in memoriam csatary laszlo.jpg

Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az persze - mint múltkor a Solymosi Eszter drapi után - megint lemaradt.

FRISSÍTÉS!: Alibi Gábor videofelhívására nem is érkezhetett más válasz a náci haveroktól: a Ferencváros náci szurkolói önként és dalolva, többségében polgári nevükkel iratkoznak fel a listára: mi voltunk. A dotoho örül ennek a tömeges náci coming-outnak, már csak egyet nem értünk, mi végre volt ez a nagy hiszti, amikor megírtuk: minden fradista náci? 

Miután a magyar állami ügyészség szépen elkente a Csatáry-ügyet, bízva a biológiában, hogy a patkányok előbb-utóbb tényleg föld alá kerülnek, a magyarországi nácik által megszállt, a magyar sportnak egykor sok dicsőséget szállító futballklub a budapesti IX. Kerületi Ferencvárosi Torna Club néven működő egyesület legutolsó bajnoki mérkőzésén szellemi elődjét, a náci tömeggyilkos Csatáry Lászlót búcsúztatta egy felirattal.

A magyar állami köztévé élő, egyenes adásban számolt be a nyilvánvaló náci provokációról, ország-világ előtt.

Na, akkor most sírhat a szátok, igen általánosítottam. Azért, mert nem hallottam ellenvéleményt.

Nem láttam a biztonsági őröket, akik megakadályozták volna a drapi bevitelét.

Nem láttam szurkolótársat, aki kiszedte volna a Csatáry patkányt búcsúztató feliratot.

Nem hallottam szurkolótársat, aki felszólalt volna a Csatáry patkányt búcsúztató felirat ellen, ne már gyerekek.

Nem láttam az MLSZ ellenőr jelentését, amely feljegyezte volna az esetet.

Nem hallottam a játékvezetőt, aki lefújta volna a meccset.

Nem hallottam a klubvezetést, aki nyilatkozatot adott ki a meccs után.

UPDATE: Kubatov "Szőke haverja" Gábornak ennyit sikerült mondania az ügyben. Érted, becsempészték, mint én 1995-ben a pénztárgépszalagot az alsógatyámban, ennyi, más nem jutott eszébe a szabadidejében Hitler-hasonmással pózoló "Szőke" Feri haverjának. Elképesztő.

kubatov.jpg

"Ja, becsempésztek egy molinót.....én egy sört sem tudok bevinni...."

Nem hallottam riportert, aki legalább köhintett volna egyet a közvetítés közben, ne már gyerekek.

Látom viszont, hogy ennek a náci klubnak a magyar kormány új stadiont épít a magyar adófizetők pénzén. Nácinak lenni ma kifejezetten jó Magyarországon, benne vagy a tévében, és kapol új stadiont is, hiszen az Orbán-kormány megsimogatja a fejed, csak így tovább gyerekek, amíg hatalmon vagyunk, nem lesz bántódásotok, közös a cél, kacsint.

A történet nem túl bonyolult: aki nem ért egyet a transzparenssel, jöjjön ide térden állva bocsánatot kérni minden polgártársunktól, akit ezzel a felirattal felmérhetetlenül megbántottak.

Ami a provokáció gyakorlati részét illeti, természetesen várjuk az MLSZ reagálását is az ügyben és nem ártana ha valaki megszólalna a kormány és a köztévé részéről is, azért mégis.

Rájuk természetesen a címbeli jelzőm nem vonatkozik. 

csatary.jpg

Egy ritka kivétel, a Ferencvárosi Torna Club Facebook oldalán találtam egy szurkolót, aki visszaszólt náci szurkolótársainak, respekt neki is:

fbcomment.jpg

323 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr585465630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skorzeny 2013.08.18. 12:21:02

Csak a jobbak, kisfiam! :)

Ralph Cifaretto 2013.08.18. 12:21:15

Te ezt élvezed, hogy ilyen hülye vagy?

Le_Penseur 2013.08.18. 12:21:18

Fogsz kapni kommentekben hideget, meleget gazdagon, de ezt te is tudod szerintem...

unommáazegészet 2013.08.18. 12:21:22

Vegyél elhatárolósdi konzervet. Két raklappal. Ha épp rádjön a sietős, kinyitsz egyet és a kívánt elhatárolódást hallod a dobozból. Másik, hogy a mondat végére kell a felkiáltójel, abból is egy. Ha valaki többet használ az skizofrén paranoid.

Mintapolgár 2013.08.18. 12:21:24

Remélem valaki veszi a fáradságot és feljelent azért amit ide firkantottal.

Don Bolesz 2013.08.18. 12:21:30

és ki mondta, hogy tömeggyilkos? egy kreált állam véreskezű bírósága? vagy egy megélhetési "nácivadász" zsidó telepes?
rendes tárgyaláson soha nem bizonyították be.

becike4 2013.08.18. 12:21:32

Azt hiszem ebből nem fogsz jól kijönni.

Ralph Cifaretto 2013.08.18. 12:23:20

Azt nem értem miért futtat téged az index. Ilyenkor mindig fontosnak érezheted magad, pedig csak egy nagyon szélsőséges törpe liberális szélsőség vagy. Olyan Dániel Péter féle.

Don Bolesz 2013.08.18. 12:23:31

úgy látom az előbbi hozzászólásomat moderálták.

bgp 2013.08.18. 12:27:03

@Mintapolgár: Manapság több az önérzetes náci mint az elhatárolódó polgár. Ez is a fidesz hibája :D

kjoji 2013.08.18. 12:31:00

Idejöttem erre az oldalra és térdenállva kérek elnézést minden fradistától, (a nyolcévestől kezdve a nyolcvannyolcévesig) , akit most ismeretlenül is lenáciztál.

kjoji 2013.08.18. 12:31:07

És amikor sz@rrá vertétek a szlovák barátaiddal a fradistákat, akkor Ti mi voltatok? Európai demokraták ugye?

blah 2013.08.18. 12:31:13

nem kell túlzásokba esni, nem minden fradista náci... van egy jól körülírható csoport a magyar társadalomban akik megkeseredett életük miatt így próbálnak kompenzálni. bárkiben képesek bűnbakot látni csak nehogy arra kelljen ráébredniük, hogy saját idiótaságuk tehet arról, hogy szarkupacok maradtak.

Tojglitojas 2013.08.18. 12:31:23

Úristen, mire lenné, Te képes egy gépkarabéllyal és ennyi gyűlölettel… :((
Samuely páncélvonatos különítménye ministránsfiú lenne hozzád képest.

Az öreg mindaddig ártatlan, amíg el nem ítélik. És elég hosszú ideig élt az öreg, lett volna idő az elítélésre, nem? Ha mégsem sikerült, akkor az öreg ártatlan, a Wiesenthal központ meg szóra a saját fejéra a hamut és ne köpködjön össze-vissza, mintha szarba harapott volna.
Tudom, az ártatlanság vélelme az ilyen hozzád szélsőségesnek semmit nem jelent, de akkor ne más szemébe keresd a szálkát. Mondd csak, Te ki szeretnél kirekeszteni, betiltani?
Képzeld a Jobbik is szeretne betiltani dolgokat, kirekeszteni embereket, jé… Csak a gyűlöletetek tárgya más, csont egyformák vagytok és ez a baj, nem a transzparens.

Moderálj ki, szokás szerint megint nem értünk egyet semmiben.

Moin Moin 2013.08.18. 12:35:14

Látom, kedves Cselák Kém, a kommentezők téged igazolnak!:-)

Miért hisznek és próbálkoznak Magyarországon sokan egy olyan ideológiával, gondolatvilággal, amely bizonyítottan csak tragédiába viszi a híveit?

Tudom, tudom: bonyolult ez a XXI. századi globalizált világ és k@va nehéz benne helytállni, tudással, versenyképes teljesítménnyel, magas szintű munkakultúrával... Egyszerűbb mindenért a zsidókat, a cigányokat, a szabadkőműveseket, az EU-t, a Kisantantot, Trianont, a ruszkikat, a Bilderberg-csoportot, vagy az UFO-kat okolni, egyszerűbb kiabálni, hogy a magyarok a világ legfaszább népe, akit ezért mindenki le akar gyilkolni...

Nektek pedig, Fradi-szalonnácik, csak azt mondhatom: így csak vesztesek lesztek. Nem tudom, láttátok-e A Bukás (Der Untergang) c. filmet? Ha nem, nézzétek meg és próbáljátok meg is érteni!

Törpe minoritás 2013.08.18. 12:36:57

Kedves magyar nácik!
Akkor most Csatáry náci tömeggyilkos volt, vagy nem? Büszkék vagytok rá, vagy nem?
Ha náci tömeggyilkos, akkor mért baj, hogy nácinak nevezik? Hiszen büszkék vagytok rá!
Ha pedig nem az, akkor vajon mért írják a nevét transzparensekre a nácik, és mért védik?
Egyáltalán, egy büszke árja náci, mért tagadja, hogy ő az, ami? Egy mocskos náci.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.08.18. 12:37:16

Nem hinném. A kemény szurkolói maga alapvetően apolitikus és teljesen műveletlen. Szeretnek különcködni, ennyi az egész. Ha a húsvéti nyúl gyalázásával vagy Lenin éljenzésével lehetne botrányt kelteni, akkor azt tennék. De manapság náci szövegekkel lehet a legjobb botrányt kelteni, így inkább ezt választották.

Bundasian 2013.08.18. 12:37:57

Van egy ember, aki csak negatív posztokkal provokál és még ha lehet bele-bel rúg a haldokló felvidéki magyarságba. Elfogadom, hogy van ilyen is, azt viszont nem, hogy Magyarország egyik legnépszerúbb honlapja futtassa ezt a skizoliberális low IQ médiakurvát. Nem vagyok én se fradista se náci, se liberális, de mégegyszer meglátom ezt az okádékot az index.hu-n nem fogom olvasni tôbbet ezt az oldalt. Irtam az index.hu-nak is, remélem hogy megfontolják.

eßemfaßom meg áll 2013.08.18. 12:42:35

@blah: "van egy jól körülírható csoport a magyar társadalomban akik megkeseredett életük miatt így próbálnak kompenzálni. bárkiben képesek bűnbakot látni csak nehogy arra kelljen ráébredniük, hogy saját idiótaságuk tehet arról, hogy szarkupacok maradtak."

azokra gondolsz akik mindenkiben nácit látnak?

2013.08.18. 12:43:03

Nem kéne.
Én személy szerint ismerek olyan fradistát, aki nem náci, úgyhogy ettől a pillanattól ugyanolyan helytelen az egész cikked, mintha azt mondanád, hogy minden cigány bűnöző. (Ami, ugye, szintén addig a pillanatig baromság, amíg bármelyikünk ismer olyan cigányt, aki nem. És hát ismerünk.)

Van köztük rohadt náci, ezt nem tagadja senki. Az is lehet, hogy a nézőtér másik felének nem tetszett az a felirat, csak nem akarták megöletni magukat, amit valahol meg tudok érteni...

Meg kéne tanulni a nácikat, és nem a fradistákat utálni a nácizmusért, és a bűnözőket, nem pedig a cigányokat utálni a bűnözésért.

is 2013.08.18. 12:43:10

@Tojglitojas: már 1948-ban elítélték, ezt a pici tényt figyelmbevéve fuss neki még egyszer kommentednek, mielőtt végképp szénné égsz.

is 2013.08.18. 12:43:20

@becike4: már jól jött ki, látván a kommenteket. azt hiszik ezek a barmok, hogy megcáfolják, közben minden egyes beszólásuk egy-egy újabb megerősítés.

==T== 2013.08.18. 12:49:56

Csatáry Lászlót a koncepciós ítéleteket nyilván soha nem hozó csehszlovák népbíróság (meg Benes dekrétumok ugye) bíróság úgy ítélte halálra egy kb. 8 órás tárgyalás után, hogy a vádlott ott sem volt, ráadásul az adott bíróságnak semmiféle joghatósága nem volt az ügyben, hisz a vádbeli események Magyarország területén történtek, magyar állampolgárokkal.

Lófasz a seggedbe blog.hu 2013.08.18. 12:50:13

Nem hallottam, nem láttam, brühühü... És akkor mi van?
Ki vagy te, hogy látnod kellene az ellenőri jelentést?
Ki vagy te, hogy megmond, mit csináljon a játékvezető vagy a közvetítő.
Egyáltalán ki vagy te?

Meghalt egy ember, megemlékeztek róla. Ennyi volt és nem több.

Ha valóban mindenkit a tettei alapján halála után megítélnének, senkit sem temetnének el... Se őt, se téged.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.08.18. 12:50:25

@Tojglitojas: Ártatlan Lacika bácsi? :-)

Mint azt mi, magyarok nagyon is jól tudjuk, az állami segédlettel elkövetett bűnök üldözése nem olyan egyszerű dolog. Így lehet ártatlan és hal majd meg valószínűleg ártatlanul pl. Biszku Béla is, így lehet ártatlan az a rengeteg kisávós lágerőr, akik közül '89-90 környékén még sokan éltek, dokumentumfilmek készültek velük.

A kérdés csak az, hogy Ártatlan Lacika bácsi ártatlansága is ilyen-e. A jelek szerint igen.

Raven Clay 2013.08.18. 12:50:42

Eltekintve a meggyőződésemtől (hogy bizony szélsőjobbos vagyok) nem vagyok nácik, és kikérem magamnak. Ez, ami ezen a,,blogon" történt, bizony nagy nyilvánosság előtt megvalósult rágalmazás.
Mondjuk ettől a blogtól többet nem vártam.

alibi6 2013.08.18. 12:50:45

Te fasszopó köcsög! Teee...

mg007 2013.08.18. 12:50:48

Mindenki arra emlékezik, akire akar.

nincs_nick 2013.08.18. 12:50:56

@Törpe minoritás: Hogy lehet "árja náci" magyar? Tanultál te történelmet? Tudod mit jelent a "náci" és az "árja"? Szemmel láthatóan nem, de dobálózni azért jó vele. Kb. annyi értelme van, mint a "liberálbolsevik"-nek. Fidesz/MSZP szavazó-e vagy ilyen hatalmas "tudással"?

Csapos35 2013.08.18. 12:51:57

Tükröm-tükröm mond meg nékem, ki a náci a vidéken. És ki kaccsint össze velük közszolgálatos álarcban. És a politika részéről ki nem rúgja őket úgy jó magyarosan p***án.

tobeor 2013.08.18. 12:52:12

Minden tisztességes fradista nevében őszinte bocsánatot kérek mindekitől, akit ez a vállalhatatlan molinó megsértett, megbántott.

Egyben felszólítom a tisztességes fradisták nevében a kulbvezetést, az MLSZ-t, a biztonsági őröket, és minden érintetett, hogy lehetőségei szerint tegyen meg mindent, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő, tisztességtelen fradisták ne bánthassanak meg másokat, és ne keverhessék rossz hírbe Fradit.

Azokat pedig akik ezt a molinót feltartották, tiltsanak el a meccsek látogatásától legalább egy évre, megelőzendő ennek a szégyenteljes esetnek a megismétlését.

padlogaz 2013.08.18. 12:52:16

ez a véleménynyilvánítás szabadsága.

tekintve, hogy semmilyen jogerős magyar bírósági ítélet nincs csatáry ellen (az ellene született szlovák halálos ítélet kb. annyira érdemes komolyan venni, mint az 50-es évekbeli koncepciós perekét: lehet, hogy igaz, de számottevő esély van arra, hogy mégsem), ezért a vele kapcsolatos minden megnyilvánulás csak egyéni vélemény.

te hónapokon keresztül mondtad el a privát véleményedet csatáryról, amihez minden jogod megvan, amíg nem sértesz semmilyen törvényt. de fogadd már el, hogy másoknak is megvan a hasonló joguk saját véleményük kifejezéséhez, még akkor is, ha az nem egyezik a tiéddel.

azt számon kérni, hogy nem hallgattatták el a tieddel ellenkező nézeten lévőket, nem túl liberális álláspont...

Tyreo 2013.08.18. 12:53:32

Csatáry bűnössége nem volt egyértelmű. A bíróság nem ítélte el, tehát ártatlan volt.
Nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol elkezdjük kétségbe vonni a bírósági döntéseket..

Tojglitojas 2013.08.18. 12:53:59

@is: így igaz a távollétében egy népbíróság által, mely nem éppen a pártatlanságáról és korrekt ítélkezéséről volt híres. Nem is vették ezt a koncepciós ítéletet sehol figyelembe, nem vétetlenül.
Ezt a picit tényt figyelembe véve próbálj művelődni, utána olvasni, ha az állandó gyűlölködésen kívül még marad energiád ilyesmikre is. :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 12:56:04

@tobeor: Köszi!!! Respect neked és a tisztességes fradistáknak!

Törpe minoritás 2013.08.18. 12:57:13

@nincs_nick: Esetleg a kérdésre is válaszolhatnál...

SzJ1982 2013.08.18. 12:57:31

Faszfej vagy, öcsém, az voltál világéletedben, és az is maradsz most már örökre. Geciért nem az általad agyonszopott két nyomorult szláv ország valamelyikében baszod fel a rabszolganépek agyát a faszságaiddal? Azt remélem sejted, nyomorult, hogy általában mi a sorsa a hozzád hasonló gyökereknek az olyan fordulatok után, ami mostanság nagyon benne lóg a levegőben...?

Tojglitojas 2013.08.18. 12:57:38

@Counter: Horn Gyulásan ééés? Mit is szeretnél mondani, ember? Menjünk Biszkuhoz és verjük meg, de kurvára. Vagy köpködjük le? Még demokráciába élünk még ha ez a libsiknek és a náciknak nem is tetszik. :D

Kim Jong Un 2013.08.18. 12:57:42

@Törpe minoritás: ez inkabb szimbolikus. Ha valaki, jelen esetben Csatary ur, irrital egy ilyen virus szeru lenyt mint a zuroff, akkor valami nagyon jot kellett tennie. Innentol fogva nyilvanvalo a szimpatia.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 13:02:54

@padlogaz: Nem azt írtam, hogy hallgattassák el az ellenkező véleményt, hanem, hogy nem érkezett rá semmilyen reakció. Tudod: 2013-ban tömeggyilkost, legyen az bármilyen diktatúra képviselője - egy sporteseményen nem éltetünk, nem gyászolunk. Természetesen a náci rezsim mai hívei is elmondhatják a véleményüket, még a náciknak is van joguk megszólalni egy olyan világban, amelyet ők elpusztítani szeretnének - vajon ezt a kognitív disszonanciát hogyan dolgozzák fel? - de nehogy már még kedves náci kommentelők sértődjenek meg - lásd: mostani kommentek nagy része! - hogy elküldöm őket a picsába és nevükön nevezem őket!

eurealista 2013.08.18. 13:04:25

Semmi kivetnivalót nem látok ebben a feliratban. Tudtommal nem ítélték el. Pont.
A palesztinokat gettóba záró és halomra lövő izraeli vezérkarért miatt miért nem sír soha a szátok?
Mikor indul élet menete a naponta leölt civilekért?
Kettős mérce én így szeretlek! Kommentem úgy is tiltva lesz...

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.08.18. 13:04:32

@Tojglitojas: ebből következően te egy narancsos-vérkomcsi lehetsz. Na takarodj vissza a viktorod seggébe! :D

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.08.18. 13:04:34

@SzJ1982: mert ugye te nem vagy náci, csak egy seggfej, akit még a nácik is kiutálnak maguk közül.

SzJ1982 2013.08.18. 13:04:42

@Moin Moin: Nem feltétlen igaz ez. Saját példámat szem előtt tartva, egyelőre legalábbis elég rendesen helyt állok ebben az általad említett globalizált faszom világban, de ez nem jelenti azt, hogy vak is volnék. Ha valaki köcsög, és emellett még zsidó is (bár tudom, hogy ilyen nem létezhet...), vagy cigány, akkor megemlítem, hogy az. Ugyan úgy, mint amikor a televíziókészülékben órákon át sírnak, hogy az áldozat cigány. Mert ugye cigány itt csak áldozat lehet...

