alibig.jpg

Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a lengyelek megcsinálni, amit a magyarok nem? Kínzó kérdések ezek, várjuk a válaszokat!

FRISSÍTÉS!: Alibi Gábor videofelhívására nem is érkezhetett más válasz a náci haveroktól: a Ferencváros náci szurkolói önként és dalolva, többségében polgári nevükkel iratkoznak fel a listára: mi voltunk. A dotoho örül ennek a tömeges náci coming-outnak, már csak egyet nem értünk, mi végre volt ez a nagy hiszti, amikor megírtuk: minden fradista náci? 

Kedves nácik, írjanak egy levelet az Üllői út 129-es címre, vagy írjanak egy e-mailt az info@fradi.hu-ra! – az olvasó  téved: ez nem egy vicc kezdő mondata vagy egy kabaré idézet, hanem Kubatov Elnök komoly arccal elmondott felszólítása azok felé, akik az elhíresült Csatáry molinót csempészték be az Üllőire, jelentkezzenek önként a klubvezetésnél, adják fel magukat! Korábban megírtuk: minden fradista náci. A „Szőke” barátja, ez a Kubatov tényleg ennyire hülyének néz minket?

Mert az elnök úr nem viccel, ilyen esetekben teljesen életszerű, és bizonyára semmilyen PR-szaga sincs egy ilyen videóüzenetnek, amely során a bűnös lelkek lehajtott fejjel körmölik a levelet vagy a mailt a fradi székház címére. A fradi elnöke teljesen komolyan gondolja, hogy gyűlöletet keltő és másokat származásában sértő kiírások ellen egy másfél perces videóüzenettel letudhatta a dolgot, na elmész te a picsába Gábor. Amúgy is: a régi szurkolótársaid a II-esből nem felejtenek el téged, mutatjuk:

kubi.jpg

Még jó, hogy amúgy sem kapkodta el a klub a bocsánatkérést: az eset után 48 órával később kiadott nyilatkozat mellett csak egy posztbejegyzés, fradifórumos cicaharc, az MLSZ 800 ezer forintos büntije és az elnök úr nevetséges felszólító videoüzenete kérte ki a náci térhódítást a Ferencvárosban. Amúgy a témában megjelenő cikkek alatti kommentek nagy része továbbra is Csatáryt élteti, megkaptam az üzenetet a Dotoho Facebook oldalára is, mihez tartsuk magunkat:

dotohofb.jpg

Egyébként felettébb humoros ahogy lassan kiderül a két-három nappal az eset után megjelenő közlemények alapján, hogy a Csatáryt éltető drapi két oldalát nem fradisták és nem szurkolók tartották. Az FTC Baráti köre szerint a demonstráció nem fradi szurkolók műve volt (muha!!!, nyilván álruhás MTK szurkolók villantottak egyet a vendégtáborban), az FTC klubvezetése szerint pedig politikai provokáció történt (muha!!! maga Bajnai és Mesterházy foghatta a Csatáryt éltető drapi két oldalát), amelyet egy maroknyi csoport szurkoló hajtott végre. Ugye korábban már azt is megtudhattuk magától az elnök úrtól Facebook bejegyzése alapján, hogy a drapit becsempészték.

Nézzük a youtube-on található felvételt 24:50-től. Az In memoriam Csatáry László drapi a magasba emelkedik, a szurkolást irányító tag felolvassa a molino szövegét a mikrofonba, majd nem maroknyi csoport, vagy nem fradista beszivárgók, hanem az egész tábor tapssal élteti és kíséri a hosszú, súlyos másodpercekig felmutatott üzenetet. Még mindig ugyanezek az emberek a vastaps után, Ria-Ria-Hungária!!! rigmussal folytatják a megemlékezést. Tessék:

Van még kérdés?

Persze nem Kubatov itt a fősunyi, ugyanezt játszotta el az MLSZ a dotoho által megírt eset, amely a magyar-izraeli barátságos válogatott mérkőzés elején történt a himnuszok alatt. Ki emlékszik még a nagypofájú Csányira, aki a vétkező szurkolókkal akarta megfizettetni a nemzetközi szervezetek által kirótt büntetés MLSZ-re eső részét? Történt valami? Csak annyi, hogy levontuk a következtetést: az MLSZ az ultrák csicskája.

Amúgy erre emlékeztek?

1238846_167516223439564_1527326210_n.jpg

Lengyel példa az MLSZnek és a videózó Kubatovnak!

A történet itt aztán lassan véget is érhet, ahogy ma Magyarországon szokás az ilyen esetekben, szarkenés, fostolás, hazudozás, mellébeszélés, a fehér az zöld és a zöld pedig fehér, nem látjátok? Egyébként: ki nem szarja le Kubatovot és az MLSZ-t? Egyelőre a történet úgy áll, hogy a kommunikációs mágia közben kevesebb embernek sikerül feltenni a kérdést például a rendőrségtől: azok az emberek mennyit kaptak gyorsított eljárásban, akik a drapit bevitték és feltartották?

988692_670385369656147_1871729020_n.jpg

Pénteken olvashattatok az indexen Lengyelország elorbánosodásáról. Történt, hogy a minap, augusztus 8-án, az Európa Ligában a a litván Zalgiris Vilnius Lengyelorzágban, Poznanban a Lech Poznan vendégeként játszott selejtezőmérkőzést. A hazai csapat szurkolói a mérkőzés alatt egy drapit tettek ki az ellenfélnek címezve: "Litván parasztok, térdeljetek le lengyel uraitok elé!" ("Litewski chamie, klęknij przed polskim panem").

Csak a vájtfülűeknek mondom, az akció mögött a Wiera Lecha csoport állt. Az esetből nemzetközi botrány lett, de a minden bizonnyal becsempészett lengyel molino (copy right Kubatov) ellen egyébként nemcsak Litvániából, de a helyi lengyel lapok is éles kritikát fogalmaztak meg.

998064_677178462310171_1666408505_n.jpg

Augusztus 24-én, 16 nappal a botrányos eset után, szombaton a reggeli órákban a lengyel rendőrség 10 Lech szurkolót tartóztatott le lakásukon. A klub szurkolóit a lengyel huligánellenes törvények alapján, gyorsított eljárásban három év börtön fenyegeti más csoportok vallási, faji vagy etnikai származása alapján megvalósult gyalázkodás miatt.

Ennyike.

Ja, majd elfelejtettem, szerencsére a litvánok válaszoltak: Lithuania loves Poland. Elegáns.

1357076.3.jpg

94 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr215474863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fikk a Nick 2013.08.24. 17:04:34

Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy fizet ezért valaki?
Miért nem húzol el a tót kurva anyádhoz innen a gecibe ha ennyire nem tetszik itt?

