jan_slota_andrej_danko_05.jpg

Cicaharc a szlovák szélsőjobboldalon! Azt tudtuk, hogy a magyar szélsőjobboldal élén egy Zázrivecz nevű szlovák áll, de hogy a szlovák széljobbot egy Görgei vezesse, ez már tiszta őrület.

Dili az élet, ha szélsőjobbos pártvezér vagy Kelet-Európában, egyik nap még magát igazi piréznek tartó pártelnökről kiderülhet, hogy az ősi ellenség nevét viseli, vagy nyelvét beszéli. Egy ilyen világ démonai országonként változnak, Magyarországon például minden sarkon sok kicsi zsidó esküszi össze az elméletet, Szlovákiában pedig minden bokorban egy magyar bújik meg, ha pedig valakit Soros Györgynek hívnak az maga a Mordor.

Így történhetett, hogy a szélsőjobboldali magyar párt elnökét korábban szlovák, most a szélsőjobboldali szlovák párt elnökét magyar származása miatt találták meg. "Vona" pártelnök (Jobbik) időben cselekedett, szlovák származású eredeti nevét - Zázrivecz - lecserélte, ilyen névvel tiszta ciki kiállni a szarszlovákiázó büdösnemnácik elé, annyi biztos. "Vona" később tagadta szlovák származását és kiadott egy meglehetősen kacifántos nyilatkozatot.

Mit ad isten, a napokban fordult a kocka, Berényi József, a Magyar Közösség Pártja (MKP) elnöke és Andrej Danko, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) vezetője a TA3 hírtelevízió "A politikában" című vitaműsorában vettek részt, ahol több politikailag rendkívül izgalmas kijelentés is elhangzott. Azt most, hagyjuk is, hogy a Fidesz seggéből kibújó MKP elképzelhetőnek tartja az együttműködést a magyarellenes szlovák szélsőjobboldallal, a dotohon már megtanulhattátok: nincs különbség szlovák és magyar nacionalista között, íme a legújabb frappáns bizonyíték.

Bárcsak Szlovákiának is lenne egy Orbán Viktora,

mondta a vita során Danko, aki a magyar miniszterelnököt Kelet-Európa legbátrabb politikusának nevezete, hiszen a magyar érdekérvényesítés terén akár szembehelyezkedik a külföldi befektetőkkel, bankokkal. A szlovák politikus szerint hasonló adópolitikát kellene folytatnia Szlovákiának is. A szlovák szélsőjobb párt elnökének tetszik, hogy Magyarországon egy nemzetközi befektetőtől elvárják a magyar kultúra és sport támogatását is, eközben Szlovákiában pedig az a képtelen helyzet uralkodik, hogy koreai himnusz szól a Tátra alatt.

Azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy a szlovák nacionalisták elnökének legújabb példaképe vagy a szlovák széljobbon belüli helyezkedés volt az oka a tévészereplést követő magyarozásnak, mindenesetre a Nemzet és Igazság - a Mi pártunk elnök-asszonya alaposan helybenhagyta verbálisan az SNS főnkökét.

Semmi bajom a magyarokkal, de az nem lehetséges, hogy a szlovák egy olyan retardált nemzet, hogy egy nemzeti párt élére magyart választ!  - így Anna Belousovová az SNS egykori elnöke, aki nem tudta visszafogni magát és borított:

Danko anyjának lánykori neve Görgei, aki olyan magyar, mint a huzat.

Belousovová még a Facebookon reagált a pártelnöki vitára: "egy kicsit viccesnek tartom, hogy az SNS elnöke egy olyan ember, akinek anyanyelve magyar".

Belousovának egyébként Danko állítólagos magyar származásán kívül az sem tetszett, hogy a pártelnöki vita során Danko és Berényi már egy esetleges együttműködésről beszélt az MKP és az SNS között (OMG!), ráadásul Demko csodálatát fejezte ki Orbánnal kapcsolatban. Az MKP soviniszta párt, Orbán pedig 15 millió magyar miniszterelnöke akar lenni a Kárpát-medencében? Kell még ehhez valamit hozzáfűzni? - kérdezte a fb-on az pártelnöknő.

Ez egy félcigány,

aki hazudik és félrevezeti az egész társadalmat - ezt még Ján Slota mondta a Szlovák Nemzeti Pártból (SNS) való kizárását követően Dankoról, mi pedig a nyilatkozat idézésével jelezzük: a Danko elleni támadások már korábban megindultak. Slota tavasszal biztos volt benne, hogy Dankot hamarosan eltávolítják az SNS igazi tagjai. Andrej Danko korábban a bizalmamba férkőzött és felmászott a seggembe, mondta a sértett exelnök, aki szerint szomorú amit Danko tett, mert ő csinált belőle "valakit".

Andrej Danko állítólag nagyon megharagudott állítólagos magyar származásáról szóló spekulációk hallatán. Szlovákiában legalább olyan ciki szélsőjobboldalon magyar származással bírni, mint a Jobbik környékén a szlovák vagy a zsidó származás tesz vállalhatatlanná vezető beosztásban. De figyeljük csak, milyen izgalmasan érvel Andrej Danko. Vagy Dankó András?

A név eredete semmiképp nem magyar, mondja. Hoppá, nem is ez volt a kérdés, kedves András.

• Nem vagyok sem cigány sem magyar származású, hangzik Danko második, nem túl acélos érve.

A szlovák újságíróknak aztán többet nem is sikerült kiszedni Dankoból, aki felháborodva a feltételezésen faképnél hagyta a firkászokat, és a mai napig nem válaszolt több újságírói megkeresésre sem. Rendelkezésre állt ugyanakkor a nemzeti párt sajtósa, Zuzana Kohútková, aki készségesen egészítette ki a magyar származással megvádolt elnök szavait:

Az elnök úr családi gyökereit a Szepességben kell keresni, ott éltek évszázadok óta a család felmenői. A Szlovák Nemzeti Párt elnöke szlovák, édesanyja nem magyar származású és az elnök számára a legfontosabb ember a világon - legyen bármilyen nemzetisége is.

Szép, kerek történet, és még közel sincs vége. Azt ugyanis már a dotoho teszi hozzá, hogy a magyarok szerint a Görgeiek mind árulók voltak! Ha ezzel tisztában lenne Annácska vagy bárki az SNS politikusai közül, alighanem már a rendkívüli kongresszus összehívását intézné Zsolnán vagy simán politikai karanténba helyeznék az egykor szebb napokat megélt Slota-pártot.

Szavazzatok az elszakított nemzettestről!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr805582318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberworms 2013.10.18. 12:23:59

Mi a meglepő ebben?
Ha trianon után 881,320 magyart csatoltak el és erre jutott 1,688,413 szlovák (angol wikipedia-trianon), akkor esélyes hogy elég sokmindenkinek magyar felmenője van.

Az írásaidból egyértelmű, hogy utálod-gyűlölöd a magyarokat, áruld el végre miért írsz magyarul, miért használod ezt a nyelvet?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.10.18. 14:35:17

@cyberworms: Nem jöttél még rá? A szlovák titkosszolgálat fizet!

fran7 2013.10.18. 15:53:10

Görgey mióta áruló? Legalábbis a hadvezér vegyész, nem volt az soha. Bezzeg a gyáva koronatolvaj!

cyberworms 2013.10.18. 15:53:55

@Csehszlovák Kém:
Azt kérdeztem hogy TE személyesen miért gyűlölöd a magyarokat, nem azt hogy más mögé bújj. Miért írsz magyarul?
Végülis elég gyűlöletkeltőek (antiszemita -csak magyarokra) antimagyarok a cikkeid tiszta náci vagy a szlovák felsőbbrendűségi érzéseiddel.
Szóval elég náci egy oldal.

ultracionista tájnigger 2013.10.18. 15:54:04

"Azt tudtuk, hogy a magyar szélsőjobboldal élén egy Zázrivecz nevű szlovák áll"

Hányszor kell még leírni a libsiknek, hogy Vona Gábor nevelőapja volt Zázrivecz? A vér szerinti apja Vona!

avocado_ 2013.10.18. 15:54:09

@cyberworms:
meséld már el hogy jutottál arra hogy a szerző utálja a magyarokat.

Sir Galahad 2013.10.18. 16:26:20

@avocado_: Te most olvastad először a blogot? Javaslom, olvasgasd a korábbi posztokat, egyből rájössz, mire célzott @cyberworms .