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.08.18. 13:04:52

Hogy minden fradista náci lenne, azt enyhe túlzásnak tartom.
De tény: rengeteg náci barom van köztük, ahogy pl. az újpesti keménymagban is. Ez csapatfüggetlen, viszont szorosan kapcsolódik (elsősorban) a focihoz. :(
Az tény, hogy valahányszor a Megyeri úton meccs van, a stadion környékén rengeteg náci bukkan fel.
(bocs, de akire különböző náci jelvények vannak tetoválva, az nekem ne ugasson, hogy ő nem náci!)

Nagykörúton túli magyar 2013.08.18. 13:07:18

@is:
"a kirendelt szaktanácsadó szerint dokumentumok bizonyítják, hogy Csatáry László az 1941-es deportálások idején nem tartózkodott Kassán, ráadásul akkori beosztása miatt nem is tudta volna befolyásolni a háromszáz hontalan zsidó deportálását. A szaktanácsadó kiderítette azt is, hogy az akkor hatályos jogszabályok alapján hontalan zsidókat nem küldhettek munkaszolgálatra, így őket Csatáry nem is hívhatta vissza."

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.08.18. 13:07:28

Az egesz akciot izraelbol iranyitottak es a moszad emberei emeltek magasba a feliratot. A cel hogy a nemzeti erzelmu magyarokat lejarassak a vilag elott es megakadalyozzak hogy a hazat a nemzet erdekeinek megfeleloen iranyithassak. Vivat Benyovszki!

Raven Clay 2013.08.18. 13:09:38

Namost.
Amíg nincs bizonyítva, hogy bűnös, addig jár neki az ártatlanság vélelme. Ha majd feketén-fehéren, minden kétséget kizáróan be lesz bizonyítva, hogy (ahogyan azzal vádolják) legalább 15000 ember halála szárad a lelkén,akkor hívhatjuk tömeggyilkos háborús bűnösnek.
A kommentelők pedig nem mind nácik. Jól gondold meg, mit beszélsz, mert egyszer valaki tényleg fel fog jelenteni.

amc 2013.08.18. 13:10:00

@Csehszlovák Kém: És a nagy i-re miért teszel pontot te liberálgeci? És akkor a másikra miért nem? Takarodj az index főoldalról!

Jolka40 2013.08.18. 13:16:24

@padlogaz: Csatárytól nem azért búcsúztak ilyen látványosan, mert ártatlan (vagy annak vélt) öreg bácsika volt, hanem azért, mert a zsidók ellen elkövetett (vagy el nem követett) tetteivel egyetértettek.

kertam33 2013.08.18. 13:16:37

Nácik, nácik... nagyon forr a véretek! Ebből megint szélfútta boka lesz sokatoknak!

eurealista 2013.08.18. 13:16:47

Elnézést előző kommentem elgépeléséért. Még annyit hozzá szeretnék fűzni. Magyar vagyok és fradista. Nem vagyok náci, kikérem magamnak. Ellenzem az ideológiát, akár a cionizmust. A kettős mércét jó lenne befejezni és észre kéne venni mi zajlik körülöttünk. Egyre kevesebb lehetőség van "beszólni az Arcnak". Ezek a fiúk megtették, én nem haragszom rájuk!

mokkaczuka 2013.08.18. 13:16:57

Hogy fáj a sok rohadt büdös náci kommentelőnek, hogy nácinak nevezik a nácit... :) Remélem, belefulladtok a vasárnap délutáni rántott húsba, disznók... ha még telik rá :)

himpellér 2013.08.18. 13:17:05

Nem nagyon szedted magad össze cselák kém! Csípnám, ha lepatkányoznád elvtársadat az öreg trotty biszkut. Mikor lesz erről szösszenet?

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.08.18. 13:17:14

@Csehszlovák Kém: mind a 10 irastudo naci a gep elott ul es toljak a kommenteket a maradek 100 megbiztatja oket :-)

eßemfaßom meg áll 2013.08.18. 13:19:07

ez most nem megy át a moderáción?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Náci_kártya

Tojglitojas 2013.08.18. 13:19:19

@álfirkász: szép érvelés volt egy agy-amputálttól, legalább a betűket le tudod írni, igaz a mondanivalód nulla. Lehet, jobban rühellem Viktort mint te, csak én tudom is miért, még neked csak mondják, mit ugass és próbálkozol. Anyázz nyugodtan, legalább nem a csekkek miatt kell keseregned, te szerencsétlen. ;)

blah 2013.08.18. 13:19:23

@eßemfaßom meg áll: tőlem nyugodtan játszhatod a hülyét...

sparklie (törölt) 2013.08.18. 13:19:35

Csatary Laszlot lepatkanyozni eleg nagy primitivsegre vall. Legkozelebb, amikor mas halottakat patkanyoznak, akkor is tessek majd bologatni es helyeselni. Mert akkor ezt mindenkivel meg lehet tenni.
Mondjuk egy gyuloletblogtol mi mast is varhatna az ember. Csak ugye a magyargyulolet az szabad utat kapott, senki nem tiltja, sot, tamogatjak is kulfoldrol.

A focit a primitiv emberek sportjanak tartom, de hogy minden fradista naci lenne?! Ezt ketlem. Farkashazy is fradista tudtommal. Egyaltalan nacik mar 1945 ota nincsenek, fel lettek oszlatva es ott vege van a tortenetnek.

misc · http://misc.blog.hu 2013.08.18. 13:20:03

ez így van.

A magukat nem nácinak tartó fradistáknak el kell gondolkodniuk azon, hogy akarnak-e egy láthatóan jelentős náci tagsággal rendelkező közösséghez tartozni. Úgy tűnik, hogy a fradi szurkolótáborához tartozás legalább annyira szól a nácizmusról és úgy általában az agresszív, antiszociális magatartásról, mint a fociról...

Aki Hitler pártjának tagja volt, az is mind náci, nem lehet azzal védekezni, hogy csak Hitler gazdaságpolitikai nézetei miatt csatlakozott, és a népirtást igazából nem támogatja...

killin tours 2013.08.18. 13:21:18

@eurealista:

megérkezett 4 család palesztin menekült a Vámosszabadi menekülttáborba.
Felvehetnénk veled a kapcsolatot, hogy legalább egy részüket befogadd egy kis időre?

padlogaz 2013.08.18. 13:21:39

@Csehszlovák Kém:

"...Tudod: 2013-ban tömeggyilkost, legyen az bármilyen diktatúra képviselője - egy sporteseményen nem éltetünk, nem gyászolunk..."

valószínűleg nem érted vagy - inkább - nem akarod érteni a különbséget: max. szerinted tömeggyilkos, mások szerint (és ebbe a magyar bíróság is beletartozik) nem. és amíg nincs elítélve, addig mindenki azt mond és mutat vele kapcsolatban, amit akar, függetlenül attól, hogy neked személy szerint tetszik vagy sem.

lehet, hogy nekem sem tetszik az a felirat, de pár idióta miatt az az általánosító nácizás, amit te folyamatosan megengedsz magadnak szvsz sokkal nagyobb gyűlöletkeltés és kirekesztés.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.08.18. 13:21:47

@Tojglitojas: akkor döntsd el, hova sorolod magad, mert a szememben egy büdös náci vagy, csak ugye olyan lelkesen náciztál, hogy abból az következne, máshová tartozol.

eurealista 2013.08.18. 13:22:09

@mokkaczuka:
Nem a nácizás fáj az embereknek hanem a kettős mérce. Ne aggódj eléred a vonatod, jeggyel ne fáradj libás.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.08.18. 13:23:25

Csatáry nagy valószínűség szerint nem követte el azt, amivel vádolták, így azzal, ha valaki megemlékezik róla, mint egy ártatlanul meghurcolt emberről, alapvetően nincs probléma. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a molinó kifüggesztőinek nem az emlékezés volt a célja, hanem a "libások" provokálása.

Ebből nem következik automatikusan, hogy nácik lennének - lehetséges, hogy simán csak szeretnek provokálni -, az viszont elég álságos, ha utána rácsodálkoznak arra, hogy elérték a céljukat, és ilyen bejegyzéseket generálnak, mint a szerencsétlen szélsőbalos elmebeteg csehszlovák kémé...

Hatás, ellenhatás, nem kell ennek nagy feneket keríteni!

ob.szerver 2013.08.18. 13:23:37

A cím persze provokál.

Legyünk tárgyilagosak és fogalmazunk pontosabban:

Az ultra szurkolók körében a nemzetiszocialista eszmék iránti vonzódás markánsan felülreprezántált a más társadalmi csoportokkal történő összehasonlításban.

Remélhetőleg ez a megfogalmazás már egyetlen kommentelő náci érzékenységét sem sérti.

franta 2013.08.18. 13:23:46

"a magyar sportnak egykor sok dicsőséget szállító futballklub a budapesti IX. Kerületi Ferencvárosi Torna Egylet néven működő egyesület"
FTC = Ferencvárosi Torna Club

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.08.18. 13:23:51

@misc: ja! Jó, hogy eszembe juttatod: a fradista "köszöntésnek" sincs semmi köze a náci karlendítéshez, ezt jól jegyezd meg! :DDD

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.08.18. 13:23:59

@eurealista: szeretem, mikor egy tetves kis náci így felháborodik azon, hogy nevén nevezik. A hangsúly persze a kicsin van, mert az egykori nácik kikérnék maguknak, hogy a sok gerinctelen csótány közéjük való lenne.

Egy igaz ember 2013.08.18. 13:28:38

@Csehszlovák Kém:
A tömeggyilkos ávósokat állami tiszteletadás mellett állami pénzen temették el még a rendszerváltás után a korábbi ávósok segítségével és a Császárné alapítványa (Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány)a mai napig szövögeti a hálóját.
szigoruantitkos.hu/szt-tisztek/csaszar-bela-103.html
blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=aranyibarbara&pid=37516&blog_cim=Az%20%C1VH%20v%E9d%F5szentje
www.nol.hu/archivum/archiv-389143

betütészta 2013.08.18. 13:28:42

Tévedés!
Nem náci, Fasiszta!!!

moszkvicssluszkulcs 2013.08.18. 13:28:49

Csak a szokásos. A nagyon európai, nagyon liberális és nagyon demokrata emberek szokásos nácizása, ha valami olyan véleménnyel találkoznak, ami nem fér bele az Ő demokrácia képükbe.
Mert ugye a vélemény csak addig szabad, amíg nekem tetszik...
-- azt persze nem mondom, hogy-- egyetértek a történtekkel

SZDSZPistike 2013.08.18. 13:28:56

"Minden fradista náci?
Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos
és egyértelmű a történet."

AKKOR MIÉRT A KÉRDŐJEL?

MERT TE DOTOHO-S NÉVTELEN EGY GYÁVA TROLL PROVOKÁTOR VAGY ÉS TUDOD, HOGY KIJELENTŐ MÓD BÜNTETŐJOGI KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRNA.

nincs_nick 2013.08.18. 13:29:05

@Törpe minoritás: Feltettél egy kérdést ami értelmetlen, mivel szavakat nem a jelentésüknek megfelelően használsz. Erre próbáltam felhívni a figyelmed, de látom nem nagyon sikerült....

Érted amit írok egyáltalán?

eurealista 2013.08.18. 13:29:11

Sem ideológiailag, sem etnikumomat tekintve nincs közöm a nemzeti szocialista rendszerhez. Még egyszer elmondom: elítélem, akár a cionizmust. Bőrszín vagy vallás alapján meghatározni embereket baromság. A mocskolódást be lehet fejezni.

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.18. 13:29:23

1) Nem bizonyított, hogy tömeggyilkos.

2) A bírósági eljárás hozzájárult a halálához.

3) Csak nagyon erős bizonyítékok mellett lenne szabad hetven évvel az események után kilencvensok évesen bárkit zaklatni, mert ilyenkor a büntetőeljárás és a meghurcoltatás felér a büntetéssel: azaz például ha Hitler még élne, lehetne vegzálni százharminc évesen, ha Himmler vagy Bormann élne, akkor százhuszonpár évesen őket is lehetne vegzálni, Csatáryt (meg bárkit, aki túl kis hal volt ahhoz, hogy egyértelműen meg lehessen bármit állapítani róluk) meg nem.

4) Ilyen körülmények között elmondható, hogy az ilyen eljárás áldozatára emlékezni nem a nácizmus jele, legalábbis az első három pontomban nem tudok nácizmust felfedezni.

5) Totalitárius logika embereket azért megbélyegezni, mert nem emeltek szót valami ellen. Például lehet, hogy a feliratot tartók nagyobb darabok voltak, mint a körülöttük állók. Lehet, hogy valamiféle rosszul (vagy jól) értelmezett szurkolói szolidaritásból tettek úgy, mintha nem vennék észre. Lehet, hogy csak lusták voltak. Lehet, hogy akkor se szólnak, ha valaki rágyújt egy HÉV-szerelvényen. (Egyszer én szóltam egy részegnek emiatt, és ehhez át kellett verekednem magam a fél kocsin - a közben levő emberek közül senki se szólt, bár sokan morogtak.)

Az a logika, hogy "aki nem jelenti fel a nép ellenségét, az maga is a nép ellensége", az totalitárius logika. Az is totalitárius logika, hogy "aki gyászolja a nép ellenségét, az maga is a nép ellensége", vagy "aki kritizálja a módot, ahogy elbántunk a nép ellenségeivel, az maga is a nép ellensége". A feliratot készítő fradisták nyilvánvalóan kritizálták a Csatáry elleni eljárást. Ez nem jelenti feltétlen, hogy támogatták Csatáry feltételezett tetteit. Még kevésbé, hogy aki nem lépett fel ellenük, az maga is támogatná Csatáry tetteit.

helyszínelő 2013.08.18. 13:41:12

@Csehszlovák Kém:
Indokold meg, légy szíves, miért nevezed tömeggyilkosnak azt az embert.
Egyetlen ember halálát sem okozta, még a csehszlovák népbíróság ítélete szerint sem! Kollaborációért ítélték el, egy napos tárgyaláson, azok, akik Eszterházy Jánost is halálra ítélték. A háborúban nem vett részt, mert rendőr volt. Nem volt a náci párt tagja sem, nyilas párttag sem. A deportálásokért abszurdum felelőssé tenni egy 20+ valahány éves embert. Azokért halállal lakolt két államtitkár, meg persze a belügyminiszter. Ez az egész ügy egy nagy tévedés. Gondold végig hideg fejjel és úri módon kérj elnézést ezért a dühkitörésért. Az írás felelősség, te most felelőtlen voltál.

alien 2013.08.18. 13:41:26

@SzJ1982: milyen fordulat? Csak nem náci hatalomátvétel? Majd aztán bilibe lóg a kezed. Kisnyuszi

mohaa 2013.08.18. 13:41:33

@ob.szerver: :D:D:D Az a baj, hogy az ő szellemi szintjükhöz ez sajnos túlságosan finom megfogalmazás volt. Nem fogják érteni.

Trotta 2013.08.18. 13:41:53

Az összes nemnáci fradistát kérdezném csak, miért kell fost hányni Kémre, hogy ha világosan és egyértelműen fogalmazott, azaz, ti miért nem léptek fel egyszer sem nyíltan és határozottan a náci szurkolóbarátaitok ellen? Hogy??? Nem hallom.Nnna, ennyit erről.
Itt tartunk: szalonnácik mosdatják a vérnácikat és közben az egész csürhe önmagával azonosítja a teljes magyarságot. Babits mondatát ismeritek, miszerint vétkesek közt cinkos, aki néma? Vagy ez már túlságosan magaskultúra nektek? Ehhh... Csürhe.

arckönyv 2013.08.18. 13:42:10

@Siri Keeton: "A feliratot készítő fradisták nyilvánvalóan kritizálták a Csatáry elleni eljárást"
Ezzel hazavágtad az egész irományodat...
bakker, te tényleg úgy gondolod, hogy a fradisták egy ártatlanul meghurcolt ember ügye mellett álltak ki?

mohaa 2013.08.18. 13:42:15

A kérdésre a válasz: Igen, az!
Tovább nem kell ragozni. A söpredék gyűjtőhelye, semmi több.

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.18. 13:42:19

@Jolka40: Vagy csak kritizálták a meghurcolását és/vagy az egész eljárást. Vagy csak provokálni akartak, mint a horogkeresztet viselő anarchista punkok. Vagy valami egyéb okuk volt rá, ami most nem jut egyikünk eszébe sem.

Keresztény fajú 2013.08.18. 13:44:37

Isten nyugosztalja Csatáry Laci bácsit! Kitűnő hazafi volt!

Ha ma is élnének ilyen kiváló emberek, nem az Internacionálét énekelné együtt szabadlábon a böszme, a libatolvaj és a házmester, nem ingyenpénzt ígérne mindenkinek az MSZMP jogutódja, hanem közrendvédelmi táborokban oszthatnák meg kenyerüket a többi éhes proletárral.

lanyi 2013.08.18. 13:44:51

Borzasztó!

Rettenetes milyen emberek élnek ebben az oszágban.

Az egészben az a tragikomikus, hogy a feliratot tartó futballhuligánok egy része nem is élne ha a példaképük nem bukik el.Már a szüleiket nagyszüleiket kiirtotta volna.Csatáry bácsi aktív részvételével.:)

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.18. 13:45:05

@arckönyv: A magam részéről nem tartom valószínűnek, hogy a feliratot tartó fradisták bűnösnek hitték Csatáryt. Szerintem jelentős részük a holokauszt mint olyan megtörténtében is kételkedik.

Ergo igen, ők egy (általuk) ártatlan(nak vélt) ember meghurcolása ellen tiltakoztak.

zavaros 2013.08.18. 13:52:16

Márai Sándor " Napló" (151 o.):

"valamiféle megoldást kell találni... de a világ ötezer éve mindig újra felfedezi,hogy nehéz együtt élni egy emberfajtával, amely lelkében oldhatatlan lenézéssel és gyűlölettel eltelten él a befogadó népen belül és szövetséget köt minden és mindenki ellen aki nem zsidó..."

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.18. 13:53:16

@mohaa: Farkasházy Teddy még mindig a Fradinak szurkol? Én amúgy személyesen is ismerek baloldali fradistát, de internetes kommentelésben (pl. index fórum drukkerkocsmájában) is találkoztam már ilyennel, nem is kevéssel. Oda-vissza érvek szoktak ám menni a focifórumokon is az összes ilyen ügyben (pl. a győri meccs kapcsán, az Izrael elleni meccs miatti zártkapu ügyében, stb.), tévedés azt gondolni, hogy mindenki azonos álláspontot képvisel. Nem minden fociszurkoló ultra, és még az ultrák se mind egyforma nézeteket vallanak.

Nem vagyok különösebben mélyen fociszurkoló, alkalmi látogató vagyok legfeljebb ilyen szurkolói fórumokon, elkötelezett szurkolót (ultraklub tagját) meg csak tágabb ismerettségi körömben találhatok, de ennyi azért lejött.

quadcore 2013.08.18. 13:53:25

@misc: Igazad van. Tiniként rengeteg fradimeccsre jártam, hatalmas szurkoló voltam. Aztán rájöttem, miről is szól ez, megismertem közelebbről pár vezérszurkolót, akik meséltek "eszméikről". Azóta szívből gyűlölöm a fradit, és szomorú, hogy ismerek nagyon kedves öreg bácsikat is, akik egész életükben fradisták voltak, és nekik is ég a bőrük a mai szurkolók miatt, rossz látni őket hogy mennyire szomorúak egyrészt a csapatuk miatt, amelyet egész életükben szerettek, másrészt a szurkolók miatt.

Raven Clay 2013.08.18. 13:53:33

@Trotta: A kommunistákra is vonatkoztatod ugyanezt? Mondjuk azokra, akik Eszterházy Jánost elítélték, amikor egyike volt a 3 képviselőnek, akik nem szavazták meg a zsidók kitelepítését?

tobeor 2013.08.18. 13:53:54

Most, hogy mondjátok, kezd derengeni, hogy a zsidókat a Dunába lövő magyar katonák se voltak nácik, hisz nincs ellenük hatályos és magyar bírósági ítélet.

Tényleg, voltak ebben az országban valaha nácik? Nem, szerintem nem volt egy se.
Csak úgy magtól kiirtódott pár százezer magyar zsidó.

