in memoriam csatary laszlo.jpg

Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az persze - mint múltkor a Solymosi Eszter drapi után - megint lemaradt.

FRISSÍTÉS!: Alibi Gábor videofelhívására nem is érkezhetett más válasz a náci haveroktól: a Ferencváros náci szurkolói önként és dalolva, többségében polgári nevükkel iratkoznak fel a listára: mi voltunk. A dotoho örül ennek a tömeges náci coming-outnak, már csak egyet nem értünk, mi végre volt ez a nagy hiszti, amikor megírtuk: minden fradista náci? 

Miután a magyar állami ügyészség szépen elkente a Csatáry-ügyet, bízva a biológiában, hogy a patkányok előbb-utóbb tényleg föld alá kerülnek, a magyarországi nácik által megszállt, a magyar sportnak egykor sok dicsőséget szállító futballklub a budapesti IX. Kerületi Ferencvárosi Torna Club néven működő egyesület legutolsó bajnoki mérkőzésén szellemi elődjét, a náci tömeggyilkos Csatáry Lászlót búcsúztatta egy felirattal.

A magyar állami köztévé élő, egyenes adásban számolt be a nyilvánvaló náci provokációról, ország-világ előtt.

Na, akkor most sírhat a szátok, igen általánosítottam. Azért, mert nem hallottam ellenvéleményt.

Nem láttam a biztonsági őröket, akik megakadályozták volna a drapi bevitelét.

Nem láttam szurkolótársat, aki kiszedte volna a Csatáry patkányt búcsúztató feliratot.

Nem hallottam szurkolótársat, aki felszólalt volna a Csatáry patkányt búcsúztató felirat ellen, ne már gyerekek.

Nem láttam az MLSZ ellenőr jelentését, amely feljegyezte volna az esetet.

Nem hallottam a játékvezetőt, aki lefújta volna a meccset.

Nem hallottam a klubvezetést, aki nyilatkozatot adott ki a meccs után.

UPDATE: Kubatov "Szőke haverja" Gábornak ennyit sikerült mondania az ügyben. Érted, becsempészték, mint én 1995-ben a pénztárgépszalagot az alsógatyámban, ennyi, más nem jutott eszébe a szabadidejében Hitler-hasonmással pózoló "Szőke" Feri haverjának. Elképesztő.

kubatov.jpg

"Ja, becsempésztek egy molinót.....én egy sört sem tudok bevinni...."

Nem hallottam riportert, aki legalább köhintett volna egyet a közvetítés közben, ne már gyerekek.

Látom viszont, hogy ennek a náci klubnak a magyar kormány új stadiont épít a magyar adófizetők pénzén. Nácinak lenni ma kifejezetten jó Magyarországon, benne vagy a tévében, és kapol új stadiont is, hiszen az Orbán-kormány megsimogatja a fejed, csak így tovább gyerekek, amíg hatalmon vagyunk, nem lesz bántódásotok, közös a cél, kacsint.

A történet nem túl bonyolult: aki nem ért egyet a transzparenssel, jöjjön ide térden állva bocsánatot kérni minden polgártársunktól, akit ezzel a felirattal felmérhetetlenül megbántottak.

Ami a provokáció gyakorlati részét illeti, természetesen várjuk az MLSZ reagálását is az ügyben és nem ártana ha valaki megszólalna a kormány és a köztévé részéről is, azért mégis.

Rájuk természetesen a címbeli jelzőm nem vonatkozik. 

csatary.jpg

Egy ritka kivétel, a Ferencvárosi Torna Club Facebook oldalán találtam egy szurkolót, aki visszaszólt náci szurkolótársainak, respekt neki is:

fbcomment.jpg

323 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr875465630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2013.08.18. 20:00:37

Végigolvastam a kommentfolyamot és meg vagyok lepve.
Sose gondoltam volna hogy ennyi újfasiszta fradista tud írni és olvasni alapfokon.
Riszpekt.

Lófasz a seggedbe blog.hu 2013.08.18. 20:01:16

@Acsabi44: mindenki arról emlékezik meg, akiről akar. Te sem emlékeztél meg még a holokauszt áldozatairól név szerint, ugye?

"Annyira szeretem, amikor a szalonnácik szalonnáculnak. Azt hiszik baromi okosak, hogy milyen diszkréten tudnak náculni, mert igazából túl hülyék hozzá, hogy belássák, hogy kurvára mindenki tudja miről van szó."

Nem nácultam, te nácizol. Mellesleg nem is ismersz, nem vagyok még focis sem, nem vagy ultra, nem vagyok náci és háborúfan sem. A békés egymás mellett élés híve vagyok.

Majd ha azt írják ki, hogy a nácizmus vagy a háborús bűnösség az menő dolog, akkor majd megírom, hogy ez nekem nem tetszik.
De addig ne akard bemesélni nekem azt, amiben te HISZEL.

kifordított nagyanyó 2013.08.18. 20:01:42

1.: 70 éven keresztül miért nem tudták elkapni ezt a Csatáryt,ha akkora náczi volt?

2.:Unalmas már ez a náczizás.
10-20 évvel ezelőtt még elment volna.
És sajnos a bevándorlók miatt egyre indokoltabb a szélsőjobb létezése.
Bár ez inkább Nyugat európai probléma.

kifordított nagyanyó 2013.08.18. 20:07:04

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hát haver.Ha neked attól náczi vagyok,mert tartok a zsidók egy részétől,akkor nem én vagyok a problémás egyed.

Konzervatív0 2013.08.18. 20:07:47

Én nem védem ezt a csatárit, azt sem tudom ki volt. Egy valamit tudok amit a magyar jog tudtommal elfogad és követ, - és a liberális elvtársak is folyamatosan tolnak -. Minden ember ártatlan, amig a biróság jogerős irélettel el nem itéli.

Van valami vízen tál (vagy tüzön fazék) vagy mittudomén milyen központ akik a náci bünösöket kutatják cca 60 élve. - Egy rövid megjegyzés a kommunista bümösöket kutatja valamilyen központ? - Szóval ez a központ kb. 60 év után hirtelen egy csapásra megvilágosodik mint a kisbudha a virágzó mandulafa tövében, amikor telibetalálta egy veréb, hogy jééé itt egy 90 éves ember (megjegyzem 60 éve itt van és nem menekült ámerikába meg argentinába) és ez a világon a legkeresettebb náci bűnös. És érdekes módon a vizentál központ szerint náci bünös embert egy csapásra minden liberális, birósági itélet nélkül, azonnak náci bünosnek kiáltja ki. (Orbánnak szerencséje hogy akkor még nem élt mert most izzadhatna ő is, mondjuk ha élt volna ... jobb lecsukni nem :) )
Hát mi a liberalitzmus ha nem ez....?

Aztán ott a fradi esete. Megjegyzem sosem voltam fradfista, piszkos Dózsa szurkoló voltam amig néztem focit :)
Amikor a sok langyi végigvonul az pride-n és sátánkereszttel csuhában fajtalankodva fényes nappal - gondolom egy valamire való meleg így ünnepli a büszkeségét -, akkor a kedves liberális elvtársak azt mondják "polgárpukkasztás". Amikor a fradi tábor egy része felemel egy vizentál által nácinak kikiáltott közben meghalt ember nevét polgárpukkasztás gyanánt, akkor náci az egész fradi.
Hát ez is valami liberális érték lehet.
Na de uraim! Hol maradtak a hires liberál-demokratikus elvek?

Remélem érthető ha ezekhez az liberális értékekhez én nem érzek semmilyen kötődést.

A szerzőnek meg gratulálok, hogy meccs nézés közben egy 3 mp-re felvillanó vágóképen filozofál a helyett, hogy szurkolna kedvenc csapatának. (lehet talán a fradi nyert :))

Vagy ez is egyféle szurkolási mód?
Mindene esetre nem láttam ezt a hires fellángolsát amikor az akkor miniszter elnök feri bátyátok Che Guevara pólóban feszitett az demokrata ifi tagozata által szervezett Che-festen. Igaz ő is kinyirt pár tizezer embert válogatott módszerekkel, de a vizentrál központ nem körözte sosem (Szóval nem bűnös, sőt hős), most meg divat lett miniszterelnökönek pólóra nyomtatni egy kegyetlen népirtó mészárost, meg fesztivált rendezni egy tömeggyilkos kommunistáról.