==T== 2013.10.18. 16:26:53

Na, már megint hazudsz? Vona Gábor vér szerinti nagyapja Vona volt,csak a nagyapja - gondolom a háborúban - meghalt, és egy Zárivecz nevű ember vette a nevére az apját. A lényeg, hogy vér szerint nem Zárivecz, bármennyire is szeretitek a fajtársaiddal ezt hazudni.

Rodzservótersz 2013.10.18. 16:26:59

Vona egy senkiházi, ellenben nem szlovák származású. Szerző egy faszszopó, származása mellékes.

fran7 2013.10.18. 16:27:06

@Csehszlovák Kém: Mondjuk jól jártál. Legalább nem veled raboltatták el a köztársasági elnök fiát. Csupán cikkeket kell írnod. Tényleg írhatnál a szlovák titkosszolgálat mókás napjairól is. Hadd ajánlgassak neked témákat. Ha már magadtól csak ennyire vagy képes.

75. Vladys 2013.10.18. 16:27:11

Most nem értem a problémádat. Zavar, hogy van egy hozzád hasonló idióta, aki utálja a saját fajtáját?

Orbán meg melyik másik ország politikusa?

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.10.18. 16:38:41

@75. Vladys: @Rodzservótersz: @==T==: @Sir Galahad: @ultracionista tájnigger: @cyberworms: Mi van sok retardált jobbikos, fáj az igazság, azért vonyítotok itten?

Nem vagytok különbek a Slota-pártnál, kellemetlen lehet tükörbe nézni.

Hogy is éneklitek, ki a faszom az a Jan Slota? Na, kispajtások, ki a faszom az a Vona Gábor?

75. Vladys 2013.10.18. 16:59:55

@Csehszlovák Kém: Nem vagyok jobbikos, csak érdekelt, hogy mi bajod van egy magyarral aki ugyan úgy utálja a magyarokat mint te.

Amúgy azt tényleg elárulhatnád, hogy Viktor melyik K-Európai ország politikusa.

Csak a kedvedért: youtu.be/Bwx3D3oZomA

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.10.18. 17:04:30

@75. Vladys: Bátorember, nem a Jobbik? Muha, akkor mi a te pártod? A Fidesz? Vagy Magyar Hajnal?

Sir Galahad 2013.10.18. 17:04:40

@Csehszlovák Kém: Szerintem próbálkozz meg a kulturált stílussal, így szégyent hozol a szlovákokra.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2013.10.18. 17:09:07

@Sir Galahad: Azt ugye vágod fafej, hogy most görbe tükörbe nézel? :D

You made may day :))))))) LOLROTFLXDXDXDXD

75. Vladys 2013.10.18. 17:18:45

@Csehszlovák Kém: Próbáld meg megerőltetni magad egy picit, és kilépni a kétszínű világnézetedből. :)

Szádbafingok 2013.10.18. 18:55:57

@==T==: Úgy van! És Csanádnak sem volt göndörorrú a faterja! Ideje lenne végre tisztába tenni a dolgokat! Méghogy dobjam ki a boltjában vett tarsolylemezemet, még mit nem!

cyberworms 2013.10.18. 18:57:22

@Csehszlovák Kém:
Még egy megjegyzés: ha itt minden magyar szót átírnánk zsidóra vagy akár szlovákra és ilyen aspektusokból szidnád mondjuk ezeket a népcsoportokat, le merem fogadni már rég nem lennél az indexen, sőt ez egy soviniszta gyűlöletkeltő neonáci oldal lenne amit letiltanának mindenhonnan. Nem gondolod hogy így lenne?

Csak ugyebár a magyarokat mindenki szidhatja, semleges demokratikus nézőpont szerint pedig elvileg legyen bárki szlovák zsidó cigány vagy magyar minden embert ugyanazok jogok illetnek meg, te mit gondolsz erről? Mert a szlovákokért kiállsz, a cigányokért kiállsz a zsidókért kiállsz a magyarokért akkor miért nem? Kérlek válaszolj. Önts tiszta vizet a pohérba, hogyan vélekedsz erről?

joszip 2013.10.18. 18:57:51

"Danko anyjának lánykori neve Görgei, aki olyan magyar, mint a huzat."

