phpKo6nwOfans05 (1).JPG

Katasztrófális teljesítmény, brutálisan megerősödött outsider csapatok, kiegyenlített csoportok, lehet két győzelem nem lesz elég a továbbjutáshoz. Csúnya pofont kapott a Vb legöregebb csapata a leggyengébbnek tartott lettektől, jövőre lehet jön a derbi a B-ben a magyarokkal, szégyen.

Tudtuk: nincs ma már könnyű meccs az ácskóban sem, de a csoportban tökutolsó lettek ellen a három pontot kötelezően hozni kellett, gondoltuk a mérkőzés előtt. Jöttek a hírek: a franciák megverték az oroszokat, utoljára talán Napoleon játszott egy ilyen kiegyenlített összecsapást az oroszokkal, ez nekünk nem jó, nyerni kell mindenképp. Már mi is érdekes meccset játszottunk a franciákkal, a csehek is csak kínlódva nyertek a dánok ellen, ott van a svájci menetelés, jó kis Vb ez, maga a meglepetés cunami, persze mi csak nyerjük meg a kötelezőt. A meccs végén aztán szállítottuk a csütörtöki nap harmadik meglepetését: a franciák és a dánok után, a lettek is szenzációs eredményt értek el ellenünk.

Húsz másodperc után a pakk már a Staňa hálójában, ritka rossz napot fogott ki kapusunk, akit a korai gól biztosan megfogott, Vůjtek mester pedig nem cserélte le.  Az egyenlítés után csak néhány percig hittük azt, hogy a lettek korai gólja kisiklás volt, hamar bevágták a második góljukat is, sokkal motiváltabban játszottak. A második harmadban majdnem visszajöttünk a meccsbe (2:3), de a kegyelemdöfést még a harmad végén megkaptuk (2:4). A legbosszantóbb az egész meccsen, hogy a lettek jól láthatóan B csoportos tempót nyomtak, lassan korcsolyáztak, góljaik véletlenszerűen estek, pontatlanok, nincsenek tudatos támadásaik. Helyzetbe mi hoztuk a letteket buta kiállításokkal, kétszer kettős emberelőnyükkel.

Roppant mód megszenvedett a toronymagas esélyes Csehország is Dánia ellen, miután csak 2:1-re verték az északiakat, szétlövésben. Igaz: sorsuk még mindig a kezükben van, de játszanak még Kanada ellen is, ami nem sok jót jelent, idén valószínűleg nem jutnak a csoportból tovább, bár még nincs vége a küzdelmeknek, meglátjuk.

A lettek persze az életükért küzdöttek és biztosan nem vették félvállról a szlovák csapatot, mint a németek, akik egy gólos előnnyel akarták kibekkelni az utolsó két harmadot. Az is igaz: amit ma a lettek a szlovák kapura lőttek, az bement, mi elöl továbbra is töketlenkedünk. A szlovák csapat kritikusai mondják: ha erős nyomást gyakorolnak a csapatra, nem tudnak ellenállni és csak futnak az eredmény után, sajnos a Vb eddigi leggyengébb csapata adott leckét hokiból. Vagy lehetséges, hogy a meccs előtt a szlovákok mezt cseréltek volna a lett játékosokkal? Esetleg az orosz játékosokkal vodkáztak a finn szaunákban?

Összességében a mutatott játék csalódást okozott, durva védelmi hibákat láttunk, lassú korcsolyázást, felesleges szabálytalanságokat. A csapatban legjobb teljesítményt Záborský, Surový és Vydarený nyújtotta, a legtragikusabb játékot Mezei mutatta be, nem is értjük, mit keres még a válogatottban. Továbbjutási esélyeink meglehetősen csökkentek, vagy az USA-t vagy az oroszokat kell legyőzni, erre most kevés esélyt látok. Vagy: a lettek pontot rabolnak a németektől, legyőzik a franciákat, majd a végén a németek megverik a franciákat, így már a szlovákoknak elég csak osztrákot verni.

