boos-r862-st.ir3-_t600.jpg

Most volt jó szlováknak lenni: ha megtetted a saját csapatod és bíztál az örményekben is, hogy elpicsázzák a cseheket Prágában, nagyon sokat szakíthattál, mindezt euróban.

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem.

Kezdjük a legfontosabbal: még ha minden meccsünket megnyerjük, sem biztos, hogy ez elég lesz a továbbjutáshoz. Szükségünk lesz a jövőben Lichteinstein, Lettotszág vagy Litvánia segítségére is. Ezt azonban most már a magyarok is elmondhatják magukról, hogy sorsuk nincs saját kezükben, jó néhány meglepetés eredményre szükség lenne déli szomszédunk válogatottjának, hogy továbbra is legalább álmodozhasson Brazíliáról.

Így kell nyerni a Balkánon, idegenben:

Ami a szlovák csapat bosnyák vendégjátékát illeti: Egervárinak must see mérkőzés, Sanyibá’ így kell a játékosokat motiválni, ahogy új edzőnk, a kelet-szlovák Kozák csinálta! Hosszú ideje nem láttunk már ilyen jó szlovák válogatottat, gratulálunk a csapatnak és az új Mesternek szívvel-lélekkel küzdöttek. Ahogy egy balkáni csapat otthonában játszani is kell, nem beszarni, futni és mindig előbb érni a labdához, mint az ellenfél. Ma a szlovák aranylábúak gyorsabbak voltak a bosnyákoknál.

guz1.jpgJobbak voltunk a támadásban és a védekezésben is, és mivel jobbak voltunk, nyertünk is, nem kell ezt túlragozni, a világ legegyszerűbb játéka a futball. Még mielőtt elolvasnám a kommentekben, igen, nem egy Németországot vagy Argentínát fektettünk két vállra, hanem csak egy Ibiseviccsel és Dzekoval felálló bosnyák válogatottat, ahol azért nagyobb nevek rohangálnak ma már a zöld gyepen, mint a románoknál.  Meg kell becsülni ezt a győzelmet, midnen apróságnak örülni kell, nem egyből világbajnoknak vagy csoportgyőztesnek lenni.

Ami pedig az újabb szlovák csoda hátterét illeti: annyi történt, hogy az új Mester visszahozta az előző edzőpáros által elfelejtett és a Weiss éra alatt bizonyított – hahó: 2010-es dél-afrikai világbajnokság nyolcaddöntő! – játékosokat, összesen nyolcat! Úgy néz ki, Grippék tevékenyége arra volt jó, hogy kísérleteztünk egyet, kipróbáltunk játékosokat, de bebizonyosodott: nincs ennyi jó szlovák futballista és jobb a régi keret is a háznál.

Mindenkit meglepett a gólszerző Pecovsky érett játéka, Weiss mester fia, ifjabb Weis pedig fantasztikusan játszott és végre Hamsík mellé is felnőtt egy játékos a válogatottban, ők ketten remekül megértették egymást. Remek támadásokat vezettünk idegenben és a védekezésünk is stabilnak volt mondható, nem mellesleg Marek végezhette el az összes szabadrúgást is, ami egyértelmű gesztus az új edző részéről, ki a király a csapatban. A többiek is teljesen odatették magukat, ilyen jó játékot régóta nem láttunk!

A gyenge csehek x-eltek Budapesten, otthon pedig:

Cseresznye a habon a Prágából érkező hír volt: az ázsiaiak elpicsázták a cseheket Prágában - az első örmény gólt kötelező mindenkinek megnézni, 45-ről cumizta be Cech. Rosicky a meccs után is csak annyit tudott mondani, hogy amit az örmény csávó rúgott, jó nagy kaland volt, de hatalmas szerencséje volt, mert így életében csak egyszer fogja a labdát eltalálni (0:05). Márpedig a csehverés egy vérbeli szlovák drukkernek valahol mindig olyan jó hír, mintha a románok vernék a mongolokat Bukarestben! 

Erről jut eszünkbe: Tiltakozunk a román televíziónál nemzeti trikolórunk lejáratása miatt!

