Befejeztük sikeres világbajnoki szereplésünket. A végső siker elérésére sem esélytelen Hollandia állította meg a Tót Tankokat. A vereség ellenére mindeki nagyon büszke arra amit elért a csapat, egy régi fradi-rigmus aktualizálásával tudnánk legjobban jellemezni lelkiállapotunk: "mi akkor is győzünk, hogyha kikapunk".

Postunk folyamatosan frissül.

 
Az Oranje győzelméről Robben és Sneijder gólja döntött a 18. és a 84. percben. A szlovákok későn kezdték meg a felzárkózást: Vittek a ráadás utolsó percében szépített 11-esből. Weiss mester csapata történelmi világbajnoki bemutatkozásán így egy győzelmet, egy döntetlent és két vereséget jegyezhet fel. A Dél-Afrikai Köztársaságból, ellentétben több, más búcsúzó csapattal, azonban nyugodt lelkiismerettel távozik csapatunk, hiszen képesek voltunk továbbjutni az alapcsoportból, illetve mi ütöttük el a továbbjutástól az uralkodó világbajnok olaszokat. Győzelmünkkel a taljánok felett a világbajnokság egyik nagy szenzációját okoztuk.
 

 
Hollandia - Szlovákia 2:1 (1:0)
 

Gólok: 18. Robben, 84. Sneijder - 90+3. Vittek (11-esből). Játékvezetők: Undiano - Martinez, Jimenez (spanyolok), sárgalapok: Robben, Stekelenburg - Kucka, Kopúnek, 61.962 néző.

Hollandia: Stekelenburg - van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, van Bronckhorst - van Bommel, de Jong - Robben (71. Elia), Sneijder (90+2. Afellay), Kuyt - van Persie (79. Huntelaar)

Szlovákia: Mucha - Pekarík, Škrtel, Ďurica, Zabavník (86. Jakubko) - Kucka, Hamšík (86. Sapara) - Stoch, Weiss ml., Jendrišek (71. Kopúnek) - Vittek

 

Nézd meg újra a gólokat:

  1:0 - 18. min. Robben

2:0 - 84. min. Sneijder

2:1 - 90+3. Vittek (11-esből)

Egy kis statisztika:

Hollandia-Szlovákia

Az összes lövés száma: 16:12, kapura tartó lövések száma: 9:3,s kaput erkelülő lövések száma: 7:9, befújt szabálytalanságok: 17:19, labdabirtoklás: 52%:48%, lesek: 2:3, szögletek: 5:2, sárgalapok: 2:3, piroslap: 0:0, lefutott táv: 103,024 km : 105,925 km, a mérkőzés legjobbja a FIFA döntése alapján: Arjen Robben

Játékosok futották:

Hollandia: Dirk Kuyt 10 615, Gregory van der Wiel 10 582, Wesley Sneijder 10 213, Nigel de Jong 9878, Giovanni van Bronckhorst 9877, John Heitinga 9348, Mark van Bommel 8989, Joris Mathijsen 8958, Robin van Persie 8613, Arjen Robben 7465, Maarten Stekelenburg 4063, Eljero Elia 2631, celkovo: 103 024, priemerne: 7359

Szlovákia: Peter Pekarík 10 917 m, Juraj Kucka 10 744, Marek Hamšík 10 595, Vladimír Weiss ml. 10 109, Miroslav Stoch 10 000, Róbert Vittek 9541, Ján Ďurica 9388, Martin Škrtel 9266, Radoslav Zabavník 9070, Erik Jendrišek 7979, Ján Mucha ml. 4121, Kamil Kopúnek 2573, celkovo: 105 925, priemerne: 7566.