Pénteken a túlélésért játszunk azzal az Ausztriával, akik hat gólt ütöttek a gyengécske letteknek.

Szlovákia - Lettország 3:5 (1:3, 1:1, 1:1)

Gólok: 2. Záborský (Kukumberg, Miklík), 37. Surový (Mezei, Daňo), 60. Kiállítások - 1. Cipulis (Sprukts), 13. Darzinš, 18. Girgensons (Kulda), 39. Darzinš, 41. Darzinš (Sprukts)

 Csehország - Dánia 2:1 hosszabbítás és büntetők után (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0, 1:0)

Gólok: 46. Michálek (Hubáček, Šmíd), Irgl - 56. Poulsen (K. Staal). Két perces kiállítások: 3:7

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr15292577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Töksi 2013.05.10. 11:01:51

Azért nem kell drámázni, nem esik ki Szlovákia az A csoportból. Mi legfeljebb a lettekkel fogunk a feljutásért küzdeni.

Turhoparaszt 2013.05.10. 11:53:01

Na igen, kicsit közelebb került a szlovák válogatott az "egzotikus" csapatokhoz... Helló Mongólia?
Btw nekem szimpatikus a szlovák válogatott, az utánpótlásképzés azonban tragikus, jön a hét szűk esztendő...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 12:32:43

@Turhoparaszt: Nyugi, mongolokat azért még féllábbal is! :P

Abban igazad van, hogy a fiatalok között nincsenek klasszisaink és az NHL-be draftolt szlovákok száma is drasztikusan lecsökkent. Nem vitás: ma 15-kor nyerni kell!

Ovecskin 2013.05.10. 12:44:09

nyugi, ez is csak 1 tippmix meccs volt :D

Mohamed 2013.05.10. 13:15:12

@Csehszlovák Kém:

Na látod, nagy dőreség volt korábban a magaslórol dumálni, ilyen sport a jégkorong, egyszer fent egyszer lent látod, látod a szlovák csapat is kikaphat egy magyarokhoz hasonló outsider csapatoktól.
Pedig a választott hazád csak ebben az egy sportban tud egyáltalán említésre méltót alkotni.

Mi ez a mongolozás?
Az előző posztodban még nem azt bizonygattad ,hogy mindenféle nacionalizmust elítélsz?
Most meg itt ugyan azokat a nacionalista paneleket nyomatod mint a fico-slota féle brigád.
Oh csak nem segget csináltál a szádból?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 13:18:53

@Mohamed: "egy magyarokhoz hasonló outsider csapat" - jaj, te beszélsz magas lóról? :D A lettek és a magyarok között egy osztály különbség van, minimum!

A mongolozós gondolatmeneted nem értem, hiszen már Orbán Vezénylő Tábornok Úr is megmondta - még a stadionfelújítási program berekesztése előtt, muha - hogy ázsiaiak vagytok!

yidvags 2013.05.10. 13:27:32

@Csehszlovák Kém: ezek szerint te azon kevesek közé tartozol, akik hisznek Orbánnak, és büszkén hirdetik, amit tőle hallottak.

Bár szerintem Slotával kevered kicsit, mivel Orbán "csak" ázsiaizott, és hát egy olyan nagyformátumú gondolkodónak, amilyen te vagy, talán nem mond újat, hogy Ázsiában volt/van még néhány nép a mongolon kívül.

Úgyhogy vállald csak fel szépen az alkesz sikkasztó tót barátodat, nem kell sunnyogni.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 13:29:38

@yidvags: Hát igen, elhiszem milyen kiábrándító tud lenni, amikor kedvenc Tábornok uratok hasonlóan gondolkodik, mint egy retardált alkoholista:)

Balt 2013.05.10. 13:37:06

"Mezt cseréltek a meccs előtt a lettekkel a szlovákok a hoki-vb-n."

Talán nem ez volt a legjobb alkalom kiverni. :))

yidvags 2013.05.10. 13:37:30

@Csehszlovák Kém: a te kedvenced, Hurvinyek, én nem idézem, és nem reklámozom a faszságait.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 13:43:42

@yidvags: Hoppácska, megszámolod nekem hány Slota posztot találsz a dotohon? Súgok: egyet sem!

Ez a retardált alkoholista a magyar nackók kedvence, ők emlegetik folyamatosan, mivel előszeretettel azonosítják a szlovák népet a csávóval, ha visszaolvasod a kommenteket, a dotohon is csak a retardált nácik emlegetik, reklámozzák mindig! Ezt benézted, seggfej!

Töksi 2013.05.10. 13:44:36

@Csehszlovák Kém: Már csak arar lennék kíváncsi, hogy te tanultad a retardált alkesz Slotától ezt a mongolozást, vagy ő tőled.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 13:48:46

@Töksi: ebben is szívesen segítek: a probléma az, hogy az átlag seggfej nacionalista magyar Szlovákiából csak Slotát ismeri és mindent hozzá köt. De segíts már nekem kérlek, mi ebben a sértő? Hiszen már a Vezénylő Tábornok úr is megmondta, ázsiaiak vagytok! Meghazudtolod a Főnököt? Teljesen összekeveredtem :)

Namir 2013.05.10. 14:37:39

"Hogy lesz egy budai gyerekből pozsonyi, majd prágai lakos? Hogy szurkolhat egy magyar a szlovák válogatottnak (is)? Itt megtudjátok. Cseh/Szlovákia egy anyaországi magyar szemével."

"Hiszen már a Vezénylő Tábornok úr is megmondta, ázsiaiak vagytok!"

És te? Akkor ez most így hogy?

Ui: Azt már hallottad, hogy idősebb vagyok mint Szlovákia?
És ez tény, nincs benne semmi sértő.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 14:39:23

@Namir: Mi a kérdés?

Hallotam, de ordas baromság, mivel Szlovákia akárcsak Magyarország egy időben alakult meg, 1918-ban! Trianonról hallottál?

Töksi 2013.05.10. 18:19:24

@Csehszlovák Kém: engem nem sért a mongolozás, ahogy a cigányozás sem, erről tán pont valamelyik nap értekeztünk. Max a mongolokat sértheti, hogy valaki a mongolozást nem mongolok sértegetésére alkalmasnak találja :-)
Azt látom, hogy összekeveredtél, mert hol libbant, hol antifa álcába öltözteted a lelked mélyén elbújt szánalmas kis provokátort :-))
És ha az átlag magyar nacionalista (ami egyébként nem értem, mitől negatív jelző) Slotával van elfoglalva, akkor neked miért kell pont olyan hülyének lenned, mint Slota? Ezt szeretném tudni.

fran7 2013.05.10. 18:19:37

Na dotoho, jöttök hozzánk kukoricaföldre korongozni. Már az osztrákok is megvernek. Mi lesz így veletek?

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.05.10. 18:19:49

Most, hogy közeledik a csoportkör (és választott hazád számára a világbajnokság)vége, megpróbálnám összegezni a történéseket a te szokásos formabontó logikád szerint:
- A szűk világelitet jelentő szlovák jégkorongozók egymagukban többet érnek bármilyen magyar olimpiai bajnoknál (kivéve Halmay Zoltán és Prokopp Sándor)
- Az érdektelen magyar sportolókkal szemben szerencsére ezek a világsztárok önmagukat képviselik, és nem mindenféle rosszemlékű nacionalista szörnyűséget.
- Simán a legjobbak, csak akkor kapnak ki, ha nem veszik komolyan a meccseket, de akkor meg szégyenteljesen rosszak, ahogy most is.
- Kivéve a szenzációs nyitómeccs, amit komolyan vettek (A nyitómeccset úgy látszik csak akkor nem veszik komolyan, ha magyar az ellenfél)
- Most a közepén nem vették komolyan, így a világbajnokság második legjobb csapata 7 ponttal ki fog esni a szar div-1be, a mongolok mellé, akiket te nem nézel, bár nekik IS szurkolsz.

Mohamed 2013.05.10. 18:19:54

@Csehszlovák Kém:

Rosszul tudod, eléggé helyt álló amit ír.
1918-ban nem szlovákia hanem csehszlovákia jött létre.
Először 1939-ben jött létre szlovákia német segítséggel és 45-ig bírta majd később 1993 jan 1-étől beszélhetünk szlovákiáról ezken időpontokon kívül csak és kizárólag Csehszlovákiáról lehet beszélni.
Tehát ha nagyvonalú vagyok akkor is csak anyit mondhatok hogy szlovákia huszonhat éves, de a legtöbb történész szerint húszéves.

Az pedig teljes sületlenség hogy magyarország 1918-ban jött lére
ugyanis 1000 jan 1-én volt a magyar állam megalapítása.
És értem én azt is hogy te arra próbálsz bazírozni hogy a mai magyar állam a magyar királyság utód állama de ez nem igaz.
Egyrészt azért nem mert magyarországot nem vágták ki(felvidékkel ellentétben) a Magyar Királyságból hanem azt követően is 1946 február 1-ig is Magyar Királyságként létezett,
Hiszen eleve magyarországot akarták megleckéztetni ha a Magyar Királyságból magyarországt is útód államként emelték volna ki akkor azzal magyarországot felmentették volna az I. Világháborút követő felelőssége vonás alól és nem minősült volna vesztes államnak mivel új államként nem lehetett volna történelmi kontinuitás közte és a Magyar Királyság közt.
Ellenben te annak köszönheted szlovákia mai létezését hogy Clemenceauék asztaláról leesett egy nagyobb falat a cseheknek.
Másrészt Magyarország történelmi kontinuitása nem korlátozható csak a Magyar Királyságra hiszen mint azt már fentebb írtam Magyarország nem szűnt meg létezni csak csak az államforma változott meg.
Az államforma megváltozása pedig nem jelenti a Magyar királyság és a Magyar Köztársaság közti történelmi kontinuitás
megszünését , továbbra is egy és ugyan az az állam,
(gondolj csak a Francia királyság és a Francia köztársaság közti kontinuitásra hiszen a Francia királyság és a Francia köztársaság egy és ugyanaz az állam)

E tekintetben nemzetközi szinten is konszenzus van a történész szakma prominensei közt.

Harmadrészt az a szemlélet sem állja meg a helyét hogy a Magyar Királyságban
az ott élő népek egyenlőek lettek volna és egyenlőmértékben vették volna ki a részüket az ország gyarapításából és vetetéséből.
A rendekben a Magyarokon és a polgári rendben magát képviseltető németeken kívül más nép fiai nem is voltak jelen.
A szlovákoknak nem volt meg az arisztokrata nemesi várjobbágyi és az ezekből létrejövő szerviensi rétege
valamint a 19. század derekáig a polgári és kereskedő rétege sem volt meg
ez utóbbibbit a felvidéken a városokban élő magyarok és a németek alkották.
Tehát a szláv jobbágyok ezen rétegek irányítása alatt tevékenykedtek.
Kultúrális értelemben sem hagytak nyomot a szláv jobbágyok a magyarkirályságban.
És ami ennél is fontosabb a 18 század végéig a nemzet fogalma csak a rendekre és annak tagjaira vonatkozott
így a magyarokkal azonosították külföldön és belföldön egyaránt a Magyar Királyság lakosait.

Tuvalu 2013.05.10. 18:20:06

@Csehszlovák Kém:

Feltételes mód: Ha egy újabb kataklizma után különválik egy magyarok lakta Csallóköz és utána az ott lakók azt mondják, hogy (mint ahogy a Csallóközi Köztársaság is) Szlovákia igazából a kataklizma óta létezik csak (a megmaradt területén), és 1918-tól Felvidéki köztársaság illetve szocialista köztársaság létezett csak...