4748694_debbc426e3a9b8e3958eb8459cd39f48_wm.jpg

Persze, mindenre van magyarázat:

De nézzük, mi történt Bukarestben! 

Ami t a pályán láthattunk, hagyjuk, döglött oroszlánba nem illik belerúgni. A magyar foci halott. A magyar kormány ezt a halottat akarja forintmilliárdokból feltámasztani, nem piaci alapon. Mert ahol amúgy verseny van és szabad piac ott a Fidesz és rezsimje és az általuk képviselt közpénzes szponzorációk szarok, a többihez képet. Hány magyar klubcsapat is jutott idén tovább a nemzetközi kupában? Csak én nem értem, hogy miért ilyen birka a magyar nép? Miért hagyjátok? Mint ahogy az sem véletlen, hogy aki teheti elmenekül az országból oda, ahol a szabad piac és nem az csókosok rendszere dönt karrierről és a sikerről.

Aki nem látta volna a mérkőzést, összefoglaló ki ne hagyd, kell az észtek elleni jegyem?

Sokkal izgalmasabb jelenetek játszódtak le a lelátón a már tegnap bemutatott fiatal és okos fiúk felültek a lelátóra. Azaz: persze nem bírtak a seggükön maradni, nem volt náluk szotyi vagy nápolyi, vagy otthon hagyták esetleg anyu által csomagolt sonkás-sajtos szenyát?

Vagy olyan butára ittátok magatokat, mert végre egyszer eljutottatok külföldre – dehogy külföld: Bukarest ugye Erdély, amit 90 percre visszavettek! ?

A besenyő-hadművelet: ezekre még a nemzetközi hool scéna sem büszke

Tanulságos videók anyuka elkényeztetett divatmajmairól, akik akkora nácik és szélsőjobbosok, hogy nem szégyellik az antifáktól sem lenyúlni a stílust: lopott az ingetek, lopott a gatyátok. Mindenki kényelmesen dőljön hátra, remek közeli képeken láthatjuk a Bátor Magyar Harcosokat, akik ugye most is megmutatták.

A video első szakaszában megtekinthetjük, ahogy a már elkezdődött labdarúgó mérkőzésen, 50 ezer sportszerető román fantasztikus szurkolása mellett a vendégdrukkerek rögtön az elején meguntják a meccset és egy részük – ki tudja milyen okból? - módon kordonbontásba kezd. (Igen, tudjuk, ártatlan magyarokat mindig provokálják és merő véletlenségből fütyülték ki himnuszotokat is, galambocskáim ♥ ♥ ♥!)

feher_galamb_311106_78847.jpg

Nézzük figyelmesen a csürhét, ahogy szerencsétlen kék pólós biztonsági őrök felé hadonásznak, széttárják kezüket és kiabálnak, rájöttünk miért. Bizony, ezek a fekete pólós magyar huligánok koldulják a szeretetet, ölelésre vágynak. Kegyetlen világ ez kishaver, azt bizony ki kell érdemelni!

0:23-tól vesz érdekes fordulatot a kitörő spontán érzelmi megnyilvánulás, morcos, gumibotos, talpig beöltözött hupikék törpikék jelennek meg. 0:30-kor már erős hátrálásban a Bátor Magyar Sereg, 0:36-tól elcsattan néhány makarenkói suhintás is. 1:10-től mindenki felvette már a nyúlcipőt, nem értem.

Vajon mit tudhat egy rohamrendőr, amit egy fémkordon nem? Amúgy, ha már a műfajnál maradunk, ott is leszerepeltetek, ilyen szégyenletes lelátói futást, ennyi rinyafejet – ne bántsál rendőrbácsi, nem én voltam! - már régen láthattunk! Rajtatok röhög a hool scéna az interneten is!

A videot egyébként ajánljuk megtekintésre Csányi Sándor úrnak, az MLSZ elnökének és Kubatov Gábornak, a Ferenvárosi Torna Club elnökének! Előbbi április óta próbálja beazonosítani a zsidózó drukkereket, utóbbi nemrég kezdett el videózni a Csatáry-molino kikerülése után.

