dzsudzsak_gulyas.jpg

A hollandok ma magyar gulyást ennének, jussatok ki negyed évszázad után egy Vb-re!

• A magyaroknak saját kezükben a sorsuk

• A szlovákok tét nélkül meccselnek a jó hírükért

• A csehek még matekozhatnak kicsit

Hollandia-Magyarország

1986 után újra reális esélye van nagy világversenyre kijutni Magyarországnak  - a jugók elleni pótselejtezőt nem számolom ide, azt a lelkileg felbaszódott délszláv csapatot Puskásék sem tudták volna megverni - második helyen állnak a hollandok után, összesen annyi a feladat, hogy ezt a helyezést megtartsák, amelyet úgy tudnak abszolválni, ha a már továbbjutott hollandokat hazai pályán megverik.

Nem kell mondani, ilyenkor minden csapat kettőzött erővel küzd a pályán, és mi, akik sokszor fricskáztuk már meg a magyar csapatot és csupaszív, lelkes szurkolóit e nagyon is reális továbbjutási lehetőség kapujában csak annyit kívánunk: 28 csillagászati év után, jussatok már ki Brazíliába, az isten szerelmére! Nem kell foglalkozni zsémbes románokkal, törökökkel, csak behúzni ezt az utolsó előtti meccset és negyed évszázad után végre ti is megtapasztalhatjátok, amit mi átéltünk 2010-ben Dél-Afrikában!

Itt a magyar kezdő: Bogdán - Vanczák, Guzmics, Korcsmár, Kádár - Varga - Koman, Hajnal, Dzsudzsák - Böde Németh

Görögország-Szlovákia

Mi, szlovákok ugyanis ma már tét nélkül, a jó hírnevünkért és büszkeségünkért játszunk a harmadik helyről érkezünk Görögországba. Meg akarjuk mutatni persze mi is szurkolóinknak, hogy Brazíliában lenne a helyünk, de sajnos a második helyről a görögök és nem mi fenyegetjük a bosnyákokat. Ráadásul van mit visszaadnunk a görögöknek, kétszer találkoztunk a balkáni országgal, egyszer sem sikerült őket két vállra fektetni. Bíztató, hogy a kvalifikáció végére egész jól összekapta magát a csapat, erről a bosnyákok tudnának mesélni, még a hazai pályán elszenvedett vereség után sem tudtunk panaszkodni a srácokra. Ma este hasonló teljesítményt akarunk látni és akkor együtt tudunk örülni a magyar szurkolókkal!

Ami bosszantó, hogy Hamšík, a nápolyi csillag, nem lép a többiekkel pályára, távolmaradását egészségügyi okokkal magyarázta, no meg arról se feledkezzünk meg, hogy a dél-olasz klub a következő talján fordulóban a Romával játszik, nagy meccs lesz. A 35 millió euróra taksált sztárjátékosunkat Štefánik vagy Ďuriš helyettesítheti.

Várható összeállítás: J. Mucha - Pekarík, Škrtel, J. Ďurica, Hubočan - Pečovský, Kucka - Šesták, Štefánik, Weiss - A. Nemec

Málta-Csehország

Ha a magyaroknak a saját kezükben van a sorsuk, nekünk pedig már semmi esélyünk a továbbjutásra, akkor a csehek még egy kicsit matekozhatnak, nem sokat. Az mindenképp előnyös számukra, hogy Máltára mennek játszani, és bár nem lesz könnyű, azért jó eséllyel lehet számítani a három megszerzett pontra. Hogy ez mire lesz aztán elég, nem csak pepíkéken múlik, ráadásul érdemes nem gondolni a statisztikára sem: az utolsó négy kvalifikációs mérkőzésen összesen egyszer találtak a kapuba, háromszor pedig gól nélküli döntetlennel csikarták ki a döntetlen eredmény után járó egy pontot.

A csehek négy pontos hátrányban vannak a rájátszást/továbbjutást jelentő második hellyel szemben, ráadásul, ahogy a magyarok esetében is igaz, még ha kedvezően alakulnak is az eredmény Máltán és a többi mérkőzésen, figyelni kell a többi csoport második helyezettjeire is. És az utolsó fordulóban Bulgáriát is meg kell verni, nem lesz egyszerű.

Várható összeállítás: Čech - Rajtoral, Sivok, Suchý, M. Kadlec - Hübschman - Plašil, Hušbauer, Jiráček - V. Kadlec, Pekhart

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr35563133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.11. 14:37:38

Tiszta a kép: Mo. és Csehország is esélytelen.

Sir Galahad 2013.10.11. 14:44:43

"1986 után újra reális esélye van nagy világversenyre kijutni Magyarországnak" - irónia vagy szimpla gúnyolódás?

"Mi, szlovákok ugyanis...2 - na, ez mindent megmagyaráz. A szerző egy magyarul elfogadhatóan író szlovák, érthető a rendre tetten érhető magyargyűlölete.

TrollSlayer 2013.10.11. 14:51:24

az elmúlt három évben négyszer játszott Hollandia és legalább négy gólt rúgott a szintén pályán lévő magyaroknak, ennyi

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.10.11. 14:59:44

@Sir Galahad: Egyik sem. Kintről ez így látszik. Van esélyetek a rájátszásra, meg kell nyerni a meccset.

Ez a "magyargyűlölet" nálatok jobbikosoknál olyan mint a "cigánybűnözés", ami kétbites agyú embereknek megmagyarázza a világot? Múltkor asszem már kérdeztem, urnáig még el tudsz menni saját magad, vagy téged már buszoztatnak?

Hypofx 2013.10.11. 15:00:09

Pár dolog kellene hozzá:
1. SZERENCSE
2. Normális szakmai vezetés nem a régmúltból ittmaradt senkik, Egervári a 60 as években se lett volna jó nem hogy a mai focihoz
3. Focizni tudó játékosok
4. SZÍV

Ló Elemér 2013.10.11. 17:45:37

Csoda lenne a győzelem. A hollandoknak ráadásul kell a 3 pont, 8 közé akarnak jutni a világranglistán, plusz a belgák ezen a listán előttük vannak, és az nekik ciki. A pótselejtező esélye a románok ellen ment el, négy pontot kellett volna hozni ellenük egy helyett.

Noked-Lee 2013.10.11. 17:46:08

@Csehszlovák Kém: azt megkérdezhetem, hogy sikerült felmérni a pontos pártreferenciát egy kétsoros kommentből?
és ez nem ahhoz hasonló általánosítás, mint mikor egy liberális komment után valakit rögtön lezsidóznak?

dzsedáj 2013.10.11. 17:46:13

Semmi esélyünk a hollandok ellen, ez valami vicc.
5:1 eredmény hízelgő lehet, én ezt várom. Remélem nem 7-et vagy többet kapunk megint.

DezInf 2013.10.11. 17:46:25

@Csehszlovák Kém:

Ez teccett:))))

Galahad Sír mindenütt egy kicsit, de mijaf@cnak jár vissza oda, ahol nem szeret lenni, és ezt minden alkalommal ki is nyílvánítja ?
Mazochizmus?

Jack Solis 2013.10.11. 17:46:31

esély? ha vki megnézi ezt a számlálót akkor elképed azon mi van itt:
miotanemjutottunkki.com

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.10.11. 17:46:41

@Sir Galahad: Nem tót ez,csak egy angyalföldi zsidó hülyegyerek.Érdemes az elmebeteg ömlegését visszaolvasni,kávé helyett remek!

Tom és Jerry fan · http://www.tomesjerryfan.hu 2013.10.11. 17:46:45

Mennyi ideje is nem voltunk VB-n? Érdemes vetni egy pillantást a számlálóra: miotanemjutottunkki.com/ :D

ragehu 2013.10.11. 17:46:50

Azért nem volna elég behúzni ezt a meccset, ez maximum pótselejtezőt érne még csak.

Scagnetti 2013.10.11. 17:46:58

A VB már elment a két román meccsen. Matematikai esélyünk is csak azért van, mert a törököktől kaptunk egy ajándékot, megverték a románokat. Ez sem rajtunk múlt. A hollandok ellen csoda kellene, az meg ritkán jár errefelé. És még utána is lenne egy pótselejtező.

Az a helyzet, hogy ez a szar foci nem is érdemel kijutást. Szét kellene zavarni az MLSZ-t és a bajnokságot is a picsába, aztán alulról szépen feljutva felépíteni egy új bajnokságot úgy, hogy ne legyenek kivételezett csapatok, és kis kedvenc játékosok, mert teljesítmény addig sosem lesz, míg alibi játékkal is milliókat kereshetnek ezek a falábúak és a fejük fölött ülő múmiák.

ultracionista tájnigger 2013.10.11. 17:47:05

@Sir Galahad: dehogy szlovák. Ha szlovák lenne, akkor szlovákul írna. Csak egy troll. De most meglepő, hogy nem szítja a feszültséget a posztja.

Drago Brutic 2013.10.11. 17:47:19

20 45kor kezdődik? Akkor még van 3 óra 15 perc az álmodozásra. Plusz 5-10 perc a meccsből, kapott gól nélkül.
Na szóval, kijutunk Brazíliába, az aranylábúak a csoportkörben megcsapják Argentínát, közben az ultrás srácok szétkapnak egy-két favellát, a városligeti sörsátorban egyhetes karnevál lesz, a dobogókői szívcsakra hevesen pulzálni fog, azt hiszik, hogy földrengés. Németh Krisztián a VB gólkirálya.

Sir Galahad 2013.10.11. 17:47:32

Mellékesen: az nem kétbites gondolkozás, hogy akit zavar a magyarellenesség, az csak jobbikos lehet?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.10.11. 17:47:35

@Csehszlovák Kém: ez nem igaz
mindenki tudja , hogy nincs realis eselyunk
tehat duma
semmi eselyunk kijutni a VB-re
semmi

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.10.11. 18:10:37

@Scagnetti: Ahhoz képest, h milyen fospisztoly klubcsapataitok vannak, amit a magyar válogatott elért, többnyire, második ligás játékosaival, nem is olyan rossz eredmény. Az utolsó előtti fordulóig a ti kezetekben lehet a továbbjutás.

Amúgy meg, attól nagyobb mákot nem láttam, ahogy mi jutottunk ki a 2010-es Vb-re az utolsó meccsen a lengyelek ellen, szóval, mivel ahogy az ezeréves nemzet, úgy a magyar balsors sem létezik, most akár nektek is lehet malacotok. Dotoho!

@Noked-Lee: @Sir Galahad: Most akkor olyat játszunk, hogy nem tudtok semmit? :D Gyerekek, a jóravaló, de butuska jobbikosoktól/szélsőjobbosoktól erősebb kommentekhez szoktam.

zzzooo 2013.10.11. 18:11:28

@Csehszlovák Kém: Köszi a szurkolást! Sok sikert Nektek is! Szimpatikus, hogy szlovák nemzetiségűként nekünk is szurkolsz, én is viszonozni fogom! Hajrá mindannyiunknak!!!

igi1 2013.10.11. 18:15:09

Mindig a hülyítés. Akkor amikor már focizni se akarnak a "focisták"

Archenemy 2013.10.11. 19:43:39

"az isten szerelmére!"

Nagy I, mivel a keresztény/ábrahámi istenségről van szó, akinek a neve is Isten (mint egy kovács, akinek a neve Kovács). Akkor is, ha nem gondolod, hogy létezik, mivel Luke Skywalker se létezik, és az is nagybetű.

Lasombra 2013.10.11. 19:43:53

oké, tegyük fel, hogy az első pár percben kiállítanak 3 hollandot, beleértve a kapust. ez annyira összezavarja őket, hogy rúgnak három öngólt, így csak 2:3-ra tudnak feljönni a végére.

de utána még mintha lenne egy pótselejtező. nem picsafüst csapatokkal.

ja, és asszem, van olyan figura is, hogy megvan a 2. hely, de még pótselejtező se. legrosszabb 2.

szóval falatonként kell megenni azt az elefántot, nem egyben.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.10.11. 19:54:46

@Archenemy: Felhívom a figyelmed a számodra szomorú tényre, hogy itt most olyan állandósult szókapcsolatban szerepel a kérdéses szó, amelyet a mai magyar írásgyakorlat alapján kisbetűvel írjuk: jussatok már ki Brazíliában az isten szerelmére, isten a tanúm, nyerhetnek a magyarok a hollandok ellen, vagy az isten bassza meg az okoskodó kommentelőjét mondatokban bizony kis bötű lesz az az i.

Amúgy persze igazad lenne, de itt most lyukra futottál, istenbizony.

Na, adjon az isten.

Papageno68 2013.10.12. 09:12:14

@Csehszlovák Kém: Még így a borítékolható eredmény (és életemben először magyarok ellen megjátszott fogadások) után is azt mondom; tökéletesen igazad van. Ebből a bajnokságból + közepes ligák c csapatainak cserepadosaiból, meg a kicsit tehetségesebb, de tökéletesen motiválatlan srácokból ennyit kihozni, ha nem is csoda, de szép teljesítmény.
süti beállítások módosítása