390134_233430500049715_1919196328_n.jpg

Békategóriás antiszemita pojácára emlékeztek a Fidesz szlovákiai szövetségesei Szimőn és róla elnevezett díjat adtak át. Botrány!

A Fidelitasszal és a Fidesszel szoros együttműködésben szervezte meg az MKP-Via Nova nyáron a Martosi Szabadegyetemet Szlovákiában. A korábban több szálon a Jobbikhoz erősen köthető és a szélsőjobb párttal együttműködő szlovákiai magyar ifjúsági szervezet tagjai a nagymagyarország-térképes pólót, Szávay Pistát polgári outfitre és Kövér Lászlóra cserélték, amiről és akikről csak az első pillanatban látszik az, hogy két különböző jelenségről beszélek.

A mókás, műkedvelő fiatalok immár sokadszorra tesznek alá a magyarországi kormányzó pártnak.

Ugye emlékeznek még: az idén májusban a Budapesten szervezett zsidó kongresszus után nem egészen két hónappal a Fidesz által szponzorált és politikusaival is megtámogatott Martosi Szabadegyetemen a Cion bölcsei antiszemita könyvet is megvásárolhatták az érdeklődők. A botrányról, amelyet a paramter.sk írt meg először, Izraelben és sok más európai országban is olvashattak.

A vállalhatatlan eszmék hirdetésére és népszerűsítésére újabban szombaton került sor Szimőn. Régi ismerősünk az MKP-Via Nova és egy az új besztercebányai megyeelnök Marian Kotleba szellemében nyíltan neonáci alapvetésű, „nemzeti radikális” Levédia Kör szervezésében egy fiatalon meghalt szélsőjobboldali figurára emlékeztek, aki mellesleg versírással is próbálkozott.

A Kantár Csabáról - mert róla van szó - elnevezett díjat olyan 35 évesnél fiatalabb személynek adják, aki magyarságot vall, irányít el minket Vésey Kovács László, a Via Nova sajtófelelőse. Amiről a sajtós kolléga hallgat: Kantár magyarságvallásának szerves része volt a zsidóellenes és a „nemzetellenes” érzelmek felvállalása is, az ifjú költőpalánta a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) és Csurka István csodálója valamint egy szlovákiai neonáci sejt megalapítója is volt!

Kantár Csaba a zsidó-kérdésről: „A zsidó-kérdésem megszületéséről és fejlődéséről van szó, hogy ne kavarjam tovább a mondatokat, mint Tristan Tzara a dada-kollázst.”

„A baj nem is azzal van, hogy a zsidóság egy jelentős rétege folyton-folyvást a fazék közelébe törekszik, hiszen minden nemzet minden tagja érdemei szerint akar részesedni abból az államhatalomból, melynek szolgája. Hanem a merőkanala mélységével és az ételadagok minőségével, nagyságával.”

Kantár Csaba az antiszemitizmus vádjáról: „Ha nézeteim miatt mégis az antiszemitizmus vádjában részesülnék, akkor vállalom a bélyeget”.

Kantár Csaba a holokausztról: „Sajnos vagy sem, de pusztán csak a holokauszt miatt nem tudom jobban sajnálni a zsidókat, mint a saját fajomat.”

Kantár Csaba a MIÉP-ről és Csurka Istvánról: „Mindig rettentő sokat mondott, s amit mondott, az annyira igaz, annyira természetes számomra, hogy nem tudok tőle pontosan idézni. Ezen a számomra első nagygyűlésen egyetlen dolog tűnt különösnek, méghozzá a mód, ahogy az Igaz szóhoz jut.”

De álljunk még meg egy pillanatra, nézzük meg, milyen társaságba „keveredett” a mostanában úton-útfélen „magyarságvállaló” Fidesz-szövetséges MKP ifjúsági szervezet:

levedia_560.jpg

A Levédia Kör honlapja már nem, de fóruma még mindig elérhető az interneten: egy nettó antiszemita, rasszista, irredenta társaságról van szó. A fórum hozzászólói keveslik a Dávid-csillagot a honlapon, „zsiráfoznak”, amely a szélsőjobb szubkultúrában a „zsidó” szó alternatív megfelelője, és teljesen természetes módon hisznek az országhatárok megváltoztatásában is.

levedia_borka.jpg

A szervezetet 2000-ben alapították, elnöke: Borka Zoltán. Kapcsolattartó: Kantár Csaba. Egy tizenhárom évvel későbbi megemlékező cikkben a szerző ugyanakkor magát Kantárt tatja a szervezet megalapítójának, amelynek célja a „nemzettudat ébrentartása" lenne. Borka „elnök úr” kulturális szórakozása napjainkban az Airsoft és a fradi-meccsek mentén vegetál, utóbbin előszeretettel pózol „Sieg heil” köszöntéssel és nyíltan örül Kotleba sikerének.

borka_560.jpg

Két dolog gyakorlatilag biztos:

• Az MKP-Via Nova a jelek szerint Berényi elnök támogatásával minden követ megmozgat a szélsőjobboldali, náci szavazók megszerzésért is, hogy a szlovmagyar akolon belül versenyben maradjon a népszerűbb Híd párttal

• A magyarországi Fidesz a szlovákiai fiókszervezetévé degradálódott MKP stratégiáról vagy nem tud, vagy hallgatólagosan támogatja, ami azért több kérdést is felvet.

• Belefér-e az antiszemita, neonáci eszmék felvállalása egy magát konzervatívnak, elemzők által jobboldali-populistának mondott párt szavazatszerző stratégiájába?

• Úgy tűnik: igen. Adódik a kérdés: az akció egyben a Fidesz nyitását is jelenti az antiszemita szélsőjobb felé?

Szígyen a felvidéki magyarokra nézve, hogy az alsó hangon vitatott személyiségű, hivatalosan háborús bűnös Esterházy gróf után és mellett olyan „példaképeket” állítanak a felnövekvő ifjúság elé, akik a faji alapú politizálás gondolatában hittek. Mondjuk már végre ki: a „nemzettudat” és „magyarságvállaló” bullshit-generátor alatt a hitleri Németország náci eszméit valló vagy azzal szimpatizáló alakok lassan, de biztosan polgárjogot nyerhet a szélesebb közvélemény előtt is. Kíváncsian várjuk mikor nevezik át a budapesti Kodály Köröndöt végre Adolf Hitler térnek, rend a lelke mindennek, ugye.

A magyar kormány 2014-et a magyar holokauszt évének nyilvánította. A magyarok szembenéznek múltjukkal, üzeni a fideszes propagandagépezet. Kérdés, hogy a Cion Bölcsei coming-outja, gyanús körülmények között megrongálódott Radnóti szobor, a hétvégén megrongált budapesti Hanuka-gyertyák, hogy csak hirtelenjében említsek pár botrányos esetet, mennyire árnyékolja be ezt a törekvést. Kínzó kérdés, vajon a Fidesz pártvezetése meddig fogja hagyni az MKP bénázásait, mellényúlásait vagy csupán arról lehet szó, hogy a második világháborúban milliók halálát okozó eszme, minden hivatalos póza ellenére, a mai magyar kormányzópárt egyik ideológiai alapvetésévé vált?

 

45 komment

Címkék: #fidesz #mkp #neonáci #szlovmagyar #via nova #kantár csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr405669651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.02. 07:32:37

A beidézett mondatok javarészével szinte mindenki egyetért.

Leszámítva a magadfajta magyargyűlölő, bérrettegő seggfejeket.

liebend 2013.12.02. 07:34:00

Érdekes cikk, lebben a fátyol, de amit írsz, azért még nem szarom össze magam, hogy jönnek a nácik, sőt már a spejzben és a Fideszben vannak, mint alig finoman néhány -olykor izzadságszagú - logikai ugrással szelíden sugallni próbálod. De Te ettől még összeszarhatod magad és írhatsz róla, Te dolgod. Viszont Esterházyról leszállhatnál. Őt nácinak feltüntetni, amolyan marxista történetírói skatulyázás. Legalábbis a magyar történetírásban, (cseh)szlovák szemszögből egy erkölcsös ember puszta mószerolása, csak azért, mert magyar.

Baloldali érték 2013.12.02. 07:34:17

Jaj, már megint itt a náááciveszéjjj! Meneküljünk!!!

hegyiattis 2013.12.02. 07:34:21

Ez egy nagyon sok csúsztatást, szélsőségességet, gyűlöletet tartalmazó, uszító cikk. Csak 1 kapásból: semmi gyanús nincsen a Radnóti szobor ledöntésében. Baleset. Egy bal...sz okozta. Ennyi. Rosszindulatból, butaságból 5-ös a szerzőnek. Ostoba tahó.

Wanker 2013.12.02. 07:34:36

Olyan ez, mint a Killer Barbie.
tinyurl.hu/oejM/

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.02. 07:38:41

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Tehát akkor mégis igaza van Kertész Ákosnak!

@liebend: @Baloldali érték: Hol írtam volna, hogy a náciktól valaki is összefossa magát? Ostobatól van a legkevesebb oka vkinek is félni, viszont meg kell írni, ha egy magát nemnácinak mondó politikai párt ezeket a retardokat támogatja!!!!

@hegyiattis: Jelzőidet elolvastam, de van-e véleményed is? A Radnóti szobor pedig bűzlik, a rendőrség hallgat, és az eset sem úgy történt, ahogy a megfogott "elkövető" vallotta.

Flúgatlan 2013.12.02. 10:07:01

Jujjj! Jönnek a nácikok! Rettegjünk!

Röhej ez a cikk.

Csak egy a sokból: A Radnóti szobrot egyértelműen egy véletlen baleset, egy hülye autós döntötte ki, nem volt ott semmi célzatosság. Naná, majd valaki a mercijét áldotná be egy szobordöntésért, mi?

A fő részről meg: milyen titkosszolgálatot kellene működtetni a Fidesznek, hogy az ilyen közvetett "szövetségesek" minden dolgát ellenőrizzék és ha kicsit is nem tetszik, akkor elhatárolódjanak?

Kanta Csaba idézetei a zsidókról meg sem közelítik számtalan szalonképesnek tartott zsidó véleményét a nemzsidókról. Pl. Kertész Ákos, amikor az egész magyarságot hasonlítgatta disznóhoz. Minden párt ellen is írsz hasonlókat, aki Kertész mellett kiállt?

Én mindkét esetet nemkívánatosnak tartom, faji vagy néphez tartozás alapján nem szabad sommás ítéleteket hozni, de legyünk szimmetrikusak az érzékenységben.

平八 2013.12.02. 10:07:34

"gyanús körülmények között megrongálódott Radnóti szobor"
Hahaha, látom, nálad is beindult az agymosógépezet. :D
index.hu/belfold/2013/11/19/diszkobaleset_aldozata_lett_a_radnoti-szobor/
Ejj, ez a fránya neonáci köd, meg a holokauszt-tagadó SLK Mercik... Amúgy egy roma srác volt a sofőr, de ez tényleg mellékes.
Kezdesz olyan lenni, mint a szenilis vén hülyék az öregek otthonában, akiknek ha kihűl a leves akkor az a kommunisták miatt van. Egy picit túlpörögsz, barátom.

2013.12.02. 10:07:57

Nem értelek. Nem értem, és soha nem is fogom megérteni ezt a fröcsögő, aljas, sugalmazó, iparszerűen járatott heccelést, amit állítólag intelligens, magasan művelt fajtád művel, veled az élvonalában.

Nem értem, minek köpdöstök állandóan a benneteket megismerve elutasítók arcába, talán majd ettől jobban fognak kedvelni titeket?

Ahelyett, hogy a tiéitek országában, a magatok közösségében élnétek boldogan, félelmek, és az elméteket befonó "vad kényszerképzetek" nélkül. Lassan tényleg a fajtád a világ egyetlen neonácija, de már kb. a tengeri népek vándorlása, meg az asszír-babilóniaiak óta.

Kívánom, hogy a hazám és a népem bántásánál tényleg ne legyen soha nagyobb élvezeted. És ha majd egyszer felnősz, és belátod, miket műveltél, felkérésre, vagy anélkül is, "önként, kéjjel",

majd emlékezz vissza azokra, akiket itt lenáciztál, anélkül, hogy elgondolkodtál volna az általuk leírottakon - cskúgy, ahogy felvilágosodott, és szupertoleráns néped szellemi vezetői, atyamesterei, és megmondóemberei hirdetik.

De tudod mit, addig is a zorbánnal és a sleppjével együtt takarodj végre el te is, meg az ésdes testvéreid is, a pokolba. Lehetőleg még a választások előtt, ha szabadna.

notib 2013.12.02. 10:08:08

CsehszlovákKém: te kis DK-s provokátor, ha szerinted Esterházy háborús bűnös volt, Benes meg a becsületes, demokrata, akkor te legalább akkora barma vagy Istennek, mint az általad elítélt Kantár Csaba és társulata...

jogtörpe 2013.12.02. 10:08:19

Esterházy János csak nálatok Szlovenszkóban háborús bűnös. És csak szovjet bolsevik segítséggel kerül Csehszlovák börtönbe. Ha a szovjetek nem nektek adják ki, más lett volna a sorsa. Bár hazáját akkor sem hagyta volna el, és elfogjátok megint, hiszen halálra ítéltétek.
Foglalkozz inkább azzal, hogy mi történt Dévénynél amikor Stúrék arra kirándultak és szellemeket idéztek.

Wrex 2013.12.02. 10:08:39

@Csehszlovák Kém: "A Radnóti szobor pedig bűzlik"
Ó igen, el is felejtettem, ha egy random baleset történik egy random helyen aminek az egyik résztvevője legalább egy kicsit zsidó, a másik meg kicsit sem, az automatikusan náczirasszistafasiszta gyűlöletbűncselekmény.

"a rendőrség hallgat"
Naja, végülis ebben az évben csak ez az egy közlekedési baleset történt, ezért erről minimum egy novellát kell írni. Jaj, bocsánat. Ebben az évben tényleg csak ez az egy közlekedési baleset történt, AMIBEN SZEREPELT EGY ZSIDÓ. Vagyis nemhogy novella, hanem azonnal szólni kell Szpílbergnek, itt van egy újabb Oscar-eső-esélyes filmtéma, amit természetesen szintén csak fekete-fehérben lehet forgatni, mert attól olyan fene valósághű lesz. Tulajdonképpen ez az eset is a náczi és a zsidó nép (Merci vs. Radnóti) közötti ütközőpontot jelképezi, és aki mást gondol, az minimum szélsőséges antiszemitanáczi.

"az eset sem úgy történt, ahogy a megfogott "elkövető" vallotta"
Bizonyára úgy történt, hogy az az átkozott náczirasszistafasiszta meglátta a Radnóti-szobrot, és elkiáltotta magát: Azannyát, ma még nem is náczultam egy jót! Nosza, döntsük le, de ízibe! Ide a Mergát, úgyis a zsidóktól kapott hitelből vettem, tehát ha összetöröm akkor duplán náczulok! Rajta!!!

pánpéter 2013.12.02. 10:08:52

ismét egy ostoba bérrettegő, aki előveszi a már oly sokszor használt, és mindenki számára ismert fasiszta kártyát.
rettentően ostoba és szánalmas próbálkozás ez.
ez egy sima nemzetromboló, magyarságtudatot irtó blogbejegyzés, mely erősen uszító, szélsőséges, gyűlöletkeltő, aljas, félrevezető.
ehhez csak gratulálni tudok, mind a szerzőnek, mind az indexnek, hogy címlapra került (indextől nem is vártam mást).
továbbá jó munkát kívánok a továbbiakban. jó fasisztázást, nácizást, antiszemitázást a jövőben is. bár, ha lenne 1 csöppnyi eszed - nincs, nem is volt, és nem is lesz - pontosan tudnád, hogy ez a fasiszta ütőkártya már nem jön át, erre a fajta hazugságáradatra itt nálunk, Magyarországon már nem vevő senki.
maximum a hozzád hasonló belvárosi bérrettegők. és ennyi.

meg e értem (törölt) 2013.12.02. 10:09:07

és ezek a csicskák szavazzák meg nekünk megint négy évre ezt a tróger bandát?

lassan már csak a budapesten élő magyaroknak nem lesz szavazati joga

Cariotis 2013.12.02. 10:12:51

Ezt a cikket nehez lesz alulmulni.
Na vajon miert hallgat a media a Radnoti szoborrol? Talan mert ciki, hogy be kellene ismerni, hogy egy eljaras alatt levo cigany volt autoval, aki megvarta amig kitisztul a vere es csak utana setal be, hogy en voltam?... Eroltetett ez az egesz.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.02. 10:20:08

@Cariotis: @Wrex: @平八: @Flúgatlan: Ejnye, nem felakadtatok a cikk leglényegesebb pontjánál? A többi állításomhoz nincs is észrevételetek? Vagy szerintetek az normális, hogy a Fidesszel együttműködő szervezetek neonácikra emlékeznek? Rendben, de akkor ne tessék sírni, ha annak neveznek, amik vagytok: antiszemiták.

Radnóti szoborhoz, kedves agymosottak: kurvára nem egyértelmű, hogy mi történt, az állítólagos "tettes" vallomásával csak pont totál ellenkező irányban csapódott be a gépkocsi a szoborba, azaz szemből. A helyszíni fotók alapján is látszik, h a szobor mögötti tuja pont az ellenkező irányba dőlt ki, mint ahogy "tettesünk" állítja, pech. Vajon miért nem válaszolnak érdemben az ezekre feltett kérdésekre, felvetésekre? Mitől fél a rendőrség? Senki nem fél a náciktól, az államvédelmi szervek félnek elmondani az igazságot az eset kapcsán. Arról nem is beszélve, vajon a rendőrség miért tüntette el piszok gyorsan az eset nyomait?

Cariotis 2013.12.02. 10:32:42

@Csehszlovák Kém: A tobbire mar csak ezert sincs reakcio, ha ennyire komolytalan sugalmazas is megjelenik benne. Kevesebb rosszindulattal boldogabban elhetnel.

2013.12.02. 10:33:15

Ami pedig Radnóti elgázolt szobrát illeti, - amelynek ihletőjét tisztelem és becsülöm, mert veled ellentétben ő még az utolsó szavaival sem ezt a népet köpte le, mivel egy NÉMET nyelvű mondatot idézett, melyet fölötte mondtak -, nehéz elfogadni, hogy pont az egyik ajnározott drogos, bűnöző cigányotok nyomta telibe?

Aljasságotok úgyszólván határtalan, pedig még ez a cigány is sokkal becsületesebb volt nálad, hisz szinmte azonnal előállt, és bevallottaa, merőben szokatlan módon, de állítom, ha megkérdeznéd őt Radnótiról, hát val'szeg azt sem tudná, eszik-e vagy isszák.

Lásd a legutóbbi Radnóti-szobros esetet, mikor egy önkormi rejti el félelmében a saját Radnótiját, nem kicsit azért, hogy ezt a cigányos bakit egyszerre feledtesse, és orvosolja, pedig ezzel csak szánalomra méltók.

Külön köpedelem, hogy a magyarság egyik legnagyobb költőjét szélsőliberális fétissé és bálvánnyá aláztátok, de ez is legyen csak a te meg a tiéid sara. Ő tagadna meg benneteket a szemétségeiteket látva legelőször, ha ma élne. Gondolom, te a verseivel a párnád alatt kelsz és fekszel, minden nap, nemde?

Mi az, hogy a szobordöntő cigó ügye kétséges? Max. neked lehet az, aki a felfoghatatlanul nívós szinteden képtelen vagy a saját testvéreid és hiteseid által gőzerővel nyomatott manipulációt és provokációt meglátni mindabban, ami pont azért történik, hogy a fajtád hergelődjön, és tovább uszíthasson.

Azért kétséges a cigány tette a számodra, mert arra idomítottak téged is, hogy minden neked nemtetszőn rezegtetett bokorban kizárólag nyilasnácifasisztát láss és láttass, de még mindig nem veszed észre, hogy már rég nem a hozzád hasonlóaknak, és a veled egy gyékényen árulóknak (!) írsz. Vagy pedig - mint ezt már sokszor mondtam - direkt csinálod.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.02. 10:34:11

@ekszvájzed: te rasszista seggfej, mi az, hogy "bűnöző cigányok"?

Gyere vissza másik nickkel, szevasz!

Nagykevély 2013.12.02. 10:48:56

@Csehszlovák Kém:

Apropósz, mi a véleményed erről a röhejes, hitlerbajszos tótról, akit Bánszkábiszticába' megválasztottak Gauleiternek...?
Szörnyű mik történnek egy ilyen européer kultúrállamban.
Iszom a szavaid előre is!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.02. 10:53:56

@Nagykevély: Látom, miután e poszt alján feltett kérdésekre senkinek sem sikerül válaszolni, úgy tűnik a Fidesz nyíltan a neonáci egyesületekkel bratyizó és együttműködő szövetségesei pártján áll, ezért témát terelsz.

Persze hiába, mert csak annyi jön le, hogy régen jártál a dotohon, többet kéne olvasnod, tessék, szlopáld szavaim:

dotoho.blog.hu/2013/11/10/robbantott_a_szlovak_szelsojobb

Eric Teodor Cartman 2013.12.02. 11:03:40

Mennyit kapsz ezért a mocskos szövegért Drótostót?

silent76 2013.12.02. 11:03:55

Undorító, hazug ember vagy, ez látszik abból, amit a Radnóti szoborról leírtál.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.02. 11:05:41

@silent76: Ez a személyeskedő fiszfasz reakció lenne az érdemi cáfolata meglehetősen konkrét állításaimnak, kérdéseimnek?

Hoppácsak, ki is az agymosott, kedves nácikok? :D :D :D Egyszerűen senkik vagytok, ez megint (és mindig) bebizonyosodott.

平八 2013.12.02. 11:31:30

@Csehszlovák Kém: "A többi állításomhoz nincs is észrevételetek?"
Talán mert rendszeres kommentelőként pontosan tudom, hogyha egynél több hazugságodról és megtévesztő mondatodról rántom le a leplet, akkor egyszerűen nem engeded publikálni? :) Nagyon fair és korrekt megoldás. Van vagy egy tucat scrrenshotom ilyenről, még mielőtt, szóval nem kell játszani a nagyokost, tudod, nem nehéz egy versenyt megnyerni, ha csak te indulsz rajta és még te is szervezed.
Amúgy mióta vagy helyszínlelő? Nettó baromságokat beszélsz össze-vissza. Nem messze megtalálták az összetört autót, a nyomok ott voltak rajta, az amúgy uzsora-bűnöző faszi meg beismerte a tettét. Megint: okoskodás, okoskodás ész érvek nélkül. Tuját gondolom nem láttál még, csak meséltek róla. az alapból olyan növény, hogy össze-vissza áll.
Ilyen volt előtte: pctrs.network.hu/clubpicture/7/1/_/radnoti_szobor_71855_135059.jpg
Ilyen volt a baleset után: www.kisalfold.hu/kidolt_es_osszetort_az_abdai_radnoti_szobor_-_foto/cikk/236/2358135/2.jpg

A fizika nevében is elnézést kérek, hogy egy száguldó Mercedes több kárt tud okozni, mint egy fél szobor, amelynek maradványai amúgy látszódnak is a második képen, pont ott, ahol a legnagyobb pusztítás történt. Az meg, hogy egy ittas faszi, aki épp totálkárosra tört egy drága autót, este, ködben pedig nagy valószínűséggel nem fogja helyesen megállapítani, merre dőlt a szobor, főleg, hogy azzal az erővel el is hajtott a helyszínről. Gondolkozz már egy picit bakker, főleg, ha egy másik országból pofázol, még annyi közöd sincs hozzá.

Radnótit pedig annyira utálják a "nácikok", hogy pl. a Jobbik gyakran posztol ki Radnóti verseket. Tudod miért? Mert veled ellentétben szerette és tisztelte a hazáját és nem mellesleg a magyar líra egyik legnagyobb alakja, nekem is a kedvencem.

Wrex 2013.12.02. 11:31:47

@Csehszlovák Kém: Bocsi, én a cikket nem olvastam el (minek fárasszam magam egy újabb magyargyűlölet-áradattal), hanem csak azt a hozzászólást amire reagáltam, abban meg ez volt az egyik kiemelt dolog.

Egy másik hsz-hoz pedig: azt írtad, "mi az, hogy "bűnöző cigányok"". Nagyon egyszerű: olyan cigányok, akik bűnöznek. Ugyanis léteznek olyan cigányok akik bűnöznek, és az ő esetükben ez a jelzős szerkezet nyelvtanilag, stilisztikailag és jogilag is tökéletesen helytálló. Ugyanolyan, mint pl. a "bűnöző magyarok" vagy épp "bűnöző szlovákok". Merthogy a magyarok ill. a szlovákok között is vannak olyanok akik bűnöznek.

"meglehetősen konkrét állítás"
vs.
"A Radnóti szobor pedig bűzlik"
bár lehet hogy épp levetted a zoknidat amikor ezt írtad. A "személyeskedő fiszfasz reakció"-t pedig meg tudom érteni, tekintve hogy te is épp ilyen "személyeskedő fiszfasz reakció"-kat szoktál előadni igen sokszor.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.02. 11:37:08

@平八: @Wrex: Próbáljátok meg feldolgozni ezt a cikket és a benne szereplő fényképeket!

www.inforabakoz.hu/hir_olvas/permalink:tobb-sebbol-verzik-a-szobordonto-tortenet-2013-11-20-162326/

Aztán ha van értelmes válaszod, gyere vissza, ne félj leírni nekünk! Remélem, nem fog kiderülni, hogy a forgalommal szemben száguldó, ámokfutó Radnóti- szobor, a vele szövetséges örökzöldekkel nekihajtott egy szabályosan közlekedő Mercedes gépkocsinak!!!

csumi.

bispora 2013.12.02. 12:48:35

Ezt most jó volt olvasni, aláztak rendesen. Arra gondolni sem merek, egy semleges site-on, ahol nem Te cenzúrázod a beírásokat, hogyan mosták volna fel veled a padlót.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.03. 08:01:05

@bispora: Úgy olvashatod, hogy a legendával ellentétben, minden kommmentet beengedek!

@csentecsa: Esterházy elárulta saját hazáját, Csehszlovákiát. Kémkedett, jelentéseket tett álnéven egy szomszédos náci vazallus állam javára.

Tízezerszer leírtam: a zsidótörvények elleni tartózkodása egy modoros keresztény cselekedet volt, ami maximum arra volt elegendő, hogy az utókor ezzel magyarázza be magának milyen Rendes Magyar Ember volt ez a fasiszta. A Zsidó Kódex megszavazásakor már javában zajlottak a szlovákiai deportálások, amelynek lehetővé tételét biztosító jogi hátteret végig és indig megszavazta, együtt Tisoékkal.

Ez nem kiállás, hanem alsóhangon kollaboráció.

Ezt pozitív példának beállítani? Olyan, mintha félholtra vert volna valakit, majd a végén megigazítja az összevert testen a ruhát, hátha jobban érzi ettől magát. Köszönöm, hogy segíthettem.

liebend 2013.12.03. 08:02:15

@Csehszlovák Kém: Kommentem lényegére, magycseh barátom - "magycseh" hogy éljek a terminológiáddal - mi van Esterházyval? Miért kenegeted fekáliával az emlékét?

ultracionista tájnigger 2013.12.03. 08:02:30

Lassan ott tartunk, hogy egy antiszemita cigány direkt kidöntötte egy olyan ember szobrát, akiről fogalma sincs kicsoda, testi épségét és pénzt nem kímélve. :DDD Komédia.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.03. 08:07:53

@liebend: lásd válaszom fent @csentecsa:-nak. Neked is ugyanezt tudom mondani, tanulj, okosodj.

@ultracionista tájnigger: Nem. Lassan ott tartunk, hogy Radnóti Miklós hazafelé tartott egy győri diszkóból beekizve Abda irányába,amikor a átlépve a sebességhatárt ütközött a Mercédesszel. Ezt követően megpróbált elrejtőzni a tuják között, de ledőlt a talapzatáról.

(A cigányozásért pedig kapsz egy utolsó figyelmeztetést, utána repülsz).

CoolKoon 2013.12.03. 08:08:56

@Csehszlovák Kém: Hogyismondjam az Esterházy-ellenes kirohanásért konkrétan a kurva anyád (most ne menjünk bele, hogy miért, de nekem az is elég, hogy az angol Wikipédián konkrétan az ilyen magadfajtákkal szoktam vitatkozni többek között Esterházyról is, és -hozzád hasonlóan- ők is képtelenek arra, hogy bármiféle épkézláb érveket hozzanak fel).

Ami pedig a hírt illeti, direkt megnéztem a szlovákiai "nemmagyar" sajtót (pl. az Új Szó oldalát), és még csak utalást se láttam az általad említett botrányra (sőt, még a kedvenc oldaladon, a Paraméteren se!). Na ennyit a dolog "hírértékéről". Vagy mondom másképp: ki a francot érdekel, hogy a Vianovások valami nevenincs szervezet embereivel közö szeánszot tartottak? Ha átjön Tótországba az idióta szarkeverő Toroczkai és fingik egyet, azt is lehozod majd?

silent76 2013.12.03. 08:09:11

Egyébként meg felhívnám a figyelmedet Magyarország alaptörvényének IX. cikkének (5) bekezdésére: "A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat a magyar nemzet, a
nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére . Az ilyen
közösséghez tartozó személyek — törvényben meghatározottak szerint — jogosultak a
közösséget sértő véleménynyilvánítás ellen, emberi méltóságuk megsértése miatt igényeiket
bíróság el őtt érvényesíteni." Te egyfolytában a magyar nemzetet gyalázod. Vigyázz, nehogy összefogjanak és feljelentsenek. Sok embernek a bögyében vagy.

silent76 2013.12.03. 08:09:33

Hüüüha, valaki írt egy rosszindulatú cikket. Te meg bekajáltad. Agymosott.
szlovnáci. Hazaáruló.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.03. 08:19:29

@CoolKoon: Kurvaanyázásod téged jellemez, kommented bent hagyom, ezzel is csak magadat égeted.

Esterházy ellen érveimet lásd feljebb @csentecsa:-nak írt válaszomban.

Hírérték: azért a guglit majd még tanuld meg kezelni: www.felvidek.ma/felvidek/kozelet/42918-szombaton-adjak-at-a-kantar-csaba-dijat

Amúgy a parameter és az ujszo.com miért is "nemmagyar"? Csak nem megint egy újabb példa kirekesztő náci érvelésedre? Ahol tudsz, pofára esel :D

A parameteres cikk és az itteni kommentek intenzitását és a nácikok hisztijét olvasva igencsak van hírértéke, hogy írtam róla, fáj az igazság mi, kisbarátom?

@silent76: Muha :D Fel akarsz jelenteni? Tegyed! Nehéz lesz olyan bíróságot találnod, aki nettó antiszemiták és nácik mellé fog állni. Sugalmazásoddal ellentétben semmiféle magyar nemzetet nem gyalázok, hanem a körtére azt mondom körte, az almára pedig azt, hogy alma.

"Rosszindulatú cikk" - ennyi? Érvek semmi? Látom nem sikerült megcáfolnod továbbra sem állításaim, miért bűzlik a Radnótiszobor esete, haladsz tovább a mocskolódás mentén. Hát égesd csak magad tovább!

平八 2013.12.03. 08:21:31

@Csehszlovák Kém: Köszönjük az offot, újfent tele nettó baromsággal.
Tán azért vágták ki a tujákat és vitték el a szobrot, mert restaurálni szeretnék (#yolo)? Mily' meglepő, igaz? Nem, majd otthagyják több hónapig, csak a kedvetekért (#swag). Sőt, még az is teljességgel elképzelhetetlen, hogy a nagy kertrendezés közben a gyökeret (ez esetben nem téged) is feltúrták és azért áll máshogy (#twerk). Össze lehet hasonlítani az általam linkelt második képet, ami a baleset után készült és azt, amit a cikkben linkeltek (#selfie). Teljesen máshogy áll a kettő egymáshoz képest és ahhoz képest viszonyít, amit ő, a takarítás után fotózott, nem ahhoz, amit hamarabb készítettek. Szenzációs, és erre alapozod a nagy históriát? Szomorú, barátom, ez nagyon szomorú. Esetleg szeretnéd még jobban beoltani magadat vagy mára ennyi elég?

Wrex 2013.12.03. 08:21:37

@Csehszlovák Kém: Elolvastam. Az egész cikk arról szól, hogy nem Győr felé, hanem Győr felől haladt az autó. So what?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.03. 08:56:06

@平八: Tényleg nem veszed észre, hogy folyamatosan égeted magad? Ráadásul a cáfolatnak még csak a közelébe se kerültél, LOL, kertrendezés :D Mert azt csak úgy kézzel, fűrészelés közben át lehet fordítani?

"P Szabolcs azt állította, hogy Győr felé tartott"

1. Nem haladhatott Győr felé, hiszen a fotó Győr felőli ütközést mutat, a gyökerek Abda felől a gyökerek a földben vannak.

2. Győr felé az út mentén mély árok van.
- ott nem lehet kocsival átmenni
- az 1-es úttól a szoborig nincs gépjárműnyom
- a szobrot teljesen körbenövő tuján nem lehetett volna áttörni

3. P Szabolcs: "Fékezése ellenére autójával a tujákon keresztül az emlékműnek ütközött, amely kettétört."

csakhogy: Csakhogy a kockaköveken nem láthatók féknyomok.

Tehát:

A szobrot tehát minden valószínűség szerint egy frontális ütközéssel döntötték le. Ebből azonban az következik, hogy az autó – amennyiben az emlékművet valóban egy autóval rombolták le – nem tarthatott a főútvonalon Győr felé, és közvetlenül az ütközés után nem is folytathatta az útját.

A szobor mögött ugyanis vége volt az útnak. A vezetőnek a súlyosan sérült járművel egy bonyolult fordulási manőver után vissza kellett volna mennie, és a sűrű ködben meg kellett volna találnia a főútra vezető leágazást. Talán így történt.

Mindenesetre mindez nem felel meg a rendőrség leírásának.

@Wrex: "So what?" csak annyi: h az állítólagos "tettes" azt mondta: Győr felé hajtott.

Ez pedig ellentmondás, nem kicsi.

A rendőrség kussol, a kérdésekre nem válaszol, viszont mindent tud, ahogy a "magyar" kormány is már tudott mindent előre, már akkor is, amikor nyomozott a rendőrség. Diszkóbaleset, hát persze. Aki agymosott, az el is hiszi.

mitmiért? 2013.12.03. 08:57:28

@Csehszlovák Kém:
Tényleg ne vedd ezeket a lényeket komolyan, a gyűlölet elvette a maradék eszüket is.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.03. 09:04:48

@mitmiért?: A nácikokkal azért vicces vitatkozni, mert zsigeri módon félnek a tényektől, minden ami valós.

Figyeld meg, most is csak tényeket soroltam fel a posztban - ez a kis költőpalánta egy antiszemita neonáci - egy érdemi reakció sem érkezett ennek cáfolatára. Persze, nem is lehetett volna nagyon mit cáfolni, ugye :D

A kommentekben kialakult Radnóti-szobor polémia kapcsán is csak a fröcsögés megy, kurvaanyázás, oszt ha egy kicsit az eszüket kéne használni akkor már falakba ütköznek, mert olyan ostobák, hogy csak azt képesek visszaböfögni, ami ilyenkor megjelenik a kurucinfón, "mit kell ilyenkor érvelni".

Így megy ez, ide nácik csak szopni járnak :)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.12.04. 08:56:30

@Csehszlovák Kém:

"A nácikokkal azért vicces vitatkozni, mert zsigeri módon félnek a tényektől, "
- a kormánnyal szimpatizáló kommentelők szintén félnek a tényektől. (Most akkor a fidezsesek nácik?).

mitmiért? 2013.12.04. 08:57:57

@Csehszlovák Kém:
(Bocs, lehet, h duplikát)
Minden szavaddal egyetértek :-)
Sajnos :-(

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.12.04. 09:03:14

@CoolKoon: Íme, a Fidesz-közeli média is hírt ad már róla + MTI, minden megjegyzés nélkül, hogy a pojáca egy MIÉP-fan, Csurka-csodáló, neonáci sejtet megalapító antiszemita.

www.magyarhirlap.hu/harmadszor-osztottak-ki-a-kantar-csaba-dijakat

Innen is gratulálunk!
süti beállítások módosítása