Hajrá Sándor, hajrá Gábor!

1234645_563372427044445_1575766748_n.jpg

43 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr755499498

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért is néznéd a magyar válogatottat? 2013.09.08. 04:11:19

A „szerethető” magyar futballválogatott minden egyes aktuális selejtező-mérkőzését hatalmas, alapvetően optimista médiatornádó előzi meg. A magyar nyelvű internetes sajtó összes nagyobb képviselője nagyképes főhírrel számol be az előzményekről, az élő ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petraeus 2013.09.07. 19:41:29

A szlovakok jol toltak, a bosnyakokat idegenben verni mostanaban nem olyan egyszeru bar azon elgondolkodtam, hogy milyen az a kelet-szlovak? kelet- szlovakiai vagy a szlovakon belul is vannak etnikai alcsoportok?
A mongolozas viszont nagyon gaz, ez egy melyen serto es pejorativ jelzo aki ilyet hasznal az egy fikarcnyival se jobb a totozo, szorustalpozo, ciganyozo csurhenel.
Bukarest, ja a magyar foci tovabbra is halott, "szurkoloink" elegge allat modjara viselkedtek, a videon viszont jol latszik, hogy roman kollegakat meg nem teljesen kepeztek ki a szlovak testvereik, igaz utottek vertek a menekulni nem tudo korlathoz nyomott, beszorult szurkolokat viszont volt meg ott hely boven lehetett volna sokkal kisebb helyre is osszenyomni oket, hiaba na, meg messze vannak a dunaszerdahelyi hatekonysagtol...
Remelem a FIFA megbunteti a roman szervezoket, minek kellett eladni azt a 2200 jegyet es egy ilyen ideiglenes keritessel bohockodni? Ez egy biztonsagilag kiemelt meccs volt es a rendezok feladata az, hogy hatekonyan valasszak el a szurkolokat, ha erre nem kepesek akkor szoljanak a FIFA nak es rendezzek a meccset egy olyan orszagban ahol ezt megtudjak oldani. Az MLSZt meg majd buntetik a szurkolok viselkedese miatt ebbol legalabb egy zart kapus meccs lesz annyit siman meger a bukaresti musor, mondjuk en tollem akar ki is zarhatnak minket, ha az kell ahhoz hogy vegre rend legyen, csinaljak, csak kezdjen mar valamit az MLSZ ezekkel a "szurkolokkal".
A himnuszunkat nem mero veletlensegbol futyulte ki 50.000 fo es nem is a balhek miatt, hanem mert igy akartak kifejezesre juttatni mennyire utalnak minket es nem a helyszinen levo "szurkolokat" hanem ugy altalaban a magyarokat, ez van soka lesz beke arrafele magyar es roman kozott...
A 50.000 sportszereto fantasztikus szurkolasaba egyebkent belefert a himnusz kifutyulese a folyamatos gyalazkodas, politikai uzenettel valo provokalas ( az 1918 as tablakert is meg kell, hogy buntessek oket a FIFA nal, foleg, hogy visszaesok Amszterdam ota) es ahogy halottam volt egy jo kis bunyo a roman szurkolok szektoran belul is ahol a roman rendorok a magyar szektorban latott brutalitassal "tettek rendet"...

Szoval erdekes egy report lesz a FIFA tol, szerintem a romanoknak is kijar egy palyabezaras, gyulolkodesben, politikai uzenetek kuldeseben, gyalazkodasban siman megutottek a magyar-izraeli meccs szintjet, raadasul ok is visszaesok. Pont levonast azert nem kivanok nekik, jobbak voltak ez teny.

Papageno68 2013.09.07. 19:41:56

A rácsos pulóveres, loncsos hajú, kirohadt metszőfogú szövetségi kapitányért egyenesen a Tartaroszba kerülsz :-).
Csak gyönge két percig vonítottam magzatpózban, gonoszjószág!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.09.07. 20:24:15

"A mongolozas viszont nagyon gaz, ez egy melyen serto es pejorativ jelzo aki ilyet hasznal az egy fikarcnyival se jobb a totozo, szorustalpozo, ciganyozo csurhenel."

Én már nem is írok semmit.

Te Kém, a család tudja, hogy valójában Slota zabigyereke vagy? :D

Amúgy ezmegmiez?
"Erről jut eszünkbe: Tiltakozunk a román televíziónál nemzeti trikolórunk lejáratása miatt!"

Mert oké, hogy te, mkeg "2002" meg a fasz tudja kik irkálják még ezt a nagyszerű blogot, de e mondat után, tán meggondolandó, hogy biztosan magyarul kell-e tenni mindezt.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2013.09.07. 22:14:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Dotoho szerintem az a fajta seggfej aki tudatosan keresi a bajt, és rendszerint meg is találja.

Pierr Kardán 2013.09.07. 22:33:29

Igazi szlovák gondolkodásmód, nem tudja, hogy melyiknek örüljön jobban, a magyarok, vagy a csehek vereségének...

2013.09.07. 22:52:00

Szemantikai elemzés:

Most volt JÓ SZLOVÁKNAK lenni, ha minden MECCSÜNKET megnyerjük,most már a MAGYAROK is elmondhatják magukról, új EDZŐNK, DÉLI SZOMSZÉDUNK válogatottjának, szlovák aranylábúak, Jobbak VOLTUNK a támadásban és a védekezésben is, stb, stb stb.

A blogíró:

A) Profi provokátor gyűlöletkeltő
B) Magyarságát, szülőhazáját szégyellő magyar
C) Azon élvez (vagy keres?), hányan olvassák a blogját az Index ketrecből. Ezért BLIKKfangos posztokat próbál kiagyalni.

Budai gyerekből prágai lakosnak nem kell feltétlenül beugrani. Ha nincs klikk és komment, borul a biznisz.

VoltamLeszek 2013.09.07. 22:52:12

"Tragédiának nézed? nézd legott
Komédiának, s múlattatni fog."

bbwd 2013.09.07. 22:52:21

@Pierr Kardán: a szlovák az a cseh, aki bedzél magyarul:P

ugye, do tahó fiam...?

Démonmac1 2013.09.07. 23:31:55

" döglött oroszlánba nem illik belerúgni" Ahogy nézem, te most éppen rugdosod körbe azt a tetemet.
Végül is nem baj.

2013.09.07. 23:34:35

Szerintem a Guzmics azzal a rossz passzal nem véletlenül vétett, lefizették és eladta a meccset!

Ilyet egy középhátvéd nem hibázhat egy fontos mecs elején. De még a passz után se ment a román után, inkább elcsúszást produkálva botladozott.

2013.09.07. 23:34:44

Csehszlovák Kém · www.sercsecs.cz 2013.09.07. 22:54:35
@belepo: címlap, jobb felső sarok, köszike

Megtiszteltetés egy Index-es médiasztártól, hogy válaszra méltat.

Sajnos a jobb felső sarokban nem aktív a klikk. Még esztergálni kéne rajta. Eddig 9 komment, nem valami nagy eredmény. Indexeseknek szólni kéne állítsák félkövérre a linket.

Csehül, szlovákul tudsz már rendesen, vagy örökre idegen maradsz ott és a hazádat is gyűlölni fogod egész életedben? Gyerekeid tudnak azért kicsi magyar?

Talán majd az unokáid már otthon érzik ott magukat.

Nincs harag, kiléptem. Élj boldogul.

Démonmac1 2013.09.07. 23:55:26

Nem tudom, hogy az a szerencsétlen kordon mit vétett?
Miért kell egyáltalán hozzányúlni? van ott elég hely (ez a futáskor látszik is)

Akkor ott van a mutogató, integető "szegény ártatlan nézők", akik amikor a "kihívásra" megjön a megfelelő ellenfél, egyből nyúlcipőt kötnek és gyáván a társai közé bújnak. (arceltakarás sállal, csuklyával, napszemüveggel:)) - egyébként nem ér sokat, mindenkiről van kép.

Orbanisztán sünjei nem fognak hozzájuk nyúlni, egyrészt azért, mert nyakunkon a választás, és ennek a söpredéknek van szavazójoga (Bár mind a jobbikra fogja tolni, nem O.V. ra az 100%)
Másodsorban meg jól jön amikor káoszt kell szítani, vagy székházat kell védeni.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.08. 00:53:02

@CsK: A S&H intro hogy jön ide? Mert nem értem.

.

"Úgy megkerülte, hogy mire utánafordult, már a meccs ismétlése ment"

:)))))

Harsányan heherésztem a szövetségi kapitányon.

" Olyan meccset is elfogadok, ahol elcsíptek egy pontot"
" 97-ben, azzal az öngóllal "

Kapitány_1 2013.09.08. 01:17:27

Csürhe, pont az a nívó, ami illik a magyar labdarúgás színvonalához. Majd ha lesz foci - igazi - akkor avval fognak foglalkozni.

HCaulfield 2013.09.08. 10:07:30

Hogy a picsába kerül ki ennek az ócska provokátornak a blogja a blogketrecbe?

Lent es fent (törölt) 2013.09.08. 10:07:46

Nezd mar mit csinal a kis kecskebaszo tot, megtanulta a nyelvunket es azon mekeg.
Anyadek lejottek a hegyrol akkor te azt hiszed mindent szabad?
Te szerencsetlen torz agyu, csak szeretnel magyar lenni, de ez nem jott ossze igy skizofren lettel, kezeltesd magad!

Drago Brutic 2013.09.08. 10:08:14

Ahogy elnézem a táblázatot, a szlovák továbbjutás még nagyobb illúzió, mint a magyar. Ha és ha és ha és ha...
A két csoport között pedig van egy pipettnyi színvonal különbség. De mindegy is, most olvasom, hogy a fél csapat sérültet jelentett keddre, szarházi banda. online fogadáson 8 szoros pénzzel mennek az észtek, könnyű pénzkereset.

röf 2013.09.08. 10:08:36

Igen sivár ez a látogatottság, seggeCs.kém !
Fénykorodban ilyenkor már megvolt a háromszáz komment.
Hogy van ez?
Fáradsz már, nehéz lehet ilyen sűrűn összehordani ennyi szennyet...
Nyugodtan elmehetsz rendes munkát vállalni, például lenyírhatnád előttünk a füvet.
Kapsz mellé egy rántotthúsos szenyát is.
Nem, knédlit azt nem tudok adni, meg borovicka nevő fenyő-förmedvényt sem tartok itthon.
Csak normális enni-innivalóm van itthon...

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.08. 10:08:43

Nagy sikereket ért el a szlovák válogatott az elmúlt három évben, szerethető csapatuk van.

Joszip Zsugás Vili (törölt) 2013.09.08. 10:08:49

@Csehszlovák Kém: "Hogy szurkolhat egy magyar a szlovák válogatottnak (is)? "

A poszt alapján az "is"-t nyugodtan törölheted.

Turhoparaszt 2013.09.08. 10:09:31

A magyar foci halott, de a szlovák sem áll sokkal jobban. A nemzetközi klubporondot jelenleg hasonlóképpen nem árasztják el a szlovák csapatok. Na most a bosnyákok elverése nem rossz dolog, de hozzá kell tenni, a szlovákok harmatgyenge csoportban (Bosznia? Görögország? wtf?) vannak elmaradva négy ponttal a pótselejtezőtől.
A szlovák keménymagnak szerencsére most a tyúkszemére van lépve (ki tudja), de azért felhangzik a "bi madara do hlavy" rigmus majd minden meccsen. Nem különböznek semmiben a magyar söpredék kollégáktól, legfeljebb kevesebben vannak.
Ja, és kistáska! A sliccedből kilóg a Hlinka-gárdisa formaing, tűrd vissza, légy oly kedves. Ennyike.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.09.08. 10:22:55

@Turhoparaszt: @Joszip Zsugás Vili: @én már a fény gyermeke vagyok: @röf: @Lent es fent: @HCaulfield: visítsatok csak nyomorultak, egyre több magyar józanodik ki a narancsdrog hatása alól és ezt nektek köszönhetjük! :)))

