640stadion.jpg

Ellúzerkedtük mi is a meccs végét Prágában, lemerült a laptopunk a  a 82. percben. A váratlanul gyenge román válogatott játékán csak hümmögtünk, a magyarok tolták, amit tudtak. Teljes katasztrófáról nem lehetett szó, ekkor már egy székely legíny által vezetett no name csapat Zsolnán büntette a tót atyafiakat, és az  uncsi dán patronka is gurított egy laza hármast Petr Cech kapujába.

Egyedül skót barátunk osztott, mákos meccsünk van, a románok bármikor villanhatnak. Nem a szurkolókon múlt, minek ide nemzeti stadion, négyszáz bérletes a lelátón, tízezer nácinak a Magyar Lófaszrend Aranyérrel kitüntetett majomparádé játszik a stadionon kívül, nagy hangulatról azért nem beszélhettünk. Hát még a pályán, mégis ki a faszom ez a Szabics meg az a magas hátvédgyerek a védelemben, hol is játszik?

Azon most már tényleg ne akadjunk ki, hogy kifejezetten viccesen alakult a meccs vége, azért egy Ibrahimovic gurítás után ez belefér, bárcsak a BKV járna ilyen menetrendszerűen, sóhaj, és gyorsan a többi: Knézy közvetítése kívánta a gólt a magyar kapuba, Egervári rossz cseréi, Király lepkéje, Szalai gólképtelensége, no, meg a magyarellenes germán bíró, hát persze, megannyi talányos magyarázat a Mag Népétől.

Arról van szó gyerekek, hogy amíg legnagyobb sztárjaitok, sorolom, a Mainzban, az orosz második liga lehelletében, az 1860 Münchenben vagy a Debrecenben játszanak, ne nagyon rendeljétek be Brazíliába a repjegyet. Ja igen, mert guríthattunk a románoknak kettőt, akár meg is nyerhettük volna a kárpáti-derbit, de az a végeredmény sem lett volna váratlanabb, mint ha a románok a 93. percben kiegyenlítenek.

Ízlelgessük, Magyarország-Románia, láttunk jó kis oddsokat és egy viszonylag pörgős meccset, nem sportértéke, hanem a mindkét oldalon felfokozott nacionalista érzelmek miatt. Duzzadt az ér a homlokon, ökölbe szorult a kéz, talán Csányi kapitány is fingott egy öblöset a végén, már-már a magyar békategóriás jégkorongért kiáltok, te egy darab szar vagy én meg magyar ember, no future.

31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr685163948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muhammad Balfas 2013.03.23. 15:12:53

No hát akkor nézzünk szét egy kicsit a nagyvilágban! Hogyan is szerepeltek tegnap a "futballfenomén" cseh és szlovák fiúk?
A csehek 0-3-as megsemmisítő vereséget szenvedtek otthon a dánoktól, jelenleg szégyenszemre a csoport 4. helyén tanyáznak úgy , hogy az őket követő Örményország egy meccsel kevesebbet játszott.
A szlovák csapat pedig 1-1-es döntetlenre volt képes otthon az eddigi meccsein -3 -as gólkülönbséget produkáló Litvánia ellen.
Valami hozzáfűzni való? Végül is ez egy csehszlovák blog, nem?

Nap Pali 2013.03.23. 15:20:54

mejdnem visszafoglaltuk trianont!

az volt a baj hogy kevés neon nácickák mentek ki a stadionhoz!

ria ria hungária ! lesz még magyar románia !

vagy fordítva, lényeg hogy hujjon a paraszt !

