10678725_868960856477273_2613153130172713391_n.jpg

Az első bécsi döntésre emlékeztek a DAC ultrái. Elszabadultak a nacionalista indulatok a Facebookon.

Érik Szlovákiában is a szkenner, nem bírtak magukkal a Dunaszerdahelyi AC ultrái, politizáltak egy kicsit. A DAC-Senice mérkőzés 38. percében (érted, 1938) molinót feszítettek ki, amelyen a náci Németország és a fasiszta Olaszország külügyminiszterének köszönték meg az első bécsi döntés során, 76 éve Magyarországhoz csatolt csehszlovák területeket. A szlovákok tombolnak, a DAC kizárását követelik a fórumokon.

A Szlovákiában tevékenykedő szlovákiai magyar nemzeti radikális szervezetekről bővebben az atlatszo.hu oldalon olvashatsz:

A Klapka kommandó utódai - a magyar nemzeti radikalizmus Szlovákiában I.

Irredenta pólós srácok öltönyben - a magyar nemzeti radikalizmus Szlovákiában II.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szenci csoportja vállalta magára a nyilvánvaló provokációt, amelyet minden jóérzésű háborúellenes szlovák és magyar ember elítél. Kíváncsian várjuk a dunaszerdahelyi klub új tulajdonosának, Világi Oszkárnak nyilatkozatát a témában. 

 

Természetesen a szlovák sportweblap a sport7.sk oldalán is elszabadultak az indulatok. A nyilvánvaló provokációt könnyedén benyelő szlovák olvasók tombolnak.

 

Vajon belegondoltak a molinó kihelyezői, hogy milyen hatalmas kárt okoztak a szlovák-magyar kapcsolatokban? (Nem.) Nézzük, hogy az agyatlan náci magyarjaink milyen okos gondolatokat hoztak ki szlovák eszmetársaikból. Igaz, nem hiányoztak a józanabb hozzászólások sem.

  • Kibaszott finnugorok!
  • Ne sértegessétek itt a magyarokat, ezt csak néhány debil csinálta!
  • Kizárni azonnal a csapatot a ligából, hadd menjen ez a piszkos banda focizni a Duna túloldalára!
  • Gázba velük!
  • Méghogy ők nem akarnak rosszba lenne a szlovákokkal, én meg akkor a Pápa vagyok. Egész Dunaszerdahelyt ki kell költöztetni a Duna túloldalára, aztán lezárni a határainkat. Nem akarok szlovákiai magyarokat és magyarokat sem látni Szlovákiában.
  • Az ilyet csak ki kell baszni Birkenauba, te kibaszott magyar buzi!
  • Ja és most akarunk nekik új stadiont építeni! Bravó Szlovákia! Szomorú..
  • No, ezért én a DAC-nak egy akkora büntetést rónék, ki, hogy egy életre megbaszhatják magukat. Bezárni a stadionjukat a szezon végéig, kamerákkal megtalálni az elkövetőket és bíróság elé állítani, illetve életfogytiglan eltiltani őket a focitól Szlovákia egész területén. Ez nem maradhat megtorlatlanul!!!
  • Na dunaszerdahelyi srácok kurvára büszkék lehettek magatokra! Szlovákiában tőletek nagyobb primitív lényeket nemigen találni! Kalapot le, idióták.
  • Ezeket a marhákat nem is lehet magyaroknak nevezni. Ezek bűnözők! Az ilyen embereket se a szlovákok, se a magyarok nem bírják, gyűlölik őket a szlovákok és az igazi magyarok is.
  • Szomorú, amit itt írogattok egymásnak. És teljesen mindegy, hogy egy magyar vagy egy szlovák írja.
  • Ilyen gondolkodással nem lehet élni, ami megtörtént, az megtörtént, ezt már visszacsinálni nem lehet.
  • Hát engem igencsak megdöbbent az a gonoszság, ami itt egyes szlovák és magyar kommentelőktől a másik fél részére érkezik.
  • Ezeket a kurva magyarokat ki kell zárni a ligából, bónuszként énekeljék el a túloldalon majd a magyar himnuszt, ilyen botrányt sem láttam már rég. Nálunk is csak a cigány magyart és a tátrai medvét védi a törvény.
  • A politika egyszerűen nem tartozik a sportpályákra, de Dunaszerdahelyen folyamatosan politizálnak a lelátón, különböző politikai feliratokat, szimbólumokat raknak ki.
  • Európa legmulatságosabb nemzete, bajszos faszfejek, hogy néztek már ki. Nincs otthonotok, ezért rikácsolni tudtok csak. Még a tipp-mix alól is fementik őket. Büdöe egy banda...
  • Dunaszerdahely takarodj Magyarországra a magyar ligába futballozni, magyarok a Dunán túlra!

komment

Címkék: #nácik #szlovmagyar #dac #első bécsi döntés

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr476857321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Titimataifaaaro 2014.11.02. 18:42:12

A "kisebbség már megint provokálja a többséget" szólama klasszikus széljobber klisé, legyen szó melegekről, cigányokról, egyéb kisebbségiekről.
Vicces, hogy egy magyar "liberális, européer demokrata" is így gondolkodik, ha az érintett kisebbség speciel a magyar.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.11.02. 18:46:12

@Titimataifaaaro: LOL! A szélsőjobboldali provokátorokról beszélsz, akik a szlovákiai magyarság mögé rejtőzve provokálnak? Mesélj, milyen érdeke fűződik egy ilyen akcióhoz a kisebbségi magyaroknak?

Nacionalista?! 2014.11.02. 19:40:49

A témához: különös módon úgy tartod Trianonról, hogy jó szerződés volt, mert a kisebbség (tót, rác, oláh) jól járt vele. Nos, a Bécsi döntés is jó volt a csehszlovákiai magyar kisebbségnek, hiszen a visszacsatolt terület 87%-a magyar volt.
Igazam van, vagy igazam van?

Nacionalista?! 2014.11.02. 20:22:44

Hajrá DAC! Hajrá magyarok!

Ellensúly 2014.11.02. 22:00:22

Mi ebben a szélsőjobb? Egy történelmi eseményre, az etnikailag igazságos határok kijelölésére való emlékezés szélsőjobboldali dolog? Úgy látom, a provokatív szerzőnek minden szélsőjobbos, ami a nem kedves a nemzetiszocialista Szlovákiának. Hányingerkeltő!

(Azzal érvelni pedig igencsak gyerekes, hogy a molinó kiváltotta a szlovákok haragját. A szlovákok haragját – az elmúlt közel száz év nemzetiszocialista szellemiségű prágai-pozsonyi politikájának eredményeképp – a magyarok létezése váltja ki.)

petraeus 2014.11.02. 22:00:53

1, a becsi dontes ugy 90 %ban korrekt volt, ha a wilsoni pontok ervenyesulnek 1920 ban is ott lett volna a hatar illetve ha az amerikai beketervet elfogadjak akkor 45 utan is hasonlo lett volna.
2, ez a hatar komolyabb deportalasok nelkul egy minimalis lakosagcserevel megoldhatta volna a "magyar" kerdest, tobb millio embert mentve meg a kisebbsegi lettol es azzal jaro elnyomastol
3, A becsi dontest a mucheni egyezmeny alapjan hoztak meg, csak a franciak es a britek nem kivantak reszt venni a targyalasokban, ezt a reszt rahagytak a nemetekre es az olaszokra, de magat az alap egyezmenyt ok is alairtak.
4, a hatarok 45 os visszaalitasa a magyarok kitelepitese es kenyszermunkara hurcolasa meg a szinten tomeggyilkos kommunista diktator Sztalin nevehez (is) kotheto
5, A DACot szivesen latjuk a magyar ligaban.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.11.03. 12:44:18

