pinter640.jpg

Most mutassátok meg, ultrák!

Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: Csak negatív kérdések jöttek.

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere: Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni?

A Szerethető után itt van nekünk a Harapós Nemzeti Tizenegy, amelyet szerdán éppen az acélosnak nem nevezhető és néhány  évvel korábban még a Szerethető által is lazán idegenben megvert finnek aláztak Győrben. Itt az idő, hogy szurkolóink, akik most már tisztán látják, a magyar fociban csak kimossák az agyukat, és minden világverseny előtt elhitetik velük a reális továbbjutási esélyeket, hogy végre tisztán lássanak a politikában is!

1506410_642243925842221_2000827999_n.jpg

A Harapós Nemzeti Tizenegyben azt szeretem a legjobban, hogy rajta semmilyen hazugság nem fog. Mert mondhatja a Mester, akinél még a brazilmagyar Leandro is érthetőbben beszél magyarul, hogy úgy fogtok támadni, mint az Atletico Madrid, keresel egy streamet a neten, beülsz a kocsiba, lemész Győrbe és megnézed a helyszínen vagy otthon a tévében és meggyőződhedsz arról, hogy egy egyébként tök szabálytalan gólon kívül (kéz), kb egyszer lőttetek kapura. Ez azért egy csapattól, amelyet a második kalapból emelnek ki, valljuk meg, nem sok.

Csakhogy mondhatjuk, hozzá vagytok ehhez a színvonalhoz, bocsánat színvonaltalansághoz szokva, 1986-ban utoljára Vb-n járni, ez a műhely tudhat valamit. Lassan megcsinálhatjuk a magyar labdarúgás utolsó 28 szégyenévének családfáját is: vót ugye a nagy Öreg, a Mezey, aztán a Faszrajzoló érkezett, de nemrég neki is leáldozott, itt van már a fiatal korosztály, Pintér Mester, egyenes ági leszármazás, kemény ez a csapat, nem vitás.

Szóval az ifjú Padavan érkezett annak rendje és a magyar provincializmus megszokott módja szerint, nem hívja be egyetlen, a nemzetközi szint közepét alulról súroló csatárunk (azért a Shalke már neki is too much), de ott van a zöld gyepen az a Juhász (LOL), akit 2004-ben még szegény Michael Schumacher is oda-vissza szopatott a 16-oson belül egy Forma 1-es pilóták, vs. Magyar Idegenlégiósok uli-buli meccsen a Népstadionban.

Namost az a helyzet, hogy konkrétan nem nagyon ismerek olyan magyar huligánt vagy ultrát, multicégnél dolgozó, vidékről pestre költözött rabszolgát, vagy Londonban egyetemi diplomával mekiben mosogató bölcsészt, aki amúgy komolyabban örült volna Pinyő kinevezésének. Most jön egy nagy flash, mondják is nekem keményvonalas jobbikos vagy fideszes ismerőseim, Kém bazmeg, másban semmiben, ebben végre egyetértünk.

Ekkor futtatok le gyorsan egy olyan programot, amit sokan még egy pillanatra még meg is értenek, de aztán persze győz a beléjük indoktrinált Békemenet. Kicsiben a Mezey-Egervári-Pintér-féle válogatottak körüli miliő és hozzáállás, nagyon emlékeztet az ország dolgaira, nagyban.  Vigyázat, sarkítok! A magyar kormány unortodox gazdaságpolitikája, elképesztő sikerpropagandája és gátlástalan, putyini cinizmusa, tökre klapfol a második kalapból kisorsolt – van az a pénz – de valójában szart se érő magyar válogatottal.

Nincs mókásabb látni, hallani, olvasni, amikor a jelenlegi kormány által helyzetbe hozott félnótások produkcióit, amúgy tök jogosan – pacsi, magyar szurkolók! – inkább már csak a tehetetlenségi nyomaték és nagyon őszinte és hosszan sajgó futballsikertelenségi fájdalom miatt még rutinból szidalmazó magyar ultrák, drukkerek hirtelen ennek a tök kontraproduktív magyar Putyin szavát, amúgy elhiszik, hitelt adnak, bevédik. (Vö: ez legalább stadionokat épített bazmeg!)

Izrael-Szlovákia 1:3

Eközben Izraelben, nem lettünk gyarmat: miután a szurkolók kulturált módon végighallgatták a másik csapat himnuszát, semmi unalmas gól nélküli döntetlen, úgy támadtunk, mint a Real Madrid a Schalke ellen, idegenben gurítottunk egy laza hármast a hazai csapatnak, szemet gyönyörködtető játék mellett:

Amúgy a magyar szurkolónak van egy jó hírünk: Weiss mester minden barátságos mérkőzését elveszítette, majd 2010-ben kivezette a szlovák labdarúgó válogatottat a dél-afrikai világbajnokságra!

Ezért szeretem a magyar válogatottat, ott még a leghülyébb szurkoló is azonnal levágja, hogy a magyar labdarúgás/válogatott körüli bullshittelés csak egy nagy átverés, minden porhintés ellenére: nem a teljesítményről szól (mikor is jutottunk ki világversenyre utoljára?) és főleg nem neked (komolyan élvezed amit látsz?).  És a szurkoló hisz a saját szemének: fütyül, kínjában röhög/legyint, szotyiszacskót reptet, kurvaanyázik. Aztán, amikor jönnek a tények és a számok, hogy Európa egyik legrosszabb helyzetben és gazdasági esélyekkel bíró országa vagyunk ugyanezek az emberek nem legyintenek, nem röhögnek, de szurkolnak tovább azoknak, akiket a magyar labdarúgásban már hangosan kinevetnek vagy kifütyülnek. Mint ahogy a magyar labdarúgást sem lehet magyar módszerekkel és magyar edzőkkel felemelni, az országnak sem tesz jót a a fideszmagyar oligarcha kiépítése és az etnikai Brüsszel-ellenes politika.

Nézzük reálisan: több, mint valószínű, hogy ezek a gyerekek nem fognak Remember Solt Ottila molinot kihúzni helyi béközépben a magyar liberalizmus egyik nagy alakjának, de a bennük és általában a magyar focidrukkerekben meglévő kritikai érzéket mindenképp segíteni kell, teret adni, hiszen ők a lelátókon, a maguk kis világában látják igazán, amit mások multicégek open spacejeiben, Londonban a mekiben, két dzsuvás tálca lenyalása közötti cigiszünetben vagy a hússzal repesztő kék metrón az Élmunkás tér és a Marx tér között: a király meztelen, a rendszere züllött, korrupt és nagyjából hatezer emberen kívül mindenki pórul jár.

Csak egy kérdésem lenne a szurkolókhoz: mikor akarjátok Pintért lemondatni?

1974411_642095482523732_1718018646_o.jpg

43 komment

Címkék: #pintér attila #ultra #hooligan #harapós nemzeti tizenegy

A bejegyzés trackback címe:

https://dotoho.blog.hu/api/trackback/id/tr325845413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErrOr 2014.03.06. 10:43:27

A szurkolók sosem akarták, hogy ez a szerencsétlen kapitány legyen. A dánok ellen majd kapunk egy komolyabb pofont, akkor megy a levesbe.

Pan Modry 2014.03.06. 10:43:38

Naggyon joooo..

es biztos vagyok benne hogy Szlovakiaban nem epitettek az ottani felcsuton milliardert stadiont Robert Ficonak kozpenzbol.

terensz szpenszer 2014.03.06. 10:44:16

"...idegenben gurítottunk egy laza hármast a hazai csapatnak..."
Összezavarodtam. Mérget vettem volna rá, hogy neked az izraeli a hazai csapat...
Várjál, már értem: te azt hiszed szlovák vagy, pedig olyan nincs is. Szörnyű lehet ez gyökértelenség, oh pardon, bocs, gyökér van, mégpedig te.

ErrOr 2014.03.06. 10:58:09

@Pan Modry: Észak-Magyarországon is építeni fogják az új stadionokat, még talán blog is volt róla :)

Dolgozónép 2014.03.06. 11:08:59

A magyar futball nem sport, hanem részben adó- részben sportfogadási csalások bizniszfészke. Itt ezekből csinálják a pénzt, nem az eredményekből. Edzők is csak azok lehetnek, akik benne vannak a bandában. Szarból nem lehet várat építeni, csak egy rakás szart.

Zollii 2014.03.06. 11:09:13

@terensz szpenszer: Nincs is jobb egy jó kis zsidózásnál, gyökerezésnél, ha másiknak teljesen igaza van. Ez az, mondd meg neki keményen és meséld el a haveroknak, hogy a rohadt zsidók tehetnek erről is. Fa.zfej... Jah, és mielőtt elkezdenéd, igen, zsidó vagyok meg még cigány is, sőt labanc, b.meg.

Nagykevély 2014.03.06. 11:33:37

Megvan az új tót nemzeti ünnep?

Peterpapo 2014.03.06. 11:36:10

@terensz szpenszer:

Beszól ennek a gyökér kormánynak magyarul, te meg leszlovákozod? Így már nem is határon túli magyar mi? Paraszt.

Peterpapo 2014.03.06. 11:36:51

@Nagykevély:

Nomen est omen. Te vagy terensz fajansz másik fele.

parrre 2014.03.06. 11:39:18

mondjuk ezt a cikket is vagy háromszor kellett újraolvasni hogy megértsem ... vagy ez már Pintér hatása ?

dr kíváncsivagyok 2014.03.06. 11:48:01

"A Szerethető után itt van nekünk a Harapós Nemzeti Tizenegy, "

Otthon felejtették a mufogsorukat...

( Pintér egy lepcsesszájú , burnyúképu , nagypofájú szarjankó...)

Circus 2014.03.06. 12:38:37

Nem tudom a helyén értékelni a tegnapi meccset sehogyan, arra való tekintettel, hogy az ellenfelünk vetélytársunk lesz az EB selejtezőkön.
Nem tudom, hogy a beszari foci, amit nagyrészt játszottunk, az nem elterelő hadművelet volt (lásd meccs eleje, meg vége, amikor azért toltunk rendesen).

Drago Brutic 2014.03.06. 12:39:03

@dr kíváncsivagyok:
"Otthon felejtették a mufogsorukat"...Jájjj, ezen hangosan röhögtem.
De azt is ígérte Pinyő, hogy "felemelt fejjel" kell lejönni a pályáról, és ezt maradéktalanul végrehajtották a lefújás után. Ez például nálam pozitívum volt. És most lehet mosolyogni!

Drago Brutic 2014.03.06. 12:39:12

@terensz szpenszer: Mi a baj, mester? A zsidókkal, hogy túl rég óta van országuk, a tótokkal meg, hogy csak nemrég óta van országuk?

csak egy néző 2014.03.06. 12:39:16

@terensz szpenszer:
Komám az igazi bunkó gyökér az biza te vagy.
Tételezzük fel, ha valamilyen csoda folytán (talán, ha nem is lett volna finn kapus és kétszer akkora lett volna a kapu), mondjuk ez a nagy nemzeti 11 győzött volna és a blogger most megdicsérné ezeket a falábú, túlfizetett majmokat, akkor most ugye ő egy derék felvidéki igaz magyar lenne.
Szörnyű lehet ilyen gyökérnek lenni, ugye te idióta.

TrollSlayer 2014.03.06. 12:39:19

Ez Csányi nagy trollkodása...:D
Pintér még hónapokig fog itt balfaszkodni, hisz hosszú még az út az EB selejtezőkig

a nemzet fogatlan provokátora 2014.03.06. 13:20:18

Hatodikáig legalább ennyi kis örömöd legyen...Azért rögzítsük a tényt: te örülsz, hogy Izrael kikapott 1-3-ra otthon. (Vigyázz, mert talán nem kerülsz többet Index címlapra..;)))

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.03.06. 14:00:51

Jól látom kém? Te örülsz, hogy az izraeliek kikaptak hazai pályán?
Csak a kiegyensúlyozottság kedvéért néhány "dícsőséges" eredmény a szlovák válogatott barátságos meccseiről az elmúlt évekből:
Luxemburgtól 2:1-es vereség,
a világverő Gibraltárral pedig egy 0:0-t sikerült elérni. Volt erről poszt?

turbocat 2014.03.06. 15:16:57

@terensz szpenszer: van egy javaslatom, menj kassára, vagy nyitrára, vagy pozsonyba, vagy ahol neked kedves, ha meglátod az első rendőrt, vágd szájba, mintha ott se lenne......., utána meg eldöntheted, szlovákia létezik-e, vagy sem !

2014.03.06. 15:17:14

@csak egy néző:

"Tételezzük fel, ha valamilyen csoda folytán (talán, ha nem is lett volna finn kapus és kétszer akkora lett volna a kapu), mondjuk ez a nagy nemzeti 11 győzött volna és a blogger most megdicsérné ezeket a falábú, túlfizetett majmokat, akkor most ugye ő egy derék felvidéki igaz magyar lenne."

Nem mintha nagy esélye lenne, mert szerintem még a 24 csapatos EB-re sem jutunk ki, de Csehszlovák Kém akkor sem dícsérné a magyar válogatottat (meg úgy egyáltalán semmit, ami magyar), ha az világbajnoki döntőt nyerne.

Ez a gyökér mást nem tud, mint olyan témákat keresni és találni, amivel jól belerúghat az (állítólagos) szülőhazájába. Ez teszi már évek óta.

vénkujon 2014.03.06. 15:17:20

na majd akkor ríjjatok, amikor a dán henteseket széthányjuk a debreceni pokolban.:D

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2014.03.06. 15:17:25

Mint Orbán és a fidesz , nagy pofa, gőg, kivagyiság...és különben nulla.

Paul Summers 2014.03.06. 16:26:34

Szarok a dotohos pofádba és prágára.

gmihaly 2014.03.06. 16:26:45

A stadionépítésnél sem a foci, hanem a futballhuligán a lényeg. A többi sportágat nem is nyomatják ezerrel. Okainak megfejtéséhez nem kell qrvasok ész. Más: Dotohókám, mikor voltál utoljára Pesten? A 20 km/órás kék metró nem igaz, csak egyes pesti firkászok túloztak. Tudod, ez a vérükben van. Jobban elkel a lapszám, ha van benne bombasztikus, akár igaz, akár nem. Nem mehetek oda állandóan lecsekkolni a dolgokat - sajnos. Így aztán, ha nem vagyok észnél, megvezetnek, bele a susnyásba.

A megvalósult amerikai ólom.. 2014.03.06. 16:27:30

@Csehszlovák Kém: Mert megkérdeztem, hogy volt e róla poszt? Bocsi hogy nem vagyok az ótvar kis blogod rendszeres olvasója..
Látom sikerült kém urat felhúzni azzal hogy utaltam arra hogy a holokauszt túlélők leszármazottai otthon csúnya (2 gólos) vereséget szenvedtek egy nem túl erős válogatottól..

Hipper 2014.03.06. 16:28:53

@vénkujon: Az amatőr csapatuk jön? :D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.06. 16:32:32

@A megvalósult amerikai ólom..: A szlovák labdarúgó válogatott első magyar nyelvű rajongói blogján jársz!

Izrael egy kellemes, könnyen verhető ellenfél volt, lehetett ellenünk focizni, de ha megnézed a meccs összefoglalóját, szétszedtük őket rendesen hazai pályán!

Felhúzni nem igazán tudtál, de te látom a mai napig nem tudod megemészteni, hogy ikszet játszottatok gyenge csapatuk ellen, hazai pályán, ráadásul primitív, suttyó paraszt módjára kifütyültétek az izraeli himnuszt.

Szerencsére az esetet megírta a dotoho és elég nagy visszhangja lett az ügynek, megérdemeltétek! :)))

magyarparaszt 2014.03.06. 16:52:01

@terensz szpenszer: Aztán te mire vered magad? A hazai vereségekre? Az elkúrt magánnyugdíjpénzekre? A csuti cigóstadionra? Vagy arra, hogy a romakormányod szemében emberebb egy muzulmán gyilkos, mint egy keresztény áldozat? Te úgy vagy magyar, hogy annak hazudod magad félázsiában, de hidd el, csak ott hiszik el, itt te félázsiai fidióta vagy.

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2014.03.06. 17:16:33

Tévedtek! A finnek hollandokénál előkelőbb ranglistás helyezése előre vetítette, hogy mi itt csak tisztes helytállásra számíthatunk! Ez pedig megtörtént, hiszen papírforma szerint 8-nál is több gólt kaphattunk volna. Tehát nem értem, mire a nagy hűhó!

A stadion építésnek pedig igenis van értelme, szerencsére Orbán Viktor miniszterelnök Úr újabb 4 évet kap és fellendíti a magyar focit. Akkor majd fanyaloghattok, de az biztos, elvárok pár bocsánatkérést 2022-ben!

Lovag Mihály 2014.03.06. 19:17:32

én nem vagyok elkeseredve a tegnapi miatt, az lett volna a rossz, ha nyerünk mert akkor nagy mellénnyel megyünk neki a selejtezőnek. így még időben jött a pofon. hajrá Magyarország!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2014.03.06. 19:19:54

@Csehszlovák Kém:
"A szlovák labdarúgó válogatott első magyar nyelvű rajongói blogján jársz!"

Ez esetben miért a magyar labdarúgó-válogatottal foglalkozol?
2011 óta várjuk tényszerű elemzésedet a szlovák-örmény 0-4-ről.
2012 nyara óta a remek szlovák olimpiai szereplésről.
Most is az orosz-izraeli nő nyert nektek aranyat, és ez csak ilyen segédolimpia volt.

"a nemzetközi szint közepét alulról súroló csatárunk (azért a Shalke már neki is too much)"

Szerintem inkább a te Schalkéd zu wenig.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.06. 19:30:13

@Kurtz ezredes: Javaslom a blog jobb felső sarkát, tanulmányozásra, (bár tudom, évek óta képtelen vagy feldolgozni, legnagyobb örömünkre), ezért.

Dudea Enszi haveroddal évek óta szopni jártok a dotohora, te kitartóbb vagy, itt a legújabb örmény-cumi: dotoho.blog.hu/2010/10/08/ormeny_focisuli_a_szlovakoknak

Az pedig tényleg nem érdemel kommentárt, (és különösebben meg sem lep), hogy egy újabb fideszes jön ide zsidózni, ezért tényleg kár ide járni...persze tudom, ennyit tudtok.

Amúgy szeretem Szalai játékát, de ha egy igazi közép-európai sztár labdarúgót szeretnél nézni, akkor kapcsolj inkább Hamsík (Neapol) vagy Lewandowski (nyártól: Bayern Mníchov) meccseire :)))

Pan Modry 2014.03.07. 00:28:51

@Kurtz ezredes:
En meg varom a polgardan a cikket a magyarok dicso szerepleserol a teli olimpian.

Az egyetlen ertekelheto eredmenyt is egy romania szuletesu erte el, igy a magyarok versenybe lehettek a jobb piziciokert olyan nagymultu telisportot uzo orszagokkal mint peldaul jamaica.

Hoo is volt a magyar jegkorong valogatott? Mikor is ert el akarmiyen csapartsportban egy magyar ertekelheto eredmenyt amit nem csak a balkanon ismernek?

Europai top fociklubok, nhl, nos ezekben feltumtek az utobbi evtizedben nagyon sikeres cseh es szlovak jatekosok, de a nagy sztarnak kikialtott nemeth krisztian meg gorogorszagban is konnyunek talaltatott es most egy holland kozepcsabatban cse.

Ehhez kepest a feleakkora szlovakia, ahoo nem szorjak az adofizetoi penzt megaloman falusi stadionokra csak kitermelt egy hamsikot, kvalifikalta magat 1-2 nagyobb esemenyre ahol nem pakoltak oket ki 8 gollal.

A kahyar foci olyan selejt mint a magyar poltikai teljesitmeny, legyen szo barkirol az utolso 12 evben, a szlovakoknak csak a segguket tudjatok bamulni, az pedig egyszeruen zsenialis hogy szlovakia megalakulasa ota eves atlagban sokkal tobb eredmenyt elt egy mint a magyarok az allitolagos 1000 ev alatt, ebbol is lathato hogy szlovakia es a felvidek milyen szepen tud fejlodni ha nem kontar magyar iranyitas alatt van!

Pajszer Művek 2014.03.07. 00:30:18

A szurkolókat sosem kérdezik meg, hogy ki legyen az edző vagy a szövetségi kapitány, ezért őket hibáztatni nem lehet. Ha véleményt mernek nyilvánítani, akkor jön az, hogy a "szurkoló szurkoljon", ne pofázzon bele, még veszélyezteti a haveri kör pénzeit..

De ha arra gondolsz, hogy ez a kritikus, hajthatatlan és erős tömeg, ami a futballszurkolók kasztja és amit a ballib imád lenézni, nácizni és ócsárolni, hogy ez a tömeg fog-e Budapesten Majdan-t játszani a kedvetekért és visszaültetni ezáltal balos seggfejeket hatalomba, akkor az a rossz hírem, hogy nem, nem fog, rajtuk keresztül nem fogtok pénzt keresni.

Pedig ez a közeg nem rajong a mostani rezsimért sem meg általában senkiért sem (lásd még: gyűlölünk mindenkit) és elég magvas gondolatai vannak a trafikos-lázáros-matolcsis brigádról, de az előző rezsimet még a mostaninál is jobban utálja.

Szóval marad a nácizás, lenézés, stb. Úgyis megszoktátok, nem akarnánk, hogy valami újszerű megzavarja a sztereotíp, stigmázós gondolataitokat.

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.03.07. 00:30:55

@Csehszlovák Kém:
Hát most ezt a meccset nem láttam, de Izrael ellen az elmúlt 4 évben eléggé szoptak az oroszok meg a portugálok is, nem annyira könnyen leírható csapat az.

@Lovag Mihály:
Ami azt illeti, elég sok időben jött pofont kaptunk már fociban. Csak az elmúlt 20 évben a jugóktól, a hollandoktól, aztán megint a hollandoktól, aztán a svédektől, aztán megint a svédektől, aztán megint a hollandoktól, aztán megint a hollandoktól... Ja, meg közben a románoktól is.

Gondolj bele, mi lett volna, ha ezeket nem időben kapjuk...

Ja, a hajrá meg a Magyarország közé kell egy vessző. Egy ekkora magyarnak ezt illene tudnia.
Vagy a helyesírást is a zsidók találták ki, román-szlovák-cigány támogatással?

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.03.07. 00:31:07

@vénkujon:
Hát ha csak akkor lesz okom a sírásra, akkor nekem nagyon vidám életem lesz.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2014.03.07. 00:44:30

@Pajszer Művek: Majdant nem kell játszani, az már itt vót 1989-1990-ben. Erről tehát lecsúsztál. Pontosan arra mutatok rá a posztban, hogy ez az általad “kritikus, hajthatatlan és erős tömeg” valójában egy szervilis, saját anyját két forintért eladó és erőtlen tömeg, amely alaposan meghunyászkodik itt évek óta! Nem “a balos seggfejeket kell visszaültetni” a hatalomba maki, hanem kimondani, hogy kettős mércével dolgozik ez a közeg, mivel közel sem “gyűlölnek mindenkit”, aki “a trafikos-lázáros-matolcsis brigádból” van. Magyarul: amit a focipályákon tisztán látnak, hogy rohad az egész szar korrupt, szemfényvesztő rendszer, azt a politikában, némi baksisért cserébe már nem veszik észre. Ez az ultrák és huligánok kettős mércéje és ne gyere a beléd nevelt Békemenettel, hogy kit utálsz jobban, ha évről évre szarabbul éltek.

terensz szpenszer 2014.03.07. 12:44:18

@Drago Brutic: A kettő együtt nincs százéves, 1000 (ezer) év a különbség :)
@turbocat: Egyik a másik bizonyítéka? Szóval ha nem teszem meg akkor nincs is szlovákia?
@magyarparaszt: Egy szóval sem mondtam, hogy magyar vagyok.

Zollii 2014.03.07. 15:20:31

@terensz szpenszer: Basszus, el is felejtettem a bu.izást. Ha elfogynak az érvek akkor ez marad, ugye? Szánalom.

Pajszer Művek 2014.03.13. 15:17:13

1. Én nem élek szarabbul.
2. Szépen beszélj ,ha hozzám beszélsz.
3. Gyurcsányt nem azért hajtották el mert "szar, szemfényvesztő, vagy korrupt" volt, hanem mert nyíltan gyalázott nemzeti szimbólumokat. Nem beszélt valami szépen.
4. Szépen beszélj, ha hozzám beszélsz. ;)
süti beállítások módosítása