Csatáry egy náci gettó parancsnoka volt, amely faji alapon begyűjtötte a zsidókat (=emberiség ellenes bűncselekmény), a gettóban fogva tartotta a zsidókat (=emberiség ellenes bűncselekmény), és aktívan közreműködött a zsidók deportálásában (=emberiség ellenes bűncselekmény).
Emellett számtalan tanúvallomás igazolja, hogy Csatáry egy különösen kegyetlen ember volt, aki még verte, kínozta is a zsidókat.

Olvasva a kommetneket, olyan érzésem van, hogy ha Hitler magyar lett volna, akkor őt is védenék páran.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 13:54:12

Ez a bejegyzés kimeríti a gyűlöletkeltés, és a közösség tagjai felé irányuló rágalmazás tényállását!!

A feljelentést megtettem, a bizonyítékokat lementettem!!!

A kedves blogírót hamarosan értesítik a megfelelő hatóságok!!

Rendőrségi ügy lesz!

MAGYAR TESTVÉREIM!! NEM ENGEDHETÜNK TERET A FASIZMUSNAK!!!

arckönyv 2013.08.18. 13:54:17

@Siri Keeton: szerintem ennél kicsit egyszerűbb a történet. Mindenki tudja, hogy az MTK-t zsidó csapatnak tartják, azt meg már megtanulták saját kárukon, hogy mégsem írhatják ki, hogy büdös zsidók, így találtak egy másik utat a zsidózásra, ennyi. Az meg, hogy valakik olyat tagadnak ami megtörtént mutatja mennyire állnak hadilábon a valósággal és mennyire kell adni a véleményükre... persze vannak olyanok akik ebből politikai tőkét kovácsolnak ami meg már kicsit veszélyesebb téma. Mert ha ez a jelenség nem lenne tőlem naphosszat maszturbálhatnának, de így azért más a leányzó fekvése.

ob.szerver 2013.08.18. 13:57:35

@Siri Keeton:

"Szerintem jelentős részük a holokauszt mint olyan megtörténtében is kételkedik."

Szerintem pedig nem érdemes olyan emberek véleményének analizálásába, vélt vagy valós motivációik elemezgetésébe kezdeni, akikhez képest a barlangrajz hadronütköztető.

tobeor 2013.08.18. 14:00:29

@Siri Keeton: Nehéz elhinni, hogy ennyire buták lennének.
De ha még el is hisszük: miért pont Csatáry ügye zavarja őket? Miért nem a devizahitelesek miatt tiltakoznak? Miért nem a kirabolt trafikosokat védik? Miért nem valami teljesen más, zsidókat és nácikat nem érintő ügyben fejezik ki a véleményüket? Nincs elég igazságtalanság és botrány a világon, és Magyarországon, ami kapcsán tiltakozhatnának?

Ugye nem akarod bemesélni, hogy tök véletlen, hogy annyi ügy közül éppen ebben foglaltak állást?
És azt se, hogy annyira hülyék lennének, hogy azt hiszik nem volt holokauszt.

Tojglitojas 2013.08.18. 14:00:53

@álfirkász: mivel akkora zavar van a fejedben, így egyedül egy dologtól irtóznék, hogy valaha egy véleményen legyek veled bármiben. Amúgy jó, hogy mindenkit nácizol, miközben tele a beteg fejed gyűlölettel, kirekesztéssel, általánosítással, fikázással érvek nélkül? Készülj inkább a pótvizsgádra, mert mert harmadszor is járhatod az elsőt... :D
Na jó gyűlölködést, én majd egy olyan világban szeretnék élni, ahol az össze náci és az összes antifa elhúz a retekbe, akkor esetleg egy élhetőbb világot kapunk nélkülük. Legyünk optimisták. :)

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.18. 14:04:40

@arckönyv: A kettőnk által írtak között nincs ellentmondás, hiszen a meghurcolást közismerten egy zsidó szervezet folytatta, és az ő nyomásukra és aktív lobbitevékenységük nyomán lett ebből bírósági eljárás, miután éveken keresztül semelyik ország hatóságai se mutatták a legcsekélyebb érdeklődést sem az ügy iránt.

Cinkes 2013.08.18. 14:04:55

@Prognozuoti Blasio: szerintem szlovákiából idecitálni kicsit nehéz lesz, de te 10 pontos kretén vagy az tuti

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.08.18. 14:05:22

@Siri Keeton: Van jogerős bírósági határozat arra vonatkozólag, hogy Csatáry halálában közrejátszott a bírósági eljárás?
Nincs, jól látom? :-P Akkor meg hogy mondhatsz ilyet, hogy "az eljárás áldozata"?

Hogy lehet megállapítani a bizonyítékokról azt, hogy elég erősek-e, anélkül, hogy ezt bíróság elé vinnénk? Kellene egy előzetes bíróság, ahol a bizonyítékokat a terhelt bevonása nélkül értékelnénk? Hát ez elég furán hangzik.

@Tojglitojas: (Egyébként az ártatlanság vélelme nem azt jelenti, hogy amíg el nem ítélik, ártatlan. Arról szól, hogy nem tekinthető bűnösnek, amíg el nem ítélik (azaz megtiltja egy állítás megtételét: azét, hogy bűnös). Ha ártatlannak kellene tekinteni, azaz előírná a vélelem egy tényállítás megtételét, akkor senki ellen sem lehetne még csak nyomozni se, hiszen amint a nyomozást elrendelik, abban a pillanatban meg kell állapítani, hogy az illető ártatlan, tehát a nyomozást meg kell szüntetni.

Szóval: nem ártatlan.

The brain 2013.08.18. 14:05:28

Hála az égnek,hogy volt ilyen drapi kirakva.Semmi gond nem volt vele.Sőt.
Remélem ezért nem kérnek kárpótlást az ájvékolók.

2013.08.18. 14:05:49

@Tojglitojas: De hiszen sem Hitlert,sem Sztálint nem ítélte el jogerősen a saját országának bírósága. Tehát ártatlan volt?
Kádár ártatlan volt , hisz nem ítélték el '56 miatt. Hülye-e vagy?
Nem arról van szó, hogy jogilag helyes-e a molinó, hanem erkölcsileg hová sorolod magad.
Ha egyetértesz Laci bá fasisztává nyílvánításával, molinót lobogtatsz, mert tartozol valahová.
Ha úgy érzed, egyszerű ember volt, aki meghalt, mert itt volt az ideje, nem tartasz fel molinót, mert nem a te csoportodba tartozik.
Valahogy nem emlékszem fradista molinóra, mikor Diana meghalt.

Acsabi44 2013.08.18. 14:06:05

@TorzonBorz: meg még kurvasokan haltak meg, róluk miért nem emlékeztek meg? Egymást ne nézzük már hülyének jó?

Annyira szeretem, amikor a szalonnácik szalonnáculnak. Azt hiszik baromi okosak, hogy milyen diszkréten tudnak náculni, mert igazából túl hülyék hozzá, hogy belássák, hogy kurvára mindenki tudja miről van szó.

Shopping 2013.08.18. 14:17:47

Akkor bűnös valaki, ha biróság kimondja.

Egyébként mi van azokkal a fiatal zsidókkal, akik odamentek a lakására, ( honnan tudták a cìmét????) és zaklatták, horogkeresztes matricákat ragasztottak az ajtajára.

Rajuk nem vonatkozik a törvény?????

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 14:18:03

@Cinkes: Amúgy a gyűlöletkeltés és közösség elleni izgatás-uszítás minden nemzet BTK-jában büntetendő!
Én nem fogom szlovákiából "idecitálni", ez a hatóságok dolga. Ami hozzáteszem ilyen ügyekben meglepően zökkenőmentes az Unióban!

Tojglitojas 2013.08.18. 14:18:22

@Counter: >Arról szól, hogy nem tekinthető bűnösnek, amíg el nem ítélik
Ebben igazad van, de a lényeg: egyenlőre nem is bűnös. Azaz nem tömeg gyilkosozzuk és nácizzuk az ítéletig... Gyűlölködő antifáknak meg tök mindegy, nincs közöttük és a lincselő csürhe között semmi különbség, vért akarnak, de ízibe. Na a vasárnapi ebéd és szieszta jobban izgat, de ez a provokatív poszt megint csak a Jobbiknak jó. De ez már írtam CSK barátunknak máskor is. Szép vasárnapot. :)

Trotta 2013.08.18. 14:18:38

@Raven Clay: ne keverd a szart és ne mismásolj, ne gyere nekem a véralgebráddal, bazdmeg! Hogy voltak kommunista tömegyilkosok és szarháziak is, az semmit sem von le és másít meg abból, amit Kém leírt. Az óvodában játsszad el ezt az áligazságosztó, sértődött karaktert.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 14:18:43

@Cinkes: Miért?

Mert mint közösség tagját, megbélyegeznek??

Te is náci vagy??

arckönyv 2013.08.18. 14:18:47

@Siri Keeton: és ez most hogy jön ahhoz, hogy azok a frdisták csak zsidózni akartak egyet?

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2013.08.18. 14:18:55

@Egy igaz ember:
Figyi oszt mi a pék szakálla akadályozta meg azt, hogy ezek az egykori ávósok meg tartótisztek meg besúgók adatai a napvilágra kerüljenek?
Ja asszem valami Kötél vagy Kövér Laci torpedózta meg újabban.

Tudod én örömmel látnám azt is, ha ország világ előtt nyilvánosságra kerülne az is, hogy a komcsi rendszerben kik voltak akik a szálakat mozgatták, a besúgók, és főleg a főnökeik.
De valahogy a mostani fidesznek sem fűlik ehhez a foga, van egy sejtésem, hogy miért.
Lehet, hogy sok "hazafiról" kiderülne, hogy 1990 -előtt kicsit sem volt ellenálló.

Trotta 2013.08.18. 14:19:00

@Raven Clay: ja és az aljas kis összemosós manipulációdra ne használd fel E. J.-t, ha kérhetem.

ビンセント・ベガ 2013.08.18. 14:19:26

En kint voltam, mint minden hazai meccsen es ketszeres elegedettseggel mentem haza az eredmeny mellett pont amiatt hogy nagyon kulturalt volt a szurkolas. (Volt egy kis buzi mlsz meg ujpestezes, de sose legyen ennel tobb...)

De latom azert 10-20 emberbol meg meg egy-ket szazbol aki tudott rola megint kijott az allat.

Viszont a televizio munkatarsainak (+ a sajtonak) es a szervezoknek akik beengedtek a drapit a jo kurva anyjat hogy aszisztalnak a gyokerek produkciojahoz.

fefe79 2013.08.18. 14:19:44

Érdekesek ezek az érvek ide-oda. Előbb az okot kéne tisztázni: egy MTK elleni meccsen ugyan miért tették ki a fradisták azt a molinót? Provokációnak, nyilván. Vagyis Csatáryval LEHET provokálni. Akkor mi a faszért védi itt mindenki, hogy nem csinált semmit, gyökerek? Nem pont azért szeretitek, mert csinált???
A szélsőjobbosoknál sumákabb banda a világon nincs. Legalább mondanátok ki nyíltan, hogy igen, szeretjük a Csatáryt, mert kegyetlenkedett zsidókkal, és akkor tiszta ügy.

szofter 2013.08.18. 14:20:33

Tudod, a szabad véleménynyilvánítás a náciknak is szabad, attól lesz szabad. Az 1945-ös "szabad" választásokon minden párt indulhatott, kivéve azokat, amelyeket nácinak vagy reakciósnak tartottak. Aztán ugye, hogy ki náci és ki reakciós, azt valakinek el kellett döntenie... Szóval szabad véleménynyilvánítás van, és mivel a molinón nem volt explicit gyalázkodás, uszítás stb., semmi törvénybe ütköző, ezért nem igazán állíthatja le miatta a bíró a meccset. Az MLSZ és a Fradi-vezetés ellenvéleményét lehet, hogy azért nem hallottad, mert ezek a nácik MINDEN Fradi-meccsen ott vannak (más csapatok meccsein meg más nácik vannak), és szinte minden meccsen kitesznek valami ilyesmi molinót. Csak nem várod el, hogy az MLSZ minden forduló után közleményben határolódjon el a szurkolóktól? Egyébként pedig a futballdrukkerek és a nácik közötti nagy átfedés nem spéci magyar jelenség, ez mindenütt jelen van.

Laci A Lakli 2013.08.18. 14:20:37

Én szívből gyűlölöm a fradit békéscsabai révén, de azt mi is tudjuk, hogy nem minden fradista náci...
Sőt igazából a legtöbb hungarista kikéri magának, hogy nácinak titulálják őket.
Ha a dotoho.blog-ot ennyire érdekli a szurkolói drapéria, akkor miért nem foglalkozik azzal, hogy Szlovákiában ki van tiltva a stadionokból a magyar zászló törvényesen...
kuruc.info/r/3/116500/

Szóval akkor mi is a nagyobb kirekesztő, rasszista felirat? Egy "állítólagos náciról" való megemlékezés akit felmentett a bíróság, vagy pedig az, hogy nem lehet magyar szimbólumokat használni a szomszédban.

Tojglitojas 2013.08.18. 14:21:17

@Könnyen elkaptuk, uram!: Te fasisztának tartod. Jogodban áll, de ez a véleményed. A molinón annyi volt, hogy in memoriam. Ez mindenkinek azt jelenti amit bele akar látni. Ezért lenácizni a teljes fradi tábort, az a nácizmus, fasizmus, kirekesztés, ostobaság, szélsőséges gondolkodás, húzd alá, amelyik szót szeretsz. Egy biztos, sem nem demokrata, sem nem európai. De nem várom, hogy megértsd. Tényleg nem...

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 14:25:39

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Csatáry más! Ahogy Képíró is más volt!!

Van ez a Simon Wiesenthal központnak csúfolt maffia, és annak elnöke Zuroff... Azt hazudják, náci háborús bűnösöket kutatnak fel.
Rengeteg pénzzel támogatják őket, és rengeteg támadást is kapnak támogatóiktól, mivel semmi érdemlegeset nem tudnak felmutatni működésük kezdete óta!
Kellenek néha eredmények, ezért bármilyen névre, ráhúzzák a "Legkeresettebb náci háborús bűnös" jelzőt, akit találnak.
Ha például öregapád látott vonatot közelről a második világháborúban, akár még ő is lehet a következő "antikrisztus"...

Ezt a pénz mozgatja! Kell néha egy bűnbak, most Csatáry volt...

Cinkes 2013.08.18. 14:30:23

@Prognozuoti Blasio: az álszenteskedésed miatt mondom, hogy kretén vagy.

JohnHenry 2013.08.18. 14:30:36

@zavaros: ügyes vagy, leülhetsz.

idézek én is Máraitól:
"A főispán, akit kértem, hogy ne vigyék el a 76 éves embert, azt írta, nem tehet semmit. Nem tehet semmit? Akkor, miért nem mond le? Miért nem mond le mindenki? Miért nem maradnak otthon, tűnnek el? A csendőrök, a kinyalt tiszt urak, a szolgabírák, mindenki, aki olyan büszke volt arra, hogy magyar polgár. (") A zsidó orvost elvitték munkatáborba, de a rendelője a helyén maradt. A rendelőért, a röntgen gépért, felszerelésért ketten vetélkednek, a helybeli tisztiorvos és egy belgyógyász. A rablók nem tudtak megegyezni, a vitából lovagias ügy keletkezett, párbaj. Mert mi ugye úriemberek vagyunk, kérlekalásan""

"Mi történt itt huszonöt éven át? Egy érdekszövetkezet, a feudális nagybirtok védelmében, Trianon ürügye alatt prolongált huszonöt éven át egy rendszert, mely elnyomott, elsikkasztott mindent, ami minőségi törekvés volt. Itt mindenki zsidó volt, vagy zsidógyanús vagy zsidófeleség vagy dekadens angol és franciabarát, szabadkőműves és kommunista..."

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a jobboldaliság címkéjével ismert különös valamit. A tudatot, hogy ő mint keresztény magyar ember, előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert keresztény, magyar úriember, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem keresztény magyar vagy úriember, tartani a markát és a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt nálunk a jobboldaliság igazi értelme. És ez a fajta nem tanult. Aki elmúlt harminc éves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. S mert önző és gyáva, bizonnyal hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén örökké visszasírja a jobboldali keresztény nemzeti világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidóvagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. És lehetett előkelő közhivatalnoknak lenni, és sérthetetlen páncélinggel védett katonatisztnek, és mindezért nem adni semmit, csak becses létezését. Ez a fajta sosem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, addig Magyarország nem lesz nemzet."

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.08.18. 14:30:52

Milyen vicces, ahogy a sok náci a "zsidó cenzúra" miatt zokog, holott még a büdös életben ekkora biznisz nem volt Magyarországon nácinak lenni, mint épp most...

Megj: szégyellem, hogy valaha jártam Fradi meccse. Mentségemre szóljon: Varga kicsinálása után többet a lábam nem tettem be a stadionba.

Cinkes 2013.08.18. 14:31:02

@Prognozuoti Blasio: ja és ha kicsit jobban utánanéznél a témának, nem úgy mint a többi hülye aki szerint felmentették ezt a csatáry-t talán rájönnél, hogy nem mentették fel és mint táborparancsnoknak talán lehetett köze sok-sok ember halálához.

Raven Clay 2013.08.18. 14:31:06

@Trotta: De felhúztad magad egy szimpla kérdésen :D Tipikus komcsi vonás. Hát igen, nem zörög a haraszt... ;)

Trotta 2013.08.18. 14:31:19

@fefe79: Pontosan! Itt minden szalonnáci szalvétával veszi a szájába a vérnácik km... lényegét, és amikor az már szopás, akkor kisikítanak a bráner mellől, hogy ez most nem orálszex, csak a bránertől nem tudnak tisztán artikulálni.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.08.18. 14:31:32

@Tojglitojas: Csak az tömeggyilkos, akit emiatt el is ítélnek, (és lehetőleg _olyan_ bíróság teszi ezt, amelyet a kényes lelked elfogad)?

Jogerős időpontmegállapító határozat nélkül már jó reggelt se kívánhatnak neked a családtagjaid? :-P

Egy igaz ember 2013.08.18. 14:31:48

30 évesen valaki már gettóparancsnok lehetett? Ez ám a karrier!
Zuroff egészen elszomorodott, hogy már a második áldozata hal meg még a börtön előtt.
Ha tömeggyilkosokat akar keresni, akkor utazzon vissza a hazájába és vizsgálgassa az iraki és az afganisztáni mészárosokat. Fuck Zuroff!!!

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 14:31:51

@fefe79: Ez soha nem lett bebizonyítva... Innentől hitvita...

Nekem pedig provokáció ezen az alapon a Dávid-csillag, mert sajnálom a lemészárolt Palesztin gyermekeket!!

$pi$ 2013.08.18. 14:41:08

@fefe79: "A szélsőjobbosoknál sumákabb banda a világon nincs. Legalább mondanátok ki nyíltan, hogy igen, szeretjük a Csatáryt, mert kegyetlenkedett zsidókkal, és akkor tiszta ügy."

Nem azért állnak mellé, hanem azért, mert a zsidók nekiugrottak és meghurcolták. Ezt ezért nem lehetetlenül nehéz kiókumulálni, hiszen addig nem foglalkoztatott senkit az öreg, amíg el nem kezdték gyalázni.

Papageno68 2013.08.18. 14:41:30

@is: Sőt tudtommal már harcok alatt is elkezdték vizsgálni az öreg dolgait.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 14:41:47

@Cinkes: Még azon is vita megy a tényeket nézve, hogy táborparancsnok volt e egyáltalán Csatáry...

És az elítélés alatt a koncepciós eljárásokra gondolsz??! Vicces...

Olyan emberek elmondása alapján VÁDOLTÁK akik 4 évesek voltak, vagy bizonyítottan soha nem jártak Kassán. De a liberálnáci hang ezeket a mondatokat nem hallja meg...

