stoch1.jpg

Csöcsöt markolt, puncit fogott a válogatott futballista, yolo van!!!! Mikor lesznek újra ilyen vagány futballisták Magyarországon?

Legalább egy évig nem veheti fel a válogatott mezét a botránygyáros Miroslav Stoch szlovák válogatott futballista, aki újabb balhéba keveredett: ezúttal a tengerparton volt yolo, punci és csöcsfogás, persze minderről felvétel is készült. A játékos hivatalos honlapján csak annyit mondott: ez egy régebbi video, életének ezt a korszakát már maga mögött hagyta. MUHAHA :D

A török Fenerbache játékosa és a Puskás-díj 2012-es győztese így bukhatja a szlovák válogatottban való szerepelést is, mivel sorozatban elkövetett botrányaival gyakorlatilag a Szlovák Labdarúgó Szövetség (SFZ) etikai kódexének összes szabályát megsértette, mint például "a Szlovák Köztársaság és a szlovák nemzeti válogatott jó hírének és pozitív kisugárzásának megőrzése".

A botrányos videot a pluska.sk oldalán megnézheted itt, görgess le az egérrel!

Ezúttal egyébként annyi történt, hogy Miro egy fiatal nővel partizott a török tengerparton, a forró jelenetet valaki felvette telefonjával, pech. A felvételen annyi látszik, hogy a fiatal válogatott futballista egyik kezével monokinis táncpartnerének melleibe kapaszkodik, másikkal pedig puncit fog, végül heves légdugásba kezd, doggystyle rulez..

A futballista csak annyit tudott mondani az eset nyilvánosságra kerülése után, hogy ígéri, tanul az esetből és szeretne teljes mértékben a futballra koncentrálni. Aki ne tudná, Stoh ezt a mondatot eddig minden balhéja után elsütötte, a jelek szerint a SVZ-nél most telt be a pohár: sajtóértesülések szerint akár egy évre is eltilthatják a válogatottól a szlovák fenegyereket.

stochdoggy.jpg

Botrány júniusban is!

Stochnak nem ez az első botránya, utoljára a tragikus Lichteinstein-Szlovákia válogatott labdarúgó mérkőzés után került infantilis viselkedése miatt a címlapokra. Június 14-én, néhány nappal a nemzetközi blamázs után, egy Isztambulba tartó, pozsonyi fapados járatra szállt fel néhány fiatal, akik láthatóan féltek a turbulenciától, mert az út előtt pszihésen már alaposan felkészültek a repülésre. A repülön több szlovák is tartózkodott, ők számoltak be később a botrányos jelenetekről a szlovák médiának.

Stoch és barátai már részegen szálltak fel a repülőre, papírba csomagolt üvegből ittak, amire a stewardesseknek azt mondták, gyógynövény likőr. Aztán beindult a három órás parti! Fütyültek, énekletek a visszaemlékezések szerint az utastérben, egyikük arconfinogtt egy utast is, LOL: "Stoch hátat fordított az utasnak, az arca felé tartotta fenekét és arcba fingta, aztán nevetni kezdett, hogy milyen büdösre sikerült". Egy másik beszámoló szerint elhangzott: "Bazmeg, ha nem adtok hányászacskót, akkor a földre hányok", majd kidobta a témát maga elé. Az út végén Stochék társasága szemtéhegyet, szétdobált kajamaradékokat hagyott hátra.

A csapat aztán Stoch vezetésével Isztambulban folytatta a partizást, amely már a török újságok címlapjára is felkerült:

o_stoch4.jpg

A helyi törökök véleménye mindenesetre erősen megoszlik Stoch személyét illetően:

torok.jpg

Egy másik alkalommal Stochot törökországi otthonában KajO, szlovák rapper látogatta meg, a klipben Miro is tolja az ütemet Bentleyben, gyönyörű:

Korábbi Stoch-botrányok:

2011 szeptember: részegen vezetett, a rendőrök elkapták. Az 1,17 ezrelék alkoholt mutatott ki fújás után a szonda, a luxus Ferrari sofőrje jogsi nélkül maradt és a következő meccsre kihagyták a válogatott keretből is.

2012 április: Stoch Ferrarijával egy fára csavarodott fel Törökországban. Állítólag nem Stoch vezetett, csak utas volt a kocsiban.

2012 szeptember 7: Stochot a litván-szlovák meccsen lecserélték, nem fogott kezet Griga mesterrel.

De ezért szeretjük:

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr205425719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zo1ta 2013.07.25. 12:28:39

De ez hol érdekel minket magyarokat???

Töksi 2013.07.25. 13:45:29

Nem követem az ipséről szóló pletyiket (őszintén szólva most hallok róla először), de a sztorikat olvasgatva nekem nem a "vagány" jelző jut róla eszembe... inkább egy csomó más, kevésbé hízelgő :-)
Ja, és ha a repcsin velem csinálja a fingós "viccet", te is már csak nekrológot írhatnál róla :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.07.25. 16:32:36

Csak három kérdésem lenne ehhez a rendkívül izgalmas és hiánypótló poszthoz:

1. Ez a Miroslav Stoch ez aféle VVCristofel?
2. Ha egy magyar futballista hasonlóan vastag bűn- és bunkósági taplólajstrommal rendelkezne, akkor is ilyen megengedő büszkeséggel írnál róla posztot?
3. Mi az a yoló, bmeg? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.07.25. 16:32:53

Mellesleg akárki is ez a faszi, azért igen merész Puskással egy lapon emlegetni:
sose fog annyi fröccsöt meginni, mint ő!
/És szerintem Puskás nem is fingott arcon senkit, de erről nincsenek perdöntő bizonyítékaim./

ottomoll 2013.07.26. 02:44:44

Inkább a válogatottban vitézkedett volna a tót Maradona, mert elég gyatrán állnak a vb selejtezőben. 4 ponttal lemaradva a 3.-ok, még a pofozózsák Lichtensteinnel is képesek voltak döntetlent játszani..

Rózservóterz 2013.07.26. 14:32:19

Yolo van? A kurva anyád, az van, te féreg.

Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.07.26. 14:32:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Puskás amellett, hogy klasszisokkal jobb és eredményesebb focista volt, mint ez a takony, még úriember is volt.
Persze megitta ő is a maga kis mennyiségeit, de soha nem viselkedett volna így nyilvános helyen.
Egyébként meg Stoh lőtt egy szépségdíjas gólt .És?

bidebidi1 2013.07.26. 14:32:41

minden alkalommal jót röhögök itt ez amúgy viccblog ? :)

lüke 2013.07.26. 14:32:57

ó jaj, öt ismeri minden -örült- spanyol?
/a MUHAHA a Muchából származik?
ez
cs.wikipedia.org/wiki/Alfons_Mucha
v. ez?
hu.wikipedia.org/wiki/Mucha_J%C3%B3zsef /

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2013.07.26. 14:33:22

addig rúgnám a betonba a fejed te tetves sunyi buzi amíg látom hogy mozogsz

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.07.26. 22:50:03

@Quentin vagyok Montargis-ból !: tudod, olyan ez CsKémnél, mint a kisegér meg az elefánt a hídon.
Sajnos ez a diszkókirályfi pont Puskásról elnevezett díjat kapott.
Ha Pelé díj lett volna, most a "szlovákok Peléje" lenne. :D
(bár az a kutyát se érdekelné)

bagir 2013.07.27. 20:13:08

Ippeg olyan bunkó, mint a néhai vén marha.
süti beállítások módosítása