Conchobar 2013.08.24. 17:22:51

"Ja, majd elfelejtettem, szerencsére a litvánok válaszoltak: Lithuania love Poland. Elegáns." - A blogíró helyében én nem írtam volna ide a litván választ, mert így az olvasónak könnyű meglátnia azt, hogy a bebörtönzésre biztató, gyűlölködő, nácizó blog írója pusztán csak az előjelben különbözik a fradi szurkolóktól

2013.08.24. 17:39:44

Egyetértek, miért kell ezeknek a béközepes majmoknak mindig politizálni a lelátón, meg ostoba rigmusokat fújni minden meccsen? Ami meg eddig a klub részéről történt az ügyben az teljes alibizés. Ha ezt Moniznak lefordították volna, már vette volna a kalapját. Mondom ezt fradistaként, bár a szemükbe sem fradista, sem magyar nem vagyok valószínűleg.

blaubner 2013.08.24. 17:51:08

posztoló: én személy szerint mélyen elítélem a focipályá(in)kon előforduló zsidózásokat, de azt is tökéletesen megértem, hogy a kommentelők többsége miért fordul ellened, és - pl. ebben a csatáry molinós esetben - miért védi inkább a másik oldalt.

míg ugyanis a molinós csürhe a társadalom elhanyagolható szeletét képviseli, mind mennyiségben, mint intellektuálisan, addig te sajnos a társadalom sokkal nagyobb részére általánosítva vetíted rá a kirekesztő, gyűlölködő sértéseidet.

ha egyáltalán célod az, hogy érdemben beszélgess az olvasóiddal, akkor visszafogottabb, tárgyilagosabb stílusban valószínűleg több eremdényt tudnál elérni.

ha_az_életben 2013.08.24. 18:12:45

A lengyel helyzet ennél egy kicsit azért árnyaltabb...

75. Vladys 2013.08.24. 18:16:39

Szóval mert pár lengyel ifjú hülye volt meg bunkó ezért kaphatnak 3 évet is. Szép új világ.

Azt azért jó látni, hogy választott néped kollektív ítélkezési gyakorlatát már magadba szívtad teljesen.

csavari 2013.08.24. 18:23:27

Undorító hogy a mazsihisz Fradi Baráti Köre aláírással pocskondiázza a Fradi drukkereket!

Csapos35 2013.08.24. 18:23:49

Blaubner, szerinted ebben az esetben, hogyan lehet visszafogottabb stílusban írni. Szerinted nem jellemző a Fradi kemény magjára (tisztelet a kivételnek) a huhogó, zsidózó, kirekesztő, heil hitlerező, indul a vonat Auswitzbázó stílus? És ettől szerinted keményen elhatárolódik a Fradi vezetése, az MLSZ, kitiltja ezeket a szurkolókat a stadionból? Kubatov nem csak a Fradi, de az országot kormányzó párt országos pártigazgatója, országgyűlési képviselője. Akkor most mi a probléma?

Reggie 2013.08.24. 18:23:51

Mindenki emlekszik Kepiro Sandorra, hiszen a veresszaju cionista lobbi aldozata.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 18:27:56

@blaubner: @kifordított nagyanyó: már bocsánat, de hol olvastál a posztban valamit is kivetítve a társadalom nagyobb szeletére? Mit hazudozol, kistáska?

Seduxen (már NEM dr.) 2013.08.24. 18:30:56

Kedves Posztoló!

1: Álruhás, és nem áruhás.
2: Mesterházy, és nem Mesterházi.

Ha már egyfajta dühödt felsőbbrendűséggel írunk posztot, ezekre a dolgokra figyeljünk oda, mert a grammarnáczikok szétszednek, mint bolond gyerek a mesekönyvet.

Na de a lényeg: almát hasonlítasz össze a körtével! A lengyel HATÓSÁGOK intézkedését veszed egy kalap alá egy labdarúgóklub ELNÖKÉVEL. "Kicsit" másak a lehetőségek. Tudtommal Kubatov pontosan azért hívta fel a "szurkolók" (bár én inkább használnám az elkövető szót) figyelmét önmaguk feladására, mert 72 óra múlva megkezdődik a beazonosításuk (a fényképes szurkolói igazolvány alapján talán nem lesz nehéz).

Kettő: az eset után tudtommal szigorítják a meccseken kifüggeszthető drapik ELŐZETES ellenőrzését (2 nappal korábban kell a klubnál engedélyeztetni).

És három: személy szerint a múlt heti tetemes sörfogyasztásom maradéka is visszajön Kubatov nevének puszta említésétől is, mielőtt még az lenne az "érv", hogy a kis kedvencem ő. (és akkor az "egyéb" szerepvállalásáról még nem is beszéltem.

Jelzem a magyar sündőrségnek is adottak a jogszabályi felhatalmazások, hogy utánamenjenek ezeknek a "szurkolóknak", és az igazságszolgáltatás kezére juttassák őket. Mondjuk elég baj, hogy az efféle megnyilvánulásokat hatóságilag kell kigyomlálni, és nem megy ez magától.

esef 2013.08.24. 18:32:33

a fiaimmal szívesen kijárnék hétvégente meccsre, ezt csak pár dolog miatt nem tudjuk megtenni:
1. szar a foci
2. nem balhézni akarunk hanem szórakozni...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 18:39:20

@Seduxen (már NEM dr.): Miért lenne alma és körte? Ugyanúgy faji alapon gyalázkodott mindkét tábor, a lengyel és a magyar is. Az, hogy Magyarországon ennyire alibista összekacsintás működik a nácikkal, hogy az MLSZ ennyire az ultrák csicskája, nem én és nem a lengyelek tehetünk, hanem a magyarok.

Te komolyan benyaltad ezt a kubatovos kisvideót? A posztban is megkérdezem, lett-e valami Csányi ígérgetéséből, hogy utánajár, kik zsidóztak a barátságos meccsen? Megtörténtek-e azok a szigorítások, amiket beígért? A mostani szigorításokról szóló hírek is kb ennyit érnek, majd meglátjuk, mit mutat a gyakorlat, addig minden csak duma.

ob.szerver 2013.08.24. 18:40:04

@blaubner:

"a molinós csürhe a társadalom elhanyagolható szeletét képviseli, mind mennyiségben, mint intellektuálisan,"

Nincs igazad, legalábbis a mennyiséget illetően. Ebben a társadalomban az idegengyűlölet, a kirekesztés, a rasszizmus vagy akár a homofóbia egyáltalán nem marginális jelenségek.

blaubner 2013.08.24. 18:40:29

@Csapos35:
de, a kemény magra igen.
de a posztoló az előző posztban dotoho.blog.hu/2013/08/18/minden_fradista_naci) folyamatosan általánosít, lásd a poszt címét, illetve benne azt a részt, amikor a szerző büszkén (?) vállalja az általánosítást.
én ezeket tettem szóvá.

blaubner 2013.08.24. 18:43:43

@Csehszlovák Kém:

"...Na, akkor most sírhat a szátok, igen általánosítottam..." - ezt te írtad az előző posztod ("Minden fradista náci") szövegében.

Na, ennyit arról, hogy ki hazudozik...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 18:47:56

@blaubner: aha, az előző posztban. Akkor most mégis te hazudsz, mert ezt a kommented ehhez a poszthoz szartad.

Ami pedig előző posztom illeti, nem én tehetek róla, hogy a nácikat nem tanítottak szövegértést és szövegértelmezést. Kicsit gondolkodj és hátha leesik, miért az a poszt címe, ami.

okoshka 2013.08.24. 18:48:47

Nem tudom... A transzparens check és az idegenbeli szurkolói kártya elég kemény lépések, végülis szinte minden következmény nélkül megtehette volna azt is, hogy semmit nem tesz. Meg ha jól tudom, azt is mondta Kubatov, hogy be fogják őket azonosítani és ez valahogy kimaradt a cikkből. Várjuk már meg a végét, mielőtt lekollaboránsozzuk.

Bár én a helyükben az egész tábort szétvágnám és ha 1000 emberrel kevesebb van meccsenként, hát ez a kulturált légkör ára.

Seduxen (már NEM dr.) 2013.08.24. 18:51:34

@Csehszlovák Kém: Lengyel RENDŐRSÉG vs. Magyar Klubvezetés. Tagoljam? Ha ez nem alma, és körte, akkor nem tudom mi az...

"majd meglátjuk, mit mutat a gyakorlat, addig minden csak duma." - pontosan ezt mondom én is Neked: majd ha a rendőrség eredménytelenül nyomoz az elkövetők ellen, akkor lehet összehasonlítani a két esetet, hogy debbezeg a lengyelek...

És még annyit: (bár az objektivitásodat erősen megkérdőjelezem, ennyi erővel kb egy újpesti ultra is írhatta volna a posztot): Kubatov alapvetően egy POLITIKUS. AZ volt, és az is marad. Mit várunk tőle? Felelősséget ken szét, maszatol, semmitmondó nyilatkozatokat tesz. Ezt szokta meg. Ettől függetlenül nálam nem ő az elsődleges "rossz fiú" a történetben.

Amúgy meg lehet nézni, hogy Hemmingway mit ért el Kispesten, amikor "nekiment" az ultráknak. Kubatov nem hülye: tudja, hogy ugyanez lenne itt is (tessék elolvasni pár bejegyzést itt-ott, már sokan a 'csába kívánják).

Jómagam ennek a problémának a megoldását nem a kluboktól várnám (nem is lehet), de még csak nem is az MLSZ-től. Egyrészt ezek rendőrségi ügyek (hidd el, amikor a sokadik ilyen ügyben szabják ki gyorsított eljárásban a sok év letöltendőt el fognak kopni az ilyen esetek), de ha a rendőrség nem tud (akar?) intézkedni, akkor az igazságszolgáltatás (ügyészség, bíróság), vagy a jogalkotók (szigorúbb jogszabályok) lesznek szívesek.

willdattaa 2013.08.24. 18:51:47

Ja hogy ez ilyen bátor demokratikus bejegyzés hogy csak előzetes cenzúra után meri megjelentetni a hozzászólásokat?

willdattaa 2013.08.24. 18:51:59

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

1.) A kegyeleti jog passzív és aktív formája mindenkit megillet, még Csatáry Lászlót is, tehát mindenkiről ki szabad írni azt hogy "In memoriam XY".

2.) Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, Csatáry Lászlóval szemben nem hozott ítéletet törvényes pártatlan bíróság, a magyarok kollektív bűnösségét kimondó benesi dekrétumos, megszálló szovjetekkel kollaboráló bosszúszomjas magyargyűlölő soviniszta csehszlovák kommunista diktatúra vérbírósága által koholt vádak alapján meghozott politikai koncepciós ítélet, mely szerint Csatáry László bűnös fasiszta megszállásban és kollaborációban ellett hogy teljességgel komolytalan és abszurd, még a legelemibb civilizációs feltételeknek sem felel meg, ráadásul még valótlan is.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

blaubner 2013.08.24. 18:52:06

@ob.szerver:

erről abszolút lehetne vitatkozni, sőt értelmes vitát folytatni, de erre hivatkozva szerintem továbbra sem szabad általánosítva gyűlöletkeltést folytatni.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 19:02:57

@Seduxen (már NEM dr.): Felőlem tagolhatod is, maximum elkönyvellek egy értetlen faszkalapnak. Mert aki egy rasszista jelenségre adott különböző válaszokból arra a következtetésre jut, hogy ez két különböző eset, az egy értetlen faszkalap. Nem valaminek a következményét kell hasonlítgatni, hanem az okokat. A következmény sajnos csak azt mutatja, hogy ebben az esetben Magyarországon a hivatalos szervek kesztyűs kézzel bánnak a nácikkal, rejtegetik, védik őket. Ha még mindig nem értenéd: nem videózni kellene, meg levelezni, hanem mindenféle csicsázás nélkül elkapni a geciket, akik ezt csinálták. Ez lenne a klub érdeke is, erre ez a faszkalap leáll videózni, baromarc.

Hemit nagy formának tartom, no pasaran, ennyike.

Mohamed 2013.08.24. 19:11:56

@Csehszlovák Kém:

Picinyem ez már lerágott csont hosszútávon a kutyát sem érdekli, lassan már neked lesz kínos ez a vinnyogás és fröcsögés.
Ugyan ki a náthás pöcsömet sértett az ,hogy megemlékeztek egy olyan idős háborús veteránról(nem ő volt az első) akire semmit sem bizonytotttak rá ergo nem bűnös - főleg úgy ,hogy közvetett bizonyítékok sincsenek - ellenben az egyik legnagyobb szélhámos utasítására meghurcolták?

Senkit, az ég világon, főleg hogy a holotúlélő kortársaiból is jó ha egy maréknyi maradt akik kétlem, hogy jelen voltak.

Ez ennyi volt tedd túl magadat rajta, nyugodj meg esetleg dugjál egytet(már ha van kivel) és lépj túl a dolgon fogadd el hogy semmi sem fog úgy történni ahogy te szeretnéd, a világ ennél összetettebb.

Seduxen (már NEM dr.) 2013.08.24. 19:12:14

@Csehszlovák Kém: a kedves nőrokonaiddal beszélgess ebben a "stílusban", te nagyképű tahó. Meg azokkal a szerencsétlenekkel, akik ezt a szart még egyszer elolvassák.

spqr1 2013.08.24. 19:12:33

Az "In memoriam Csatary Laszlo" es a "Csatary ur,miert nem volt gyorsabb, precizebb?" kozt oriasi kulonbseg van. A lengyel kiiras az egyertelmu volt, a magyar az meg egy megemlekezes,egy olyan emberrol,aki par napja hunyt el es ez volt az elso meccs azota. Ennyi

petraeus 2013.08.24. 19:13:01

Ha irtal volna egy cikket a Kubatov allatrol mindenfele hulye osszehasonlitgatas es bezeggezes helyett nem lettel volna kistaska, kistaska.