Ne hagyjátok abba, komolyan, nagyon jók vagytok! Észt meccsre mentek-e? Köszike! :P

northern lights 2013.09.08. 10:42:01

Csak hogy a fociról is szó eshessen: Szlovákia hogy "biztosan" kijusson a VBre és /vagy selejtezőt játszhasson mind a 3 meccsét meg kell(ene) nyernie-jelenleg 12 ponttal csoport harmadik, miközben a görgök és bosnyákok 16-16 ponttal állnak, nekik nem szabad 2-2 pontnál többet szerezniük...(amúgy a szlovákok meccsenként 1,15 gólt lőnek (ha lőnek) átlagosan..., amik unalmas "munkás" meccsek) www.livescore.com/worldcup/uefa-qualification-group-g/results/all/
www.livescore.com/worldcup/uefa-qualification-group-g/fixtures/all/
Tehát csak a matematikai esélye van jelenleg...

csehek is a 3. helyen állnak 9 ponttal, nekik csak a csoport 2. helyére van esélyük, ha minden meccsüket megnyerik (köztük a bolgárok és az olaszok ellen is)
www.livescore.com/worldcup/uefa-qualification-group-b/
www.livescore.com/worldcup/uefa-qualification-group-b/fixtures/all/

A magyar válogatott vb esélyeit ismerjük..., legalább átlagosan 1,5 gólt lő.
www.livescore.com/worldcup/uefa-qualification-group-d/
www.livescore.com/worldcup/uefa-qualification-group-d/fixtures/all/

Nagy valószínűséggel, semelyik fenn említett válogatott nem jut ki a VB-re sajnos, de ettől lehet "jó példaként" emlegetni a szláv nemzeti 11-eket.

petraeus 2013.09.08. 11:24:46

Kozben elokerult egy video a roman "szurkolok" balhejarol gaz, hogy 90 percet nem birnak ki egymas kozeleben, sokba fog ez kerulni a roman szovetsegnek.
A magyar szurkolok meg erdelyi magyar kulturalis rendezvenyt zavartak meg, hihetelenul primitivnek kell ehhez lenni...

www.youtube.com/watch?v=f1T2M7-J-wE

Joszip Zsugás Vili (törölt) 2013.09.08. 19:34:06

@Csehszlovák Kém:

Mi van Kémkém? Fáj az igazság? Aki ilyen posztot ír, az legalább ne hazudja azt, hogy szurkol a magyar nemzeti 11-nek!

Te szlovák vagy már, akkor is, ha magyarul írsz. Nincs abban semmi rossz, csak ne hazudd azt, hogy magyar vagy!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.09.08. 19:37:12

@Joszip Zsugás Vili: szép kis példaképed van hallod Joszip! jaamúgy te csak ne döntsd el helyettem kinek drukkolok, látom, ez nálatok valamilyen különösen beteg szokás, megmondani a másikról, h mit gondol? Amúgy nem várom el tőled, hogy értelmezni tudd a posztot, köszönöm, hogy elolvastál és lelkesen kommentelsz, kellemes vasárnap estét kívánok! :)

vasist 2013.09.08. 19:59:55

@petraeus:
Na szóval hogy is mondta????

Várj idézem "50 ezer sportszerető román fantasztikus szurkolása"
Asszem most árnyékra vetődtél.

petraeus 2013.09.08. 21:53:11

@vasist: az ironia nem az erosseged, ugye?
A teljes mondat:
"A 50.000 sportszereto fantasztikus szurkolasaba egyebkent belefert a himnusz kifutyulese a folyamatos gyalazkodas, politikai uzenettel valo provokalas ( az 1918 as tablakert is meg kell, hogy buntessek oket a FIFA nal, foleg, hogy visszaesok Amszterdam ota) es ahogy halottam volt egy jo kis bunyo a roman szurkolok szektoran belul is"

ezt az "50 ezer sportszerető román fantasztikus szurkolása"-at a blog szerzoje hasznalta, arra reagaltam, igaz nem hasznaltam idozojelet de szerintem igy is eleg egyertelmu mit jelent a mondatom...