Nos ebben az esetben a megmaradt területen levő lakosság azt mondaná-e vajon, hogy igen, Szlovákia csak a kataklizma óta létezik, vagy azt mondaná, hogy írtok amit akartok, a mi történelemfelfogásunk szerint Szlovákia 1918 óta létezik, és megcsonkították Szlovákiát?

Szerintem utóbbi, úgyhogy felesleges ezt a témát túlerőltetni. Ugyanúgy, ahogy túlzás az 1918 előtti és utáni Magyarországot teljesen azonosnak tekinteni, ugyanúgy túlzás egy teljesen más entitásnak felfogni.

Mohamed 2013.05.10. 18:20:13

@Csehszlovák Kém:

Na ez így konkrétan nem igaz.
Pár éve még a lettek is egy fel le liftezős csapat volt.
Valamint gondolom még emlékszel a 2009 meccsre akkor ti csak 1 góllal tudtatok minket verni és nem mondható el hogy lazán könnyedén játszottatok,
a szar márvánnyá kövedt bennetek annyira feszengtetek hogy meglegyen a meccs.

Nocsak neked antinacionalistának releváns egy általad nacionalistának tartott politikus véleménye?
Pont Orbáné, te mondom hogy nálad valami nincs rendben.
Orbán egy seggfej aki egy kis júdáspénzért eladná az országot is.
Bármilyen jöttment idegennek (WJC vezetői) - a magyarokon is átgázolva - fényesre nyalja a seggét egy kis buksisimiért(amiből aztán koki és saller lesz)
Te meg ennek a véleményére adz? Nocsak.
Egy szó mint száz, nem komálom Orbánt úgyhogy rossz ajtón kopogtatsz picinyem.
Nem tartom relevánsnak a véleményét.
Ráadásul félázsait mondott nem Mongolt(ami ugye egészázsiai).

"mivel előszeretettel azonosítják a szlovák népet a csávóval"

Drága arany bögyörőm van is miért mivel még te antinacionalista szlovák is azokat a nacionalista paneleket nyomatod amiket slota haverod.
És ez alól az sem fel mentés hogy hogy a Orbán Vitya hozzád hasonlóan néha felböfög egy avasszalonnásat
,így mindegy is hány posztot szánsz slotának a slovákokkal kapcsolatban kialakult slotabuzi képet nagyban erősíted.

Csehszlovák Házmester 2013.05.10. 18:20:22

@Csehszlovák Kém: Az átlag seggfej nacionalista szlovák meg ezek szerint csak Orbánt ismeri Magyarországról, "muha"! Amúgy is félázsiait mondott, szóval válassz mást a mongol helyett te idióta.

yidvags 2013.05.10. 18:21:04

@Csehszlovák Kém: az előző Orbánra vonatkozott, de nem kell, hogy értsd, amit olvasol.

Slotát meg minden alkalommal idézed, amikor mongolozol. Nem én azonosítom a szlovák népet Slotával, hanem te azonosulsz vele önként, dalolva.

Seggfejezz és nácizz csak nyugodtan, azt mindig akkor kezded, amikor rájöttél, hogy megint hülyét csináltál magadból.

Mohamed 2013.05.10. 18:21:11

@Csehszlovák Kém:
"mivel előszeretettel azonosítják a szlovák népet a csávóval"

Hát picinyem van is miért
főleg atekintetben hogy még te antinacionalista szlovák létedre is ugyanazokat a nacionalista paneleket nyomatod mint slota haverod.
És ezalól az sem felmentés hogy orbán néha felböfög hozzádhasonlóan egy avasszalonnásat.

Mohamed 2013.05.10. 18:21:17

@Csehszlovák Kém:

Ehh hát azért ez így konkrétan nem igaz,
pár éve még a lettek is az a fel le liftezős csapat volt és hát,
valamint még emlékszek arra a 2009-es 4-3 as meccsre és arra nem lehet azt mondani hogy lazán játszottatok volna a szar is márvánnyá kövedt bennetek annyira erőlködtetek és csak egy gólos előnnyel zártatok, szal hátrébb az agarakkal.

Az Orbán Vitya neked mióta releváns?
Mondom hogy nálad valami nincs rendben.
Egy antinacionalista egy általa nacionalistának vélt politikus véleményére ad?
Nem mellesleg ő félázsiait és nem mongolt(ami ugye egészázsiai)mondott.
Orbán egy szemét magyargyűlölö aki egy kis júdáspénézrt eladá az országot is,
aki átgázolva a magyarokon bármelyik jöttment idegennek(WJC) fényesre nyalja az ülepét egy kis buksisimiért(amiből persze oki és saller lesz).
Egy szó mint száz, nem bírom orbánt úgyhogy nálam rossz ajtón kopogtatsz.

Sadwick 2013.05.10. 18:25:14

"...jöhet a Vb, meg kell nyerni." (sic!) Hát Kistáska, a mai után már inkább a továbbjutás miatt aggódnék. MegaLOL!

ottomoll 2013.05.10. 20:04:08

@Csehszlovák Kém: Szerintem te a töri érettségit is a szlovákoknál tetted le. 1918-ban Csehszlovákia alakult meg, nem Szlovákia.
Egyébként kéjesen figyelem a szlovák válogatott vesszőfutását a hoki vb-n. Most már legalább az egyetlen sportágban is amiben valaha valamit fel tudtatok mutatni a megérdemelt helyetekre kerültök..Remélem a jenkiktől is kaptok egy ötöst.:)))

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 21:31:07

@Sadwick: Nem dőlt el még semmi, de innen már nehezebb lesz, nyerni kell a nagy rangadókat, vasárnapig kipihenik magukat a srácok.

@Mohamed: Tehát a mongolok nem ázsiaiak, rendben. Azt hiszem ma megint tanultam valamit!

Orbán nem “magyargyűlölő”, hanem egy cinikus hamiskártyás, aki a magyarok legrosszabb hagyományait, félelmeit, démonait és sérelmeit használja fel, váltja át politikai szavazatokra, horribile dictu, kormányalakításra. Opportunista rendszerének többek között te és a hozzád hasonló nácik a termékei, de egyben részei is és pont leszarja, hogy mit mondasz róla. Szar érzés, mi?

"Hát picinyem..." - Olvasni, posztot, szöveget értelmezni, különböző műfajokat felismerni általános iskolai követelmény, pótold!

Igen, emlékszem, jó kis meccs volt, megizzasztottatok, váratlanul kellemetlen ellenfélnek bizonyultatok, de ennek a nyitómeccs lelkesedése az oka és, hogy 70 év után életetek meccsét akartátok játszani. Mégis kikaptatok és mentetek vissza a B-be.

Szerintem te vered a faszod otthon Jan Slotára. Meciarra próbáltad már?

@yidvags: Neked is javasolom az általános iskolai tanulmányaid felfrissítését, amely a különböző műfajú szövegek megkülönböztetésére vonatkozaik, rád fér.

@Csehszlovák Házmester: Még mindig nem értem, akkor most a mongolok ázsiaiak vagy nem? Vagy csak félig? Vagy akkor most hogyan? A mai magyaroknak egyébként sincs már semmi köze Ázsiához, hiszen régen elszlávosodtatok! Még mindig nem esik le, hogy a Miniszterelnök Úr legalább akkora seggfej a témában, mint a rettegett Jan Slota?

Nem baj náci seggfejkéim, ma fogadó órát tartok, és mindenki megkapja a magáét!

@Kurtz ezredes: Ahogy írtam egy másik hsz-ben, egyelőre nem vagyok megelégedve a csapat teljesítményével, vasárnaptól bravúrokra lesz szükség a továbbjutáshoz! Továbbra is tartom, sokkal izgalmasabb lenne az ácskó, ha olyan egzotikus helyekről érkező fiatal srácok lábán is láthatnám a korcsolyát, mint a dél-koreaiak, vagy a japók, esetleg a mongolok, kár, hogy nem lehettek itt velünk, a tragikus teljesítmény okozta bosszúság mélyen összekeveredik a jellegtelen osztrák, lett, szlovén, svéd vagy német hoki okozta unalommal. Szerencsére megy az NHL, azt most azt is tudod nézni!