WhyCantITouchIt? 2013.03.23. 15:29:57

"Arról van szó gyerekek, hogy amíg legnagyobb sztárjaitok, sorolom, a Mainzban, az orosz második liga lehelletében, az 1860 Münchenben vagy a Debrecenben játszik, ne nagyon rendeljétek be Brazíliába a repjegyet"

Hm...ebben van valami, sajnos.:(

Mundr 2013.03.23. 15:52:08

@WhyCantITouchIt?: Éppen ezért nagyon jól szerepelünk eddig szvsz. A tegnapi meccset is behúztuk volna nézők előtt. Stark simán lefújta volna a véleményes szitut a végén. De az is lehet, hogy lőttünk volna még párat. Jobbak voltunk, na.

Hefebier 2013.03.23. 16:08:06

Nem értem.

Ez csak egy meccs volt. Nem több, nem kevesebb.

azbesztos 2013.03.23. 16:14:17

A mecccs bartomi érdektelen volt, de amit ezzel a focival a libisk csináltak! Mi az, hogy a bírónak nem teszik a 2:1 és addig hosszabbít, amíg nem egyenlítenek? Mostantól a foci bírók meccselnek, nem a focisták? És mennyi suskát kap a bíró ha így elcsal egy meccset?

sánta vas 2013.03.23. 16:19:02

Azért valljuk be őszintén sokan tartottunk attól, hogy a zárt kapussá tételtől kedve szegett magyar válogatottat a románok lemossák a pályáról. Végülis egy színvonalasabb bajnokságból toborozzák játékosaikat, és nemzetközi szinten is jelentős nevek vannak a csapatban.
Ehhez képest a magyar válogatott teljesen egyenrangú csapatként szállt szembe velük. Több helyzetet alakítottunk ki,és tetszetősebb volt a játékunk is.
Ne feledkezzünk meg a játékvezetés szarvashibáiról se: A románok 11-esüket le nem fújt lesből kapták, Stark több súlyos román szabálytalanságot-köztük Szabics 16-osnál a szeme előtt történt felrugását-nem fújt le.
A tegnapi meccs megmutatta, hogy jobb helyzetkihasználással verhető ez a román csapat. Engem a legjbban nem az utolsó pilanatban bekapott gól, hanem a sok kihagyott helyzet bosszantott.
Egyébként még így is 2.-ak vagyunk a csoportban, míg pl. a csehek 4-ek a sajátjukban.

eichler 2013.03.23. 16:40:03

Mit csináltak a libsik, beteg!? Be kellett volna rúgni a helyzeteket, aztán akkor tök mindegy, hogy a 92. percben mi történik. Minek kell még ebbe is belekeverni a politikát!

Csucsundra 2013.03.23. 16:45:46

@Ches Desmond: Ott a pont :) és azért a litván az nem román,az egy rakás fos...és akkor mi a szlovák? :) a kanál a fosban?ha már otthoni döntetlenről beszélgetünk..... Na de persze cseszlovák erről mélyen hallgat. csak a fikázásra futtya.... :) budai magyar, my ass

Csucsundra 2013.03.23. 16:45:55

@WhyCantITouchIt?: hát igen... a szlovákok meg mind világsztárok, oszt a litván pofánveri őket :) mit ne mondjak....

old_field 2013.03.23. 16:46:27

" minek ide nemzeti stadion, négyszáz bérletes a lelátón, tízezer nácinak a Magyar Lófaszrend Aranyérrel kitüntetett majomparádé játszik a stadionon kívül, nagy hangulatról azért nem beszélhettünk. Hát még a pályán, mégis ki a faszom ez a Szabics...?"
:D
az index szégyene, hogy ilyen mentálisan hontalanok naponta mocskolhatják a netes "köztereket"...
persze ezt csak itt tudják és merik megtenni, név és arc nélkül.
szánalmas...

Mohamed 2013.03.23. 16:53:30

"már-már a magyar békategóriás jégkorongért kiáltok"
Hehe már nem egyszer jön elő ez a momentum ezen a blogon
,de annyit azért tegyünk hozzá hogy mi legalább a diviízió 1 élvonalába tartozunk míg a szlovák jéghoki válogatott elég csúfosan beégett a hazai rendezésű jégkorong vb-n
csak 10. ek lettek
,pedig egy olyan válogatottól akinek a hazájában a jégkorong nemzetkarakterisztikai és állami presztizs kérdés elváeható lenne,hogy legalább úgy teljesítsen mint Oroszország.
De ha már így fikázzuk a másik sportteljesítményét(mondjuk a magyar fociválogatottét lehet is)akkor a szlovák olimpiai aranyérmek is megérnének egy misét.

Mohamed 2013.03.23. 16:58:36

@old_field:

Had írja le a véleményét joga van hozzá
,meg külömben is az ilyen blogoknak meg az indexnek is annyi haszna van ,hogy így legalább megértik az emberek hogy mért is vált szitok szóvá a liberalizmus
,egyébként meg jól ellehet szórakozni csehszlovákkém írásain ha Szaniszló a hülye akkor csehszlovákkém egy megveszekedett elmebeteg.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.03.23. 17:14:30

Zártkapu, román mák, és még így se kaptunk ki. Szerintem összességében jól jöttünk ki egy, tőlünk elvileg fejlettebb futballnemzet elleni TÉTmérkőzésből.

Ők szaladtak végig az eredmény után, most nem volt akkora szerencsénk.

Nem ezen fog múlni a továbbjutás, ha ki akarunk jutni valahova, akkor ilyen meccseket kell játszani, és lesz majd újra szerencsénk (ld. svédek v. törökök ellen) is.

Ha a bosnyákoknak meg a szlovákoknak is összejöhet, nekünk is össze fog jönni, csak keményen kell dolgozni, alázattal.

WhyCantITouchIt? 2013.03.23. 17:30:09

@Mundr: Így igaz.
Hogy valami fűződjön a blog alapfunkciójához is - összevetve a magyar válogatott játékosokat hogy hol játszanak és a cseh, szlovák játékosokat és hogy hogy állnak ezek a csapatok a csoportjukban egyáltalán nincs szégyenkezni valónk.
Lehet hogy nekünk nincs annyi stabil játékosunk a francia, olasz, német bajnokságban, de nem mi állunk a leggyengébb csoportban a 3. helyen, vagy a csoportunkhoz hasonló nehézségű csoportban 5 ponttal.

Torkosborz 2013.03.23. 17:30:30

Aki Prágában szurkol és nem Magyarország válogatottjának, akkor minimum a New York Times- nak írogasson magán véleményt.
Tartok tőle ott ilyen színvonaltalan, sörszagú förmedvényt nem vesznek figyelembe.
A kommentelőknek meg papírt, ceruzát!

Sziszifusz 2013.03.23. 17:30:59

Kedves Szerző!

Ebben az országban, akárcsak a többi kelet-európai országban nem mindenki soviniszta, aki mást gondol, mint ön! Tréfás, hogy mindenről ugyanaz jut eszébe. Erről a blognévről ezzel a stílussal ön rengeteget tesz azért, hogy olyan emberek zsebében is kinyíljon a bicska, akiknek egyébként eszébe sem jutna gyűlölködni. Szeretem a románokat, ehelyütt nem fejtem ki miért, becsülöm őket, de nem örültem neki, hogy tegnap nyertek, mert magyar vagyok és a magyaroknak drukkolok. Ugye nem bonyolult a képlet?

Bloch Tamás 2013.03.23. 17:31:34

értem én, hogy már két hete megírtad a lesajnáló cikket, mert azt gondoltad simán kikapunk, de ha már nem jött be, legalább maradj csendben. vagy húzogasd a szlovák válogatottra. esetleg annyit árulj már "apukám", hogy a hetedik hely (2 pontra a negyediktől) egy 16 csapatos bajnokságban mióta a "orosz második liga lehellete", te szakértő? meg persze a bundesligában uefa helyen álló mainz is egy szar, igaz? na ilyenkor látszik hogy fingod nincs a fociról, csak beírod hogy "tízezer náci" aztán remegő kézzel várod a hatást, hogy nagyokat rángathass a farkadon a reakciókra.