vasist 2013.09.09. 01:53:04

@petraeus: Igen, egyértelmű nem is rád értettem, hanem a blog szerzőjére.
Ha félreérthető voltam, akkor kérlek elnézésedet kérem.
Tényleg miért távolíthatták el azóta már ezt a videót?

petraeus 2013.09.09. 08:38:05

@vasist: OK, ezt megbeszeltuk:)

Feltettek egy uj videot az ultrasliberi nevu szelsojobbos foci+politika oldalukra, ott van egy ket erdekes video meg,nem csak a roman, de a magyar ultrak gusztustalan viselkedeserol is. ultrasliberi.hu/2013/09/romania-magyarorszag-2013-09-06/

A videok alapjan nagyon nehez eldonteni hol ki volt a hunyo, de a palyaudvaron nagyon ugy nezz ki, hogy a rendorok voltak keptelenek kezelni a buszra atszallast es az is teny, hogy a vonat ablakait kivulrol dobtak be. Nem csak a roman ultrak de az "egyszeru" romanok is akik lattak a vonatot donbaltak, bemutattak, "magyaroztak" egy jot. Szeretnem hinni, hogy ha van nalunk meccs marciusbna "csak" az ultrak balheztak volna es a szurkolok buszat, vonatat lato "egyszeru" magyarok nem muttatak volna ennyire egyertelmu jelet a gyuloletnek, agresszionak, de ezt mar sose tudjuk meg.
Viszont a belvarosba "kirandulo" ultrak rendkivul nagy parasztok voltak, megis mire szamitottak? Folyamatosan Romaniat gyalazo notakat enekeltek, kiabaltak, uvoltoztek, ezt egy orszag rendorsege se fogja elturni. A stadionnal megint sokat szamitott, hogy lassu volt a beleptetes es nevetseges a kerites meg az elvalaszto zona.
Az biztos, hogy a balhe fizikai resze erosen el van tulozva, a szamok nem utalnak komolyabb osszecsapasra, senki nem lett letartoztatva, se romnan se magyar, egy komolyabb serultrol van hir egy roman rendort a roman ultrak dobtak fejbe. Verbalisan viszont mindket tabor kitett magaert ritkan latni ennyi gyuloletet. Ez elremiszto a jovore vonatkoztatva, hisz 1.2 millio magyar el romaniaban...

Muhammad Balfas 2013.09.10. 14:35:01

Nem kell nekik pályabezárás, ugyanis alig fogynak a jegyek a mai román - törökre. Úgy látszik két mérkőzés egy héten belül már meghaladja a családi büdzsét..De azárt remélem ,hogy a későbbi hazai meccsükre( ha még lesz) kepnak egy üres lelátós büntetést a himnusz kifütyüléséért, hiszen mi is ugyanezért kaptuk tavasszal. Ráadásul az csak egy barátságs meccs volt, és az izraeli szövetség nem is tett panaszt.
A meccsen egyébként a magyar futball elmúlt 20 évének legsötétebb pillanatai köszöntek vissza. Csak koncepciótlanul lézengtek a pályán. A csapat amely ott se volt- ez jut eszembe a mérkőzésről. A jelenlegi válogatott egyszerűen képtelen erős nyomás alatt játszani.

ülj le, egyes! 2013.09.10. 17:16:50

Az azért elég érdekes hogy folyamatosan a fajgyűlölet és nacionalizmus ellen lázadsz, de zsigerből lemongolozod a magyarokat, annak ellenére hogy magát a blogot is magyarul írod. Magyarul, magyaroknak, magyarellenes tartalommal. Az egész blogodból árad a gyűlölet, de te nagy mellénnyel lázadsz minden megkülönböztetés ellen. kb. egy hete figyeltem fel a blogra, és csak azért néztem vissza mert alig akartam elhinni hogy ilyen van. Bár nem teljesen idegen a dolog, korábban gyámhivatalban dolgoztam, ahol naponta találkoztam elmebetegekkel (igaz, ők legalább nem írtak blogot)Javaslom hogy fölös energiáidat inkább valami hasznos dologban vezesd le, mindenkinek jobb lesz. Minden jót, többet nem jövök! :)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.11. 06:27:25

@Ches Desmond:

"A csapat amely ott se volt- ez jut eszembe a mérkőzésről. "

- Ha itthon maradunk, a megállapított eredmény ugyanez, de megmaradt volna a belváros Bukarestben, plusz a szerelvényt sem kellene most nagygenerálozni.