Sir Galahad 2013.08.18. 14:42:31

A bloggazda most azzal találkozott, amit maga amúgy nagy odaadással, rendszeresen művel: provokációval. Csatáryról senki sem tudta bizonyítani, hogy bármiben vétkes lett volna, meghalt a bírósági eljárás vége előtt - ennyi, amit biztosan tudunk. Aki tehát a molinót kifogásolja, árnyékra vetődik, miközben a valódi nácik, gondolom, jót röhögnek. Vihar egy kanál vízben.

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2013.08.18. 14:42:52

Na a bemutatkozásig jutottam ezen a blogon... magyar ember szlovák csapatnak szurkol? Nálam ez a fúj kategória. Plusz az is gyönyörű, hogy egy csoport által kreált kiírásból leszűröd azt, hogy minden Fradista náci, brávó! Nekünk a Ferencváros az életünk, te meg mindörökké hazaáruló maradsz papikám. :)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.08.18. 14:43:00

@Prognozuoti Blasio:

Akkor gondolom a palesztin zászló is provokáció számodra, amibe a palesztin édesanyák csavarják a palesztin gyermekeiket, miután feladták rájuk a robbanó-övet. Seggfej.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 14:43:07

@Cinkes: Ki vagy te, hogy ítélkezz az én érzéseimről, a közösségemhez történő kötődésemről?!?

Utolsó náci féreg!

Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.08.18. 14:43:27

@Counter: Van egy olyan is hogy gyanusított. Ez az ártatlan és a bűnös közötti köztes állapot. Csatáry is ebben a fázisban volt, mivel a közvetlen a háború utáni csehszlovák népbírósági ítélet nem vehető komolyan.
Most Magyarországon indult ellene egy eljárás, ahol egy jogállamban is komolyan vehető ítélet született volna.
Csakhogy a baloldali sajtó már jóval az ítélet megszületése ,sőt még az eljárás elindulta előtt prejudikált, vádaskodott. Mert nem lehettek tisztában Csatáry akkori szerepével, hiszen nem jártasak a korszak történelmében, jelen pedig értelem szerűen nem lehettek.
Amit tudni lehet az ügyről: '44-ben a belügyminisztérium Endre László féle államtitkársága utasításba adta a városi rendőr főkapitányságoknak, hogy létesítsenek gettókat a város meghatározott részén, ezek élére pedig nevezzenek ki gettóparancsnokokat. Csatáry ebben az időben 26 éves rendőrségi fogalmazóként tevékenykedett. Tehát a kassai rendőrkapitányság hierachiájában igen alacsony szinten volt.(Ez utóbbi egyébként jól érzékelhető a helyi rendőri vezetőkkel váltott leveleiből, amit már gettóparancsnokként írt.) Vajon nem elképzelhető,hogy a nemszeretem gettóparancsnoki tisztséget rávarrták a zöldfülű munkatársra?
Részt vett a transzportok toábbításában a haláltáborok felé igaz, de ezen az alapon bármelyik állomáfőnököt elő lehetne venni. Kellene húzni egy értelmes határt, ami fölött elítélünk valakit a holokauszt kapcsán. De legfőképpen meg kell várni a bírosági ítéletet. Nem pedig hülyeségeket szajkózva, releváns információk nélkül vádaskodni.

Trotta 2013.08.18. 14:43:35

@Raven Clay: ez vagy te, sunyi, minősítgető provokátor, komunistázz tovább, te féreg... csak el ne felejtsed, hogy ezt egy diktatúrában nem tehetnéd meg, szellemi nyomorékom.

csavari 2013.08.18. 14:43:58

Csehszlovák Kém

Ha valakit náci söpredéknek kell nevezni az te és a fajtád vagy! Az auschwitzi tábor kapujára a háború 4,5 millió zsidót írtatok áldozatként az össz holokamú számot 6 millióba hazudtátok! Azóta a tények hatására auschwitzben már le kellett csökkentenetek az áldozatok számát 1,2 millióra de a hatmillió ennek ellenére maradt! Ilyen aljas rágalmak alapján vádolta meg az a senkiházi tömeggyilkos Csatáry Lászlót 15 ezer ember halálával amit bizonyítani nem tudtok sőt még azt sem, hogy egyáltalán ott lett volna abban időpontban! Vajon amikor eljön az elszámoltatás ideje az általatok legyilkolt sok tíz millió ember miatt akkor mit fogtok csinálni? Hová fogtok elbújni?

♔batyu♔ 2013.08.18. 14:50:51

Nem nácik, csak ennyire utálnak benneteket. El kellene gondolkodnotok Dotoho és tsai.

Raven Clay 2013.08.18. 14:51:27

@Trotta: Olyan jó téged olvasni :D :D Légyszi, folytasd még, mert már úgyis meghallgattam az összes VJF-Aradi Tibor-féle ott felejtett mikrofon paródiát :D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.08.18. 14:51:30

@csavari:

Szóval a tények szerint Auschwitz-ban csak 1,2 millió zsidót öltek meg??? Én kérek elnézést... így persze mindjárt más.

:DDDDDDDD

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 14:51:35

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez valami terror-szépítő mendemonda szüleménye?? Megint valami jó kis história, mint az emberből készült szappan meg lámpaernyő??

A saját földjén brutálisan legyilkolt Palesztin gyermeket már láttam...

Trotta 2013.08.18. 15:01:55

@csavari: Olvasd el Robert Merle: Mesterségem a halál c. könyvét, te analfabéta... Legalább azt, ha mást nem. Vagy olvastasd fel magadnak, majom. Rá fogsz ismerni magadra. Esetleg Sarte: Egy vezér gyermekkora c. könyvét... S ez még csak a szépirodalom. Érted, troglodita???
Szánalmas.

fefe79 2013.08.18. 15:02:06

@Prognozuoti Blasio: A "palesztin" kis betű, csak szólok, "Palesztina" nagy betű.
Azokról az emberekről mi a véleményed, akiknek sárga csillagot kellett viselniük anno, és akiket aztán milliószám veszejtettek el a nácik? Mert azt látom, hogy érzékeny ember vagy, ha palesztin kisgyerekekről van szó.

Trotta 2013.08.18. 15:02:13

@csavari: de rávarrták a szegény naiv Csatáryra a funkciót és utána még a németek utálkoztak azon, hogy miképp bánik a lágerlakókkal.... Barom.

Józsi bá' · http://jozan-parasztok.blog.hu/ 2013.08.18. 15:02:18

Off:

Azért ez a gödi kommunista találkozó is megér 1-2 szót. Nekem sajnos tudott újat mondani Szanyi és Schiffer a 85 000 Ft-os alanyi jogon járó illetménnyel.

Mi a szar van ezzel az országgal? Ezt már Kádár sem támogatná.

jozan-parasztok.blog.hu/2013/08/18/szarszo_tusvanyos_god_szelsobalos_feszkek

Cinkes 2013.08.18. 15:02:22

@Prognozuoti Blasio: mondom én, hogy kretén vagy...

Reggie 2013.08.18. 15:02:33

"A történet nem túl bonyolult: aki nem ért egyet a transzparenssel, jöjjön ide térden állva bocsánatot kérni minden polgártársunktól, akit ezzel a felirattal felmérhetetlenül megbántottak."

Te nem vagy normalis. Mi kozom ahhoz, hogy nehany focista szerinted naci toltetu transzparenst visz egy meccsre? Szerinted en, vagy sokan masok akiknek ehhez nincsen koze, bunos es bocsanatot kell kernie?
Ugy latszik a kollektiv bunosseg feletek nagyon divat, nem csoda, hogy meg ervenyben vannak a benes dekretumok.

Trotta 2013.08.18. 15:02:39

@Raven Clay: Nnna, most még ráránthatsz párat és diadalittas spricc, mert én befejeztem veled, zombika.

JohnHenry 2013.08.18. 15:02:48

ideje lenne utómoderálni a vérnáci kommenteket, ha már előre nem sikerült...

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:03:08

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A második világháború áldozatainak száma 80-100 millió közé tehető, csak Orosz 23 millió halt meg...

Neked minden áldozat egyenértékű?

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2013.08.18. 15:03:15

Én annyira, de annyira örülnék, ha egyszer egy igazi(!) náci amúgy istenigazából belelépne a szádba, retek zsidrák...

Húsleves 2013.08.18. 15:03:21

Nos, egyet biztosan tudhatunk Zuroff úrról, hogy nem olvas újságot. A fasiszta Magyarországgal ellentétben ugyanis a demokratikus országokban a háborús bűnösök úgy "rejtőzködnek", hogy a tartózkodási helyük benne van az újságokban. Valahogy mégsem bukkannak a nyomukra az antifasiszták, nem fasisztázzák le miattuk sem az ország kormányát, sem a népét. A szememben ez magát Csatáryt semmi alól sem menti, de erős a gyanúm, hogy a derék "antifasisztáknak" Csatáry ugyanolyan ürügy a gyűlölködésre, mint a zsidózoknak.

index.hu/belfold/2012/07/15/haborus_bunost_talaltak_budapesten/

"Akik szabadlábon vannak
A Simon Wiesenthal Központ hét legkeresettebb náci háborús bűnöse jelenleg Csatáry mellett:

Gerhard Sommer, német származású, 93 éves, volt SS-főtiszt, 560 olaszországi civil kivégzésével vádolják. Egy idősek otthonában él Hamburg mellett.

Vlagyimir Katrijuk, ukrán származású, 90 éves, a vád szerint részt vett a hatinyi mészárlásban. Kanadában él.

Zentai Károly, magyar származású, 90 éves, a vád szerint részt vett a budapesti zsidóüldözésben, halálra vert harmadmagával egy 18 éves zsidó fiatalembert. Ausztráliában él.

Sören Kam, dán származású, 90 éves, a háború idején az SS Viking Divízió nevű dán erőszakszervezet önkéntese volt, egy antifasiszta lap főszerkesztőjének meggyilkolásával vádolják. Németországban él.

Ivan Kalymon, ukrán származású, 91 éves, a lvivi (ma Ukrajna) gettót felügyelő csendőr volt, a vád szerint részt vett a deportálások szervezésében és kivégzésekben is. John Kalymon néven több mint hatvan éve az Egyesült Államokban él, de tavaly januárban kiutasították, és megfosztották amerikai állampolgárságától is. Ennek ellenére továbbra is az országban maradt, mert még nincs ország, amelyik befogadja.

Algimantas Dailide, litván származású, 88 éve, Litvániában tartóztatott le zsidókat és lengyel ellenállókat, a foglyokat a nácik kivégezték. Bár 2006-ban börtönbüntetésre ítélték Litvániában, nem kellett börtönbe vonulnia egészségi állapota miatt. Jelenleg Németországban él.

Helmut Oberlander, ukrajnai német származású, 88 éves, tagja volt egy náci halálkommandónak. Kanadában él."

Papageno68 2013.08.18. 15:03:31

Amúgy kár a zsidózásért, mert Csatáry "bácsit" még bőven a háború alatt feljelentette a kassai körorvos és a vasúti főmérnök. Menekülés közben le is tartoztatták (nem szovjet megszállási területen). Attól még lehet, hogy a csehszlovák és a magyar népbíróság rávert volna egypár koholt vádat is, de az biztos, hogy nem egy ártatlan, csak a dolgát végző köztisztviselő volt.

beedoc 2013.08.18. 15:06:27

Csatáry László ki volt a Fradinak? Edzője? Játékosa? Vezérszurkolója, hogy transzparenst kapott? Ha csak egy "kedves idős bácsi", akkor kéretik minden héten az éppen elhunytak közül kiválasztani egy kedves öreg idős bácsi nevét, családja biztosan örülne, hogy megemlékezik róla a Fradi tábor.

killin tours 2013.08.18. 15:16:32

@Prognozuoti Blasio:

téged is szeretnélem megkérdezni, mindenféle provokáció nélkül, hogy felvehetnénk-e veled a kapcsolatot a Vámossszabadi menekülttáborba nemrég érkezett 4 palsztin menekült család ügyében, egy részüket be tudnád-e fogadni legalább egy rövid kis időre

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:16:42

@fefe79:

Őket is sajnálom, de nem CSAK őket, mint egyesek...

A nagybetűt tiszteletből és szánt szándékkal írtam, még ha szerinted feláldozhatóak, és a vérükre szomjazol akkor is...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.08.18. 15:16:51

"... közös a cél,..."

Mi lenne az? Leírod?

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:16:58

@beedoc: Nem minden idős bácsit hurcolnak meg a liberálrasszisták!!

Csii 2013.08.18. 15:24:57

Tényleg az a legfontosabb most minden szlovák vagy magyar állampolgárnak, hogy mit írnak ki a szurkolók egy meccsen.
Érdemes ezzel foglalkozni, posztot írni, órákig elemezni, végül is ez volt a célja annak a pár embernek, akik ezt a drapit megcsinálták és bevitték. Így ők örülhetnek, hogy bejött a dolog, sikerült. Ha már egy indexes cikk ezt taglalja, kell még három-négy blog is, amelyik szintén boncolgatni kezdi. Lehetőleg jusson el mindenhová. Mert az megéri: a lényegről eltereli a figyelmet.

dr kíváncsivagyok 2013.08.18. 15:25:07

@xanax: " Én annyira, de annyira örülnék, ha egyszer egy igazi(!) náci amúgy istenigazából belelépne a szádba, retek zsidrák..."

Miért te nem vagy "igazi" ?
Az vagy köcsög , valódi náci!

dr kíváncsivagyok 2013.08.18. 15:25:11

@csavari: Még ha igazad is lenne... mennyivel jobb 1.2 millió embert megölni , mint 6 milliót ?!
Állatok vagytok a legrosszabb fajtából...

Versenycsiga 2013.08.18. 15:25:31

@tobeor:
Látom, a dögkeselyű azonnal megjelenik, ahol lehet egy kicsit nácizni, magyarozni. Mi van az ózdi csapokkal, libsikém? Amúgy a múltkori ajánlatom még mindig áll.

dr kíváncsivagyok 2013.08.18. 15:25:38

Márpedig ez van ... a Fidesz nem tud nyerni 2014 - ban a nácik nélkül...ezért bátorítja a nácikat , stadionokat , színházakat és pénzt sem sajnál tőlük !
Madarat pedig tolláról...

röf 2013.08.18. 15:30:43

Előzetes moderáció után kérném tisztelettel megjelentetni, hogy a Dotaho néven írogató majomnak élvezem az írásait.
Úgy szarok, ahogy vannak, ráadásul hülyeségeket hazudozik, folyamatosan provokál, de én szeretem, mikor a pincsi vicsorog.
Azzal a tudattal nyugtázom, hogy fölrúghatnám, ha akarnám, de inkább röhögök a görcsös erőlködésén.
hahaha

dr kíváncsivagyok 2013.08.18. 15:30:48

@Csii:
" Mert az megéri: a lényegről eltereli a figyelmet. "

Mi van ?? De hiszen ez a lényeg ! A XXI. szd.- ban ma hazánkban nyíltan lehet nácinak lenni...

bigthereal 2013.08.18. 15:46:03

@dr kíváncsivagyok: szerencsétlen, mindenhol lehet nácinak lenni, mint ahogy cionistának is, mert a gondolat és a vélemény szabad...

még akkor is, ha ez neked nem tetszik!

komplikato 2013.08.18. 15:46:32

Nem értek egyet a poszt alap mondanivalójával.

Ha valakinek az a véleménye, úgy gondolkodik és így érzi jól magát, akkor jogában áll nácinak lenni, akkor is ha normális ember nem tud vagy akar azonosulni vele.

Amint fentebb leírták Csatáry szerepvállalása az ellene felhozott dolgokban nem egyértelmű. De nyilván elég feltűnő, hogy mivel érdemelte ki a megemlékezést ha nem tett semmit pro és kontra?

Szóval demokráciában jogod van nácinak lenned, valamint nyíltan utálnod a nácikat. Ez ilyen.

kissiú 2013.08.18. 15:46:42

Akkor döntsük már el, hogy kiállunk egy gettóparancsnok mellett, vagy tiltakozunk az ellen, hogy lenáciznak minket. A kettő együtt ui. nem megy.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:46:49

@dr kíváncsivagyok:

Mitől nyíltan náci az, aki egy ártatlan ember haláláról megemlékezik??

De akkor már az is a lényeg, hogy az antimagyarizmus, a cigánybűnözők terrorja, és a Palesztin gyermekeket legyilkoló agresszorok mellett szó nélkül elmész napi szinten... Azt nem látod a szemellenzőtől te fasiszta!?!

tobeor 2013.08.18. 15:46:55

@Versenycsiga: Nem magyaroztam, vagy nem tudsz olvasni, vagy valaki másnak akartál válaszolni. Gőzöm sincs milyen ajánlatod volt.

@csavari: Milyen 1,2 millió? Nem halt meg senki, és nem is léteztek német haláltáborok. Az egész holokamu egy libsi hazugság.

Te valami hazug libsi lehetsz, ezért akarod nácinak beállítani a zsidószerető igaz magyarokat.

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.18. 15:47:12

@Counter: Meglepetésként fog érni, de a bizonyítékok erősségéről a bíróság előtt is számos döntés születik - például a rendőrök eldöntik, hogy folytassák-e a nyomozást, az ügyészség pedig a nyomozás vádemelési javaslattal lezárása után is dönthet úgy, hogy nem emel vádat, ha gyengének érzi a bizonyítékokat. Én pusztán azt a józan paraszti ésszel is belátható dolgot mondtam, hogy ilyen esetben vádat emelni (és nemzetközi "most wanted" listák tetejére rakni) csak akkor ildomos, ha a bizonyíték nagyon erős.

Egyébként én egy szóval nem állítottam, hogy jogerős bírósági ítéletig bárkit ártatlannak kell tekinteni. Én azt állítom, hogy a bizonyítékok erőssége alapján annyit lehet tudni, hogy Csatáry kegyetlen gettóparancsnok volt, aki embereket megalázott és talán meg is vert vagy veretett. Ezért, ha tegnap követte volna el, kapna maximum néhány év börtönt. Hogy előre tudott a deportáltak további sorsáról, azt kizárt, hogy be lehetne bizonyítani (Karsai szerint már akkoriban a háború után sem lehetett), hogy sejtette, azt lehet gondolni.

Ha pedig valakiről azt írják bizonyítékok nélkül, hogy tömeggyilkos, flashmobok jelennek meg a lakása előtt, horogkereszteket ragasztanak az ajtajára, stb., az talán nevezhető meghurcolásnak. Főleg, ha valaki a kegyetlenséget se látja bizonyítottnak. (Én speciel annak látom, de a fradistákról volt szó, ha jól rémlik.)

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:47:22

@killin tours:

Értem a provokációt...

Tehát szerinted akivel együttérző vagy, azokat illene is a gondodba venni!!

Nyilván a szánalmas provokációd arra irányult, hogy majd én azt mondom nincs rá lehetőségem, te pedig teljesen kiszámíthatóan a fejemhez vágod, hogy ezáltal álszent vagyok...
Szánalmas vergődés...

Egyébként a szegény elüldözött Palesztin gyermek nem attól lesz boldog, ha idegenek befogadják a szülőföldjétől távol... Hibás a logikád...

bigthereal 2013.08.18. 15:47:32

szegény do tahó, megint elfelejtette bevenni a gyógyszereket...

hallottad már azt a mondást, hogy halottról jót vagy semmit?

hallottál már az ártatlanság vélelméről?

melyik független bíróság állapította meg Csatáryról, hogy háborús bűnös? tudsz ilyet? vagy csak túráztatod a libsi agyadat?

remélem, eljön az idő, amikor az ilyen posztokért szorulni fogsz!

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:49:38

@dr kíváncsivagyok: A Fidesz az Élet menetén vonul...
A náciknak se színháza, se stadionja... Ellenben te hazudsz, jól liberálnáci létedre... De ezt már megszokhattuk tőletek!

fefe79 2013.08.18. 15:49:47

@Prognozuoti Blasio: ha találsz nálam olyan kommentet, amiben azt írom, hogy a palesztinok feláldozhatóak, meg a vérükre szomjazom, akkor a pofámba vághatod. Amíg ilyet nem találsz, addig ne írj hülyeségeket rólam, légy kedves.
Nekem inkább tűnt úgy, hogy csak a palesztinokat sajnálod, a zsidókra meg fütyülsz.

komplikato 2013.08.18. 15:54:32

@dr kíváncsivagyok: Nem az. Az ilyet hívják Fotel-nácinak (internet) vagy nylon-nácinak. Az elveket vallja, sőt néha hangoztatja is, de tagadja, hogy náci.
Egy valamire való neo-náci vagy skinhead az nem tagadja.