Na csak igy tovább a Che Guevarák utján a csatári félék ellen :)
Gratulálok uraim, élljen a hitelesség, éljen a párt!

Papageno68 2013.08.18. 20:13:22

@immortalis: Ugye még kettő másik gyermekre is rálőttek, talán ők is megérdemelnek egy kis respektet, Csatáry előtt. Tőlem sajnálhatunk öreg csendőröket, de azért inkább az ártatlanok, a kényszersorozott honvédek, akik a frontról mentek a fogságba, a munkaszolgálatosok, a kolhozboltban jeggyel sorban álló nők, a hadiárvák, aztán a mindent megúszók.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 20:13:52

@czjanos: Eu-s pénzekkel visszaélő köpönyegforgatóval nem tárgyalunk... Kérdezd meg tőle, a te haverod!

csavari 2013.08.18. 20:22:24

@dr kíváncsivagyok:

Csak az a szépséghibája az egész történetnek, hogy saját magatokat gyilkoltátok! Már csak származásotok miatt is ugyanis hitler is zsidó volt ahogy róth manó is aki szintén a zsidókat (rajk és társai) gyilkolta de azt is a Magyarokra fogjátok! A bolsevizmus által legyilkolt több mint száz millió halottról nem is beszélve! A mai napig is tömegesen gyilkoljátok a Palesztinokat de ez természetes nektek! Arról már nem is beszélve, hogy fegyver nélkül mennyi embert gyilkoltok a pénzen keresztül! Ha valakit lehet nácinak nevezni azok ti vagytok!

czjanos 2013.08.18. 20:26:00

@Konzervatív0: Ezt írod: " Minden ember ártatlan, amig a biróság jogerős irélettel el nem itéli." Csatárit a csehszlovák bíróság 1948-ban bűnösnek találta és távollétében halálra ítélte.

Trotta 2013.08.18. 20:26:23

@zobod: ja, és ez nem elég? nem eléggé állatorvosi ló-eset az egész? Nem, nem az általánosításról és a felfújásról van szó, barátom. Kém egyértelműen, tisztán, pontosan fogalmazott. Mert szerinted nem?

konzervatív0: nomen est omen.

tisztapista 2013.08.18. 20:26:46

"Csatáry bácsi" egy piszkos fasiszta, náci gyilkos volt. Szégyen, hogy nincs már halálbüntetés, hogy ezeket a "Csatáry bácsi" - féle söpredékeket méltó módon lehetne megbüntetni.

Ha nem érte utol valami isteni csoda, akkor már a pokolban rohad, és szenved azokért a szenvedésekért, amiket ő okozott.

lobster thermidor 2013.08.18. 20:28:16

A fradisták még ahhoz is gyávák, hogy beismerjék azt, ami mindenki számára evidencia.

Trotta 2013.08.18. 20:59:41

na, jóvan, majd ha Dörmögő Dömötört, Ablak-Zsiráfot vagy Öreg néne őzikéjét is bámultak -nem olvastak, bámultak!- itt a hungarista csoporttársak, akkor majd folytatjuk.

zobod 2013.08.18. 21:01:47

@Trotta: az ilyet inkább nem kell észrevenni, mert ha foglalkozol velük, akkor lesznek a legboldogabbak. A média ha nem fújná fel ezeket az ügyeket, akkor megmaradna a stadionon belül, ahová normális ember már úgysem megy a huliganizmus miatt, aminek ez csak egy megnyilvánulása, de van ezen kívül még sok más, ami éppen ennyire prosztóság. A megoldás ezeknek a balhés figuráknak a kitiltása lenne a stadionokból, ahogy az angolok is sikerrel megtették. Talán akkor visszatérnének a lelátóra sportszerető emberek is, gyerekükkel, baráti társaságok a huligánbandák helyett (bár a szurkolók szűrése csak egy szükséges, és nem elégséges feltétel, a sportágnak is változnia kellene). Persze, annak aki mindezt pontosan tudja, de mégis aktuálpolitikai ügyet csinál ebből, és úgy állítja be mintha ez valamiféle náci térnyerés újabb jele lenne, annak bizonyára fontosabbak a saját szaros kis céljai, mint az ország megítélése.

Konzervatív0 2013.08.18. 21:02:08

@czjanos: Bizonáyra igazad van nem kutattam a multját. Nem érdekelt. A mondanivalóm lényege szempontjából ez teljesen mellékes.

Prognozuoti Blasio 2013.08.18. 21:02:19

@czjanos: Én nem vagyok izraelita származású te náci szar!!

Törpe minoritás 2013.08.18. 21:02:34

@Prognozuoti Blasio:
"Eu-s pénzekkel visszaélő köpönyegforgatóval nem tárgyalunk..."

Tképpen kiket is képviselsz te itten?
Már többedik alkalommal használsz többesszámot, hát mán csak megkérdem...

Konzervatív0 2013.08.18. 21:10:47

@czjanos: most utána néztem. Igen halálra itélte a kassai népbiróság 1 napos perben.
A kommunista rendszer népbirósága. Én nem vonom kétségbe annak hitelessgét, de azért voltak rá példák hogy az ilyen 1 napos pereknme boltek minden esetben a leg demokratikusbbak :).

De persze azt sem zárom ki hogy ennek ellenére egy gazember volt, csak kis kételkedés van bennem ezekkel a népitéletekkel kapcsolatbn.

Rettenet Tábornok11 2013.08.18. 21:19:16

Azért szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét hogy, Csatáry "bácsi" bűnösségéről NEM született jogerős bírósági döntés, ergo épp annyira bűnös népírtásban mint a cikk kedves szerzője.

Azt még hozzátenném hogy, lehet felháborodni meg paintben nagy vörös feliratokat szerkeszteni... De tény hogy a transzparens készítőinek "ügyét" akarva se tudná a kedves szerző jobban szolgálni, mint ezzel a poszttal. Szerintem a nézők 95%-ának nem tűnt fel a transzparens, vagy nem vágta kicsoda Csatáry, de ezzel az ész nélküli habzószájú poszttal a "semlegeseket" hatékonyan lehet mobilizálni, csak nem az általad jónak vélt irányba...

RT

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 21:30:12

@Rettenet Tábornok11: Igen, ez egy elég népszerű fabula az ún. mérsékelt konzervatív és a széljobbon is, hogy ha egy független blogger felhívja a figyelmet a társadalom benáculására, no az biztos nekik csinál reklámot és népszerűsít.

Babits Mihályt ugye ismered: vétkesek közt cinkos, aki néma? 44-ben ezt már a magyarok eljátszották, h némán tűrték polgártársaik elhurcolását a gázkamrák felé. A nácikat észérvekkel nem lehet meggyőzni, aki viszont józan polgártársunk, legyen az balról vagy jobbról, egy nyilvánvalóan tömeggyilkos diktatúra aktív résztvevőjének éltetését nem támogathatja, ez alapvető erkölcsi kérdés. És default, h elítéli.

Azt pedig, hogy ezt még magyaráznom is kell, szájbarágva, no az meg a szánalomhegy: sikerült is a kommentelők többségének felérni a csúcsra, de ahogy nézem a sherpáknak ők sem fizettek.

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.08.18. 21:30:28

kisbarátom, te feszegeted a pofonosládát, asszem most darázsfészekbe nyúltál...

nigel 2013.08.18. 21:30:44

Úgy látom, hogy az előző kommentem túlságosan is kínos kérdést feszegethetett, ha nem ment át a blogszűrőn. Na mindegy. Biztos csak rendszerhiba volt. akkor még egyszer. Olyan országok vezetőinek, állampolgárainak, esetleg szimpatizánsainak, amelyekben törvény mondja ki egyes népcsoportok kollektív bűnösségét, jogfosztottságát, nem túl szerencsés más országok szélsőjobbos problémáival kapcsolatban erkölcsi magaslatokról véleményt mondaniuk. Nehogy már a bagoly mondja a verébnek, hogy ...... Annak ellenére mondom ezt, hogy a Ferencváros szurkolótábor érintett része, emberi lényként a legalsó színvonalat képviseli.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.08.18. 21:43:54

@Konzervatív0: No, azt az egyet is rosszul tudod.

Nem ártatlan, csak "nem bűnös". Ha visszaolvasol, el is magyaráztam dióhéjban, mi a különbség és mire jó ezt észben tartani.

Csatáry a háború után emigrált, a rendszerváltást követően tért vissza az országba. Ezt is rosszul tudod.

Egész sikeresen elhadakozol itt az általad elképzelt ellenvéleménnyel, ügyes vagy, aranybogárka! De ezek a képzelgések miért tartoznak a széles nyilvánosságra?

zsm1966 2013.08.18. 21:44:40

Te egy igazi gyökér vagy!
Ezt már az is jelzi hogy szlovákokat éltető blogot hozol létre.
(No comment!)
Nem is vitatkoznék veled.
DE!
Én ott voltam a meccsen (a családi szektorban a gyermekemmel). Nem igazán értek egyet a transzparensel.
Mert pont az ilyen senkiknek ad municiót a FRADI ellen, mint te vagy.
Te több millió embert fasisztázol le!
Mivel vagy te különb mint akik kitették a transzparenst?
Tegyél fel egy sárga csillagot és vonulj fel a Bajnai-Gyurcsány népvesztőkkel.
TILTAKOZZ!!!
De akkor is amikor a magyarokat gyalázzák!
Fáj a Fradi stadion?
Utazz sokat az M6-oson (alagutak, völgyhidak).
Élj a palesztinok földjén palesztínként és akkor megtudod!
Náci háborús bűnösök? A háború vége után 68 évvel?
Normális ez a világ?
NEM. CIONISTA!
Majd ha magyar oldalon, magyar blogot viszel akkor komolyan veszünk.
Ja!
És ha már a "cikked" címénél tartunk:
Minden szlovák (tóth): KÖCSÖG!
Szlovákia?
Hagyjuk már!
FELVIDÉK!
ZS.M.

Trotta 2013.08.18. 21:55:22

@zobod: bogaram, nekem nicsenek szaros kis céljaim, sőt, ijedj meg, én leszarom az ország megítélését - legalábbis kormánypropaganda szemszögből. Abban igazad van,hogy a debileket rég ki kellett volna tiltani a stadionokból, akármilyen klub szurkolói is legyenek azok. De abban már nincs igazad, hogy nem kell velük foglalkozni, mert egyébként meg nem megyek be oda, mert ők ott vannak... Nem megyek meccsre, mert azt a területet már kisajátították a nácik? Nem megyek semmilyen ünnepségre, mert már abba is beleszartak és azt is kisajátították maguknak? Hovatovább, ne menjek a kertembe se, mert oda is bepofátlankodtak és tobzódnak, de ne menjek oda. mert???? Mert felfújom? A beteg, gyáva logikád, az. A ha nem látom, nem is létezik - féle elkenés.....Adjál nekik még több teret, barátom, soha ne szóld meg őket. De majd gyere vissza sírni. Szép lesz.Amíg szájon nem váglak szeneslapáttal.

buddha 2013.08.18. 21:55:33

megint megy a terelés,közben Rákay Elemér kapott 1 milliárdot az adómból wazee!!

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2013.08.18. 21:56:11

Abban a korban elég volt rámutatni valakire, hogy bátnotta a zsidókat és már vitték is a népbíróságra. AZ annyira volt reális, mint a híres neves francia forradalom népbírósága. Ott is elég volt, ha egy koldus rámutatott valakire, hogy sok a pénze biztos burzsoá... már vágták is...
Sok homály van itt, de kategórikusan kijelenteni, hogy egyedül ez az ember öletett meg ennyi embert ez nem igaz. A csehszlovenszko bíróság minden volt csak becsületes nem.... már csak a földrablásból kiindulva sem...
Szóval hőbörögni vért kívánni kicsit korai pláne úgy, hogy sokminden sántít még a munkatáborok sztoriai között is.
Nem vitatom, hogy a németek nem voltak jófiúk, de pl. az angolok ugyan arra a szintre süllyedtek mikor Drezda 1 millió emberét porig égették. A híres pilótákat, parancsnokokat miért nem keresik?? A németeket kivégezték tettükért. Az angol miért nem felel??
Ezek a számok sokkal inkább igazolhatóak, mint mendemoda és vélt információk ebben az esetben.
Ez a kettős mérce, mert a győztes hatalom sem kegyetlenkedhet senkivel. Ott is felelniük kellene valakiknek.
Amúgy a holokausztal tele a tököm...
Kedves csehimádó polgár adnék egy ötletet: Írj vagy próbáld meg - arról, hogy vajon min pipultak be a németek, hogy ennyire beindultak zsidó társaik ellen. Szánj rá pár órát és kutass vajon miért tették?
Mi vitte erre őket? Próbáld meg kérlek.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.18. 22:08:38

@Csehszlovák kém:

Kérlek, ne patkányozd Csatáryt.

Csatáry már elhunyt. Ezért, még ha életében egy utolsó gyűlölnivaló aljadék is volt, immár rá is vonatkozik a holtakról jót vagy semmit.

Viszont a történet többi szereplője valóban gerinctelen alávaló féreg.

taga20 2013.08.18. 22:08:55

@zsm1966: neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg! szegény gyerköcök! minden szlovák:KÖCSÖG! haver te ... ez mindent visz:)

2013.08.18. 22:09:36

@Csehszlovák Kém:

A fabula az, hogy a "józan polgártársak" szimpatizálnak a nácifóbiába és az ellenzéki létbe belehülyült libbant elvtársakkal.

200.000+1...

Trotta 2013.08.18. 22:09:45

@buddha: ja, és Rákay Philip kapta, valami monstre propaganda- áldokufilm-sorozatra. Arra, hogy milyen fasza Orbán, Simicska, Lázár, Semjén alatt élni és hogy ezért milyen hálás a csillogó szemű vidék, mely vidék csak picit és néhol náci -néha, nem zömében, de majd jól kitaníttyák a parasztokat a Népfőiskolán... Oszt lessz rencerértelmiségi....

Rettenet Tábornok11 2013.08.18. 22:10:10

@Csehszlovák Kém: Nézd, én speciel utálom a focit, de meg tudom érteni hogy egy átlag Fradi drukkernek mennyire nyílhat a bicska a zsebében a posztod után. Kb annyira mint amennyire neked nyílt a transzparens miatt.
Azzal hogy kiposztoltad a fentieket semmiben sem segítettél a Magyarok és Zsidók közötti ellntét feloldásában, ellenben sikeresen mélyitetted azt!
Ezért mondom hogy ez NEM jó út.

RT

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 22:24:16

@Rettenet Tábornok11: Nem lenne itt semmiféle magyar-zsidó ellentét (a népneveket a magyar nyelvben még mindig kis betűvel írjuk, vagy te esetleg szlovmagyar vagy?), ha a magyar ügyészség időben foglalkozik a Csatáry--üggyel és nem húzta volna el az ügyet, ha a nácik ferencvárosi provokációját a helyén kezelik a rendezők, a közvetítő állami csatorna, a spori vagy a nézők, sorolhatnám, de nem történt ilyesmi: így viszont helyzet van.

Amit megírtam. Ismét igaz a tétel: nem rám kellene itt haragudni, hanem azokra, akik kitették a drapit és azokra, akik mindezt hagyták és szó nélkül tűrték. Lásd: Babits.

És ezt már általánosan a többi kommenteőnek is mondom: a legviccesebb az egész történetben, h az elétek tett görbe tükörben megláttátok magatokat és még nektek (te és a vérnácikat mentegető szalonnáci kommentelők jó része) áll feljebb, még ti kezdtek el itt pampogni! Na mivan, gyerekek, szar van a palacsintában, valaki visszaszólt, mekkora kis szarházi nácik vagytok?

Aki ezt a kommentfolyamot végigolvassa remek kis tanulmányt tudna írni a magyarországi rejtőzködő náci attitűdről és különböző megnyilvánulásairól, egyszerűen zseniális, mentem.

Trotta 2013.08.18. 22:25:56

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: persze, egy halott patkánynak is van méltósága- sőt ,még a katicabogaraknak, a halott katicabogaraknak, a halott kiskutyusoknak és még a halott hangyáknak is. Még a Dalai Láma is hazudik, ha nálam jobban tiszteli az ember életét, halálát, létezését, méltóságát. Sőt, még Buddha is....
Apropó. Kém nem is írt ilyet. Nem zavar, emberiméltóság-szónokom?

bigthereal 2013.08.18. 22:26:02

@Csehszlovák Kém: " ha egy független blogger felhívja a figyelmet"

ez lennél te?

hahahaha... te meg a függetlenség:P:D

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.18. 22:26:31

Elolvastam a kommentek kb. felét.
Elborzasztó!

A sok agyhalott fasz csak addig jut el, hogy Csatáry ellen nem volt ítélet. (A többi, akik nyíltan, vagy majdnem nyíltan náciznak, most nem érdekelnek, mert ők végképp nem fognak fel semmit.)

Azt kellene észrevenni, hogy nem volt reakció. Amit a CsK is kifogásol.

És legyünk őszinték: Valami alapja van a kém felvetésének, hiszen elég erősen rinyál a náci kórus.

taga20 2013.08.18. 22:26:43

@Rettenet Tábornok11: nincs igazad! nem a tükör a hibás:)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 22:30:48

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "Valami alapja van a kém felvetésének, hiszen elég erősen rinyál a náci kórus."

Ennyi. Előző kommentemben jegyeztem meg: valami félelmetesen zseniális, ahogy sikerült csapdát állítanom ezeknek a szánalomparádéknak és szépen felsorakoztak, felírták magukat a poszt alá: gyakorlatilag névsorolvasást tartottam a náciknak :) Igen, ennyire buták.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.18. 22:31:44

@Trotta:

Olvasd el a posztot újra!

"Nem láttam szurkolótársat, aki kiszedte volna a Csatáry patkányt búcsúztató feliratot.

Nem hallottam szurkolótársat, aki felszólalt volna a Csatáry patkányt búcsúztató felirat ellen, ne már gyerekek."

- Még egyszer: Csatáry Lászlónak is jár holtában a holtaknak kijáró tisztelet.

roki 2013.08.18. 22:32:48

Csehszlovák Kém.... elég rossz az optikád, nem vagy egy sasmadár.

A Fradi szurkolók azon a zsigeri gyűlöleten röhögtek a molinóval, ami kampányszerűen kívánja felvonultatni a II.VH. negatív figuráit, bizonyítandó, hogy a magyarok mecsoda nácik, pláne a jelenleg hatalomban levő garnitúra... mert ugye, mikor SZDSZ diktált, akkor avantgardra volt satírozva a nemzetközi megítélés, egy fia nácit nem hurcolásztak, mint véres rongyot,pedig 20 évvel fiatalabban még akár félelemkeltők is lehettek volna, nem pedig mint most, kilencvenesen a halálközeli szánalomkeltők.

A feneketlen gyűlöletetekkel eltelve nem látjátok, hogy a világot messze nem érdekli a ti optikátokkal a dolog, még az egészséges öntudatú zsidók is úgy vélekednek, hogy ma már van olyan erős Izrael állam, hogy szavatolja a biztonságukat, nem kell a biztonságérzet minduntalan újrarögzítéséhez az együttélő többségi népességet újra és újra, erőt felmutatva fenyíteni.

Itt bizony úgy tűnik, hogy a zsidók trimmelt farkával a csalánost verve ki tudja milyen titkosszolgálatok sütögetik pecsenyéjüket.... a Fradi-tábor pedig azon kacagott egy jót, hogy megmakkant a nagy nehezen összevadászott halacska és így kicsúszott a magyarok lejáratására skandallumot felépíteni akarók markolásából... lehet újabbabbat keríteni a propagandához.

...ami ugye a természet törvényei szerint egyre nehezebbé válik, és érthetővé teszi a sistergését azoknak, akik itt tallihózva náciznak..... bár talán a klónozással a tudomány megoldhatja a problémát.

Mit szólsz hozzá?
DNS maradványaiból klónozzuk-e Csatáryt, hogy meghurcolhassátok?

bigthereal 2013.08.18. 22:32:59

@Trotta: te nekem ugatsz, szerencsétlen?:)

kicsi olvasgass, tanulj, láss világot, esetleg szerezz diplomát, vagy kettőt, járj meccsre vagy 30 évig, ismerd meg a magyar és európai történelmet, és akkor esetleg beszélgethetünk

addig a neved: kuss!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 22:41:57

@roki: "feneketlen gyűlöletetet" én azok részéről látok a történetben, akik pusztán származásuk miatt embereket gyűjtöttek össze és szerveztétek le nekik a one way ticketet a gázkamrák felé. Ez volt Csatáry "bácsi". (Te nem így gondolod?)

No meg látom azt, h ez a tömeggyilkos szabadon élhetett Budapesten, legitimnek tartom a törekvést, h bíróság elé akarták állítani. (Te nem így gondolod?)

Egyébként - és ez lesz a legnagyobb sokk számodra - azok az emberek, akiket ti "zsidóknak" tartotok, ugyanolyan magyarok, mint te vagy én, sokszor jobban szolgálják a magyar kultúrát, irodalmat, tudományt, mint te vagy a többi nagypofájú nagymagyar. Nyilván ettől is vagytok frusztráltak és próbáljátok a turbómagyar vallást nem elfogadókat kirekeszteni a nemzeti bullshitből. Viszont akkor itt tényleg nem marad semmi csak a bőgatya és a fütyülősbarack, erre mérget vehetsz! A legjobb úton haladtok efelé, szerencsétlenek.

Trotta 2013.08.18. 22:45:19

@bigthereal: és még diplomád is van, remek. Azon gondolkodom, miért nem vagy még miniszterelnök?

Admiral. 2013.08.18. 22:45:26

Ahogy a mondas tartja:

Nem minden Fradista fasiszta, de minden fasiszta Fradista.

Trotta 2013.08.18. 22:45:34

@bigthereal: te még nem vagy börtönben, söprike? te, akinek viszket a bránere, hogy végre szabadjára engedjék a hajlamait? Potosabban, hogy legalizálják a gyilkosságai hátterét, hivatalosan és társadalmilag?
te csak várd az idődet, majd akkor. Majd akkor jössz te karszalaggal, rögtönítélőként. A te fényes napjaid lesznek. Ugye örülsz, söpredék?

zobod 2013.08.18. 22:45:54

@Trotta: ízelítőt kaptál a focihuliganizmusból, és rávetődsz, mert éppen megérint ez a kis szelete. Az ingerküszöböd az összefirkált, nem egyszer szétvert vonatok, villamosok, dobálás, verekedés, vandalizmus, meccs környékét megszálló rendőrök, üvöltve elővezetett minősített becsületsértések stb nem érték el, csak ez a háborús bűnössel provokálás? Nem a náciságról szól ez, hanem a prosztóságról, mást mással hergelnének. És nem csak az ftcnek vannak ilyen szurkolói, akik egyébként a kluboknak is úgy kellenek mint púp a hátukra. Világos helyzetet kell teremteni, vagy viselkednek, vagy nem mennek stadion közelébe. Nyilván nem arról van szó, hogy kussolva, vigyázzállásban szurkolják végig a meccset, ez nem Mozart hangverseny a Zeneakadémián, de valahol meg kell húzni a határokat. Lehet piszkálni az ellenfelet, de nem így. Azért van a rendőrség, törvényhozás, mlsz stb hogy ezeket a helyzeteket megoldják. Nem én, hanem ők. Munkamegosztás van, nekik sem kell az én munkám végezni, én sem tudom az övéket. Ez nem gyávaság, a téren óbégató csövesre sem azért hívok rendőrt mert gyáva vagyok, hanem mert nem az én dolgom, szankcionálják is az önbíráskodást. Egyébként meg, még csak az kellene hogy összeakadjon pár hozzád hasonló vehemens "bátor" ember ezekkel az ultrákkal, akkor aztán vér is folyna... gondolkozhatnál kicsit érettebben, bármennyire felbosszantottak.

alfacharlybravo 2013.08.18. 22:46:21

@Trotta: Moszkvában láttam a Vörös téren a Lenin mauzóleum ellőtt keresztet vetni az embereket. Először meglepődtem, azután átgondoltam a helyzetet végül is egy sírról van szó és akárki is fekszik benne az már csak egy halott és ez jár neki. Csak a kedves rasszista cionista szörnyetegek kötelesek a síron túl is gyűlölni. Ez a Csatári gyerek, most jól kicseszett velük képes volt meghalni, csak hogy bosszantsa őket.

Pálpusztai fiúk 2013.08.18. 22:48:40

Ne zavarjon kiscicám, hogy Kubatov már délelött elhatárolódott a Club nevében a transzparenstöl, neked meg biztos nem volt fél perced, hogy ezt a fos blogodat frissítsd ezzel a nem jelentéktelen hírrel.
Egyébként egy kecskéket baszó felvidéki tóth mint amilyen te vagy miért nem a hazátlan köcsög, Szlovákiának csúfolt viccországgal foglalkozik.

Hiryu 2,0 · http://theidf.blog.hu/ 2013.08.18. 22:57:07

Szerintem egy náci beperelhet jó hírneve rontásáért, ha ezekkel említed őket egy oldalon.

és simán meg is nyerné a pert....

roki 2013.08.18. 22:58:25

@Csehszlovák Kém:

A Benes dekrétumok, azok ugye nem származás alapján sújtották az érintettek, ott a kárvallottak nevét húzták, mint a lottériát.

Tudod mi az igazi szégyen?
A Benes-dekrétumok máig érvényben vannak csak azért, mert van győztes és van legyőzött.

Pont a Benes-dekrétumok léte teszi nevetségessé, ha valaki azzal érvel, hogy pfűűű. :"származás alapján".

Tudod mire figyelmeztetnek a Benes-dekrétumok?

Arra, hogy ha sok embert nyírsz ki, akkor feltétlen nyerd meg a háborút, mert csak a győztesség ad felmentést.
...az etika ugyanis szart sem ér.... egy győztes simán arcul ütheti az etikáról mormogókat és életben tartja a Benes-dekrétumokat, pedig annak nevében is sokakat sújtottak... származás alapon.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 23:09:00

@Pálpusztai fiúk: Aha, arra a viccre gondolsz, amit a FB oldalára írt? Muha! Kishaver, hogy rögtön be is tettem a posztba, direkt égetitek magatokat?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.18. 23:10:43

@roki: Elveszik-e ma Szlovákiában vagy Csehországban német vagy magyar nemzetiségű polgártársaik vagyonát, illetve kitelepítik-e ezeket az embereket származásuk miatt?

zo1ta 2013.08.18. 23:11:12

Arról holnap nem írsz egy blogot, hogy Szlovákiában a Horváth a leggyakoribb vezetéknév? :DDD

Trotta 2013.08.18. 23:11:28

@zobod: továbbra sem válaszoltál arra, hogy miért kéne szótlanul hagyni a nácikat,továbbra sem válaszoltál arra, hogy miért engedsz nekik minél több területet. Továbbra sem válaszoltál arra, hogy szerinted hol a határ. Mármint szerinted. Mert arra, hogy utálod őket, de ezt lehetőleg mások monják meg helyetted, arra válaszoltál.
Az önbíráskodásról pedig őket kérdezzed, barátom. Leheetőleg majd az utolsó pillanatban.

Trotta 2013.08.18. 23:18:29

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Igazad van, Kém nem írt olyasmit, hogy egy halott patkányt ne lehetne tisztelni. Olyasmit se írt, hogy a halott katicabogarakat és a halott csótányokat sem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.08.18. 23:28:51

@Csehszlovák Kém:
"... közös a cél, kacsint.."

Ezt még mindig nem magyaráztad meg.

Faucet 2013.08.18. 23:37:59

Ez a minden fradista náci szöveg ugyan az a kategória, mint hogy minden cigány bűnöző, amire persze a szélsőlibsik mélységesen felháborodnak. Szélső bal, szélső jobb, tökmindegy, ugyan olyan káros, gyűlölködő véglet mind a kettő, csupán más köntösbe vannak csomagolva...

Trotta 2013.08.18. 23:38:12

@alfacharlybravo: Mármint, hogy te lennél Danilo Kiš Géporoszlánjainak főhőse? Te lennél a nagy mauzóleum örökös díszlet- és jelmeztervezője und öltöztetőnője? Vagy mijafasz?

kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.19. 00:03:51

@roki: főnök én nem akarok beleugatni mert egy ostoba bunkó vagyok csak de ez:

"a Fradi-tábor pedig azon kacagott egy jót, hogy megmakkant a nagy nehezen összevadászott halacska és így kicsúszott a magyarok lejáratására skandallumot felépíteni akarók markolásából... "

télleg bocs hogy ilyet kérdezek tőled de tisztában vagy vele hogy kikről beszélsz? jártál már közöttük? tudod hogy a legnagyobb részük egy lábos vizet nem tud felforralni és olyan sötét bunkó ostoba paraszt, hogy szegény pittbull elcsattogtatná az összes fogát ha megpróbálná megharapni őket éjjel?

úgy egyáltalán én nem fogok vitába szállni senkivel arról hogy a CSatáry zsidó volt-e, vagy náci főbűnös, vagy ártatlan kórista fiatalember....meg azzal kapcsolatban sem akarok vitázni tényleg hogy Magyarországon simogatnak-e zsidókat, vagy köpködik őket, meg, hogy foralnak-e magyar vért hétvégenként a nem tudom melyik bank vezetésében

de egy dologban nem lehet sajnos velem vitába szállni, mert jómagam is éveken keresztül a b közép tagja voltam kistinédzserként, és nem olyan régen voltam egyet nosztalgiázni ott: ordas büdösszájú bunkó alávaló tahó paraszt bandáról beszélünk, függetlenül attól, hogy mit raknak ki hova. a nagy részének fingja nincs arról, hogy ki volt a csatár vagy a védő, általában magukról sem tudnak a legtöbben, tizből legalább 4 embert találhat bárki a K szektorban, olyat, aki a saját nevét képtelen érthetően kimondani. ezt jegyezze meg minden vitatkozó itt kérem szépen

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.19. 00:04:06

@Pálpusztai fiúk:

"Kubatov már délelött elhatárolódott a Club nevében a transzparenstöl,"

- Link?

Pletyi 2013.08.19. 00:04:52

Kedves CZ Kém,
(alias budai zsidó gyerek)

Mi a franc a bajod, hisz te magad is náci vagy. Olyan olthatatlan gyűlölettel utálsz minket magyarokat, hogy szakoktató lehettél volna a Hitlerjugendben. Szinte az összes posztod erről szól közvetve vagy közvetlenül.

Az kicsit sem aggaszt, hogy ezért a posztért akár büntető eljárás is indulhat ellened (meg az összes libsi méditársad ellen) ? Az ártatlanság vélelme az mi ? Minden olyan polgár ártatlannak tekintendő, mig ennek ellenkezőjéről egy törvényes és jogszerű birósági eljárás keretében nem bizonyosodik be az ellenkező tényálás.

Erre mit lépsz te fasiszta ?

Mózes annak idején földhöz vágta a kőtáblákat mikor visszaérve megtudta, hogy miként viselkedtek az őseitek a távollétében. Ma valószinűleg rajtatok törné el.

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.19. 00:09:51

@Counter: Alapvető különbség van Biszku (magas rangú vezető, akinek a tevékenységéről óriási iratanyag áll rendelkezésre, ilyen vagy olyan irányban) és Csatáry (rendőrségi fogalmazó, akinek a tevékenységéről szinte semmit nem tudunk és teljesen esélytelen kideríteni, hogy mit csinálhatott). Ennél is gázosabb a haláltábori őrök vegzálása, akikről aztán tényleg végképp semmit nem lehet megállapítani hitelesen.

Pont most olvasok egy könyvet egy első világháborús közlegényről, aki futárként teljesített szolgálatot a bajor hadseregben a nyugati fronton. A könyv elég meggyőzően bizonyítja, hogy valószínűleg az ő élete jóval kevésbé volt veszélyes, mint a lövészárokban élő társaié, de azért maradnak kérdések.

Például ez a közlegény is sima gyalogosként harcolt eleinte, de egyáltalán nem tudható, hogy mit csinált ez alatt. Az sem tudható, hogy miért léptették elő még gyalogosként őrvezetővé. Homály övezi, hogy pontosan miért kapott másodosztályú vaskeresztet. Egyáltalán nem tudunk semmit arról, miért helyezték át ezredfutári beosztásba. Ez a három dolog (előléptetés, vaskereszt, futári beosztás) majdnem egyszerre történt, és szinte semmit sem tudunk róla. Elsőosztályú vaskeresztjénél csak annyi tudható, nagy szerepet játszott benne, hogy futárként közvetlen kapcsolatban állt a tisztekkel - de sok más futár is volt hasonló pozícióban, és egyáltalán nem világos, hogy volt-e valami plusz a teljesítményében, és ha igen, akkor az mi lehetett.

Pedig megvan a katonakönyve, a dossziéja, és számos vele vagy az alakulatával kapcsolatos irat. És mert történetesen később az egyik legnagyobb német párt vezetőjévé, majd Németország diktátorává vált, bőségesen állnak rendelkezésre róla visszaemlékezések. Mégis rengeteg kérdés marad nyitva.

Mi legyen az olyan emberekkel, akiknek már a katonakönyve és dossziéja sincs meg, és később sem lettek híres diktátorok? Vagy akik rendőrségi fogalmazóként lettek gettóparancsnokok (nyilvánvalóan mások nem tolakodtak a beosztásért, rásózták a legfiatalabb kollégára ezt a kellemetlen feladatot, amiről sejthették, hogy később még bajt hozhat a fejükre), és akikről ezen túlmenően elég kevés tudható? Van néhány tucat távollétében tett tanúvallomás (nem tudni, hogy legalább fényképen felismerték-e a tanúk, a rá valló volt kollégák esetleg saját bőrük mentése végett vallottak-e rá, stb.), akik összekeverhetik valakivel, stb. stb.

Ránézésre meg lehet mondani, hogy itt semmi valóban súlyos bűncselekményt (gyilkosság, tömeggyilkosság) nem lehet bizonyítani. Karsai László is megmondta előre. Én is megmondom neked előre, hogy alacsony beosztású emberekről nagyon keveset lehet kideríteni. Az ügyészség és a nyomozóhatóság is tudhatja ezt. Ha ezt nem érzed, akkor úgyse fogjuk egymást meggyőzni.

Fazakas László 2013.08.19. 00:17:07

Hogy miért kell ebből oly nagy ügyet csinálni?
"Aki magyar - velünk tart", s "aki nem velünk - az ellenünk".
Az ellenségem ellensége az általában a haverom.
A magyarság-érzés persze lehet 24 karátos nacionalizmus, de melyik népség nem teszi meg általában Európában ugyanezt?
A "náci" megnevezés - ilyenkor inkább büszkeséggel kellene eltöltsön minden igaz magyar embert.
Akinek pedig mindez nem tetszik - hát az innen mihamarább elmehet ....

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.08.19. 00:21:33

@Siri Keeton: Ezt hazudod: "Csatáry (rendőrségi fogalmazó, akinek a tevékenységéről szinte semmit nem tudunk és teljesen esélytelen kideríteni, hogy mit csinálhatott)."

Ezzel szemben az igazság az, hogy:

Csatáry rendőrfogalmazó _és_ kassai gettóparancsnok volt! (lásd: dokumentumok a posztban: rabbi.zsinagoga.net/2013/07/28/isten-hozott-a-valo-vilagban-azaz-ilyen-egyszeru-atverni-a-zsido-kozossegeket-es-a-vilagot/ )

Tevékenysége nagyon szépen dokumentált. Lásd: a posztom elejére belinkelt Csatáryval foglalkozó korábbi írásaimat)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.08.19. 00:31:54

@Pletyi:

"Az kicsit sem aggaszt, hogy ezért a posztért akár büntető eljárás is indulhat ellened (meg az összes libsi méditársad ellen) "

- Már a sokadik vagy, aki ezt mantrázza. Mint libsi médiatársa, könyörgöm, perelj be minket!!!

Engem is beperelhetsz:
bunkobrendelmatyi.blog.hu/2013/07/01/25_jobbikos_erveles

Ay 2013.08.19. 00:33:17

Ez most "A tanú" című film feldolgozása?
El sem ítélték az öreget, de tömeggyilkos?
Előbb az ítélet, aztán a tárgyalás?
Ráadásul nem is vagyok fradista, de ez kiakasztó!
De ha igényed van gondolkodjunk sztereotípiákban:

Minden arab terrorista...
Minden informatikus nyeszlett, szemüveges...
Minden magyar rasszista...
Minden német bűnös...
Minden kidobó tanulatlan tuskó...
Minden nagycsaládos felelőtlen...
Minden diplomával nem rendelkező az nem is ember
Minden kisportolt testalkatú ember ostoba...

Minden izraeli állampolgár tolvaj...
Minden cigány gyilkos...
Minden néger lusta...
Minden politikus maffiózó...
Minden hivatalnok korrupt...
Minden zsidó vallású cionista...
Minden trafikos csaló...
Minden nem fideszes szavazó posztkommunista goj...

Na most a te sztereotip világodban is letisztult a kép feketére és fehérre, végre egymásnak eshetünk kaszával, kapával, bikacsökkel, atombombával???

Eszetlen...

kohn-orsós-munteanu-francois 2013.08.19. 00:33:48

@Pletyi: ezt meg már ellőtték páran, de akkor noszarajta pajtások, menjetek és jelentsétek fel a dotoho-t, ha olyan biztosak vagytok benne, hogy megállja majd a helyét ez a vád amit felhoztatok ellene

de le is írhatjátok még párszor, megkérdezhetitek tudja-e, hogy büntető eljárás is indulhat ellene emiatt meg amiatt, de javasolhatom, hogy a következő madár aki ezt leírja, az tegye már oda a mondat végére, hogy SZERINTEM

hunorr 2013.08.19. 03:21:53

Sokadik olcsó magyarellenes provokáció ez már ettől a blogtól, hogy aztán a felháborodott kommentek miatt hüledezni (és persze jó nagyokat nácizni is) lehessen.

Muad\\\'Dib 2013.08.24. 17:04:54

Brühühü, senki nem határolódik el, hüjjenáczi fradi, jájjistenkém...

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-klub-eliteli-az-mlsz-altal-is-vizsgalt-transzparenst-2272851
Lapozzunk.

petraeus 2013.08.24. 17:23:50

Tedd ki kistaska, ne cenzurazz te kirekeszto szelsoseges fasz.

Csecsszlovak allatunk szokas szerint tuloz es provokal, mar vartam egy ilyen blogbeirast a tok korrekt focis es meleg fesztivalos cikkek utan…
A fel vilag megvadolasa es az elhatarolosdi helyett nezzuk meg inkabb kik azok akik tenyleg elmehetnek a picsaba mert nem tettek meg azt amit meg kellett volna tenniuk.

1, Csatary bunos-e vagy nem az teljesen irrelevans, a csavo a szelsojobb kirakat “aldozata” volt igy a Molino egyertelmuen szelsojobbos, antiszemita athallasu, foleg egy MTK meccsen, bar ez szerintem csak veletlen egybeeses, a molinot kitettek volna akkor is ha a Waffen SS csapataval jatszanak egy baratsagos meccset
2, A kozteve megmutatta a molinot, egy igy helyes, ez a dolguk, persze nincsennek illuzioim, veletlenul mutattak meg, vagy mara mar csak a nagyon hulyek maradtak ott akik nem tudtak mit jelent a Molino, de egy demokratikus es kozfeladatot ellato TV nek az a dolga, hogy a fontos esemenyekrol beszamoljon akkor is ha kinosak…
3, A riporter elmegy a kurva anyjaba, le kellett volna reagalnia a molinot, ket mondat eleg lett volna arrol, hogy ez azert gaz es ebbol meg baja lesz a fradinak, csakhat gondolom vart a partkozpont utasitasara….
4, A szurkolok mi a faszt tehettek volna? A stadion jo reszerol latni lehetett de csinalni barmit is mar nem annyira egyszeru, ha meg kozel ulsz, vagy nem latod mi a szar az vagy kurvara nincs kedved a fradi naci kemeny maggal osszeakaszkodni. Azok a tisztesseges polgarok akik meg felhaborodva kifutyultek volna a “szurkolotarsaikat” mar reg nem jarnak ki komolyabb letszamban fradi meccsre…
5, A rendezok, biztonsagiak viszont 100 % ban felelosek, hogy a faszba jutott be ez a Molino es miert nem vettek el toluk?
6, A klub is felelos azert, hogy nem reagaltak le azonnal, gondolom ok is vartak a partkozpont utasitasat de senki nem merte a viktorpocsnek elmondani vagy valami hasonlo. Ja kerem ha valaki a politikaval osszefekszik loveert ne csodalkozzon ha megbasszak…
7, Az MLSZ szerintem nagyjabol idoben reagalt, ha megbuntetik a fradit akkor az ugy rendben is van

OFF: Ha mar igy rakattantal a focira gondolom mar keszul az a blogbeiras amiben elkuldod a kurva anyjaba a szlovak politikat amiert epp arra keszulnek, hogy hazai meccseken betiltsak a kulfoldi allamok zaszloit, amit persze valahogy mindig csak akkor ervenyesitenek ha a magyar zaszlot kell elvenni a szurkolotol. Hasonlo tortent mar erdelyben is ugyanazon a meccsen a rendorok elvittek azokat a szurkolokat akiknel szekely zaszlo volt de nem nyultak azokhoz a roman szurkolokhoz akiknel amerikai, szerb es egyeb zaszlo volt, igy mukodik a mi kis kelet europankban a demokratikus es europai szintu kisebbsegpolitika.

Versenycsiga 2013.08.24. 17:23:54

@Csehszlovák Kém:
Jogilag megtehetik, te barom és pont ezzel van a gond.
Ha nálunk lenne egy olyan törvény életben, hogy a szlovákok, svábok, horvátok, szerbek, zsidók, cigányok vagyonát elvehetik kollektív bűnösségre hivatkozva, akkor te most mennyire vonyítanál itt?

hexa 2013.08.24. 17:25:06

@Csehszlovák Kém: ", hogy ha egy független blogger felhívja a figyelmet a társadalom benáculására, no az biztos nekik csinál reklámot és népszerűsít. "

Fffffüggetleeeen? Mitől vagy te független? A magyaroktól és a józan észtől. Ok. Ez rendben, nem nagy meglepetés.
De öregem, itt 2013-ban index címlapon nácizni...

1) Nézz utána _legalább_ a sokat szidott wikipédián, hogy mit jelent az a náci!
2) A magadfajta nácizó futó- és sültbolondokból nem kér már senki. Ha jól tudom az SZDSZ megszűnéséből egyedül te nem voltál képes levonni a tanulságot. Szerény képességeid tudatában mégis azt tanácsolom: tedd meg!
Vagy legalább próbáld meg!

Meglehet ott se vótam 2013.08.24. 17:25:11

Úgy látszik a fradisták nem tudják, hogy a szólásszabadság a zsidók igényeihez van igazítva.

röf 2013.08.24. 17:25:19

Mi van majmok, ha töröltétek a bejegyzésemet, legalább tudassátok országgal, világgal... hogy nem illek a libsi vonulatba.... hát persze, nincs azzal semmi probléma.... direkt nem...

Szigony 2013.08.24. 17:25:30

1. A transzparens undorító, vérlázító, vállalhatatlan.
2. A fenti cikk undorító, vérlázító, vállalhatatlan. Ugyan az a logikája, mint a mindenkori náciknak, fasisztáknak, rasszistáknak, kommunistáknak: a kollektív bűnösség patologikus agymenése. A "minden fradista náci" kijelentés jól illik a "minden cigány bűnöző", "minden zsidó tolvaj" stb. sorba, és a leghatározottabban kikérem magamnak! Mind a molinó kifüggesztőjének, mind a blog írójának sürgősen abba kellene hagynia több mint kártékony tevékenységét!

petraeus 2013.08.24. 17:26:06

Csecsszlovak allatunk szokas szerint tuloz es provokal, mar vartam egy ilyen blogbeirast a tok korrekt focis es meleg fesztivalos cikkek utan…
A fel vilag megvadolasa es az elhatarolosdi helyett nezzuk meg inkabb kik azok akik tenyleg elmehetnek a picsaba mert nem tettek meg azt amit meg kellett volna tenniuk.

1, Csatary bunos-e vagy nem az teljesen irrelevans, a csavo a szelsojobb kirakat “aldozata” volt igy a Molino egyertelmuen szelsojobbos, antiszemita athallasu, foleg egy MTK meccsen, bar ez szerintem csak veletlen egybeeses, a molinot kitettek volna akkor is ha a Waffen SS csapataval jatszanak egy baratsagos meccset
2, A kozteve megmutatta a molinot, egy igy helyes, ez a dolguk, persze nincsennek illuzioim, veletlenul mutattak meg, vagy mara mar csak a nagyon hulyek maradtak ott akik nem tudtak mit jelent a Molino, de egy demokratikus es kozfeladatot ellato TV nek az a dolga, hogy a fontos esemenyekrol beszamoljon akkor is ha kinosak…
3, A riporter elmegy a kurva anyjaba, le kellett volna reagalnia a molinot, ket mondat eleg lett volna arrol, hogy ez azert gaz es ebbol meg baja lesz a fradinak, csakhat gondolom vart a partkozpont utasitasara….
4, A szurkolok mi a faszt tehettek volna? A stadion jo reszerol latni lehetett de csinalni barmit is mar nem annyira egyszeru, ha meg kozel ulsz, vagy nem latod mi a szar az vagy kurvara nincs kedved a fradi naci kemeny maggal osszeakaszkodni. Azok a tisztesseges polgarok akik meg felhaborodva kifutyultek volna a “szurkolotarsaikat” mar reg nem jarnak ki komolyabb letszamban fradi meccsre…
5, A rendezok, biztonsagiak viszont 100 % ban felelosek, hogy a faszba jutott be ez a Molino es miert nem vettek el toluk?
6, A klub is felelos azert, hogy nem reagaltak le azonnal, gondolom ok is vartak a partkozpont utasitasat de senki nem merte a viktorpocsnek elmondani vagy valami hasonlo. Ja kerem ha valaki a politikaval osszefekszik loveert ne csodalkozzon ha megbasszak…
7, Az MLSZ szerintem nagyjabol idoben reagalt, ha megbuntetik a fradit akkor az ugy rendben is van

OFF: Ha mar igy rakattantal a focira gondolom mar keszul az a blogbeiras amiben elkuldod a kurva anyjaba a szlovak politikat amiert epp arra keszulnek, hogy hazai meccseken betiltsak a kulfoldi allamok zaszloit, amit persze valahogy mindig csak akkor ervenyesitenek ha a magyar zaszlot kell elvenni a szurkolotol. Hasonlo tortent mar erdelyben is ugyanazon a meccsen a rendorok elvittek azokat a szurkolokat akiknel szekely zaszlo volt de nem nyultak azokhoz a roman szurkolokhoz akiknel amerikai, szerb es egyeb zaszlo volt, igy mukodik a mi kis kelet europankban a demokratikus es europai szintu kisebbsegpolitika.

Kolompár Leonszió (törölt) 2013.08.24. 17:26:10

Remélem a elkapnak majd a zöldek.

Kurtánfurcsán 2013.08.24. 17:26:18

Teljesen felesleges és buta kiírás volt.
Egyébként nézz be az index "Hajrá Fradi!" fórumába, gyakorlatilag mindenki elítélte a kiírást, de te nácizz nyugodtan.

Tyrion Lannister of Caster 2013.08.24. 17:26:31

Csehszlovák Kém tudja, mennyire értékelem ezt a blogot.

Ettől függetlenül kénytelen vagyok egyetérteni azzal, hogy Csatáry Lászlót nem lehet bűntelennek titulálni csak azért, mert jelenleg és véglegesen megúszta az újratárgyalást azzal, hogy meghalt.

Még a háború után elítélték, akkor még rengeteg szemtanú beazonosította, most már természetes, hogy nehéz élő tanúkat találni.

A blog címe természetesen semmi mást nem tükröz, mint Csehszlovák kém szokásos náci és általánosító kirekesztését.

A fradista szurkolók egy sajnálatos magja azonban ténylegesen rasszista, sok közülük neonáci eszméket dédelget.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.08.24. 17:26:36

Lelkileg is lehet valaki nyomorék, mint például ez a dotohó gyerek is.Nagy türelemmel kell iránta viseltetni, mert szerencsétlen nem tudja mit beszél.

BKV reszelő 2013.08.24. 17:26:42

@hunorr: Ez nem magyar ellenes provokáció. Nem is provokáció. A provokációról szól, amit az a pár hülye fasisztoid droid csinált a stadionban.

roki 2013.08.24. 17:35:52

@Csehszlovák Kém:

Nem, ma már nem veszik el, de jogszerűnek és a revansérzet miatt nemzeti büszkeség forrásának tekintik azokat az eljárásokat, amikor a Benes-dekrétumok alapján annó elvették....mert ezért tartják életben ma is azokat a dekrétumokat.

Ha analógiát vonunk a Csatáry esettel, akkor a fradi "B"-közép pont ugyanezen logika mentén búcsúzik molinóval tisztelegve a feltehetőleg, bár nem bizonyítottan háborús bűnöstől.

Nyilvánvalóan tudták a molinót pingáló éceszgéberek, hogy Csatáry ténykedésével hozzájárult zsidók kiirtásához, ámde sikertelen az ezzel történő szembesítése, mert a halál, mint felsőbb erő ezt lehetetlenné tette.

A győztességi alapon életben tartott Benes-dekrétumokról is tudja mindenki, hogy védhetetlenül etikátlan, sőt törvényszegő viselkedéseket takargatnak vele, de senkinek sincs eszében visszavonni őket, mert nincs erő, ami megparancsolja a visszavonást, maguktól pedig pont leszarják az etikát, sokkal fontosabb önnön győztességük tudata.

Ne kerteljünk, hatvan év nevelés ide, hatvan év nevelés oda, de a fradi "B"-közép pont ugyanazzal a sunyi büszkeséggel vágja oda az MTK szurkolóknak a zsidók kiirtását, mint ami indíttatással a csehek és a tótok ragaszkodnak a Benes-dekrétumokhoz.

...és amiért nincs komolyabb etikai indíttatású társadalmi reakció a fradi "B"-közép sunyi provokációjára, annak oka, hogy a fenti dilemma nem etikai síkon, hanem győztes és legyőzött dimenzióban lett kezelve idáig.

250130 2013.08.24. 17:35:58

minden fradista jobbikos és minden jobbikos náci, nem kell itt csodálkozni :)

ahogyan minden fideszes kommunista

Siri Keeton · http://thedarkenlightenment.blog.hu/ 2013.08.24. 17:36:05

@Csehszlovák Kém: Nem teljesen értelek. Azt én is bizonyítottnak látom, hogy embereket vert meg, kegyetlenkedett. De ezt írtam kettővel vagy hárommal ezelőtti hozzászólásomban, olvasd végig. Ellentétben a Képíró-üggyel, itt legalább a vád súlyos, és van bizonyított része is. Ami nem bizonyítható, hogy embert ölt volna, vagy hogy tudta volna, hova kerülnek a deportáltak. Ez pedig még sovány. Ha tegnap követi el ezt, akkor kapna érte néhány év börtönt. De nem tegnap követte el.

Omelette du fromage 2013.08.24. 17:36:14

Ha javasolhatom, akkor inkább a pedofil fajtársadon akadj ki (igen, a Roman Polanski nevű pedozsidóról van szó), aki az index címlap szerint "évtizedek óta nem mehet az Egyesült Államokba egy 13 éves lánnyal szembeni erőszak miatt".

Nem mehet az Egyesül Államokba. Tetszik érteni? Dehogynem, csak akkor megkapná méltó büntetését, a 13 éves gyerekekről másként gondolkodó.

Pasukanisz elvtárs 2013.08.24. 17:36:27

Kedves Kém!

Engem az lep meg, hogy Te az írásodat valamiféle görbetükörnek tartod, a reakciókat meg valamiféle keresztmetszettnek. Ezzel szemben szerintem egy óriasi trivialitás, ami itt zajlik. Min csodálkozunk, hogy minden tarsadalomban vannak szélsőséges emberek? Azt nem fogjuk fel, hogy a túlzott reagálás (egy szaros focimeccs nem a helyén kezelése) épp az ellenérzéseket növeli. Javaslom, nézz már utána annak, hogy milyen nyilvános vitába keveredtek egymással (!) az érintett zsidó szervezetek a budapesti zsidó világkongresszus kapcsán mondott OV beszéd vonatkozásában. Áder személyes vizitje főrabbinál az utcai inzultus után? Szóval, Babits idézése egy primitív kiírás és az Általad elvárt aránytalan, sőt kontraproduktív reakciók kapcsán enyhén szólva is egetrengető demagógia.

röf 2013.08.24. 17:36:49

@Csehszlovák Kém:
"Egyébként - és ez lesz a legnagyobb sokk számodra - azok az emberek, akiket ti "zsidóknak" tartotok, ugyanolyan magyarok, mint te vagy én, sokszor jobban szolgálják a magyar kultúrát, irodalmat, tudományt, mint te vagy a többi nagypofájú nagymagyar. Nyilván ettől is vagytok frusztráltak és próbáljátok a turbómagyar vallást nem elfogadókat kirekeszteni a nemzeti bullshitből. Viszont akkor itt tényleg nem marad semmi csak a bőgatya és a fütyülősbarack, erre mérget vehetsz! A legjobb úton haladtok efelé, szerencsétlenek."

Na végre egy igazi tőről metszett Szdsz-es duma.
Ez először akkor sütötték el, mikor a várakozásaikkal ellentétben az MDF nyert 1990-ben, és azóta is elő-elő kapják sértett dühükben.
Kedves-kém!
Kun Bélára meg Rákosira gondolsz?
Vagy Roth Manó, ha úgy jobban tetszik.
De hogy a tágabb horizontot is átfoghasd rendkívül értelmes tekinteteddel, szemezgess:
hu.metapedia.org/wiki/A_vil%C3%A1g_legnagyobb_zsid%C3%B3b%C5%B1n%C3%B6z%C5%91i

BKV reszelő 2013.08.24. 17:36:57

@zo1ta: Döntened kéne, hogy az vagy-e vagy sem, mert így csak simán visszamaradottnak tűnsz.

"mester" hazy 2013.08.24. 17:37:05

Azt szeretnem tudni,hogy ki az a PATKANY,aki ezt a cikket irta es meg a nevet sem merte vallalni,hogy ala vagy fele irja !!!
Mr Patkany!
Hogy veszed a merszet ahhoz,hogy mindenkit
egy kalap ala vegyel,es meg a neved (ha van egyatalan?)sem mered leirni?
Te patkany!

(T.Moderator!Azt hiszem en nem irtam semmilyen "moderalni" valot,de amennyiben megis,ugy megkerdeznem,hogy jelenhetett meg a fenti cikk,ami nem egy embert hanem egy nagyobb kozosseget egy nepet sert!)

Scorpion82 2013.08.24. 17:37:14

Hogy szeretem, mikor az ilyen agymosottak, mint ennek a blognak az írója, vergődnek az ilyeneken :)
Azt viszont sajnálom, hogy az ilyenek ahhoz túl ostobák, hogy külföldre meneküljenek a "náciveszély" elől, és helyettük a normális magyarok teszik ezt...nekünk meg maradnak ezek, meg a többi :)

Cupropenisbubo 2013.08.24. 17:37:48

A magyar foci SZAR ! Ergo : Aki ennek ellenére kijár a meccsekre nyilván elmebeteg!Elmebeteg pedig sokféle van ,
nyilván náci is !

Mikrobi 2013.08.24. 17:37:54

Nem a Fradi náci, sem Csatáry nem volt patkány, hanem te vagy egy tetű. Undorító, hazátlan tetű. Vagy inkább patkány, igen, te vagy a patkány, nem az a halott, akit bizonyítékok nélkül gyalázol!

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.08.24. 17:38:00

"ő évtizedek óta nem mehet az Egyesült Államokba egy 13 éves lánnyal szembeni erőszak miatt. "

NEM MEHET??

nem, Polanskinak pont hogy az USA ba kene menni es a torveny ele allni.

sparklie (törölt) 2013.08.24. 17:38:08

Ja, minden fradista naci... ja, ahogy minden cigany is bunozo es verfertozo, minden zsido csalo, sikkaszto es gazember, minden romannak szoros a talpa es amugy is lotolvajook, minden francia remek szakacs es borasz, de amugy koszosak es minden nemet preciz mesterember, csak egy kicsit naci a lelke melyen, a negerek pedig embereket esznek ugy altalaban es meg veletlenul sem tanulnak, dolgoznak. A blogger bebizonyitotta, hogy a baloldali szelsosegesek legalabb annyira kirekesztoek es eloiteletesek, mint a nacik.
A bal es jobboldali szelsosegesek is jol nyomjak a hulyesegeiket. Csak ezt egy szelsobalos blogger sose fogja belatni.
Ha o kirekeszt, az rendben van, az teljesen igazolt, sot polkorrekt.
Hozza kepest persze mindenki szelsojobbos, ezert pusztuljon, aki mast gondol, mint o.

Naxalite 2013.08.24. 17:38:37

@Csehszlovák Kém:
Ha ez a mérce, ilyen alapon nem értem neked is miért olyan zavaró ez a Csatáry téma. Az elmúlt 60 évben öltek meg valakit mo.-n azért mert zsidó származású? Köszöntem ;)
süti beállítások módosítása