marian-kotleba.jpg

Szép kis csapat vagytok: A magyar politikai jobboldal új barátja a szlovák neonáci Kotleba is támogatja Moszkvát és az oroszbarát Janukovicsot. El lehet ezt még magyarázni a fideszeseknek és a jobbikosoknak?

 

Egészen megdöbbentő volt olvasni azt a primitív kommentáradatot, amelyet a jelenlegi Fidesz-kormány támogatói eresztettek meg a Pussy Riot lányzenekar brutális megveréséről beszámoló posztunk alatt. A visszafogottabbak is minimum gratuláltak az orosz civil rendőri egységnek, amiért helyben hagyták a lányokat. 

A putyini erőpolitika új, fideszes és jobbikos barátai nagy hangon támogatják a jelenlegi ukrán vezetést is, esetleg cinikus megjegyzéseket tesznek az ukrán ellenállás meglehetősen izmos - mi tesszük hozzá: de nem döntő hatású - nacionalista, szélsőjobboldali erőinek támogatása miatt. Az ukrán utcákon harcoló fiatalok hátteréről, szocializációjáról és megosztottságáról olvassátok el ezt a fontos posztot, Ukrajna ultrái.

A józanabb kommentelők kétségbe esve kérdezték, hé, Csehszlovák Kém, van-e ennyi retard Csehországban és Szlovákiában is? Válaszomban jeleztem, hogy szignifikánsan nincs nagy eltérés egyik országban sem a retardok számában. Este jutott eszembe, hogy Szlovákia is jobban teljesít. A tavaly őszi megyei választásokon besztercebányai elnökké választott neonáci Marian Kotleba a minap levelet írt Janukovics ukrán elnökhöz.

Figyelemreméltó tanulság a magyarországi választások előtt, hogy Kotleba, a magyarországi Fidesz és a Majdanon Janukovics ellen harcoló radikális ukrán nacionalisták sok mindenben hasonló elveket vallanak: az Európai Uniót mindhárman a (szlovák, magyar, ukrán) állami függetlenséget fenyegető szervezetnek tartják, ahol Brüsszel csak diktálni tud a kelet-európai országoknak és ez csak nemzeti érdekeket sérthet.

A levelet lefordítottam, döntse el az olvasó, hogy a neonáci csávó elvei milyen távol esetleg közel állnak a mai oroszbarát politikát folytató magyarországi kormánypárthoz és nacionalista ellenzékéhez és mennyire erősíti elméletem, miszerint Moszkva a volt szocialista országok nacionalistái között találta meg legszervilisebb érdek-, vagy politikai szövetségeseit.

bb_res.jpg

Excellenciám uram,

több hete mély aggodalommal követem az ukrajnai utcai zavargásokat. Ezzel párhuzamosan a fokozódó utcai agressziót Őexcellenciájára, az ukrán államiságot szimbolizáló személyére és az ukrán kormány képviselőire gyakorolt fokozódó nyomásnak tudom be.

Mint szláv teljes mértékben tisztában vagyok, miért harcol jelenleg Ukrajna. Az Európai Uniónak új piacokra van szüksége és a NATO elnevezésű terrorista szervezettel együttműködve közelítenek Oroszorszűg határaihoz. Mint az Eu egyik tagállamának állampolgára, felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy az ukrán nép számára semmi jót nem jelentene, ha az Eu számára megnyílnának. Ukrajna csak egy újabb hatalmas piaccá válna, ahol nem lenne helye többé az ukrán termékeknek. A termelést a behozatal és a fogyasztás váltja majd fel, sok százezer ember elveszíti munkahelyét. A folyamat végén nem lesz más, mint az ukrán nép teljes rabszolgasorba züllesztése, az ukrán termőföld idegen kézbe való kiárusítása. Pontosan ugyanúgy, ahogy ez ma Szlovákiában történik.

Az Eu-ba történő belépés óta hazám gyakorlatilag elveszítette függetlenségét, és fenyegető szankciók tudatában kénytelen követni különböző értelmetlen előírásokat és irányelveket, amelyeket Brüsszel diktál Szlovákia számára és amelyek kifejezetten hátrányosan érintik Szlovákia és a szlovák lakosság nemzeti érdekeit. E politika következménye az állandóan növekedő árak, magas munkanélküliség, a nemzet romló egészségügyi állapota, az államadósság növekedése, a nemzet politikai és gazdasági autonómiájának elvesztése és nemzetgazdaságunk teljes zűrzavara.

Excelenciás uram! A szláv nemzetek jövője érdekében kérem és egyben javaslom, hogy semmilyen körülmények között ne csatlakozzanak egy olyan csoporthoz, amely utcai zavargásokkal, és állami hivatalok elfoglalásával igyekszik megbontani Ukrajna területi egységét, fenyegetni szuverenitását és függetlenségét. Nem lehetséges terroristákkal tárgyalni, mert minden amit ígérnek, abból semmit nem leht komolyan venni. Szomorú példáért nem szükséges sokat visszamenni az időben, elég ha csak a szerb nemzet és nemzeti hőse, Szlobodan Milosevics sorsát említem.

Exelenciás uram, mentse meg Ukrajnát, amíg rendelkezik a megfelelő hatalommal és erőforrásokkal. Egy hónap múlva, mindez már késő lesz.

Tisztelettel,

Marian Kotleba,

besztercebányai megyei elnök

Besztercebánya, 2014 január 30.

komment

Címkék: #fidesz #ukrajna #eu #kotleba #janukovics

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr755824298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.02.20. 16:52:02

"Egészen megdöbbentő volt olvasni azt a primitív kommentáradatot, amelyet a jelenlegi Fidesz-kormány támogatói eresztettek meg a Pussy Riot lányzenekar brutális megveréséről beszámoló posztunk alatt."

Értékelendő, hogy ki tudtad szűrni, ki a kormánypárti. Esetleg volt balos, titkosszolgálati kapcsolataid vannak?

" A magyar politikai jobboldal új barátja a szlovák neonáci Kotleba..."

Tényleg? Szerintem meg egy közeli nőnemű felmenőd új futtatója. Lehet, hogy alpári a megjegyzésem, de van akkora hitele, mint a te szövegednek... :(

Amúgy mi van akkor most Ukrajnában? Janukovics ellen az unióellenesek harcolnak? Janukovics uniópárti?

Barnalány 2014.02.20. 16:52:09

Ezzel a szöveggel a mellén-hátán ki kellene küldeni ezt a fószert Krakkóban, Varsóban, Prágában, vagy Ljubljanában az utcára, aztán várni, mi lesz!:-)

Elvégre azok is szlávok lakta városok.

dagiiron 2014.02.20. 16:54:40

Figelj te Kém! Tudom, hogy téged nem nagyon érdekelnek a magyar kisebbségek, de a mi hozzáállásunkat ehhez a cécóhoz, az ő véleményüknek kell meghatároznia. Ők meg nem szeretik a balhézó oldalt, mert ők azok, akik csorbították a kisebbségi jogokat.

atlatszo.hu/2014/02/20/a-karpataljai-magyarokat-hidegen-hagyja-a-kijevi-forradalom/

Erről ennyit, nekik nem érdekük Janukovics bukása, s így nekünk is ez az érdekünk.

sírjatok 2014.02.20. 17:11:20

Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg.

tpd 2014.02.20. 17:27:42

pussy riot??!?!?!

ismerjük a jobbos választ: átestek a komondoron

kissiú 2014.02.20. 17:27:46

"El lehet ezt még magyarázni a fideszeseknek és a jobbikosoknak?"

Nekik nem kell magyarazat.

♔batyu♔ 2014.02.20. 17:48:37

Micsoda egy seggfej vagy te. Épp azért támogatjuk Moszkvát, hogy olyasmik mint te, megmaradjanak a periférián.

őrkutya2 2014.02.20. 17:48:41

Milyen ismerős szóvirágok:

piacosítás-rabszolgasor-kiárusítás.

randomuser1 2014.02.20. 19:08:23

lol, alig várom, h a szláv nacionalista egyesülés kipicsázza az urálon túlra a mi kis pöttyössegű ázsiai hordánkat :)

avocado_ 2014.02.20. 19:08:33

@♔batyu♔: Mióta támogatod a komcsikat te náci?

miva? 2014.02.20. 19:08:41

@♔batyu♔: Nem úgy tűnik. Inkább az a gyanúm, hogy azért támogatjátok Moszkvát, mert csak ilyen háttérrel lehetséges egy oligarcha - maffiózó államhatalmat a demokrácia fégletes csorbításával kézben tartani, és mégis finanszírozni tudni.

Az érdekesebb, hogy miért asszisztál a dologhoz ennyi birka.

Vilmos Sándor 2014.02.20. 19:39:40

@jobbdemokrata: kedveSS neonáci, mifelénk az ilyeneket, mint kend, kapával nevelik, mert egy GYOM!

Vilmos Sándor 2014.02.20. 19:39:53

Eddig is jellemző volt a fideSSpatkány-jobbikuSs összefogás, ez meglátszik a gyöngyösi polgármester nyílt újnáci seggnyalásán!
De hogy egy platformra kerüljön a fideSspatkány-retronyilaSS csőcselék a kotleba újnáci bunkókkal és s "futball" ultráival, ez előrevetíti Magyarország sorsát a TOTÁLISS DIKTAT5RA FELÉ!
FIdeSSpatkány birkák, ha ezt akarjátok, inkább takarodjatok a vezíretekkel együtt SZIBÉRIÁBA!

Mezga Geza (törölt) 2014.02.20. 20:03:47

@♔batyu♔: azert tamogatod moszkvat mert csak ok adnak szo nelkul penzt egy oligarchak iranyitotta allam kiepitesehez ahol a magadfajta nemzeti szinekben pompazo hazaarulok szabadon rabolhatnak nap mint nap.

a nemzet fogatlan provokátora 2014.02.21. 17:38:40

@Vilmos Sándor: Annyira szép lesz, amikor majd 6-án végleg el lesz verve pofátok, és indulhattok a történelem szemétdombjára liberál patkányok!
Végre a helyetekre kerültök..

Papageno68 2014.02.21. 17:38:48

Összenő, ami összetartozik. Mondja a közhely.
Ha Putyin hagyja a helyi vazallusokat kedvükszerint kalózkodni, akkor ő a jó király, az igazság bástyája. Csak azt nem értem, hogy a sor legvégén (ahol márcsak egy kis rezsiharc esik le), hogy lehet ennek drukkolni.
süti beállítások módosítása