1813435_.jpg

Pokolba a formaságokkal - gondolhatta Csehország új köztársasági elnöke, fogta gumicsónakját, felfújta és lebattyogott a vysočinai víkendházához közel eső Veselský halastóra. El kell ismerni: ha ez tudatos PR, a csávó zseniális, sallangmentesen hozza az átlag cseh szavazónak imponáló sutyó, de esetlen Svejk figuráját!

"Képtelen voltam tovább csinálni" - ismerte el őszintén az elnök, miután kicsit túlpörgette a hétvégi programot, testőreinek szó szerint ki kellett emelni a gumicsónakból. Mi azonban büszkék vagyunk rá, hiszen nem is olyan rég, tekintettel cukorbetegségére, és meglehetősen rossz fizikai állapotára, orvosai több mozgást kértek tőle. Zeman akkor nyilvánosan megígérte: lefogy.

A helyi bulvárlapok persze nem győzik cinkleni Zeman Kapitányt, sokakat érdekelt, vajon milyen érzés lehetett gumicsónakozni testőreivel a fenekében. A Kapitány megnyugtatta az újságírókat, számára is vicces jelenet volt, amikor gumicsónakja után testőrei egy katonai gumicsónakot is felfújtak, de mivel ő a köztársaság elnöke, nem volt ellene az ötletnek. A tegnapi nap ugyanakkor bebizonyította, hogy szüksége lesz egy kolumbiai akcióra is.

A cseh hírügynökség hivatalos jelentése szerint Csehország köztársasági elnöke hétvégén jól megérdemelt pihenőjét töltötte vidéken, fájdalmas fogműtétje után.

Zeman Kapitány megmentése, fotóriport (Blesk):

1813431_.jpg

Zeman Kapitány: chillin' time!

1813438_.jpg

Zeman kapitány minden évben kilátogat a halastóra, srácok élvezitek a tájat?

1813436_.jpg

Zeman Kapitányt tengerészeti karrierje első hosszabb útján utolérte a fáradtság. A megoldás: négy izmos testőr, némi kötél és egy plusz katonai csónak.

1813433_.jpg

Kapitány úr, most felkelünk! Akkor háromra, egy...kettő...

1813435_.jpg

Négy testőr pont elég volt, hogy kihúzzák Zeman Kapitányt a vízi járműből!

1813434_.jpg

Megy ez! A Kapitány máris átvette az irányítást, a többi a testőrök dolga!

1813437_.jpg

Zeman Kapitány visszatér Vysočinára!

1035170_.jpg

Zemannak nem ez az első csónakos kalandja, két évvel ezelőtt szintén kimerészkedett a nyílt vízre, később az újságíróknak csak annyit mondott: lebegtem, azt sem tudtam hol vagyok! Yolo!!!

ruha.jpg

A gonosz újságírók persze nem bírnak leszakadni a témáról, egyben dicsérik az elnök puritán életmódját, hogy nem egy jachtban érték el a toscanai kikötőben, és nyári öltözéke sem Armani vagy Versace.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr945445807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.08.05. 17:15:53

Aranyos.
De tulképp mit akart csinálni a gumicsónakkal/-ban?
A posztból annyi derült ki, hogy letotyogott valami tóhoz, aztán no infó, majd hipp-hopp annyi látszik, annyi a hír, hogy beszorulva fekszik a csónakban, ahonnan markos legények próbálják kicibálni (megj. ha kilőtték volna alóla a gumicsónakot, könnyebb dolguk lett volna).
süti beállítások módosítása