Torkosborz 2013.03.23. 17:36:47

Úgy látom a "hozzászólásom" megkerülte a világűrt, visszavonom az előzetes moderálásra a kritikámat!

Bloch Tamás 2013.03.23. 17:42:02

@Sziszifusz: nem nyertek, döntetlen lett :D

Torkosborz 2013.03.23. 17:48:44

Azok a KÉMEK a leghatékonyabbak amelyeknek nincs hazájuk!
Képesek bármely országot elárulni lelkiismeret furdalás nélkül.
A leghíresebb kémek valódi nemzetiségét titkok övezik. Cseszlovák jó fedőnévnek!
Nem értem miért nem csehül írta!
Lehet, hogy csehül áll a szénája és az INDEXnek kell támogatni, hogy ne halljon éhen?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.03.23. 18:03:17

@Torkosborz: Így van, azoknak a nemzetközi puccsitáknak dolgozom, akik nekimentek az Orbánéknak is a rezsicsökkentés miatt! Magyarországi összekötőm pedig nem más, mint Vona Gábor, aki a Jobbik kiképzőtisztjeként náciinasokat telepít a Libsi Mátrixba!

Bővebben: mandiner.hu/cikk/20130318_kover_laszlo_ujabb_puccskiserlet_zajlik_ellenunk

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.03.23. 18:15:24

@Csehszlovák Kém:
Kedves Kém!
A magyar foci basztatása különösebben nem érdekel, egyszerűen nem tudom komolyan venni ezt a sportot, és a tegnap remek két szabálytalan román gól és elmaradt piroslap is csak megerősített ebben. Viszont a magyar hoki "no futureözésével" kapcsolatban a múltkor kaptál egy elég hosszú és tételes cáfolatot. Tudsz rá bármi érdemi ellenreakciót, vagy ismét csak címkézésre és minősítgetésre leszel képes? Ha igen, akkor sajnos muszáj leszek ezt a kis nézeteltérésünket is úgy elkönyvelni, hogy ismét beláttad, nincs igazad, és egyszerűen gyáván eloldalogtál a tény elől.

vladimir964 2013.03.23. 18:19:10

"A foci a világ legegyszerűbb játéka: mindig eggyel több gólt kell rúgni, mint az ellenfél!" (Puskás Öcsi)

nigel 2013.03.23. 18:47:21

Szánalmasnak tartom azt a nemzetet (és azt a bloggert), akinek a nemzeti identitásának meghatározásához, megéléséhez arra van szüksége, hogy a saját teljesítményét, kultúráját történelmi múltját és az élet egyéb területén elért eredményeit a magyar nemzettel való nevetséges összehasonlítással legitimálja. Olyan ez, mint amikor egy szerény méretekkel "megáldott" férfi állandóan a tükör előtt nézegeti pöttömnyi nemi szervét és folyton a férfi pornósztárokhoz hasonlítja önmagát.

ottomoll 2013.03.25. 00:53:37

Ez a csapat lenne szar? Aki a selejtezősorozat kezdete óta csak a hollandoktól kapott ki?

Zöldy Áron 2013.04.01. 13:18:00

Az hogy Hetényi hülye volt, és kockára tette a karrierjét egy alapos berúgásért, még nem minősíti a komplett magyar hokit. Arról nem is beszélve, hogy a drukkerek lenácizáshoz hogy jön az egész. Persze, hogy a szlovák hoki jobb, szeretem is nézni, de ez nem ok arra, hogy a hokisport magyarországi fejlődését a fociba belerúgás érdekében savazzuk. Szeretem a blogot, jó gondolatébresztő cikkeket találtam már itt, még ha stílusával vagy végkövetkeztetéseivel gyakran nem is értek egyet, de most keserű maradt a szám íze.
süti beállítások módosítása