Remete 2013.08.18. 15:54:47

Szánalmas, hogy mennyi marhaságot összehordanak itt egyesek.
Nem az a kérdés, hogy Csatáry bűnös-e, hanem, hogy mely erénye az,amely egyeseket 2013-ban egy sporteseményen a megemlékezésre készteti?
Ez pedig az undorító fasiszta eszmei közösség!
Szegény Magyarország, szegény magyarok!

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:55:08

@komplikato:

Korunk liberálisai úgy gondolják, hogy toleránsak és elfogadóak azzal, amivel tudnak azonosulni... Mást pedig irtanak, a céljuk érdekében gyűlölködnek, megaláznak, megbélyegeznek, gyilkolnak, uszítanak terrorizálnak...
Úgy állítják be, hogy ők a "jók", és a jó ügy érdekében minden eszköz megengedett!

Ezért nácik és fasiszták a liberálisok... Pöcsfejű Hitler gyakornok lehetne náluk...

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 15:55:17

@fefe79: Nekem minden ártatlan élet egyformán sajnálatos...

A hasonlatom pedig annak volt köszönhető, hogy az itt megnyilvánuló többségnek sajnos ismerem a fajtáját...
Tisztelet a kivételnek...

beedoc 2013.08.18. 16:02:07

@Prognozuoti Blasio: azért ti biztosan találnátok még neveket...

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 16:02:17

@Remete: Mely erénye?

Például hogy alaptalanul kikezdte szegény öregembert egy olyan gyilkos-náci-terrorszervezet (Simon wiesenthal), amelyik létezése során kismillió bakot lőtt, és állandóan ártatlanokat próbált meghurcoltatni további pénz reményében! Szerencsére sikertelenül!
És mivel ezek gyilkos sátánbérencek kikezdték, ezáltal minden jóérzésű Magyar embernek joga van, és talán valahol kötelessége kiállni mellette...
Lehet holnap öregapádat vádolják meg, egy kis pénz reményében...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 16:08:39

@Prognozuoti Blasio: eddig öcsém te vagy a legjobb, este eredményt hirdetek melyikőtök a legnagyobb retardált náci faszkalap, lényeg, h nagyon ne lazázd el a végét, ha hozod a stabil átlagot, simán tied a Legnagyobb Náci Retard Rózsaszín Nyuszifül díja augusztus 17-én! Dotoho!

Trotta 2013.08.18. 16:17:03

@Prognozuoti Blasio: a náci, akinek már a nácik sem elegek.
A horda legsötétebbjei, jöhet minden, véralgebra, célzatos összehasonlítgatások, a történelmi tények manipulálása, tagadása,relativizálgatás, hazudni, hazudni, hazudni, mert ugye becsületetek a hűség, tagadni, tagadni, tagadni, a végsőkig tagadni. A történelem totális és szándékos félreértése mellett . Kifulladásig.
nácik és fasiszták a liberálisok - jesszus, téged hol tanítottak- olvasni, írni? Az összeesküvéselméleteidre pedig kiverheted. Ja, és ne vedd a szádra a palesztin gyerekeket, te féreg.
Még milyen sötét faszságot okádtok ide, nemnácikáim?
Továbbra is az a baj veletek, hogy nem vállaljátok fel a szar mivoltotokat. Tőletek még Slota is karakánabb.

Trotta 2013.08.18. 16:17:19

@bigthereal: te szar senki, fenyegetőzöl jó nyilas létedre, hogy kit lehetne meggyilkolni lista alapján, ha lehetne, de sajnos még nem lehet, majd, ha csak eljön az idő? Te mocsok náci féreg! Fenyegetőzöl? Mondd csak, téged hol szocializáltak, nyomorult?

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 16:17:25

Egyébként te majd a hatóságok előtt magyarázkodj a közösség elleni gyűlöletkeltés miatt!!

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 16:17:38

@Csehszlovák Kém:

Na tessék! Aki kiáll az ártatlanul meghurcolt Magyar emberekért, a lemészárolt Palesztin gyermekekért, és felemeli a szavát a gyűlölködők ellen az ilyen támadásokat kap!!

Te gy igazi vérfasiszta vagy! Színtiszta nácinyilas! Hitler apád büszke lenne rád te köpedelem!

Trotta 2013.08.18. 16:25:07

@Prognozuoti Blasio: de előtte magadat jelentsd fel, sunyi nyomorult nulla.Tipikus.És mióta vagy te közösség, majomka? Ki vagy te, Reichsfüfrer? Zárt osztályról halottál már? Pszichiáter látott már?

2013.08.18. 16:33:46

Akkor nem hallottad a műsorközlőt sem, ahogy sportszerű szurkolásra buzdít. Aki meg néhány ember - deviáns - viselkedése alapján általánosít egy komplett csoportot az a legnagyobb rasszista.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 16:34:10

@Trotta:

Te egy fasiszta vagy, akinek ennyire fáj, hogy valaki kiáll az igazságért! A pokolban fogsz égni nyilas, hitler apáddal együtt!!

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 16:34:20

@Trotta:

"célzatos összehasonlítgatások"

Nekem minden ártatlan áldozat egyenlő, szemben azokkal akik egyes áldozatokat a történelem legsötétebb tettének áldozataiként emlegetnek minden héten, a többi 100milliót meg lekicsinylik és leszarják... Az egyikről hetente megemlékeznek, a másikakról beszélni sem engedik az embert...

"nácik és fasiszták a liberálisok - jesszus, téged hol tanítottak"

Nyisd ki a szemed hülyegyerek, aztán rájössz, hogy semmi sem fekete meg fehér... Apád hazudott neked... Mindenkinek van joga önmagát definiálni, de végül mégis a tettei határozzák meg valóját az embereknek...

"ne vedd a szádra a palesztin gyerekeket, te féreg."

Fáj, amikor szembesítenek vele, hogy te vagy a sátán?

"Az összeesküvéselméleteidre pedig kiverheted"

Tények... A legyilkolt Palesztin gyerekek, a civilkből állő tömegsírok stb...

Kedves Náci barátom!

Leslieke 2013.08.18. 16:34:30

Csak idő kérdése és hamarosan jönnek az "In memoriam Szlovakia" feliratú drapériák. xDxD

rajaram 2013.08.18. 16:35:02

izraelben élő magyar vagyok. engem nem zavarnak az ilyen jelenségek, mert a véleményszabadság híve vagyok. újabb holokauszttól nem kell tartani, mert időközben megalakult izrael állam, amely 65 éve fejlődik, erősödik és ha kell, megvédi a zsidókat, legyenek a világ bármely pontján. egy zsidónak kell aggódni magyarországon, mert egy erős hatalom áll mögöttük.

Rózservóterz 2013.08.18. 16:35:38

Ejnye, Csehszlovák Kém, ismét kiprovokáltad belőlem, hogy azt írjam: Faszszopó egy geci vagy te.
Náci klub pedig pl. a Slovan Bratislava, akiknek a szurkolói nem határolódtak el a Slovan-FTC meccsen történt rendőri brutalitás miatt. Remélem, tényleg minél előbb lezabálja a rák a csontjaidról a húst, te mocskos faszevő.

BadSimpson 2013.08.18. 16:35:44

Még szerencse, hogy van róla felvétel , különben a nácik simán letagadnák a "tettüket".

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 16:40:10

@Trotta: Magyar közösség náci, akiket te úgy gyűlölsz!

Trotta 2013.08.18. 16:40:21

Kém, szerintem kioszthatod a díjakat, nincs lejjebb. Vagyis van, de arra már retard-díjat se osztanak.

zo1ta 2013.08.18. 16:46:43

Dotaho, nácizz már le, pls!
Olyan jó röhögni rajtatok, ti liberális féregnyúlványok. Aki nem liberálgeci az egyből náci. Hát akkor náci vagyok, csak sajnos fogalmam sincs, mit jelent a ti olvasatotokban, hogy náci. Az én nézőpontomból még jó is lehet.

Trotta 2013.08.18. 16:46:53

@Prognozuoti Blasio: mondjuk a következő két évezredben megtanulod helyesen leírni a palesztin gyerekek - kifejezést legalább?
Nekem erre nincs időm hulladékocska. Mint ahogy arra sem, hogy kényszerképzeteidből kigyógyítsalak. Fordulj szakorvoshoz, sürgősen. Vigyázz, ne legyen zsidó!!!!
Egy nemzsidó. Csókoltatlak, én, sátán.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 16:47:07

@rajaram: Ezt elmesélhetnéd a Magyarországon élő liberális köröknek is, mert itt a szél megzörget egy falevelet, aztán már egyből marhavagonokat halucinálnak tele emberekkel útban Lengyelország felé...

Csapos35 2013.08.18. 16:58:44

Csehszlovák Kém! Mint légypapirra a legyek, gyűlik rád a szélsőbbos, fasiszta, náci (ki-ki válassza ki a neki tetszőt, nem tetszőt). A baj az, hogy némi FIDESZ segítséggel mind több lesz belőlük.

Trotta 2013.08.18. 16:59:12

@Prognozuoti Blasio: magyarországon élő liberális körök... pozsonyban élő liberális körök, prágában élő liberális körök... Pondrócska, miattuk okádod itt a szart? Miattuk nem tudsz élni normálisan? Szíjják a víredet, barom? Nincs élettered, kicsim? Lebensraumod? Mondd csak, ha mindenkit kiirthatnál, akit szeretnél, unatkoznál utána picinyt? Nnna, befejeztük, sztem tényleg te nyerted meg az évszázad barma- díjat. Olvasnivalót meg nem ajánlok, először tanuld meg kitörölni a segged. Önállóan. Ja és leírni a hallucinálni -kifejezést is. Nemzeti Népmegmentő Állatka.

nabu 2013.08.18. 16:59:35

Azért megnézném ki meri az ő kezükből ezt a drapit, szóval ne haragudj, de nem tartom magam nácinak, azért mert nem szaladtam át a mellettem levő szektorba, ahova nem is lehet átlátni és nem téptem ki a nálam 4 fejjel magasabb kopasz állat kezéből. Több, mint 1 millió fradista van az országban, szerinted, mind náci, mert 5 ember kirakott egy provokáló feliratot. Ezt hívják általánosításnak és megbélyegzésnek, volt egy párt Németországban, akik gyakorta éltek ezekkel az eszközökkel.

zo1ta 2013.08.18. 16:59:43

Még valamit majd elfelejtettem: az acsarkodó liberók mi a tökömet képzelnek magukról? Kik vagytok ti, hogy beleszóljatok abba, hogy kire emlékezik meg egy közösség?

pongesz 2013.08.18. 16:59:53

látom leírva az ártatlanság vélelmét.. nos az illetőt a csehszlovák népbíróság halálra ítélte, az ítéletet nem hajtották végre. a periratok elvesztek, ezért szarakodott az itteni ügyészség a perrel. amúgy pedig tényleg kár, hogy meghalt, le kellett volna csukni..

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 17:00:02

@Trotta: Nem írtam gyereket te szellemi fogyatékos, gyermeket írtam...

Nem elég, hogy náci vagy, még figyelmetlen habzószájú hülye is...
Ideje, hogy eltakarodj a pokol bugyraiba! Oda való vagy a gyűlölködéseddel!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.08.18. 17:00:36

Az senkinek nem tűnt fel, hogy Kémkoll. (ismét) minden magyart simán lenácizott?

Szép, piros betűkkel írta mindezt, csak ravaszul beszúrt még egy kézenfekvő (fradista) jelzőt a mondatba:
"náci fradista magyarok"

Mert nemám azt írta, hogy:
"náci magyar fradisták"

Rühell ez mindenkit, minden más csak duma. Na további kellemes térdencsúszást. :D

nabu 2013.08.18. 17:08:58

@nabu: Bocs az elírások miatt.

Trotta 2013.08.18. 17:09:14

@Prognozuoti Blasio: megint a szavakon lovaglás, te szerencsétlen. Na jó, unom, édeasanyáddal szórakozzál és néha makogva olvass bele abba az egy könyvbe, ami nálatok otthon van a csipketerítő és a porcelánszarvas mögött. Esetleg törölgesd le a vitrinről a port.

corny 2013.08.18. 17:09:54

Kém, te egy kis provokátor vagy, tőled kétséges hitelességű minden felháborodás. De az sajnos igaz, hogy a fradisták nagy része náci vagy náciszimpatizáns. De ez még mindig egy törpe kisebbség az országban, viszont ahogyan olvastam, a köztévé másodpercekig mutatta a feliratot. A fideszes kézivezérlésű állami csatorna ezt tolja a polgárok szeme elé. A kérdés, hogy következmények lesznek-e? Ha nem, ezt a helyzetet nem nagyon lehet kimagyarázni, felvonultatni Baloghlelkészt meg Deutschot, hogy a Fidesz és a kormány a legnagyobb kisebbségpárti társaság a földön. Egy lófaszt az, szarban vagyunk, de te inkább ne segíts.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 17:09:58

@Trotta: Nácik haza!!
Takarodj féreg! Elfogytak az érvek nálad (nem is igazán voltak) most meg megy az agyatlan gyűlölködés, meg fröcsögés...
Egy félreütésbe belekötsz te szánalmas fasiszta?!? Ennyi telik tőled! Húzzál haza a horogkeresztes zászlód elé...

@pongesz: Koncepciós per, és a VÉLETLENÜL megsemmisült iratok esete... HAHAHA!!

@zo1ta: Ámen!!!

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Ott is egy pont!

Trotta 2013.08.18. 18:54:04

@nabu: nem érted, hogy Kém direkt általánosított? Te nem látod a szöveget, amit leírt? Vagy szerinted a foci a hülyékről szól? Szólj, ha tévedek és a foci nem a sportról szól, hanem a barmok népszerűséghajhászásáról..., szólj, ha a Fradi az önjelölt nácik propagandaeszköze csupán, mellékes igazolása a primitívek khmmm... világnézetének és egyben kényelmes, önigazoló közösségképzete. Csakhogy ők ezt még a ti rovásotokra is kihasználják... Te a rákra mit mondasz, hogy csak egy apró pattanás, nem kell vele foglalkozni?

Trotta 2013.08.18. 18:54:56

@Prognozuoti Blasio: nna, akkor továbbra is kérdezem, mitől aljas provokátor a Kém? Mert nem hajlandó a fosra azt mondani, hogy tejszínhab? Mert ebből a szennyözönből eddig még nem derült ez ki, hungarista tesvírkék....

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.08.18. 18:55:17

@Siri Keeton: Nem, a nyomozó hatóság csak azt dönti el, hogy a bíróság elé vitelhez elegendő-e a bizonyítékok súlya.
Másrészt ennek egy részében a gyanúsított is részt vesz (tanúkénti és gyanúsítotti kihallgatások, pl.), nincs jobban megkímélve. A kérdésem arra vonatkozott, hogy őt kímélő, azaz be nem vonó előzetes eljárás kellene-e.

A nyomozó hatóság mércéje pedig természetesen csak enyhébb lehet, mint a bíróságnak a bűnösség megállapítására alkalmazott mércéje.
Tehát szerintem nem oldható meg, hogy az aggkorú gyanúsítottakat kímélő, ámde egyúttal kellően szigorú mércével mérő eljárást ókumláljunk ki. Hiszen ha a szigor kellő, akkor a bevonása elengedhetetlen, ha a bevonása mellőzhető, akkor a mérce nem elég szigorú.

Másrészt közérdek fűződik a közt kiemelten foglalkoztató múltbéli eseményeknek a lehető legalaposabb feltárásához is, amelyhez adott esetben a bírósági eljárás nélkülözhetetlen. Igen, Biszku esetében is (ásít).
A jogos közérdek érvényesülése pedig járhat magánérdekek (pl. Biszku/Csatáry békés, zavartalan öregkora) sérelmével is.
A sérelem minimalizálásához a köz akként tud hozzájárulni, hogy még öregkoruk előtt megpróbálja végigvinni a feltáró folyamatokat.

Trotta 2013.08.18. 18:55:42

A legszebb, amikor a vérnáci náciz le másokat. Kém, kurvanagy plecsnit érdemel a marha, meg egy csendes, nyugodt, félreeső fülkét Lekéren. Gondos orvosi ápolás mellett.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2013.08.18. 19:15:14

@Prognozuoti Blasio: én minden lemészárolt gyereket sajnálok. Igen, még Csorba Robit is. Ő az, akit öt évesen egy eszmetársad lelőtt az éjszakában. Érte nem raknátok ki egy molinót?

Trotta 2013.08.18. 19:56:42

@immortalis: áá, dehogy, Csorba Robiért majd emlékünnepséget szerveznek, ahol Wass Albertet fognak szavalni, többször idézik majd Tormay Cécile-t, meghívják Semjén Zsoltot és Vona Gábort is, valamint felovassák Orbán Viktor üdvözlő levelét. Sírnak majd Trianonon és a végén bebizonyítják, hogy Robit a piszok zsidók ölték meg, direkt. Illetve elmondják majd, ki a rendes cigány és ki nem az, ahogy bármikor elüvöltik azt is, ki a rendes magyar és ki nem az.....
Én kérek bocsánatot Csorba Robitól.
A zenei kíséretet Mága Zoltán adja majd.
Mielőtt még a zombik okádnának: Csorba Robi is palesztin kisgyerek volt, ha már, a beteg logikátok szerint, nácikáim. Sőt, csak egy gyerek volt, állatok. Mellesleg érte nem fognak soha molinót kirakni, mert az nem jön

czjanos 2013.08.18. 19:56:51

@Prognozuoti Blasio: Kérdezd meg az ex-jobbikos Szegedi Csanádot, hogy ő is így látja e?

zobod 2013.08.18. 19:57:03

@Trotta: az MTK elleni meccsen ez a molinó nem több, mint provokáció. Egy otromba, tahó provokáció, de ennél nem több.

czjanos 2013.08.18. 20:00:26

Csak annyit írok az esethez, hogy az FTC elnöke Kubatov Gábor, a Fidesz első sorába tartozó személy. Ha nem lép, akkor ez már két szemmel való kacsintás a szélsőjobb felé.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.08.18. 20:00:37

Végigolvastam a kommentfolyamot és meg vagyok lepve.
Sose gondoltam volna hogy ennyi újfasiszta fradista tud írni és olvasni alapfokon.
Riszpekt.

Lófasz a seggedbe blog.hu 2013.08.18. 20:01:16

@Acsabi44: mindenki arról emlékezik meg, akiről akar. Te sem emlékeztél meg még a holokauszt áldozatairól név szerint, ugye?

"Annyira szeretem, amikor a szalonnácik szalonnáculnak. Azt hiszik baromi okosak, hogy milyen diszkréten tudnak náculni, mert igazából túl hülyék hozzá, hogy belássák, hogy kurvára mindenki tudja miről van szó."

Nem nácultam, te nácizol. Mellesleg nem is ismersz, nem vagyok még focis sem, nem vagy ultra, nem vagyok náci és háborúfan sem. A békés egymás mellett élés híve vagyok.

Majd ha azt írják ki, hogy a nácizmus vagy a háborús bűnösség az menő dolog, akkor majd megírom, hogy ez nekem nem tetszik.
De addig ne akard bemesélni nekem azt, amiben te HISZEL.

kifordított nagyanyó 2013.08.18. 20:01:42

1.: 70 éven keresztül miért nem tudták elkapni ezt a Csatáryt,ha akkora náczi volt?

2.:Unalmas már ez a náczizás.
10-20 évvel ezelőtt még elment volna.
És sajnos a bevándorlók miatt egyre indokoltabb a szélsőjobb létezése.
Bár ez inkább Nyugat európai probléma.

kifordított nagyanyó 2013.08.18. 20:07:04

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hát haver.Ha neked attól náczi vagyok,mert tartok a zsidók egy részétől,akkor nem én vagyok a problémás egyed.