Nyilatkozatok

Vladimír Weiss, Szlovákia szövetségi kapitánya:  Úgy gondolom, hogy ma a jobb csapat nyert. Kár, hogy Miňo helyzete 1:0-s állásnál nem ment be. A második bekapott gólról nem tudok mit mondani, tulajdonképpen nem is láttam. Kemény kis mérkőzés volt és azt hiszem nincs miért szégyelni magunkat. Egy Hollandia ellen meglehetősen hiányzott Zdeno Štrba védőjátéka, főleg a mérkőzés első szakaszában. Később fokozatosan feljavultunk és legalább két tiszta százszázalékos gólhelyzetünk volt. Talán többet is elérhettünk volna, de összességében elégedett vagyok. Csapatom főleg Olaszország és Hollandia ellen megmutatta világnak valódi értékét és azt, hogy mire képes. Emelt fővel távozunk Afrikából. Köszönjük Afrika, hogy itt lehettünk, köszönjük Afrika a fantasztikus hangulatot és a korrekt játékot ellenfeleinktől. Büszkék vagyunk, hogy itt lehettünk és, hogy harcban lehettünk a negyeddöntőért.

Bert van Marwijk, Hollandia szövetségi kapitánya: Tudtuk, ha nem lövünk még egy gól az ellenfél feltámadhat. Kapusunk többször gyönyörű védéseket mutatott be. Aztán a második gól után meglőhettük volna a harmadikat is. Összességében, az egész meccset megvizsgálva megérdemelten nyertünk. Már a múltban is megmutattuk, hogy képesek vagyunk erős ellenfelet legyőzni. Sportolók vagyunk és hiszünk abban, hogy minél tovább juthatunk. Muszáj azonban realisátnak lenni, mert el kell ismerni, hogy a világbajnokság tele van minőségi csapatokkal. Most azonban a többiek is látják, hogy milyen erős válogatottja van Hollandiának.

Arjen Robben, a mérkőzés legjobbja:  Összetett kis mérkőzés volt, nem a legjobban játszottunk. De a végén úgyis az számít, hogy ott vagyunk a negyeddöntőben. Nagyon jó érzés volt, hogy a találkozó első percétől kezdve a pályán lehettem és még nagyobb volt, hogy sikerült gólt lőnöm. Wesly remek passzot adott és sikerült betalálnom.

Miroslav Stoch, szlovák középpályás: Kellő esélyünk volt. Kicsit rosszul találtam el a labdát, hosszan lőttem, sajnos ez előfordul. Ha Vittek és én kihasználjuk lehetőségeinket, akár 2:1-re is vezethettünk volna és talán minden másképp alakul. Nagyjából kiegyenlített mérkőzést játszottunk, de a hollandok tökéletesen tartották meg a labdát és talán ebben volt köztünk a legnagyobb különbség. Ráadásul egy kicsit még szerencséjük is volt, hiszen rögtön az első lövésük a hálónkban kötött ki. A világbajnokság számomra hatalmas élmény volt. Még csak húsz éves vagyok és már játszhattam a VB-n.

 

Hallgasd meg a blog himnuszát:
 

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr842116908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.29. 00:11:37

őszintén? azért csodának nem mondanám az olasz szereplés tükrében a szlovákok teljesítményét. Reálisan értékelve: gyakorlatilag hozták a kötelezőt, egy meccsen játszottak igazán jól.
ettől függetlenül grat

dr.pupak30 2010.06.29. 00:26:00

sajnos gratulálni kell a krumplifejűeknek, senki sem gondolta volna, hogy idáig eljutnak. :)

szcsongor 2010.06.29. 00:39:13

@pyrogate: Egyetértek, majdnem nem lett meg az a továbbjutás sem a csoportból az erősen maguk alatt teljesítő (vagy inkább már kiégett) olaszok ellen, szóval akkora csoda tényleg nem volt. A hollandok meg eddigi legrosszabb teljesítményüket nyújtották, a meccs legeslegvégén a tizenegyes meg inkább a bíró ajándéka volt, nem kellett volna befújni. A reális a 2-0 lett volna. Ettől függetlenül szép volt a szlovákoktól, mi nem tudom mikor jutunk el erre a szintre...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.06.29. 01:15:14

@pyrogate: Ne felejsd el, hogy fél percen múlt és nem ti mentek tovább az F-csoport éléről a nyolcaddöntőbe. Azok ellen a maguk alatt teljesítő olaszok ellen mennyit is játszott Paraguay? Ugye-ugye...