És ezzel még így van vagy kétmillió "szlovák". Dobro jútro Szlovenszkó :)

cyberworms 2013.10.18. 18:58:07

Az is jó lenne ha végre válaszolnál a kérdéseimre, ne csak a félrebeszélés vagy az egymás ócsárlása legyen, konkrét kérdéseket tettem fel.

A másik: nem vagyok náci azért mert magyar létemre nem tetszik a magyar szidás, de akkor te is náci vagy ha szlovák (vagy nem tudom) létedre nem tetszik a szlovák szidás. Levezettem a te logikád szerint, szerinted?

'it's cool to know nothing' 2013.10.18. 18:58:31

Ez a legjobb blog az egész neten. Egyszerűen hiánypótló. Amíg ilyenek vannak, nem kell magyarázni, hogy milyen népek vesznek bennünket körbe. Hát ilyenek. Mindenestre segít a magyar identitás fenntartásában.

Egyébként mi magyarok, eltérően más népekkel, akik törzsi (értsd származási) alapon határozzák meg magukat, azt tartjuk magyarnak, akik annak vallja magát és sorközösséget vállal velünk. A többi csak duma. Zazrivecz, vagy Görgei tök mindegy. Az itteni szerzők például vállaltan nem magyarok, akármi is a nevük. Mivel nem magyarok, nemzetünk kérdéseiben a véleményük nem is számít.

dr kíváncsivagyok 2013.10.18. 18:58:38

"Danko anyjának lánykori neve Görgei, aki olyan magyar, mint a huzat."

Az apja meg zsidó ?

dr kíváncsivagyok 2013.10.18. 18:58:45

@Rodzservótersz:
"Vona egy senkiházi, ellenben nem szlovák származású. "

Persze hogy nem...
Román !

Mohamed 2013.10.18. 18:58:56

@Csehszlovák Kém:

Sajna picinyem az a rossz hírem, hogy a görbe tükörnek a hátoldalát mutogatod nekünk és te nézel bele, ezért nyáladzol itt veszett kutya módjára,
de nyugtasson az a tény, hogy nem te vagy az első a történelemben aki a saját fegyverével lövi tökön magát aztán a másikat utálja.

Ha Vona szava áll a te koncepcióiddal és téveszméiddel szemben sajna még mindíg Vonának lehet inkább hinni, még akkor is ha ő politikus.

mopac 2013.10.18. 18:59:18

Van abban valami exotikus, ahogy egy magát magyarnak definiáló, mégis a szlovákokkal kapcsolatban többes szám első személyben nyilatkozó blogger rendszeresen a magyarok zsidóellennességét hangoztatja, és gyakran direkt nácizza őket. Nem kell történelemprofesszornak lenni ahhoz, hogy tudjunk az első Szlovák Köztársaság létrejöttének hátteréről. Ahhoz sem, hogy ismerjük a II. világháború nyitányának körülményeit, ahol is az alig pár hónapos szlovák hadsereg egyetlen szövetségesként vett részt aktívan a németek oldalán Lengyelország lerohanásában. Ugye az sem mellékes, hogy a Lengyelországból elüzött zsidók Magyaroszágon találtak menedéket? Az sem jogosít fel egyetlen szlovákot sem a magyarok nácízására - mégha magyarból frissen átvedlett szlovák is az illető - hogy ezek a zsidók csak ideiglenes menedéket találtak, és magyar ajkú társaik közül is sokan áldozatok lettek.

A szlovákok duplán gyűlölték a zsidókat: egyrészt a zsidóságuk, másrészt a magyarságuk miatt. Ezen az alapon a blogger logikája szerint minden szlovák legalább kétszer akkora náci mint a magyarok.

Az exotikum persze nem korlátozódik a szlovákokra. Vannak népcsoportok máshol is a világban, akik kizárólag abban találják meg az identitásukat, hogy definiálják mely nemzetekhez NEM tartoznak. Ilyen esetekben gyakori a blogon erősen érezhető tudathasadásos kommunikáció.

Azzal nincs baj, ha csak mások ellenében tudjuk meghatározni kik is vagyunk valójában. Magyarnak sem kötelező lenni. Történelemben példátlan szabad világban élünk. Ennek ellenére anélkül mocskokódni, hogy a türörbe néznénk, nem szép dolog.

Nem kell a porhintés, hogy ezen a blogon mindkét oldal szélsőségeit jogos kritika éri. A mai szlovák állam fasiszta jogelődje a posztokban csak érintőlegesen jelenik meg, természetesen mindig a magyar bűnöket hangsúlyozva, a szlovák oldalt csak annyira megemlítve, amennyire a történelmi hitelesség-szerűség megkívánja.

A többször hangoztatott szándék, miszerint a blog egyik célja a magyar mítoszokkal történő leszámolás, teljesen elhiteltelenedik a szlovák mítoszok (még ha a ezek moderáltabbak közé tartoznak is) szajkózásával. Mi alapján igazabb a sajátosan szlovák történelemszelélet a sajátosan magyar történelemszemléletnél?

Ha az a szándék, hogy a magyarok innentől fogva tömegesen nekiálljanak szlovák történelemkönyveket olvasni, és rájöjjenek, hogy minden amiben eddig éltek hazugság, és csak a szlovák történelem igaz, akkor ez egy nagyon naív próbálkozás. Ezzel az egyébként szükséges párbeszéd soha nem fog normális mederbe terelődni.

Tyrion Lannister of Caster 2013.10.18. 19:15:13

Előre jelzem, hogy nem vagyok Jobbikos (alapvetően semmilyen párt nincs ma Mo-on, amelyikben bízni lehet), de mivel blogot írsz, legalább nézz utána az adataidnak.

vonagabor.hu/content/z%C3%A1zrivecz-n%C3%A9vr%C5%91l

Zázrivecz semmilyen vérségi viszonyban nincs ezzel a nagypofájú Vonával.

Ha lenne, engem az sem érdekelne, mert akkor is ugyanolyan idióta lenne, mint amilyen most.

Mindaddig lesz szélsőjobb, amíg a szomszéd népek nem békélnek meg egymással - ez pedig csak úgy megy, ha megbeszélik a problémáikat és rájönnek, hogy minden megoldható közösen, ha szándék van rá. Ezt kellene még valahogy elérni.

Éljenek a magyarok, éljenek a szlovákok - mint jó barátok! :-)

concret 2013.10.18. 19:16:17

@Szádbafingok: Na, amikor ilyet olvasok, sosem tudom eldönteni: ez most vicc, vagy komoly?

Persze tudom, komoly (amennyire a zokniagy komoly lehet). Csak hát az örökös jóhiszeműségem...

Namir 2013.10.18. 19:17:16

@Csehszlovák kém:
"Mi van sok retardált jobbikos..."
"...ki a faszom az a Jan Slota? Na, kispajtások, ki a faszom az a Vona Gábor?"

Csehszlovák kém te egyre agresszívabb vagy. Most már rendszeresen zsidózol, nácizol, bunkózol, faszozol stb.

Hiába provokálsz minket magyarokat, Szlovákia történelme akkor is 1 oldal. Ebbe bele kell törődnöd.

cyberworms 2013.10.18. 19:17:21

@Csehszlovák Kém:

Mindenféle káromkodástól mentes, egymás ócsárlásától mentes egyszerű kérdést intéztem fel hozzád az elején, azért hozzád mert ezt a blogot te írod. Ne is személyeskedjünk, mert így értelmes építő jellegű vitát nem lehet lebonyolítani.

Még mindig nem válaszoltál.
A kérdés hogy Te miért utálod a magyarokat? (nem a titkosszolgálat, hanem hogy te)
Második kérdés, miért írsz magyarul ha utálod a magyarokat?

concret 2013.10.18. 19:20:07

@joszip: Dobro jutro: ez horvátul van, nem ideillő formula.

Ha már szlovákul köszönsz, írd így: dobre ráno!

Szádbafingok 2013.10.19. 00:51:34

@cyberworms: Én tudom! Én tudom! Elvileg azért, hogy te is értsd. Kéne.
@concret: Dobj fel egy érmét, surmókám!

kuki123 2013.10.19. 00:51:57

@Csehszlovák Kém:
Kispajtás lehet hogy tudsz magyarul és magyar felmenőid vannak, de ha nem magyarországon (a mai határokon belül) élsz, nem ide adózol akkor maximum kuss a neved.

De úgy látszik hogy elkell még magyarázni nektek libsiknek (indexes fasznyalogatóknak) hogy a Zázrivecz nem egyenlő Vona.