Már megint provokálsz? Miért? Tényleg jónak tartod ezt. Ez egy megemlékezés volt egy igazságos döntésről. Itt neked már ezerszer elmondtuk, hogy az egész trianoni "döntés" úgy ahogy van el van méretesen baszva.
Kérdezlek: Miért nem tartottak népszavazásokat az egyes városokban, hogy hol akarnak élni?
Milyen eredménye lett volna ennek?
Akkor még Pozsony is magyar oldalhoz tartozna lévén annak, hogy ott 1919-ben a szlovák lakosok száma 35%-volt. Nyitra: 30% szlovák, Selmecbánya 45%, Besztercebánya 25%, Losonc 15%, Rozsnyó 15%, Kassa 20%, Eperjes 40%.
Vissza hozzánk 87% magyar tért haza. Ez neked gyötrelmes?
Egyébként: "...Anglia és Franciaország 1938 őszén közép-európai kérdésekben meglehetősen passzív magatartást tanúsítottak és lényegét
tekintve jogosnak ismerték
el a két tengelyhatalom döntését..."
Visszatérve erre, a drapérián csak egy kedves emlék látható ami nekünk fontos. Nem neked, mert te zsigerből gyűlölsz mindent ami magyar. A legszomorúbb, hogy ezek a mai szlovákok magyar ősöktől származnak. nagyszüleik, dédszüleik nagyon nagy számban magyarok voltak. Sajnos az agyukat átmosták megosztó politikusok akiknek a szekerét húzod te is.

Rudi Kató 2014.11.03. 12:44:28

A provokáció az volt amikor elrabolták a Felvidéket is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Töksi 2014.11.03. 12:44:40

Ez kb. annyira sértő, mint a románok 1918-as drapijai a román-magyaron.
Szóval akinek fájnak az 1918-as molinók, az ilyet nem rak ki.
Akinek nem fájnak, az meg viselje el ezt is.

frikazojd · http://kocs.ma 2014.11.03. 12:45:35

hát már focizni elég nagy bunkóság, és még ezt tetézik.

az meg kulon jo, hogy "elszabadultak az indulatok a Facebookon". A facebookon! ott vagy kemény, gratulálok, lehet hazamenni.

Baloldali érték 2014.11.03. 12:45:41

Az I. bécsi döntés egy igazságos, etnikailag megalapozott határt húzott.

A mai napig követendő példa.

Namir 2014.11.03. 12:45:49

Egyetértek, ez a molinó nem tetszik.

De várom Dotoho-tól Trianon és a Benes dekrétumok elítélését hasonló vehemenciával (és stílussal).

ladiladi 2014.11.03. 12:46:01

Izé, bigyó, hogy is van ez a dolog a Benes dekrétumokkal? Továbbra is hatályosak?

Ajjajaj! Szegény demokrácia!

aeidennis 2014.11.03. 12:46:22

Hmm...érdekes: a szlovákoknak joguk van elszakadni Magyarországtól, de a magyaroknak semmi jogunk nincs elszakadni Szlovákiától. Teljesen logikus...

bkover 2014.11.03. 12:46:39

arról miért nem írtál cikket, amikor a román- MAGYAR meccsen a trianoni dátummal "provokáltak" az oláhok, te kis lúdtalpas? (akkor most én neonáci vagyok, amiért kisbetűvel írtam, h román?)

krampam 2014.11.03. 12:46:57

Azért vegyél már vissza egy kicsit!
Azért mert Te szarsz bele a saját nemzeted történelmébe, s beállsz a polkorrektek sorába, azért nem kéne agyatlan nácizni meg szélsőjobbozni, stb. A bécsi döntés egy teljesen korrekt döntés volt. Ahogy petraeus is írja.

látens liberális 2014.11.03. 12:47:08

Akkor most mi is a szlovákiai magyarok érdeke? Kussolni és szlovákká válni?

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.03. 13:12:32

A szlovákok adják vissza a magyaroknak azt a területet, ami 1920 előtt nem a Szlovákia nevű ország része volt, és a többi részből telepítsék ki a magyarokat.

Ekkor rendben is lennénk.

Addig, amíg ez meg nem történik, hallgass mélyen a jóérzésű szlovák emberekől, mert nincsenek ilyenek.

