201202271815110.rajka456.jpg

Lefosta a bokáját a Jobbik, egyre több szlovák állampolgár él Rajkán, húúú. A beszariak tik vagytok, iszik még szlovák katona lova a Drávából! (Képen: Dvojjazyčné Južné Slovensko - Hol a szlovák felirat?)

Képzeljük el, hogy Orbán Viktor és Vona Gábor autóján csupán a reklám miatt van kint a NAGY MAGYARORSZÁG matrica, sok településen csupán csak reklám az a rengeteg NAGY MAGYARORSZÁG ábrázolás, bárhol. Azt hiszem, illene ezt komolyan vennünk, a magyar mindig is nálunk, szlovák földön akart élni, a magyar mindig is szívesen lenne Szlovákia része. Már csak a nemzetközi porondon kellene megegyeznünk és összehozni a tutit. És most, hogy elindultak fiaink és lányaink, hogy kolonizálják a magyar területeket egy pillanatra évszázados panaszunkat is megérthették magyarjaink, hogyan érzett a szlovák korábban. Lehet, néhány embernek most nem tetszenek a fejlemények, de a csatlakozásotok a 64 vármegye ifjúsági mozgalom álmát teljesítené be: újra egy nemzet lehetnénk, 64 vármegyében!

Meg aztán már azt sem értjük, miért pont Rajkával, ezzel a horvát elnevezésű, egykor német többségű faluval babrálnak a turbómagyarok. Hiszen 1880-ban 179 magyar lakott 2422 német, 32 horvát és 18 szlovák mellett, majd 1910-ben 422 magyar élt 2215 német, 13 szlovák és 6 horvát lakossal együtt a településen. Magyarul „Rákfalva” elnevezést kellene viselni, de nem, így most a horvát elnevezés helyett kapna egy csinos szlovák változatot, végre. Végképp nem értjük, mi a gond a Bratislava VI. kerületi elnevezéssel, amikor végre Pozsony része lehetne, éppen úgy, mint a Nagy Magyarország matricákon, amelyről nem egy községet, de egy egész államot téptek le „igazságtalanul”, milyen érdekes: Sólyom átgrasszálna a komáromi hídon, mert így támadt kedve, bezzeg ha szlovákok költöznek Rajkába az már rossz.

Ha már a Jobbik minden áron tüntetni akar, miért nem azokhoz a szegény, csóró hunokhoz megy el, akik néhány szépen csengő euróért, eladták földjeiket és házaikat és szülőföldük egy részét – Hungáriát, amely éppen úgy szlovák, mint magyar ország is. Nem, a Jobbik a turán-kazár pszeudo nomenklatúra maradványa által fenntartott fixa magyarosító gondolat alapján, már az egykori Hungária határain belül is magyarként kezelt szlovákokkal próbálkozott, azzal a néppel, amelyet valami furcsa hallucinogén anyag hatására gyengének tartanak, pedig az a tény, hogy a magyarosító politika és a nemzeti intézmények hiánya ellenére is a szlovákok nemzetté váltak, pont az erőt mutatja: éppen ezért a magyaroknak a szlovákok ellen soha nem lesz semmilyen esélyük baszakodni.

Rajka után Mosonmagyaróvár, Győr majd Komárom, teljesül Slota álma, nem kellenek már tankok sem Budapestre, menetből elfoglaljuk. Másik irányban is érdemes elindulni: Vacov (egykori nevén, Vác), Päťkostolie (Pécs), Jager (Eger), no meg a Tátra, Fátra és a Mátra! Néz majd nagyot a 64 vármegye is! Nem kell félni attól sem, hogy elveszik nemzetünk, nyolcvan éve, még Pozsonyban is alig voltunk, nemhogy a főváros környékén. Mi várhat déli magyarokra? Csak a fokozatos asszimiláció, végig, a Balaton irányában is, egészen a szlovén-szlovák határig. A Jobbik pedig beszéljen helyi magyar emberekkel, kérdezze meg őket, szerte az országban! Régen talán még félt a magyar paraszt a szlovák fennhatóságtól, ma már belátják a kocsmában a sligovica mellett: ha nem csatoljuk Magyarországot hozzánk, ma már a nyomor még nagyobb lenne.