Természetesen a cikket elküldöm Vonának is ...örömmel fogja gondolom megtenni a feljelentést becsületsértés miatt.

Nah ehhez mitszólsz kispajtás.
Nem vagy több csak magyarul beszélő, magyarokat gyűlölő szlovák.

kuki123 2013.10.19. 00:52:07

@Csehszlovák Kém:

Kispajtás

Nektek indexes fasznyalogató libsiknek hányszor kell még elmagyarázni, hogy Zázrivecz nem egyenlő Vona.

A cikket elfogom küldeni Vonának. Gondolom nagy örömmel fog feljelenteni becsületsértés miatt.

Nem vagy te senki csak egy magyarul beszélő, magyarokat gyűlölő szlovák.

cyberworms 2013.10.19. 00:52:26

A "Csehszlovák trianon" cikkel kapcsolatban válaszoltam az utolsó kommentedre, de ott nem jelent meg:

"Igen, az európai emberekre sajnos jellemző a romaellenesség, de ezt tudja mindenki, mit akarsz ezzel mondani? Ezzel nem fogod megcáfolni vagy semmissé tenni, hogy Magyarországon lelövik és megverik a romákat. Zsidó rabbikat vernek és inzultálnak pl Budapesten. Eredeti állításod az volt, hogy nálatok nincsenek faji indíttatású támadások. Megcáfoltam."

Ezek szerint minden európai ember náci, még a szlovák is? Azért mondom, mint említettem ez nem téma soha, míg a magyar igen, vagyis magyar vonatkozásban mindig negatív témákról írsz, szlovák vonatkozásban mindig pozítiv témákról, ez nem kettős mérce?
A Hlinka-gárda sosem téma a történelmi cikkeidnél ahogyan az sem hogyan harcolt Szlovákia a náci Németország oldalán...
Végülis a történelem során ha így vesszük, minden hódító, király náci volt...a római birodalom volt az egyik legnácibb...

Igen minden országban vannak etnikai konfliktusok, nem tagadom, én csak azt szeretném tudni vajon te mikor fogsz írni a csehországi és szlovákiai cigányelleneségről is? Mert a magyar szélsőségességről ódákat tudsz zengeni, de ha már a többi nép csinálja az nem létezik nálad, ez miért van? Ez lenne az objektív tájékoztatás?
És arról sem tudok hogy több rabbit tömegesen vert volna bárki is, újabb csúsztatás a többesszám. És az is tény, hogy sokkal több magyart ölnek meg vernek meg cigányok, mint fordítva, de téged ez sem zavar sőt, a többet hallgassuk el a kevesebbet nagyítsuk fel alapon, ugyebár?

De inkább a cikk alapján a magyar és szlovák vonatkozásról beszéljünk, jelenleg Magyarországon nem üldöznek senkit azért mert szlovák, vagy szlovákul beszél, ellenben Szlovákiában igencsak durva elnyomásban élnek a magyarok, a szélsőséges kettős állampolgársági törvény ami ugye neked nem szélsőséges mert szlovák, bezzeg ha nálunk lenne ilyen már kiáltanál: segítség rasszizmus! Akkor most ki is a náci?

De igazából ennek most semmi köze a cikkhez és nem is igazán erről szeretnék írni, csak azért tértem ki erre, mert ha a fórumban valakinek nem tetszik trianon azt ti mindjárt lenácizzátok, de ha meg neked nem tetszik a "Csehszlovák trianon" akkor elvileg téged is le lehet nácizni ilyen logika alapján, nemde?

Sőt amikor 3,3 millió magyar határon kívül került, nyilván nem tetszett ez nekik, tehát ők is nácivá váltak, sőt az evolúció is igencsak náci folyamat..., ezen logika alapján ha megverem bottal a kutyám és nem tűri el akkor náci mély-kutyává válik.

"Szlovák vezetéknevek: ez is azt bizonyítja, hogy milyen brutális magyarosítást folytattatok a 19. században, ezek a nevek azért hangzanak magyarosan, mert abban a korban csak úgy tudtál túlélni, ha magyaros neved lett. "

Mert a 19. század előtt több millió ősszlovák élt ott akiket a nemzetközi történlemírás sem említ puszta nácizmusból?
Akkor az annyira gyűlőlt magyar neveket miért nem cserélték le teljesen szlovák nevekre? úgy, ahogyan szépen ki kellett találni jó sok szlovák nevet a színmagyar falvaknak, mert akkora szlovák múltja volt. Ebben a korban meg csak úgy lehet élni hogyha szlovákos neved van, ez neked nem brutális?

concret 2013.10.20. 10:03:00

@kuki123: A magyar jog nem ismer olyan tényállást, hogy valakit az önmaga által vallottól eltérő nemzetiségűnek neveznek.

Egyszerűbben: az csak egy jobbikos számára égbekiáltó, ha a vezérüket valaki letótozza: sem nem bűncselekmény, sem polgári jellegű követelésre nem jogalap (pl: nem becsületsértés, de nem ám!)

Mellesleg: Ti viszont simán lezsidóztok bárkit függetlenül a valós származásától, nem is beszélve az önnön identitásáról. Nyilván, ehhez nektek jogotok van, csak Vona nem lehet tót.
Mellesleg nekem semmi bajom Vona származásával, akár tót, akár magyar.

golya80 2013.10.21. 17:20:08

@Csehszlovák Kém: Mondjuk a te típusodat sem a szlovákok se a magyarok nem látnák örömmel maguk között, A csehek meg fel sem fogják miről beszélsz, de szerintem nem is nagyon érdekli őket

2013.10.21. 19:02:08

Ez mi a legújabb hírcsárda! Ennyit poszton régen röhögtem. Ezeket ki gyártja? Mert a valósággal még csak köszönő viszonyban sem áll! De kezdeném is. A Zázriveczről ideje lenne leszállni, mert már annyira lerágott csont, hogy az magát teszi alapból nevetségessé és hiteltelenné, aki ezt emlegeti. Egy soha nem titkolta ezt a nevet Vona Gábor, sőt bármelyik önéletrajzában megtalálható, de ez senkit ne zavarjon, és ott az is elolvasható, hogy miért is váltott, vagy inkább vette vissza az eredeti családnevét! A másik, miből jött az le neked, hogy ez szlovák név? Számtalan szlovákról tudok, akinek magyaros a neve és fordítva, de te egy névből egyből megálapítottad ezt? Hol a forrás és a bizonyíték? De mindegy! Az igazán nagy öngől pedig az volt, idézlek: "Jobbik környékén a szlovák vagy a zsidó származás tesz vállalhatatlanná vezető beosztásban." - Ezt pontosan mire alapozod? A Jobbiknál soha nem volt vállalhatatlan, ha valaki szlovák, a nemzeti-radikálisoknak semmi bajuk sincs az egyszerű szlovák emberekkel, ez amit csinálsz mesterséges rasszizmus, összemosol ezt-azt és kapjuk a végeredményt. Én személy szerint arról sem tudok, hogy valakit zsidó származása miatt kizártak volna a pártból, de ez az apróság sem zavarjon! A Jobbiknak van zsidó, van cigány, van német és szlovák felmenőkkel rendelkező tagja is, ezen nincs mit csodálkozni, csak az ilyen agymosott, félremagyarázóknak furcsaság ez. A szlovák, a német, a román és bármelyik civilizált nép Európában, a magyar nép testvérnépe, ez nem jelenti azt, hogy a vezetőiket is szeretni kellene, vagy azokat akik gyűlölködnek. A szlovákokkal nem foglalkozom, de ez legyen az ő problémájuk! Én személy szerint szlovák, ruszin és német felmenőkkel rendelkezem, soha nem tagadtam meg az őseimet és ettől függetlenül, a Jobbikkal és a nemzeti radikalizmussal szimpatizálok! Na mindegy nem magyarázkodom egy ilyen vicc és kamublogon. További jó magyarozást, szlovákozást, cigányozást és zsidózást! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

concret 2013.10.22. 00:06:46

@Tyrion Lannister of Caster:

Igen, nagyon is.
Ideje lenne számunkra is követni a pozitív mintát - ha már egyszer nem mi jártunk elöl a jó példával.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.10.22. 15:41:16

az azért nem kicsit korrekt, amikor a szlovák nackókat ekéző posttól is megvédik a fajvédők a szegény magyart
süti beállítások módosítása