Konzervatív0 2013.08.18. 20:07:47

Én nem védem ezt a csatárit, azt sem tudom ki volt. Egy valamit tudok amit a magyar jog tudtommal elfogad és követ, - és a liberális elvtársak is folyamatosan tolnak -. Minden ember ártatlan, amig a biróság jogerős irélettel el nem itéli.

Van valami vízen tál (vagy tüzön fazék) vagy mittudomén milyen központ akik a náci bünösöket kutatják cca 60 élve. - Egy rövid megjegyzés a kommunista bümösöket kutatja valamilyen központ? - Szóval ez a központ kb. 60 év után hirtelen egy csapásra megvilágosodik mint a kisbudha a virágzó mandulafa tövében, amikor telibetalálta egy veréb, hogy jééé itt egy 90 éves ember (megjegyzem 60 éve itt van és nem menekült ámerikába meg argentinába) és ez a világon a legkeresettebb náci bűnös. És érdekes módon a vizentál központ szerint náci bünös embert egy csapásra minden liberális, birósági itélet nélkül, azonnak náci bünosnek kiáltja ki. (Orbánnak szerencséje hogy akkor még nem élt mert most izzadhatna ő is, mondjuk ha élt volna ... jobb lecsukni nem :) )
Hát mi a liberalitzmus ha nem ez....?

Aztán ott a fradi esete. Megjegyzem sosem voltam fradfista, piszkos Dózsa szurkoló voltam amig néztem focit :)
Amikor a sok langyi végigvonul az pride-n és sátánkereszttel csuhában fajtalankodva fényes nappal - gondolom egy valamire való meleg így ünnepli a büszkeségét -, akkor a kedves liberális elvtársak azt mondják "polgárpukkasztás". Amikor a fradi tábor egy része felemel egy vizentál által nácinak kikiáltott közben meghalt ember nevét polgárpukkasztás gyanánt, akkor náci az egész fradi.
Hát ez is valami liberális érték lehet.
Na de uraim! Hol maradtak a hires liberál-demokratikus elvek?

Remélem érthető ha ezekhez az liberális értékekhez én nem érzek semmilyen kötődést.

A szerzőnek meg gratulálok, hogy meccs nézés közben egy 3 mp-re felvillanó vágóképen filozofál a helyett, hogy szurkolna kedvenc csapatának. (lehet talán a fradi nyert :))

Vagy ez is egyféle szurkolási mód?
Mindene esetre nem láttam ezt a hires fellángolsát amikor az akkor miniszter elnök feri bátyátok Che Guevara pólóban feszitett az demokrata ifi tagozata által szervezett Che-festen. Igaz ő is kinyirt pár tizezer embert válogatott módszerekkel, de a vizentrál központ nem körözte sosem (Szóval nem bűnös, sőt hős), most meg divat lett miniszterelnökönek pólóra nyomtatni egy kegyetlen népirtó mészárost, meg fesztivált rendezni egy tömeggyilkos kommunistáról.

Na csak igy tovább a Che Guevarák utján a csatári félék ellen :)
Gratulálok uraim, élljen a hitelesség, éljen a párt!

Papageno68 2013.08.18. 20:13:22

@immortalis: Ugye még kettő másik gyermekre is rálőttek, talán ők is megérdemelnek egy kis respektet, Csatáry előtt. Tőlem sajnálhatunk öreg csendőröket, de azért inkább az ártatlanok, a kényszersorozott honvédek, akik a frontról mentek a fogságba, a munkaszolgálatosok, a kolhozboltban jeggyel sorban álló nők, a hadiárvák, aztán a mindent megúszók.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 20:13:52

@czjanos: Eu-s pénzekkel visszaélő köpönyegforgatóval nem tárgyalunk... Kérdezd meg tőle, a te haverod!

csavari 2013.08.18. 20:22:24

@dr kíváncsivagyok:

Csak az a szépséghibája az egész történetnek, hogy saját magatokat gyilkoltátok! Már csak származásotok miatt is ugyanis hitler is zsidó volt ahogy róth manó is aki szintén a zsidókat (rajk és társai) gyilkolta de azt is a Magyarokra fogjátok! A bolsevizmus által legyilkolt több mint száz millió halottról nem is beszélve! A mai napig is tömegesen gyilkoljátok a Palesztinokat de ez természetes nektek! Arról már nem is beszélve, hogy fegyver nélkül mennyi embert gyilkoltok a pénzen keresztül! Ha valakit lehet nácinak nevezni azok ti vagytok!

czjanos 2013.08.18. 20:26:00

@Konzervatív0: Ezt írod: " Minden ember ártatlan, amig a biróság jogerős irélettel el nem itéli." Csatárit a csehszlovák bíróság 1948-ban bűnösnek találta és távollétében halálra ítélte.

Trotta 2013.08.18. 20:26:23

@zobod: ja, és ez nem elég? nem eléggé állatorvosi ló-eset az egész? Nem, nem az általánosításról és a felfújásról van szó, barátom. Kém egyértelműen, tisztán, pontosan fogalmazott. Mert szerinted nem?

konzervatív0: nomen est omen.

tisztapista 2013.08.18. 20:26:46

"Csatáry bácsi" egy piszkos fasiszta, náci gyilkos volt. Szégyen, hogy nincs már halálbüntetés, hogy ezeket a "Csatáry bácsi" - féle söpredékeket méltó módon lehetne megbüntetni.

Ha nem érte utol valami isteni csoda, akkor már a pokolban rohad, és szenved azokért a szenvedésekért, amiket ő okozott.

lobster thermidor 2013.08.18. 20:28:16

A fradisták még ahhoz is gyávák, hogy beismerjék azt, ami mindenki számára evidencia.

Trotta 2013.08.18. 20:59:41

na, jóvan, majd ha Dörmögő Dömötört, Ablak-Zsiráfot vagy Öreg néne őzikéjét is bámultak -nem olvastak, bámultak!- itt a hungarista csoporttársak, akkor majd folytatjuk.

zobod 2013.08.18. 21:01:47

@Trotta: az ilyet inkább nem kell észrevenni, mert ha foglalkozol velük, akkor lesznek a legboldogabbak. A média ha nem fújná fel ezeket az ügyeket, akkor megmaradna a stadionon belül, ahová normális ember már úgysem megy a huliganizmus miatt, aminek ez csak egy megnyilvánulása, de van ezen kívül még sok más, ami éppen ennyire prosztóság. A megoldás ezeknek a balhés figuráknak a kitiltása lenne a stadionokból, ahogy az angolok is sikerrel megtették. Talán akkor visszatérnének a lelátóra sportszerető emberek is, gyerekükkel, baráti társaságok a huligánbandák helyett (bár a szurkolók szűrése csak egy szükséges, és nem elégséges feltétel, a sportágnak is változnia kellene). Persze, annak aki mindezt pontosan tudja, de mégis aktuálpolitikai ügyet csinál ebből, és úgy állítja be mintha ez valamiféle náci térnyerés újabb jele lenne, annak bizonyára fontosabbak a saját szaros kis céljai, mint az ország megítélése.

Konzervatív0 2013.08.18. 21:02:08

@czjanos: Bizonáyra igazad van nem kutattam a multját. Nem érdekelt. A mondanivalóm lényege szempontjából ez teljesen mellékes.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 21:02:19

@czjanos: Én nem vagyok izraelita származású te náci szar!!

Törpe minoritás 2013.08.18. 21:02:34

@Prognozuoti Blasio:
"Eu-s pénzekkel visszaélő köpönyegforgatóval nem tárgyalunk..."

Tképpen kiket is képviselsz te itten?
Már többedik alkalommal használsz többesszámot, hát mán csak megkérdem...

Konzervatív0 2013.08.18. 21:10:47

@czjanos: most utána néztem. Igen halálra itélte a kassai népbiróság 1 napos perben.
A kommunista rendszer népbirósága. Én nem vonom kétségbe annak hitelessgét, de azért voltak rá példák hogy az ilyen 1 napos pereknme boltek minden esetben a leg demokratikusbbak :).

De persze azt sem zárom ki hogy ennek ellenére egy gazember volt, csak kis kételkedés van bennem ezekkel a népitéletekkel kapcsolatbn.

Rettenet Tábornok11 2013.08.18. 21:19:16

Azért szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét hogy, Csatáry "bácsi" bűnösségéről NEM született jogerős bírósági döntés, ergo épp annyira bűnös népírtásban mint a cikk kedves szerzője.

Azt még hozzátenném hogy, lehet felháborodni meg paintben nagy vörös feliratokat szerkeszteni... De tény hogy a transzparens készítőinek "ügyét" akarva se tudná a kedves szerző jobban szolgálni, mint ezzel a poszttal. Szerintem a nézők 95%-ának nem tűnt fel a transzparens, vagy nem vágta kicsoda Csatáry, de ezzel az ész nélküli habzószájú poszttal a "semlegeseket" hatékonyan lehet mobilizálni, csak nem az általad jónak vélt irányba...

RT

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 21:30:12

@Rettenet Tábornok11: Igen, ez egy elég népszerű fabula az ún. mérsékelt konzervatív és a széljobbon is, hogy ha egy független blogger felhívja a figyelmet a társadalom benáculására, no az biztos nekik csinál reklámot és népszerűsít.

Babits Mihályt ugye ismered: vétkesek közt cinkos, aki néma? 44-ben ezt már a magyarok eljátszották, h némán tűrték polgártársaik elhurcolását a gázkamrák felé. A nácikat észérvekkel nem lehet meggyőzni, aki viszont józan polgártársunk, legyen az balról vagy jobbról, egy nyilvánvalóan tömeggyilkos diktatúra aktív résztvevőjének éltetését nem támogathatja, ez alapvető erkölcsi kérdés. És default, h elítéli.

Azt pedig, hogy ezt még magyaráznom is kell, szájbarágva, no az meg a szánalomhegy: sikerült is a kommentelők többségének felérni a csúcsra, de ahogy nézem a sherpáknak ők sem fizettek.

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.08.18. 21:30:28

kisbarátom, te feszegeted a pofonosládát, asszem most darázsfészekbe nyúltál...

nigel 2013.08.18. 21:30:44

Úgy látom, hogy az előző kommentem túlságosan is kínos kérdést feszegethetett, ha nem ment át a blogszűrőn. Na mindegy. Biztos csak rendszerhiba volt. akkor még egyszer. Olyan országok vezetőinek, állampolgárainak, esetleg szimpatizánsainak, amelyekben törvény mondja ki egyes népcsoportok kollektív bűnösségét, jogfosztottságát, nem túl szerencsés más országok szélsőjobbos problémáival kapcsolatban erkölcsi magaslatokról véleményt mondaniuk. Nehogy már a bagoly mondja a verébnek, hogy ...... Annak ellenére mondom ezt, hogy a Ferencváros szurkolótábor érintett része, emberi lényként a legalsó színvonalat képviseli.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.08.18. 21:43:54

@Konzervatív0: No, azt az egyet is rosszul tudod.

Nem ártatlan, csak "nem bűnös". Ha visszaolvasol, el is magyaráztam dióhéjban, mi a különbség és mire jó ezt észben tartani.

Csatáry a háború után emigrált, a rendszerváltást követően tért vissza az országba. Ezt is rosszul tudod.

Egész sikeresen elhadakozol itt az általad elképzelt ellenvéleménnyel, ügyes vagy, aranybogárka! De ezek a képzelgések miért tartoznak a széles nyilvánosságra?

zsm1966 2013.08.18. 21:44:40

Te egy igazi gyökér vagy!
Ezt már az is jelzi hogy szlovákokat éltető blogot hozol létre.
(No comment!)
Nem is vitatkoznék veled.
DE!
Én ott voltam a meccsen (a családi szektorban a gyermekemmel). Nem igazán értek egyet a transzparensel.
Mert pont az ilyen senkiknek ad municiót a FRADI ellen, mint te vagy.
Te több millió embert fasisztázol le!
Mivel vagy te különb mint akik kitették a transzparenst?
Tegyél fel egy sárga csillagot és vonulj fel a Bajnai-Gyurcsány népvesztőkkel.
TILTAKOZZ!!!
De akkor is amikor a magyarokat gyalázzák!
Fáj a Fradi stadion?
Utazz sokat az M6-oson (alagutak, völgyhidak).
Élj a palesztinok földjén palesztínként és akkor megtudod!
Náci háborús bűnösök? A háború vége után 68 évvel?
Normális ez a világ?
NEM. CIONISTA!
Majd ha magyar oldalon, magyar blogot viszel akkor komolyan veszünk.
Ja!
És ha már a "cikked" címénél tartunk:
Minden szlovák (tóth): KÖCSÖG!
Szlovákia?
Hagyjuk már!
FELVIDÉK!
ZS.M.

Trotta 2013.08.18. 21:55:22

@zobod: bogaram, nekem nicsenek szaros kis céljaim, sőt, ijedj meg, én leszarom az ország megítélését - legalábbis kormánypropaganda szemszögből. Abban igazad van,hogy a debileket rég ki kellett volna tiltani a stadionokból, akármilyen klub szurkolói is legyenek azok. De abban már nincs igazad, hogy nem kell velük foglalkozni, mert egyébként meg nem megyek be oda, mert ők ott vannak... Nem megyek meccsre, mert azt a területet már kisajátították a nácik? Nem megyek semmilyen ünnepségre, mert már abba is beleszartak és azt is kisajátították maguknak? Hovatovább, ne menjek a kertembe se, mert oda is bepofátlankodtak és tobzódnak, de ne menjek oda. mert???? Mert felfújom? A beteg, gyáva logikád, az. A ha nem látom, nem is létezik - féle elkenés.....Adjál nekik még több teret, barátom, soha ne szóld meg őket. De majd gyere vissza sírni. Szép lesz.Amíg szájon nem váglak szeneslapáttal.

buddha 2013.08.18. 21:55:33

megint megy a terelés,közben Rákay Elemér kapott 1 milliárdot az adómból wazee!!

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2013.08.18. 21:56:11

Abban a korban elég volt rámutatni valakire, hogy bátnotta a zsidókat és már vitték is a népbíróságra. AZ annyira volt reális, mint a híres neves francia forradalom népbírósága. Ott is elég volt, ha egy koldus rámutatott valakire, hogy sok a pénze biztos burzsoá... már vágták is...
Sok homály van itt, de kategórikusan kijelenteni, hogy egyedül ez az ember öletett meg ennyi embert ez nem igaz. A csehszlovenszko bíróság minden volt csak becsületes nem.... már csak a földrablásból kiindulva sem...
Szóval hőbörögni vért kívánni kicsit korai pláne úgy, hogy sokminden sántít még a munkatáborok sztoriai között is.
Nem vitatom, hogy a németek nem voltak jófiúk, de pl. az angolok ugyan arra a szintre süllyedtek mikor Drezda 1 millió emberét porig égették. A híres pilótákat, parancsnokokat miért nem keresik?? A németeket kivégezték tettükért. Az angol miért nem felel??
Ezek a számok sokkal inkább igazolhatóak, mint mendemoda és vélt információk ebben az esetben.
Ez a kettős mérce, mert a győztes hatalom sem kegyetlenkedhet senkivel. Ott is felelniük kellene valakiknek.
Amúgy a holokausztal tele a tököm...
Kedves csehimádó polgár adnék egy ötletet: Írj vagy próbáld meg - arról, hogy vajon min pipultak be a németek, hogy ennyire beindultak zsidó társaik ellen. Szánj rá pár órát és kutass vajon miért tették?
Mi vitte erre őket? Próbáld meg kérlek.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.18. 22:08:38

@Csehszlovák kém:

Kérlek, ne patkányozd Csatáryt.

Csatáry már elhunyt. Ezért, még ha életében egy utolsó gyűlölnivaló aljadék is volt, immár rá is vonatkozik a holtakról jót vagy semmit.

Viszont a történet többi szereplője valóban gerinctelen alávaló féreg.

taga20 2013.08.18. 22:08:55

@zsm1966: neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg! szegény gyerköcök! minden szlovák:KÖCSÖG! haver te ... ez mindent visz:)

2013.08.18. 22:09:36

@Csehszlovák Kém:

A fabula az, hogy a "józan polgártársak" szimpatizálnak a nácifóbiába és az ellenzéki létbe belehülyült libbant elvtársakkal.

200.000+1...

Trotta 2013.08.18. 22:09:45

@buddha: ja, és Rákay Philip kapta, valami monstre propaganda- áldokufilm-sorozatra. Arra, hogy milyen fasza Orbán, Simicska, Lázár, Semjén alatt élni és hogy ezért milyen hálás a csillogó szemű vidék, mely vidék csak picit és néhol náci -néha, nem zömében, de majd jól kitaníttyák a parasztokat a Népfőiskolán... Oszt lessz rencerértelmiségi....

Rettenet Tábornok11 2013.08.18. 22:10:10

@Csehszlovák Kém: Nézd, én speciel utálom a focit, de meg tudom érteni hogy egy átlag Fradi drukkernek mennyire nyílhat a bicska a zsebében a posztod után. Kb annyira mint amennyire neked nyílt a transzparens miatt.
Azzal hogy kiposztoltad a fentieket semmiben sem segítettél a Magyarok és Zsidók közötti ellntét feloldásában, ellenben sikeresen mélyitetted azt!
Ezért mondom hogy ez NEM jó út.

RT

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 22:24:16

@Rettenet Tábornok11: Nem lenne itt semmiféle magyar-zsidó ellentét (a népneveket a magyar nyelvben még mindig kis betűvel írjuk, vagy te esetleg szlovmagyar vagy?), ha a magyar ügyészség időben foglalkozik a Csatáry--üggyel és nem húzta volna el az ügyet, ha a nácik ferencvárosi provokációját a helyén kezelik a rendezők, a közvetítő állami csatorna, a spori vagy a nézők, sorolhatnám, de nem történt ilyesmi: így viszont helyzet van.

Amit megírtam. Ismét igaz a tétel: nem rám kellene itt haragudni, hanem azokra, akik kitették a drapit és azokra, akik mindezt hagyták és szó nélkül tűrték. Lásd: Babits.

És ezt már általánosan a többi kommenteőnek is mondom: a legviccesebb az egész történetben, h az elétek tett görbe tükörben megláttátok magatokat és még nektek (te és a vérnácikat mentegető szalonnáci kommentelők jó része) áll feljebb, még ti kezdtek el itt pampogni! Na mivan, gyerekek, szar van a palacsintában, valaki visszaszólt, mekkora kis szarházi nácik vagytok?

Aki ezt a kommentfolyamot végigolvassa remek kis tanulmányt tudna írni a magyarországi rejtőzködő náci attitűdről és különböző megnyilvánulásairól, egyszerűen zseniális, mentem.

Trotta 2013.08.18. 22:25:56

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: persze, egy halott patkánynak is van méltósága- sőt ,még a katicabogaraknak, a halott katicabogaraknak, a halott kiskutyusoknak és még a halott hangyáknak is. Még a Dalai Láma is hazudik, ha nálam jobban tiszteli az ember életét, halálát, létezését, méltóságát. Sőt, még Buddha is....
Apropó. Kém nem is írt ilyet. Nem zavar, emberiméltóság-szónokom?

bigthereal 2013.08.18. 22:26:02

@Csehszlovák Kém: " ha egy független blogger felhívja a figyelmet"

ez lennél te?

hahahaha... te meg a függetlenség:P:D

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.18. 22:26:31

Elolvastam a kommentek kb. felét.
Elborzasztó!

A sok agyhalott fasz csak addig jut el, hogy Csatáry ellen nem volt ítélet. (A többi, akik nyíltan, vagy majdnem nyíltan náciznak, most nem érdekelnek, mert ők végképp nem fognak fel semmit.)

Azt kellene észrevenni, hogy nem volt reakció. Amit a CsK is kifogásol.

És legyünk őszinték: Valami alapja van a kém felvetésének, hiszen elég erősen rinyál a náci kórus.

taga20 2013.08.18. 22:26:43

@Rettenet Tábornok11: nincs igazad! nem a tükör a hibás:)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 22:30:48

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "Valami alapja van a kém felvetésének, hiszen elég erősen rinyál a náci kórus."

Ennyi. Előző kommentemben jegyeztem meg: valami félelmetesen zseniális, ahogy sikerült csapdát állítanom ezeknek a szánalomparádéknak és szépen felsorakoztak, felírták magukat a poszt alá: gyakorlatilag névsorolvasást tartottam a náciknak :) Igen, ennyire buták.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.18. 22:31:44

@Trotta:

Olvasd el a posztot újra!

"Nem láttam szurkolótársat, aki kiszedte volna a Csatáry patkányt búcsúztató feliratot.

Nem hallottam szurkolótársat, aki felszólalt volna a Csatáry patkányt búcsúztató felirat ellen, ne már gyerekek."

- Még egyszer: Csatáry Lászlónak is jár holtában a holtaknak kijáró tisztelet.

roki 2013.08.18. 22:32:48

Csehszlovák Kém.... elég rossz az optikád, nem vagy egy sasmadár.

A Fradi szurkolók azon a zsigeri gyűlöleten röhögtek a molinóval, ami kampányszerűen kívánja felvonultatni a II.VH. negatív figuráit, bizonyítandó, hogy a magyarok mecsoda nácik, pláne a jelenleg hatalomban levő garnitúra... mert ugye, mikor SZDSZ diktált, akkor avantgardra volt satírozva a nemzetközi megítélés, egy fia nácit nem hurcolásztak, mint véres rongyot,pedig 20 évvel fiatalabban még akár félelemkeltők is lehettek volna, nem pedig mint most, kilencvenesen a halálközeli szánalomkeltők.

A feneketlen gyűlöletetekkel eltelve nem látjátok, hogy a világot messze nem érdekli a ti optikátokkal a dolog, még az egészséges öntudatú zsidók is úgy vélekednek, hogy ma már van olyan erős Izrael állam, hogy szavatolja a biztonságukat, nem kell a biztonságérzet minduntalan újrarögzítéséhez az együttélő többségi népességet újra és újra, erőt felmutatva fenyíteni.

Itt bizony úgy tűnik, hogy a zsidók trimmelt farkával a csalánost verve ki tudja milyen titkosszolgálatok sütögetik pecsenyéjüket.... a Fradi-tábor pedig azon kacagott egy jót, hogy megmakkant a nagy nehezen összevadászott halacska és így kicsúszott a magyarok lejáratására skandallumot felépíteni akarók markolásából... lehet újabbabbat keríteni a propagandához.

...ami ugye a természet törvényei szerint egyre nehezebbé válik, és érthetővé teszi a sistergését azoknak, akik itt tallihózva náciznak..... bár talán a klónozással a tudomány megoldhatja a problémát.

Mit szólsz hozzá?
DNS maradványaiból klónozzuk-e Csatáryt, hogy meghurcolhassátok?

bigthereal 2013.08.18. 22:32:59

@Trotta: te nekem ugatsz, szerencsétlen?:)

kicsi olvasgass, tanulj, láss világot, esetleg szerezz diplomát, vagy kettőt, járj meccsre vagy 30 évig, ismerd meg a magyar és európai történelmet, és akkor esetleg beszélgethetünk

addig a neved: kuss!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 22:41:57

@roki: "feneketlen gyűlöletetet" én azok részéről látok a történetben, akik pusztán származásuk miatt embereket gyűjtöttek össze és szerveztétek le nekik a one way ticketet a gázkamrák felé. Ez volt Csatáry "bácsi". (Te nem így gondolod?)

No meg látom azt, h ez a tömeggyilkos szabadon élhetett Budapesten, legitimnek tartom a törekvést, h bíróság elé akarták állítani. (Te nem így gondolod?)

Egyébként - és ez lesz a legnagyobb sokk számodra - azok az emberek, akiket ti "zsidóknak" tartotok, ugyanolyan magyarok, mint te vagy én, sokszor jobban szolgálják a magyar kultúrát, irodalmat, tudományt, mint te vagy a többi nagypofájú nagymagyar. Nyilván ettől is vagytok frusztráltak és próbáljátok a turbómagyar vallást nem elfogadókat kirekeszteni a nemzeti bullshitből. Viszont akkor itt tényleg nem marad semmi csak a bőgatya és a fütyülősbarack, erre mérget vehetsz! A legjobb úton haladtok efelé, szerencsétlenek.

Trotta 2013.08.18. 22:45:19

@bigthereal: és még diplomád is van, remek. Azon gondolkodom, miért nem vagy még miniszterelnök?

Admiral. 2013.08.18. 22:45:26

Ahogy a mondas tartja:

Nem minden Fradista fasiszta, de minden fasiszta Fradista.

Trotta 2013.08.18. 22:45:34

@bigthereal: te még nem vagy börtönben, söprike? te, akinek viszket a bránere, hogy végre szabadjára engedjék a hajlamait? Potosabban, hogy legalizálják a gyilkosságai hátterét, hivatalosan és társadalmilag?
te csak várd az idődet, majd akkor. Majd akkor jössz te karszalaggal, rögtönítélőként. A te fényes napjaid lesznek. Ugye örülsz, söpredék?

zobod 2013.08.18. 22:45:54

@Trotta: ízelítőt kaptál a focihuliganizmusból, és rávetődsz, mert éppen megérint ez a kis szelete. Az ingerküszöböd az összefirkált, nem egyszer szétvert vonatok, villamosok, dobálás, verekedés, vandalizmus, meccs környékét megszálló rendőrök, üvöltve elővezetett minősített becsületsértések stb nem érték el, csak ez a háborús bűnössel provokálás? Nem a náciságról szól ez, hanem a prosztóságról, mást mással hergelnének. És nem csak az ftcnek vannak ilyen szurkolói, akik egyébként a kluboknak is úgy kellenek mint púp a hátukra. Világos helyzetet kell teremteni, vagy viselkednek, vagy nem mennek stadion közelébe. Nyilván nem arról van szó, hogy kussolva, vigyázzállásban szurkolják végig a meccset, ez nem Mozart hangverseny a Zeneakadémián, de valahol meg kell húzni a határokat. Lehet piszkálni az ellenfelet, de nem így. Azért van a rendőrség, törvényhozás, mlsz stb hogy ezeket a helyzeteket megoldják. Nem én, hanem ők. Munkamegosztás van, nekik sem kell az én munkám végezni, én sem tudom az övéket. Ez nem gyávaság, a téren óbégató csövesre sem azért hívok rendőrt mert gyáva vagyok, hanem mert nem az én dolgom, szankcionálják is az önbíráskodást. Egyébként meg, még csak az kellene hogy összeakadjon pár hozzád hasonló vehemens "bátor" ember ezekkel az ultrákkal, akkor aztán vér is folyna... gondolkozhatnál kicsit érettebben, bármennyire felbosszantottak.

alfacharlybravo 2013.08.18. 22:46:21

@Trotta: Moszkvában láttam a Vörös téren a Lenin mauzóleum ellőtt keresztet vetni az embereket. Először meglepődtem, azután átgondoltam a helyzetet végül is egy sírról van szó és akárki is fekszik benne az már csak egy halott és ez jár neki. Csak a kedves rasszista cionista szörnyetegek kötelesek a síron túl is gyűlölni. Ez a Csatári gyerek, most jól kicseszett velük képes volt meghalni, csak hogy bosszantsa őket.

Pálpusztai fiúk 2013.08.18. 22:48:40

Ne zavarjon kiscicám, hogy Kubatov már délelött elhatárolódott a Club nevében a transzparenstöl, neked meg biztos nem volt fél perced, hogy ezt a fos blogodat frissítsd ezzel a nem jelentéktelen hírrel.
Egyébként egy kecskéket baszó felvidéki tóth mint amilyen te vagy miért nem a hazátlan köcsög, Szlovákiának csúfolt viccországgal foglalkozik.

Hiryu 2,0 · http://theidf.blog.hu/ 2013.08.18. 22:57:07

Szerintem egy náci beperelhet jó hírneve rontásáért, ha ezekkel említed őket egy oldalon.

és simán meg is nyerné a pert....

roki 2013.08.18. 22:58:25

@Csehszlovák Kém:

A Benes dekrétumok, azok ugye nem származás alapján sújtották az érintettek, ott a kárvallottak nevét húzták, mint a lottériát.

Tudod mi az igazi szégyen?
A Benes-dekrétumok máig érvényben vannak csak azért, mert van győztes és van legyőzött.

Pont a Benes-dekrétumok léte teszi nevetségessé, ha valaki azzal érvel, hogy pfűűű. :"származás alapján".

Tudod mire figyelmeztetnek a Benes-dekrétumok?

Arra, hogy ha sok embert nyírsz ki, akkor feltétlen nyerd meg a háborút, mert csak a győztesség ad felmentést.
...az etika ugyanis szart sem ér.... egy győztes simán arcul ütheti az etikáról mormogókat és életben tartja a Benes-dekrétumokat, pedig annak nevében is sokakat sújtottak... származás alapon.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 23:09:00

@Pálpusztai fiúk: Aha, arra a viccre gondolsz, amit a FB oldalára írt? Muha! Kishaver, hogy rögtön be is tettem a posztba, direkt égetitek magatokat?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 23:10:43

@roki: Elveszik-e ma Szlovákiában vagy Csehországban német vagy magyar nemzetiségű polgártársaik vagyonát, illetve kitelepítik-e ezeket az embereket származásuk miatt?

zo1ta 2013.08.18. 23:11:12

Arról holnap nem írsz egy blogot, hogy Szlovákiában a Horváth a leggyakoribb vezetéknév? :DDD

Trotta 2013.08.18. 23:11:28

@zobod: továbbra sem válaszoltál arra, hogy miért kéne szótlanul hagyni a nácikat,továbbra sem válaszoltál arra, hogy miért engedsz nekik minél több területet. Továbbra sem válaszoltál arra, hogy szerinted hol a határ. Mármint szerinted. Mert arra, hogy utálod őket, de ezt lehetőleg mások monják meg helyetted, arra válaszoltál.
Az önbíráskodásról pedig őket kérdezzed, barátom. Leheetőleg majd az utolsó pillanatban.

Trotta 2013.08.18. 23:18:29

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Igazad van, Kém nem írt olyasmit, hogy egy halott patkányt ne lehetne tisztelni. Olyasmit se írt, hogy a halott katicabogarakat és a halott csótányokat sem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.08.18. 23:28:51

@Csehszlovák Kém:
"... közös a cél, kacsint.."

Ezt még mindig nem magyaráztad meg.

Faucet 2013.08.18. 23:37:59

Ez a minden fradista náci szöveg ugyan az a kategória, mint hogy minden cigány bűnöző, amire persze a szélsőlibsik mélységesen felháborodnak. Szélső bal, szélső jobb, tökmindegy, ugyan olyan káros, gyűlölködő véglet mind a kettő, csupán más köntösbe vannak csomagolva...

Trotta 2013.08.18. 23:38:12

@alfacharlybravo: Mármint, hogy te lennél Danilo Kiš Géporoszlánjainak főhőse? Te lennél a nagy mauzóleum örökös díszlet- és jelmeztervezője und öltöztetőnője? Vagy mijafasz?

kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.19. 00:03:51

@roki: főnök én nem akarok beleugatni mert egy ostoba bunkó vagyok csak de ez:

"a Fradi-tábor pedig azon kacagott egy jót, hogy megmakkant a nagy nehezen összevadászott halacska és így kicsúszott a magyarok lejáratására skandallumot felépíteni akarók markolásából... "

télleg bocs hogy ilyet kérdezek tőled de tisztában vagy vele hogy kikről beszélsz? jártál már közöttük? tudod hogy a legnagyobb részük egy lábos vizet nem tud felforralni és olyan sötét bunkó ostoba paraszt, hogy szegény pittbull elcsattogtatná az összes fogát ha megpróbálná megharapni őket éjjel?

úgy egyáltalán én nem fogok vitába szállni senkivel arról hogy a CSatáry zsidó volt-e, vagy náci főbűnös, vagy ártatlan kórista fiatalember....meg azzal kapcsolatban sem akarok vitázni tényleg hogy Magyarországon simogatnak-e zsidókat, vagy köpködik őket, meg, hogy foralnak-e magyar vért hétvégenként a nem tudom melyik bank vezetésében

de egy dologban nem lehet sajnos velem vitába szállni, mert jómagam is éveken keresztül a b közép tagja voltam kistinédzserként, és nem olyan régen voltam egyet nosztalgiázni ott: ordas büdösszájú bunkó alávaló tahó paraszt bandáról beszélünk, függetlenül attól, hogy mit raknak ki hova. a nagy részének fingja nincs arról, hogy ki volt a csatár vagy a védő, általában magukról sem tudnak a legtöbben, tizből legalább 4 embert találhat bárki a K szektorban, olyat, aki a saját nevét képtelen érthetően kimondani. ezt jegyezze meg minden vitatkozó itt kérem szépen

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.19. 00:04:06

@Pálpusztai fiúk:

"Kubatov már délelött elhatárolódott a Club nevében a transzparenstöl,"

- Link?

Pletyi 2013.08.19. 00:04:52

Kedves CZ Kém,
(alias budai zsidó gyerek)

Mi a franc a bajod, hisz te magad is náci vagy. Olyan olthatatlan gyűlölettel utálsz minket magyarokat, hogy szakoktató lehettél volna a Hitlerjugendben. Szinte az összes posztod erről szól közvetve vagy közvetlenül.

Az kicsit sem aggaszt, hogy ezért a posztért akár büntető eljárás is indulhat ellened (meg az összes libsi méditársad ellen) ? Az ártatlanság vélelme az mi ? Minden olyan polgár ártatlannak tekintendő, mig ennek ellenkezőjéről egy törvényes és jogszerű birósági eljárás keretében nem bizonyosodik be az ellenkező tényálás.

Erre mit lépsz te fasiszta ?

Mózes annak idején földhöz vágta a kőtáblákat mikor visszaérve megtudta, hogy miként viselkedtek az őseitek a távollétében. Ma valószinűleg rajtatok törné el.

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.19. 00:09:51

@Counter: Alapvető különbség van Biszku (magas rangú vezető, akinek a tevékenységéről óriási iratanyag áll rendelkezésre, ilyen vagy olyan irányban) és Csatáry (rendőrségi fogalmazó, akinek a tevékenységéről szinte semmit nem tudunk és teljesen esélytelen kideríteni, hogy mit csinálhatott). Ennél is gázosabb a haláltábori őrök vegzálása, akikről aztán tényleg végképp semmit nem lehet megállapítani hitelesen.

Pont most olvasok egy könyvet egy első világháborús közlegényről, aki futárként teljesített szolgálatot a bajor hadseregben a nyugati fronton. A könyv elég meggyőzően bizonyítja, hogy valószínűleg az ő élete jóval kevésbé volt veszélyes, mint a lövészárokban élő társaié, de azért maradnak kérdések.

Például ez a közlegény is sima gyalogosként harcolt eleinte, de egyáltalán nem tudható, hogy mit csinált ez alatt. Az sem tudható, hogy miért léptették elő még gyalogosként őrvezetővé. Homály övezi, hogy pontosan miért kapott másodosztályú vaskeresztet. Egyáltalán nem tudunk semmit arról, miért helyezték át ezredfutári beosztásba. Ez a három dolog (előléptetés, vaskereszt, futári beosztás) majdnem egyszerre történt, és szinte semmit sem tudunk róla. Elsőosztályú vaskeresztjénél csak annyi tudható, nagy szerepet játszott benne, hogy futárként közvetlen kapcsolatban állt a tisztekkel - de sok más futár is volt hasonló pozícióban, és egyáltalán nem világos, hogy volt-e valami plusz a teljesítményében, és ha igen, akkor az mi lehetett.

Pedig megvan a katonakönyve, a dossziéja, és számos vele vagy az alakulatával kapcsolatos irat. És mert történetesen később az egyik legnagyobb német párt vezetőjévé, majd Németország diktátorává vált, bőségesen állnak rendelkezésre róla visszaemlékezések. Mégis rengeteg kérdés marad nyitva.

Mi legyen az olyan emberekkel, akiknek már a katonakönyve és dossziéja sincs meg, és később sem lettek híres diktátorok? Vagy akik rendőrségi fogalmazóként lettek gettóparancsnokok (nyilvánvalóan mások nem tolakodtak a beosztásért, rásózták a legfiatalabb kollégára ezt a kellemetlen feladatot, amiről sejthették, hogy később még bajt hozhat a fejükre), és akikről ezen túlmenően elég kevés tudható? Van néhány tucat távollétében tett tanúvallomás (nem tudni, hogy legalább fényképen felismerték-e a tanúk, a rá valló volt kollégák esetleg saját bőrük mentése végett vallottak-e rá, stb.), akik összekeverhetik valakivel, stb. stb.

Ránézésre meg lehet mondani, hogy itt semmi valóban súlyos bűncselekményt (gyilkosság, tömeggyilkosság) nem lehet bizonyítani. Karsai László is megmondta előre. Én is megmondom neked előre, hogy alacsony beosztású emberekről nagyon keveset lehet kideríteni. Az ügyészség és a nyomozóhatóság is tudhatja ezt. Ha ezt nem érzed, akkor úgyse fogjuk egymást meggyőzni.

Fazakas László 2013.08.19. 00:17:07

Hogy miért kell ebből oly nagy ügyet csinálni?
"Aki magyar - velünk tart", s "aki nem velünk - az ellenünk".
Az ellenségem ellensége az általában a haverom.
A magyarság-érzés persze lehet 24 karátos nacionalizmus, de melyik népség nem teszi meg általában Európában ugyanezt?
A "náci" megnevezés - ilyenkor inkább büszkeséggel kellene eltöltsön minden igaz magyar embert.
Akinek pedig mindez nem tetszik - hát az innen mihamarább elmehet ....

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.19. 00:21:33

@Siri Keeton: Ezt hazudod: "Csatáry (rendőrségi fogalmazó, akinek a tevékenységéről szinte semmit nem tudunk és teljesen esélytelen kideríteni, hogy mit csinálhatott)."

Ezzel szemben az igazság az, hogy:

Csatáry rendőrfogalmazó _és_ kassai gettóparancsnok volt! (lásd: dokumentumok a posztban: rabbi.zsinagoga.net/2013/07/28/isten-hozott-a-valo-vilagban-azaz-ilyen-egyszeru-atverni-a-zsido-kozossegeket-es-a-vilagot/ )

Tevékenysége nagyon szépen dokumentált. Lásd: a posztom elejére belinkelt Csatáryval foglalkozó korábbi írásaimat)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.19. 00:31:54

@Pletyi:

"Az kicsit sem aggaszt, hogy ezért a posztért akár büntető eljárás is indulhat ellened (meg az összes libsi méditársad ellen) "

- Már a sokadik vagy, aki ezt mantrázza. Mint libsi médiatársa, könyörgöm, perelj be minket!!!

Engem is beperelhetsz:
bunkobrendelmatyi.blog.hu/2013/07/01/25_jobbikos_erveles

Ay 2013.08.19. 00:33:17

Ez most "A tanú" című film feldolgozása?
El sem ítélték az öreget, de tömeggyilkos?
Előbb az ítélet, aztán a tárgyalás?
Ráadásul nem is vagyok fradista, de ez kiakasztó!
De ha igényed van gondolkodjunk sztereotípiákban:

Minden arab terrorista...
Minden informatikus nyeszlett, szemüveges...
Minden magyar rasszista...
Minden német bűnös...
Minden kidobó tanulatlan tuskó...
Minden nagycsaládos felelőtlen...
Minden diplomával nem rendelkező az nem is ember
Minden kisportolt testalkatú ember ostoba...

Minden izraeli állampolgár tolvaj...
Minden cigány gyilkos...
Minden néger lusta...
Minden politikus maffiózó...
Minden hivatalnok korrupt...
Minden zsidó vallású cionista...
Minden trafikos csaló...
Minden nem fideszes szavazó posztkommunista goj...

Na most a te sztereotip világodban is letisztult a kép feketére és fehérre, végre egymásnak eshetünk kaszával, kapával, bikacsökkel, atombombával???

Eszetlen...

kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.19. 00:33:48

@Pletyi: ezt meg már ellőtték páran, de akkor noszarajta pajtások, menjetek és jelentsétek fel a dotoho-t, ha olyan biztosak vagytok benne, hogy megállja majd a helyét ez a vád amit felhoztatok ellene

de le is írhatjátok még párszor, megkérdezhetitek tudja-e, hogy büntető eljárás is indulhat ellene emiatt meg amiatt, de javasolhatom, hogy a következő madár aki ezt leírja, az tegye már oda a mondat végére, hogy SZERINTEM

hunorr 2013.08.19. 03:21:53

Sokadik olcsó magyarellenes provokáció ez már ettől a blogtól, hogy aztán a felháborodott kommentek miatt hüledezni (és persze jó nagyokat nácizni is) lehessen.

Muad\\\'Dib 2013.08.24. 17:04:54

Brühühü, senki nem határolódik el, hüjjenáczi fradi, jájjistenkém...

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-klub-eliteli-az-mlsz-altal-is-vizsgalt-transzparenst-2272851
Lapozzunk.

petraeus 2013.08.24. 17:23:50

Tedd ki kistaska, ne cenzurazz te kirekeszto szelsoseges fasz.

Csecsszlovak allatunk szokas szerint tuloz es provokal, mar vartam egy ilyen blogbeirast a tok korrekt focis es meleg fesztivalos cikkek utan…
A fel vilag megvadolasa es az elhatarolosdi helyett nezzuk meg inkabb kik azok akik tenyleg elmehetnek a picsaba mert nem tettek meg azt amit meg kellett volna tenniuk.

1, Csatary bunos-e vagy nem az teljesen irrelevans, a csavo a szelsojobb kirakat “aldozata” volt igy a Molino egyertelmuen szelsojobbos, antiszemita athallasu, foleg egy MTK meccsen, bar ez szerintem csak veletlen egybeeses, a molinot kitettek volna akkor is ha a Waffen SS csapataval jatszanak egy baratsagos meccset
2, A kozteve megmutatta a molinot, egy igy helyes, ez a dolguk, persze nincsennek illuzioim, veletlenul mutattak meg, vagy mara mar csak a nagyon hulyek maradtak ott akik nem tudtak mit jelent a Molino, de egy demokratikus es kozfeladatot ellato TV nek az a dolga, hogy a fontos esemenyekrol beszamoljon akkor is ha kinosak…
3, A riporter elmegy a kurva anyjaba, le kellett volna reagalnia a molinot, ket mondat eleg lett volna arrol, hogy ez azert gaz es ebbol meg baja lesz a fradinak, csakhat gondolom vart a partkozpont utasitasara….
4, A szurkolok mi a faszt tehettek volna? A stadion jo reszerol latni lehetett de csinalni barmit is mar nem annyira egyszeru, ha meg kozel ulsz, vagy nem latod mi a szar az vagy kurvara nincs kedved a fradi naci kemeny maggal osszeakaszkodni. Azok a tisztesseges polgarok akik meg felhaborodva kifutyultek volna a “szurkolotarsaikat” mar reg nem jarnak ki komolyabb letszamban fradi meccsre…
5, A rendezok, biztonsagiak viszont 100 % ban felelosek, hogy a faszba jutott be ez a Molino es miert nem vettek el toluk?
6, A klub is felelos azert, hogy nem reagaltak le azonnal, gondolom ok is vartak a partkozpont utasitasat de senki nem merte a viktorpocsnek elmondani vagy valami hasonlo. Ja kerem ha valaki a politikaval osszefekszik loveert ne csodalkozzon ha megbasszak…
7, Az MLSZ szerintem nagyjabol idoben reagalt, ha megbuntetik a fradit akkor az ugy rendben is van

OFF: Ha mar igy rakattantal a focira gondolom mar keszul az a blogbeiras amiben elkuldod a kurva anyjaba a szlovak politikat amiert epp arra keszulnek, hogy hazai meccseken betiltsak a kulfoldi allamok zaszloit, amit persze valahogy mindig csak akkor ervenyesitenek ha a magyar zaszlot kell elvenni a szurkolotol. Hasonlo tortent mar erdelyben is ugyanazon a meccsen a rendorok elvittek azokat a szurkolokat akiknel szekely zaszlo volt de nem nyultak azokhoz a roman szurkolokhoz akiknel amerikai, szerb es egyeb zaszlo volt, igy mukodik a mi kis kelet europankban a demokratikus es europai szintu kisebbsegpolitika.

Versenycsiga 2013.08.24. 17:23:54

@Csehszlovák Kém:
Jogilag megtehetik, te barom és pont ezzel van a gond.
Ha nálunk lenne egy olyan törvény életben, hogy a szlovákok, svábok, horvátok, szerbek, zsidók, cigányok vagyonát elvehetik kollektív bűnösségre hivatkozva, akkor te most mennyire vonyítanál itt?

hexa 2013.08.24. 17:25:06

@Csehszlovák Kém: ", hogy ha egy független blogger felhívja a figyelmet a társadalom benáculására, no az biztos nekik csinál reklámot és népszerűsít. "

Fffffüggetleeeen? Mitől vagy te független? A magyaroktól és a józan észtől. Ok. Ez rendben, nem nagy meglepetés.
De öregem, itt 2013-ban index címlapon nácizni...

1) Nézz utána _legalább_ a sokat szidott wikipédián, hogy mit jelent az a náci!
2) A magadfajta nácizó futó- és sültbolondokból nem kér már senki. Ha jól tudom az SZDSZ megszűnéséből egyedül te nem voltál képes levonni a tanulságot. Szerény képességeid tudatában mégis azt tanácsolom: tedd meg!
Vagy legalább próbáld meg!

Meglehet ott se vótam 2013.08.24. 17:25:11

Úgy látszik a fradisták nem tudják, hogy a szólásszabadság a zsidók igényeihez van igazítva.

röf 2013.08.24. 17:25:19

Mi van majmok, ha töröltétek a bejegyzésemet, legalább tudassátok országgal, világgal... hogy nem illek a libsi vonulatba.... hát persze, nincs azzal semmi probléma.... direkt nem...

Szigony 2013.08.24. 17:25:30

1. A transzparens undorító, vérlázító, vállalhatatlan.
2. A fenti cikk undorító, vérlázító, vállalhatatlan. Ugyan az a logikája, mint a mindenkori náciknak, fasisztáknak, rasszistáknak, kommunistáknak: a kollektív bűnösség patologikus agymenése. A "minden fradista náci" kijelentés jól illik a "minden cigány bűnöző", "minden zsidó tolvaj" stb. sorba, és a leghatározottabban kikérem magamnak! Mind a molinó kifüggesztőjének, mind a blog írójának sürgősen abba kellene hagynia több mint kártékony tevékenységét!

petraeus 2013.08.24. 17:26:06

Csecsszlovak allatunk szokas szerint tuloz es provokal, mar vartam egy ilyen blogbeirast a tok korrekt focis es meleg fesztivalos cikkek utan…
A fel vilag megvadolasa es az elhatarolosdi helyett nezzuk meg inkabb kik azok akik tenyleg elmehetnek a picsaba mert nem tettek meg azt amit meg kellett volna tenniuk.

1, Csatary bunos-e vagy nem az teljesen irrelevans, a csavo a szelsojobb kirakat “aldozata” volt igy a Molino egyertelmuen szelsojobbos, antiszemita athallasu, foleg egy MTK meccsen, bar ez szerintem csak veletlen egybeeses, a molinot kitettek volna akkor is ha a Waffen SS csapataval jatszanak egy baratsagos meccset
2, A kozteve megmutatta a molinot, egy igy helyes, ez a dolguk, persze nincsennek illuzioim, veletlenul mutattak meg, vagy mara mar csak a nagyon hulyek maradtak ott akik nem tudtak mit jelent a Molino, de egy demokratikus es kozfeladatot ellato TV nek az a dolga, hogy a fontos esemenyekrol beszamoljon akkor is ha kinosak…
3, A riporter elmegy a kurva anyjaba, le kellett volna reagalnia a molinot, ket mondat eleg lett volna arrol, hogy ez azert gaz es ebbol meg baja lesz a fradinak, csakhat gondolom vart a partkozpont utasitasara….
4, A szurkolok mi a faszt tehettek volna? A stadion jo reszerol latni lehetett de csinalni barmit is mar nem annyira egyszeru, ha meg kozel ulsz, vagy nem latod mi a szar az vagy kurvara nincs kedved a fradi naci kemeny maggal osszeakaszkodni. Azok a tisztesseges polgarok akik meg felhaborodva kifutyultek volna a “szurkolotarsaikat” mar reg nem jarnak ki komolyabb letszamban fradi meccsre…
5, A rendezok, biztonsagiak viszont 100 % ban felelosek, hogy a faszba jutott be ez a Molino es miert nem vettek el toluk?
6, A klub is felelos azert, hogy nem reagaltak le azonnal, gondolom ok is vartak a partkozpont utasitasat de senki nem merte a viktorpocsnek elmondani vagy valami hasonlo. Ja kerem ha valaki a politikaval osszefekszik loveert ne csodalkozzon ha megbasszak…
7, Az MLSZ szerintem nagyjabol idoben reagalt, ha megbuntetik a fradit akkor az ugy rendben is van

OFF: Ha mar igy rakattantal a focira gondolom mar keszul az a blogbeiras amiben elkuldod a kurva anyjaba a szlovak politikat amiert epp arra keszulnek, hogy hazai meccseken betiltsak a kulfoldi allamok zaszloit, amit persze valahogy mindig csak akkor ervenyesitenek ha a magyar zaszlot kell elvenni a szurkolotol. Hasonlo tortent mar erdelyben is ugyanazon a meccsen a rendorok elvittek azokat a szurkolokat akiknel szekely zaszlo volt de nem nyultak azokhoz a roman szurkolokhoz akiknel amerikai, szerb es egyeb zaszlo volt, igy mukodik a mi kis kelet europankban a demokratikus es europai szintu kisebbsegpolitika.

Kolompár Leonszió (törölt) 2013.08.24. 17:26:10

Remélem a elkapnak majd a zöldek.

Kurtánfurcsán 2013.08.24. 17:26:18

Teljesen felesleges és buta kiírás volt.
Egyébként nézz be az index "Hajrá Fradi!" fórumába, gyakorlatilag mindenki elítélte a kiírást, de te nácizz nyugodtan.

Tyrion Lannister of Caster 2013.08.24. 17:26:31

Csehszlovák Kém tudja, mennyire értékelem ezt a blogot.

Ettől függetlenül kénytelen vagyok egyetérteni azzal, hogy Csatáry Lászlót nem lehet bűntelennek titulálni csak azért, mert jelenleg és véglegesen megúszta az újratárgyalást azzal, hogy meghalt.

Még a háború után elítélték, akkor még rengeteg szemtanú beazonosította, most már természetes, hogy nehéz élő tanúkat találni.

A blog címe természetesen semmi mást nem tükröz, mint Csehszlovák kém szokásos náci és általánosító kirekesztését.

A fradista szurkolók egy sajnálatos magja azonban ténylegesen rasszista, sok közülük neonáci eszméket dédelget.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.08.24. 17:26:36

Lelkileg is lehet valaki nyomorék, mint például ez a dotohó gyerek is.Nagy türelemmel kell iránta viseltetni, mert szerencsétlen nem tudja mit beszél.

BKV reszelő 2013.08.24. 17:26:42

@hunorr: Ez nem magyar ellenes provokáció. Nem is provokáció. A provokációról szól, amit az a pár hülye fasisztoid droid csinált a stadionban.

roki 2013.08.24. 17:35:52

@Csehszlovák Kém:

Nem, ma már nem veszik el, de jogszerűnek és a revansérzet miatt nemzeti büszkeség forrásának tekintik azokat az eljárásokat, amikor a Benes-dekrétumok alapján annó elvették....mert ezért tartják életben ma is azokat a dekrétumokat.

Ha analógiát vonunk a Csatáry esettel, akkor a fradi "B"-közép pont ugyanezen logika mentén búcsúzik molinóval tisztelegve a feltehetőleg, bár nem bizonyítottan háborús bűnöstől.

Nyilvánvalóan tudták a molinót pingáló éceszgéberek, hogy Csatáry ténykedésével hozzájárult zsidók kiirtásához, ámde sikertelen az ezzel történő szembesítése, mert a halál, mint felsőbb erő ezt lehetetlenné tette.

A győztességi alapon életben tartott Benes-dekrétumokról is tudja mindenki, hogy védhetetlenül etikátlan, sőt törvényszegő viselkedéseket takargatnak vele, de senkinek sincs eszében visszavonni őket, mert nincs erő, ami megparancsolja a visszavonást, maguktól pedig pont leszarják az etikát, sokkal fontosabb önnön győztességük tudata.

Ne kerteljünk, hatvan év nevelés ide, hatvan év nevelés oda, de a fradi "B"-közép pont ugyanazzal a sunyi büszkeséggel vágja oda az MTK szurkolóknak a zsidók kiirtását, mint ami indíttatással a csehek és a tótok ragaszkodnak a Benes-dekrétumokhoz.

...és amiért nincs komolyabb etikai indíttatású társadalmi reakció a fradi "B"-közép sunyi provokációjára, annak oka, hogy a fenti dilemma nem etikai síkon, hanem győztes és legyőzött dimenzióban lett kezelve idáig.

250130 2013.08.24. 17:35:58

minden fradista jobbikos és minden jobbikos náci, nem kell itt csodálkozni :)

ahogyan minden fideszes kommunista

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.24. 17:36:05

@Csehszlovák Kém: Nem teljesen értelek. Azt én is bizonyítottnak látom, hogy embereket vert meg, kegyetlenkedett. De ezt írtam kettővel vagy hárommal ezelőtti hozzászólásomban, olvasd végig. Ellentétben a Képíró-üggyel, itt legalább a vád súlyos, és van bizonyított része is. Ami nem bizonyítható, hogy embert ölt volna, vagy hogy tudta volna, hova kerülnek a deportáltak. Ez pedig még sovány. Ha tegnap követi el ezt, akkor kapna érte néhány év börtönt. De nem tegnap követte el.

Omelette du fromage 2013.08.24. 17:36:14

Ha javasolhatom, akkor inkább a pedofil fajtársadon akadj ki (igen, a Roman Polanski nevű pedozsidóról van szó), aki az index címlap szerint "évtizedek óta nem mehet az Egyesült Államokba egy 13 éves lánnyal szembeni erőszak miatt".

Nem mehet az Egyesül Államokba. Tetszik érteni? Dehogynem, csak akkor megkapná méltó büntetését, a 13 éves gyerekekről másként gondolkodó.

Pasukanisz elvtárs 2013.08.24. 17:36:27

Kedves Kém!

Engem az lep meg, hogy Te az írásodat valamiféle görbetükörnek tartod, a reakciókat meg valamiféle keresztmetszettnek. Ezzel szemben szerintem egy óriasi trivialitás, ami itt zajlik. Min csodálkozunk, hogy minden tarsadalomban vannak szélsőséges emberek? Azt nem fogjuk fel, hogy a túlzott reagálás (egy szaros focimeccs nem a helyén kezelése) épp az ellenérzéseket növeli. Javaslom, nézz már utána annak, hogy milyen nyilvános vitába keveredtek egymással (!) az érintett zsidó szervezetek a budapesti zsidó világkongresszus kapcsán mondott OV beszéd vonatkozásában. Áder személyes vizitje főrabbinál az utcai inzultus után? Szóval, Babits idézése egy primitív kiírás és az Általad elvárt aránytalan, sőt kontraproduktív reakciók kapcsán enyhén szólva is egetrengető demagógia.

röf 2013.08.24. 17:36:49

@Csehszlovák Kém:
"Egyébként - és ez lesz a legnagyobb sokk számodra - azok az emberek, akiket ti "zsidóknak" tartotok, ugyanolyan magyarok, mint te vagy én, sokszor jobban szolgálják a magyar kultúrát, irodalmat, tudományt, mint te vagy a többi nagypofájú nagymagyar. Nyilván ettől is vagytok frusztráltak és próbáljátok a turbómagyar vallást nem elfogadókat kirekeszteni a nemzeti bullshitből. Viszont akkor itt tényleg nem marad semmi csak a bőgatya és a fütyülősbarack, erre mérget vehetsz! A legjobb úton haladtok efelé, szerencsétlenek."

Na végre egy igazi tőről metszett Szdsz-es duma.
Ez először akkor sütötték el, mikor a várakozásaikkal ellentétben az MDF nyert 1990-ben, és azóta is elő-elő kapják sértett dühükben.
Kedves-kém!
Kun Bélára meg Rákosira gondolsz?
Vagy Roth Manó, ha úgy jobban tetszik.
De hogy a tágabb horizontot is átfoghasd rendkívül értelmes tekinteteddel, szemezgess:
hu.metapedia.org/wiki/A_vil%C3%A1g_legnagyobb_zsid%C3%B3b%C5%B1n%C3%B6z%C5%91i

BKV reszelő 2013.08.24. 17:36:57

@zo1ta: Döntened kéne, hogy az vagy-e vagy sem, mert így csak simán visszamaradottnak tűnsz.

"mester" hazy 2013.08.24. 17:37:05

Azt szeretnem tudni,hogy ki az a PATKANY,aki ezt a cikket irta es meg a nevet sem merte vallalni,hogy ala vagy fele irja !!!
Mr Patkany!
Hogy veszed a merszet ahhoz,hogy mindenkit
egy kalap ala vegyel,es meg a neved (ha van egyatalan?)sem mered leirni?
Te patkany!

(T.Moderator!Azt hiszem en nem irtam semmilyen "moderalni" valot,de amennyiben megis,ugy megkerdeznem,hogy jelenhetett meg a fenti cikk,ami nem egy embert hanem egy nagyobb kozosseget egy nepet sert!)

Scorpion82 2013.08.24. 17:37:14

Hogy szeretem, mikor az ilyen agymosottak, mint ennek a blognak az írója, vergődnek az ilyeneken :)
Azt viszont sajnálom, hogy az ilyenek ahhoz túl ostobák, hogy külföldre meneküljenek a "náciveszély" elől, és helyettük a normális magyarok teszik ezt...nekünk meg maradnak ezek, meg a többi :)

Cupropenisbubo 2013.08.24. 17:37:48

A magyar foci SZAR ! Ergo : Aki ennek ellenére kijár a meccsekre nyilván elmebeteg!Elmebeteg pedig sokféle van ,
nyilván náci is !

Mikrobi 2013.08.24. 17:37:54

Nem a Fradi náci, sem Csatáry nem volt patkány, hanem te vagy egy tetű. Undorító, hazátlan tetű. Vagy inkább patkány, igen, te vagy a patkány, nem az a halott, akit bizonyítékok nélkül gyalázol!

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.08.24. 17:38:00

"ő évtizedek óta nem mehet az Egyesült Államokba egy 13 éves lánnyal szembeni erőszak miatt. "

NEM MEHET??

nem, Polanskinak pont hogy az USA ba kene menni es a torveny ele allni.

sparklie (törölt) 2013.08.24. 17:38:08

Ja, minden fradista naci... ja, ahogy minden cigany is bunozo es verfertozo, minden zsido csalo, sikkaszto es gazember, minden romannak szoros a talpa es amugy is lotolvajook, minden francia remek szakacs es borasz, de amugy koszosak es minden nemet preciz mesterember, csak egy kicsit naci a lelke melyen, a negerek pedig embereket esznek ugy altalaban es meg veletlenul sem tanulnak, dolgoznak. A blogger bebizonyitotta, hogy a baloldali szelsosegesek legalabb annyira kirekesztoek es eloiteletesek, mint a nacik.
A bal es jobboldali szelsosegesek is jol nyomjak a hulyesegeiket. Csak ezt egy szelsobalos blogger sose fogja belatni.
Ha o kirekeszt, az rendben van, az teljesen igazolt, sot polkorrekt.
Hozza kepest persze mindenki szelsojobbos, ezert pusztuljon, aki mast gondol, mint o.

Naxalite 2013.08.24. 17:38:37

@Csehszlovák Kém:
Ha ez a mérce, ilyen alapon nem értem neked is miért olyan zavaró ez a Csatáry téma. Az elmúlt 60 évben öltek meg valakit mo.-n azért mert zsidó származású? Köszöntem ;)
süti beállítások módosítása