@Tuvalu: Szlovákia határait először 1918-ban jelölték ki, olvasgass egy kicsit a korszak idevonatkozó műveiben, rengeteg változatot fogsz találni! Neked melyik tetszik a legjobban?

@fran7: Végre valaki, aki a poszt témájára reflektál, köszi!

@Töksi: Tisztáztuk, utoljára. A magyarok ázsiaiaknak hiszik magukat. Ezt megerősítette a Miniszterelnök Úr is, hiszen ő mint tudjuk, egyenlő Magyarországgal. Eközben egy Jan Slota nevű szlovák állampolgárságú retardált alkoholista, egykori politikus néhány kirohanásában mongoloknak nevezte a magyarokat. Legjobb tudásom szerint a mongolok, ázsiaiak. De mi a baj Jan Slotával? Te vagy a huszadik seggfej ma kb, akinek még mindig nem esik le, hogy teljesen hülyét csinált magából :D

De hát ez egy ilyen blog, önként idejönnek a nácik névsorolvasásra, a többiek meg rajtatok röhögnek, csodálatos!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 21:39:21

Az ázsiai/slota/ezerévesmagyarország/utálomorbánviktort/magyargyűlölő/csallóköziköztársaság/szlováknacionalistaseggfej/stb. tematikájú off hozzászólásokat megköszönve a poszt témájában várom a további hozzászólásokat!

Illetve amennyiben láttátok a mai, osztrákok elleni meccsünket, örömmel fogadom személyes véleményeteket, benyomásotokat esetleges várakozásotokat is a szlovák (és cseh) csapattal kapcsolatban!

Sadwick 2013.05.10. 21:54:02

@Csehszlovák Kém: Nyugi kistáska, már csak négyet kell aludni és mehettek haza fazekat drótozni 7 ponttal, hoppá!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 21:56:55

@Sadwick: Ez egy rendkívül pesszimista vélemény, de vajon mi a véleményed az oroszok igencsak ingadozó formájáról?

Mi 6:2-re vertük azokat a franciákat, akik 2:1-re verték aztán a világbajnok oroszokat, vajon mennyire bízhatunk a matekban?

gabesz7004 2013.05.10. 23:09:05

Na mi van nyomikám, már az osztrákok is szopatnak titeket! :D Kellett neked arcoskodni pár hete a pesti hokimeccsek idején!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.05.10. 23:11:44

@gabesz7004: Jogos a kritika, tényleg beszoptuk, nincs rajtunk rózsszín szemüveg. Viszont pikírt megjegyzésed célt tévesztett, mert kifejezetten sajnáltam, hogy nem jutottatok fel!

Akkor ma győzelemnek örülhetnék!

komolytalan samu 2013.05.11. 02:38:39

SlO-AUT: az EBEL-s fizikális, egyszerűbb hoki van annyival hatékonyabb, mint amennyivel kevésbé technikás.

Papageno68 2013.05.11. 08:26:55

Bámulatos emberi agy :-)! Egy szomorkodós hoki poszt kapcsán a Szlovák Tanácsköztársaságtól a sunyi hatalom technikai manipulációktól elkezdve mindenről szó esett.
Azért kár a szlovák csapatért.

Sadwick 2013.05.11. 08:27:22

@Csehszlovák Kém: Sokkal bíztatóbb az orosz ingadozás mint a tót dugóhúzó, muha.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.05.11. 13:45:42

@Csehszlovák Kém:
Mivel ennyire kapacitáltál, néztem a szlovák-lett és szlovák-osztrák mérkőzéseket is. Nem lenne rossz ötlet egy ilyen bővítés, csak sajnos esély nincs rá.
süti beállítások módosítása