Vb-újoncként Közép-Európából nyolcaddöntőig jutni, aktuális világbajnokot kiverni, hollandokkal jó meccsen épphogy kikapni, és nem 6:1-re, sztem az igenis a csoda kategória!

De majd megnézzük holnap a csapatod a szamurájok ellen :D

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.29. 02:19:48

@Csehszlovák Kém: Az első meccsen még úgy tűnt, hogy az olaszok erősebbek, beálltunk védekezni és vártunk, hogy kitámadjanak. Nem jöttek :D

Tartom, hogy nem csoda, ez a csoport volt a VB leggyengébbje. Lehetséges, hogy holnap kikapunk, hiszen eddig még nem igazán tudtuk meg a csapat igazi erejét (még én se, pedig láttam Paraguay-t pár felkészülési meccsen, de van pár talány...). Szlovákok két bűnrossz meccsen mentek tovább (Paraguay-nak csak egy jutott ilyen), bár el kell ismerni, a hollandok ellen partiban voltatok. De ez azért ne legyen csoda, ne legyél ilyen magyaros kishitű.
Koeman szokott így értékelni. Kiállunk svédek és portugálok ellen 7 védővel, aztán örvendezik hogy "uraim, csak eggyel kaptunk ki". Ne legyél te is ilyen:)

Hajrá, Fő- és Albánia!! 2010.06.29. 02:58:11

Remélem, az angolok (úgy értem, Rooney cica és barátnői, az angolkisasszonyok válogatottja) nézték a meccset, és láthatták, hogy kell küzdeni a 93. percben is, 2 gólos hátrányban.
És hogy egy kicsit lentebb jegyzett csapat is tud támadni a jóval nevesebbek ellen.

Gratulálok a csehszlovákoknak, immár az olaszok is tudják, milyen az, amikor "Jönnek a csehszlovákok! Jönnek a csehszlovákok!".

ÉS szerintem jó meccset játszottak az olaszok ellen is meg ma, a hollandok ellen is, kis szerencsével akár 2-vel is verhették volna a hollandokat, akik ezzel a teljesítménnyel a következő körben távoznak. Semmivel sem voltak rosszabbak, mint a hollandok, ha Skrtel nem áll le a bíróval vitatkozni, X a vége.

bonakovacs 2010.06.29. 06:10:35

Remek teljesítmény, gratulálok! és pukkadjon meg minden gyűlölködő!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.06.29. 07:15:48

@pyrogate: Fúú, a végére már elvesztettem a fonalat, de hogy egyértelmű legyen, hogy miért értékelte blogunk a csapat teljesítményét csodának olvasd már el még1szer:
"Vb-újoncként Közép-Európából nyolcaddöntőig jutni, aktuális világbajnokot kiverni, hollandokkal jó meccsen épphogy kikapni, és nem 6:1-re, sztem az igenis a csoda kategória!"
Arról nem is beszélve, hogy védelműnk nem volt teljes létszámú és volt két 110%-os ziccerünk is, amit ha értékesítünk...
Ja, és szintén a történelmi hűség kedvéért: nem a bűnrossz meccseken mentünk tovább, akkor még kiesésére álltunk, hanem az olaszok megverésével :)

szürke_tag 2010.06.29. 07:27:40

Azért a szlovák játékosok agya néha eldurrant. Ott is bizonyították az agresszivitásukat. Vagyis, hogy nem emberek.

