, ki futtatja ezt a kamuszlovák zsidót?

Démonmac1 2013.03.21. 10:08:13

Kedves Blogger szépen összegyűjtötted az indexen hemzsegő fotelnácik egy részét:))

Személy szerint annak örülnék, ha inkább a békés együttélés* valósulna meg, és a politikai szelősőségesek/fociultrák, és egyéb békétlen elemek megnyugodnának végre, semmi nem lesz jobb,ha fenekednek.
(egy csomó faluban a szlovákok/magyarok, vagy fordítva, teljesen jól megvannak egymás mellett/egymással.

Ellensúly 2013.03.21. 10:08:21

Midnight coder 23.59-es hozzászólásában a lényeg!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.03.21. 10:12:13

@Démonmac1: Jönnek ők maguktól, bejelentkezett a náci csürhe, vezényszóra. :))) Bár legalább könnyedén számontarthatók. Méghozzá név szerint.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.03.21. 10:22:24

@Csehszlovák Kém: Náci csürhe, és mikor írsz a ballib zsidó csürhéről? Vagy a ti veszteségeiteket is odaát dobolják? Az értelmesebb (de aljas)ballib elemzőktől megszokott módon elég élesen felismered a széljobb nem kis részének felelőtlenségét és tudatlanságát a határon túli ügyekben, de a ballib csürhe hozzáállása legalább ilyen káros, sőt többnyire egy tőről fakad a széljobb idióták károkozásával. Szóval azt doboljuk mi. Rendben, éljen a munkamegosztás.

bbwd 2013.03.21. 11:28:08

szép volt, do taho fiam, ismét egy agyatlan, értelmetlen, gyűlölködő poszt.

persze, a balllibnek lehet gyűlölködni, mert ők a demokrácia védelmében teszik, aki magyar a magyar érdekekért szeretne tenni valamit, az náci (fotelnáci)

hol sikerült ezt a faék egyszerűségű világlátást kialakítani?

viszont érdekes, hogy honnan van ennyi időd ilyen hosszúságú írások elkészítésére. netán szponzorálnak az elvtársak?

tótbaszó 2013.03.21. 12:44:05

A vérbajos tót kurva anyádból rohadtál volna ki a rákos méhével együtt, mielőtt még leellett az a rühes szuka.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.03.21. 23:32:46

a legszebb az az egeszben, hogy ezek a naci gyokerek egy pillanatig sem tagadjak, hogy mekkora ordenare bunkok:-)

es gyakorlatilag igazoljak a posztban leirtakat. onkent. dalolva. buszken allitanak ki magukrol szegenysegi bizonyitvanyt:-D

Ellensúly 2013.03.21. 23:33:15

Őrizze meg mindenki a méltóságát! Csak azért írogatnak a "gerendás szeműek" ilyeneket, hogy provokáljanak. Ne üljünk fel nekik, legyünk kultúrlények!

Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.03.21. 23:33:26

@Csehszlovák Kém: Na de hol? Hova lehet menni "megismerkedni" veled..? Szerintem sok "érdeklődő" lenne..;))

Tom Bradley 2013.03.23. 04:06:13

köcsög cenzúrázó!

bagir 2013.03.23. 18:21:05

Dotahó, világosítsd már meg szerény elmémet, hogy benneteket a magyargyűlöleten kívül mi tart össze, mert eszetek nem sok van, tekintve a tudományos és művészeti életet. Csak a sztrapacskát ismerik rólatok, meg összevesztek a szőröstalpúakkal , hogy oláh vagy tót volt Hunyadi Mátyás??
A fiam kétszer idősebb államotoknál, mutassál már 3 ősi főúri tót családot. Ja és a "nem adnak engemet" magyar népdal dallamára írt himnuszotokról nem is beszélve, mert még azt is loptátok, mint a cigányok.
Várom cáfolatodat.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.03.23. 18:25:19

@bagir: Sajnálom, minden nácival nem tudok személyesen foglalkozni, olvasgasd a blogot, minden kérdésedre megtalálod a választ. Ja, nagyon sajnálom a gyerekedet.
süti beállítások módosítása