Sajnos, az emberek többsége még azt hiszi, hogy mert Szlovákia és Magyarország is a shengeni övezet része, az állampolgárok oda költöznek, ahova akarnak, ott fizetnek adót a házukért és a földjükért, a szemétszállításért, az áramért és a gázért, ahol laknak. Németek, osztrákok nem foglalkoznak már a Benes-dekrétumokkal sem, beülnek a Mercedesbe és beutaznak Magyarországra, Szlovákiába, Csehországba és a helyi ingatlaniroda segítségével földet vásárolnak. A Jobbik miért egy szlovákiai ingatlanirodával foglalkozik a magyarországi ingatlan-irodák helyett? A német mercik korszakának nem vetünk véget, Gábor?

Egyébként, miről is beszélünk? Magyarország az utóbbi években vagy négyszer majdnem csődbe ment, van szuperfasza inflációjuk, bolond politikai vezetőik, hatalmas szegény tömegeik, ezért euróval olcsó, minőségi a kaja, a pia, és a magyar punci, ráadásul jók az ágyban is. Aki ezt a reklámot kitalálta, természetesen tudja, hogy Pozsony VI. kerületével soha nem lesz egyenlő Rajka, éppúgy, mint ahogy a hírhedt energiaital reklám kiagyalója is tisztában van azzal, hogy akármennyi is iszunk belőle, az szárnyakat bizony nem ad.

Kedves agyatlan turbómagyarok, itt most reklámról beszélünk, a reklámról! Köszönjük, kedves betonfejű nacionalisták, hogy segítettétek Rajka szlovák nevének népszerűsítését, ácsolhatjátok a táblát: 6.obvod Bratislavy! Dvojjazycné Slovensko!

Az invázió megkezdődött! Iszik még szlovák katona lova a Drávából, éljen a szlovák-horvát közös határ! Mi megcsináljuk a 64 vármegyét, a hatvanötödiket bónuszként szolgáltatjuk: Csatoljuk Magyarországot Szlovákiához!

Te pedig csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr924863714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papageno68 2012.10.23. 12:41:53

Hajnal óta nézem, de ebből 23.-án nem lesz Index címlap.
A mai poszt talán tényleg kicsit erősre sikeredett.

Pan Modry 2012.10.23. 12:42:10

a hetvenes evekben ugy hallottam hogy a digok voltak a nepszeruek a magyar lanyok koreben...

nemsokara jon a szlovak ifjak aranykora :DDD

roki 2012.10.23. 12:55:24

@Pan Modry:

Qrásban továbbra is a digók népszerűek a magyar lányok körében, valahogy nem hallani a tótok csillagának emelkedéséről.

Biztos tapasztalati úton ismerik a régi népi mondás igazságát:

"Tapogatja, mint tót a pinát"

Szóval a vágyaitok és a valóság igen távol áll egymástól.....

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2012.10.23. 13:28:34

Akkor ezt olvasd fel a jobbikosoknak a mai tüntetésén és te vagy a faszagyerek.

ottomoll 2012.10.23. 13:40:11

@Papageno68: Igen,a csehszlovák kém túllépett egy határt, ami alapján kijelenthető, hogy ő egy öngyűlölő magyar.(Amennyiben egy nemzeten nyelvi közösséget értünk) Az írás azonban kiválóan illusztrálja a sok szlovákban meglévő-évszázados szolganépi státuszban gyökerező-kisebbségi komplexust, és frusztrációt.(Hej de sok tót kislányt becserkésztek a magyar urak(csak,hogy a te színvonaladnál maradjak,kém)).
Egyébként a jelenlegi szlovák gazdasági helyzetet is túlzottan rózsaszínben látja a kém. Egyrészt túlzottan korán léptek be az eurozónába, és most szopóágon vannak amiatt, hogy részt kell venniük a görög mentőcsomagok finanszírozásában (a Radicsova kabinet ebbe bukott bele). Másrészt óriási a szlovák gazdaság autóipari kitettsége,ami igen nagy kockázatokat rejt magában lásd alább:
www.techmonitor.hu/piacmonitor/bedolhet-a-szlovak-gazdasag-20120929