Tordafia 2010.06.29. 08:44:24

Az elismerés mindenképpen jár a szlovákoknak,szép teljesítményen és szereplésen vannak túl újoncként. De túlzás lenne azt állítani hogy ez egy szoros meccs volt, és majdnem X lett a vége. A hollandoknak is volt minimum kettő ajtó ablak helyzetük, ők is elrontották. A tizenegyes ajándék volt a végén. Egy közepes iramú és színvonalú meccsen rossz játékkal, félgőzzel is simán hozták a meccset. Brazília ellen viszont ez már kevés lesz.

eszembejutottvalami 2010.06.29. 08:51:47

Gratulálok a szlovák csapat sikeréhez!

itoh 2010.06.29. 08:53:42

Csaltatok,két gólt nem adott meg a bíró az olaszoknak.Loptatok egy országot, hozzá egy átszinezett magyar címert,egy magyar népdalt himnusznak, és most csodának nevezitek, hogy kiestetek.Gratulálok.

Ziu9 2010.06.29. 09:20:55

A szlovákoknak nincs miért szégyenkezniük. Szerintem a vb-cím egyik esélyesével csaptak össze tegnap. Szép volt fiúk!

A meccshez kötődő személyes élményem: Egy sörözőben néztem a találkozót, és Vittek szépítő góljánál egyedül kiáltottam gólt, és örültem. Kicsit meglepetten nézett rám a többi vendég. Ez a kisebbségi sors... :-)

Dok 2010.06.29. 09:21:47

Istenem! Miért kell egy SPORTeseménybe belevinni ezt a nyomorult témát. Mármint ennyire. lehet nem kedvelni a szlovákokat, de a pályán focisták rohangásztak, nem Fico meg Slota, vazze! :-)
Egyszerű vagy, mint egy tál lencse. :-)

Szerintem igenis szép volt, fiúk!
Bár, mi jutnánk el egyezer ide!

specialist 2010.06.29. 09:32:05

@itoh: Martsd a fejed hideg vizbe, mielott megszolalsz... Es keress ertelmet az eletednek, mert igy nagyon boldogtalanul fogsz meghalni, te politikusok kesztyubabja, te!

Gratulalok a szomszedoknak! :)

Dok 2010.06.29. 09:35:37

Ööö.. majd egyszer megtanulok írni...

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.06.29. 10:21:06

@Csehszlovák Kém: ja, a 6:1 felemlegetése az muszáj volt, mi? :)) Persze össze lehet hasonlítani úgy is, hogy mi meg 3:1-re vertük az olaszokat, nem mintha nem lenne egál.

@Dok: gondolom, fordított helyzetben ők is teljes szívvel szorítanának a szomszédnak, a kelet-európai szimpatikus kis-magyar-csapatnak :))

Maisie MacKenzie 2010.06.29. 10:54:02

@2002:

Aha. Én semmiképpen nem nevezném csodának, de még tisztes helytállásnak sem, mert a három null is benne volt a meccsben.

Közepesnél azért gyengébb csapat, közepes szerencsével.

De azért remélem, hogy a brazilok rúgnak egy hármast a hollandusoknak! :-)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.06.29. 12:10:36

@Maisie MacKenzie: Amennyire benne volt a 3:0, annyira pont benne volt a 2:2 is vagy nekünk a 2:1.
Nem beszélve az aktuális világbajnok hazaküldéséről és a csoportból való továbbjutásról. Mi ez, ha nem siker?
Ha egyszer Magyarországg válogatottja ilyet elérne, ti már Puskás Öcsiéket emlegetnétek megint :D

Maisie MacKenzie 2010.06.29. 12:17:15

@Csehszlovák Kém:

Én a szlovákoknak szurkoltam, b+.

"Nem beszélve az aktuális világbajnok hazaküldéséről"

Arról a harmat gyenge talján csürhéről beszélsz?
A nem világbajnok Paraguay miért tudott lealázni minket?!

Új Zélanddal leikszelni?!

Négy meccsből egyet nyerni?!

Kevés!

(Kidühöngtam magam, azért szép volt chlapci. A világ megtudta, hogy a szlovákok léteznek.)

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.29. 12:44:08

@Csehszlovák Kém: értem én amit mondasz. Mint adat, tényleg "csodaszámba" megy, főleg, hogy az utókor csak az eredményt látja, nem azt, hogy hogy érte el mindezt a csapat.

de ez nekem csak statisztika. az igazság az, hogy egy jó meccsetek volt. ettől függetlenül grat és ne sértődj már meg, ha nem tartom csodának:)

Mizantró Pista 2010.06.29. 13:15:10

Jóvan,jóvanmáá csehszlovák provokátor elégszer elmondtad már,hogy 6:1,meg,hogy a magyarok ki se jutottak ...etc,etc!
Miért kell mindig provokálni te kis huncut?

Itt most kérem nem a magyarokról hanem a szlovákokról van szó és igen,jelentem innen sosemvolt drága magyar hazánkból ,hogy tudjuk,jelenleg a szlovák foci magasan veri a magyart, de itt mostan akkor sem erről van szó és punktum!

Összegezve tehát,szerencsére a tót tankok egyenlőre mégse Budapest felé vették az irányt ,hanem Dél-Afrikából akartak szlovák gyarmatot csinálni ,de a nyolcaddöntőbe végül győzött a túlerő!
Irigykedve gratulálunk nekik tehát és kívánunk nekik sok sikert a továbbiakba,feltéve persze,hogy hazafelé mégse veszik az irányt Budapest felé!

Mindezek ellenére vigyázó szemeinkkel továbbra is Pozsony felé tekintünk, és seregeink készen állnak arra az esetre ha...
Reméljük,hogy az elkövetkezendő időkben Bugár Béla hidat épít a két veszekedő testvérnép között és újra egy lesz az ami összetartozik(?)!
Bocsánat,most jut eszembe,hogy nem is erről van szó,hanem a Dél-Afrikai vb-ről!
Na mindeg ,elkalandoztam egy kicsit,remélem megbocsájtjátok nekem!

Most pedig újra megnézem azt a bizonyos 6:3-at mert nehogymá csak a szlovákoknak legyen sikerélményük!
Rég volt tán igaz se volt, de jó érzés,hogy valamikor réges-régen az óperenciás tengeren is túl, ahol a kurta farkú malac túr...öhöm bocsánat ,már megint elkalandoztam...

Szóval "Hajrá Magyarország,Hajrá Magyarok,ahogy azt vezérünk Orbán Viktor is megmondta!
4 év múlva pedig leigázzuk az egész világot Hun harcosainkkal,rettegj világ a Magyarok már hegyezik nyilaikat!

2002 2010.06.29. 13:31:49

pyrogate fényezheted itt a bambuszt, hogy mekkora statisztikai ember vagy, de próbáld máshogyan titkolni, mennyire savanyú a szőlő

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.29. 14:36:45

@2002: ha az én csapatom lenne én is csodaként értékelném. de objektíven nézve ez nem volt nagy dolog:)
mint a Paraguay csoportelsősége sem, pedig a vb előtt nem sokat adtam volna érte...

savanyú a szőlő hát. összes szomszédnak ellendrukkoltam, erre egy csak továbbjutott :(:(

Maisie MacKenzie 2010.06.29. 14:57:05

@pyrogate:

A ghánaiaknak legalább az edzőjük szerb! :-)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.06.29. 15:51:03

@pyrogate: Te nem értékelnéd a csodának, ha pl a magyar válogatott
1. bejutott volna
2. továbbjutott volna
3. szoros meccsen kiesett volna a nyolc közé jutásért folytatott küzdelemben?

Csak 1986 óta nem sikerül világversenyre kijutni, ami azt hiszem már önmagában a csoda kategóriája lenne ha sikerülne. Na, most minden ami történt a VB-n, szlovák viszonylatban, ahol ráadásul nem is elsőszámú nemzeti sport a foci, talán dupla csodának számít!!
Sajnos ha objekítve ha nézzük a dolgokat, akkor csak a netto rosszindulatot és a dolgok lekicsinylését látjuk részedről. A többi gratuláló hsz fényében ez eléggé fals.

Maisie MacKenzie 2010.06.29. 16:09:40

@Csehszlovák Kém:

Szerintem neked nagyon magyar a gondolkodás módod.