SzJ1982 2013.09.12. 08:11:17

Figyelj már, te köcsög... Elmondanád, mi a halálért nem azzal a köcsög nyelvtörővel próbálod világgá fröcsögni a kreténségeidet, amit "szlovák" "nyelvnek" gúnyoltok? Egyszer valakinek csúnyán elgurul a gyógyszere tőled, meg a fajtádtól, aztán ki leszel belezve a g*cibe...

northern lights 2013.09.12. 08:21:21

Tegnap este fordult a kocka: szlovák nemzeti 11nek már matematikai esélye sincs mivel otthon kikapott... összesítésben max 6 pontot szerezhet(akkor lesz 18 pontja), de 2 éllovasnak már most 19pontja van

Cseheknek még van matematikai esélye, de sok a ha(bolgárok és a dánok nem szerezhetnének 3 pontnál többet)

Jelenleg a magyar válogatott áll a legközelebb a csoport második helyhez.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2013.09.12. 08:22:28

Majd adunk mi is receptet arra, hogy miként ne kapj ki otthon!
Első Lépés:
Legyen otthonod!
(már itt baj lesz, kedves "szlovákok")

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.09.12. 09:03:14

@Kurtz ezredes: Kedves ezredes, én a bundameccs után a helyedben mélyen hallgatnék! Amúgy, ami a szlovák meccset illeti, láttad? Egy nagyon szép mérkőzés volt, mindkét szurkolótábor remek hangulatot varázsolt, szuperek voltak. A bosnyákok pedig egy góllal többet rúgtak, tudod, a sportban kikapni is lehet, nemcsak győzni, ha a néző látja, hogy akarnak a játékosok. Mindenesetre ellenfelünk minket nem alázott meg, csak több szerencséje volt, mint nekünk. Aki sportolt már versenyszerűen életében – és nemcsak konditerembe jár izzadni és pofázni – tudja miről beszélek. Tudni kell kikapni is és nem veszik el a büszkesége sem! Az a nagybüdös helyzet kistáska, hogy ti még nyerni sem tudtok!

mayorlacko 2013.09.19. 13:46:40

Kedveském! Az a kis animáció ott sántít, hogy akad nektek egy szláv testvéretek északi irányban, akiket egyáltalán nem nevezhettek barátinak és miattatok. Tán rémlik valami a történelemből, amit a náluk is nagyobb germán barátaitok megsegítése érdekében aljaskodtatok anno.
Román tesóitoknak, akik biztosan annyira szlávok, mint ti, ott van a legnagyobb tesó, az orosz, aki mostanában nem dákbarát, valamint a kiváló szerbek sem tartoznak manapság a pánszláv egység megteremtöi közé, lévén egymás gyilkolászásában sokkal kreatívabbak, mint bárki tette ezt megelőzően velük valaha. De még ha feltételezzük is, hogy beindultok ti hősök, mi lesz a klasszikus felállással?
A német szó mond neked valamit? Rengeteg sváb él Magyarországon, gondolod, hogy majd csak úgy hagyják, hogy a szláv tenger egységessé váljon? Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy egy ilyen balhé lelassít pár millió embert és azok nem mind magyarok lesznek, talán pár szlovák lélek is eltávozik e gyarló világról. De tedd a dolgod nyugodtan, hiszen te csak békét akarsz, engedd meg, hogy idézzek egy klasszikustól: All I Want is Peace! A Little Piece of Poland, a Little Piece of Czech, a Little Piece of Hungary etc.
süti beállítások módosítása