Pont a lengyeleket hozzod fel peldanak? Akik hosszu evekig tetlenul neztek ahogy a szelsojobb terrorizalja a focit, akik halottak sora utan az EB rendezes miatt nagy nehezen hoztak egy torvenyt amit kelet europai szokas szerint csak akkor alkalmaznak ha nemzetkozi botrany van...
A lengyel huliganok nagysagrendekkel brutalisabbak es szervezetebbek mint a mieink, gratulalok, kituno bezzeg orszagot valasztottal, idiota...

Mohamed 2013.08.24. 19:30:40

@petraeus:

Nézd el szegényemnek, nem erőssége a tájékozottság, a higgadtság, a hitelesség és a pragmatizmus.

Addig is ajánlom ezen videókat azoknak akik itt most műfelháborodnak.

youtu.be/ZQTKptmrxhA

youtu.be/EAgoqptAvdY

youtu.be/OEgB0cYu2lc

youtu.be/OEgB0cYu2lc

youtu.be/RtR4Nbxc0ew

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 19:31:18

@Mohamed: Egyébként te érted miről szól ez a poszt avgy alapból ilyen seggfej vagy?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 19:34:55

@petraeus: Pont a lengyeleket hozom fel példának, ahol példás törvényeket hoztak a huligánok ellen, akiknek persze nem tetszett a dolog, de a lengyel liberális-konzervatív kormány nem hátrált meg!

Neked is javaslom, először tájékozódj, aztán okoskodjál. Ha elolvasod elemzésem Lengyelországról, lehet jobban képbe kerülsz: index.hu/kulfold/2013/08/23/lengyelorszag_elorbanosodasa/

平八 2013.08.24. 19:41:08

Csatáry meg sem élte az ítélethirdetést, de a posztoló már tényként kezeli az egyik oldal vagdalkozásait.
Zseniális!
Te, posztoló, véletlenül másodállásban nem a kuruc.infónál dolgozol? Még ők sem annyira csőlátásúak és elvakultak, mint te egy magad.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 19:42:19

@平八: Kellemes olvasást a témában, szeretem, ha a kommentelőimnek tudok segíteni, hogy tájékozattabbak legyenek:

Mégis megvan a Csatáry-ítélet
index.hu/kulfold/2012/07/26/hianyzik_csatary_laszlo_perenek_itelete/

webmestar 2013.08.24. 19:43:44

Egy baj van a poszttal: itthon nem tudják beazonosítani az elkövetőket. Főleg a Puskásban nem. Vannak stadionok, ahol igen (Újpest, az Üllői is ilyen volt), de a 90%-ban nincs kiépítve a biztonsági rendszer. A PUSKÁSBAN meg SEMMI SINCS! Kubatov nagy szarban van és ezért fenyegetőzik, nyilván egyből nekiálltak a videókat elemezni, de nem tudták őket beazonosítani. Ez van. Éppen ezért kéri, hogy jelentkezzenek (meg persze PR a fradisták felé, hogy ő milyen rendes). Az MLSZ meg nem azért nem talált meg az izraeli meccs után senkit, mert összekacsint a nácikkal, hanem mert NINCS RÁ LEHETŐSÉGE. Ezt nem fogja kommunikálni, mert tök gáz lenne, de nekem elhiheted.
Elég sokat járok meccsre itthon.

Elég a szélsőliberális hazudozókból! 2013.08.24. 19:47:32

In memoriam Csatáry László
Requiescat in pace Képíró Sándor

平八 2013.08.24. 19:48:01

@Csehszlovák Kém:
Seggfejezni tudsz, de írni nem. :D Nice!
*vagy

petraeus 2013.08.24. 19:48:10

OFF
Kozben nezem a hiradot es a egy ujabb cseh varosban randariloznak a nacik... Most eppen Ostravaban probaltak pogromot rendezni. Foglalkozz azzal ami fontos, a cseh tarsadalom es Csehorszag fasizalodasaval, az idegengyulolet es a kirekesztes felerosodesevel.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 20:01:27

@petraeus: OFF Köszönöm a témajavaslatot, ügyes vagy.

Sajnos a fasizálódás, az idegengyűlölet és a kirekesztés nemcsak Csehországra, de Szlovákiára, Lengyelországra és Magyarországra is jellemző a közép-európai térségben, olvasd a dotohot továbbra is!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 20:03:20

@webmestar: Na és szerinted miért nincs az MLSZ-nek lehetősége?

Guillotine 2013.08.24. 20:05:02

POSZTOLÓ,TE EGY IGAZI HÜLYE VAGY.

Mohamed 2013.08.24. 20:05:12

@Csehszlovák Kém:

Na ne legyél ennyire ökör, ez most olyan mintha a Rákosi-korszak bármely koncepciós perében meghozott ítélet alapján mondanánk ki bárkit is bűnosnek, ami nyíván valóan abszurdum tekintve ,hogy kultúrált ,demokratikus jogállamokban nem szokás releváns forrásnak ,vagy bizonyítéknak tekinteni egy bolsevik-rendszer idején koncsepciós eljárás során meghozott ítéletet, még akkor sem ha ezt megpróbálják a választott hazádban felhasználni (ez jól példázza a szlovák állam jogfelfogását és alkalmazását)egy árnyék kergetéséhez.
Maradjunk ennyiben.

nigel 2013.08.24. 20:05:57

@blaubner: Persze, hogy általánosít, hiszen a választott fajtájánál törvényi szinten van jelen az általánosítás, a kollektív bűnösség elve.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 20:07:14

@Guillotine: @平八: csak az érvek maradtak le, ne is törődjetek vele!

Elolvastátok a linkelt cikket?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 20:14:14

@Mohamed: koncepciós perek? :D Ezt ki mondja? Te? :)) Tudsz idézni releváns forrást, vagy olyan körülményt, amely alapján állítod ezt?

Háborús bűnöskét ítélték el a per során, nagyszámú dokumentum áll rendelkezésünkre Csatáry patkány dicstelen teljesítményéről. Ezek viszont tények, amelyekkel nehéz vitatkozni.

Ti sem azt teszitek, csak fújjátok a hazugságaitok, szerencsétlenek, de ettől még Csatáry egy piszkos náci patkány marad, azzal együtt aki védi, élteti. De vajon a fradi miért nem képes elhatárolódni ezektől a náciktól? Milyen érdeke fűződik a klubnak, hogy fenntartsa az akolmeleg látszatát ezeknek hitvány alakoknak?

Netuddki. 2013.08.24. 20:14:50

@blaubner: "míg ugyanis a molinós csürhe a társadalom elhanyagolható szeletét képviseli, mind mennyiségben, mint intellektuálisan, addig te sajnos a társadalom sokkal nagyobb részére általánosítva vetíted rá a kirekesztő, gyűlölködő sértéseidet."

Akinek nem inge...

Mellesleg valahol igaza van, ha ilyen és hasonló dolgokat büntetlenül megtehet bárki ebben az országban. Valahogy a molinózás is és a trafikmutyi is egy tőről fakad. Egyenlőre a fidesz az ország közepe, mert minden szemetet a fideszben fúj össze a szél. Ez pedig a fidesz vezetőinek a hibája...

平八 2013.08.24. 20:33:09

@Csehszlovák Kém: Hogyne, azóta ezen röhögök, főleg, mióta a "perdöntő" papíralapú bizonyítékról kiderült, hogy egy félreolvasás miatt hiszi mindenki Csatáryt (#SWAG) gettóparancsnoknak. Megjegyzem, ez akkora blamázs, hogy a fél világon tanítani fogják (#YOLO), hogy hogy NE dolgozzunk fel bizonyítékokat. :D
Igen, ezt úgy másnap már megcáfolták, de ne zavarjon, köszönjük, kérjük a következőt! :) :) :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 20:35:02

@平八: Az egy bizonyíték a sok közül, amelynek eredetiségéről természetesen csak a nácik nyilatkozhatnak hitelt érdemlően :D

Hát ha ilyen fostos érvekkel védték Csatáryt 1948-ban is, ne csodálkozz, hogy halálraítélték.

Baluci 2013.08.24. 20:35:27

Elmész te a picsába! A szurkolók nagy többsége, - mint én is - egyáltalán nem azonosítja magát a csűrhével! Én 36 éve bérletes vagyok, kikérem magamnak, hogy lenácizzanak!

blaubner 2013.08.24. 20:35:52

@kovi1970:
bocs, de ha a posztoló gyerek azt mondja, hogy "minden fradista náci", az nekem ugyanazt jelenti, hogy "minden cigány bűnöző", "minden indiai büdös" stb., stb.

az a bajom, hogy a kirekesztés ellen akar küzdeni, de közben pont ugyanazokat a paneleket (=általánosítás, ahogy én fogalmaztam) alkalmazza ő is...

blaubner 2013.08.24. 20:36:40

@Csehszlovák Kém:

"...Akkor most mégis te hazudsz, mert ezt a kommented ehhez a poszthoz szartad..."

1.) A stílusod csak és kizárólag téged minősít, bár igen közel áll az általad megvetett fradisták stílusához, mind választékosságban, mind szóhasználatban.
2.) A kör bezárult, mert pont ezt a magatartást tettem szóvá az első hozzászólásomban a tiednél lényegesen kulturáltabb megfogalmazásban, de neked tényleg nem kellett több, mint 2 kommentváltás, hogy visszatalálj ehhez az ordenáré stílushoz és hozzáálláshoz.
3.) Elég szomorú, hogy a saját írásodat sem tudod értelmezni, és káromkodásokkal pótold a tartalmi válaszadást.
4.) Nem tudom, hogy így minek engeded a kommentelést, tekintve, hogy folyamatosan miket kapsz a hozzászólóktól ez nekem elég mazochista hozzáállásnak tűnik.

Na, ennyit erről.

Wrex 2013.08.24. 20:37:20

@Csehszlovák Kém: "Ezek viszont tények, amelyekkel nehéz vitatkozni."
Azzal a ténnyel is elég nehéz vitatkozni, miszerint "Csatáry Lászlóval szemben nem hozott ítéletet törvényes pártatlan bíróság"

Netuddki. 2013.08.24. 20:37:37

@Csehszlovák Kém: Sikerült megint egy jó kis fidesztroll csalogató bejegyzést írni. Gyűlnek mint legyek a szaharára.
Nem kell velük törődni. Mutyizós tolvaj banda a fidesz. Aki meg őket védi az ugyanolyan erkölcsi mélységekben leledzik. Helyetted kitörölném őket a csába, ha már úgyis moderálsz. Nem érdemlik meg, hogy a hozzászólásuk megjelenjen. Nem minden magyar ilyen mint "ezek", sőt a magyarok többsége nem ilyen...

Wrex 2013.08.24. 20:37:56

@Csehszlovák Kém: "Mégis megvan a Csatáry-ítélet"
ahem...
"A Nemzeti Emlékezet Intézetének archívumában található akta tartalmazza a kassai Népbíróság 1948. június 8-án hozott ítéletét is"
Már nem azért, nagybatyu, de ha egy '48-as tót népbírósági ítéletre hivatkozol, akkor
1. sovinisztább és magyargyűlölőbb vagy mint gondoltam
2. ahogy már fentebb is elhangzott: "Csatáry Lászlóval szemben nem hozott ítéletet törvényes pártatlan bíróság"

Mohamed 2013.08.24. 20:38:15

@Csehszlovák Kém:

Ehhez a cikkhez négy kommentet írtam de időrendben a harmadik nem jelent meg.

Ne cenzúrázz!
Rontja az amúgy sem túl acélos hitelességedet.

Mohamed 2013.08.24. 20:39:07

@Csehszlovák Kém:

"Ezt ki mondja? Te?"

Neem kérlek alássan, a történész szakma egybe hangzó álláspontja az hogy a bolsevik-rendszerek során a politikai jellegű vagy katonai eljárások koncepiósak voltak és előre legyártott forgatókönyv szerint ítélkeztek, erre jó példa a Rákosi-korszak vagy a Szovjetúnióbeli ítéletetek tömkelege (Terrorháza látogatást madan iktassál be) így naivitásra sőt deficitec történelmi ismeretekre vall .hogy ha valaki azt hiszi, hogy a korabeli Csehszlovákiában ez másképp ment.
És főkéép akkor született könnyen ítélet ha a vádlott az adott terület magyar vagy német kissebségéhez tartozott.

"nagyszámú dokumentum áll rendelkezésünkre Csatáry patkány dicstelen teljesítményéről."

Picinyem, nagyszámú dokumentum ,perirat Maléter Pál Tildy Zoltán vagy Nagy Imere koncepciós peréről is fenn maradt, ez nem bizonyít semmit csak azt hogy a korabeli bolsevik diktatúrák ítéletei meglehetősen koncepciózusak voltak.

De semilyen közvetlen bizonyíték nincsen arról hogy Csatáryt bármilyen felelősség is terhelte volna a zsidók kiírtása tekintetében, csak olyan tanúvallomások születtek évekkel később előkerült kétes eredetű nem teljesen megbízható tanúktól ,hogy ő valakinek a valakijének a valakijétől azt hallották ,hogy Csatáry pinákba nyíúlkált meg kézzel ásatott gödröt oszt ennyi. Egy jogállamban az ilyen közvetlen bizonyítékokkal alá nem támasztható tanúvallomások nem állnák meg a helyét(elég ha csak azt nézed hogy a mai ítéletben hogy felsültek a MÁV-től kártérítést követelő zsidók)
Régen azt a periratokban is megjelenő mesét is kézpénznek vették hogy emberbőrből készítettek lámpaernyőt aztán mára bebizonyosodott ,hogy ez is csak kitaláció.

"szerencsétlenek, de ettől még Csatáry egy piszkos náci patkány marad"

Ühümm ,esetleg van valami hiteles követlen bizonyítékod erre nézve?

"De vajon a fradi miért nem képes elhatárolódni ezektől a náciktól"

Nos drága pacalfejű tubicám azért nem mert az In memoriam Csatáry László felirat nem jelenít meg faji vagy etnikai alaú diszkriminációt vagy uszítást, pusztán ezért.

killin tours 2013.08.24. 20:39:24

akkor mégegyszer leírom, 13 éves koromban egy évig jártam a K szektorba az üllői úton, és már akkor is vakartam a fejem, hogy annak a kb 1000-1500 embernek annyi ész jutott összesen mint 3 vajhalnak. lehet itt vitatkozni arról, hogy a csatáry ki a faszom volt meg mit csinált, meg lehet védeni a fradi b közepet, de aki azt állitja hogy ott kissebségben vannak az ostoba büdösszájú sudribunkó köcsögök, akik a saját kibaszott nevüket nem tudják kimondani érthetően, az hazudik.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 20:52:22

@blaubner: A kommentelést engedem, mivel a vélemény szabad, persze, utána a hiszti is, ha valakit jól nevén nevezek, hogy kilóg a barna inge a sliccéből.

Nem hiszem, hogy tartozom magyarázattal, milyen stílusban írok. Ha nem tetszik, nem kell olvasni, ilyen egyszerű a történet.

Mivel te vagy a legkitartóbb fogalmatlan, ezért neked, külön elmagyarázom, amit nem fogtál fel előző posztomban: görbe tükröt állítottam a címadással azoknak, akik aztán szépen jégre is mentek, lám te is, mert nincs annál szánalmasabb, ha fel sem fogod azt, amit kommentelsz. Ez az egyik.

A másik, hogy amennyiben rendszeresen olvasod a dotohot, nyilvánvaló lehet, hogy a nácivadászat a blog profiljába tartozik így azt is tudhatod, hogy a magyarországi nácik nem túl bátor lények, általában rejtőzködnek, álságosan, kettős beszédet használnak. Nincs annál élvezetesebb, amikor az ilyen beszari kis gyáva szarokat jégre teszem, mert egyébként annyira fakocka egyszerű gondolkodással rendelkeznek, hogy mint az előző posztom alatti névsorolvasás is mutatja, simán önként iratkoztak fel a listára :D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 21:01:13

@Wrex: @Mohamed: Van egy rossz hírem srácok.

A csehszlovák bíróság nem azért ítélte el Csatáryt, mert magyar volt, hanem azért mert emberiség ellenes bűnöket követett el. Ezt nem a csehszlovákok találták ki, hanem tanúvallomások és dokumentumok alapján fogalmazták meg.

Másodszor: minden per más és más volt, pechetekre, a Csatáry-ügy igencsak jól dokumentált ennek a patkánynak esélye sem lehetett a bíróság előtt.

Egyben várom a bizonyítékaitokat arról, amelyek a csehszlovák bíróság magyarellenességére utalnak a Csatáry-per esetében!

taga20 2013.08.24. 21:02:21

@Wrex: öreg, neked azt kívánom, hogy csatáribácsi féle arc legyen a táborparancsnokod! na akkor megtanulnád a kutyafittyet:)

Hefe 2013.08.24. 21:04:30

eleg jo osszefoglalo iras a magyar foci barna pestiserol a fradirol. A jaross andor-kubatov tengely tovabbra is mukodik.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.24. 21:22:18

@kovi1970: Pontosan!

Nagyon kíváncsi lennék ha ezek az elpofátlanodott, egysejtű náci csürhék, akik mostanában ultráknak nevezik magukat meg huligánoknak, és most a szurkolói regisztráció miatt sírnak és hisztiznek, jujmicsodakegyetlenségmán, milyen fejet vágnának, ha a lengyel rendőrséggel találnák magukat szemben és egy ilyen kis jajdevicces csatárymolinózás után elvinnék őket saját lakásukból és lesittelnék őket 3 évre.

Severus 2013.08.24. 23:19:27

Nagyon unom már, hogy azzal a sunyi dumával jönnek itt, hogy dehát nincs is ellene ítélet, nincs semmi rábizonyítva, stb. Adolf Hitler nevű ellen se volt, mégis simán közösség elleni uszítás (új btk 332) éltetni. De akkor megkérdezném, vajon miért emlékeztek meg Csatáryról az MTK meccsen? Mert épp kiderült, hogy a fradi ifiben rúgta a bőrt? (not.) Mitől "hős csendőrtiszt", ahogy a kurucinfó írja? Titeket nem zavar ez a kettős beszéd?

zabhegyző 2013.08.24. 23:32:47

A játék kit érdekel errefelé? Csak egy alkalom egyeseknek a primitív mocskolódásra. Könnyen uszítható sunyi bábok.

milyen szép a Vértes, ó 2013.08.24. 23:54:24

@Severus:

1. Csatáry ott se volt, a magyarellenes tudjukkik hamisították az összes iratot; meg Csatáry nyilatkozatait is
2. Ott volt, de nem történt semmi; vitt levest a rászorulóknak -- mondták
3. Csak kényszerítették szegény Csatáry bácsit, ő magától biztos nem csinált volna ilyet
4. Hogy becsomagolta azokat a mocskos zsidókat, hahaha

Egy igazi műjobbos gond nélkül tud egy mondaton belül érvelni mind a néggyel.

2013.08.25. 02:24:14

Miért kell a lelátón ilyen fasszopós dalokat énekelni? Szerintem nagyon gáz és primitív!

Severus 2013.08.25. 09:25:14

@milyen szép a Vértes, ó: De ezek közül melyik a hősies? A 4.? Vagy a 2., sőt, ráadásul zsidókat mentett, ő a kassai Wallenberg?
olvasd el ezt:
kuruc.info/r/21/116524/

Izgalmas dolog ez és tényleg kíváncsivá tesz. Mert OK, hogy a büntetőjogi felelősség árnyékában megy a terelés, hogy "nem is bizonyítottak rá semmit, ránk se lehet" (holott mindenki tudja, miért tették ki a drapit, ha nem így lenne, semmi értelme nem lett volna. ). De itt, anonim környezetben mi gátolja őket abban, hogy bevallják, hogy "azért szeretjük Csatáryt, mert zsidókat deportált, és amúgy mi is ezt szeretnénk, teccikérteni?".

Amúgy nyilván sokan ártatlan zrikának fogják fel. Nagyon jól tudom, minden lehetséges módon sértegetik egymást a rivális táborok, pl. a másikat a saját anyjával a ravatalon elkövetett nekrofíliával való vádolással.
De valamiért sokan most mégsem azt mondják, hogy bocsi, nem gondoltuk komolyan...

De az újabb gyöngyszem, felsorakoztak a csoportok:
www.nb1.hu//hirek/fradistak-nemet-mondanak-kubatov-gabor-keresere
"Ugyanakkor megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy büntetést szabtak ki rasszista megnyilvánulásokra hivatkozva, miközben ilyen nem volt tapasztalható az ominózus, FTC-MTK mérkőzésen"

kifordított nagyanyó 2013.08.25. 09:25:28

@Csehszlovák Kém: Hazudozik a tudodki!
A legtöbb posztod arról szól,hogy mi magyarok milyen szarok,meg náczik vagyunk.
Ezt ne tagadd!

Jenyei 2013.08.25. 09:25:45

Kubatov at kicsiben ami at egész Nemzeti Együttműködés nagyban. Sunnyogás, szép szavak a felszínen, hányadék a színfalak mögött.

felcsutisuttyo 2013.08.25. 09:25:59

KUBATOV a választási csalásért felelős Nemzeti Gazember, a jobbosok sejhaját nyalja...Kubatov..és a többi Nemzeti Fidesz szaros csak azért állnak a focicsapatok élén, hogy a Rájuk szavazó FOCICSÜRHÉT TERMELJENEK..MINÉL TÖBBET!
Rohadt egy csaló gazemberek!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.25. 09:27:38

@Severus: Köszönöm a legújabb nyilatkozat lineklését.

Ezzel a szöveggel gyakorlatilag a szurkolók hivatalosan is megerősítik, amit előző posztomban írtam: minden fradista náci!

Conchobar 2013.08.25. 09:29:48

@zabhegyző: "A játék kit érdekel errefelé? Csak egy alkalom egyeseknek a primitív mocskolódásra. Könnyen uszítható sunyi bábok" - Nem vagyok abban biztos, hogy a komment írója mindkét oldalra szánta volna a dörgedelmét. Mindenesetre, előrébb lehetnénk, ha képesek lennénk különbséget tenni a másik népet sértő, mocskoló megnyilvánulások ("Litván parasztok, térdeljetek le lengyel uraitok elé!","mocskos zsidók" stb.) illetőleg egy elhunytról történő megemlékezésnek álcázott állásfoglalás között. Akkor is előrébb jutnánk, ha képesek lennénk megérteni: követhetett el bűnt egy kassai gettóparancsnok, de nem kellene uszulni, és úgy tenni, mintha ő parancsnokolt volna Auschwitz lágerében, netán ő gyilkolta/gyilkoltatta volna le zsidók tízezreit, vagy millióit (pusztán amiatt, mert már csak ő maradt életben a megvádolhatóak közül)

okostojgli (törölt) 2013.08.25. 09:29:55

"Lithuania loves Poland"

Én szeretem a Fradit. :)

Bafana 2013.08.25. 09:30:04

Kubatov Gábor most hozzánk szól. Azokhoz, akik a Ferencváros történelmi szerepéhez méltóan, tisztességgel, kegyeletteljesen, ha csak másodpercekre is, de emléket állítottunk egy halálba kergetett magyar embernek. Azokhoz, akik ezt megtették, de talán azokhoz is, akik úgy gondolják, hogy Magyarországon egy embert sem lehet (még akkor sem, ha történetesen magyar...) tisztességes és elfogulatlan tárgyalás, előítéletektől mentes bírósági ítélet nélkül megbélyegezni.
Igen. Ha egy olyan ember kérdezi, aki az Országgyűlés Emberi jogi bizottságának az ülésére évek óta nem jár be, de az ezért járó tiszteletdíjat az adófizetők zsebéből sunyi tolvaj módjára kilopja, szóval ha egy ilyen Kubatov Gábor-féle valaki kérdezi, akkor MI VOLTUNK! Mi voltunk azok, akik kitaláltuk, mi voltunk azok, akik megfestettük, mi voltunk azok, akik becsempésztük a "stadionokba", és mi voltunk azok, akik kifeszítettük ott. A szurkolói kártyaszámunkat viszont fölöslegesen is adnánk meg, hiszen ha Magyarországon valaki köztudottan listákat vezet a polgárokról, az bizony éppen te vagy.
Egy valamit viszont mi is kérünk, kedves Gábor. Most ne bújj el a képviselőtársaid mögé, ne bújj vezető politikusok szoknyája alá, de legfőképp ne bújj a kormány mögé. Vállald a felelősséget! Arra szeretnénk kérni, hogy egy előre meghirdetett sajtótájékoztatón adj magyarázatot a megmagyarázhatatlanra, a munka nélkül felvett adóforintokra. Írj levelet a Facebookra, juttasd el az MTI-nek (bel@mti.hu), a Legfőbb Ügyészségnek (info@mku.hu), és tegyél töredelmes, beismerő vallomást Budapest Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályán.
Kedves Gábor! Egy valamit meg kell értened akkor is, ha elsőre hihetetlennek tűnhet számodra, hogy vannak ilyen emberek: nem arról van szó, hogy nem szeretünk téged. Arról van szó, hogy a hazánkat mindennél jobban szeretjük.
Most azt kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. A hatalom és a pénz, vagy a becsület és a tisztesség. Mi nem adunk ultimátumokat, azt meghagyjuk a politikusoknak, bűnözőknek és neked.

hunorr 2013.08.25. 09:31:15

te "csehszlovák" (-ugyan már...) kém! Egy-két dolgot magyarázz már meg:
1. Ha te ilyen nagy csehszlovák rajongó vagy, miért foglalkozik minden második cikked az - amúgy rendre lesajnált - anyaország zsidóinak vélt vagy valós sérelmeivel?
2. Láttad-e azt a közvetítést 2009-ben, ahol többször is, hosszú másodpercekig láthattuk a Steaua Bukarest szurkolóinak azon kedves molinóját, hogy: "MEDDIG HORDJA A MAGYAR NŐ MAGÁBAN SZART? KILENC HÓNAPIG"
3. Mikor citáltad ezt, és mikor jártál utána, hogy mi lett az elkövetőkkel?
4. Van egy - Visinszkij-i stílusban feltett kérdésed: "Egyelőre a történet úgy áll, hogy a kommunikációs mágia közben kevesebb embernek sikerül feltenni a kérdést például a rendőrségtől: azok az emberek mennyit kaptak gyorsított eljárásban, akik a drapit bevitték és feltartották?" - ezt (mármint, hogy valakik egy elhunyt emberről megemlékező molinót emelnek a magasba) mégis a magyar jogrendszer melyik paragrafusára alapozod?
5. Gyógypedagógus segítsége nélkül képes vagy különbséget tenni egy részvét-nyilvánítás és egy másik népet illető gyalázkodás közt?

hunorr 2013.08.25. 09:31:28

@Fikk a Nick: tót kurva anyja? ugyan már... az az anya dehogy tót (és persze dehogy magyar, de gondolom, ez egyértelmű)

kifordított nagyanyó 2013.08.25. 09:38:18

Azért a Lengyelek eleve egy másik ország lakóit alázták.
Kicsit más sztori.

petraeus 2013.08.25. 09:44:47

@Csehszlovák Kém: Csatary bunossegenel ket dolgot kulon kell valasztani:
A rendelkezesre allo dokumonetumokat es tanuvallomasokat a Csehszlovak nepbirosag iteletetol.
A ketto nem fugg ossze, Csatary ellen van boven bizonyitek es ez alapjan szerintem bunos volt de ezt birosag (halala es a magyar ugyeszseg szanalmas keslekedese miatt) sose mondtak ki, ez teny ha ettol egy naci jobban erzi magat lelke rajta...
A csehszlovak nepbirosag Csatary tavolleteben 1 nap alatt bunosnek mondta ki DE nem a holocaustban valo reszvetel vadjaval (az akkoriban meg nem volt fontos, foleg nem annak a szlovak allamigazgatasnak aki par eve meg deportalta a zsidokat...), hanem mint kollaboranst, akkoriban futoszalagon iteltek el a magyarokat ilyen vadakkal, es ok meg szerencsesebbek voltak mert a nemeteket itelet nelkul lottek tomegsirba vagy lincseltek meg a csehek.
Szoval Csatary lehet egyszerre bunos a zsidok deportalasaban es szenvedo alanya egy csehszlovak koncepcios pernek.

Radasul azokat a cselekmenyeket amikert most probaltak birosag ele allitani nem is vizsgalhatta a Csehszlovak nepbirosag hiszen azokat magyar allampolgarok ellen, magyar hivatalnokkent magyar teruleten kovette el, ezert kellett volna magyar itelet alapjan magyar bortonben meghalnia.

Az hogy a szlovakok a 48 as iteletet megprobaltak ervenyesiteni csak egy ujabb elem a magyar kisebbseg ellenei szisztematikus kampanyukban plusz igy nem kell par hetig a sajat naciaikrol es a szlovak tarsadalom nagyon gaz hozzallasarol beszelni.

esef 2013.08.25. 09:44:58

@Baluci:
na de ha bevezetnék azt a rendszert ami az angoloknál van (hogy az ilyen csürhe soha az életben ne juthasson be egy meccsre, de még a közelébe sem), akkor lenne esély, hogy mások is kijárnának kulturáltan szurkolni. a csürhe alatt nem csak az FTC szurkolóit értem, hanem az összes sutyerákot. talán ha a Felcsútnak nincsenek ultrái, talán még szurkolói sem

kifordított nagyanyó 2013.08.25. 09:45:08

Nem lehetne minden kommentet megjeleníteni,te demokrata?

Namir 2013.08.25. 09:47:49

Menetrend szerint megérkezett DOTOHO legújabb köpködése. Mert mindenről mi jutunk az eszébe. Ez vmi pszichés probléma?

gazoló 2013.08.25. 09:48:10

@okostojgli:

én meg szeretTem a fradit!!!

okostojgli (törölt) 2013.08.25. 09:49:43

@kifordított nagyanyó: "eleve egy másik ország lakóit alázták"

Értem.
Ha a Maccabi Tel-Aviv játszik nálunk akkor nem lehet zsidózni, ha az MTK akkor rendben van.

Cigányozni meg bármikor lehet, igaz, kretén?

okostojgli (törölt) 2013.08.25. 09:56:11

@kifordított nagyanyó: "Nem lehetne minden kommentet megjeleníteni,te demokrata?"

Demokrata, nem anarchista.

Wrex 2013.08.25. 10:04:32

@taga20: Öreg, neked azt kívánom, hogy bírósági tárgyalás és ítélet nélkül szórjanak kígyót-békát a fejedre és esélyed se legyen megvédeni magad!

zo1ta 2013.08.25. 13:48:16

Baromi idegesítő most már, hogy egy Bohémiában élő tót taknyos orrú pofázik a magyar belügyről folyamatosan, és próbál a maga szánalmas módján kioktatni. Tudod mit, kisköcsög? Írjál a szlovénoknak, jajj összekevertem: szlovákoknak, meg a csecseneknek, ööö elnézést: cseheknek az ő náciikról. Ugye nem kell bemutatnom Slotát meg Benest?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.25. 14:46:43

@zo1ta: Benes halott, Slota sem politikus már, a magyar fradista nácik pedig most adtak ki egy közleményt, hogy nem adják ki szurkolótársaikat! Szerinted melyik aktuális, seggfej?

Baldrick68 2013.08.25. 22:08:25

Ahogy látom a fradi szurkolók részéről a "beismerés" nem váratott sokáig :D

Nem adjuk ki társainkat. A Ferencváros szurkolói csoportjainak közleménye!

www.fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/3724-nem-adjuk-ki-t%C3%A1rsainkat-a-ferencv%C3%A1ros-szurkol%C3%B3i-csoportjainak-k%C3%B6zlem%C3%A9nye

Baldrick68 2013.08.25. 22:08:56

@Namir:
Ezek szerint te is náci vagy?
Mert hogy konkrétan róluk írt.

Kakimaki0123456789 2013.08.26. 16:23:38

Ebben vastagon benne van az AB is (marmint a regi) ami/akik szerint csak az buntetheto kisebbseg ellenes izgatasert, aki konkret buncselekmenyre hiv fel konret kisebbseggel szemben.
Tehat az AB a szolas szabadsagat vegletesen vedte az emberi meltosaggal szemben.
Torvenyileg is csak a holokauszt tagadasat, vitatasat tiltjak, naci, fasiszta eszmek terjeszteset nem.
Nalunk elkepzelhetetlen hogy "mas csoportok vallasi, faji vagy etnikai gyalazasaert" barkit is eliteljenek, vagy ilyen torveny hozzanak; de meg az is elkepzelhetetlen hogy az ilyen gyalazkodassal szemben a vezeto pert politikusai felszolaljanak, ez ellen fellepjenek, mert hat ok is egyre nyiltabban fasiszta ideologiat kepviselnek, terjesztenek.

datoya brown 2015.08.05. 15:44:43

Elég vicces ez a poszt így két év távlatából. A lengyel klubok egyre-másra kapják a (jogos vagy jogtalan, az más kérdés) büntetéseket a szurkolók viselkedése miatt, miközben a Fradinál - nem kis részben az említett molinó hatására - vénaszkennerrel szűrik ki a bajkeverőket. Sikerrel.
süti beállítások módosítása