Ilyen erővel az is csoda, hogy Anglia, Franciaország, Olaszország befejezte a VB-t.

Szerintem vannak hagyományai a szlovákiai labdarúgásnak (nem is értem, miért felejted el, amit leírtál?!)

A szar játékra nincs magyarázat. (Főleg a figyelmetlenségre! Újzélandi egyenlítés, a holland második gól!

Nekem a csoda azért egészen mást jelent. Megtáltosodást, szárnyalást.

Vagy mit vártál? Hogy Új Zéland kitöm minket 6:0-ra? Komolyan? Mert csak ahhoz lépest lenne csoda a mostani szereplés.

Szerintem papírforma, kis meglepetéssel (az olaszok extra szarok voltak).

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.06.29. 18:12:34

@Maisie MacKenzie: Hol írtam azt, hogy nincs a szlovák labdarúgásnak hagyománya? Olvass vissza a blogon! Én igenis csodának tartom azt Közép-Európában, ami mondjuk egy Angliában, Franciaországban, Olaszországgban teljesen természetes: kint lenni egy világversenyen. Főleg, hogy látjuk mennyire kiegyensúlyozott lett a világ labdarúgása. A magyarok 1986 óta képtelenek kijutni, szlovák játékos is évtizedekkel korábban lépett utoljára világbajnoskágon pályára, három ká-európai futballnagyahatalom, csehek, románok, horávtok kint sincsenek a vb-n.

Nem játszottunk szarul. Új-Zéland ellen 30 másodpercen múlt az egész, ami egyébként csoportelsőséget is jelentett volna és nem a hollandokkal kellett volna játszani. Azt a meccset sztem Weiss qrta el a cseréivel, de ez persze költői kérdés. Szar játék a délamerikaiak ellen volt, de ott is csak azért mert szétizgulták az agyuk. Illetve, nem tudom, miért olyan összeállításban kellett pályára lépni. Aztán ott van az olasz meccs, ami az előzőekhez képest igazi feltámadás volt, megtáltosodás. Holland meccs után Skrtel fejére rajzolhattunk volna egy célkeresztet de lehiggadtam, jó srác, nem bántjuk.

Persze, h mindenki dühös, h kiestünk, de összességében amit elért a csapat az maga a csoda, nézz körbe kik búcsúztak időközben stb.

Rothstein 2010.06.29. 20:04:19

Eleve pikáns volt a blog témája. Ugye szlovákiának szurkolni egy magyar fórumon. Erre a blog szerzője még rá is segített állandó provokálásával, a magyarokat froclizó, fitymáló beszólásaival. ehhez jöttek még a különböző szándékos ferdítések. Végül féltávnál megsértődött mert sokaknak ez nem tetszett és a képébe vágták az igazságot a két nemzet viszonyáról. Gondolom jól kerestél a bloggal azért.
A szlovák teljesítményről:
Lesgól Új-Zéland ellen egy bűn rossz meccsen. Ahol egyik csapat sem érdemelt volna pontot.
Paraguay ellen égtek mint a rongy és ha a guaranik nem vesznek vissza, alighanem több lett volna közte.
Az olasz meccsen 70 perc tömény unalom volt, az utolsó 20 perc viszont izgalmas, jó játék, igaz elsősorban azért, mert az olaszok rádöbbentek hogy focizni is kellene. Quagliarella lövése bent volt bőven, tehát megint mákosak voltak tóték.
Hollandok félgőzzel is viszonylag simán verték őket, igaz hogy volt 10 perc, amikor a tótoknak 2 nagyon nagy helyzetük is akadt (előtte meg utána azért belefért pár holland ziccer is ugye kiskomám?), és a végén jött egy színészi alakítás amit megevett a bíró.
Mellesleg Vittek minden meccsen eljátszotta a nagyhalált a kapussal együtt (ő többször is). Ugye a digó utálók ezeket szokták felhozni indoknak miért nem szurkolnak nekik. Színészkedés színészkedés hátán. Skrtel meg no komment. Ilyen viselkedésnél jobb helyen lezavarják a pályáról a játékost. Utolsó büdös paraszt viselkedés.
Szóval ez egy gyenge közepes teljesítmény volt, ami köszönhetően a szerencsének, elég volt a továbbjutásra a csoportból.
Még ha semleges lettem volna, akkor sem szurkoltam volna ennek a bandának, mert unalmas, sótlan, színtelen-szagtalan focit játszottak úgy 30-40 perctől eltekintve.
A végére még csak annyit jegyzek meg, hogy már a vb-re való kijutás is hatalmas mákkal történt. 2 késői gól a lengyelek ellen, majd az utolsó meccsen szintén ellenük egy kapitális baki és öngól a védőtől.

2002 2010.06.29. 21:28:47

Fú CSK megyünk nyaralni tahitire a jól kereső blogból? :D

@Rothstein: egy újabb tipikus példája vagy a savanyú szőlőnek. Nem tudom, ennyire rosz az idei termés ? :D

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.29. 23:11:36

@Csehszlovák Kém: nem értékelném csodának. Kurvára örülnék neki, hihetetlen boldog lennék ha kijutnánk, de nem lenne csoda. Más a fogalmunk a szóról, de ezen ne vesszünk össze. Nem mellesleg kétszer is gratuláltam, de te mindig fennakadtál azon, hogy nem estem hasra a szlovákok teljesítményétől.

szarok voltak, mint ma Paraguay. ennyi a történet.
szép eredmény, de tulajdonképpen várható volt. Sajnos Magyarországon minden kisebb eredményt csodaként élünk meg, emlékezz arra, hogy Albánia és Málta megverése után 50 000-n tomboltak a Puskásban. A sok hülye azt hitte, hogy itt nagyot alkottunk. Pedig csak hoztuk a kötelezőt.

De ha neked csoda, legyen csoda. Szép eredményt ért el a szlovák válogatott, emelem előtte kalapom (harmadszor is, vajon ezt elfogadod?:D).

Rothstein 2010.06.29. 23:16:00

@2002:
Ez a savanyú a szőlő egy marhaság. Ilyen alapon senkinek sem lehetne drukkolnom, mert mi nem vagyunk ott.
Egyszerűen az ellenségeinknek nem szurkolok. Pláne ha még nézhetetlen focit is játszanak. Ennyi.

belga6 2010.07.01. 11:49:03

Csodáról beszélni elég nagy túlzás. A VB talán leggyengébb csapatát, az olaszokat megvertétek, a másik két csoportmeccsen rettentő bénák voltatok, a hollandok ellen meg egy másodpercig sem volt esélyetek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.07.04. 22:11:09

@Csehszlovák Kém:
haggyad mar ezt a 6-1-et mi jatszottunk 2 vb dontot is
miheztartas vegett
most eleg szarok vagyunk az tenyallas
es a hollandoknak is volt 2-3 110 szazalekos helyzete

Fapuma (törölt) 2010.07.05. 18:24:32

Szlovak csoda? WTF? Talan az mikor a tot kapus gol utan beult a sarok es szoritotta a labdat, mint Szabo bakter a hagymat a hona alatt...

Az volt a csoda hogy kijutottak oda EZZEL a csapattal, na AZ csoda volt.

Amellett viszont nem szabad elmenni, hogy mennyire antipatikusak voltak a szlovakok, rugdosodtak (talan a holland meccs kivetel), vegig szitkozodtak, a kapitanyuk, meg a fel csapatuk (kopasz tetkos hulyegyerekek) meg egy ugy viselkedett, meg ugy nezett ki mint egy igazi torzskozossegi, nullkulturás osbunko tarsulat. Volt kozottuk 1-2 aranylag ugyes focista, de ma ez mar keves. Dakujem. Dobru chut.

Ja, majd gyere azzal, hogy a bebebe, a magyarok ki sem jutottak, bebebe!
süti beállítások módosítása