attila1 (törölt) 2012.10.23. 13:50:42

@Somló November: "Akkor ezt olvasd fel a jobbikosoknak"

szerintem a jobbikosok egy kis része tud magyarul olvasni. Nem kell így lenézni őket

Chicano 2012.10.23. 14:04:14

Támogatom. Csatoljuk. Aztán megnézzük meg mint kezd 3 millió szlovák 10 milliós magyar kisebbséggel. Alig várom.

tamdhu 2012.10.23. 14:22:41

@attila1: Lehet, hogy tudnak olvasni. De meg is értik?

Troll Tihamér 2012.10.23. 14:34:25

Szlovák tahó a kurva édes anyádat te buzi, a lámpavasról fogsz lógni te fasszopó

paraszthajszal 2012.10.23. 14:51:20

@Papageno68: Lett belőle.

@poszt: Szerintem a Jobbikosok feleslegesen ajvékolnak - ezzel az őshonos rajkaiak helyzetét rontják leginkább.

Mert miért rossz az, ha a szlovákok felverik az árakat és a helyi rajkai lakosok többet kapnak a házukért, ha el akarják adni? Miért rossz, ha a helyi (kis)kereskedők és szolgáltatók forgalma kissé fellendül, azok után, hogy az osztrákok (akiknek a kiszolgálására eredetileg szakosodtak) már nem jönnek?

Attól értelemszerűen nem kell félni, hogy ha a szlovákok többségbe kerülnek, a várost majd jól Pozsonyhoz csatolják, elvégre ilyen alapon Štúrovót vagy Komárnót is félthetnék a szlovákok, hogy majd Esztergom és Komárom jól lenyúlja tőlük. Ahogy szlovák politikusok is mondták volt, Schengen nem a határokat szüntette meg, csak a határellenőrzést, a magyar szuverenitás Rajka vagy Pilisszentkereszt felett is megkérdőjelezhetetlen, akár a szlovák fennhatóság Dunaszerdahelyen. A magyarországi szlovák kisebbség pedig hasznos abból a szempontból is, hogy a szlovák nacionalisták ne akarjanak az ottani magyarokkal nagyon kiszúrni, elvégre ez az itteni szlovákokra üthetne vissza.

ottomoll 2012.10.23. 14:51:27

@Chicano: Ezenkívül a jelenlegi szlovákiában kb. 1 millió ember nem szlovák etnikumú kb. félmillió magyar, és félmillió cigány. A szlovákiai cigányokat látványosan nem képesek integrálni, és a magyar kisebbségben is inkább ellenállást vált ki az erőteljes kormányzati nyomás.(Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy egyedül Ausztriában sikerült az utóbbi 50 évben felszámolni a magyarnyelvűséget, ahol pedig semmiféle erőszakos presszió nem volt a magyar kisebbségen.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.10.23. 14:55:47

Ezt hajnalban kávé+cigi+kakálás előtt vagy után írtad? Közben?
Nem mindegy.

yatumux 2012.10.23. 14:57:21

Óóóó, ha szemtől szembe állhatnék egyszer a cikk írójával... :)

Nyilván kretén, és képzelt világban él, de megérdemelné... grrrrrrrr

2012.10.23. 15:27:34

Voltak már próbálkozások, de egyik sem működött olyan jól, mint a Dotoho. Íme, az első teljesen kész és működőképes trollblog! Vicces, szórakosztató, őszintén frusztrált, hisztérikus és logikusan vezeti végig az eszetlen marhaságot. Csak hátra kell dőlni, és élvezni a vergődést. Az Index is szereti, hozza a kommenteket, kattintást, mindenkinek jó, legfeljebb a bloggazda ringatja magát abbéli hamis hitbe, hogy amit ír, az érdekes, vagy jó. Öcsém, bohócnak vagy tartva, de kétségtelen, hogy röhögni lehet rajtad.

szil_ 2012.10.23. 16:55:25

azért sokkal érdekesebb lenne romániát szlovákiához csatolni
aztán népszavaztatni pl. államnyelvről

Papageno68 2012.10.23. 16:55:36

@paraszthajszal: Csak kirakták, tényleg.
Igazad van neked, és a posztolónak is, hogy a Jobbikos nyenyergés szánalmas ostobaság.

dr. saint555 2012.10.23. 16:56:56

Én meg azt mondom mint a falu nostrodamusa, hogy fogja még magyar baka pofán vágni az ilyen nagy legényeket tót földön. Többet nem is mondok. :D

káosz kapitány 2012.10.23. 16:57:32

elképesztően érzéketlen vagy. már szinte várom mit fogsz magadból kiszarni Március 15.-én. azzal meg felesleges fellengzősködni, h akinek füle van meghallja. vannak pillanatok amikor egyszerűen nem illik okoskodni, kioktatni még ha részben de igazad is lehet. de te ezt még véletlenül sem érzed. mennyi frusztráció, mennyi eltemetett kérdés, érzés lehet benned elképzelni sem tudom de inkább, így második gondolatra nem is szeretném. az ellenben biztos, h semmit sem teszel hozzá az indulatok csillapításához lett légyen ez a szándékod, mint ahogy már írtam korábban, akkora troll vagy, h lassan nem lesz párod kerek e világon. sajnos nem beszélem egyik szláv nyelvet sem de azért kíváncsi lennék van e hasonló blog Szlovákiában és ha igen ott milyen fogadtatásban részesül vagy arrafelé ez a stílus a módi?

ermi71 2012.10.23. 16:57:45

Ha Magyarországot Szlovákiához csatolnák az azt jelentené hogy visszakaptuk a területeket:) Erre nem gondolt a parasztja:)Lenne akkor 10 és fél millió magyar, 3 millió szlovák, 1 millió cigány.

a rettegett drótos 2012.10.23. 16:57:51

@shitgun: jaja, az agyatlan nacionalista hőbörgés jó biznisz.

ottomoll 2012.10.23. 16:58:01

@shitgun: Ehhez képest elég csekély számú kommentet látok. Balaványnál egy ilyesmi írás után már lenne vagy 400 komment. Lehet, hogy egyre kevesebben veszik komolyan csk-t?

Francekellregisztralni 2012.10.23. 18:41:53

Vegulis lehetnenk Belgium reloaded xD

Egy a lenyeg a kozos orszagna uj nev kell;)

Francekellregisztralni 2012.10.23. 18:41:58

blogmotor?

Szal. Szerintem jo otlet lehetnenk Belgium reloaded. Annak sincs kozos nyelve es meg szidjak is egymast meg minden:) Csak kell egy harmadik zaszlo meg egy harmadik nev xD

Javaslat?

Francekellregisztralni 2012.10.23. 18:48:22

@ottomoll: Nem lehet, hogy komolyan venni nyilvan nem kell, de modorosnak gyenge?

ottomoll 2012.10.23. 21:53:20

@Francekellregisztralni: Nyilván nem ennyire sötét a kém. Ez csak a szokásos provokáció kissé erősebb hangszerelésben. Kíváncsi lennék, hogyha valaki hasonló provokatív stílusban mondjuk a hazai izraelita, vagy roma közösséget pocskondiázná kikerülhetne e az index főoldalra?
Mellesleg az index szerkesztői is kiállították magukról a bizonyítványt. A nemzeti ünnepen kitettek egy ilyen írást. Elképesztő...

Amok 2012.10.23. 21:53:36

Ebben a posztban tökéletesen megvalósult a tartalom és a forma, másképp a mondanivaló és a stílus egysége. Gratulálok!
süti beállítások módosítása