Az 1999-es magyarországi újranyomást követően ezúttal Szlovákiában adták ki a nagy sikerre való tekintettel Victor Hugo klasszikusát:

Nyomorultak

995bd604c73f9004381e768b9a34ee07.jpg

A könyv előszavának a szerkesztők Bicskei mester egykori frappáns és őszinte nyilatkozatát választották: - Az első félidőben a játékosok azt hitték, hogy magától is begurul a labda a hálóba, ebben egy kicsit én is hibás vagyok. A második félidőben változott a csapat felfogása, többet birtokoltuk a labdát, de csak futottunk az eredmény után. Az első félidei játék miatt elnézést kérek. El vagyok keseredve, mert edzői pályafutásom legkellemetlenebb pillanatait éltem át, de régebben dolgozom a futballban annál, minthogy egy-egy eredmény miatt hirtelen döntést hozzak.

Liechtenstein–Szlovákia 1–1 (1–0)

Vaduz, Rheinpark. Vezette: Strombergsson (svéd)
Liechtenstein: Jehle – Quintans, Kaufmann, Frick (Vogt, 24.), Oehri – Wieser (Gubser, 95.) – D. Hasler, N. Hasler, A. Christen (Beck, 90.), M. Büchel – M. Christen. Szövetségi kapitány: Rene Pauritsch
Szlovákia: Kuciak – Hubočan (46. Pauschek), Čišovský, Ďurica, Švento – Sapara, Lásik (24. Ďubek) – Mak, Hamšík, Stoch – Hološko (70. Bakoš)). Szövetségi kapitány: Stanislav Griga
Gólszerző: M. Büchel (13.), ill. Ďurica (73.)

Elszálltunk. Nem maradt más, mint a cseheknek, magyaroknak drukkolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr145358317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása