1614312_10200477137622_1254727399_o.jpg

Balogh Csaba, takarodj!Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.

 Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra emlékezett. Eközben Orbán Viktor kormánya az 1944-es német megszállás alkalmából emlékművet szeretne állítani, amelynek fő üzenete, hogy a magyarok nem tehetnek itt semmiről, semmi közük a második világháború borzalmaihoz

Magyarország átlépte a politikai Rubicont, ezúttal hivatalosan is jár a náci jelző. Annyira pedig ezen már nem is csodálkozunk, voltak ráutaló jelek, de hát még a legoptimistábbak is konkrétumokat szerettek volna látni. Hát tessék: Balogh Csaba, Magyarország szlovákiai nagykövete találkozott, kezet fogott és tárgyalt Marian Kotleba besztercebányai megyei elnökkel, hírhedt neonácival.

Zárójelben jegyzem meg: nem ez volt az első kézfogásos botrány, egy hónappal ezelőtt, Kotleba megyei elnöki pozícióba nevezése kapcsán, kezet fogtak a Magyar Közösség Pártjának képviselői is.

Kotlebával ugyanis nem szokás parolázni. Magyarország hivatalosan is náci ország lett, így ezen a találkozón sem lehet csodálkozni.  Magyarország hivatalos képviselője ugyanis legitimizálta ezt az embert, aki 2006-ban még Kossuth szobrokat köpködött, 2010-ben pedig a romáktól szerette volna megtisztítani Krasznahorkát – többek között a helyi magyarokkal összefogva és rendszeresen masírozik roma telepek előtt vagy Josef Tiso dicsőségére.

Szlovák-magyar nacionalisták, egyesüljetek!

De helyesbítem magam: csak az csodálkozik a fejleményen, aki eddig nem volt képben.

Az, hogy Robert Fico kétszeres szlovák miniszterelnök Orbán Viktor egyik legjobb térségbeli barátja, különösebb igazolást nem igényel. Egymást másolják, egymás ötleteiből élnek, remekül megvannak néha el is pálinkáznak és érdekes módon a magyar kisebbség helyzetéről szót soha nem ejtenek. Pont úgy, mint a két világháború között, a reciprocitás elvének éveiben, amikor Horthy Miklós és Jozef Tiso vezette az országot.

Közeledett egymáshoz és a lehetséges együttműködést is elképzelhetőnek tartotta a Magyar Koalíció Pártja (tudják, ez a Fidesz szlovákiai bábpártja) és Danko a Szlovák Nemzeti Párt (tudják, ez a Slota-féle SNS) elnöke a TA3-ben folytatott tévévitában. Bárcsak Szlovákiának is lenne egy Orbán Viktora, mondta a viszontválaszban Danko, aki a magyar miniszterelnököt Kelet-Európa legbátrabb politikusának nevezete, hiszen a magyar érdekérvényesítés terén akár szembehelyezkedik a külföldi befektetőkkel, bankokkal.

Szociológusok szignifikánsan kimutatták, hogy a kisebbségi létben élő szlovákiai magyarok körében is meglehetősen vonzó jelölt volt Marian Kotleba, akire kimutatható számban érkeztek szlovmagyar szavazatok is. Szlovákiában is erős a Jobbik által már megismert populista hazugság varázsa: „de hiszen ezek legalább foglalkoznak a kérdéssel”, „ők legalább kimondják, mi a baj”.

Újabb fejlemény, hogy az úgynevezett mérsékelt jobbnak és szélsőjobbnak mondott állítólagos határok gyakorlatilag teljesen elmosódtak. A dotoho a minap mutatta be, hogy Marian Kotleba besztercebányai megyei elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök nézetei, például az Európai Unió vélelmezett politikájával kapcsolatban kísértetiesen hasonló, már-már szó szerint megegyezik (brüsszeli diktátum, gyarmati sor, nemzeti önrendelkezés csorbítása).

Háromszor keveredik hazugságba a nagykövet

Szabó József a pozsonyi nagykövet sajtófelelőse egyébként hazudik amikor a bummnak cáfolta, hogy a „cigánybűnözésről” tárgyalt volna Kotlebával. A szlovák sajtóban megjelent hír pontos fordítása ugyanis így hangzik: „(Balogh és Kotleba) megvitatták egy lehetséges találkozó esélyét is, amelyen, mint egyik alapvető problémával, a fokozódó cigánybűnözéssel szeretnének foglalkozni.” Tehát akkor legközelebb fognak tárgyalni?

Aztán a magyarországi diplomácia újabb verziója szerint mégiscsak tárgyaltak cigánybűnözésről, de nem úgy. Az újabb követi hazugság így hangzott: igen, beszéltünk a témáról, de nem abban a kontextusban. A nagykövetség szerint a „roma közösség integrációjának komplex társadalmi megoldásairól” tárgyaltak. 

És ha még azt hiszik, hogy ettől jobban nem lehet összekavarodni, a legújabb magyarázkodás a 444 kérdésére érkezett:  a cigánybűnözés kifejezés más megítélés alá esik Magyarországon, mint Szlovákiában, mivel a szomszédban a miniszterelnök és a belügyminiszter is használta. 

Pontosítsuk a nagykövet szavait.

Romabűnözésről a szlovák nacionalista kormány belügyminisztere beszélt 2009-ben, az európai értelemben vett jobboldali Radicova miniszterelnök idején a szóhasználat nem volt kóser. Tehát Balogh nagykövet újra hazudik, mert Szlovákiában sem esik más megítélés alá a kifejezés, a baráti nacionalista tesók, mint te, Balogh, használják, de a szlovákok toleráns, nyitott, Európa-barát polgári-liberális politikusai nem.

Robert Kalinak jelenlegi belügyminiszer 2009-ben, az első Fico-kormány idején szintén ezt a posztot töltötte be. Akkor ezt nyilatkozta: “Nem csukhatjuk be a szemünket, a roma kriminalitás létezik”. Ugyanez a belügyminiszter, akarta 2006-ban a nyitrai diáklány Malina Hedvig megverését semmisé tenni, és napjainkig ő az, aki presszionálta az azóta kétgyermekes családanyát, aki végül Magyarországra költözött. Mondjuk ki: Magyarország új barátja a neonáci Kotleba mellett, a “romakérdést” emlegető és a magyarverést letagadó Kalinak belügyminiszter is. 

Mondjátok, normális, hogy Magyarország hivatalosan is egyetért egy tömeggyilkos eszmét képviselő politikusával, egy magyar diáklány megverését elkenni akaró belügyminiszterével és miniszterelnökével, és ez az ember, Balogh Csaba, még ebben a pillanatban is pozíciójában van?

Balogh Csaba, takarodj!

komment

Címkék: #mkp #pozsony #neonáci #kotleba #kalinak #fico #romabűnözés #magyarverés

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr45825717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kim Jong Un 2014.02.21. 17:25:52

Aztan ki szerint hivatalos? Szerintetek az, kibaszott libsi berrettego ostobak kozott? Europaban jon fel a szelsojobb, es ezt ti is tudjatok. Feltek tole, mert tudjatok, hogyha egyszer mi kerulunk a dolgok tetejere, beloletek semmi sem marad. Es nem lesz hova futni, mert a libsiket mindenhol uldozni fogjak.

Rwindx 2014.02.21. 17:32:36

"... amit tehetünk."

"amit tehettek", a helyes megfogalmazás. De valójában majd úgyis mi döntjük el, nem ti.

Gyorgy Nagy 2014.02.21. 17:38:36

"Jó " a külűgy káder kiválaztàsa.

14,99% (törölt) 2014.02.21. 17:40:58

Magyarország echte fasiszta állam, a magyarok rendkívül ostobák!
A magyar fasizmus butaságra épül, ezért nagyon szilárd alapokon áll!

Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.21. 17:41:12

Btk. 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

spqr1 2014.02.21. 18:19:40

Jajj, most latom, hogy a jo kis Dotoho irta a cikket.
Mondd, Te nem felsz, hogy alkalomadtan hazaarulasert es nemzetarulasert 30 evre lecsuknak? Sajnallak, de tenyleg.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.21. 19:13:31

Tuljadonképpen mitől neonáci ez a Kotleba ?

És mennyire neonáci ?

Annyira, mint pl az Orbán, vagy annyira mint a Vona, vagy annyira mint a Bácsfy Dia, esetleg pont mint Hitler ?

Nem ártana tudni, hogyha egy ostoba ballib csicska nácit kiált, akkor melyik válfaja érvényesül a nácizmusnak, azon a skálán, ami ott kezdődik, hogy szinte mindenkit lenáciznak, aki nem ért velük egyet.

ob.szerver 2014.02.21. 19:13:35

Magyarország söpredéke Szlovákia söpredékével parolázik. Most akkor pontosan min is kellene lepődnünk?

Prognozuoti Blasio 2014.02.21. 19:13:42

Miféle gyűlölködő náci írta ezt a gyűlöletkeltő Mein Kampf utánzatot???

Gázkamrába mikor akarod küldeni a Magyarokat te mocsok?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2014.02.21. 19:13:52

Hogyne lenne neonáci?? Itt a sok zsidó faszgörény geci.

Agr3ssor 2014.02.21. 19:14:10

"Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben"

Na, én eddig olvastam el! Arra pont elég volt, hogy teljesen világos legyen számomra: Ezt az írást egy tipikus, hazudozó, szubjektív, judeofasiszta, gyűlölködő, hangulatkeltő, fotelokos, bűnpártoló, kabalista, romlott-sátán imádó hülye liberálnáci írta.

És bejött!! Már régóta böki a csőrömet az a hangulatkeltés, amit népcsoportok ellen követ el ez a blog. Szerintem a médiatörvény alapján ez erősen kifogásolható amúgy!

Kívánom kedves blogger, soha ne találkozz VALÓDI neonácikkal!! Mert akkor sajnos rájössz, hogy azok kik/mik is valójában...
És tudod, aki állandóan farkast kiált..............

Kelly és a szexi dög 2014.02.21. 19:15:49

Cseh/Szlovákia egy anyaországi magyar kommunista szemével...

profilo 2014.02.21. 19:20:03

Oké,oké...
Holnap megyünk,kimegyünk,tüntetünk és elzavarjuk ezt a Baloghot.
De...
Mi a pacipéniszért foglalkozol a mi nácinkkal,amikor ott a tiétek is? Ti elzavartátok már őket? Vagy ezt is nekünk kellene csinálni? Ránk vártok?
És különben is? Nálatok ott északon,a fejlett demokrácia hazájában,hogy a túróba fordulhatott elő az,hogy megyei elnöki posztig jutahatott egy "hirhedt neonáci"?
Másoltok minket?
Mi ez az állandó és beteges kisebbségi komplexus nálatok?

vizicsiklo 2014.02.21. 19:20:16

Te ezen úgy meglepődtél, hogy írtál róla egy blogbejegyzést? Azt azonban szerintem ki kellene szedned az amúgy igaz kritikádból, hogy mindezt Magyarországra vonatkoztatod, mert ez épp olyan gyomorforgató, kollektív ítélkezés, mint amit Kotleba, Slota, Vona vagy a többi nemnáci, nemnyilas tesz...

martineden 2014.02.22. 03:21:32

@spqr1: Mondd, Te nem felsz, hogy alkalomadtan hazaarulasert es nemzetarulasert 30 evre lecsuknak? Sajnallak, de tenyleg....Milyen alapon ?Hisz a csuti cigany es bandaja eladta az orszagot az oroszoknak 30 ezustert.Hazaarulo fidesz csurhe pfujj

Szúnyog 2014.02.22. 03:21:57

"Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben"

Eddig olvastam el. Szokásos dotoho mocsok.

wallenberg8805 (törölt) 2014.02.22. 03:23:31

A nácik totális diktatúrát vezettek be, megszüntették a többpártrendszert és a szabad választásokat, tehát aki náci az erre törekszik.
Az ész nélkül nácizó majmok előbb tanuljanak történelmet.

Cariotis 2014.02.22. 03:23:41

Bunkokam ki is vagy te, hogy lenacizod az orszagot? Es az ilyen telesirja a vilagot es retteg, ha kap egy pofont ezert.

roki 2014.02.22. 03:24:22

Skandallum....

A jezsuita/katkó alapvetésen szarrögök gyurmázásával megformált tót néplélek nettónáci manifesztumban tört ki ebben a Kotlebában megszemélyesülve, de prágai sörkárosult barátunk hozza a tót néplélek szokott válaszát: ezért is, az ezer évig a nemes szlávokat elnyomó karikalábú keleti sátánivadék magyarok a hibásak.

Tényleg skandallum, hogy bizonyára vizezik a sört Prágában, hogy kisbarátunk nem tud a világ üdvösségére egyszer végre rendesen berúgni... és netán úgy maradni.

Jobb lenne a világ ettől egész biztosan.

Gérard Duchemin 2014.02.22. 03:24:45

@Agr3ssor:

"Na, én eddig olvastam el! Arra pont elég volt, hogy teljesen világos legyen számomra: Ezt az írást egy tipikus, hazudozó, szubjektív, judeofasiszta, gyűlölködő, hangulatkeltő, fotelokos, bűnpártoló, kabalista, romlott-sátán imádó hülye liberálnáci írta."

Ez jó. Valaki szóváteszi, hogy a parlamentben van a jobbik, mely egy szar, fasiszta párt, és ha ezt szóváteszi, akkor ő a gyűlölködő. Ha azt írom, hogy Hitler egy szemét, gané ember volt, akkor én gyűlölködő vagyok? :-)

kézműves étcsokimikulás 2014.02.22. 03:25:20

szokas szerint kevered a fogalmakat (naci=/=nacionalista...)es hazudozol,de toled ezt szoktuk meg ballibant bertroll...

csak azt nem tudom,hogy ki dugja a segged a zindexnel,hogy minden szemetforma betukupaccal a cimlapra kerulhetsz...

Gérard Duchemin 2014.02.22. 03:25:28

@Bölcsészmérnök: És ki az aki gyűlöletre uszít? Ha azt mondom, hogy szeretett országom tele van fasisztákkal, akkor magyarok elleni gyűlöletre uszítok? :-)

Lacdelo 2014.02.22. 03:25:50

@Kim Jong Un:

Te kis náci, ezzel is csak beismerted hogy a magadfajtának börtönben a helye.

A Jobbik Magyarorszàgon pusztulàsàn dolgozik.

A gazdaság össze fog omlani miattatok, Vona is megmondta hogy tôke ellenes.

Mocskos neonáci magyar ellenes ember vagy.

meszena 2014.02.22. 03:26:36

Az emlékműnek nem az az üzenete, hogy a magyarok nem tehetnek semmiről. Ezt csupán azok hintették el, akiket zavart, hogy a történelem sok részletből áll. Az emlékmű tervezett megjelenése nekem nem tetszik, de magával a felállítás ötletével nincs bajom. Felesleges belemagyarázni olyat, amiről meg nem szól. A megszállás, és az ország önrendelkezésének korlátozottabb volta történelmi tény. Aki ezeket vitatja, az hamisítja meg a történelmet.
Azt nem igazán értem, hogy miért ilyen hirtelen álltak elő az ötlettel, hiszen tavaly is tudni lehetett, hogy kerek évforduló közelít.

Ellensúly 2014.02.22. 03:26:43

Magyarországra azért fröccsen a nácizmus sarából, mert a benesi dekrétumok megerősítése után nem hívta vissza pozsonyi nagykövetét.

Jock Ewing 2014.02.22. 03:26:46

Egy buta szarházi tót írása ez. Nem kell komolyan venni.

doominogame · http://www.doominogame.com 2014.02.22. 03:27:07

A Jobbik fasisztaságáról.
Minden párt azt mondja a cigányoknak:
Kaptok alamizsnát, minimális segélyt, de lehetőleg maradjatok a putriban, és ne lássunk benneteket. Választáskor ixeljetek ránk.
A Jobbik azt mondja: a cigányság maga is oka a nyomorának, próbáljon tanulni, dolgozni, emberhez méltó életet élni, kiemelkedni a nyomorból.
Ettől náci?
A Jobbik nem kiirtani akarja a cigányságot, hanem megváltoztatni. Azt szeretné, ha hasznos tagjai lennének a társadalomnak.
Ettől náci?

Hagrid 2014.02.22. 03:27:21

Csatlakozom ez előző két kommenthez, profilo és vizicsiklo leírta a lényeget. Más táján söprögetni, általánosítani a legkönnyebb. Számold majd össze, hogy Mo-n melyik pártra hány ember szavazott és azután húzd azt rá 10 millióra, köszi. Amúgy meg náci, aki mondja. :-)

egysmás 2014.02.22. 03:28:08

@Béla: jah, mindig is az voltál...

Ciklon Bé importör 2014.02.22. 03:28:22

Nagyon gyengee post. Tudjuk hogy itt mindenki naci, azota naci mindenki miota a liberalisoktol megszabadultunk 2010-ben.
Semmi baj nincs a nacizmus, az orszag szepen fejlodik halad, az emberek jobban erzik magukat. Ugyhogy minden rendben van, jo lenne, ha ketszer ennyire nacik volnank.

Lev Menachem 2014.02.22. 03:28:28

Jaj istenem, ez a buzeráns tiltólistára rakta a saját nevét :D

Crass 2014.02.22. 03:29:08

Elvböl és régóta nem olvasom ezt a provokatív moslékot. Gyanítom, nem valami elmeháborodott brinzapusztító próbál ilyen szélsöséges szaméttel kattintásokat szerezni vacak blogjára, inkább valami mosdatlan szájú szadeszivadék koptatja a billentyüzetet pesten.
A toleranciabajnok üzeni a hülyeolvasòknak: nincs cigánybünözés, nem is volt, nem is lesz! Aki említeni merészeli arra majd ráborítja a hazug maszlagot az önkéntes és jól fizetett bértollnokok siserahada. Lesz köztük ezen cikknél szìnvonalasabb is. Csapnivalóbb aligha!

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.02.22. 03:29:14

@Agr3ssor: miért? Miben különböztök a "valódi" náciktól? Mentalitásban, észben nem. Ostobák és aljasak vagytok mind. Mi maradt? Ja, a gerinc... az hiányzik.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.02.22. 03:29:25

Humoros... jönnek a nácik, mint tyúk a takonyra. :D
Költői túlzásnak tartom, hogy egész Magyarországot lenácizod, de ahogy kívülről láthatják az itteni fejleményeket, sajnos van valami ebben az állításban. :(

rinaldo-rinaldini 2014.02.22. 03:29:53

"Kotleba megyei elnöki pozícióba nevezése kapcsán, kezet fogtak a Magyar Közösség Pártjának képviselői is..."

Nem tudom, hogy az MKP milyen kepviseloire gondolsz, de Kotlebaval kezet fogott a Szlovak Koztarsasag elnoke, Ivan Gasparovic is es az osszes szlovakiai magye kepviseloje is (Pozsony megye kivetelevel).

www.sme.sk/c/7061663/kotleba-bol-u-prezidenta-ruku-mu-podali-vsetci-zupani-okrem-fresa.html

www.pluska.sk/spravy/z-domova/napata-atmosfera-prezidenta-freso-odmietol-podat-ruku-kotlebovi.html

"Robert Kalinak jelenlegi belügyminiszer 2009-ben, az első Fico-kormány idején szintén ezt a posztot töltötte be."

A ciganybunozes kifejezest eleg intenziven hasznalja az utobbi idoben Robert Fico, a Szlovak Koztarsasag miniszterelnoke is.

ujszo.com/online/kozelet/2014/02/08/fico-szerint-fokent-a-romak-felelosek-rossz-helyzetukert

ujszo.com/napilap/kozelet/2013/06/07/fico-szerint-a-romak-miatt-magas-a-munkanelkulisegi-mutato

ujszo.com/napilap/kozelet/2014/01/14/fico-minden-eszkozt-bevet-a-kampanyban

"Magyarország hivatalosan is náci ország lett, így ezen a találkozón sem lehet csodálkozni. Magyarország hivatalos képviselője ugyanis legitimizálta ezt az embert..."

Ha Magyarorszag naci orszag, akkor Szlovakia milyen ? Hisz Ader azert megsem jattol magyar skinheadekkel es Orban sem hasznalja naponta a ciganybunozes kifejezest...

martineden 2014.02.22. 03:29:59

@Agr3ssor: Kívánom kedves blogger, soha ne találkozz VALÓDI neonácikkal!! Mert akkor sajnos rájössz, hogy azok kik/mik is valójában...,,,Bizony ,ki nem birod a vonyitasukat ha viszik oket a cseh rendorok.

♔batyu♔ 2014.02.22. 03:30:13

"2010-ben pedig a romáktól szerette volna megtisztítani Krasznahorkát"
Ez miért náci? A francia belügyminiszter pontosan ezt mondta, akkor ő is náci?

Ez viszont tényleg náci:
nemzeti.net/izraeli-miniszterhelyettes-meg-a-homokos-zsidok-is-magasabb-renduek-a-gojoknal-1688689.html

"Dotoho épp a minap mutatta be" Mintha nem tudnád, hogy a dotoho brancsbéli.

Gazz 2014.02.22. 03:30:24

Ne írj már ekkora ostobaságot, hogy Magyarország hivatalosan náci ország lett.

rezvez 2014.02.22. 09:03:54

"...a világ nemrég a holokausztra emlékezett."
A világ már letudta az emlékezést?
Magyarország ezzel kel-fekszik!
Emlékezett, emlékezik és emlékezni fog!