BigBeeeee 2014.11.03. 13:12:39

Le a kalappal a szenci srácok előtt!

Az meg - CsK-n kívül - a kutyát nem érdekli, hogy tombolnak-e a tótok, ha visszaköszön a történelem.

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.11.03. 13:12:47

A kiváló szudétanémet politikus és közíró, Wenzel Jaksch: „A müncheni döntést az okozta, hogy az 1919-es békekötéseknél a nagy nyugati demokráciák saját alapelvüket, a demokráciát hagyták figyelmen kívül”.
Sir Neville Henderson, aki a kritikus időben Nagy-Britannia berlini nagykövete volt, memoárjában így nyilatkozik: „Csehszlovákia Münchenben olyan területeket veszített, amelyeket sohasem lett volna szabad a cseh állam kötelékébe adni, legföljebb egy föderáció útján, máskülönben e területek hosszú távon nem óhajtottak a cseh állam kötelékében maradni.
Amennyiben e megállapítás érvényes a Szudétaföldre, amely a korai középkor óta a cseh korona uralma alatt állott, úgy fokozottabban érvényes Csehszlovákia magyarok lakta területeire, amelyek Magyarországhoz való tartozása mind etnikai, mind történelmi alapokon állt.

..ennyi... Nagyon sok korabeli véleményt találok, de nem terhelem vele a servert...

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.11.03. 13:12:55

@Töksi: Ezt tényleg összemosod...?? Erdély ősi román föld?? Szóval akkor szerinted mi elraboltuk jogtalanul a saját magyarjaink által lakott részeket?
Jesszus..... olvass törit, csak ne a wikipédián...

E.Katolnai 2014.11.03. 14:32:17

csak gratulálni lehet a bátor magyar fiataloknak, akik megemlékeztek a liberál-fasiszták terrorja ellenére.
nem magyar az kinek nem fáj Trianon, és alávaló magyargyűlölő gazember az, akinek tetszik ez a páratlan szemétség.

Töksi 2014.11.03. 14:32:34

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: Nem mosom össze, sőt! A trianoni döntés természetesen igazságtalan volt, az első bécsi döntés pedig ennek egy részleges és igazságos reparációja.
Ettől függetlenül én nem raknék ki ilyen drapit egy focimeccsen. A pozsonyi parlament vagy az elnöki palota előtt viszont simán.

Baloldali érték 2014.11.03. 14:59:53

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: "Akkor még Pozsony is magyar oldalhoz tartozna lévén annak, hogy ott 1919-ben a szlovák lakosok száma 35%-volt."

Az maximum a csehszlovákok megbízhatatlan népszámlálása volt, hogy a frissen megszállt területeken etnikai alapot mutassanak fel.

Valójában 1910-ben 15% szlovák élt Pozsonyban, a többség fele-fele arányban német és magyar. Kicsit több német, mint magyar. Pozsonynak tehát Ausztriához kéne tartoznia vagy Magyarországhoz, Sopron példája alapján.

Baloldali érték 2014.11.03. 15:00:09

Tényleg, amikor a szlovákok trianont éltető emlékművet emelnek színmagyar területen, az a náci szlovák állam provokációja? Vajon belegondoltak az emlékmű kihelyezői, hogy milyen hatalmas kárt okoztak a szlovák-magyar kapcsolatokban?

Ja, ott államilag éltetik trianont, nem szurkolói csoportok szintjén.

wallenberg8805 2014.11.03. 17:24:53

@Baloldali érték:

A pozsonyi németek magyar érzelműek voltak nem osztrák érzelműek, ahogy a soproni németek is, akik többsége Magyarországra szavazott.

wallenberg8805 2014.11.03. 17:25:01

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Az első bécsi döntést egész Európa, beleértve a magyarországi baloldali ellenzéki szociáldemokrata pártot és a baloldali ellenzéki Népszavát is, mindenki üdvözölte és igazságosnak ismerte el.
Akkor hogy jön ahhoz egy ilyen kis magyarellenes senki, hogy lenácizza?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
süti beállítások módosítása