Papageno68 2014.02.22. 09:03:59

Lehet, hogy a poszt kicsit sarkított, kicsit epés, + nem vagyok annyira képben a szlovák belpolitikában, amennyire illene egy szomszéd ország esetén, de egyes kommentek jól mutatják, hogy milyen és miféle hátország bátorította fel Orbánékat erre a hazug és felháborító emlékmű ötletre.

rezvez 2014.02.22. 09:04:04

Írtam ide, sikeresen el is ment. Hova lett?

lüke 2014.02.22. 09:04:07

jesszus, hol vagyok!

Lovag Mihály 2014.02.22. 09:04:15

Nem tudom miről volt szó a találkozón, de ha csak egy kicsit is javul az ottani magyar kisebbség helyzete akkor jó döntés volt.

Balangó 2014.02.22. 09:51:32

Szerintem éppen ideje volt, hogy a szlovák szélsőjobb rádöbbenjen, hogy a szlovákokat nemzeti létükben nem az ottani magyar kisebbség és nem Budapest nem létező tankjai fenyegetik.
Javaslok csehszlovák kémnek egy rövid túrát Kelet-Szlovákiában.
A probléma igenis valós.

Berzengő 2014.02.22. 10:32:37

@rinaldo-rinaldini: Orban nem hasznalja? Csak azert adott ki az egesz part kozlemenyt rola ugye?

Berzengő 2014.02.22. 10:32:49

@ CSK "a cigánybűnözés kifejezés más megítélés alá esik Magyarországon, mint Szlovákiában, mivel a szomszédban a MINISZTERELNOK és a belügyminiszter is HASZNALTA"

MIERT NALUNK NEM?

_______________
Orbán a tyúktolvajlás visszaszorításáról

index.hu/video/2010/04/26/orban_a_tyuktolvajlas_visszaszoritasarol/

____________
FIDESZ: Nő a cigányok által elkövetett bűncselekmények száma

index.hu/belfold/2009/02/10/fidesz_no_a_ciganyok_altal_elkovetett_buncselekmenyek_szama/

"KI KELL MONDANI: a cigány származású emberek által elkövetett súlyos bűncselekmények száma aggasztó módon növekszik" – áll a FIDESZ ELNOKSEGENEK kedd este kiadott KOZLEMENYEben.

2014.02.22. 13:35:41

@BattleCry: te is paroláznál ezek szerint Kossuth-szobrot gyalázó magyarellenes tótokkal

petraeus 2014.02.22. 13:35:57

Szegyen, hogy egy ilyen kontrszelektalt primitiv leny kepviselheti a hazankat, mondjuk az orban rezsim kepviseletere tokeletes, korulbelul ennyit ertenek a diplomaciahoz, mi lesz a kovetkezo program kotlebaval? egyutt kopkodik a kossuth szobrot vagy balog segit leszerelni az "illegalis" magyar feliratokat... szanalmas az egesz.

Sapika 2014.02.22. 21:08:37

Helló, Csehszlovák Kém! Látom, szépszámú jobbos csapat próbál itt téged karbantartani; eszerint fontosnak tartják munkásságodat.
---
Viszont van egy kérdésem a poszttal kapcsolatban. A nagykövet úr minden magyar-kisebbségű megye főispánját végiglátogatta, vagy csak a Kotlebát tisztelte meg?

tomfree 2014.02.24. 16:47:16

Érdekes, hogy az ukrán cikkedben nem vagy ennyire elhatárolódó a náci Szvobodával, ott őket dicséred éppen. Hogy is van?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.02.24. 16:49:42

@tomfree: ??? Hol? Ha az Ukrajna ultrái című posztra gondolsz az az ukrán szélsőjobbot elemző írás, amúgy mindenkitől egyenlő távolságban állok. A náciktól pedig továbbra is elhatárolódok.

tomfree 2014.02.25. 12:24:25

@Csehszlovák Kém: helyes. Mindenesetre fognak a győztes "fegyveres lázadók" (copyright by Medvegyev) még sok csodát művelni csak figyelj.

Ciklon Béla 2014.02.25. 22:32:42

Kedves Cseszlovák kém!

Kérlek mondd el hány éves vagy és mi a végzettséget.

Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása